![]() |
#2731 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
a tak w ogóle na strefie wyświetla się już ósemka (katalog 8 ) do oglądnięcia
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
hmmm w takim razie może kiedyś go wypróbuję ![]() a jaki miałaś zapach ![]() ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-04-11 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tez z MM jest lepszy, bardziej ściera, podobny jest do tego z Oliwką co juz go wycofali również ![]() Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-04-11 o 22:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Raczkowanie
|
Oferta Dnia:
Zestaw True Force *woda toaletowa 75ml *spray do ciała 150ml *dezodorant w kulce 50ml 73569 cena 54,90
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madziusia36 Czas edycji: 2011-04-11 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
![]() Jeszcze mam jedno pytanko ... dotyczące tych reklamówek ... bo pisałyście coś na ten temat, ja to powiem szczerze, że też mi trochę szkoda kasy na te reklamówki ... moim zdaniem powinni parę dorzucać gratis do zamówienia, a nie za wszystko trzeba płacić ... za katalogi płać, za reklamówki płać, za książkę zamówień płać, za próbki płać (i to sporo) etc. etc. Do tej pory pakowałam kosmetyki w ... pewnie większości Wam się to nie spodoba ... na ale cóż ... w zwykły, przeźroczysty woreczek foliowy i zawiązywałam kolorową kokardką ![]() Ale zastanawiam się nad tymi reklamówkami ... może się skuszę, zobaczę jak będą się prezentować w tych reklamóweczkach... Tylko powiedźcie mi ile jest tych reklamówek w tych pakietach ... (2x5) za 2,5 zł - czy to znaczy, że tych reklamówek jest 10? Czy może to są wymiary reklamówki ... ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Niestety tak, ja też się zawiodłam.
#2738 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najbardziej się opłaca wziąć 5x5 czyli 25 szt. za 4,50 zł, wtedy najtaniej wychodzi ![]() Co do katalogów to kilka by mogli dawać za free ale z drugiej strony jakby katalogi były baaaaardzo tanie albo za darmo, to każda by brała masowo i żadna by go nie szanowała. I ile by się papieru marnowało. A tak to jak płacisz te np. 90 gr za katalog, to starasz się go wykorzystać maksymalnie, zebrać z niego jak najwięcej zamówień... (ja nie wszystkim klientkom daję katalog na własność). A próbki mnie z jednym strasznie wkurzają - trzeba brać blistry po 5 szt. ![]() W Ori np. próbki perfum były droższe, ale można było je zamówić pojedynczo... Tutaj to mnie strasznie irytuje, bo mnie wystarczy jedna próbka i jak klientka chce poznać jakieś zapachy to mogę jej wziąć po 1 próbce z każdego zapachu i przecież nie zużyje jednej próbki na raz. A tak nie mam co z tym zrobić i dodaję do zamówień, a wolałabym zainwestować w inne gratisy :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Zadomowienie
|
Smerfetko, ta biżuteria która nas obie interesuje ta keirra jest podobno okropna na żywo. Prosiłam siostrę żeby weszła do COku (bo mieszka niedaleko- ja najbliższy mam ok 120km) i zobaczyła i zdała mi relację i mówi, że jest tandetna strasznie, jak ze sklepu wszystko za 4zl... no coż szkoda bo bardzo ją chciałam mieć-pasowałaby mi do bluzki...
#2742 | |||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() 4. Mama używa i zadowolona. W ogóle jeśli chodzi o złote kremy, nie słyszałam o nich nic złego. Cytat:
Cytat:
![]() Avon też miał kiedyś dwufazowy, ale szczypał w oczy okrutnie (jak większość tego typu preparatów niestety). A ja jutro mam Święto Paczusi ![]() ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-04-12 o 00:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 | |
Zakorzenienie
|
Wow laski nadrabiałam Was 2h, a nie było mnie od piątku! Niezłe jesteście.
Mam fakturkę z k5 i dołączyli braki - charmsy żabki i pierścionek Demi. Dodatkowo żadnych braków, żele do golenia SSS mimo żółtej kropki są ![]() ![]() Cytat:
![]() Natomiast peelingi do ciała z Senses to dla mnie koszmarek. Stoi mi na półce już ponad rok pomarańczowy. Jedyne co w nim fajne to zapach. Tych kulek jest mało a na dodatek są takie gładkie, twarde i w ogóle nie ścierają tylko ślizgają się po skórze. Również dołączam się do zachwytów nad zieloną pianką Solutions. Poleciłam koleżance i już zamówiła drugą, bo jest zachwycona działaniem ![]() Na korektory miałam ostatnio zamówienie, zwrotów nie było więc chyba dają radę choć kiedyś zamówiła go moja współlokatorka i wylądował w koszu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie też tak dziewczyny robiły: oglądały mój katalog, a zamawiały u innej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() poza tym czasami coś zamawia sobie od czasu do czasu... i jest zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
Lagon jest świeży. Tak naprawdę to jest żel z drobinkami ścierającymi... nie ściera mocno. Dla mnie delikatny peeling... ![]()
![]() |
#2748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie marzy peeling do ciala o konsystencji tego Clearskin zielonego ![]()
![]() |
#2749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() Za to teraz kusicie mnie tą pianką ![]() ahhh dzisiaj zdecydownie lepszy dzień , mąż ma chyba kare za wczorajsze zachowanie bo leży chory :P a mówiłam żeby nie kozaczył ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-12 o 08:43 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
przejrzałam jeszcze raz k8 i wpadły mi w oko bransoletki i okulary, które ma modelka na stronie 98, szkoda że nie można kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-12 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Przyczajenie
|
A mama mojego TŻ zamówiła sobie w kat. 5 m.in. dwa tusze "szałowa długość" z CT. Następnego dnia po tym, jak dostała kosmetyki zadzwoniła do mnie, że jest rewelacyjny, że świetnie wydłuża rzęsy i ona chce jeszcze dwa. No i mam problem, bo w tej cenie jest dopiero w kat. 8, mam nadzieję, że jej starczą te, które ma do tego czasu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- siedzę właśnie z maseczką sake i ryż peel-off ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do próbek i reklamówek - ja zawsze daję w reklamówce Avon albo tak "do ręki" jeśli zamawia przyjaciółka, a ja nie zdążę zapakować ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Rozeznanie
|
dziewczyny czy w katalogu 6 lub jakiejś ofercie do niego jest woda Pro Move? Tata przyniósł mi zamówienie na tą wodę od kolegi, który nr spisał ponoć ze strony avonu. Ja nigdzie go nie widzę, ale jak wpisuję do zamówienia to normalnie wyskakuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.