Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 19:19   #2731
karolina1985
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
mi

Na razie nikt nie pisał, więc się Karolina nie stresuj, że jeszcze nie wybrałaś
Uff W sumie stać mnie na 2-3 i bez problemu wybrałabym od razu, ale jakoś tak szkoda mi kilku innych, które też mi się podobają

Bosiak jeszcze Essie, ale dziewczyny mówiły, że u nich to zależy od koloru, bo niektóre smużą i coś tam jeszcze Izka wie lepiej,bo mnie kiedyś ostrzegała
Ale wielbiony tu Watermelon takich numerów nie robi a jest piękny

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 21:30   #2732
rzyrafka
Zakorzenienie

Heloł

byłam dziś aż w 2 miejscach złożyć CV, niestety na etat szans nie ma, jedynie na jakieś dyżury, ale na początek dobre i to, ciekawe czy oddzwonią...

Jade jutro do MagJi na kilka dni

Zakupowo ładnie zużywam, dziś trochę napadłam na SP i Avon i jeszcze po drodze cośtam wpadło przez internet.

I przefarbiłam kudełki, zmiana niewielka, ale myślę, że zniknął efekt mokrego kurczaka. Nie wiem czy to dobrze widać na zdjęciach- na 2 pierwszych są odrosty bo to przed farbowaniem, a dalej tylko taki odblask no i tez inne światło już było, bo po 19. Są zdecydowanie mniej żółte, ale mają truskawkową nutkę 9a takei oklapłe bo jeszcze wilgotne) Użyłam L'Oreala w musie 90- najjaśniejszy

Pozdrawiam Was chłodno (tylko ze względu na pogodę )

Aha, Ice A-Derma jest w SP chyba na -25% od jutra
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1000641.jpg (43,7 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000642.jpg (48,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000643.jpg (57,0 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000644.jpg (48,8 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2011-08-24 o 21:31
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 22:00   #2733
rzyrafka
Zakorzenienie

Aaa i stał się cud- kupiłam 3 pary dżinsów- 2 z HM (ulubione Slim i nowe Hihgh Skin) i jedne w Zarze. Jak znowu mam przez ponad rok szukać czegokolwiek pasującego to dziękuję. Niestety żadne nie są czarne, ale już nie ma presji, może same się znajdą przy okazji

się lecę pakować )
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 05:52   #2734
isa666
Zakorzenienie

Matko, pół nocy nie spałam przez ten zaduch Wszystkie okna pootwierane (co niewiele dało, bo na zewnątrz wcale nie było chłodniej, a w dodatku jeżdżące nocą tiry cały czas utrudniały mi zaśnięcie ), wentylator ustawiony na maxa a i tak wstałam cała spocona i dopiero prysznic lekko mnie pobudził do życia.

Nawet filtra dziś nie użyłam na twarz, bo momentalnie się świecę jak latarnia. Wybrałam sam puder mineralny L`Oreala i przyprószyłam go jeszcze LU. Może taki makijaż wytrzyma nieco dłużej w normalnym stanie

rzyrafko śliczne masz włoski Wyglądają na gęste i zdrowe. Masz szczęście, że takie jasne farby ich nie niszczą, moje zaraz są sianowate i końce się rozdwajają.
Trzymam kciuki za odzew w sprawie pracy

Stary 2011-08-25, 10:12   #2735
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Aha, Ice A-Derma jest w SP chyba na -25% od jutra
Hmm, ciekawe czy ceny będą konkurencyjne wobec eskulapa i czy coś zostanie w promocji do czasu mojej wypłaty.

Pozdrów Mag, no i włosy fajne. Ja tęsknię za blondem trochę.

Cytat:
Aaa i stał się cud- kupiłam 3 pary dżinsów- 2 z HM (ulubione Slim i nowe Hihgh Skin) i jedne w Zarze. Jak znowu mam przez ponad rok szukać czegokolwiek pasującego to dziękuję. Niestety żadne nie są czarne, ale już nie ma presji, może same się znajdą przy okazji
Ja sobie bardzo chwalę dżinsy z Mango, które kupiłam na ostatniej wyprzedaży, żałuję tylko że nie było ciemniejszego koloru, bo najbardziej lubię granatowe, a te są niebieskie. Ale dawno nie miałam tak dobrze uszytych dżinsów, idealnie mi się je nosi.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 22:49   #2736
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Kryspinów to dla mnie teraz porażka, byliśmy raz w tym roku ze znajomymi i to, ile to teraz kosztuje to jakiś żart moim zdaniem, relacja value-price jest tragiczna.
A ile kosztuje? Pamiętam, że jak jeździłam tam kiedyś to było za darmo.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Matko, pół nocy nie spałam przez ten zaduch
Ja też. Parę godzin przewracałam się w łóżku.

Wreszcie naprawiłam internet. Jakoś dziwnie bez niego, choć tempo czytania książek wzrasta kilkukrotnie.

Byłam na Coke Live Music Festival i aj aj aj jak cudownie, koncert Kanyego Westa zapamiętam na zawsze i jeszcze postanowił przejść się obok barierki przy której byłam i dotknął mojej ręki.

Obijam się, piszę pracę (na szczęście już ostatni rozdział) i planuję z TŻ kilkudniowy wypad do Niedzicy dopóki jest ładna pogoda. We wrześniu na pewno pojedziemy też jeszcze nad morze na dłużej.
Stary 2011-08-26, 08:54   #2737
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
A ile kosztuje? Pamiętam, że jak jeździłam tam kiedyś to było za darmo.
8 zł od łebka i 10 zł za samochód, to na małym jeziorku, na dużym chyba jest drożej, nie byłam tam w tym roku.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-26, 13:55   #2738
isa666
Zakorzenienie

Nie ma to jak dostać okres w taką pogodę jak dziś, umieram podwójnie
Na szczęście znów wyszłam wcześniej, szefowa stwierdziła, że w taki upał i tak ciężko pracować, więc nie ma co siedzieć na siłę do 15.00.

Ładny kolor lakieru mi wczoraj wyszedł Pomalowałam liliowym Lily Eveline a na niego nałożyłam bladoróżowy z drobinkami Wibo
Stary 2011-08-26, 22:14   #2739
sleepy
Zakorzenienie

Hej
stęskniłam się za Wami, ale byłam zbyt zajęta żeby tutaj pisać, najpierw przyjechała siostra z rodziną, potem zaczęłam nową pracę, i nadal brakuje mi czasu i się nie wysypiam.
Wczoraj miałam kurs w Warszawie i przy okazji wielką przyjemność spotkania się z Karoliną, Kochanie i Organzzą. Dzięki dziewczyny, że mimo powiadomienia prawie w ostatniej chwili znalazłyście czas

Kosmetycznie jestem bardzo do tyłu ciągle zużywam zapasy zrobione na początku lata.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Miała któras z was może do czynienia z kosmetykami A-derma? Kusi mnie krem i filtr i zastanawiam się, czy warto spróbować.
Ja mam Dermalibour ale on jest typowo naprawczy, do stosowania miejscowego. Miałam tez krem Exomega, kupiłam go gdy miałam bardzo suchą, pieczącą skórę na twarzy ale po jednej aplikacji na noc juz go więcej na twarz nie używałam bo obudziłam się z czerwoną, podrażnioną skórą. Może to był przypadek że moja skóra tak dziwnie zareagowała bo przecież to jest krem właśnie do alergicznych, atopowych cer. Ale muszę przyznać, że reszcie ciała spisywał się świetnie, łagodził, zmiekczał skórę. Ma super gęstą konsystencję.
Stary 2011-08-29, 07:22   #2740
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
I przefarbiłam kudełki, zmiana niewielka, ale myślę, że zniknął efekt mokrego kurczaka.
Fajne włosy, takie gładkie końcówki
Trzymam kciuki za pracę!
Cytat:
Nie ma to jak dostać okres w taką pogodę jak dziś
Kiedyś trzeba
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Hej
stęskniłam się za Wami, ale byłam zbyt zajęta żeby tutaj pisać, najpierw przyjechała siostra z rodziną, potem zaczęłam nową pracę, i nadal brakuje mi czasu i się nie wysypiam.
Wczoraj miałam kurs w Warszawie i przy okazji wielką przyjemność spotkania się z Karoliną, Kochanie i Organzzą. Dzięki dziewczyny, że mimo powiadomienia prawie w ostatniej chwili znalazłyście czas

Kosmetycznie jestem bardzo do tyłu ciągle zużywam zapasy zrobione na początku lata.
Widzę, że wróciłaś cała i zdrowa. Jak Ci się podoba pamiątka z Warszawy?
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 08:08   #2741
isa666
Zakorzenienie

Dumam sobie właśnie w pracy nad zamówieniem aptecznym i olejowym Muszę pomyśleć o filtrze na jesień, chyba wybiorę znów Avene, ale niższy faktor SPF 20.
A jeśli chodzi o oleje to muszę koniecznie nowe zamówić, bo już nie mam co na włosy nakładać (została mi resztka kokosowego).

W ogóle to miałam się umówić do fryzjerki w zeszłym tygodniu i w końcu się nie umówiłam Co zaczynam myśleć o podcięciu włosów to jakoś jak na złość od razu się zaczynają lepiej układać
Stary 2011-08-29, 08:58   #2742
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja mam Dermalibour ale on jest typowo naprawczy, do stosowania miejscowego. Miałam tez krem Exomega, kupiłam go gdy miałam bardzo suchą, pieczącą skórę na twarzy ale po jednej aplikacji na noc juz go więcej na twarz nie używałam bo obudziłam się z czerwoną, podrażnioną skórą. Może to był przypadek że moja skóra tak dziwnie zareagowała bo przecież to jest krem właśnie do alergicznych, atopowych cer. Ale muszę przyznać, że reszcie ciała spisywał się świetnie, łagodził, zmiekczał skórę. Ma super gęstą konsystencję.
Właśnie krem Exomega mnie kusi. Podjechałam wczoraj do SP zobaczyć na te kremy, ale nie skusiłam się bo miałam wątpliwości co do składu. Muszę się jeszcze zastanowic, bo jakos kosmetyki z polyacrylamide mnie od pewnego czasu nie kuszą.

A chciałabym teraz coś mocno nawilżającego i kojącego, żeby po lecie skórę zregenerować zanim zaaplikuję jej coś przeciwzmarszczkowego.

Cytat:
Dumam sobie właśnie w pracy nad zamówieniem aptecznym i olejowym Muszę pomyśleć o filtrze na jesień, chyba wybiorę znów Avene, ale niższy faktor SPF 20.
A jeśli chodzi o oleje to muszę koniecznie nowe zamówić, bo już nie mam co na włosy nakładać (została mi resztka kokosowego).
Ja dokładnie nad tym samym, chociaż Avenki skreśliłam odkąd nie nadają się pod makijaż i chyba kliknę filtr Ducray. A olejki kuszą mnie na all, szczególnie kokosowy Vatika.

Wczoraj z wyjścia "pooglądac krem" wróciłam z linerem w słoiczku Catrice i pędzelkiem do niego i lakierem Catrice z serii Nudes. Sierpień jest moim rekordowym miesiącem w tym roku pod względem zakupów.
Stary 2011-08-29, 17:42   #2743
emememsik

ice, jaki odcień lakieru Catrice?
Stary 2011-08-29, 19:18   #2744
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
nam też było bardzo miło

dostałam sms od Sephory -20% na pielęgnację i kolorówkędo 6.09. - szkoda, że tak ograniczyli, nie można będzie kupić perfum czy akcesoriów..
gdyby któraś z Was chciała, to służę

Izka, widziałaś już gdzieś u nas cienie Chanel?
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 08:22   #2745
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
nam też było bardzo miło

dostałam sms od Sephory -20% na pielęgnację i kolorówkędo 6.09. - szkoda, że tak ograniczyli, nie można będzie kupić perfum czy akcesoriów..
gdyby któraś z Was chciała, to służę

O, fajnie! Tylko teraz muszę się zdecydować, co chcę kupić i wtedy się uśmiechnę

Widziałam w Douglasie na Chmielnej. Nawet ładne, choć dla mnie trochę za zimne te kolory, więc w ogóle nie kuszą
Chciałam tam kupić rajstopy w sprayu SH, ale wszystko wykupione, więc też sobie daruję, aż tak mi na nich nie zależało

Stary 2011-08-30, 09:38   #2746
isa666
Zakorzenienie

Ojeju, ale mi niedobrze Zjadłam na śniadanie w pracy mozarellę i tak mi teraz dziwnie na żołądku...W dodatku znów mam taki dzień, że biegam co chwila do toalety a wypiłam tylko pół kubka herbaty i 2 łyki wody! Z kolei pić mi się chce cały czas, ale nie piję, bo ciągle chce mi się siku, zamknięte koło
Stary 2011-08-30, 10:26   #2747
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
chodzi o nowe czwórki? ja je mam i jestem w nich zakochana, dawno mi się tak cienie nie spodobały; beżo-szaro-brązy miękkie, dobrze napigmentowane, co nie zawsze się u Chanela zdarza

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 15:25   #2748
isa666
Zakorzenienie

W niedzielę podcinam włosy, umówiłam się z kuzynką-fryzjerką. Trochę mi szkoda moich włosów, ale wiem, że jak przed jesienią i zimą ich nie podetnę to potem będzie tylko gorzej, więc muszę te 2-3 cm poświęcić Zniszczone końcówki będą się elektryzować od swetrów i szalików, więc muszę się ich pozbyć.
Stary 2011-08-30, 16:56   #2749
Hosenka*
Zakorzenienie

Byłam wczoraj na próbnej fryzurze: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3137 - o ile makijaż próbny okazał się klapą, tak fryzurą jestem zachwycona (w ostatecznej wersji te spuszczone włsoy będa trochę bardziej pofalowane, ale nie loki)

Któraś z Was (Kochanie?) pytała o pachnący lakir Eveline - mam nr 705 (róż) i pachnie cudnie - na poczatku lodami (waniliowymi? śmietankowymi?) a po chwili czuć swieże poziomki Szkoda, że takiej poziomki nie spotkałam w żadnym balsamie czy żelu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-08-30 o 17:02
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 19:56   #2750
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Cała przyjemność po naszej stronie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Któraś z Was (Kochanie?) pytała o pachnący lakir Eveline - mam nr 705 (róż) i pachnie cudnie - na poczatku lodami (waniliowymi? śmietankowymi?) a po chwili czuć swieże poziomki Szkoda, że takiej poziomki nie spotkałam w żadnym balsamie czy żelu
To ja pytałam Ale od tego czasu zdążyłam już kupić 2

Wstąpiłam dziś do TK Maxx i wyszłam z bokserkami dla TŻta i stanikiem (dla siebie ). Jaki tam jest syf...Wszystko porozrzucane...Aż się odechciewa zakupów.
Sierpień był m-cem szaleństw zarówno kosmetycznych jak i ciuchowych, więc od września poważnie chciałabym zacząć oszczędzać zwłaszcza, że przyszły rozliczenia i mamy niedopłatę na wodzie i prądzie, więc nieźle pociągnie nas po kieszeni

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 05:51   #2751
isa666
Zakorzenienie

Hosenko fajna fryzurka, chociaż mi się takie wypuszczone z koka włosy nie bardzo podobają, ale Tobie pasuje No i śliczny masz kolor włosów

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Wstąpiłam dziś do TK Maxx i wyszłam z bokserkami dla TŻta i stanikiem (dla siebie ). Jaki tam jest syf...Wszystko porozrzucane...Aż się odechciewa zakupów.
Byłam w tym sklepie raz i szczerze to nie bardzo rozumiem jego ideę. Jest tam takie mydło i powidło, ale mi to wygląda bardziej na drogi lumpeks. Ja w sumie patrzyłam tylko na torebki, ale brzydkie jak noc a ceny po 500 zł, wtf

Chodzę od wczoraj jakaś nabuzowana, wybucham krzykiem z byle powodu. Rano jak jechałam do pracy aż mi się ręce trzęsły, czułam jakiś taki niepokój i byłam zdenerwowana Nie wiem skąd mi się to wzięło, ani stresów w pracy teraz nie mam (wręcz przeciwnie), ani się niczym nie muszę martwić czy przejmować...
Stary 2011-08-31, 07:47   #2752
Hosenka*
Zakorzenienie

Isa: ale ja nie mam koka

Instagram

Stary 2011-08-31, 08:05   #2753
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa: ale ja nie mam koka
Się źle wyraziłam z tym kokiem: chodziło mi o to, że podobają mi się albo całkiem upięte fryzury (czyli bez żadnym wypuszczonych włosów) albo całkiem rozpuszczone włosy, ewentualnie lekko pofalowane (tak jak miała na ślubie np. pogodynka Paulina Sykut).

Najgorsze są jednak nieśmiertelne wciąż loczki, z których zrobione jest jakieś upięcie a po bokach twarzy puszczone są 2 takie loczki luzem. No i obowiązkowo do tego diademik
Stary 2011-08-31, 08:11   #2754
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Się źle wyraziłam z tym kokiem: chodziło mi o to, że podobają mi się albo całkiem upięte fryzury (czyli bez żadnym wypuszczonych włosów) albo całkiem rozpuszczone włosy, ewentualnie lekko pofalowane (tak jak miała na ślubie np. pogodynka Paulina Sykut).

Najgorsze są jednak nieśmiertelne wciąż loczki, z których zrobione jest jakieś upięcie a po bokach twarzy puszczone są 2 takie loczki luzem. No i obowiązkowo do tego diademik
Aaa

Instagram

Stary 2011-08-31, 10:19   #2755
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłam wczoraj na próbnej fryzurze: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3137 - o ile makijaż próbny okazał się klapą, tak fryzurą jestem zachwycona (w ostatecznej wersji te spuszczone włsoy będa trochę bardziej pofalowane, ale nie loki)

Ładna fryzura Ja się nie zdecydowałam na rozpuszczone wlosy, bo lubią zmieniać stan w ciągu dnia i bałam się, że się spuszą... w dodatku niewygodnie mi z rozpuszczonymi, ale wszystkie babcie, ciotki mówiły, żebym zrobiła sobie taką fryzurę, jak Ty będziesz miała

Ja chyba nie pytałam, ale opis brzmi bardzo kusząco...
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ja tam nigdy nic nie kupiłam, nie umiem tam nic znaleźć...
Cytat:
Ja miałam całkiem upięte Fryzjerka na próbnej zrobiła mi takie niby loczki, kok był sporo większy, ale powiedziałam, że chcę bardziej ścisłą fryzurę i na szczęście w dniu ślubu wyszło tak jak ja chciałam

W piątek jadę do Wrocławia, wiem, że Karolina i Madziarra tam były - co polecacie najbardziej? I gdzie jest dobre jedzenie?

Od wczoraj myślę, co sobie kupić w sephorze Na pewno będę musiała kupić meteoryty dla Mamy, ale chcę coś jeszcze dla siebie... Jakieś typy?

Stary 2011-08-31, 11:14   #2756
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
W piątek jadę do Wrocławia, wiem, że Karolina i Madziarra tam były - co polecacie najbardziej? I gdzie jest dobre jedzenie?
a ja razem z nimi zoo i ogród japoński są super; warto iść na wyspy
http://www.tanie-loty.com.pl/zwiedzanie-wroclawia.html
http://explorator.blox.pl/2009/05/Co...Wroclawiu.html
http://wroclaw.co-zobaczyc.pl/

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 11:16   #2757
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
No rzeczywiście! Dziękuję za linki, przyjrzę się, będziemy mieć jakieś półtora dnia na zwiedzanie

Stary 2011-08-31, 13:08   #2758
emememsik

Hosenka, bardzo mi się podoba ta fryzura, aż dziwne, bo mi większość takich ślubnych jakoś nie podchodzi.

Co do TK Maxx to ja lubię ich dział z rzeczami do domu, świeczkami i artykułami papierniczymi.

Byłam z TŻ na 3 dni w Niedzicy, ah oh eh. No i to pierwsza moja dalsza wycieczka samochodem (co prawda się zmienialiśmy, bo ja nie przepadam za prowadzeniem, ale do Nowego Sącza i z powrotem jak wracałam jechałam zupełnie sama). Jestem z siebie całkiem zadowolona, bo jednak trochę się bałam wyjeżdżać tak dalej, od kiedy mam prawko (5 miesięcy) nie jeżdżę regularnie. W Niedzicy było cudownie. Hosenka, byłaś może w zamku Tropsztyn?
Stary 2011-08-31, 13:16   #2759
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
ice, jaki odcień lakieru Catrice?
Mona Lisa Is Staring Back. Taki mleczny beżyk ze złotymi drobinkami, których nie widać bez mocniejszego światła.

Mam kilka dni wolnego, a od przyszłego tygodnia przedłużyłam praktyki do końca września, z czego jestem zadowolona.

A poza tym mi smutno, bo moja kotka poddała się wczoraj wiekowi i chorobie i już jej nie ma.
Stary 2011-08-31, 13:38   #2760
isa666
Zakorzenienie

ice przykro mi z powodu koty

em, brawo za odwagę za kółkiem
Ja od czasu tej nieszczęsnej stłuczki jeżdżę bardziej nieufnie, bo mimo wszystko jakiś taki lęk, że ktoś mi w bok wjedzie wciąż pozostał

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości