|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Witajcie dziewczynki dosc dlugo mnie nie bylo bo az caly weekend a wy tyle naskrobalyscie ze szok
![]() Niestety nie mam teraz czasu nawet zagladac bo jakis strasznie nerwowy czas na uczelni nagle musze naskrobac 10 konspektow najlepiej na wczoraj poza tym musze na momencie zalatwic praktyki i to juz bo od piatku zaczynaja sie ferie u mnie w miescie i nie bedzie kiedy a ja jetem w czarje d............. Normalnie nie wiem w co rece wlozyc łoooo ale sobie ponarzekalam chwila relaksu!!!!!!!!!
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to znaczy ze pisane ci jest bycie szcupla
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2736 |
|
Lena
|
dziewczyny.. przetnijcie mi kabel od internetu, bo nigdy od kompa nie odejdę...
a mma tyle rzeczy do zrobienia i rozstać sie z wami nie mogę!!!!
|
|
#2737 |
|
Raczkowanie
|
hehe, no hamburgery dodaja centymetrow najwyzej w pasie -bleee - , a ja chce takie ladne kobiece biodra
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Raczkowanie
|
Mustique ja dzis nie wiem w ogole co sie dzieje poza wizazem
jedyna rzecz za jaka sie zabralam - obiad :P---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- dottta widzisz, a ja to ani tylka ani cycków
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
ja to chyba tylko te kobiece biodra mam? nogi to jak 2 kloce, szerokachne biodra (chyba do rodzenia dzieci tylko?), dupa tak płaska że aż bym chciała żeby mi troszkę odstawała, a cyce kiedyś były fajne a teraz...
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też z ang ![]() a to ile ważysz i mierzysz?? |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :roll eyes: Między górą a dołem ma dwa rozmiary różnicy |
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
niestey nie nadrobie chyba dzisija ...znaczy ze juz pewnie wogole...no ale trudno
|
|
|
|
#2744 |
|
Raczkowanie
|
82-58-82 (ok 42kg
) i do tego szerokie ramiona i chude nogi i 1,60m w kapeluszu ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- dotta to co, wymieniamy się? heheh
Edytowane przez RNG Czas edycji: 2010-01-11 o 19:58 |
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ----------------------------- a jaki będziesz miec krój sukni? Bo z tego co mi świta to spódnica w A dobrze równoważy szerokie ramiona, a najlepiej biodra "robi" księżniczkowata.... Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-11 o 20:00 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wcale tak za bardzo nie chcę przytyć
|
|
|
|
|
#2747 |
|
Raczkowanie
|
i przez to nic na mnie nie ma
dlatego z maniakalnego kupowania ciuchow przerzucilam sie na maniakalne kupowanie kosmetyków ![]() ![]()
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
lula nadrobisz kochana
joanwi ja tez te i ostre te czarne laysy tez uwielbiam ![]() ja poki mam rozmiar 36 to sie nie bede tak drastycznie odcudzac zreszta te "przebiezki"na dworzec i z powrotem dobrze mi robia:d choc teraz akurat ze szwagrem dojezdzam;pa i wlasnie-M. sie wlasnie uparl,ze po mnie przyjedzie jutro, a mi tak glupio,ze nie wiem-nie chce,zeby sie poswiecal tak (80km w obie strony),ale Wariat stwierdzil,ze niedlugo koncze studia,a on chce mi jak najdluzej z tymi dojazdami pomagac ![]() oczywiscie zaproponowalam,ze w takim razie musze mu sie "odwdzieczyc"i chyba jednak jest erotomanem,bo sobie pomyslal cos;p ale ja wymyslilam maca haha
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
będę mieć tę http://www.nuagemodasposi.it/public/...ne-damille.jpg
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- lusesita23 ale twój TŻ się dla Ciebie poświęca aż zazdroszczę :P
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja studiowałam (90km od domu) to Tż często po mnie przyjeżdżał Czego się z miłosci nie robi ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2752 |
|
Raczkowanie
|
No mój też nieźle się poświęca(ł), ale odkąd mieszkamy razem, to troszkę normalniej jest i czasami tesknie za tym
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
heh no
ale tak wczensiej nie bylo, bo zgrywalam sie na samowystarczalna teraz sie miekka robie chyba...a zreszta od rana bede i bym musia nocleg kminic;pale mowie do niego,ze test moge skonczyc po 20 minutach albo normalnie po 1,5 godziny.to on,ze poczeka,a jak wczesniej skoncze to wiecej czasu spedzimy razem...
|
|
|
|
#2755 |
|
Raczkowanie
|
oj, teskni się czasem za tymi początkami, jak mieszkalo się osobno i czekalo na kazde spotkanie, noc razem, choc do teraz zostalo nam to, ze tesknimy za soba jak tylko dzien sie nie widzimy i juz w sumie nie wyobrazam sobie mieszkac bez niego, codziennie zasypiac sama i budzic sie zastanawiajac czy dzis damy rade sie spotkac czy nie
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
moze faktycznie lepiej teraz korzystac, bo jak pozniej ma byc "normalnie"to chcociaz bedzie co wspominac
na 1 roku to czekal na mnie na dworcu z roza jak przyjezdzalam co tydzien ze stancjiwlasnie-dawno kwiatow nie dostalam;p |
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
mowicie widze o wadze...wiec ja jeszcze przed wakacjami przy wzriscie 161 wazylam 49 kg...i czulam sie bardzo fajnie chociaz wszyscy mowili ze chudzielec jestem
pozniej w wakacje przytylam 5 kg hehe no to mamuska mi juz mowilaa: dziecko Ty wiecej nie ytyj bo masz brzuch straszny i boczki hehe" no i teraz waze 51 kg i jest mi dobrze tez aha mam maly biust a tylek taki w sam raz sie mi wydaje nie jest plaski ani nie jest tez wypiety jakos bardzo jak u murzynek taki w sam raz
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16396069]Heloł Gerlsy
.Zostało nam tylko 26dni .Nawet się nie denerwuje . Już mam kieliszki i do wódki i do szampana. A poza tym podziękowania,podziękowan ia rodzicom i świadkom. Jutro śmigam po buty i biżuterię . Obrączki też już jutro . Poza tym do orkiestry obgadac ostatnie szczegóły . No i poradnia,ale to szukamy takiej żeby iśc i podbic tylko papier . Czeka Was mnóstwo zajęc . A te dziewczyny,które osobno wynajęły salę,osobno kucharki-istna masakra Wam powiem .Ale ja już sie doczekac nie moge. Same widzicie ile załatwiania,dlatego tak rzadko bywam .[/QUOTE]Ale fajnie TRANSPORT: do Kościoła we własnym zakresie, do restauracji są 3 minuty starówką, a potem myślę, że załatwią sobie powrót. Dojezdni najprawdopodopodobniej dostaną nocleg. KOSZTY: wszystko sami, bo naszych rodzicow nie będziemy obarczać kosztami (kredyt itd.) ATRAKCJE: brak -------------------------------------------------- A teraz spadam, lecę po pizzę (pizzeria pod domem
|
#2759 |
|
Raczkowanie
|
lula177 zazdroszcze...!
|
|
|
|
#2760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym ślub w 4 rocznice to fajna sprawa... tak jakos emocjonalnie podeszłam do sprawy. chyba musze sie z tym przespac... powiedzialam TZowi ze nie chce slubu w pazdzierniku. powiedzial, ze ok, nie ma sprawy tylko nadal pozostaje kwestia taka, ze ja do konca roku splacam kredyt. nawet nie za bardzo bede miala na suknie. chce kupic sobie sama dzis nam sie nie udalo obejrzec restauracji pod kopcem- moze w srode, ale jak nam sie nie spodoba, to i tak nie bedzie tematu i "problemu". za to widzielismy Hotel Tyniecki. powiem Wam, ze jest tam slicznie. ale chyba sie nie zdecydujemy ja sie chyba wystraszylam tej kasy, ze nie mam teraz po prostu na nic . dzieki za rady, kochane dziewczynki, rzeczywiscie jest nad czym myslec |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

jak miałam 6-9 lat to miałam taki plastikowy strój pielęgniarki i po osiedlu latałam tak przebrana i chłopaków straszyłam sztuczną strzykawką... chyba sie marzenie spełniło... 
ja juz trochę nadrobiłam, ba, nawet się poudzielalam 
to znaczy ze pisane ci jest bycie szcupla