|
|
#2731 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
Robilam test, wynik negatywny, ale @ nadal nie mam.
Perfekcjonistka tez mnie kiedys jakies dziewuchy tam perfidnie obgadywaly, to podeszlam do nich i spytalam czy maja jakis problem, a jak sa takie odwazne, to niech mi powiedza w oczy, obydwie natychmiast sie zamknely
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, ze test negatywny, ale spóźnienie dlugie...
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może @ spóźnia się też przez stres? Najważniejsze, że wynik negatywny |
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2735 |
|
Zadomowienie
|
Jesli nie dostane do konca lutego to pojde, bo cos jest nie tak, zawsze mialam bardzo regularne cykle.
Perfekcjonistka, mnie obgadywaly studentki, a ja mialam wtedy jakies 16-nascie lat. Byly starsze, do tego bylo ich dwie, a ja jedna, ale pomyslalam sobie, ze musze zareagowac, nie dam im satysfakcji. Byly tak zaskoczone, ze sie odezwalam, ze potem siedzialy juz cicho. Widac byly mocne jedynie w gebie. Bylam w Kolonii na karnawale, fajnie bylo . Chociaz sobie tu pozwiedzam, szkoda tylko, ze bez Tz.
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brak słów Czasami już naprawdę mam ochotę ich pozabijać![]() Ja w tym roku nie świętowałam dużo Szkoda, że karnawał wypada w lutym gdzie jest zimno
|
|
|
|
|
|
#2737 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj miałam rozmowę przez telefon.
osoba: Pani taka i taka? ja:Tak słucham przy telefonie osoba: to nie jest Pani ten głos należy do nastolatki bądź dziecka Masakra haha nawet głos mam dziecięcy... Mam wrażenie, że nikt mnie nie traktuje poważnie a jak się postawie to pewnie myślą o młoda przeżywa okres buntu. A tu prawie 23 lata na karku... Edytowane przez Nina343 Czas edycji: 2013-02-11 o 21:53 |
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Perfekcjonistka ja tez nie wchodze ludziom w drogę. Chocbym chciała w bojce nie dam rady
|
|
#2739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez mój wygląd... ![]() I niech mi ktoś powie, że młody wygląd to zaleta ![]() Moją siostrę też traktuje jak dzieciaka (ona tam pracuje), bo tak samo jak ja - jest wiecznie młoda ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2740 |
|
BAN stały
|
Mam wrażenie, że przez wygląd jestem dyskryminowana...
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra jakas, ale lepiej dla ciebie, że z burakiem nie musisz pracowac Jak kiedys pracowalam w fast foodzie, takim u prywaciarza tez czulam sie dyskryminowana. Od poczatku mowil do mnie na TY. Gdzie do kolezanki na pani, ale po jej prosbie dopiero na Ty. Jego sposob mowienia i traktowania mnie jak gówniary ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Niestety wielu ludzi ocenia po wyglądzie. Nie przejmuj sie nie jestes z tym problemem sama
|
|
|
#2742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Moja mama zawsze sie cieszyla, ze wyglada mlodziej. Z pewnoscia nie jest to mile teraz, kiedy wyglada sie jak nieletnia i kazdy ma Cie gdzies....---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
Ja w sumie to bede wygladac na 9 lat mniej a to bardzo duzo
|
|
|
#2743 |
|
Zadomowienie
|
Mnie przeraza przyszlosc, jak bede juz miala meza i dziecko, a nadal bede wygladac jak gowniara, tyle ze z obraczka na palcu.
Nina, ja przez telefon mam takze dziecinny glos, na zywo na szczescie nie. Czasem sie zdarzalo, ze dzwonila telemarketerka i pytala czy moze rozmawiac z kims doroslym
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Eve mnie o 10 lat odmladzaja, a zauwazylam , że im jestem starsza wcale więcej lat mi nie daja.
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#2745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie skłamał, bo mówił, że jak będę potrzebna lub będzie większy ruch, to zadzwoni do mnie... A potem siosta mówi, że już mnie nie chce A niech sie w ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
Bo nie wiadomo czy nawet dożyję A bycie wiecznym dzieckiem, tylko z dodatkowymi zmarszczkami mi się nie widzi
|
||
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja juz jestem takie dziecko z pierwszymi zmarszczkami
|
|
|
#2747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta wspominalam, ze prare razy wzieto mnie za jego corke(jest rok starszy)Jakbysmy mieli dzieci to pewnie ludzie by uwazali, ze to moja siostra/brat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Wasze mamy czy siostry tez wygladaja mlodziej? Moja mama zawsze wygladala mlodziej. Teraz to sie zmienilo . Siostra mimo, ze mlodsza o kilka lat zawsze byla uwazana za ta starsza. Nawet nie wiecie jakie to bylo denerwujace. Poszlam do niej kiedys na wywiadowke i jej koledzy z gimnazjum mnie podrywali
Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2013-02-13 o 12:28 |
|||
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Eve jaka przewrotność. Najpierw wygladala na starsza a teraz na mlodsza
A ile lat od ciebie jest młodsza siostra? Jak juz jestesmy przy siostrze ostatnio przeglądałam twojego bloga i bylam w szoku jak zmieniłaś siostrze włosy. Fenomenalna zmiana ![]() U mnie to rodzinne od strony taty. Tez dlugo mlodo wygladal. Mimo wąsów po 20stce dalej pytali go o dowod. Moja mama opiwadala, że jak pierwszy raz zobaczyła tatę byl w mundurze i pierwsze co jej na mysl przyszło, że jakiś gówniarz a juz jest w wojsku Ale patrzac na nasze rodzinne zdjecia jak bylam dzieckiem tata wygladal na pelnoletniego. Młodo ale męsko. Pewnie wszystko przez te wąsy Ale zawsze wygladal na mlodszego niz swoj wiek. Mój brat tez wyglada na mlodszego. Przed 30stke jest a niektorzy mysla ze do LO chodzi. Ratuje go to, że jest wysoki i taki duzy, takze nikt nie powie, że jakiś mlody szczyl. Kuzynostwo tez mlodow wyglada. Moja kuzynka ma syna w wieku 14 lat, a obcy ludzie mysla, że to jej brat. Jak byl malutki nie chieli wierzyc ze to jej syn. Dzisiaj ma juz ok. 3o lat a wyglada jak nastolatka
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
A do mnie zaczął na gg pisać jakiś kolo, patrzę w katalog a tam 17 lat
Na dodatek zaczął sypać tekstami czy chcę się z nim przespać |
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz nie pamietam kiedy gadalam przez gg. Nawet go nie włączam. Od kad jest czat na facebooku tak komunikuje się ze znajomymi
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, ze nadal nie stosuje sie do moich rad i jej wlosy wygladaja tak jak wczesniej![]() Musi je tez podcinac bo widac na nich skutki prostowania. Az dziwna taka zmiana. Ale faktycznie ona jest teraz taka strasznie drobniutka(miescimy sie w te same ciuchy), twarz jej sie zmienila. Kiedys wygladala duzo inaczej, byla wieksza, miala duzo wieksze piersi. O ponad 4. Cytat:
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
masakra, licealiści mnie zaczepiają
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Zadomowienie
|
U mnie tez mlody wyglad jest dziedziczny, praktycznie wszystkie kobiety w mojej rodzinie wygladaja na mlodsze niz sa (zarowno ze strony mamy, jak i taty), z mezczyznami jest roznie. Moja babcia, mama itd praktycznie nie maja zmarszczek.
Wlasnie Eve jak reagujecie na takie komentarze? Ja bym sie pewnie pieklila.
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubie gdzies isc cos zalatwiac bez meza ![]() A jak mnie wzieto za corke meza pierwszym razem to myslalam, ze cos zrobie temu facetowi. Zapytal sie mnie wprost czy byla mamusia bo miala ogladac meble
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już wcześniej pisałam, siostrę też odmładzają. Mi dają 16 a jej 17-18
Nigdy nie zapomnę, jak przy zakupie zapałek, zapalniczek i czekoladek z alkoholem, musiałyśmy pokazywać dowód Mama niestety już nie wygląda jak nastolatka ( ), ale mówiła, że też długo ją odmładzali itd Tata jest szczupły (po nim to mam), ale ma ciemną karnacje (tego niestety nie odziedziczyłam ) więc może dlatego wyglądał zawsze na swój wiek
|
|
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie tata wygladal zawsze na swoj wiek, tez ma ciemniejsza skore, ciemne wlosy i odziedziczylam po nim ciemne wlosy i to, ze jestem niska
|
|
|
#2757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nawet powiem, że bardzo chętnie oddałabym się w ręce Eve Ostatnio nic nie robię z moimi włosami i są strasznie suche Końcówki (najbardziej zmaltretowane) wyglądają jak siano Wczoraj kupiłam w końcu drewnianą szczotkę Trochę się wykosztowałam, ale co tam ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Też odziedziczyłam po moim tacie ciemne włosy Na wzrost nie narzekam (około 160cm) ale możliwe, że to też po nim mam ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
Na fejsie jakoś tak wygodniej ![]() A na gg to mam może z 5 kontaktów... Dlatego go nie włączam ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- U mnie to norma 15 latkom też się podobam |
|||
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie jakos wiecej chcialo robic z wlosami w Pl ale jeszcze zle nie wygladaja.Ja bym mogla wzrost odziedziczyc po mamie. Tak to po niej oprocz mlodszego wygladu mam trupio blada cere i sklonnosc do przebarwien od slonca eh... Co do drewnianych szczotek, grzebieni to one sa tutaj bardzo tanie a w pl zawsze jak chcialam kupic to mi bylo szkoda ![]() Za ta maz zamowil mi ostatnio nowa jonizujaca szczotke
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam najtańszą i najmniejszą za około 6 euro ![]() Nie mogę doczekać się wizyty w PL, to pokupuję w końcu produkty do włosów, których tutaj nie ma
|
|
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tamta wtedy moze oddam siostrze. Ja tak samo Powoli wykanczam swoj zapas.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

Brak słów 
Szkoda, że karnawał wypada w lutym gdzie jest zimno