|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
no
ktos w streszczeniu napisal wyzej
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Zadomowienie
|
Nastepne odcinki 1486-1493: (na bialo):
Odc. 1486 Po przyjściu na swój dyżur Kamil dowiaduje się, że w nocy zmarł pan Łukasz (Michał Szewczyk). Młody Hoffer bardzo przeżywa tę śmierć… W końcu podejmuje trudną dla siebie decyzję - chce zrezygnować z wolontariatu na oddziale kardiochirurgii! Roman stresuje się przed kolokwium z matematyki, do którego przygotował go Mikołaj (Krzysztof Wieszczek). Nerwy okazują się zbędne, gdyż dostaje czwórkę. Wspólnie z przyjaciółmi z roku postanawia uczcić ten sukces! Zabawa niektórym wymyka się spod kontroli… Roman przyprowadza do mieszkania Honoraty kompletnie pijaną Marylkę… Adam wyjeżdża w delegację. Korzystając z okazji, Weronika umawia się z Sebastianem (Robert Jarociński). Roztocka kolejny raz próbuje wymusić na Petrusie obietnicę, że nie powie o jej zdradzie Adamowi! Sebastian nie może zrozumieć, jak Weronika wyobraża sobie życie w takim kłamstwie… Odc. 1487 Sebastian prosi Adama o spotkanie w cztery oczy. Petrus wyjawia Adamowi, że wyjeżdża na stałe z kraju. Nie chce mówić o powodach swojej decyzji… Radzi jednak Adamowi, żeby spytał o to swoją żonę… W biurze podróży „Babki Travel” trwa niezapowiedziana kontrola Urzędu Skarbowego. Urzędniczka zdradza Ewie, że ktoś złożył donos na jej biuro. Okazuje się, że kontrola wykazuje kilka nieprawidłowości… Mikołaj natyka się rano na śpiącą na podłodze… Marylkę (Marta Marzęcka)! Przechwala się, że to on tak dobrze przygotował Romana do kolokwium z matematyki. Marylka od razu prosi chłopaka, by jej też udzielił korepetycji – choćby dziś! Mikołaj bardzo chętnie się zgadza. Honorata jest wściekła! Nie podoba jej się „nowe życie” Romana i denerwuje ją entuzjazm Mikołaja! Odc. 1488 Roztocki prosi żonę o wyjaśnienia. Chce wiedzieć, dlaczego Petrus tak nagle wyjeżdża? Weronika w końcu wyznaje, że zdradziła go z Sebastianem! Zszokowany Adam zaczyna się domyślać, że to nie on jest ojcem dziecka, które nosi w sobie Weronika… Ziębowie pocieszają Damiana (Waldemar Błaszczyk) i jego ojca po pogrzebie Cieślikowej. Henryk (Grzegorz Wons) jest kompletnie załamany! Damian namawia ojca by pojechał zobaczyć wnuka, ale ten odmawia…Tymczasem do Ziębów przychodzą Renata ze Sławkiem – są znowu razem! Kamil oburzony, w jego ocenie korupcyjną, propozycją Ostrowskiego postanawia zrezygnować z wolontariatu na kardiochirurgii. Na dodatek w szpitalu pojawiają się funkcjonariusze Centralnego Biura Antykorupcyjnego i aresztują Ostrowskiego! Hoffer jest w szoku. Przecież to były tylko jego przypuszczenia… Odc. 1489 Ewa przypuszcza, że to stalker nasłał na jej biuro kontrolę z Urzędu Skarbowego! Na dodatek czeka ją kolejna przykra niespodzianka – ulotki z erotycznym anonsem, na którym jest jej zdjęcie! Tymczasem w biurze podróży zjawia się Borys. Zaprasza Hofferową na obiad, ale ta odmawia. Ostra reakcja Orłowa mocno zaskakuje Żanetę i Ewę… Emilka przeprasza za to, co powiedziała w emocjach – tak naprawdę kocha Jasia i wcale nie żałuje, że nie oddała go do adopcji! Ludwika rozumie, że nastolatce trudno jest pogodzić szkołę z opieką nad dzieckiem. Proponuje swoją pomoc. Tymczasem Błażej (Radosław Rutkowski) porywa Emilkę spod szkoły na przejażdżkę… Andrzej przyłapuje Daniela na rozmowie z Dorotą (Monika Fronczek). Syn przyznaje się ojcu do nowego związku, ale nie mówi całej prawdy o Dorocie. Zataja fakt, że jego nowa ukochana jest starsza od niego o osiem lat i jest jego wykładowcą! Odc. 1490 Ewa podejrzewa, że jej prześladowcą jest Borys (Oleg Sawkin). Policja uspokaja ją i ponownie sprawdzą Orłowa! Tymczasem w biurze odwiedza Ewę ornitolog Kuśnierz (Jacek Rozenek) i zaprasza ją na wystawę fotografii. Ewa zgadza się z ochotą. Mówi Żanecie że, w takiej sytuacji, dobrze jej zrobi towarzystwo nawet takiego nudziarza jak Eryk… Marek przeprowadza męską rozmowę ze swoim wspólnikiem. Stefan (Maciej Kujawski) deklaruje, że odda mu część udziałów firmy. Ale resztę chce sprzedać i wyjechać do Indii! Marek jest w szoku… Na dodatek dowiaduje się, że pieniądze ze sprzedaży firmy i swojego domu Dębkowie chcą ofiarować swojemu hinduskiemu guru… Kłamstwa Emilki (Katarzyna Pyszyńska) wychodzą na jaw! Henryk (Wojciech Duryasz) widział jak wieczorem całowała się z jakimś chłopakiem w samochodzie… Ludwika (Hanna Stankówna) wolałaby nie podnosić alarmu, ale postanawia powiedzieć o wszystkim Rafałowi (Lech Mackiewicz) i Agnieszce (Katarzyna Walter). Podczas rozmowy z Emilką Rafałowi puszczają nerwy… Odc. 1491 Podczas wycieczki z Erykiem Ewa odkrywa, że to on jest stalkerem!!! Znajduje w jego samochodzie erotyczne ulotki ze swoją podobizną! Ewa prosi, by ornitolog zatrzymał samochód. Ale Kuśnierz orientuje się, że kobieta go zdemaskowała! Nagle skręca do lasu… Ewie grozi wielkie niebezpieczeństwo! Ola znajduje w internecie dowód na to, że hinduski guru Dębków jest oszustem! Marek z Danką zamierzają przekonać przyjaciół, by nie marnowali dorobku całego życia. Zimińscy chcą zmusić Dębków, by przejrzeli na oczy... Zapraszają znajomych na obiad. Podczas posiłku dochodzi do bardzo ostrej kłótni! Weronika zwierza się Kindze, że Adam ją zostawił! Nie czuje się jednak na siłach, by powiedzieć przyjaciółce o okolicznościach rozstania... Antosia bardzo przeżywa fakt, że Adam się wyprowadził. Nie rozumie, dlaczego tatuś to zrobił?! Odc. 1492 Ewa jest w szoku - Kuśnierz oskarża ją o napaść! Igor uspokaja matkę, że przecież działała w obronie własnej… Komu uwierzy policja? Dębkowie zjawiają się u Zimińskich i chcą się pogodzić z przyjaciółmi. Bo tak nakazał im ich guru! Zimińscy są załamani… Wychodząc, Stefan zapowiada Markowi, że niedługo odezwie się do niego pewna kobieta, której sprzedał swoje udziały w ich firmie… Agnieszka marzy o wyjeździe do Wiednia, lecz kłopotom z Emilką nie widać końca! Olszewska, która postanowiła codziennie odbierać Emilkę po lekcjach, nie zastaje jej pod szkołą. Okazuje się, że dziewczyna uciekła z ostatnich lekcji na randkę z Błażejem (Radosław Rutkowski)! Odc. 1493 Agnieszka znowu czeka na Emilkę pod szkołą. Próbuje porozmawiać z nią poważnie. Dziewczyna jednak nie reaguje. Olszewska widzi, że kompletnie straciła kontakt z Emilką… Wieczorem próbę rozmowy podejmuje Ludwika. Tym razem Emilka reaguje agresywnie! Ewa nareszcie może odetchnąć z ulgą – sprawa stalkera jest zakończona! Hofferowa umawia się z Borysem. Chce go przeprosić za niesłuszne podejrzenia. Podczas spotkania widać, że uczucia między nimi nadal się tlą… Roman zaprasza Martę z Januszem (Radosław Pazura) i Patrykiem (Bronek Biziuk) na Wigilię. Janusz bardzo się cieszy - powoli staje się częścią rodziny Marty… Jednak Patryk ma żal, że podjęto decyzję nie pytając go o zdanie! On chce być na Wigilii ze swoją mamą! Patryk zarzuca ojcu, że Marta rozbija ich rodzinę…
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
na biało
Fajnie, że zamkną tego ornitologa A to, że Ona i Borys pewnie znów razem to było do przewidzenia .Szkoda tego Patryka, bo faktycznie jeżeli chodzi o Wigilię, to powinni wszystko z Nim uzgodnić, przecież to normalne, że mógł chcieć spędzić ten dzień z mamą-jaka by nie była. Rozumiem dlatego Jego zał wobec Marty. |
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Candy_lips;29708853]na biało
Fajnie, że zamkną tego ornitologa A to, że Ona i Borys pewnie znów razem to było do przewidzenia .Szkoda tego Patryka, bo faktycznie jeżeli chodzi o Wigilię, to powinni wszystko z Nim uzgodnić, przecież to normalne, że mógł chcieć spędzić ten dzień z mamą-jaka by nie była. Rozumiem dlatego Jego zał wobec Marty. [QUOTE] na biało : co do Ewy i Borysa to się bardzo cieszę Borys fajny facet Patryk powinien te święta spędzić z matką. A z ojcem mógłby się spotkać później, ciekawe jaki będzie miły na tej Wigilii |
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Wigilię? Przecież w NW nigdy nie obchodzono świąt, widocznie podciągają pod scenariusz
|
|
|
#2738 |
|
Wtajemniczenie
|
Skąd wytrzasnęłaś takie streszczenie?
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Zadomowienie
|
Ja też, ale jeszcze bardziej mam dość głosiku jakim Adam opowiadał Antosi że będzie miała rodzenstwo. Nie znosze jak ktoś gada w ten sposób wrrrrrrrr
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, naprawdę NW zaczyna robić się już nudne i wszystko zaczyna opierać się o zdrady. Może już czas zastanowić się nad powstaniem nowej telenoweli TVN...
|
|
#2741 |
|
Przyczajenie
|
Wg. mnie Adam to taka ciepła klucha, ma taki "słodkopierdzący" styl....bleee w ogóle nie jest męski, ciągle tylko Werkę tuli i całuje i gada tym swoim głosikiem, a facet to musi być facet!
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Racja, w NW już nic się nie dzieje..
Adam - faktycznie ciepłe kluchy, a mina Weroniki Ileż można! Już wszyscy mnie denerwują Liczę tylko, że Kamil coś zmieni |
|
|
|
|
#2744 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2746 |
|
Rozeznanie
|
to nw sie konczy to nieprawda, dostali nowa haleprodukcyjne, chyba na plejadzie jablczynska zdementowala plotki
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zobaczcie sobie te filmiki z Danką w roli głownej hahahahha, nie wiedziałam, że ona kiedyś "spiewająca" karierę robila
![]() youtube.com/watch?v=LQGRyjzGWUI&featu re=related |
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahhahahhahahahahahha
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, ale żenada, że wystąpiła w czymś takim
|
|
|
|
|
#2752 |
|
BAN stały
|
A Adam w oczach ojca Antosi jest pewnie największym frajerem pod słońcem. Wychowywać będzie dwójkę nie swoich dzieci(chociaż znając życie okaże się, że to jednak dziecko Adama:P). Cudowna rodzinka, Werka od czasu do czasu podrzuci jakieś dziecko nowe
![]() Mmmmmm
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Rozeznanie
|
Cholera. Czy wam też się zdarza zasiadać przed TV w piątek czekając na Na Wspólnej zapominając o tym że jest piątek i nie ma NW
![]() ![]() mi notorycznie powinni odświeżyć scenariusz. Więcej młodych ludzi dać. Nie wciąż te same ryje A jak dla mnie to powinien Grzegorz Zięba wrócić, coś namieszać. Lubiłam wątki z Żanetą a teraz nuda. Wątek z Moniką i Damianem, i z Żanetką w sumie też był fajny ale z powrotem Grześka było by super ![]() Albo Karolina powinna wrócić. Tak zniknęła i zero kontaktów rodziną, dziwne to troche
Edytowane przez gwiazdeczka89 Czas edycji: 2011-09-30 o 22:09 |
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ona robi karierę w JuEsEj ![]() Ja dzisiaj się dziwiłam, że na tvnplayer nie ma nowego odcinka i dopiero potem doszłam do tego, że dziś piątek
|
|
|
|
#2755 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oo, zapomniałam już o Karolinie Kiedy to ja ostatnio widziałam, żeby kontaktowała się z Andrzejem czy Baśką..? Ostatnio co chyba do niej wyjechali na wakacje, bo później nie przypominam sobie.. |
||||
|
|
|
|
#2756 |
|
kobieta za ladą
|
karolina miała czarnoskórego męża/chłopaka czy mi sie tylko tak ubzdurało?
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
czarnoskórego? chyba umknął mi ten wątek
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Serio? Nie kojarzę tego. Ja lubiłam też Suzy
|
|
|
#2760 |
|
kobieta za ladą
|
a muzułmanin
no to mi sie pokićkało bo był motyw ze matylda przyjechała do kraju i poinformowała ze poznała kogoś w stanach i tam zostaje
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

ktos w streszczeniu napisal

Filip jest wstydliwy, więc jak inaczej ma podrywać
.
.

no to mi sie pokićkało