![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
oo to super.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
wrzucam Wam na szybko jak sie prezentuje - jestem w trakcie sprzatania, bo za godzine jedziemy po P. do Gdanska
Masakra jakas dzisiaj Lampa mi sie podoba, tylko odpowidnie zarówki musimy dokupic |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
India prezentuje się bardzo ładnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
india boska ta lampa!
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- sambus takie wyjazdy mojej siostry sa zwiazane z mezem obcokrajowcem, ktory jest wojakiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kolezanka siedzi w innym miejscu i za czesto jej nie widuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
jezu mam w koncu chwile zebyz wami usiasc....
popralam juz prawie pol szafy... czarno widze pakowanie:/ jezdze dalej w kolko miedzy dwoma domami.... tyle dobrze ze maz od wczorajw domu i juz do wyjazdu nie idie do pracy taki przedluzony urlop sobie zrobił ![]() tuska spi 9po wielkich bojach - zreszta u nas codzienne usypianie to armagedon... wypije mleko albo i nie i dalej oczy jak 5 zł i sie na brzuch przekreca i ryczy ![]() ![]() ![]() ![]() eh znow ryczy kolejna porcja herbaty ![]() no a co do wyjazdu to lecimy w srode rano ![]() ![]() http://www.itaka.pl/wczasy/bulgaria/...fenix_2553.php
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
samba wysylaja na misje
![]() ![]() a siorka, pracuje, w kaliforni pracowala w takim centrum edukacyjnym w bazie wojskowej - byla koordynatorem zajec beznauczyciela. taki nauczyciel byl tylko na obrazie ![]() w anglii pracowala tylko dorywczo w szpitalu ale angielskim takze jak ma okazje to pracuje sobie. teraz z uwagi na dzieciaczka znowu malutekiego pewnie znowu przez rok lub dluzej pracowac nie bedzie. A propo dzieciaczka. moja siosrka tydzien po porodzie idzie sobie dzisiaj do kina ![]() dziecko je cycka, dopija butelka i spi 4h ![]() no i ma pomoc moich rodzicow. anika wspolczuje pakowania :d podziwiam ja bym sie z takim maluchem nie zdecydowal ana wyjazd. choc wyjazd wyglada obiecujaco . Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-08-20 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A my dzisiaj grilowaliśmy na działeczce, karkóweczka i piwko było ![]() ![]()
![]() |
#2739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo to gratulacje dla siostry z powodu narodzin bobaska ![]() No widzisz my tu sie w pl przejmujemy ze jestesmy wyrodne matki a na zachodzie sa zupelnie inne przyzwyczajenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu bys si nei zdecydowała? no ja tez nie wiem jak bedzie okaze sie na miejscu ![]() ![]() wogole to sambus super idziecie do przodu z ta budowa ![]() no i indiaaaaaa lampa cudo wynagradza wszytskie kłopoty z nią zwiazane ![]() wiecie ze moj maz sie dzis wypachnił i polazł z kolegami na kawalerskie!!!!!!! no szczyt szczytów ja tu sama w domu dziecko ryczy o on sobie kurka bedzie... tutaj... o zesz ty.... gołe baby ogladał ![]()
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-08-20 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziekuje za opinie co do lampy
![]() ![]() ![]() a my dopiero wrócilismy z Gdańska... |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() Wrocilismy z DC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Zakorzenienie
|
zabcia super tam jest, zwalszcza ze caly rok chodzisz sobie w klapkach
![]() satna barbara wymiata ![]() Mieszkali chyba 2 czy 3 lata w californi wlasnie. i tam beda sie osadzac na stale raczej. sambus no wiesz, wyrodne matki czy nie,ale co do zarobkow to nie ma porownania. i sobie moze siedziec w domu, zlwaszcza ze na takim wyjezdzie - to wojsko placi za zakwaterowanie, a ile jedzenia na dziecko dostaja ![]() ![]() ![]() anika no bo takie male dziecko, samolotem ![]() ![]() ![]() a u was, siok. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-08-21 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Anika poszedł gołe baby oglądać?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do zarobkow to prawda... w anglii czy w innych cywilizowanych krajach jest wielka pomoc socjalna... my to jestesmy sto lat za murzynami... mama mi wczoraj mowila ze brat jej kolezanki siedzi w irlandii i aktualnie jest na bezrobociu, ale ani nie mysli wracac do polski bo ma taki zasilek ze go stac na mieszkanie, jedzenie i jeszcze korzysta z tego ze nie ma pracy i zwieedza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny pomocy...
mam rozmrożone te ścinki z piersi z kurczaka (te co od spodu piersi sa ![]()
![]() |
#2747 |
Zakorzenienie
|
samba nooooo bo u nas jest modelmatki polki, i poswiecenia sie dziecku.
moja siostra od razu powiedziala w spzitalu ze karmic piersia co godzine nie zamierza i nikt jej za to nie zlinczowal. normlanie mala dostawala butelke po cycku i 4h spi. a u nas to by zajechali bioedna kobiete! niestety realia poslkie. czasami mam wrazenie ze polska to ciagle daleko za murzynamiw pewnych kwestiach. bzyczka zrob potrawke albo usmaz je. normanie jak kotlety [ja ich nie robijam] a potrawke to posypane maka podsmaz, dodaj co chcesz - cebulke, warzywka jakies, dopraw podys, dodaj smietany, albo maki tylko zbey byl gesty sos i gotowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
ja robię podobne do tych słonecznych, ale bez majonezu, wbijam jajko, dodaje trochę mąki, żeby nie było za rzadkie i smażę
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki moje
India - super wyglada lampa! Anika - zazdroszcze wyjazdu, na pewno bedzie cudnie! masz wypoczac i zapomniec o wszystkich problemach. A z pakowaniem dasz rade. Ja teraz jadac nad morze ograniczylam na minimum moje ciuchy i bylo ok w koncu tak bedziesz miec taka pogode ze tylko bikini ![]() U mnie w domu male wczasowisko-jest i mnie kuzynka 16-letnia i mamy wesolo ![]() Niestety maluch moj ma goraczke 39,5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | ||
Zakorzenienie
|
taaaaa na wieczorze kawalerskim był
![]() ![]() sciagnał do domu o 2 a o 8 natka zrobiła mu pobudke ![]() Cytat:
łi tam ty sie nie boj ja sama w strachu ![]() Cytat:
taaaaaa wypoczne mam nadzieje ![]() jak bym meza słyszała wczoraj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- ho ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
ale tutaj pustki dzisiaj... sloneczko piekne na dworze.. my wlasnie wrocilismy znad jeziorka, poplywalismy 2 godzinki na rowerku wodnym a potem spotkalismy znajomych i z nimi posiedzielismy na plazy... teraz wrocilismy na obiadek i myslimy co by tu dalej robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje,ze maluchowi goraczka szybko spadnie Cytat:
![]() my z TZem tez juz troszke objezdziismy min. zaliczylismy obiad u mamy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Domek super się prezentuje! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tak jedziemy na tydzień. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Anika, współczuję pakowania - nie znoszę tego robić i życzę powodzenia! Mam nadzieje, że Natka przestanie płakać ![]() Żabcia, poka zakupy! I super, że weekend sie udał! Martucha, ja tez nie znoszę jak TŻ pracuje w weekend. Już się troszkę przyzwyczaiłam, ale i tak mi przykro, że wszyscy sobie organizują czas, a ja nie mogę, bo co można robić po 21...ech! Uroki. Witajcie! ![]()
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
Gucia ja tylko napisałam ile u mnie się schodzi przy tym konkretnym parowarze.
Anika to baciki sie mężowi należą, ża oglądanie gołych babek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
gucia jak mucha w smole chyba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anika ciagle zapominam Ci napisac apropo kola ![]() Nie wiem czy by zuzka chciala w pionowej pozycji w kole plywac. pionowo plywa tylko jak ja trzymam wpionie, a nozki i tak jej albo do przodu albo do tylu leca ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-08-21 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ho ![]() Cytat:
![]() no ja też nie lubie, ale mojemu super kasa wpada więc przeżyje, szczególnie że to raz na jakiś czas, ale jakby tak co weekend... buuu anika zazdroszczę szczerze wyjazdu, szkoda że nie mamy ekstra kasy też byśmy polecieli ![]() ![]() ![]() leccie bawcie się odpoczywacje należy wam się a co!! no i mam nadzieję że malutka da wam odpocząć ![]() popracowałam troche, a za jakąs chwile jedziemy do pszczyny na koncert chyba Kayah gra ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- ANAAAA posprawdzaj u siebie na stronie kuratorium tudzież miejskiego zarządu oświaty czy gdzie tam macie ogłoszenia - u nas na stronie mzo pojawiły się ogłoszenia potrzebują 3 nauczycieli w przedszkolu i 1 w klasach 1-3 więc myślę że teraz jest ta ostatnia szansa dla dyrektorów i szukają na szybko... więc.. trzymam kciuki...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-08-21 o 17:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
of kors
![]() ![]() Madzia, a ja tylko napisałam jak jest u mnie ![]() Martucha, udanego koncertu! Ja właśnie czekam na męża i zaczynam z nim wspólny weekend. Naszalejemy się przez 4h, że hej! ![]()
#2759 |
Zakorzenienie
|
tez wlasnie czytalam o koncercie kayah w pszczynie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() India-super lampa!!! ![]() ![]() Anika-uwazam, ze dobrze robicie lecąc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.