|
|
#2731 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C cz. 3
|
|
|
|
#2732 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
przecież ta wypowiedź była wyrwana z kontekstu i w ogóle nie na temat planuję lada dzień obfocić moje MACzki dla potomności hihi przedsięwzięcie mnie czeka, ale wolę poczekać aż męża w domu nie będzie bo lepiej, jak nie widzi wszystkiego tego RAZEM hehehe
|
||
|
|
|
#2733 |
|
Rozeznanie
|
dzięki za trzymanie kciuków-pomogły!!!!Egzamin do przodu!!!!
Cieszę sie strasznie. Kasiu- o tak, ja poproszę o fotkę Twojej kolekcji bo pewnie czymś mnie zainspirujesz
|
|
|
|
#2734 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() no to masz powód, żeby na MACzka nalot zrobić ![]() ja się mogę pochwalić, wczoraj miałam ostatnie zajęcia na studiach a jako, że na 5 roku nie mamy już egzaminów na filologii to tylko obrona we wrześniu mi została i będe panią mgr (a masz, trollu, żebyś nie myślał, że nas tylko kosmetyki MACa interesują w życiu )
|
|
|
|
|
#2735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jaka filologia? ja po polskiej jestem i po logopedii, fajnie jakby jeszcze jakaś osóbka po fachu się trafiła ja teraz oddelegowana zostałam z pracy, by skończyć jeszcze jedne studia, które kiedyś przerwałam i z różnym skutkiem mi to idzie, więc tym bardziej za dziejszą ocenkę musze się nagrodzić jakimiś MACzkami coraz bardziej kusi mnie ten Shell Pearl...Dziewczyny tak zachwalają, że fajny, tylko nie wiem, czy sypki czy zwykły lepszy musze sobie też jakąś szmineczkę kupić w różobeżach lub nudaska, bo dziś wysmarowałam absolutną końcówkę mojego Beigelanda |
|
|
|
|
#2736 |
|
Zadomowienie
|
...
wróciłam ![]() Edytowane przez geonia Czas edycji: 2010-06-02 o 20:59 |
|
|
|
#2737 | |
|
Moderator
|
Cytat:
aaa to Shell Pearl jest w wersji sypkiej??? eeeee nie wydaje mi się... ??? Kochanie, jak Ty nudaska chcesz to u mnie natchnienia nie znajdziesz hihi
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2739 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wiem, ze ostatnio tu sie niewiele dzieje, ale prosze - rozmawiajcie o studiach na privie. Pamietacie jeszcze niedawno jak wszystkich denerwowaly moje OT, wiec chyba to troche nie fair, ze teraz Wy zasmiecacie watek, nie sadzicie?
![]() A ja mam pytanie, kiedy wchodza Superglassy? Jakos nikt o nich nie mowi, a ja juz nie moge sie doczekac ...
|
|
#2740 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
hihihCytat:
(przepraszam, ja dwie jeśli liczyć "ja anglistka" jako taki wielki offtopic )2. żadna nasza wiadomość nie dotyczyła jedynie off topu 3. nasz koniec studiów jak już pisałyśmy wiąże się nieodwołalnie z zakupem dużej ilości MACzków więc i to nie do końca są off topy już nie przesadzajmy, były pytania - odpowiedzi, i nikt się za bardzo nie rozwodzi nad tym tematem.4. ale dobrze, koniec tematu studia ![]() a superglassy to jeszcze nie weszły?? w ogóle kiedy będzie In The Groove??? ja chce By Candlelight i róóóóża...
Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2010-06-02 o 16:38 |
|||
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się zasadzam na jakiś róż
|
|
|
#2742 |
|
Moderator
|
mi się straszliiiiiiwie podoba A New Vibe ale boję się że za ciemny może być... choć z drugiej strony inaczej mizia się palcem po różu a inny, delikatniejszy efekt jest jak pędzlem nakładasz...ładne połączenie. Z bezpieczniejszych to na pewno Happy Together - ale muszę obmacać żeby za podobny do Warm Soula nie był.
No i oczywiście dorwę albo By Candlelight albo Stereo Rose. początek, środek czy koniec lipca?
|
|
|
|
#2743 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem, poszukam, w razie co, to poprawcie mnie...chyba prasowaniec i tak lepszy bo mniej wymagający uwagi w obsłudze![]() za offtop przepraszam ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej początek
|
|
#2745 | |
|
Moderator
|
Cytat:
aż muszę odnaleźć... Shell jest suuuuper, taki subtelniak ![]() hehe.... Ja też oba z tym, że mnie nie będzie chyba stać
|
|
|
|
|
#2746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- może i rozstrzaskał a tylko moja chęć zdobycia sypkiego nabłyszczacza zafałszowała mi odbiór tekstu Estelko- a na jakie różyki się czaisz?---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- ja mam w czerwcu urodziny, więc może coś wpadnie, a tak jak patrzyłam, to wolę te dwa upolować i przeczekać koljne kolekcje, bo według mnie By Candlelight jest naprawdę najlepszą z kolekcji letnich |
|
|
|
|
#2747 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() tak tak, zbity. hehe a to jest całkiem możliwe to zafalszowanie ![]() Cytat:
może w końcu jakiś quadzik...
|
||
|
|
|
#2748 |
|
Zadomowienie
|
Wkłady Orb, Creme de Violet, Yogurt, Velvet Moss, Knight Devine
róż-wkład Strada Greasepaintstick ''V'' szukają nowego domu
|
#2749 |
|
just here 4 the nails
|
Chcialam kupic sobie Sweet & Punchy (czy jak ten cien sie zwie), ale sie wyprzedal w ZT!! (;_
Za to kupilam sobie rzesy #7 i dazzleglassa Sugarrimmed, wrzucic to foto na swatchowy? Kocham sztuczne rzesy i dazzleglassy 8D
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja akurat upolowałam S&P i się zakochałam ładne te dazzleglassy
|
|
|
#2751 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
)
|
||
|
|
|
#2752 |
|
Raczkowanie
|
W UK dzisiaj w sklepach premierę ma Opulash. Superglassy prawdopodobnie za 2 tygodnie.
A na Temptali jak widzę ile znów nowości wejdzie to już nie łudzę się, że mac odpuścił, aby dać nam szanse na inne wydatki w wakacje
|
|
|
|
#2753 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
w niezamierzonej wersji sypkiej ![]() Też czekam na In the Groove właściwie na MSF Stereo Rose Zastanawiają mnie tez róże ten pastelowy i beżowy. Cienie jakos niekonicznie, choć właściwie nigdy nie testowałam mineralnych cieni MACa ![]() Zdjęcia na Temptali są bardzo zachęcające
Edytowane przez eustachy Czas edycji: 2010-06-03 o 13:39 |
||
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2755 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz dali tylko tusz a potem znowu dowala 5 kolekcji naraz. Co za polityka ....
|
|
#2757 | |
|
Moderator
|
hehe
![]() kusi, kusi, dobra w tym jest ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tej mineralnej kolekcji jestem ciekawa różu Hang Loose. I mam takie małe pytanie - z czym łączycie Sand & Sun oprócz fioletów? |
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki pomóżcie, chciałabym sobie kupić dobrą paletę do makijazu. Czy to wg Was oryginał? http://allegro.pl/item1060073512.html niby sprzedająca ma pozytywne komentarze ale wydaje mi sie że granatowy cień w oryginale jest wyżej - nie wiem czy to ma znaczenie. Wolę zapytać znawczynie
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już wielokrotnie pisałysmy, że MAC NIGDY nie wyprodukował takich palet TO WSTRĘTNA PODRÓBA!
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

za 3 godziny jedziemy do Dublina i lecę do PL
i będę ostatecznie działać.. jejciu, za niecałe 2 tygodnie będę żoną.. nie mogę w to uwierzyć

Lush & China Glaze lover!
musze sobie też jakąś szmineczkę kupić w różobeżach lub nudaska, bo dziś wysmarowałam absolutną końcówkę mojego Beigelanda

),