![]() |
#2731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Raczkowanie
|
Ojjjjj laseczki nie szkoda Wam paznokci zdzierać na te kłótnie???
Jestem tu od niedawna ale wątek czytam codziennie od deski do deski..... Pozdrawiam Was i dziergajcie dalej ale wcale nie miło się czyta te Wasze kłótnie .... oczywiscie jestem z całym sercem za Wami ![]() Kurcze kiedy w końcu ta dziewczyna się odnajdzie??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz to mi się juz śmiać chce...
![]() |
#2735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę się dowiedzieć o dowodach dotyczących poszukiwań Iwony a ty mnie uciszasz. Więc jak by na to nie patrzeć nie wybiegam poza temat, ewentualnie teraz odpisując tobie. Dla mnie EOT. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
wiecie co, to już jest przykre...
kto wie, ten wie.. pytałam przez pośredników o zgodę muszynianki na skopiowanie JEJ słów, reszta cytatów MA linki. a piosenka? radzę mimo wszystko zapoznać się z prawem własności intelektualnej. nawet nie mam siły wykrzesać z siebie złości. mi jest zwyczajnie, po ludzku.. przykro...
![]() |
#2738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od tego jest prawo własnosci intelektualnej ![]()
![]() |
#2739 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Wtajemniczenie
|
Pozwól, że Ci odpiszę - "uciszam Cię" ponieważ o dowodach dowiedziałaś się już dawno, a teraz jedynie naskakujesz na dziewczynę, która Ci o nich nie chciała powiedzieć. Więc wybacz, ale chyba nie idzie Ci temat. Dziękuję. EOT.
![]() |
#2743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Rozeznanie
|
I będą robić przykrość bo sobie w brodę plują,że nie one na to wpadły-bo to widać od jakiegoś czasu,że prowadza jakąś chorą rywalizację na to kto bardziej i więcej echhhh szkoda bo kazdy wie,że wspólnymi siłami mozna dwa razy więcej ale cóż
![]()
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyna odpowiedź jaka się nasuwa to zazdrość o Iwonę. Zazdrość osoby, która obawia się że coś lub ktoś jest w stanie przyćmić jej medialny blask bohaterki która sama w pojedynkę i wbrew wszelkim przeciwnościom ratuje Iwonę.... Straciłaś kontakt z rzeczywistością i nienawiść przysłania Ci cel, jakim jest odnalezienie Iwony. Szkoda że wśród ludzi z którymi współpracujesz nie ma nikogo, kto by Ci to uświadomił.
![]() |
#2746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zadomowienie
|
co tu się dzieje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Konto usunięte
|
No, widzę że dla gwiazd najważniejsza jest teraz zgoda na kopiowanie ich słów. Jak już coś się robi dla sprawy, to takie pretensje nie powinny mieć miejsca. To jest zwyczajnie wstyd.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą aż mi się słabo robi jak pomyślę że podczas poszukiwań mógł być zabójca/porywacz. brrr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2750 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() poza tym : jeśli już ludzie mają tak wielką potrzebę czepiania się dla zasady i zbawiania świata -> życzę powodzenia w walce z wieloma milionami filmików z wykorzystaną muzyką w tle, buźka ![]()
![]() |
#2751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie z tą prezentacją. Tak jakby to co ktoś robi było zawsze gorsze. I dopiero reportaż to będzie coś. W ogóle nie podoba mi się też to , że wiele wypowiedzi traktowanych jest jako atak na Iwonę i oczernianie jej . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zadomowienie
|
Boze, dziewczyny co tu sie dzieje...
Ten watek z zalozenia mial wygladac troche inaczej. Przeczytalam ostatnie klika stron, i bylo doslownie 4 czy 5 konkretnych informacji. Reszta - to Wasze kłotnie, zale i przytyki. Nie zdziwię sie, jesli ten watek jutro zostanie zamkniety. Wiec prosze, przeniescie swoje osobiste dyskusje na temat filmow, marszów, i śladow na PW. Bo wydaje mi sie ze zaraz znow poleca ostrzezenia i bany... Edytowane przez shiava Czas edycji: 2010-08-14 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem o jakim filmiku mówicie, nie wiem co się w nim znajduje. jeśli autor będzie dowodził swoich praw, to niestety może wygrać. chociaż w Polsce prawo autorskie jest jeszcze w powijakach i bardzo nieprecyzyjne, ciężko dochodzić swoich praw w sądzie. nie wiem o co toczy się dyskusja, ale ja wyjaśnienie dotyczące dozwolonego użytku napisałam tylko po to, żeby autorka filmiku jakoś go zmieniła, żeby nie mieć problemów z osobami roszczącymi sobie prawa do treści w nim zawartych. co do innych filmików dostępnych- jeśli tylko wytwórnia/organizacja zbiorowego zarządzania prawami autorskimi/inny właściciel praw autorskich majątkowych zgłosi naruszenie swoich dóbr serwisowi, na którym wisi film (np. youtube)- film jest usuwany lub ścieżka dźwiękowa jest wyłączana, właściciel konta otrzymuje ostrzeżenie. 3 ostrzeżenia=pożegnanie z serwisem. rzadko kto decyduje się na indywidualne procesy w sprawach o 4 minutową piosenkę jako tło prezentacji zdjęć itd itp.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2010-08-14 o 23:36 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
widzę , że jesteś z wrocławia...
wywieszałaś jakieś plakaty ? Ja się do tego przymierzam chociaż w sumie nie wiem czy jest sens? Na forum mowili ze tak, ale temat ucichł . |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co np. z takimi lipdubami - sławnymi ostatnimi czasy ![]() ![]() ![]() przykładowy : http://www.youtube.com/watch?v=-zcOFN_VBVo a wybierasz piosenkę jaka Ci się tylko podoba, tzn. jaka spodoba się większości osób występujących w filmiku oczywiście ![]() i SZCZERZE wątpie, by ktokolwiek zawracał sobie głowę i walczył z wiatrakami - youtube aż roi się od filmików z wykorzystaną muzyką w tle.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-14 o 23:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem w szoku, że napisałaś coś takiego ![]() a kto wam pomagał stronę stworzyć jak nie osoby z Wizażu?! weź się ogarnij dziewczyno, szkoda mi nawet tego komentować, brak mi słów po prostu... zawiodłam się na Tobie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Wtajemniczenie
|
A ja jakoś wątpię w te wielomilionowe odszkodowania
![]()
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
''Ten film wideo zawiera treść od partnera Sony Music Entertainment, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich.''
takie coś przykładowo może się pojawić ![]() ale o odszkodowaniach to jeszcze nie słyszałam ![]()
#2760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.