|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Witam Was po dłuższej nieobecności
![]() Dziewczyny, ależ mam do nadrobienia... obiecuję wieczorną lekturę ![]() Miałam ostatnio problemy z laptopkiem, ale już wrócił z naprawy ![]() Miłego dzionka Wszystkim życzę
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Dzień dobry w ten piękny poranek
Ja właśnie wstałam i się przygotowuje o 8.30jadę do lublina podjąć wkońcu decyzję i zmierzyć wiece sukni Życzę wam równie udanego dnia
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Dziewczyny
![]() Paulinka- gratulacje! ale romantyczny ten Twój men;D pozazdrościć mojemu też się czasem zdarza mnie miło zaskoczyć A teraz porządków ciąg dalszy niestety...
http://s2.suwaczek.com/20120703310217.png Edytowane przez dosia_90 Czas edycji: 2011-04-20 o 08:32 |
|
|
|
#2734 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Miłego dnia życze
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Witak Kochanieńkie
![]() Cytat:
czekam z niecierpliwością na wiadomości od ciebie może i mnie to zmotywuje :P a i kurcze przeczytałam : dzień dobry witam w ten piątkowy poranek ale mi się już micha cieszyła że to piątek a tu sobie myślę przecież to kurcze środa jest
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
__Paulinka__ mówiłam, że jest szalenie sympatyczny i że kocha to to robi
![]() PS. gratuluję i działki i kolacji ![]() nie dałam rady przeczytać wszystkiego, gdyż bo iż że rzadko wchodzę na wizaż :/ któraś z Was pisała o braniu cywilnego... my też o tym myśleliśmy ze względu na rodzinę na swoim... Edytowane przez alufa Czas edycji: 2011-04-20 o 08:53 |
|
|
|
#2737 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
co do zawieszek- my tez o tym myślimy, ale nie wiem jeszcze czy będą u nas czy nie. jeśli macie ochotę to smiało możecie mieć u siebie Cytat:
Cytat:
Zachowanie Twojego Tż też mi wskazuje na to, że chłopak boi się, że może mu ktoś inny Cię sprzątnąc sprzed nosa. może powinnaś troszkę więcej czasu mu poświęcić, jakaś romantyczna niespodzianka itp ? z tego co pamietam dużo jeździsz do Krk i może chłopak myśli, że po ślubie będzie inaczej- że nie będziesz nigdzie jeździła (nawet zawodowo) no bo będzie Cię ciągnęło do męża? __Paulinka__ gratki dla Tż za tak miłą niespodziankę a Tobie za takiego fajnego faceta
|
|||
|
|
|
#2738 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo w tej drugiej tren jest podpięty prawda? nie podoba mi sie taki efekt ![]() kurcze kiedy ja będe przymierzac swoje typy jeszcze musze ogarnoc kogos kto mi w tym pomoże może to głupie ale kumpela którą wybrałam na świadkowa wydaje mi sie że olała sprawę nie wiem czy to zazdrość czy brak pojecia o co w tym wszystkim chodzi.. ogólnie jakiś brak zainteresowania z jej strony... ehhhCytat:
ale powiedział że nie będzie ze mną chodzić po salonach i nawet mnie nie zawiezie bo nie chce widzieć i już
|
|
|
#2739 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek;-)
A ja właśnie wczoraj zakupiłam sukienkę na ślub cywilny u koleżanki, niebieska będę a co tam teraz pozostają mi buty i nie wiem jakie kupić |
|
|
|
#2740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. W każdym bądź razie ja z TŻem czekamy na ślub kościelny, ten rok wytrzymamy- chociaż już też myśleliśmy o cywilnym w tym roku
|
|
|
#2741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej laski!! Przespałam się z tym niusem o którym pisałam wczoraj i w stu procentach podzielam wasze opinie!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
lubcia piękna ta suknia, ale niestety wiem z doświadczenia, że takie ramiączka lubią się osuwać na ramiona - miałam kiedyś podobną górę w sukience i szybko jej się pozbyłam acha i po waszych namowach kupiłam jednak tę torebkę (a co do balerinek wpisałam się na jedne w wątku zamówieniowym) : |
|||
|
|
|
#2744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- W pierwszej chwili pomyślałam że slubną haha i myślę przecież juz wszystkie chyba widziały ![]() ![]() ![]() A tą niebieską wrzucę wieczorem, muszę zrobić fotkę;-) Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-04-20 o 09:22 |
|
|
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
jestem z Rybnika
Wesela mam dość daleko od domu bo w Krzanowicach w "Perle" (za Raciborzem). Zespół mamy z Żor "Duo vocal & sax" ![]() Cytat:
![]() Więc szybki ślub cywilny (bez konkretnego celu) jest dla mnie bezsensowny ![]() Cytat:
gratuluję TŻtowi pomysłowości! super niespodzianka Idę jeść śniadanie, bo czeka mnie dziś tourne po bibliotekach. mam tonę książek do wypożyczenia..... Poza tym wczoraj miałam rekreacyjny dzień Jeździłam na rowerze i na nim też pojechałam do TŻ (konsekwencją tak długiej jazdy są dziś bolące pośladki )... a potem szliśmy z TŻ na spacer do lasu ....mmmm....cisza...spokó j....słonko przebijało się przez drzewa....ptaki ćwierkały...bajka |
||
|
|
|
#2747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później zabieram mamę i może siostrę. a może masz jakąś inną koleżankę, taką dobrą, która mogłaby z Tobą pospacerować? nie musi to być wcale świadkowa, jeśli widzisz, że za bardzo się do tego nie kwapi, to może lepiej sobie odpuścić z nią wypad Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Foto wrzucę wieczorem. Zastanawiam się nad jakimiś letnimi srebrnymi szpileczkami, do niej nie pasują ciężkie zakryte czółenka. Ale jeszcze pomyslę;-) Liczę że wieczorem coś mi doradzicie. PS> Swoją drogą dla PM-ek z Warszawy poelcam gorąco sklep z sukienkami na tyłach domów centrum w pasażu Wiecha (za Camaieu) Mają tam przesliczne sukienki na różne okazje, ja przymierzyłam chyba ze 20 modeli bo tyle mi się podobało, no ale wybrałam tą w której najlepiej wyglądałam;-) |
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, zawsze byłam przeciwna welonowi, ale oczywiście odmieniło mi się i chciałabym go jednak
No i szukam...Jako że moja suknia jest dosyć jakby to ująć?? "bogata" to nie chciałabym welonu obszytego koronką, lamówką czy krysztalkami no i spodobało mi się coś w tym stylu. Myślicie, że będzie pasować? Jak się nazywa taki rodzaj welonu, żeby go wyszukać np. na allegro
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze taka ładna pogoda że chyba się wybiorę na zakupy
a co tam :P trzymajcie kciuki żebym za dużo kasy nie rozpuściła :P
|
#2751 |
|
Raczkowanie
|
tusia_m- miło widzieć kogoś z sąsiedztwa
ja miałam duo vocal & sax zamówiony na tego września do Danusi, a w Arkadii miał brat od mojego Misia wesele pare lat temu i miał własnie duo vocal & sax i dlatego my mamy inny zespół żeby nie mieć tak samo jak on a fotografa jakiego macie?
|
#2752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale przód tez chyba będę miała na twarz tak jak na tym zdjęciu. Ja będę kupować taki welon raczej w salonie. |
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
poczytałam o tym welonie i jest tak jak mówi Seagirl. znalazłam na all 2 takie ale tu nie podają żadnej fachowej nazwy tego welonu .
http://moda.allegro.pl/welon-mgielka...552221534.html http://moda.allegro.pl/welon-slubny-...565901246.html swój chyba też kupię w salonie. |
|
|
|
#2754 |
|
Rozeznanie
|
Hej hej!
Byłam tu ostatnio 1 kwietnia, a więc jeszcze w III części Przyznaję się bez bicia... Jakoś nie starcza mi czasu na wizażowanie a i o ślubie niezbyt intensywnie myślę - ewentualnie zacieszam, że latem idę z mamą oglądać kiecki albo zastanawiam się nad wystrojem sali i aranżacją stołów ![]() Witam nowe PMki ![]() Nie jestem w stanie ogarnąc wszystkiego o czym pisałyście, mogę natomiast pogratulować Wam kupna sukien - czy to ślubnych czy weselnych, Paulince super 4 rocznicy (zazdroszczę!) no a nenie mogę powiedzieć to samo co dziewczęta wcześniej --> jeśli nie ma musu to faktycznie bez sensu cywilny brać też mam takie wrażenie, że to już nie ta sama radość jeśli JUŻ jest się małżeństwem (choć wiadomo, że przysięga przed Bogiem w Kościele to i tak na pewno spore przeżycie) ![]() Jak mówiłam, u mnie mały zastój z przygotowaniami/rozkminami ślubnymi ale wczoraj tak sobie pomyślałam, że po wyjściu z Kościoła chciałabym z Marcinem wypuścić w powietrze 2 śliczne, fioletowe baloniki w kształcie serduszek )) Taka alternatywa dla gołąbków (może to i ładne, ale biedne zwierzątka no i już raz widziałam jak kupa została dłoniach i na kiecce Młodej - takiego "to na szczęście" sobie nie życzę)... No i zastanawiam się czy by może dla każdego gościa albo chociaż jeden balonik na parę przygotować? Chyba nawet na naszym wątku któraś z dziewcząt pokazywała łądny filmik ślubny i tam był taki kadr, że Młodzi z gośćmi przed kościołem wypuścili takie baloniki z helem )) Co o tym sądzicie ?Uwielbiam Was, buziaki
|
#2755 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pięknie to wszystko zorganizował ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Współpracujesz z facetami, w dodatku na wyjazdach, no i automatycznie Mu się zazdrość włączyła... Myślę, że to dobry pomysł, żeby Mu zrobić jakąś romantyczną niespodziankę, tak, żeby poczuł się dla Ciebie jedyny i wiedział, że faceci inni dla Ciebie nie istnieją ![]() Cytat:
Straszliwie mi już tęskno do lasu takiego prawdziwego, a tu jak na złość, nie ma się jak ruszyć....Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my dziś wybieramy się do kina - pierwszy raz od łohoho, nawet nie pamiętam kiedy Idziemy na kolejny cudownie przetłumaczony na polski tytuł Limitless (Jestem Bogiem
|
|
#2756 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, Wasze kciuki maja magiczna moc!!!! Dostalam nowa PRACE!!! Francuska firma PR-owa z siedziba w Londynie
![]() Zaczynam 2 maja! Co oznacza, ze jeszcze do konca kwietnia popracuje tu gdzie jestem obecnie, ale juz jakos latwiej mi sie tu chodzi, jak wiem, ze to sie niedlugo skonczy ![]() Krotko mowiac, jestem wniebowzieta Zaproponowano mi fantastycznie warunki finansowe, wiec jak juz sobie obliczylam, w ciagu 6 miesiecy bedziemy mieli odlozone na obraczki, moja suknie i garniak TZta i w dalszym ciagu zostanie nam sporo na zycie na poziomie ![]() ![]() TAK BARDZO, BARDZO, BARDZO sie ciesze ![]() Cytat:
My chcemy zajac sie kredytem, a dokladnie Rodzina Na Swoim zaraz po slubie, ale nigdy nie myslelismy, zeby najpierw wziac cywilny, zeby zrobic to wczesniej .. Slubu przeciez nie biore dla pieniedzy ![]() Cytat:
tez bylismy w SPA, a pozniej na kolacji. A pozniej TZ mi sie oswiadczyl, wiec na sama mysl o tym dniu sie rozplywam ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzisz jak świetnie A dzięki obecnej pracy masz kolejne wartościowe doświadczenie życiowe na koncie i to też jest dobre Świetnie, bardzo się cieszę ![]() sztuczka, myślę, że te fioletowe baloniki będą fajnie wyglądać, spokojnie możecie sobie coś takiego załatwić. Jak jeszcze wszystkie pary by takie wypuściły, to na pewno efekt byłby ciekawy
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-04-20 o 11:58 |
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2759 |
|
Rozeznanie
|
Dotk4 - przyłączam się do gratulacji
)) Też bym bardzo chciała dostać pracę, bo rozwiązałoby to wiele problemów finansowych ajjj... Ja na stażu, TŻ dorabia (też szuka pracy) no i z naszego oszczędzania wyjdzie w końcu tak, że wszystko będziemy musieli przekazać na rachunek wyrównawczy za gaz, także nieciekawie... (Póki co zapłaciliśmy tylko 1100zł na zaliczki) Skończy się pewnie tak, że rodzice nam tyłki poratują pieniążkami żeby wesele było takie o jakim marzymy a my potem im oddamy z kopert i z pieniążków które w późniejszym czasie zarobimy Pewnie nie będą chcieli już kasy, to najwyżej jakiś fajny wyjazd im zafundujemy albo inne atrakcje
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

ale romantyczny ten Twój men;D pozazdrościć

Zachowanie Twojego Tż też mi wskazuje na to, że chłopak boi się, że może mu ktoś inny Cię sprzątnąc sprzed nosa. może powinnaś troszkę więcej czasu mu poświęcić, jakaś romantyczna niespodzianka itp ? z tego co pamietam dużo jeździsz do Krk i może chłopak myśli, że po ślubie będzie inaczej- że nie będziesz nigdzie jeździła (nawet zawodowo) no bo będzie Cię ciągnęło do męża? 

jeszcze musze ogarnoc kogos kto mi w tym pomoże może to głupie ale kumpela którą wybrałam na świadkowa wydaje mi sie że olała sprawę nie wiem czy to zazdrość czy brak pojecia o co w tym wszystkim chodzi.. ogólnie jakiś brak zainteresowania z jej strony... ehhh

Przyznaję się bez bicia... Jakoś nie starcza mi czasu na wizażowanie a i o ślubie niezbyt intensywnie myślę - ewentualnie zacieszam, że latem idę z mamą oglądać kiecki albo zastanawiam się nad wystrojem sali i aranżacją stołów