|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Dziękujemy za 10! Jesteś Wielka
już się nie mogę doczekać lawendowego kremu do rąk i płynu do kąpieli o zapachu bzu i jeszcze mnie zaciekawił krem do depilacji za 12.90- ciekawe jaki będzie Edytowane przez sto_krotka_ Czas edycji: 2010-05-10 o 14:30 |
|
|
|
#2732 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za 10
![]() asiuchnaFajny wakacyjny katalog się szykuje ) Już czuję LATO Na razie wpadł mi w oko lekki krem do stóp z masłem sheaa także jak sto-krotce: płyn o zapachu bzu i kremik do rąk z Naturalsów lawendowy
***Marzec bez prostownicy i słodyczy Edytowane przez Yorki Czas edycji: 2010-05-10 o 14:34 |
|
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
napisałam do avonu czy będzie ten zielony masażer co był w zestawie w katalogu 5 "zmysłowa jędrność" a tu niespodzianka
w katalogu 10 pojawił się także w zestawie pod nazwą "idealna linia" koleżanka będzie zadowolona![]() o nie zauważyłam że jest dostępny poza zestawem za 5,90
|
#2734 |
|
Wtajemniczenie
|
a można by prosić jeszcze o HT do kat 10? bo bardzo ciekawa jestem czy dadzą jakieś motywacyjne programy
|
|
|
|
#2735 |
|
Rozeznanie
|
asiuchna dziękuję
Katalog świetny! Sporo rzeczy mi się podoba, ceny atrakcyjne, ciesze się że bedą nowe charmsy. Ale nie robie na razie żadnej wstępnej listy bo .. Ja też się załapałam na zebre I jestem zadowolona bo spore zamówienie zebrałam.
|
|
|
|
#2736 |
|
Wtajemniczenie
|
Dołączam do podziękowań....
![]() Jeśli masz możliwość, to zrób zdjęcia HT, netto... Będę baaardzo wdzięczna..Kurczę, przejrzałam na szybko i wiele rzeczy mi się podoba... Fajne są te kolczyki za 19.90-tam są m.in.biedroneczki, o ile dobrze widziałam .
|
|
|
|
#2737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taki płyn do kąpieli a ja nie mam wanny podoba mi się jeszcze biżu Vanessa asiuchna a te żele pod prysznic z ostatniej strony to nowości? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2738 |
|
Wtajemniczenie
|
Wg mnie najbardziej ceglasta jest szminka Anew Glazed Almond.
|
#2739 |
|
Raczkowanie
|
no moje pytanie:
Witam. Chciałam się zapytać czy będzie jeszcze dostępny masażer do ciała który ukazał się w katalogu 5/2010 na stronie 133. Był on wtedy dostępny w zestawie "Zmysłowa jędrność" opowiedzieli tak: Szanowna Konsultantko, Z przykrością informujemy, że w przeciągu 7 najbliższych katalogów nie planujemy wprowadzenia do sprzedaży tego produktu. Zachęcamy do zapoznania się z naszą aktualną Oferta sprzedażowa. Z pozdrowieniami, Małgorzata Sadoch Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska ciekawe bo jak już pisałam wyżej ten masażer ukazał się w katalogu 10
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki asiuchna
![]() Miałam oszczędzać, a tu tyle fajnych rzeczy w katalogu .
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się ten katalog nie podoba ;p 9 jest lepszy
Ale mam nadzieje że klientką się spodoba
|
|
|
|
#2742 |
|
Raczkowanie
|
Wkleiłam netto i HT do katalogu 10
|
|
|
|
#2743 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma sprawy dziewczyny
Niestety nie mam dostępu do skanera, więc tylko zdjęcia mogłam Wam zrobić. Dopiero skończyłam segregować zamówienia dla klientek i wróciła, ale netto i HT już jest. Tak, tak Nowości. Żółty to Beach Party, a niebieski Waterbabe.
|
#2745 |
|
Rozeznanie
|
Kochana, ja też nie mam!!!!! Ale nie odpuściłabym sobie tej przyjemności! Mam sprawdzony pod prysznic sposób: do pustej butelki po mydełku w płynie albo jakimkolwiek (najlepiej z pompką) wlewam sobie płyn do kąpieli i po sprawie! Te płyny pod prysznicem też ładnie się pienią, są wydajne i ślicznie, bosko, rewelacyjnie pachną w trakcie i po prysznicu! Teraz właśnie używam białej lilii
P.S. Reklamacji nie przyjmuję :PP.S. Dziewczynki, widzę w HT 10 nowe perfumy WINDSCAPE..... Błagam, żeby to był powrót BLUE RUSH for HER tylko w innej buteleczce. Tęsknię za nimi Może ktoś z WAS wie coś na ten temat z okręgów trendujących?
***Marzec bez prostownicy i słodyczy Edytowane przez Yorki Czas edycji: 2010-05-10 o 15:36 |
|
|
|
#2746 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2747 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2748 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuję pomocy
![]() Orientujecie się jak wyglądają kolory prasowanego pudru wygładzającego anew, chodzi mi o Soft Beige i Nude Beige. Mocno się od siebie różnią, są w miarę naturalne, czy to jakieś żółtki? Mam jasna cerę, ale nie chciałabym strasznie jasnego koloru, czy któryś z tych dwóch mogłabym używać też latem jak już troszkę opalę buzię? Eh, z katalogu ciężko wywnioskować co to za kolory
|
|
|
|
#2749 |
|
Zadomowienie
|
ale teraz te dwa żele pod prysznic są z takimi mikro granulkami
wiem, bo u nas w UK są właśnie wobecnym HT
|
|
#2751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to przepraszam - zasugerowałam się nazwami tylko to tak na szybkiego katalog przejrzałam - mój błąd, wybaczycie? z mikrogranulkami mówicie? to pewnie coś fajnego musi być, normalnie sponsora szukam bo nie wydoje finansowo przez ten avon |
|
|
|
|
#2752 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie przejrzałam podgląd faktury i zero braków + w końcu dosyłają mi majke
![]() No, lecę oglądać nowy katalog
|
#2753 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie mogę... od 11:30 czekam by zamówienie pobrali do realizacji
zawsze jak czekam na fakturę bo muszę coś sprawdzić pilnie na niej to długo czekam na realizację zamówienia a jak mi rybka kiedy się faktura pojawi to pojawia się w ciągu godziny od zamówienia złośliwi są pytanie do liderów: macie dostęp do nowego przeglądu? 24nr chyba? czy zestaw nowości wlicza się do bazy opustu? |
|
|
|
#2754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2755 |
|
Raczkowanie
|
moje dzieci są zachwycone. same się tym smarują. kulka wydaje się, ze ciężko chodzi, ale po skórze chodzi tak jak powinna. ja napewno kupię jeszcze jedną[/QUOTE]
aha... czyli mowisz ze jestes i twoje dzieciaczki adowoleni z tej kulki...a mam jeszcez jedno pytanie... czy to mleczko sie dobrze wchlania...? czy zostawia jakiekolwiek plamy??? i na ile tak m.w starcza??? z gory bardzo cvi dziekuje za info... |
|
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie katalog 10 bez rewelacji
ale to dobrze, przynajmniej w końcu sobie zaoszczędzę bo próbuję już od kilku katalogów i mi za bardzo to nie wychodzi
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale płynu używam pod prysznicem, leje na dużą gąbkę i pod wodę, super się pieni
|
|
#2758 |
|
Zadomowienie
|
10 jest super! ja zbankrutuję przez avon, naprawdę
i któryś zestaw z HT z nowej serii TA i ja dziękuję za katalog, netto i HT
|
#2759 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczęta
![]() dawno mnie nie było , masakra z nadrobieniem tego co tu napisałyście ![]() zaraz się zabieram za oglądanie 10tki i robienia listy - lubie ![]() dziękuje za katalog asiuchna Czy wiadomo jakie są braki z 7?? Muszę sie wam pochwalić,że składam dziś zamówienie na ponad 800zł to drugie takie duże zamówienie w mojej Avon'owej karierze ![]() chciałabym kiedyś dobić do 1000 załapie się na torbę ZEBRĘ. Jest na nią jakiś kod ? Faktycznie szkoda,że nie podlega wielokrotności,bo załapałabym się na dwie mam jeszcze zamówienie na 6 zestawów z pierwszej strony ![]() ![]() Mam pytanko odnoście kremów ze stron 82-83. Jeżeli kupię jeden i wklepie kod, to jeżeli wybiorę drugi w prezencie i wpisze kod to nie policzą go za 35zł ? będzie on napewno za 0zł? zamawiał ktoś te kremy ?
Edytowane przez avOniasta Czas edycji: 2010-05-10 o 16:59 |
|
|
|
#2760 |
|
Rozeznanie
|
wchłania się dobrze, jest wydajny, zostawia na skórze jasną warstwę, że skóra wydaje się być bledsza niż naturalnie.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

) Już czuję LATO
w katalogu 10 pojawił się także w zestawie pod nazwą "idealna linia" koleżanka będzie zadowolona
.. 

.
.

Może ktoś z WAS wie coś na ten temat z okręgów trendujących?

ale to dobrze, przynajmniej w końcu sobie zaoszczędzę