|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Cytat:
|
|
|
|
|
#2732 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Cytat:
![]() A kiedy przenosicie się do Trójmiasta? Będzie trzeba wtedy zrobić kolejne pomorskie spotkanie ![]() Cytat:
![]() Zdjęcia małej cudowne Cytat:
![]() Cytat:
Udało mi się nadrobić cały dzień i teraz może się wezmę za wczorajsze Top Model
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy dzisiaj dam rade poszukać, mam tylko chwilę zanim Tż wyjdzie spod prysznica. Mi się podobają między innymi takie:
|
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi dziękuję.
Kurcze, mam nadzieję, że ta fryzjerka da radę z czymś takim |
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
ołkej
![]() Nieeeee!! A te co dała Carmi piękne!
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies jestem za tymi co Carmi dała- piękne. Te na poczcie nie przypadły mi do gustu. Tak jak Carmi mówi- za mało eleganckie.
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za miłe komentarze do zdjęć
Nie cytuję, bo czasu mało ![]() Zwiesiu, mi się też wydaje, że fajniej by było, jakby fryzura nie wyglądała tak "powszednio" ![]() Zwyciężyliśmy kolkę ![]() ![]() ![]()
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
już po! jestem w domu.
wrażenia: 0... rozmowa trwała z 10 minut, jeden facet jakiś hm chyba turek, albo coś koło tego i babka polka mówiąca w języku faceta. nie zapytali o nic czego by nie było w cv, b. dobre warunki, ale zero uczucia, rozmowa nie zdradzała nic abdolutnie.. przedstawili jak to wszytsko wygląda, na czym polega praca - jest to pomoc nauczyciela. no i dadzą znać w niedziele jeśli nie dadzą to znaczy że mnie nie chcą. i amen. jak dadzą znać to w poniedziałek mam być w pracy, a nie mam gdzie mieszkać w Krakowie także ten..---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- mrówka jest urocza
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
A widziałam też Mrówkę ! Jest genialna
![]() I dzięki Dziewczyny za konstruktywną krytykę
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie Zwiesiu również fryzura nie robi szału. Carmi pokazała naprawdę coś, co mogłoby Ci pasować
Sanrioo, kciuki za pracę
|
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
Gwizdak Mrówka jest śliczna!!!
Fajna z Was rodzinka
|
|
#2742 | ||
|
Polka Ogarniaczka
|
hahahahahahahaha, loool
Czarek zdał prawo jazdy W sobotę mam zamiar go poważnie spytać, co dalej, co między nami w zasadzie jest - boję się, ale tak trzeba :| Najlepszy numer mi wczoraj zrobił - dzwonię po 23 czy śpi, mówi, że się kładzie, ale że ok i że możemy gadać. No i pyta co u mnie, to mu opowiadam, że się meczem jarałam itd - a on do mnie: "ej, mów do mnie po angielsku", ja na to że nie ma opcji, bo jestem w tym ), aż... słyszę tylko jego, tak znajome mi, lekkie chrapanie1. raz w życiu ktoś mi po drugiej stronie słuchawki zasnął, loool Potem jego tel. zaczął dzwonić do mnie dokładnie o 4:04 - myślałam, że zabiję ![]() On tej rozmowy prawie nie pamiętał - i jak to gu nie zjadać w całości? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A bajeczny to mój ulubiony baton <3
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Wypięłam właśnie 55 wsuwek z moich włosów i 7 szpilek
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() Pójdę jutro do salonu z fryzurą od Carmi i się zapytam, czy dadzą radę zrobić ją I najwyżej będzie w sobotę na żywca ![]() To niby renomowany salon i kobieta się starała, ale jej nie wyszło
Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-09-15 o 23:45 |
|
|
|
|
#2744 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ehh, ja nie wiem, mnie to się widzi misternie upleciony warkocz i jakoś tak pomotany odpowiednio, gdyby nie miała tych włosów prostych tylko samo upięcie byłoby git chyba
![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- idę w kimę, ten tel. o 4. mnie wytrącił z rytmu snu...
|
#2745 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Dawno mnie nie było, generalnie to rozchorowałam się pod koniec tamtego tygodnia, cały weekend w łóżku, we wtorek miałam egzamin czułam się już lepiej poszłam, zdałam, wróciłam zaczęła mnie boleć głowa zmierzyłam temperaturę i co? I 39 I tak mnie trzyma nadal Jutro jedziemy z TŻ do moich rodziców na weekend i zaczynamy remont w mieszkaniu w którym będziemy mieszkać. Hawwa na uczelni trwała walka z ostatnim egzaminem Kasia widzisz dało się coś załatwić Straszne jest to jak się stresujesz Wiem co to znaczy codzienny ból brzucha ze zdenerwowania, strachu itp. Miałam tak od podstawówki do końca liceum, na studiach było lepiej a teraz już się nie powtarza, po prostu stwierdziłam że mówi się trudno nie zdam to nie poprawię - dużo mi to dało, ale wiem że ciężko się przestawić na takie myślenie. Dużo siły Ci życzę Anioł mam tak z dziećmi jak Ty, co mnie jakieś dziecko zobaczy to się uśmiecha ![]() Smerf genialna ta Twoja poduszka a ta średnia po prostu podziwiam Cię a Twój TŻ niedługo ugnie kolanka jestem tego pewna Capri super że udało Ci się z egzaminami No i gratuluję zdania dzisiaj na 4 ![]() Stefka cudownych wakacji ![]() Carmi super że tak dobrze Ci idzie z pracą a kpc na pewno zdasz Osz zaległe życzenia szczęścia i jeszcze więcej miłości z okazji rocznicy, no i wszystkiego najlepszego dla Orfika Poznaniankom zazdroszczę spotkania tak bardzo bardzo ![]() Naj cudownego urlopu i obyś wróciła z brylanciorem ![]() Peach mam nadzieję że z TŻ dojdziecie do porozumienia, że po rozmowie dotrze do Niego że może Cię stracić i się ogarnie ![]() Karola mega gratulacje dla TŻ ![]() Sanrioo dziewczyny dobrze Ci doradzają otwórz własny punkt przedszkolny, teraz naprawdę jest mało miejsc w przedszkolach, bardzo dużo dzieci nie przyjmują. Naprawdę pomyśl o tym Bisia jak dobrze że się odezwałaś Stygmatku co do roztapiania czekolady to ja zawsze biorę jedną gorzką a reszta mlecznych, ale to dlatego że TŻ nie lubi gorzkiej i robię to tak że wlewam do garnka trochę mleka, podgrzewam je i potem stopniowo dorzucam pokruszoną czekoladę, jak widzę że jest za gęste to dolewam trochę mleka i już ![]() Gwizdak super że Mrówka zdrowa i że daje Wam pospać Aanix witam ![]() Magda gratuluję stypendium ![]() Nie wiem jak mi się udało nadrobić, teraz idę jeszcze nadrobić pocztę i klub
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam na pocztę moje bardzo stare zdjęcie - taką miałam fryzurkę zrobioną na wesele.
Może coś takiego będzie też ok? Włosy były lekko podtapirowane, a z tyłu spięte kilka kosmyków. Tylko czy pasuje do sukni Ech, to wszystko ponad moje siły
Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-09-16 o 00:31 |
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Zamierzam dziś iść spać wcześniej niż o 3...także tego...dobranoc
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawanie o 6 jest gupie! Ja nie wiem jak przeżyję ten dzień. Niech już będzie to za mną.
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Anuszka współczuję choroby Gwizdak jea! Nie będzie byle kolka męczyła Mróweczki ![]() Zwies mam nadzieję, że pomogłam, ale pamiętaj, że wszystko jest kwestią gustu i to Ty masz się dobrze czuć w swojej fryzurze ślubnej ![]() Tż wczoraj dostał prezent urodzinowy od klienta - Johnny'ego Walkera black label i powiedział, że jak zdam egzamin to się napijemy, a jak nie zdam to się na**je**biemy ![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Cytat:
Jutro weekend - myśl pozytywnie
|
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy wyniki będziesz mieć?Oj bo ja sową jestem i wstawanie przed 9 wręcz sprawia mi ból. Poza tym z nerwów prawie nie spałam więc zmęczona jestem. No ale napisałam teksty do drugiego etapu rekrutacji. Powypełniałam jakieś testy. Obym się spodobała. |
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że ta Pani da ją radę zrobić. A ja wstałam rano, nie chce mi się spać i kleję winietki z drżącymi rękami. |
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za rekrutację. Nie stresuj się Będzie dobrze A jak Cię boli brzuch, to idź do lekarza, da Ci meliskę na receptę (jak mi) ![]() Zwiesiu uważaj przy klejeniu Stresik jest ? ![]() Ależ miałam dzisiaj miły poranek
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze jest, bo wszystko się sypie
![]() I mam mega nieodpowiedzialnego faceta. Miał odebrać od świadkowej bułgarkę o 8smej i jeszcze jej nie odebrał. A przez niego dziewczyna będzie musiała tyle w pracy dłużej siedzieć o tyle zanim Tż ją zabierze. |
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiesiu czemu nie odebrał? Czyżby zaspał?
![]() I co to jest bułgarka?!
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies, ale w ogóle Ci ładnie było w tych włosach, co wrzuciłaś na pocztę!
a co do fryzury, to obstawiam te, co wrzuciła Carmi, spróbuj a ode mnie jeszcze:http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura975824.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura977531.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura968701.htm I coś ktoś o warkoczach pisał ![]() http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/wa...ura1187131.htm EDIT: I coś dla mnie: http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/c...ura1177410.htm kusi mnie znowu
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-09-16 o 09:02 |
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym drugi raz się chyba nie zdecydowała. |
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi koleżanka z Bułgarii, ja już jestem w domu, a Tż miał się nią dzisiaj zająć.
Odebrał ją w końcu, po godzinie
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Mi podoba się jak moja koleżanka się ścięła - tak jak na zdjęciu od Justyny - ale ja wyglądałam żałośnie i ścięcie miało jedynie na celu totalne odżywienie i zrelaksowanie włosów
a i dostałam @, co czułam od kilku dni że będzie wcześniej więc nie widzi mi się odpowiadać z kranem między nogami
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-09-16 o 09:31 |
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
No nie ścinam, zapuszczam, ale kusi mnie, dobrze się czułam w krótkich włosach...
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() co fryzury Zwiesia to wydaje mi się, że jutro kobieta się spręży i jak wszystkie włosy będzie upinać to ta fryzura będzie zupełnie inaczej wyglądać ![]() zresztą zawsze jest tak, że ta właściwa fryzura wygląda inaczej i znacznie lepiej niż próbna- przynajmniej widzę to moich koleżankach i znajomych ![]() ale faktycznie to co carmi wrzuciła bardzo ładnie by na Tobie Zwiesiu wyglądało więc spróbuj fryzjerkę przekonać do rej opcji ![]() jak ja się cieszę, że dzisiaj piątek ![]() zwłaszcza, że to ostatni weekend przed przyjazdem mojego brata kiedy to bęziemy z Cz. sami ![]() a tak poza tym to nic mi się nie chce więc mam nadzieję, że ten dzień minie szybko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

wyślij jeszcze raz bo nie widzę 

maglowała nas 1,5 godziny, zdałam na 4! 

bo... jestem za mloda.. super! ciekawe skad ja to wezmę, bo mam na to 7 dni chyba bede żebrac na ulicy:P bo to bedzie cała moja wypłata, a z oszczędności nie chce brac bo co miesiąc ubywa;/ i zostało tam juz moze tylko 600zł 
Wiem co to znaczy codzienny ból brzucha ze zdenerwowania, strachu itp. Miałam tak od podstawówki do końca liceum, na studiach było lepiej a teraz już się nie powtarza, po prostu stwierdziłam że mówi się trudno nie zdam to nie poprawię - dużo mi to dało, ale wiem że ciężko się przestawić na takie myślenie. Dużo siły Ci życzę