![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
no, mój małpiszon ułożony do spania
![]() ![]() ![]() tiaa, zdjęcia wywołują uśmiech na twarzy, widać że para ma dystans do siebie, zwłaszcza ta laska ![]() ![]() ![]() dziś ultimatum bourne`a w tv, lubię ten film i pozostałe części również ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
Mała szybko się uporałaś z dzidziolem
ja sie jeszcze wstrzymuje na jakieś 20 min //by mi rano za wcześnie nie powstawali |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
eloł. nie pamiętam czy dziś pisałam
![]() ![]() Saga myślisz,że nie obczajałam najdroższych opcji ![]() ![]() ![]() byłam po pracy w biedronce, prezenty już rzucone. kuchnie HK stoją po 139zeta, trochę drogo. poza tym jakieś lale i sporo zabawek dla maluszków - dla tych naszych 3 najmłodszych na wątku ![]() (Sosna!!!! pokaż Łukasza ![]() jutro idziemy na kawę do znajomych ![]() ![]() a za tydzień w piątek wpadają moi rodzice ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
Wersta, zdrówka dla Zosi
![]() ![]() Rzadko wpadam bo czasu coś brakuje ![]() Wczoraj kawkowałam z mamą przedszkolnej koleżanki mojego dziecka. Fajna babka... w dodatku z takim samym bzikiem na punkcie fotografii więc było o czym gadać ![]() Dziś kończyłam pracę zaliczeniową na kurs PS Prezenty mikołajkowe kupione ![]() ![]() Takuśna pytałaś o tego Zygzaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT Aaaaaaaa.... spotkanie ![]() Ja to bym widziała jakiś wspólny wypad na wiosnę do Chorzowskiego Zoo i Wesołego miasteczka, albo coś w tym stylu. W zimie szybko ciemno i bezplenerowo ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-11-18 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Zakorzenienie
|
Hej hej witam się
a co to się dzieje, że jeszcze nikogo nie ma Ja juz wysiadam. Karol od wczoraj jest tak upierdliwie niegrzeczny, złośliwy, mam już dość. Wczoraj poszedł spać z mega histerią //bo sobie ubzdurał że on będzie patrzył na film // żadne argumenty nie przemawiają do niego//dziś ciąg dalszy jego humorów. Wymysla sobie coś i myśli że ja mu się podporządkuję, jak nie to już jest histeria Byle do 16 potem wychodzę,biedna babcia, mam nadzieję że da sobie z nimi radę. Co do spotkania, to mnie tam wszystko jedno czy wiosna czy zima.I tak głównie będziemy siedzieć gdzieś w środku. U mnie też problem z dojazdem, bo ja po Katowicach się w ogóle nie znam, i nie jeździłam po Katowicach.Więc niestety musiałby mnie przywieź tz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jowisz, dobrze, dobrze... ufocę ssaka, który wczoraj wkroczył w 3 miesiąc życia. Baby... przeprasza Was najmocniej, ale MUSZĘ zapytać.... wiem, że ten temat jest dawno przebrzmiały i niesmaczny, ale niestety tym ostatnio żyję (na biało) jak wygląda kupsko mlekopijcy piersiowego?? ponoć może być luźne, rzadkie.... czyli, że co... wsiąka w pieluchę??? a może być błyszczące..? Może to jakies chore, ale nie wiem czy ten mój ma cos nie tak z bebechami czy może robi jak noramalny dzieciak na piersi?? przepraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
Sosno ma śluz z kupie?
Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-11-19 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
hejka
myślałam że mi promile zaćmiły jasność myślenia, ale już odczytalam przekaz Sosny ![]() ![]() ![]() jako że moja bobasowa ciut młodsza , to piszę, że Olka robiła b. lużne kasztany , jakby jajecznicę , aż myślałam , że może to nie jest prawidłowy stan wyszukałam oczywiście na necie ![]() śluzu w kupie niemowlaka nie zaobserwowałam obecnie załatwia się co kilka dni i kasztan jest mocno mazisty , klejący się, cuchnący okrutnie, oczywiście bąki zwalające z nóg mnie i Mikiego, cały czas zapodaje jak sie nie wypróżnia http://www.osesek.pl/zdrowie-i-piele...iemowlaka.html Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-11-19 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
Sosna, Iga miała rzadkie, śmierdzącę, żółto - zielone, i zdrowa była.
![]() ale mnie kolano napierdziela jak chodzę ![]() ![]() wysmarowałam się jakimś czeskim żelem i czekam na cud. wizyta u znajomych udana ![]() patrzę na film na tvn, który widziałam, ale nie pamiętam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
melduję się w niedzielne popołudnie baby gdzie się podziewacie, nie wierzę w to że żadna tu jeszcze nie zajrzała //wypadało się przynajmniej przywitać ![]() SOsnowa (sorry ale nie chcę mi się bawić w kolory, więc kto nie chce niech nie czyta ) kupki są całkiem naturalne, jak są rzadkie, nawet całkiem rzadkie ale mają kolor taki jajeczny. Jeżeli kupki są zielonkawe to to już jest coś nie tak i lepiej poinformować o tym lekarza //słyszałam też że bardzo jasna też jest niedobra // A ja się wczoraj wybawiłam na amen, było superancko, do domu wróciliśmy po 3 //wolałam nawet nie patrzeć na minę teściowej, oczywiście chciała wracać do domu, pozbierała się i ją tz odwiózł. Dziś za to mamy non stop gości, była już pufa z rodziną, mój bracik z rodziną a jeszcze mają wpaść moi rodzice.. Dobrze że syn wczoraj upiekł ciasto, bo jest co do kawy ![]() piszcie coś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Zakorzenienie
|
No chyba właśnie ma...
Dzięki dziewczyny za te pachnące odpowiedzi ![]() pytam bo jestem ogłupiała już.... nie będę wnikać w szczegóły... robi nie za ładnie, ale w tych internetowych poradnictwach też różne rzeczy piszą... i już sama nie jestem pewna.. zastanawiam się czy może jednak nie są one w ramach normy. jutro idziemy na wszelki wypadek na usg brzucha. (tak to jest jak się ma karte medicovera... "macie medicobera? aaaa, to mozecie sobie iść tak wszelki wypadke ![]() Ssak na szczęście rośnie zdrowo, przybiera pięknie, rozwija się i jest fajnym, pogodnym dzieciakiem, więc nie będę srała w gacie. (tak, Jowisz, pamiętam o zdjęciu) |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
Sosno a mówiłaś lekarce o tym śluzie?
Tymek jak miał śluz to lekarka zaleciła ścisłą dietę. Tyle że Tymek miał kolkę całymi godzinami. Miał bardzo podrażnione jelita. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Kasiula widziałam Twojego storczyka na FB. Powiem CI że miałam na niego chrapkę ale sprzedawca uświadomił tz że one są barwione i jak będzie miał kolejne kwiaty to będą już białe a nie niebieskie. Daj znać jak to będzie z Twoim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Raczkowanie
|
Hej,
U nas dziś bardzo spokojny dzień - Paulina dostała Baby Alive i bawiła się od rana (teraz z nią zasypia), byliśmy na spacerze. Lalka fajna, ale z tym karmieniem to trochę przegięcie ![]() Dodatkowe ubranka można kupić tylko na All? Zamawiałam kiedyś ubranka u sprzedawcy (chyba) gosiabem i widzę, że pasują też do tej lalki. Kristi ale ci dobrze ![]() Sosnowa ja to już za bardzo nie pamiętam jak to było. Pamiętam tylko, że konsystencja i kolory były bardzo różne, ale chyba nie przejmowałam się tym zbytnio, bo Paulina nie miała kolek, problemy z brzuszkiem były i owszem, ale pojawiały się na początku jak jadłam jakieś nowe potrawy, owoce. Paulina też miała USG brzucha (w późniejszym czasie, jak pojawiły się problemy z przybieraniem na wadze). Fajnie, że możesz zrobić to badanie, bo pewnie rozwieje twoje obawy (jeżeli masz takowe ![]()
#2744 |
Zakorzenienie
|
Saga co do ubranek to pisz do tych co szyją sami. jak rok temu kupowałam to babka od razu skorzystała i wzięła ode mnie wymiary, i uszyła od ręki. po kilka złotych.
co do pieluch to weź jedną i porównasz rozmiar ![]() ![]() ![]() ![]() wystarczy mi,że raz na jakiś czas Iga organizuje kąpiele w wanience swoim lalkom ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- w ogóle to dziś zaliczylismy zakupy, chciałam od razu kupić bilety do kina na sobotę ![]() ![]() poza tym capnęłam dziś ładny czarny sweterek do spodni w kant i koszul, takiego mi brakowało ![]() ![]() ![]() i właśnie sobie przypomniałam,że muszę botki nubukowe odświeżyć więc lecę bo w tygodniu po pracy już nie będę mieć na to siły ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-11-20 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od poczatku nie mialam zadnej diety wszystko jadlam i wg mnie jak dziecku nic nie jest, to bym sie jakos strasznie nie przejmowala. ps. ja mialam medicover i usg bioder mielismy 2dni po wyjsciu ze szpitala juz. ale teraz nie potrzebuje, mam super lekarzy pod domem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
Aha co do Zmierzchu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
Mi się podobało, ale ja jestem mało obiektywna
![]() ![]() ![]() ![]() Ja się cieszę że poszłam ![]() Ale tak jak pisałam, czy ja jestem obiektywna ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-11-20 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a napisz w któym momencie film się kończy? na porodzie ? edit. mnie Edek od początku w ogóle nie zachwycił, po prostu go akceptuję w tej roli. poobniej jak ją -ale już mniej,bo te jej wiecznie rozchylone usta mnie do szału doprowadzają ![]() za to wilkołak - brawo za obsadę ![]() edit. ostatnio słuchm namiętnie: http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0&ob=av2e Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-11-20 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
film kończy się w momencie jak bella otwiera oczy po przemianie
![]() ![]() ![]() mi się tam wszyscy podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
hej.
ja się cały weekend nie odzywałam bo jakoś nie miałam weny ani czasu. w sobotę po południu byliśmy u teściów, wczoraj cały dzień poza domem - pojechaliśmy do Ikei po jakieś p.ierdółki a potem do mojej babci. Rzadko tam jeździmy bo to za P. i nie po drodze ![]() ![]() dziś Maja nadal kibluje w domu - już 3 tydzień nie pójdzie do przedszkola ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Raczkowanie
|
Hej,
Paulina w przedszkolu, a ja zaraz zabieram się za sprzątanie. Tutaj coś dla tych co lubią sagę "Zmierzch": http://wyborcza.pl/1,75248,10671140,...jak_Bella.html Z tą Bellą to racja, chwilami jej zachowania są irytujące w książce. No, ale to książka dla nastolatków w końcu ![]() Trochę jak z Anią z Avonlea ![]() ![]() Cytat:
![]() A jeszcze Paulina wczoraj zauważyła, że "dzidzia" nie ma przewijaka (ale wytłumaczyłam, że na kocyku też można zmieniać pieluchy). A jeszcze a propos otwartego dzioba Belli ![]()
![]() |
#2753 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Uff weekend, weekend i po weekendzie! Moj minął niezwykle szybko i wizytowo ![]() Urodziny sistersa, niedziela polowicznie w objazdach, a do poludnia sprzatanie, ktorego nie zrobilam w sobote, bo caly dzien wlasciwie poza domem ![]() Widze, ze juz niektore po kolejnej czesci Zmierzchu ![]() Ja dokończę druga, wtedy obejrze film ![]() Jak dobrze pójdzie, to się załapie na 4 część do kina ![]() Wróciły mi zapchane zatoki ![]() ![]() Tak w ogóle to jestem po kawie i ziewam ![]() Mała, lepiej przetrzymaj Majkę w domu, pofaszeruj probiotykami i powinna się podnieść. A do przedszkola to się nie śpiesz ![]() A ja mam syna masochistę... ![]() Jest w przedszkolu dziewczynka, z którą mój Piter lubi się gdzieś kamuflować i razem się "bawią". Po jakimś czasie dziewczynce puszczają nerwy i obrywa moje dziecko. W piątek wrócił z mega wielką wybroczyną (po ugryzieniu) na ręce, gdzie zostały odbite wszystkie zęby rzeczonej plus wielki obrzęk ![]() ![]() Kopara mi opadła do ziemi. Mało tego, jak jego przedszkolanka podniesie głos na dziewczynkę, to mała przykrywa się rękami w obawie, że zostanie uderzona. (leją ją w domu, stąd taki nawyk ![]() ![]() ![]()
#2754 |
Zakorzenienie
|
Hej
nie macie pojęcia jaki mam spokój w domu Karolek od nie pamiętnych czasów zasnął //podczas mojej rozmowy telefonicznej,postanowił się obok mnie położyć i zasnął/ śpi już przeszło godzinę. Anisia o mój boże to se Piterek towarzystwo znalazł do zabawy. Na pewno musisz obserwować, no i za każdym razem przy odbiorze robić obdukcję Piterka Nawiasem mówiąc to biedne to dziecko, ta dziewczynka A ja się zastanawiam jak telefon sobie wybrać dzwonili do mnie że mogę sobie już przedłużyć umowę, z korzystniejszymi warunkami. Jaki telefon mi doradzicie - obecnie mam LG KU990 - tj. dotykowy ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- No i długo się tym spokojem nie nacieszyłam/ bo już pierworodny przyszedł/ Saga tak tak mam dobrze, syn lubi kucharzyć, lubi robić ciasta choć nie zawsze mi się podoba ten bałagan co po sobie zostawia. Pamiętam jego pierwsze ciasto, które robił jak był w podstawówce to chyba była 3 kl mieli w książce jakiś przepis - i on go musiał zaraz wypróbować //było nawet dobre, i robił go zupełnie sam, ja tylko pilnowałam pieczenia // |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
Ja go nie odbieram popoludniami, tylko babcia lub tata. Z reguly jest okej, ale pamietam, ze kiedys (bodajze we wrzesniu) mial siną malzowinę uszną i się zastanawialismy z mezem skad ten siniak
![]() Panie z reguly reaguja od razu i mowia rodzicom jesli jest jakas "jazda" ale o tym uchu to sie dowiedzialam dzis po raz pierwszy. Teraz do tej informacji sobie przyporzadkowalam tego siniaka. Pytanie czy jedno mozna laczyc z drugim. Bo to moje domysly jedynie. Wtedy zalozylam, ze gdzies sie uderzyl, bo mial w zwyczaju biegac szybko blisko sciany czy jakis innych obiektow, wiec moglo go zarzucic i mogl przyfanzolić uchem. W kazdym razie, teraz nie ma zmiluj.. Bede sie mojemu dziecku mocno przygladac. A dziewczynka - owszem biedna. Mam nadzieje, ze rodzicom wroci rozum do glowy i zaprzestana takich praktyk, kiedy widza jak ich corka sie zachowuje w grupie ![]() Co do telefonow, to jakie ci proponuja w abonamencie? To podaj modele, to sie w razie czego mozna na cos skusic. Ja mam Samsunga Galaxy S i sobie chwale. Też dotykowy i duzy ma wyswietlacz.
#2756 |
Zakorzenienie
|
Proponowali mi Samsunga galxy mini,/ Samsunga galxy eisa, nokie c3,
to mi proponowali przez telefon, a w salonie mi powiedzieli że mam większy wybór ten pierwszy i trzeci byłby za złotówke ten drugi za dopłatą ok 60 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Zakorzenienie
|
Samsung galaxy jest fajny, ale to najlepiej pojsc wlasnie do salonu i sobie zobaczyc jak co chodzi.
No i porownac te modele na necie. Fora poczytac itp.
#2758 |
Zakorzenienie
|
Aniś współczuję
![]() ![]() Aniś ja mam taki sam telefon jak Ty ![]() ![]()
#2759 |
Zakorzenienie
|
Anisia a tu jesteś zadowolona z tego swojego, jeśli możesz wkleisz linka jaki ty masz
![]() ja w sumie nawet nie wiem na jakie mam patrzeć Na pewno bym chciała mieć dobry aparat Ja pójdę do salonu, bo nie bardzo mi się widzi decydować się w ciemno //tym bardziej że w salonie mogą mi skonfigurować umowę w różnych wariantach , korzystniej nić przez telefon |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
ja osobiście mam Nokie C3 (Takuśna chyba też) i jestem bardzo zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.