Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-20, 15:57   #2731
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
tak, ale dostałam znizke na 750 bo to była ostatnia sztuka
oo to super.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 16:21   #2732
india83
Zakorzenienie

wrzucam Wam na szybko jak sie prezentuje - jestem w trakcie sprzatania, bo za godzine jedziemy po P. do Gdanska
Masakra jakas dzisiaj
Lampa mi sie podoba, tylko odpowidnie zarówki musimy dokupic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0706.jpg (37,1 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0707.jpg (40,2 KB, 48 załadowań)
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 16:26   #2733
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India prezentuje się bardzo ładnie.

Stary 2011-08-20, 18:51   #2734
kliwia
Zakorzenienie

india boska ta lampa!

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

sambus takie wyjazdy mojej siostry sa zwiazane z mezem obcokrajowcem, ktory jest wojakiem i tak maja kontrakty.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 19:44   #2735
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
pewnie lepiej nie ryzykować, zawsze można na chwilę w domu posiedzieć na necie, niż żeby wszyscy w pracy wiedzieli, że tylko ściemniasz i na naecie siedzisz. Ja lubię jak się w pracy dużo dzieje i jak jest cały czas co robić i jak telefony sie urywają
to miłego działkowania
nooo przy moim starym zajeciu to czasami az za duzo sie dzialo i mialam ochote wszystkich pozabijac, ale przynajmniej czas szybko lecial... tutaj na razie klikam te zamowienia i nuda wieje ale moze tez sie rozkreci...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
SAMBA rozumiem.. szkoda że tak biurka macie ustawione, a koleżanki z byłej pracy, szczególnie jedna jest z tobą czy gdzieś indziej? jak atmosfera w nowym miejscu?.

kolezanka siedzi w innym miejscu i za czesto jej nie widuje jestem przeszczesliwa z tego powodu a atmosfera ok... fajne dziewczynki tam pracuja... a w ogole to swiat jest strasznie malutki... okazalo sie ze przyjeli jakis czas temu taka dziewczyne (tylko ze ona przez kilka miesiecy siedziala w innym oddziale i sie szkolila wiec dopiero ja poznalam) i ona pracowala przede mna w moim hotelu... tylko ja zwolnili po 3 miesiacach i ja przyszlam na jej miejsce... a tu masz ci los teraz spotykamy sie w jednej firmie a mi od poczatku cos jej imie i nazwisko mowilo ale nie wiedzialam o co chodzi... a biurek niestety nie da sie przestawic bo one nie sa "wolnostojace" tylko to taka zabudowa... i dupa

Cytat:
wrzucam Wam na szybko jak sie prezentuje - jestem w trakcie sprzatania, bo za godzine jedziemy po P. do Gdanska
Masakra jakas dzisiaj
piekna ta lampa

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
india boska ta lampa!

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

sambus takie wyjazdy mojej siostry sa zwiazane z mezem obcokrajowcem, ktory jest wojakiem i tak maja kontrakty.
fajnie przynajmniej siostra sporo pozwiedza tylko ze o meza wojaka to ja bym sie strasznie martwila - szczegolnie gdyby go wysylali na misje jakies (ale jego chyba nie wysylaja) a siostra tez pracuje czy ze wzgledu na czeste przeprowadzki podporzadkowuje sie pod meza?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 20:01   #2736
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

jezu mam w koncu chwile zebyz wami usiasc....
popralam juz prawie pol szafy... czarno widze pakowanie:/
jezdze dalej w kolko miedzy dwoma domami.... tyle dobrze ze maz od wczorajw domu i juz do wyjazdu nie idie do pracy taki przedluzony urlop sobie zrobił i mi pomaga bardzo duzo....

tuska spi 9po wielkich bojach - zreszta u nas codzienne usypianie to armagedon... wypije mleko albo i nie i dalej oczy jak 5 zł i sie na brzuch przekreca i ryczy dopiero jak dam herbatki to po aru łykach usypia albo i nie
eh znow ryczy
kolejna porcja herbaty

no a co do wyjazdu to lecimy w srode rano o tutej
http://www.itaka.pl/wczasy/bulgaria/...fenix_2553.php

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 20:07   #2737
kliwia
Zakorzenienie

samba wysylaja na misje byl juz w iraku
a siorka, pracuje, w kaliforni pracowala w takim centrum edukacyjnym w bazie wojskowej - byla koordynatorem zajec beznauczyciela. taki nauczyciel byl tylko na obrazie
w anglii pracowala tylko dorywczo w szpitalu ale angielskim
takze jak ma okazje to pracuje sobie. teraz z uwagi na dzieciaczka znowu malutekiego pewnie znowu przez rok lub dluzej pracowac nie bedzie.

A propo dzieciaczka. moja siosrka tydzien po porodzie idzie sobie dzisiaj do kina
dziecko je cycka, dopija butelka i spi 4h bosko!
no i ma pomoc moich rodzicow.

anika wspolczuje pakowania :d
podziwiam ja bym sie z takim maluchem nie zdecydowal ana wyjazd. choc wyjazd wyglada obiecujaco .

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-08-20 o 20:09
Stary 2011-08-20, 20:16   #2738
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra jakas dzisiaj
super ta lampa się prezentuje, pasuje wam bardzo

Cytat:
Wkoncu lampa w domu... ale latwo nie było....
babka z Wawy(centrala) musiała mi ustalac czy paczka dla mnie jest w Toruniu na magazynie, trwało to ok. 1,5h. w koncu się dowiedziałam, ze jest i moge po nia jechac, bo juz na mnie czeka, tylko mam wziac d.o.
pojechałam do tego magazynu, tam babka wielkie oczy , ze ona nic nie wie i dopiero przed minuta doatala maila, ze przyjade
no i wezwala kuriera(inny niz ten co byl u mnie) zeby paczke przyniosl. czekam... czekam... koles przychodzi i mowi, ze tej paczki nie ma
na to ja do nich, niech sie kontaktuja z Wawa z kim ta babka ustalała, ze paczka jednak czeka. Boze co tam sie działo... zaczeły sie poszukiwania, proba kontaktu z kurierem, ktory paczke mial dostarczyc(bezskuteczna) po godzinie w koncu paczke znaleźli
normalnie myslałam, ze tam zejde z tego świata, dobrze, ze TZ byl ze mna to przynjamniej zachowywałam spokój...
a tak w ogole pani z recepcji poinformowała mnie, że kurier nie ma obowiazku dzwonic do mnie. wolałam nie wdawac sie w dyskusje, zeby sie nie nakrecac- TZ mnie uspokajał

a teraz kolejen nerwy... nie mozemy przymocowac lampy do sufitu, ma tak mizerne mocowania, ze oboje z TZ wymiekamy i mamy ochote te lampe wyrzucic przez okno!!!!!!!!!!!!!
o matko ale przeżycia mieliście, masakra. Takie firmy to tylko ukatrupić, bałagan jak nie wiem.

A my dzisiaj grilowaliśmy na działeczce, karkóweczka i piwko było i opalanko na kocyku

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 20:19   #2739
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
a siorka, pracuje, w kaliforni pracowala w takim centrum edukacyjnym w bazie wojskowej - byla koordynatorem zajec beznauczyciela. taki nauczyciel byl tylko na obrazie
takze jak ma okazje to pracuje sobie. teraz z uwagi na dzieciaczka znowu malutekiego pewnie znowu przez rok lub dluzej pracowac nie bedzie.

A propo dzieciaczka. moja siosrka tydzien po porodzie idzie sobie dzisiaj do kina

podziwiam ja bym sie z takim maluchem nie zdecydowal ana wyjazd. choc wyjazd wyglada obiecujaco .

Oooo to gratulacje dla siostry z powodu narodzin bobaska
No widzisz my tu sie w pl przejmujemy ze jestesmy wyrodne matki a na zachodzie sa zupelnie inne przyzwyczajenia
Stary 2011-08-20, 20:20   #2740
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

czemu bys si nei zdecydowała?

no ja tez nie wiem jak bedzie okaze sie na miejscu jak nie pojedziemy to nei bedziemy wiedziec czy dobrze zrobilismy

wogole to sambus super idziecie do przodu z ta budowa bedzie bosko

no i indiaaaaaa lampa cudo wynagradza wszytskie kłopoty z nią zwiazane

wiecie ze moj maz sie dzis wypachnił i polazł z kolegami na kawalerskie!!!!!!! no szczyt szczytów ja tu sama w domu dziecko ryczy o on sobie kurka bedzie... tutaj... o zesz ty.... gołe baby ogladał

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-08-20 o 20:23
Stary 2011-08-21, 00:12   #2741
india83
Zakorzenienie

dziewczyny dziekuje za opinie co do lampy utwierdziłyscie mnie tylkow tym, ze to jednak był dobry wybór maz mnie troche dołuje, bo mi gada, ze za taka lampe w zyciu takiej kasy by nie dał. a ja mu na to : juz dałes

a my dopiero wrócilismy z Gdańska...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 03:01   #2742
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zabcia moja siostra obecnie jest a wanglii, przez nastepne 3-5lat beda w niemczech najprawdopodbiej, a pozniej na stale do californi wracaja.
O California .. podobno jest tam pieknie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

a to postepy budowlane
super

Cytat:

ale wam zazdroszczę takiego weekendu, weźcie mnie ze sobą
gratuluję nowego stołu i dywanu, mnie też cieszą strasznie takie zakupy do swojego M

No to kochana trzeba bylo przyjezdzac

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
zabcia miłego weekendu
dziekuje

Cytat:
Masakra jakas dzisiaj
bardzo fajna

Wrocilismy z DC Bylo booosko Piekne miejsce strasznie czysciutko NY sie nie umywa Piekne budynki Ahh super bylo nie zalujemy ani troche ze pojechalimy oplacalo sie jechac ponad 6 godzin

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 08:15   #2743
kliwia
Zakorzenienie

zabcia super tam jest, zwalszcza ze caly rok chodzisz sobie w klapkach
satna barbara wymiata moi rodzice byli - zachwyceni!
Mieszkali chyba 2 czy 3 lata w californi wlasnie. i tam beda sie osadzac na stale raczej.

sambus no wiesz, wyrodne matki czy nie,ale co do zarobkow to nie ma porownania. i sobie moze siedziec w domu, zlwaszcza ze na takim wyjezdzie - to wojsko placi za zakwaterowanie, a ile jedzenia na dziecko dostaja chleba nie biora nawet bo by nie byli wstanie tego przejesc. takze sie oplaca siedziec w domu a w UK to jeszcze rzad UK placi kase na dzieci co miesiac chyba 80funtow o ile sie nie myle.

anika no bo takie male dziecko, samolotem ja sie boje. co innegp jak samochodem sie jedzie jak jechalismy my na 2 tygodnie, moglam zabrac co mi sie podoba bez ograniczen w zasadzie
a u was, siok.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-08-21 o 08:16
Stary 2011-08-21, 08:41   #2744
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Anika poszedł gołe baby oglądać??

Stary 2011-08-21, 08:45   #2745
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkali chyba 2 czy 3 lata w californi wlasnie. i tam beda sie osadzac na stale raczej.

sambus no wiesz, wyrodne matki czy nie,ale co do zarobkow to nie ma porownania. i sobie moze siedziec w domu, zlwaszcza ze na takim wyjezdzie - to wojsko placi za zakwaterowanie, a ile jedzenia na dziecko dostaja chleba nie biora nawet bo by nie byli wstanie tego przejesc. takze sie oplaca siedziec w domu a w UK to jeszcze rzad UK placi kase na dzieci co miesiac chyba 80funtow o ile sie nie myle.

anika no bo takie male dziecko, samolotem ja sie boje. co innegp jak samochodem sie jedzie jak jechalismy my na 2 tygodnie, moglam zabrac co mi sie podoba bez ograniczen w zasadzie
a u was, siok.
nie chodzilo mi o to, ze na zachodzie sa wyrodne matki tylko o to ze tam sa zupelnie inne przyzwyczajenia... tutaj jak raz na jakis czas kobieta sie umowi z kolezankami czy gdzies wyjdzie, albo se pomysli ze najchetniej by oddala dziecko bo ja denerwuje to od razu sie biczuje ze jest wyrodna matka... a na zachodzie po tygodniu po porodzie ida do kina i pewnie nikogo ten fakt nie dziwi ani nie bulwersuje tam jest poprostu inna kultura i inne zycie i widocznie siostra sie juz utozsamia z ta kultura

a co do zarobkow to prawda... w anglii czy w innych cywilizowanych krajach jest wielka pomoc socjalna... my to jestesmy sto lat za murzynami... mama mi wczoraj mowila ze brat jej kolezanki siedzi w irlandii i aktualnie jest na bezrobociu, ale ani nie mysli wracac do polski bo ma taki zasilek ze go stac na mieszkanie, jedzenie i jeszcze korzysta z tego ze nie ma pracy i zwieedza :brzyda l: a u nas to z zasilku bylo by cie stac na suchy chleb i jeszcze bys musiala na bruku mieszkac chyba bo my placimy wiecej czynszu niz wynosi zasilek...
Stary 2011-08-21, 08:57   #2746
bzyczka1
Zakorzenienie

dziewczyny pomocy...
mam rozmrożone te ścinki z piersi z kurczaka (te co od spodu piersi sa ) no i chciałam zrobić na obiad te kolety słoneczne co sa w klubie, ale nie mam majonezu :/ macie jakiś inny pomysł co z tym zrobić???

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 09:03   #2747
kliwia
Zakorzenienie

samba nooooo bo u nas jest modelmatki polki, i poswiecenia sie dziecku.
moja siostra od razu powiedziala w spzitalu ze karmic piersia co godzine nie zamierza i nikt jej za to nie zlinczowal. normlanie mala dostawala butelke po cycku i 4h spi.
a u nas to by zajechali bioedna kobiete! niestety realia poslkie.
czasami mam wrazenie ze polska to ciagle daleko za murzynamiw pewnych kwestiach.

bzyczka zrob potrawke albo usmaz je. normanie jak kotlety [ja ich nie robijam]
a potrawke to posypane maka podsmaz, dodaj co chcesz - cebulke, warzywka jakies, dopraw podys, dodaj smietany, albo maki tylko zbey byl gesty sos i gotowe
Stary 2011-08-21, 09:56   #2748
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dziewczyny pomocy...
mam rozmrożone te ścinki z piersi z kurczaka (te co od spodu piersi sa ) no i chciałam zrobić na obiad te kolety słoneczne co sa w klubie, ale nie mam majonezu :/ macie jakiś inny pomysł co z tym zrobić???
ja robię podobne do tych słonecznych, ale bez majonezu, wbijam jajko, dodaje trochę mąki, żeby nie było za rzadkie i smażę
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 10:34   #2749
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc dziewczynki moje

India - super wyglada lampa!

Anika - zazdroszcze wyjazdu, na pewno bedzie cudnie! masz wypoczac i zapomniec o wszystkich problemach. A z pakowaniem dasz rade. Ja teraz jadac nad morze ograniczylam na minimum moje ciuchy i bylo ok w koncu tak bedziesz miec taka pogode ze tylko bikini

U mnie w domu male wczasowisko-jest i mnie kuzynka 16-letnia i mamy wesolo jest juz kilka dni i jeszcze zostanie. Dzis mamy zaproszenie do babci naszej na obiad wiec jedziemy bo tz w pracy.
Niestety maluch moj ma goraczke 39,5 od nocy daje mu nurofen i na razie slabo pomaga. Wczoraj bylismy na festynie wiec moze tam sie zalatwil.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 11:50   #2750
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 13:01   #2751
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Anika poszedł gołe baby oglądać??
taaaaa na wieczorze kawalerskim był

sciagnał do domu o 2 a o 8 natka zrobiła mu pobudke

Cytat:

a u was, siok.

łi tam ty sie nie boj ja sama w strachu zobaczymy jak bedzie bedziemy wiedziec na przyszłosc
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki moje

Anika - zazdroszcze wyjazdu, na pewno bedzie cudnie! masz wypoczac i zapomniec o wszystkich problemach. A z pakowaniem dasz rade. Ja teraz jadac nad morze ograniczylam na minimum moje ciuchy i bylo ok w koncu tak bedziesz miec taka pogode ze tylko bikini

U mnie w domu male wczasowisko-jest i mnie kuzynka 16-letnia i mamy wesolo jest juz kilka dni i jeszcze zostanie. Dzis mamy zaproszenie do babci naszej na obiad wiec jedziemy bo tz w pracy.
Niestety maluch moj ma goraczke 39,5 od nocy daje mu nurofen i na razie slabo pomaga. Wczoraj bylismy na festynie wiec moze tam sie zalatwil.

taaaaaa wypoczne mam nadzieje
jak bym meza słyszała wczoraj Pyta mnie czy cos chce jeszcze do ubrania na wyjazd sobie kupic a ja mu na to ze nie bo mam juz wszytsko znaczy sie stroj kapielowy i olejek do opalania

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho

Stary 2011-08-21, 14:16   #2752
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ale tutaj pustki dzisiaj... sloneczko piekne na dworze.. my wlasnie wrocilismy znad jeziorka, poplywalismy 2 godzinki na rowerku wodnym a potem spotkalismy znajomych i z nimi posiedzielismy na plazy... teraz wrocilismy na obiadek i myslimy co by tu dalej robic
Stary 2011-08-21, 15:22   #2753
india83
Zakorzenienie

Cytat:
czesc dziewczynki moje

dziekuje

mam nadzieje,ze maluchowi goraczka szybko spadnie

Cytat:
ale tutaj pustki dzisiaj... sloneczko piekne na dworze.. my wlasnie wrocilismy znad jeziorka, poplywalismy 2 godzinki na rowerku wodnym a potem spotkalismy znajomych i z nimi posiedzielismy na plazy... teraz wrocilismy na obiadek i myslimy co by tu dalej robic
no pustki, ładna pogoda to dziewczynykorzytaja
my z TZem tez juz troszke objezdziismy min. zaliczylismy obiad u mamy
Stary 2011-08-21, 15:45   #2754
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
t

cudnie cię tu widzieć zapach kawy uwielbiam, a bezkofeinowa? inka? hmm anatol całą ciąże piłam ale to zbożowa, bezkofeinowej niet
jestem dzielna a co!
no właśnie mi anatol jakoś nie podchodzi, a to się nazywa kawa bezkofeinowa. I wszystko spoko, tylko ja po niej też miałam pikawkę

Cytat:
Opanowalismy to z tz do perfekcji heheh najpierw lasagne w jeszcze zamknietej tortownicy kroimy plastikowym nozykiem (normalny bardzo rysowal tortownice) na ilość potrzebnych kawałków, potem dopiero otwieramy tortownicę i wyciagamy lasagne taka lopatką do nakładania np tortów czy czegoś... i nic się nie rozwala... choć jak będę miała swój dom i trafię na takie pojedyńcze naczynka to kto wie

Moi chlopcy juz pojechali na budowe... ja dzis cos nie moglam sie z lozka zebrac i powiedzialam ze do nich dojade chce troszke ogarnac nasz pokoik (nie chce mi sie ) i pojade...

a to postepy budowlane
jak gdzieś nie łapnę tych naczynek, to wtedy wykorzystam Twój sposób Najważniejsze, żeby na talerzach ładnie wyglądało. W sumie po części jemy oczami

Domek super się prezentuje!

Cytat:
super, że już macie, tV też?

to super, odpoczniecie sobie od wrażeń kredytowo- przeprowadzkowych, trzymam kciuki za łądną słoneczną pogodę
tak, tv tez mamy i mam nadzieje, ze pogoda nam dopisze. jeszcze 3 tyg ale już się nie mogę doczekać!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Kolanko, Gucia
może w garnku się dłużej nie robi, nie wiem. Dla mnie cały obiad w 30 minut w parowarze to nie jest dużo (mięsko, ziemniaki, fasolka) tym bardziej, że wrzucasz i nic z tym nie robisz. Bo tyle mniej więcej czasu mi to zajmuje.

Gucia super, że jedziecie nad morze. Na tydzień??
ja nie mam garnka do gotowania na parze. mam termomix, który jest genialnym urządzeniem i do tego mam nakładkę do gotowania na parze. I w pół godziny jeszcze obiadu w nim nie zrobiłam A jak doliczę do tego jeszcze przygotowanie to bez szans. Ale ja w ogóle w kuchni ruszam się jak mucha w słomie

tak jedziemy na tydzień.

Cytat:
Masakra jakas dzisiaj
Lampa wygląda bosko! Ślicznie się prezentuje i idealnie Wam pasuje. Współczuję przygód z kurierem, ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło

Cytat:
.
czad!

Cytat:
mam nadzieje, że Tom szybko wróci do zdrowia!

Anika, współczuję pakowania - nie znoszę tego robić i życzę powodzenia! Mam nadzieje, że Natka przestanie płakać

Żabcia, poka zakupy! I super, że weekend sie udał!

Martucha, ja tez nie znoszę jak TŻ pracuje w weekend. Już się troszkę przyzwyczaiłam, ale i tak mi przykro, że wszyscy sobie organizują czas, a ja nie mogę, bo co można robić po 21...ech! Uroki.

Witajcie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 16:23   #2755
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia ja tylko napisałam ile u mnie się schodzi przy tym konkretnym parowarze.

Anika to baciki sie mężowi należą, ża oglądanie gołych babek

Stary 2011-08-21, 16:36   #2756
kliwia
Zakorzenienie

gucia jak mucha w smole chyba :P

anika ciagle zapominam Ci napisac apropo kola
Nie wiem czy by zuzka chciala w pionowej pozycji w kole plywac. pionowo plywa tylko jak ja trzymam wpionie, a nozki i tak jej albo do przodu albo do tylu leca Najbardziej lubi plywac na desce

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-08-21 o 16:55
Stary 2011-08-21, 17:33   #2757
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra jakas dzisiaj
cudna lampa!!! rewelacja

Cytat:
kolezanka siedzi w innym miejscu i za czesto jej nie widuje jestem przeszczesliwa z tego powodu a atmosfera ok... fajne dziewczynki tam pracuja... a w ogole to swiat jest strasznie malutki... okazalo sie ze przyjeli jakis czas temu taka dziewczyne (tylko ze ona przez kilka miesiecy siedziala w innym oddziale i sie szkolila wiec dopiero ja poznalam) i ona pracowala przede mna w moim hotelu... tylko ja zwolnili po 3 miesiacach i ja przyszlam na jej miejsce... a tu masz ci los teraz spotykamy sie w jednej firmie a mi od poczatku cos jej imie i nazwisko mowilo ale nie wiedzialam o co chodzi... a biurek niestety nie da sie przestawic bo one nie sa "wolnostojace" tylko to taka zabudowa... i dupa v
no i jak fajnie ja też wole jak jest dużo pracy bo serio czas leciii.. a tak to nudno...

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
no właśnie mi anatol jakoś nie podchodzi, a to się nazywa kawa bezkofeinowa. I wszystko spoko, tylko ja po niej też miałam pikawkę
Martucha, ja tez nie znoszę jak TŻ pracuje w weekend. Już się troszkę przyzwyczaiłam, ale i tak mi przykro, że wszyscy sobie organizują czas, a ja nie mogę, bo co można robić po 21...ech! Uroki.
to na taką miałam ochote tylko w ciąży ;D teraz nie
no ja też nie lubie, ale mojemu super kasa wpada więc przeżyje, szczególnie że to raz na jakiś czas, ale jakby tak co weekend... buuu

anika zazdroszczę szczerze wyjazdu, szkoda że nie mamy ekstra kasy też byśmy polecieli nie martw się za granicą to normalnie ze z takimi maluchami się podróżuje nawet czytałam art o tym że wiesz we włoszech hiszpanii- 21 dzieci biegają po placach zabaw przy restauracjach a rodzice siedzą ze znajomymi - u nas jakby ktoś malucha w wózku widział w ogródku po 21 to pewnie byłoby gadania
leccie bawcie się odpoczywacje należy wam się a co!! no i mam nadzieję że malutka da wam odpocząć

popracowałam troche, a za jakąs chwile jedziemy do pszczyny na koncert chyba Kayah gra a co

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

ANAAAA posprawdzaj u siebie na stronie kuratorium tudzież miejskiego zarządu oświaty czy gdzie tam macie ogłoszenia - u nas na stronie mzo pojawiły się ogłoszenia potrzebują 3 nauczycieli w przedszkolu i 1 w klasach 1-3
więc myślę że teraz jest ta ostatnia szansa dla dyrektorów i szukają na szybko... więc..
trzymam kciuki...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-08-21 o 17:00
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 18:21   #2758
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
gucia jak mucha w smole chyba :P
of kors

Madzia, a ja tylko napisałam jak jest u mnie

Martucha, udanego koncertu! Ja właśnie czekam na męża i zaczynam z nim wspólny weekend. Naszalejemy się przez 4h, że hej!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 19:02   #2759
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

tez wlasnie czytalam o koncercie kayah w pszczynie ale dla nas to troche daleko zeby sie zebrac i jechac... poza tym nie jestem szczegolna jej fanka ale na jakiegos koncerta bym poszla w przyszlym tygodniu gra u nas De mono to sie przejde :brzyda l:
Stary 2011-08-21, 19:03   #2760
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc

India-super lampa!!! faktycznie najtańsza nie była ale warto chyba

Anika-uwazam, ze dobrze robicie lecąc mam nadzieję, ze my tez z dzidzią będziemy podróżowac jesli finanse pozwolą
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości