Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-15, 23:03   #2731
Zwies
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Zwiesiu masz wspaniałe włosy, ale ta fryzura zupełnie do mnie nie przemawia. Przód wygląda codziennie, jak do kucyka, a z tyłu są takie jakby duże pierścienie. Nic specjalnego. Poza tym myślę, że nie pasuje do Twojej eleganckiej sukni.
Też mnie to zastanawia, a jakaś konkretna propozycja?
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 23:04   #2732
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Hawwa ej serio? wyślij jeszcze raz bo nie widzę
Tak przenosimy się do 3miasta, jeszcze nie żałuję porzucenia Wrocławia i zaczynania wszystkiego od nowa, ale widzę juz jak ciężko będzie z pracą dla mnie taką jaką chcę w 3mieście, a jak łatwo było we Wro ....
Wysłałam Ci pw na fb
A kiedy przenosicie się do Trójmiasta? Będzie trzeba wtedy zrobić kolejne pomorskie spotkanie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Cóż za piękny dzień

Od rana stoczyłam walkę z bolącym brzuchem, wypracowałam kilka pierdnięć, mega kupę i obrzyganą własną bluzkę, ale zwalczyłam bolący brzuch umyłam się, zrobiłam śniadanie i moja córka zaczęła wymuszać wzięcie na ręce. Zaczęła wyć pod hasłem "jak mnie nie przytulisz, to umrę", wygięła buźkę w podkówkę i trzęsącą się bródką wydawała dźwięki samotnego, opuszczonego w środku puszczy niemowlęcia. Ale zbyłam ją smokiem mam 2 ręce wolne, zjadłam śniadanie, a ona wpycha smoka do gardła i wydaje zadowolone mruknięcia Zwycięstwo!

Zdjęcia małej cudowne

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z egzaminu... maglowała nas 1,5 godziny, zdałam na 4!
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
A może uczesać się jak Hawwa?
Jejć, tata mnie zestresował sformułowaniem, że fryzura wygląda jak siano
Mnie moja fryzura się podobała, zwłaszcza że włosy mi w niczym nie przeszkadzały i nie musiałam się martwić, że coś się popsuje

Udało mi się nadrobić cały dzień i teraz może się wezmę za wczorajsze Top Model

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 23:06   #2733
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Też mnie to zastanawia, a jakaś konkretna propozycja?
Nie wiem czy dzisiaj dam rade poszukać, mam tylko chwilę zanim Tż wyjdzie spod prysznica. Mi się podobają między innymi takie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg All JD Photos Color 196.jpg (60,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pretty-Wedding-Fryzury-Do-Slubu-Niski-Kok.jpg (15,1 KB, 30 załadowań)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 23:12   #2734
Zwies
Zakorzenienie

Carmi dziękuję.
Kurcze, mam nadzieję, że ta fryzjerka da radę z czymś takim
Stary 2011-09-15, 23:13   #2735
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
dobra, to Ty sobie licz, jakby co to zapisałam sobie Twój numer
ołkej
Cytat:
A może lepiej coś takiego?
Nieeeee!!

A te co dała Carmi piękne!
Stary 2011-09-15, 23:24   #2736
stygmatek
Zakorzenienie

Zwies jestem za tymi co Carmi dała- piękne. Te na poczcie nie przypadły mi do gustu. Tak jak Carmi mówi- za mało eleganckie.

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 23:29   #2737
Gwizdak
Zakorzenienie

Dzięki za miłe komentarze do zdjęć Nie cytuję, bo czasu mało

Zwiesiu, mi się też wydaje, że fajniej by było, jakby fryzura nie wyglądała tak "powszednio"

Zwyciężyliśmy kolkę
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 23:31   #2738
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

już po! jestem w domu.

wrażenia: 0... rozmowa trwała z 10 minut, jeden facet jakiś hm chyba turek, albo coś koło tego i babka polka mówiąca w języku faceta. nie zapytali o nic czego by nie było w cv, b. dobre warunki, ale zero uczucia, rozmowa nie zdradzała nic abdolutnie.. przedstawili jak to wszytsko wygląda, na czym polega praca - jest to pomoc nauczyciela. no i dadzą znać w niedziele jeśli nie dadzą to znaczy że mnie nie chcą. i amen.

jak dadzą znać to w poniedziałek mam być w pracy, a nie mam gdzie mieszkać w Krakowie także ten..

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

mrówka jest urocza
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 23:34   #2739
Zwies
Zakorzenienie

A widziałam też Mrówkę ! Jest genialna

I dzięki Dziewczyny za konstruktywną krytykę
Stary 2011-09-15, 23:37   #2740
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Wg mnie Zwiesiu również fryzura nie robi szału. Carmi pokazała naprawdę coś, co mogłoby Ci pasować Tylko, czy nie jest za późno na próby?

Sanrioo, kciuki za pracę

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 23:39   #2741
_Remedios
Zadomowienie

Gwizdak Mrówka jest śliczna!!!

Fajna z Was rodzinka
Stary 2011-09-15, 23:40   #2742
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
a ja mam imprezę integracyjną w stylu........ wiejskim
hahahahahahahaha, loool

Czarek zdał prawo jazdy więc był szampan itd. ogólnie dużo śmiechu - poznałam z pół jego klasy :P

W sobotę mam zamiar go poważnie spytać, co dalej, co między nami w zasadzie jest - boję się, ale tak trzeba :|

Najlepszy numer mi wczoraj zrobił - dzwonię po 23 czy śpi, mówi, że się kładzie, ale że ok i że możemy gadać. No i pyta co u mnie, to mu opowiadam, że się meczem jarałam itd - a on do mnie: "ej, mów do mnie po angielsku", ja na to że nie ma opcji, bo jestem w tym no to się uparł. No to tak gadaliśmy już oboje zasypiający (zrywałam boki ), aż... słyszę tylko jego, tak znajome mi, lekkie chrapanie
1. raz w życiu ktoś mi po drugiej stronie słuchawki zasnął, loool
Potem jego tel. zaczął dzwonić do mnie dokładnie o 4:04 - myślałam, że zabiję

On tej rozmowy prawie nie pamiętał - i jak to gu nie zjadać w całości?

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z egzaminu... maglowała nas 1,5 godziny, zdałam na 4!
Graty

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
mam dzisiaj dzień kupy... a co tam kupy dzień sraki!
wstałam o 7 odwiozłam tż do pracy, pojechałam do urzędu odebrać stały dowód rejestracyjny, okazało się, że nie mam karty pojazdu-nikt nie uprzedzil, ze przy odbiorze trzeba mieć, szczegolnie, ze dawałam im na ksero, jak oddawałam stare tablice i jak wydawali dowód tymczasowy;/ no to w samochód i heja 40km do domu po dokumenty, dobra zajęło mi to chwilkę bo akurat już po godzinie szczytu, po 9 byłam znow w urzędzie, ludzi jak na jarmarku dostałam numerek i czekam, po godzinie czekania, w koncu odebrałam, no to super, pięknie, tylko teraz trzeba jechać do ubezpieczalni po nowy aneks do umowy, z nowymi rejestracjami, no i na mnie w końcu przepisać, bo juz 3miesiac z tym zwlekam, oczywiście co?-zabrakło znowu jakiś dokumentów, no i znowu do domu, i z powrotem, kolejne 40km, w te i wewte :/ wróciłam, dogadałam się, że ze znizkami mojej mamy bede ubezpieczac, bo ja mam 100% wzywżek..;/ no to mowie sobie, dobra to bedzie tak jak poprzedni wlasciciel jakies 300zł... taaa w marzeniach.. ja musze zaplacić 1470zł bo... jestem za mloda.. super! ciekawe skad ja to wezmę, bo mam na to 7 dni chyba bede żebrac na ulicy:P bo to bedzie cała moja wypłata, a z oszczędności nie chce brac bo co miesiąc ubywa;/ i zostało tam juz moze tylko 600zł o tż ciągle na coś chce te kasę ;/ bo mu wiecznie brakuje (szkoda ze zarabia więcej odemnie a ciagnie z moich oszczednosci :P ) no jakby tego było mało, wróciłam na chwilę, zeby odsapnąc i zjeść cos, do tż domu, bo już do mojego nie miałam już siły jechać, na szczescie nikogo nie bylo więc luz, wychodze do pracy, trochę w pospiechu, bo się zasiedziałam, jade na stacje, zatankowałam sobie pięknie, a tu... nie ma portfela :/ za✂✂✂$cie, i teraz myślę intensywnie, czy w urzędzie, w ubezpieczalni, czy w domu, kurcze w urzędzie miałam, bo jak wyszłam to byłam w piekarni, w compensie tez bo dowod jej dawałam... no to ide do kierownika stacji mowie mu jaka sytuacja, akurat znajomy to byl wiec mowi, ze do 19 mam mu dowiezc kase, ufff, skoczylam do tż wizelam portfel, i oddałam mu kasę. no i zajeżdzam do pracy a tu TOWAR oczywiście, ja zapomniałam, przez to, ze taka zabiegana byłam, musiałąm dokonczyc wykładanie skrzynek sama, bo nagle nikt nie mogl mi pomoc i chyba się oberwałam, bo to ciezkie cholerstwo, plecy mnie rwą i brzuch super;/ i do tego utonęłam w papierach, zamknęłam na chwilę sklep dokończyłam na kompie papiery, a teraz siedzę i użalam się nad swoim dzisiejszym losem, jem sobie kluseczki z gotowaną marchewką i kotletem, rewelacji nie ma ale jestem glooodna jak nie wiem, wiec ujdzie. a to dopiero 16.30 ciekawe co mnie jeszcze dzisiaj czeka
Miazga Kochanie, dobrze, że jakoś to się udało poukładać, uff
A bajeczny to mój ulubiony baton <3

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 23:43   #2743
Zwies
Zakorzenienie

Wypięłam właśnie 55 wsuwek z moich włosów i 7 szpilek

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Wg mnie Zwiesiu również fryzura nie robi szału. Carmi pokazała naprawdę coś, co mogłoby Ci pasować Tylko, czy nie jest za późno na próby?

Sanrioo, kciuki za pracę
No za późno
Pójdę jutro do salonu z fryzurą od Carmi i się zapytam, czy dadzą radę zrobić ją I najwyżej będzie w sobotę na żywca
To niby renomowany salon i kobieta się starała, ale jej nie wyszło

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2011-09-15 o 23:45
Stary 2011-09-16, 00:06   #2744
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

ehh, ja nie wiem, mnie to się widzi misternie upleciony warkocz i jakoś tak pomotany odpowiednio, gdyby nie miała tych włosów prostych tylko samo upięcie byłoby git chyba

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ----------

idę w kimę, ten tel. o 4. mnie wytrącił z rytmu snu...

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 00:17   #2745
Anuszka89
Rozeznanie

Hej

Dawno mnie nie było, generalnie to rozchorowałam się pod koniec tamtego tygodnia, cały weekend w łóżku, we wtorek miałam egzamin czułam się już lepiej poszłam, zdałam, wróciłam zaczęła mnie boleć głowa zmierzyłam temperaturę i co? I 39 I tak mnie trzyma nadal Jutro jedziemy z TŻ do moich rodziców na weekend i zaczynamy remont w mieszkaniu w którym będziemy mieszkać.

Hawwa na uczelni trwała walka z ostatnim egzaminem Ciągle ktoś miał jakieś problemy i o.

Kasia widzisz dało się coś załatwić Straszne jest to jak się stresujesz Wiem co to znaczy codzienny ból brzucha ze zdenerwowania, strachu itp. Miałam tak od podstawówki do końca liceum, na studiach było lepiej a teraz już się nie powtarza, po prostu stwierdziłam że mówi się trudno nie zdam to nie poprawię - dużo mi to dało, ale wiem że ciężko się przestawić na takie myślenie. Dużo siły Ci życzę

Anioł mam tak z dziećmi jak Ty, co mnie jakieś dziecko zobaczy to się uśmiecha Ale mnie dzieci od zawsze lubiły, teraz w sobotę będę miała pod opieką malucha, który stwierdził że on z babcią nie zostanie tylko z Anią

Smerf genialna ta Twoja poduszka Gratuluję zdania egzaminu a ta średnia po prostu podziwiam Cię a Twój TŻ niedługo ugnie kolanka jestem tego pewna

Capri super że udało Ci się z egzaminami No i gratuluję zdania dzisiaj na 4

Stefka cudownych wakacji

Carmi super że tak dobrze Ci idzie z pracą a kpc na pewno zdasz

Osz zaległe życzenia szczęścia i jeszcze więcej miłości z okazji rocznicy, no i wszystkiego najlepszego dla Orfika

Poznaniankom zazdroszczę spotkania tak bardzo bardzo

Naj cudownego urlopu i obyś wróciła z brylanciorem

Peach mam nadzieję że z TŻ dojdziecie do porozumienia, że po rozmowie dotrze do Niego że może Cię stracić i się ogarnie

Karola mega gratulacje dla TŻ

Sanrioo dziewczyny dobrze Ci doradzają otwórz własny punkt przedszkolny, teraz naprawdę jest mało miejsc w przedszkolach, bardzo dużo dzieci nie przyjmują. Naprawdę pomyśl o tym

Bisia jak dobrze że się odezwałaś

Stygmatku co do roztapiania czekolady to ja zawsze biorę jedną gorzką a reszta mlecznych, ale to dlatego że TŻ nie lubi gorzkiej i robię to tak że wlewam do garnka trochę mleka, podgrzewam je i potem stopniowo dorzucam pokruszoną czekoladę, jak widzę że jest za gęste to dolewam trochę mleka i już

Gwizdak super że Mrówka zdrowa i że daje Wam pospać

Aanix witam

Magda gratuluję stypendium

Nie wiem jak mi się udało nadrobić, teraz idę jeszcze nadrobić pocztę i klub
Anuszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 00:27   #2746
Zwies
Zakorzenienie

Wrzuciłam na pocztę moje bardzo stare zdjęcie - taką miałam fryzurkę zrobioną na wesele.
Może coś takiego będzie też ok?
Włosy były lekko podtapirowane, a z tyłu spięte kilka kosmyków.

Tylko czy pasuje do sukni
Ech, to wszystko ponad moje siły

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2011-09-16 o 00:31
Stary 2011-09-16, 00:39   #2747
capriola_87
Zakorzenienie

Zamierzam dziś iść spać wcześniej niż o 3...także tego...dobranoc
Stary 2011-09-16, 06:34   #2748
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Wstawanie o 6 jest gupie! Ja nie wiem jak przeżyję ten dzień. Niech już będzie to za mną.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 07:13   #2749
carmelova
Zakorzenienie

Hej

Anuszka
współczuję choroby
Gwizdak jea! Nie będzie byle kolka męczyła Mróweczki
Zwies mam nadzieję, że pomogłam, ale pamiętaj, że wszystko jest kwestią gustu i to Ty masz się dobrze czuć w swojej fryzurze ślubnej

Tż wczoraj dostał prezent urodzinowy od klienta - Johnny'ego Walkera black label i powiedział, że jak zdam egzamin to się napijemy, a jak nie zdam to się na**je**biemy

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Wstawanie o 6 jest gupie! Ja nie wiem jak przeżyję ten dzień. Niech już będzie to za mną.
Aleks marudo ja wstałam o 5:30 i jestem pełna energii Jutro weekend - myśl pozytywnie
Stary 2011-09-16, 07:28   #2750
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tż wczoraj dostał prezent urodzinowy od klienta - Johnny'ego Walkera black label i powiedział, że jak zdam egzamin to się napijemy, a jak nie zdam to się na**je**biemy

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Aleks marudo ja wstałam o 5:30 i jestem pełna energii Jutro weekend - myśl pozytywnie
Fajny klient A kiedy wyniki będziesz mieć?

Oj bo ja sową jestem i wstawanie przed 9 wręcz sprawia mi ból. Poza tym z nerwów prawie nie spałam więc zmęczona jestem. No ale napisałam teksty do drugiego etapu rekrutacji. Powypełniałam jakieś testy. Obym się spodobała.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 07:49   #2751
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Anuszka
współczuję choroby
Gwizdak jea! Nie będzie byle kolka męczyła Mróweczki
Zwies mam nadzieję, że pomogłam, ale pamiętaj, że wszystko jest kwestią gustu i to Ty masz się dobrze czuć w swojej fryzurze ślubnej

Carmi ja Ci bardzo dziękuję
Mam nadzieję, że ta Pani da ją radę zrobić.

A ja wstałam rano, nie chce mi się spać i kleję winietki z drżącymi rękami.
Stary 2011-09-16, 08:45   #2752
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Fajny klient A kiedy wyniki będziesz mieć?

Oj bo ja sową jestem i wstawanie przed 9 wręcz sprawia mi ból. Poza tym z nerwów prawie nie spałam więc zmęczona jestem. No ale napisałam teksty do drugiego etapu rekrutacji. Powypełniałam jakieś testy. Obym się spodobała.
Wyniki mają być w poniedziałek, ale pisało 300 osób i niektórzy, piszący w innej sali mają już ocenę na usos, dlatego moim głównym zajęciem w pracy jest klikanie F5

Trzymam kciuki za rekrutację. Nie stresuj się Będzie dobrze A jak Cię boli brzuch, to idź do lekarza, da Ci meliskę na receptę (jak mi)

Zwiesiu uważaj przy klejeniu Stresik jest ?

Ależ miałam dzisiaj miły poranek
Stary 2011-09-16, 08:49   #2753
Zwies
Zakorzenienie

Kurcze jest, bo wszystko się sypie
I mam mega nieodpowiedzialnego faceta. Miał odebrać od świadkowej bułgarkę o 8smej
i jeszcze jej nie odebrał.
A przez niego dziewczyna będzie musiała tyle w pracy dłużej siedzieć o tyle zanim Tż ją zabierze.
Stary 2011-09-16, 08:52   #2754
carmelova
Zakorzenienie

Zwiesiu czemu nie odebrał? Czyżby zaspał?
I co to jest bułgarka?!
Stary 2011-09-16, 09:00   #2755
justyna_dt
Zakorzenienie

Zwies, ale w ogóle Ci ładnie było w tych włosach, co wrzuciłaś na pocztę! tak na co dzień, super a co do fryzury, to obstawiam te, co wrzuciła Carmi, spróbuj a ode mnie jeszcze:
http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura975824.htm
http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura977531.htm
http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura968701.htm
I coś ktoś o warkoczach pisał
http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/wa...ura1187131.htm

EDIT: I coś dla mnie: http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/c...ura1177410.htm kusi mnie znowu

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2011-09-16 o 09:02
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 09:20   #2756
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Zwies, ale w ogóle Ci ładnie było w tych włosach, co wrzuciłaś na pocztę! tak na co dzień, super a co do fryzury, to obstawiam te, co wrzuciła Carmi, spróbuj a ode mnie jeszcze:
http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura975824.htm
http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura977531.htm
http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura968701.htm
I coś ktoś o warkoczach pisał
http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/wa...ura1187131.htm

EDIT: I coś dla mnie: http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/c...ura1177410.htm kusi mnie znowu
Jusia znowu ścinasz?
Ja bym drugi raz się chyba nie zdecydowała.
Stary 2011-09-16, 09:29   #2757
Zwies
Zakorzenienie

Carmi koleżanka z Bułgarii, ja już jestem w domu, a Tż miał się nią dzisiaj zająć.
Odebrał ją w końcu, po godzinie
Stary 2011-09-16, 09:30   #2758
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Mi podoba się jak moja koleżanka się ścięła - tak jak na zdjęciu od Justyny - ale ja wyglądałam żałośnie i ścięcie miało jedynie na celu totalne odżywienie i zrelaksowanie włosów

a i dostałam @, co czułam od kilku dni że będzie wcześniej więc nie widzi mi się odpowiadać z kranem między nogami

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2011-09-16 o 09:31
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 09:35   #2759
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Jusia znowu ścinasz?
Ja bym drugi raz się chyba nie zdecydowała.
No nie ścinam, zapuszczam, ale kusi mnie, dobrze się czułam w krótkich włosach...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 09:48   #2760
majasn
Zakorzenienie

hej

co fryzury Zwiesia to wydaje mi się, że jutro kobieta się spręży i jak wszystkie włosy będzie upinać to ta fryzura będzie zupełnie inaczej wyglądać
zresztą zawsze jest tak, że ta właściwa fryzura wygląda inaczej i znacznie lepiej niż próbna- przynajmniej widzę to moich koleżankach i znajomych

ale faktycznie to co carmi wrzuciła bardzo ładnie by na Tobie Zwiesiu wyglądało więc spróbuj fryzjerkę przekonać do rej opcji

jak ja się cieszę, że dzisiaj piątek
zwłaszcza, że to ostatni weekend przed przyjazdem mojego brata kiedy to bęziemy z Cz. sami

a tak poza tym to nic mi się nie chce więc mam nadzieję, że ten dzień minie szybko
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości