Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-10, 21:33   #2731
very niceee
Zadomowienie

Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D

Robilam test, wynik negatywny, ale @ nadal nie mam.

Perfekcjonistka tez mnie kiedys jakies dziewuchy tam perfidnie obgadywaly, to podeszlam do nich i spytalam czy maja jakis problem, a jak sa takie odwazne, to niech mi powiedza w oczy, obydwie natychmiast sie zamknely
Ex Au pair De
very niceee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 22:26   #2732
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez very niceee Pokaż wiadomość

Perfekcjonistka tez mnie kiedys jakies dziewuchy tam perfidnie obgadywaly, to podeszlam do nich i spytalam czy maja jakis problem, a jak sa takie odwazne, to niech mi powiedza w oczy, obydwie natychmiast sie zamknely
Konkretna kobieta jesteś
Dobrze, ze test negatywny, ale spóźnienie dlugie...
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 14:11   #2733
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nie podchodziłam, bo większość z nich to agresywne babo-chłopy, a ja drobna kobitka (wtedy miałam buty na obcasie) to by mnie jeszcze staranowały

Może @ spóźnia się też przez stres? Najważniejsze, że wynik negatywny
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 16:41   #2734
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

Jesli nadal sie nie pojawi to warto isc do lekarza. Mi tez sie kiedys masakrycznie dlugo spóznial i dobrze, ze poszlam.
Stary 2013-02-11, 20:23   #2735
very niceee
Zadomowienie

Jesli nie dostane do konca lutego to pojde, bo cos jest nie tak, zawsze mialam bardzo regularne cykle.

Perfekcjonistka, mnie obgadywaly studentki, a ja mialam wtedy jakies 16-nascie lat. Byly starsze, do tego bylo ich dwie, a ja jedna, ale pomyslalam sobie, ze musze zareagowac, nie dam im satysfakcji. Byly tak zaskoczone, ze sie odezwalam, ze potem siedzialy juz cicho. Widac byly mocne jedynie w gebie.

Bylam w Kolonii na karnawale, fajnie bylo. Chociaz sobie tu pozwiedzam, szkoda tylko, ze bez Tz.
Ex Au pair De
Stary 2013-02-11, 21:25   #2736
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli nie dostane do konca lutego to pojde, bo cos jest nie tak, zawsze mialam bardzo regularne cykle.

Perfekcjonistka, mnie obgadywaly studentki, a ja mialam wtedy jakies 16-nascie lat. Byly starsze, do tego bylo ich dwie, a ja jedna, ale pomyslalam sobie, ze musze zareagowac, nie dam im satysfakcji. Byly tak zaskoczone, ze sie odezwalam, ze potem siedzialy juz cicho. Widac byly mocne jedynie w gebie.

Bylam w Kolonii na karnawale, fajnie bylo. Chociaz sobie tu pozwiedzam, szkoda tylko, ze bez Tz.
Te co mnie "obserwowały" widuję dość często i nie jeden raz się już tam z kimś tłukły Brak słów Czasami już naprawdę mam ochotę ich pozabijać

Ja w tym roku nie świętowałam dużo Szkoda, że karnawał wypada w lutym gdzie jest zimno
Stary 2013-02-11, 21:50   #2737
Nina343
BAN stały

Dzisiaj miałam rozmowę przez telefon.
osoba: Pani taka i taka?
ja:Tak słucham przy telefonie

osoba: to nie jest Pani ten głos należy do nastolatki bądź dziecka
Masakra haha nawet głos mam dziecięcy... Mam wrażenie, że nikt mnie nie traktuje poważnie a jak się postawie to pewnie myślą o młoda przeżywa okres buntu. A tu prawie 23 lata na karku...

Edytowane przez Nina343
Czas edycji: 2013-02-11 o 21:53
Nina343 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 23:09   #2738
Madaaa
Zakorzenienie

Perfekcjonistka ja tez nie wchodze ludziom w drogę. Chocbym chciała w bojce nie dam rady
Stary 2013-02-12, 00:32   #2739
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nina343 Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam rozmowę przez telefon.
osoba: Pani taka i taka?
ja:Tak słucham przy telefonie

osoba: to nie jest Pani ten głos należy do nastolatki bądź dziecka
Masakra haha nawet głos mam dziecięcy... Mam wrażenie, że nikt mnie nie traktuje poważnie a jak się postawie to pewnie myślą o młoda przeżywa okres buntu. A tu prawie 23 lata na karku...
Ja kiedyś pisałam o "dorabianiu" w pizzerii/kebabie... Szef dał mi 16 lat i więcej tam nie pójdę, bo zostałam skreślona Przez mój wygląd...
I niech mi ktoś powie, że młody wygląd to zaleta
Moją siostrę też traktuje jak dzieciaka (ona tam pracuje), bo tak samo jak ja - jest wiecznie młoda

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Perfekcjonistka ja tez nie wchodze ludziom w drogę. Chocbym chciała w bojce nie dam rady
Stary 2013-02-12, 13:02   #2740
Nina343
BAN stały

Mam wrażenie, że przez wygląd jestem dyskryminowana...
Nina343 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-12, 13:09   #2741
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka Pokaż wiadomość
Ja kiedyś pisałam o "dorabianiu" w pizzerii/kebabie... Szef dał mi 16 lat i więcej tam nie pójdę, bo zostałam skreślona Przez mój wygląd...
Moją siostrę też traktuje jak dzieciaka (ona tam pracuje), bo tak samo jak ja - jest wiecznie młoda

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Nie slyszalam tego o tym kebabie. Sama zrezygnowalas, czy oni ci podziekowali?
Masakra jakas, ale lepiej dla ciebie, że z burakiem nie musisz pracowac Jak kiedys pracowalam w fast foodzie, takim u prywaciarza tez czulam sie dyskryminowana. Od poczatku mowil do mnie na TY. Gdzie do kolezanki na pani, ale po jej prosbie dopiero na Ty. Jego sposob mowienia i traktowania mnie jak gówniary

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Nina343 Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że przez wygląd jestem dyskryminowana...
Niestety wielu ludzi ocenia po wyglądzie. Nie przejmuj sie nie jestes z tym problemem sama
Stary 2013-02-12, 17:02   #2742
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

Moze to bedzie kiedys zaleta.Moja mama zawsze sie cieszyla, ze wyglada mlodziej. Z pewnoscia nie jest to mile teraz, kiedy wyglada sie jak nieletnia i kazdy ma Cie gdzies....

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Masakra jakas, ale lepiej dla ciebie, że z burakiem nie musisz pracowac Jak kiedys pracowalam w fast foodzie, takim u prywaciarza tez czulam sie dyskryminowana. Od poczatku mowil do mnie na TY. Gdzie do kolezanki na pani, ale po jej prosbie dopiero na Ty. Jego sposob mowienia i traktowania mnie jak gówniary

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Niestety wielu ludzi ocenia po wyglądzie. Nie przejmuj sie nie jestes z tym problemem sama
Niestety tez takie cos zauwazylam. Widac wlasnie jak bardzo liczy sie wyglad...
Ja w sumie to bede wygladac na 9 lat mniej a to bardzo duzo . Wnerwia mnie najbardziej to jak jakas mloda dziewczyna(czasami mam wrazenie, ze mlodsza) mnie tak traktuje albo pyta o dowod z taka pewnoscia siebie
Stary 2013-02-12, 20:05   #2743
very niceee
Zadomowienie

Mnie przeraza przyszlosc, jak bede juz miala meza i dziecko, a nadal bede wygladac jak gowniara, tyle ze z obraczka na palcu.

Nina, ja przez telefon mam takze dziecinny glos, na zywo na szczescie nie. Czasem sie zdarzalo, ze dzwonila telemarketerka i pytala czy moze rozmawiac z kims doroslym .
Ex Au pair De
Stary 2013-02-12, 20:51   #2744
Madaaa
Zakorzenienie

Eve mnie o 10 lat odmladzaja, a zauwazylam , że im jestem starsza wcale więcej lat mi nie daja.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Mnie przeraza przyszlosc, jak bede juz miala meza i dziecko, a nadal bede wygladac jak gowniara, tyle ze z obraczka na palcu.

Nina, ja przez telefon mam takze dziecinny glos, na zywo na szczescie nie. Czasem sie zdarzalo, ze dzwonila telemarketerka i pytala czy moze rozmawiac z kims doroslym .
Taa będą myśleć ze brata albo siostre w wozku wozisz, a nie swoje. Albo, że mlodo zaciazyła
Stary 2013-02-12, 21:42   #2745
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
On mi podziękował
W sumie skłamał, bo mówił, że jak będę potrzebna lub będzie większy ruch, to zadzwoni do mnie... A potem siosta mówi, że już mnie nie chce A niech sie w pocałuje

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
Moze to bedzie kiedys zaleta.Moja mama zawsze sie cieszyla, ze wyglada mlodziej. Z pewnoscia nie jest to mile teraz, kiedy wyglada sie jak nieletnia i kazdy ma Cie gdzies....
Ale ja mówię tylko o czasie teraźniejszym. Nie wiem co będzie "kiedyś" i się nawet nad tym nie zastanawiam Bo nie wiadomo czy nawet dożyję A bycie wiecznym dzieckiem, tylko z dodatkowymi zmarszczkami mi się nie widzi
Stary 2013-02-12, 22:35   #2746
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
On mi podziękował
W sumie skłamał, bo mówił, że jak będę potrzebna lub będzie większy ruch, to zadzwoni do mnie... A potem siosta mówi, że już mnie nie chce A niech sie w pocałuje

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Ale ja mówię tylko o czasie teraźniejszym. Nie wiem co będzie "kiedyś" i się nawet nad tym nie zastanawiam Bo nie wiadomo czy nawet dożyję A bycie wiecznym dzieckiem, tylko z dodatkowymi zmarszczkami mi się nie widzi
Jego strata

A ja juz jestem takie dziecko z pierwszymi zmarszczkami
Stary 2013-02-13, 12:33   #2747
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe no to ja mam meza i tak wygladam Zreszta wspominalam, ze prare razy wzieto mnie za jego corke(jest rok starszy)
Jakbysmy mieli dzieci to pewnie ludzie by uwazali, ze to moja siostra/brat

Cytat:
Eve mnie o 10 lat odmladzaja, a zauwazylam , że im jestem starsza wcale więcej lat mi nie daja.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Taa będą myśleć ze brata albo siostre w wozku wozisz, a nie swoje. Albo, że mlodo zaciazyła
U mnie jest tak samo. Jednak ja widze u siebie zmiane
Cytat:
On mi podziękował

Nie odbieraj mi nadziei, ze kiedy bede wygladac mlodziej ale nie dziecinnie

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Wasze mamy czy siostry tez wygladaja mlodziej?
Moja mama zawsze wygladala mlodziej. Teraz to sie zmienilo. Siostra mimo, ze mlodsza o kilka lat zawsze byla uwazana za ta starsza. Nawet nie wiecie jakie to bylo denerwujace. Poszlam do niej kiedys na wywiadowke i jej koledzy z gimnazjum mnie podrywali Uslyszalam, ze mlodsza siostra nie moze przyjsc na wywiadowke(bylam juz wtedy mezatka).Majac 16 lat ludzie dawali jej 20. Teraz duzo schudla i majac juz w sume pelnoletnosc od kilku lat wszyscy sie jej pytaja o dowod i uwazaja ja za dziecko

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2013-02-13 o 12:28
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 12:46   #2748
Madaaa
Zakorzenienie

Eve jaka przewrotność. Najpierw wygladala na starsza a teraz na mlodsza A ile lat od ciebie jest młodsza siostra?
Jak juz jestesmy przy siostrze ostatnio przeglądałam twojego bloga i bylam w szoku jak zmieniłaś siostrze włosy. Fenomenalna zmiana

U mnie to rodzinne od strony taty. Tez dlugo mlodo wygladal. Mimo wąsów po 20stce dalej pytali go o dowod. Moja mama opiwadala, że jak pierwszy raz zobaczyła tatę byl w mundurze i pierwsze co jej na mysl przyszło, że jakiś gówniarz a juz jest w wojsku Ale patrzac na nasze rodzinne zdjecia jak bylam dzieckiem tata wygladal na pelnoletniego. Młodo ale męsko. Pewnie wszystko przez te wąsy Ale zawsze wygladal na mlodszego niz swoj wiek. Mój brat tez wyglada na mlodszego. Przed 30stke jest a niektorzy mysla ze do LO chodzi. Ratuje go to, że jest wysoki i taki duzy, takze nikt nie powie, że jakiś mlody szczyl. Kuzynostwo tez mlodow wyglada. Moja kuzynka ma syna w wieku 14 lat, a obcy ludzie mysla, że to jej brat. Jak byl malutki nie chieli wierzyc ze to jej syn. Dzisiaj ma juz ok. 3o lat a wyglada jak nastolatka
Stary 2013-02-13, 12:57   #2749
szakal165
Zakorzenienie

A do mnie zaczął na gg pisać jakiś kolo, patrzę w katalog a tam 17 lat
Na dodatek zaczął sypać tekstami czy chcę się z nim przespać
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 13:00   #2750
Madaaa
Zakorzenienie

Ja juz nie pamietam kiedy gadalam przez gg. Nawet go nie włączam. Od kad jest czat na facebooku tak komunikuje się ze znajomymi
Stary 2013-02-13, 13:13   #2751
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Eve jaka przewrotność. Najpierw wygladala na starsza a teraz na mlodsza A ile lat od ciebie jest młodsza siostra?
Jak juz jestesmy przy siostrze ostatnio przeglądałam twojego bloga i bylam w szoku jak zmieniłaś siostrze włosy. Fenomenalna zmiana

U mnie to rodzinne od strony taty. Tez dlugo mlodo wygladal. Mimo wąsów po 20stce dalej pytali go o dowod. Moja mama opiwadala, że jak pierwszy raz zobaczyła tatę byl w mundurze i pierwsze co jej na mysl przyszło, że jakiś gówniarz a juz jest w wojsku Ale patrzac na nasze rodzinne zdjecia jak bylam dzieckiem tata wygladal na pelnoletniego. Młodo ale męsko. Pewnie wszystko przez te wąsy Ale zawsze wygladal na mlodszego niz swoj wiek. Mój brat tez wyglada na mlodszego. Przed 30stke jest a niektorzy mysla ze do LO chodzi. Ratuje go to, że jest wysoki i taki duzy, takze nikt nie powie, że jakiś mlody szczyl. Kuzynostwo tez mlodow wyglada. Moja kuzynka ma syna w wieku 14 lat, a obcy ludzie mysla, że to jej brat. Jak byl malutki nie chieli wierzyc ze to jej syn. Dzisiaj ma juz ok. 3o lat a wyglada jak nastolatka
Dziekuje Szkoda tylko, ze nadal nie stosuje sie do moich rad i jej wlosy wygladaja tak jak wczesniej
Musi je tez podcinac bo widac na nich skutki prostowania.
Az dziwna taka zmiana. Ale faktycznie ona jest teraz taka strasznie drobniutka(miescimy sie w te same ciuchy), twarz jej sie zmienila. Kiedys wygladala duzo inaczej, byla wieksza, miala duzo wieksze piersi.
O ponad 4.
Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
A do mnie zaczął na gg pisać jakiś kolo, patrzę w katalog a tam 17 lat
Na dodatek zaczął sypać tekstami czy chcę się z nim przespać
Stary 2013-02-13, 14:15   #2752
szakal165
Zakorzenienie

masakra, licealiści mnie zaczepiają
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 14:26   #2753
very niceee
Zadomowienie

U mnie tez mlody wyglad jest dziedziczny, praktycznie wszystkie kobiety w mojej rodzinie wygladaja na mlodsze niz sa (zarowno ze strony mamy, jak i taty), z mezczyznami jest roznie. Moja babcia, mama itd praktycznie nie maja zmarszczek.

Wlasnie Eve jak reagujecie na takie komentarze? Ja bym sie pewnie pieklila.
Ex Au pair De
Stary 2013-02-13, 14:33   #2754
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tez mlody wyglad jest dziedziczny, praktycznie wszystkie kobiety w mojej rodzinie wygladaja na mlodsze niz sa (zarowno ze strony mamy, jak i taty), z mezczyznami jest roznie. Moja babcia, mama itd praktycznie nie maja zmarszczek.

Wlasnie Eve jak reagujecie na takie komentarze? Ja bym sie pewnie pieklila.
Teraz troche bardziej sie bronie. Wczesniej robilo mi sie przykro i tyle Nie lubie gdzies isc cos zalatwiac bez meza
A jak mnie wzieto za corke meza pierwszym razem to myslalam, ze cos zrobie temu facetowi. Zapytal sie mnie wprost czy byla mamusia bo miala ogladac meble
Stary 2013-02-13, 14:37   #2755
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Wasze mamy czy siostry tez wygladaja mlodziej?
Jak już wcześniej pisałam, siostrę też odmładzają. Mi dają 16 a jej 17-18 Nigdy nie zapomnę, jak przy zakupie zapałek, zapalniczek i czekoladek z alkoholem, musiałyśmy pokazywać dowód
Mama niestety już nie wygląda jak nastolatka ( ), ale mówiła, że też długo ją odmładzali itd Tata jest szczupły (po nim to mam), ale ma ciemną karnacje (tego niestety nie odziedziczyłam ) więc może dlatego wyglądał zawsze na swój wiek
Stary 2013-02-13, 14:42   #2756
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Jak już wcześniej pisałam, siostrę też odmładzają. Mi dają 16 a jej 17-18 Nigdy nie zapomnę, jak przy zakupie zapałek, zapalniczek i czekoladek z alkoholem, musiałyśmy pokazywać dowód
Mama niestety już nie wygląda jak nastolatka ( ), ale mówiła, że też długo ją odmładzali itd Tata jest szczupły (po nim to mam), ale ma ciemną karnacje (tego niestety nie odziedziczyłam ) więc może dlatego wyglądał zawsze na swój wiek
A siostra duzo starsza?. Ja bym w sumie chciala teraz wygladac na 18
U mnie tata wygladal zawsze na swoj wiek, tez ma ciemniejsza skore, ciemne wlosy i odziedziczylam po nim ciemne wlosy i to, ze jestem niska
Stary 2013-02-13, 14:49   #2757
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Też widziałam zdjęcia
I nawet powiem, że bardzo chętnie oddałabym się w ręce Eve Ostatnio nic nie robię z moimi włosami i są strasznie suche Końcówki (najbardziej zmaltretowane) wyglądają jak siano
Wczoraj kupiłam w końcu drewnianą szczotkę Trochę się wykosztowałam, ale co tam

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
A siostra duzo starsza?. Ja bym w sumie chciala teraz wygladac na 18
U mnie tata wygladal zawsze na swoj wiek, tez ma ciemniejsza skore, ciemne wlosy i odziedziczylam po nim ciemne wlosy i to, ze jestem niska
Moja siostra jest 2 lata starsza

Też odziedziczyłam po moim tacie ciemne włosy Na wzrost nie narzekam (około 160cm) ale możliwe, że to też po nim mam

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Ja juz nie pamietam kiedy gadalam przez gg. Nawet go nie włączam. Od kad jest czat na facebooku tak komunikuje się ze znajomymi
Ja tak samo Na fejsie jakoś tak wygodniej
A na gg to mam może z 5 kontaktów... Dlatego go nie włączam

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
masakra, licealiści mnie zaczepiają
U mnie to norma 15 latkom też się podobam
Stary 2013-02-13, 14:51   #2758
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Też widziałam zdjęcia
I nawet powiem, że bardzo chętnie oddałabym się w ręce Eve Ostatnio nic nie robię z moimi włosami i są strasznie suche Końcówki (najbardziej zmaltretowane) wyglądają jak siano
Wczoraj kupiłam w końcu drewnianą szczotkę Trochę się wykosztowałam, ale co tam

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Moja siostra jest 2 lata starsza

Też odziedziczyłam po moim tacie ciemne włosy Na wzrost nie narzekam (około 160cm) ale możliwe, że to też po nim mam

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Ja tak samo Na fejsie jakoś tak wygodniej
A na gg to mam może z 5 kontaktów... Dlatego go nie włączam
o Milo mi
Mi sie jakos wiecej chcialo robic z wlosami w Pl ale jeszcze zle nie wygladaja.

Ja bym mogla wzrost odziedziczyc po mamie. Tak to po niej oprocz mlodszego wygladu mam trupio blada cere i sklonnosc do przebarwien od slonca eh...

Co do drewnianych szczotek, grzebieni to one sa tutaj bardzo tanie a w pl zawsze jak chcialam kupic to mi bylo szkoda
Za ta maz zamowil mi ostatnio nowa jonizujaca szczotke
Stary 2013-02-13, 15:08   #2759
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
o Milo mi
Mi sie jakos wiecej chcialo robic z wlosami w Pl ale jeszcze zle nie wygladaja.

Ja bym mogla wzrost odziedziczyc po mamie. Tak to po niej oprocz mlodszego wygladu mam trupio blada cere i sklonnosc do przebarwien od slonca eh...

Co do drewnianych szczotek, grzebieni to one sa tutaj bardzo tanie a w pl zawsze jak chcialam kupic to mi bylo szkoda
Za ta maz zamowil mi ostatnio nowa jonizujaca szczotke
Mi też troszkę było szkoda, bo miałam sporo innych wydatków Kupiłam najtańszą i najmniejszą za około 6 euro

Nie mogę doczekać się wizyty w PL, to pokupuję w końcu produkty do włosów, których tutaj nie ma
Stary 2013-02-13, 15:16   #2760
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też troszkę było szkoda, bo miałam sporo innych wydatków Kupiłam najtańszą i najmniejszą za około 6 euro

Nie mogę doczekać się wizyty w PL, to pokupuję w końcu produkty do włosów, których tutaj nie ma
Ja kupilam taka mala za 3 euro i chyba wroce po wieksza Tamta wtedy moze oddam siostrze.

Ja tak samo Powoli wykanczam swoj zapas.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości