Na Wspólnej cz. 4 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-29, 20:48   #2731
Kohnelia20
Zakorzenienie

Dot.: Na Wspólnej cz. 4

no ktos w streszczeniu napisal wyzej
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 21:30   #2732
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez K4si44 Pokaż wiadomość
hehe Filip jest wstydliwy, więc jak inaczej ma podrywać
No trochę tak.
Ale ja tam nie mam nic do takiego podrywu, niech akcja się rozwija powoli, to nawet jak dla mnie dodaje takiego "uroku" .
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 21:57   #2733
whitechocolateraspberry
Zadomowienie

Nastepne odcinki 1486-1493: (na bialo):
Odc. 1486

Po przyjściu na swój dyżur Kamil dowiaduje się, że w nocy zmarł pan Łukasz (Michał Szewczyk). Młody Hoffer bardzo przeżywa tę śmierć… W końcu podejmuje trudną dla siebie decyzję - chce zrezygnować z wolontariatu na oddziale kardiochirurgii!

Roman stresuje się przed kolokwium z matematyki, do którego przygotował go Mikołaj (Krzysztof Wieszczek). Nerwy okazują się zbędne, gdyż dostaje czwórkę. Wspólnie z przyjaciółmi z roku postanawia uczcić ten sukces! Zabawa niektórym wymyka się spod kontroli… Roman przyprowadza do mieszkania Honoraty kompletnie pijaną Marylkę…

Adam wyjeżdża w delegację. Korzystając z okazji, Weronika umawia się z Sebastianem (Robert Jarociński). Roztocka kolejny raz próbuje wymusić na Petrusie obietnicę, że nie powie o jej zdradzie Adamowi! Sebastian nie może zrozumieć, jak Weronika wyobraża sobie życie w takim kłamstwie…

Odc. 1487

Sebastian prosi Adama o spotkanie w cztery oczy. Petrus wyjawia Adamowi, że wyjeżdża na stałe z kraju. Nie chce mówić o powodach swojej decyzji… Radzi jednak Adamowi, żeby spytał o to swoją żonę…

W biurze podróży „Babki Travel” trwa niezapowiedziana kontrola Urzędu Skarbowego. Urzędniczka zdradza Ewie, że ktoś złożył donos na jej biuro. Okazuje się, że kontrola wykazuje kilka nieprawidłowości…

Mikołaj natyka się rano na śpiącą na podłodze… Marylkę (Marta Marzęcka)! Przechwala się, że to on tak dobrze przygotował Romana do kolokwium z matematyki. Marylka od razu prosi chłopaka, by jej też udzielił korepetycji – choćby dziś! Mikołaj bardzo chętnie się zgadza. Honorata jest wściekła! Nie podoba jej się „nowe życie” Romana i denerwuje ją entuzjazm Mikołaja!

Odc. 1488

Roztocki prosi żonę o wyjaśnienia. Chce wiedzieć, dlaczego Petrus tak nagle wyjeżdża? Weronika w końcu wyznaje, że zdradziła go z Sebastianem! Zszokowany Adam zaczyna się domyślać, że to nie on jest ojcem dziecka, które nosi w sobie Weronika…

Ziębowie pocieszają Damiana (Waldemar Błaszczyk) i jego ojca po pogrzebie Cieślikowej. Henryk (Grzegorz Wons) jest kompletnie załamany! Damian namawia ojca by pojechał zobaczyć wnuka, ale ten odmawia…Tymczasem do Ziębów przychodzą Renata ze Sławkiem – są znowu razem!

Kamil oburzony, w jego ocenie korupcyjną, propozycją Ostrowskiego postanawia zrezygnować z wolontariatu na kardiochirurgii. Na dodatek w szpitalu pojawiają się funkcjonariusze Centralnego Biura Antykorupcyjnego i aresztują Ostrowskiego! Hoffer jest w szoku. Przecież to były tylko jego przypuszczenia…

Odc. 1489

Ewa przypuszcza, że to stalker nasłał na jej biuro kontrolę z Urzędu Skarbowego! Na dodatek czeka ją kolejna przykra niespodzianka – ulotki z erotycznym anonsem, na którym jest jej zdjęcie! Tymczasem w biurze podróży zjawia się Borys. Zaprasza Hofferową na obiad, ale ta odmawia. Ostra reakcja Orłowa mocno zaskakuje Żanetę i Ewę…

Emilka przeprasza za to, co powiedziała w emocjach – tak naprawdę kocha Jasia i wcale nie żałuje, że nie oddała go do adopcji! Ludwika rozumie, że nastolatce trudno jest pogodzić szkołę z opieką nad dzieckiem. Proponuje swoją pomoc. Tymczasem Błażej (Radosław Rutkowski) porywa Emilkę spod szkoły na przejażdżkę…

Andrzej przyłapuje Daniela na rozmowie z Dorotą (Monika Fronczek). Syn przyznaje się ojcu do nowego związku, ale nie mówi całej prawdy o Dorocie. Zataja fakt, że jego nowa ukochana jest starsza od niego o osiem lat i jest jego wykładowcą!

Odc. 1490
Ewa podejrzewa, że jej prześladowcą jest Borys (Oleg Sawkin). Policja uspokaja ją i ponownie sprawdzą Orłowa! Tymczasem w biurze odwiedza Ewę ornitolog Kuśnierz (Jacek Rozenek) i zaprasza ją na wystawę fotografii. Ewa zgadza się z ochotą. Mówi Żanecie że, w takiej sytuacji, dobrze jej zrobi towarzystwo nawet takiego nudziarza jak Eryk…
Marek przeprowadza męską rozmowę ze swoim wspólnikiem. Stefan (Maciej Kujawski) deklaruje, że odda mu część udziałów firmy. Ale resztę chce sprzedać i wyjechać do Indii! Marek jest w szoku… Na dodatek dowiaduje się, że pieniądze ze sprzedaży firmy i swojego domu Dębkowie chcą ofiarować swojemu hinduskiemu guru…
Kłamstwa Emilki (Katarzyna Pyszyńska) wychodzą na jaw! Henryk (Wojciech Duryasz) widział jak wieczorem całowała się z jakimś chłopakiem w samochodzie… Ludwika (Hanna Stankówna) wolałaby nie podnosić alarmu, ale postanawia powiedzieć o wszystkim Rafałowi (Lech Mackiewicz) i Agnieszce (Katarzyna Walter). Podczas rozmowy z Emilką Rafałowi puszczają nerwy…
Odc. 1491
Podczas wycieczki z Erykiem Ewa odkrywa, że to on jest stalkerem!!! Znajduje w jego samochodzie erotyczne ulotki ze swoją podobizną! Ewa prosi, by ornitolog zatrzymał samochód. Ale Kuśnierz orientuje się, że kobieta
go zdemaskowała! Nagle skręca
do lasu… Ewie grozi wielkie niebezpieczeństwo!

Ola znajduje w internecie dowód na to, że hinduski guru Dębków jest oszustem! Marek z Danką zamierzają przekonać przyjaciół, by nie marnowali dorobku całego życia. Zimińscy chcą zmusić Dębków, by przejrzeli na oczy... Zapraszają znajomych na obiad. Podczas posiłku dochodzi do bardzo ostrej kłótni!
Weronika zwierza się Kindze, że Adam ją zostawił! Nie czuje się jednak na siłach,
by powiedzieć przyjaciółce o okolicznościach rozstania... Antosia bardzo przeżywa fakt, że Adam się wyprowadził. Nie rozumie, dlaczego tatuś to zrobił?!

Odc. 1492
Ewa jest w szoku - Kuśnierz oskarża ją o napaść! Igor uspokaja matkę, że przecież działała w obronie własnej… Komu uwierzy policja?
Dębkowie zjawiają się u Zimińskich
i chcą się pogodzić z przyjaciółmi. Bo tak nakazał im ich guru! Zimińscy
są załamani… Wychodząc, Stefan zapowiada Markowi, że niedługo odezwie się do niego pewna kobieta, której sprzedał swoje udziały w ich firmie…

Agnieszka marzy o wyjeździe do Wiednia, lecz kłopotom z Emilką nie widać końca! Olszewska, która postanowiła codziennie odbierać Emilkę po lekcjach, nie zastaje jej pod szkołą. Okazuje się, że dziewczyna uciekła z ostatnich lekcji na randkę
z Błażejem (Radosław Rutkowski)!

Odc. 1493
Agnieszka znowu czeka na Emilkę pod szkołą. Próbuje porozmawiać
z nią poważnie. Dziewczyna jednak nie reaguje. Olszewska widzi, że kompletnie straciła kontakt
z Emilką… Wieczorem próbę rozmowy podejmuje Ludwika. Tym razem Emilka reaguje agresywnie!

Ewa nareszcie może odetchnąć z ulgą – sprawa stalkera jest zakończona! Hofferowa umawia się z Borysem. Chce go przeprosić za niesłuszne podejrzenia. Podczas spotkania widać, że uczucia między nimi nadal się tlą…
Roman zaprasza Martę z Januszem (Radosław Pazura) i Patrykiem (Bronek Biziuk) na Wigilię. Janusz bardzo się cieszy - powoli staje się częścią rodziny Marty… Jednak Patryk ma żal, że podjęto decyzję nie pytając go o zdanie! On chce być
na Wigilii ze swoją mamą! Patryk zarzuca ojcu, że Marta rozbija ich rodzinę…

Stary 2011-09-29, 22:17   #2734
K4si44
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
No trochę tak.
Ale ja tam nie mam nic do takiego podrywu, niech akcja się rozwija powoli, to nawet jak dla mnie dodaje takiego "uroku" .
No w sumie racja, jak na razie to tylko ta "parka" nie jest przewidywalna
K4si44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 22:19   #2735
Candy_lips
Zakorzenienie

na biało
Fajnie, że zamkną tego ornitologa. Ewie mogła stać się przecież krzywda.
A to, że Ona i Borys pewnie znów razem to było do przewidzenia.

Szkoda tego Patryka, bo faktycznie jeżeli chodzi o Wigilię, to powinni wszystko z Nim uzgodnić, przecież to normalne, że mógł chcieć spędzić ten dzień z mamą-jaka by nie była. Rozumiem dlatego Jego zał wobec Marty.
Stary 2011-09-29, 22:28   #2736
K4si44
Zakorzenienie

[QUOTE=Candy_lips;29708853]na biało
Fajnie, że zamkną tego ornitologa. Ewie mogła stać się przecież krzywda.
A to, że Ona i Borys pewnie znów razem to było do przewidzenia.

Szkoda tego Patryka, bo faktycznie jeżeli chodzi o Wigilię, to powinni wszystko z Nim uzgodnić, przecież to normalne, że mógł chcieć spędzić ten dzień z mamą-jaka by nie była. Rozumiem dlatego Jego zał wobec Marty.
[QUOTE]

na biało : co do Ewy i Borysa to się bardzo cieszę Borys fajny facet

Patryk powinien te święta spędzić z matką. A z ojcem mógłby się spotkać później, ciekawe jaki będzie miły na tej Wigilii
Stary 2011-09-29, 23:45   #2737
cherry_flamme
Zakorzenienie

Wigilię? Przecież w NW nigdy nie obchodzono świąt, widocznie podciągają pod scenariusz

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 10:47   #2738
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez whitechocolateraspberry Pokaż wiadomość
Nastepne odcinki 1486-1493: (na bialo):
s
Skąd wytrzasnęłaś takie streszczenie?
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 11:16   #2739
gatka_84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Ale nyndza dziś była, już mam dość tej zbolałej miny Wery
Ja też, ale jeszcze bardziej mam dość głosiku jakim Adam opowiadał Antosi że będzie miała rodzenstwo. Nie znosze jak ktoś gada w ten sposób wrrrrrrrr
gatka_84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 12:39   #2740
jola_lojalna
Wtajemniczenie

Kurczę, naprawdę NW zaczyna robić się już nudne i wszystko zaczyna opierać się o zdrady. Może już czas zastanowić się nad powstaniem nowej telenoweli TVN...
Stary 2011-09-30, 12:54   #2741
alaisa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gatka_84 Pokaż wiadomość
Ja też, ale jeszcze bardziej mam dość głosiku jakim Adam opowiadał Antosi że będzie miała rodzenstwo. Nie znosze jak ktoś gada w ten sposób wrrrrrrrr
Wg. mnie Adam to taka ciepła klucha, ma taki "słodkopierdzący" styl....bleee w ogóle nie jest męski, ciągle tylko Werkę tuli i całuje i gada tym swoim głosikiem, a facet to musi być facet!
alaisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 13:33   #2742
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez jola_lojalna Pokaż wiadomość
Kurczę, naprawdę NW zaczyna robić się już nudne i wszystko zaczyna opierać się o zdrady. Może już czas zastanowić się nad powstaniem nowej telenoweli TVN...
Już dawno to zauważyłam
Stary 2011-09-30, 13:43   #2743
K4si44
Zakorzenienie

Racja, w NW już nic się nie dzieje..
Adam - faktycznie ciepłe kluchy, a mina Weroniki
Ileż można! Już wszyscy mnie denerwują

Liczę tylko, że Kamil coś zmieni

Stary 2011-09-30, 13:58   #2744
201607291951
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jola_lojalna Pokaż wiadomość
Ostatni sezon NW więc niebawem zobaczymy nowy twór TVN
201607291951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 14:10   #2745
K4si44
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katalin Pokaż wiadomość
Ostatni sezon NW więc niebawem zobaczymy nowy twór TVN
Ciekawe co tym razem
Stary 2011-09-30, 18:14   #2746
addatoniewypada
Rozeznanie

to nw sie konczy to nieprawda, dostali nowa haleprodukcyjne, chyba na plejadzie jablczynska zdementowala plotki
addatoniewypada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 18:52   #2747
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez addatoniewypada Pokaż wiadomość
to nw sie konczy to nieprawda, dostali nowa haleprodukcyjne, chyba na plejadzie jablczynska zdementowala plotki
ufffffffff wciągnął mnie ten tasiemiec

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 19:40   #2748
joyeuxe
Wtajemniczenie

Dziewczyny zobaczcie sobie te filmiki z Danką w roli głownej hahahahha, nie wiedziałam, że ona kiedyś "spiewająca" karierę robila

youtube.com/watch?v=LQGRyjzGWUI&featu re=related
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 19:45   #2749
travis
Zakorzenienie

GG do travis

hahahahhahahhahahahahahha
Stary 2011-09-30, 19:49   #2750
K4si44
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
Dziewczyny zobaczcie sobie te filmiki z Danką w roli głownej hahahahha, nie wiedziałam, że ona kiedyś "spiewająca" karierę robila

youtube.com/watch?v=LQGRyjzGWUI&featu re=related
Stary 2011-09-30, 21:52   #2751
Candy_lips
Zakorzenienie

Haha, ale żenada, że wystąpiła w czymś takim .
Stary 2011-09-30, 22:02   #2752
KinkyGirl
BAN stały

A Adam w oczach ojca Antosi jest pewnie największym frajerem pod słońcem. Wychowywać będzie dwójkę nie swoich dzieci(chociaż znając życie okaże się, że to jednak dziecko Adama:P). Cudowna rodzinka, Werka od czasu do czasu podrzuci jakieś dziecko nowe Mmmmmm
KinkyGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 22:08   #2753
gwiazdeczka89
Rozeznanie

Cholera. Czy wam też się zdarza zasiadać przed TV w piątek czekając na Na Wspólnej zapominając o tym że jest piątek i nie ma NW

mi notorycznie

powinni odświeżyć scenariusz. Więcej młodych ludzi dać. Nie wciąż te same ryje

A jak dla mnie to powinien Grzegorz Zięba wrócić, coś namieszać. Lubiłam wątki z Żanetą a teraz nuda.

Wątek z Moniką i Damianem, i z Żanetką w sumie też był fajny ale z powrotem Grześka było by super

Albo Karolina powinna wrócić. Tak zniknęła i zero kontaktów rodziną, dziwne to troche

Edytowane przez gwiazdeczka89
Czas edycji: 2011-09-30 o 22:09
gwiazdeczka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 22:16   #2754
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka89 Pokaż wiadomość
Cholera. Czy wam też się zdarza zasiadać przed TV w piątek czekając na Na Wspólnej zapominając o tym że jest piątek i nie ma NW

mi notorycznie

A jak dla mnie to powinien Grzegorz Zięba wrócić, coś namieszać. Lubiłam wątki z Żanetą a teraz nuda.

Wątek z Moniką i Damianem, i z Żanetką w sumie też był fajny ale z powrotem Grześka było by super

Albo Karolina powinna wrócić. Tak zniknęła i zero kontaktów rodziną, dziwne to troche

Bo ona robi karierę w JuEsEj
Ja dzisiaj się dziwiłam, że na tvnplayer nie ma nowego odcinka i dopiero potem doszłam do tego, że dziś piątek

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 22:16   #2755
K4si44
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka89 Pokaż wiadomość
o taaak,bardzo co tydzień

Cytat:

Cytat:
jak dla mnie to powinien Grzegorz Zięba wrócić, coś namieszać. Lubiłam wątki z Żanetą a teraz nuda.
Żaneta teraz pojawiała się ostatnio tylko w wątku z Ewą i jej sex zdjęciami

Cytat:

Oo, zapomniałam już o Karolinie
Kiedy to ja ostatnio widziałam, żeby kontaktowała się z Andrzejem czy Baśką..?
Ostatnio co chyba do niej wyjechali na wakacje, bo później nie przypominam sobie..
Stary 2011-09-30, 22:20   #2756
dudipopka
kobieta za ladą

karolina miała czarnoskórego męża/chłopaka czy mi sie tylko tak ubzdurało?

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 22:22   #2757
K4si44
Zakorzenienie

czarnoskórego? chyba umknął mi ten wątek
Stary 2011-09-30, 22:23   #2758
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
karolina miała czarnoskórego męża/chłopaka czy mi sie tylko tak ubzdurało?
Muzułmanin ..

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 22:38   #2759
Asienka187
Zakorzenienie

Serio? Nie kojarzę tego. Ja lubiłam też Suzy
Stary 2011-09-30, 22:44   #2760
dudipopka
kobieta za ladą

a muzułmanin no to mi sie pokićkało bo był motyw ze matylda przyjechała do kraju i poinformowała ze poznała kogoś w stanach i tam zostaje

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości