![]() |
#2731 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
nie skradaj się, nie podpuszczaj,
nie zniosę tego wewnętrznego wstydu, z powodu nieudolnego zakochania będę słodka, żebyś mógł mnie próbować, będę silna i niezależna, żebyś mógł się wykazać, będę okryta tylko Twoim zapachem, abyś czuł, że należę cała do Ciebie wspaniała świadomość, ma się kogoś, kto oświetla i napełnia kolorami wszystko co mdłe i niewyraźne usiądź na pustym krześle w moim sercu, zajmij całe miejsce w moim umyśle / dzięki perły za miłe słowa
![]()
![]() |
#2732 |
Raczkowanie
|
milczenie jest moją jedyną bronią,
#2733 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Śledzę wasze posty od dawna, aż postanowiłam, że sama dołączę ![]() Postaram się dodawać coś ciekawego, choć często nie są to moje opisy.. Pozdrawiam Kasia ![]()
#2734 |
Raczkowanie
|
MalowaneMaki - kradnę te twoje cuda! ![]() ![]() - Przestań kretynie , to boli!
- Ale co ja ci robię? - Uśmiechasz się do mnie jak gdyby nigdy nic. Ci co pragną zapomnieć-nie zapominają.
#2735 |
Raczkowanie
|
Abrakadabra i ku*wa znikasz. *** 'Druga połowa.? Nie dzięki. Ja już sama z sobą tworzę zaje.bistą całość.!' *** 'robię ci 'kiełbie we łbie', nie lepiej niż dragi.'
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-09-29 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Raczkowanie
|
Bądź.
Po co? Bo wtedy jestem szczęśliwa ![]() Szukasz kogoś, kto zawiąże Ci oczy opaską i zaprowadzi na plażę, byś mogła poczuć piasek pod stopami. Kogoś, kto obudzi Cię o świcie, bo nie mógł się doczekać aby z Tobą porozmawiać.. Chciałam bym zostać Twoim dżinem lecz nie zmieszczę się w butelce .. __________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Zadomowienie
|
zabieram ; *
Cytat:
______________________ 'Maybe I just can't survive without You. Maybe I don't want to live without You..' Może nie mogę bez Ciebie przetrwać. Może nie chcę bez Ciebie żyć.. 'It was Your last goodbye I knew I couldn't stop the time.' To było Twoje ostatnie pożegnanie, wiedziałam, że nie potrafię zatrzymać czasu. 'I saw You walking down the street and You didn't turn around.' Widziałam, jak szedłeś ulicą i nie odwróciłeś się. 'I'm learning how to miss You.' Uczę się jak to jest za Tobą tęsknić.
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2010-09-29 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | |
Zadomowienie
|
Miłość - uczucie które było przedtem. miłość odwzajemniam Cytat:
teraz staram się to zmieniać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Raczkowanie
|
- co byś zrobił gdybym odeszła ?
- żyłbym dalej , powietrza mi przecież nie zabraknie , a co ? - nie nic , już NIC ... nie pie*dol mi tu o pięknych oczach , gdy patrzysz na moją dupę . boże , dlaczego ze mnie tak żartujesz ? śmieszne ? cholernie śmieszne ,co ? To ty się nie dziw , bo dzi*wką zostaniesz . może tak jako pierwszy napisałbyś kiedyś i zapytał jak się czuję. ? znienawidź jeszcze bardziej , albo zacznij mnie szanować . |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Rozeznanie
|
Nie boję się nieznanego. Boję się tylko utraty tego, co znam. Zawsze, gdy ktoś puka do drzwi w myślach, z nadzieją, wypowiadam jego imię. ![]()
#2741 |
Zakorzenienie
|
![]() Dopóki oddycham, wiem, że żyję. Przynajmniej fizycznie. Chowam się w tłumie setek twarzy. Śmieję się własnemu odbiciu w twarz. Przepraszam, że wpuściłam ciemność do mieszkania. Miała taki słodki, fiołkowy zapach. Trzymajmy nieświadomość w garści. Jestem nagim manekinem; stoję nieruchomo w witrynie sklepowej - wszyscy mierzą mnie bezwstydnym spojrzeniem. Mam niepełne spojrzenie - a w nim pełna pustka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Zadomowienie
|
Nensie - niemożliwe
![]() Paralogiczna - kradnij pyszczku,rób to co ja robię tobie zawszę xd. ; * przeraża mnie ten stan,kiedy przechodząc obok ciebie staram się ujawnić miłość w moich oczach i żeby napotkać twoje spojrzenie aby to zaiskrzyło. ty natomiast patrzysz na mój tyłek,kochany. to nie ta część ciała w której mam oczy! Wciąż pamiętam moment w którym twe miękkie rzęsy muskały moją szyję tak, że czułam, iż z każdym mrugnięciem chcesz mnie coraz bardziej.
Edytowane przez jagodkowa Czas edycji: 2010-09-29 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Raczkowanie
|
kiedyś dorosnę , i wtedy będę śmiała im się w twarz.
jej i jemu . - co się dzieje? - nie mogę zapomnieć . I choć wiem , że nie jest wart ani jednej mojej łzy , ani jednej chwili bez uśmiechu , nie umiem przejść obojętnie. - puk puk - kto tam ? - miłość. - a wzięłaś jego ? Gdy mówię , że Cię nienawidzę to znaczy że Ciebie kocham. Gdy mówię że masz odejść , to znaczy że masz zostać. Gdy mówię że odchodzę i żebyś mnie nie zatrzymywał to znaczy że masz mnie powstrzymać cokolwiek by się działo . Jedyne co mam na swoje usprawiedliwienie to to , że jestem kobietą . z innej bajki - proszę Ciebie bardzo kochanie ![]()
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-09-29 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Raczkowanie
|
- A Ty czego chcesz dziewczynko?
- Ja? Ja chcę tylko odzyskać utraconą nadzieję, wiarę w miłość i drugą połówkę swego serca..." "-Skąd wiesz że mnie kochasz? -A skąd wiesz że Cię dotykam? -Czuję to. -No właśnie." -zamierzasz zmienić się w nietoperza . ? - i co jeszcze ? może w batmana . ? - tak się pytam . ? skąd mam wiedzieć
#2745 | |
Rozeznanie
|
dziękuję dziewczyny! !
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2746 |
Raczkowanie
|
siatkaara- po prostu Cię uwielbiam !
![]() rumuneczkaxd - od jakiegoś czasu cichaczem Cie okradam ![]() jagodkowa - jedno słowo : BOSKAŚ ! ![]() Nieodkrytaxd - talenciara ![]() ![]() CaMa -ah, oh i eh , cuuudna jesteś ![]() `Kiedyś na moim sercu wywiesiłam tabliczkę z napisem ' REMONT ', bo właśnie próbowałam je naprawić i posklejać .Ty widocznie nie potrafisz czytać. Wtargnąłeś do mojego wnętrza bez pukania i wcześniejszego zaproszenia robiąc jeszcze większy bałagan . Tym razem był to bałagan przepełniony cudowną miłością . ' "Ona nie przypominała podręcznikowego bóstwa, nieziemskiej bogini, muzy wielkich artystów, co jednym spojrzenie darowuje natchnienie. Nie była podoba do nocy gwieździstej, ani dnia soczystego. Nie była ideałem-nie przypominała niczego, co piękne. Mówiła , że nie okazuje uczuć, ale robiła to , mówiąc o nich/ Próbowała być egoistką.Bezskutecznie.. Żyła po swojemu i chciała kogoś, kto będzie miał swój świat i znajdzie w nim, dla niej miejsce. Nie chciała wiele , chciała jedynie mieć wszystko. Nie chciała podbić świata, tylko by ktoś , podbił go dla niej, owinął w wielką , czerwoną kokardę i dał jej w prezencie. Chciała spokojnego życia , w którym bez przerwy będzie się coś działo . Chciała żyć długo , ale nie dożyć starości. Umrzeć po cichu , ale żeby każdy o tym wiedział. "
"a mówią mi 'zostaw, i tak wszystko się wali' - specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali..." Edytowane przez malyyna18 Czas edycji: 2010-09-29 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wielki Klaudiowe DZIĘKUJE ![]() " Uwielbiam to uczucie kiedy mam na wszystko wy***ane. Możecie się na mnie drzeć, ja i tak mam to gdzieś. Kiedyś się odwdzięczę dla samotnych jak palec pozostaje odliczanie sekund. ten świat uczy mnie być skur.wysynem. Najbezpieczniejsze miejsce na ziemi to Twoje ramiona . dzisiaj ja rozdaje karty, ZROZUMIESZ ile byłam warta może kiedyś dotrze że jeszcze było o co walczyć. Słowo mężczyzna równoważy się z wyrazem egoista . pieprzony debil - mówi rozum pieprzony ideał - mówi serce. I znów wpatrywałam się w Ciebie, lekko zirytowany zapytałeś 'o co mi chodzi?!' Jak zawsze odpowiedziałam, że o nic.. Po prostu uwielbiam się na Ciebie patrzeć, na Twoje oczy, czy to tak trudno zrozumieć? ten świat nie pasuje do moich marzeń. "
![]() |
#2748 |
Raczkowanie
|
malyyna18- mnie uwielbiasz.? o jej. Mnie.?!
![]() ![]() *** Bo teraz, to już nawet moje myśli mają twój zapach. ***
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-09-29 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za pochwały bo coś tam mi mignęło.
![]() Iskry jej zielonych tęczówek objęły żarem jego serce i ciało. Tak patrzyła pięknie i bezpłciowo jak anioł.A mimo to jej skromność i powściągliwość zadziwiała i zachwycała. Dla niej czas posiadał straszliwą właściwość - był pozbawiony zwrotu .
![]() |
#2750 |
Rozeznanie
|
Sieeemka talenciary moje <3 wróciłam, nie było mnie, bo miałam komputer zepsuty. Ale już jest wszystko luz, na lajcie więc jestem. ![]() Złap szczęście za szyję i za każdym bólem duś ją.
Nie będę jak straż pożarna, na zawołanie, na sygnał. Nie będę. Czekolada w ustach gorzkiego poety romantyzmu. Może być wszystko bez sensy, ale liczyć się dla mnie będziesz. Trzymać Twój kapselek od tymbarka w kieszeni to jak czuć Twój dotyk, tą obecność. Twoje wady, moje obawy. Okryć się kocem wspaniałych wspomnień i zatopić się w gorącej czekoladzie. Cześć, cześć Wiem, że chcesz mnie zjeść. ![]() ___________ muuuuuuaa ![]() Żyj życiem, oddychaj oddechem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Raczkowanie
|
Kopciuszek wrócił po pantofelek, który spadł mu na schodach i krzyknął do księcia "Goń się z Tą miłością!" Mieć w sobie taką siłę by powiedzieć Ci 'żegnaj' zanim Ty to zrobisz. Znaleźć w sobie odwagę, by odejść zanim zostanę porzucona. Dlaczego czasem jedno słowo wystarczy, by zawalił się świat? Podobno każdy ponosi konsekwencję swoich czynów. Ciekawa jestem jaką karę Bóg wyznacza za złamanie komuś serca. |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zadomowienie
|
radość z patrzenia jak miłość między nami rośnie
hoduję dobre emocje jak kwiatki w ogródku " świadomość, że gdzieś jesteś pozwala być "
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-09-29 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Raczkowanie
|
`Jest piękna. Ma piękne cycki i boski tyłek. Ale wiecie, co w niej cenię najbardziej? Jej umysł. Tak. To właśnie ta część jej osoby ciągle mówi jej: bzykaj się z nim!` Znow spedzam wieczor z telefonem w dloni, Nie mogac zasnac, dopoki nie zadzwonisz. Kiedy Ty co dzien sprawiasz mi bol, On co dzien powtarza ze wciaz moze byc moj. zje.bal sie jakis miesiac temu jak stary but. wychodzony, dziurawy, wyplowialy. ( for Jagooś <3) `stoję przy umówionej ulicy... już tyle czasu. i nadal czuję na ustach smak niepocałunku.` Cztery sciany rozumu w szramach. Nie od noza, lecz od... Paznokci. To milosc chciala sie wydostac, Ale serce zabralo klucz, Za bardzo kochalo...
#2754 |
Zadomowienie
|
♥♥
dopiero teraz?
![]() how sweet ♥♥ Podarowałeś mi cenne wrześniowe dni,
#2755 |
BAN stały
|
genialna ! zabieram ![]() ![]() kontrastowa0 <3 ...
myśl co chcesz, i tak każdy z nas wie co chce . szukasz zmian mając to co najlepsze. i codziennie wmawia sobie, że to nic, że to tak właśnie miało być . bo dziś nawet bycie Twoim niczym wydaje mi się nierealne . 'przemyśl to wszystko i daj mi znać co z nami' i nagle nie wiesz czy być tą naiwną i głupią i wybaczyć, czy być tą bez serca i odejść . milczy on. milczy ona. taki sensowy monolog ciszy prowadzą. ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zadomowienie
|
'Cause the spaces between my fingers, are right where yours fit perfectly. / bo przestrzeń pomiędzy Twoimi palcami, pasuje idealnie do mojej. / 'Anywhere you go I’ll be right behind you Right until the ends of the earth' / gdziekolwiek pójdziesz będę tuż za Tobą aż do końca świata / 'I’ll get no sleep till I find you to tell you that I love you' / Nie zasnę dopóki nie odnajdę cię by ci powiedzieć, że Cię kocham / - odpisywałam Ci z pamięci , nie widziałam klawiszy - aż tak się upiłaś ?! - nie . aż tak płakałam..
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-09-29 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Zadomowienie
|
Naiwnie__ koooocham ; ***
malyyna18- juuuuuuupi ![]() Chciałabym być najważniejszą kobietą w Twoim życiu , chociaż raz , jeden piep.rzony dzień. + chciałabym się z Wami pożegnać,już bezpowrotnie. w ostatnich chwilach mojego bycia tutaj doświadczyłam paru niemiłych sytuacji. między innymi ta ostatnia,kiedy napisałam opis sama,a w wmawiano mi,że przeczytałam go i coś tam coś tam. na koniec,chcę wymienić te dziewczyny,które mnie oczarowały i dzięki którym moje żółte słoneczko na gg było wyjątkowe. naiwnie__,kontrastowao,Pa ralogiczna,notcool,keeend y,kamisha,katastroficzna, viper19,latin, CaMa,LadyBerry_,z innej bajki,Naughty_,Toogether93,ruda wiewiora,Mrs Unfabulous,marikab,otojes t. i wiele innych o których niestety zapomniałam. ; *** |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 |
Raczkowanie
|
Ahhh... Zachwycacie dziewczynki ;**
jagodkowa ; BoTylkoTyPotrafiszByc x3 ; naiwnie__ ; slodka cytrynka ; malyyna18 ; Cherry__lady ; minimum4znaki ; Toogether93 ; Primadonna ; RozowaSkeyterka ; siatkaara ; Nensie ; _ZaagubiOna_ ; CaMa ; istny_paradoks ! Dla was moje truskawkowe serducho !
♥
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zabieram opis ![]() ![]() jagodkowa - miło mi pyszczku ![]() Wreeednia - Ty słodka diablico dziekujęęę~! ![]() ![]() Nensie , agattee , me9so3horny , LadyBerry_ , Paralogiczna, Toogether93 , Mrs Unfabulous,dontgivemename s,ruda wiewiora, kontrastowa0,myCh, KaMa2704, caroline060, abunee - zachwyciłyście mnie , i zostałyście okradzione <3 kocham! ![]() happyend - okradaj pierniczku ile chcesz <3 Chocolaaate - mruczyście kotecku <3 ;*** ciiri - moja Ty najsłodsza landryneczko <3 ![]() ![]() ![]() nastychick - a Ciebie pannico chcę więcej i więcej! ![]() ---- a ty mnie nie przestałeś kochać.. kochała go wierzyła, ze jeszcze kiedyś się odnajdą. trudno nam się zaangażować czuła, ze jej świat właściwie rozpada sie na kawałki. kochają tylko wariatki. rozpalę w Tobie żar. musisz odejść z mojego życia. przeważnie czuję się jak idiotka. Kiedyś kochałam życie, dziś zastanawiam sie gdzie się podziało tam to życie. zdarza mi się zapłakać. płacz oczyszcza. Nie planuję już nic. miłość zmienia człowieka. słabość jest siłą. jestem wolna jak wiatr. w świecie bez wyrazu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Raczkowanie
|
x_truskawka_x - to Ty zachwycasz, Kochana
![]() ![]() ![]() _________________________ __________ `Była poranną kawą bez cukru. Śmiechem dziecka na huśtawce. Kolorowym motylem zaplątanym w firance. Była świętym obrazkiem schowanym w portfelu i kieliszkiem czerwonego wina do kolacji. Była spóźnionym pociągiem. Biletem powrotnym. Wczorajszą kłótnią. Była zachodem słońca i kroplą rosy o świcie. Była wszystkim. Nie była tylko sobą...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.