|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Dodaję zdjęcie moich siwków
![]() Chcę do lata zapuścić włoski, już od jakichś 4 miesięcy nie obcinam, przed chwilką zmierzyłam i mam 45cm ![]() ![]()
#2732 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Monia jak ja bym chciała, żeby mi pasowały ciemne włoski
![]()
#2733 | |
Zakorzenienie
|
A u mnie taka śnieżyca na dworze, że masakra!!!!!!!!!! Tak wieje, że drzwi od balkonu chyba mi zaraz wyrwie! Widok przez okno piękny
![]() ![]() Dziś z dietą kiepskoooooo :/ 1. Just Fity+otręby+błonnik+szkla nka mleka 2. kawa rozp. + batonik Nestle Fitness 3. risotto - ale ten dla małych dzieci z Bobovity w słoiczku ![]() ![]() ![]() 4. mała miseczka ( 250 ml) zupy pieczarkowej 5. cappucino śmietankowe 65 kcal i dwie babeczki Dr.Oetker z nadzieniem jagodowym http://static3.skapiecstatic.pl/2445843-1-1-0.jpg Dodam, że jedna babeczka ma 184 kcal. A zjadłam dwie ![]() No i tyle na dziś jedzenia. ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
No dokładnie tak. Ciemnymi farbami łatwiej sie farbuje jak ma się ciemne włosy ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-01-21 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() U mnie wszystko dobrze z dietą gorzej, bo dzisiaj wpadła pizza. Byłam dzisiaj na zakupach kupiłam sobie w końcu snowboard ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że kupiłaś deskę ![]() ![]() ![]() ![]() Autka jeszcze nie kupiłam bo póki co nie zapłaciłam za nie :P i tak szybko pewnie nie zapłacę bo to na raty , ale myślę, że do maja będzie już spłacone ![]() Własnie to jest najgorsze jak auto sie psuje.... My wcześniej mieliśmy samochód który ciagle sie nam psuł.... no co chwilę! doszło do tego że trzeba było pozyczkę brać bo kasy zabrakło na naprawy.... w końcu je sprzedaliśmy i kupiliśmy troche tańszy samochód i starszy ale innej marki. Mamy go od 2 lat i a ni razu sie nam nie zepsuł! Jedynie klocki hamulcowe, amortyzatory i oleje wymieniamy co jakiś czas i nic poza tym ![]() ![]() A z klimą to często sa problemy w samochodach. Mojego męża szwagier naprawia klimatyzację i nabija je tym gazem to ma naprawdę sporo roboty i mase klientów. A w lato to już w ogóle!
![]() |
#2736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej... no sporo ![]() ![]() No a bez samochodu to teraz jak bez ręki... Nam sie udało tzn. udaje póki co ale pewnie jak coś sie sypnie to z całą resztą :P Z tym wcześniejszym samochodem to tyle się namęczyliśmy że to chyba nagroda że ten sie tak nie psuje ![]() Ciekawe jak będzie z tym co teraz go kupuję. W sumie to tylko raz się zepsuł moim rodzicom - pompa paliwowa siadła, a tak to jest ok. Szyberdach jest popsuty ale mi to w niczym nie przeszkadza, a jak mąż wróci to spróbuje naprawić - on tak w ogóle to sam naprawia samochody i sam wszystko wymienia - to jego pasja,hobby ![]()
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie na wadze dziś 48,2 kg ![]() ![]() Monia wyszły mi takie lekkie pasemka, bo kiedyś miałam pasemka i pewnie gdzieniegdzie miałam jeszcze swoje włoski ![]() ![]() Cocktail cieszę się, że u Ciebie wszystko super się układa ![]() ![]() ![]()
#2739 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() u mnie na wadze dziś 52.8 ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Meedzik ja nie przepadam za blond włosami, może dlatego ,że zawsze miałam ciemne ![]() Zelka miałam 5 zaliczeń.Niestety 2 oblałam, 2 zaliczyłam a z jednego nie mam wyników.Za tydzień mam poprawy-w przyszłym tygodniu wziełam sobie 3 dni urlopu więc powinnam sie uczyć
#2740 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() ![]() Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Meedzik, jakieś pół roku temu zapisałam się na wizażu do forum o zdrowym zapuszczaniu włosów- od tego momentu w ogóle Mi nie wypadają. POlecam Ci naoliwianie (olejek rycynowy, olej kokosowy, olej ze słodkich migdałów, oliwa z oliwek) zamienienie drogeryjnych szamponów i odżywek na te bez silikonów i oblepiaczy- np. szampon pokrzywowy, albo jajeczny z apteczki babunii z Joanny(szampon i kompres po 5zł) po 2miesiącach widać bardzo duże efekty! Chcecie poczytać co wczoraj zjadłam: 2jajka w majonezie z 2kajzerkami i herbata 2 duże, kupne oponki pół kebeba kinder bueno 3michałki 4monte 2piwa z sokiem 2kanapkoz szynką i pomidorek ciekawie,prawda ? ![]() ![]() ![]() Monia, a już nie kłócicie się z mężem? Jak Wasze relacje?
![]() |
#2743 |
Zakorzenienie
|
Kamikadze a mi znowu nie pasuje, żaden inny kolor jak blond
![]() ![]() Trzymam kciuki za Twoje zaliczenie i gratuluję spadku ![]() Baletnica moje włosy po rozjaśnianiu, bez odżywki są nie do rozczesania ![]() ![]() Cocktail oj to faktycznie kiepsko, jak jeszcze elektryka siadła ![]()
#2744 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
oooo nowa Madziaaa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- kamikadze to będę trzymać kciuki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Zadomowienie
|
Meedzik, nakładam dużo tego oleju, na całe włosy, nie nalewam tylko na skórę głowy- a zmywam szamponem baby dream za 3zł z Rossmana, on najlepiej zmywa oleje. Powiem Ci, że Mi właśnie najbardziej spasował olej rycynowy, jak nosze go 2dni to włosy się błyszczą jakby były dopiero pomalowane. W ogóle się nie łamią, są sprężyste.
Dziewczyny, myślę nad zakupem kołyski, pomaga to w ćwiczeniach? Łatwiej się ćwiczy? Widać efekty? Biorę się w końcu za swój brzuch...
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Ale miałam noc ! do 5 rano siedziałam przed kompem i oglądałam wszystkie -16 odcinków tego nowego serialu Julia który leci na tvn. Ale mi się on spodobał! Świetny jest! Wciągnęłam się strasznie i od jutra będę oglądała codziennie w telewizji każdy odcinek! ![]() Na wadze dziś 59,2 ;/ a to przez to że dałam sobie na luz... znowu opuściła mnie chęć dietkowania. Oczywiście pilnuję to co jem ale mimo to i tak pozwalam sobie na ciut więcej. Np. wczoraj te dwie babeczki zjadłam. Dziś pewnie też się najem jakiegoś ciasta bo idę do rodziców i do teściów na dzień babci i dziadka. Dziś pofarbuję wieczorem sobie włoski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2747 |
Raczkowanie
|
A ja sie w końcu zdecydowalam pójść na ta imprezę( chciaz ide jutro na 6.45 do pracy0 .Mój synek czuje sie juz o niebo lepiej, została mu tylko katar!jedzie z tata na dzień babci popołudniu a ja bede sie stroić.Już sie wykapałam , ogoliłam ,wybalsamowałam itd
![]() ![]() Doradźcie mi jak sie ubrać-skromnie i elegancko, sexownie i elegancko, nie wiem czy buty na platformie(kupiłam w końcu wkładki i juz mi nie spadaja z nóg), czy raczej niewysoki obcas.
#2748 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie ma za co kochana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
No kochanie menu aż razi w oczka ![]() ![]() ![]() Co do męża to jest ogromna poprawa. Jak był na Święta to było cudownie - wzorowy mąż i tatuś. Piękne mieliśmy Świeta. Co prawda mąż i tak sobie popijał codziennie bo ciagle jakies imprezy, goście i okazje ale mimo to był kochany i grzeczny. Zupełnie inny człowiek! Aż w szoku byłam. W piątek się troche posprzeczaliśmy przez telefon bo zaczęło się od tego, że poszłam na solarium! On już zazdrosny bo tam mase facetów jest bo to razem z siłownią i juz focha walnął. To ja mu że nie będzie mnie ograniczał, ja nie jestem jego niewolnicą i będę sobie chodziła kiedy będę chciała. To już mu sie nie spodobało że tak powiedziałam i wczoraj jak zadzwoniłam zapytać co tam słychać to rozmawiał ze mną jak z jakąś przybłędą to powiedziałam mu że nie będzie mnie tak traktował i nie zadzwonię więcej do niego. No i nie dzwonię od wczoraj i nie mam zamiaru zadzwonić. A tak to do tej pory było wszystko na prawdę super.
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
Zelka
![]() Baletnica może przekonam się do tego olejowania ![]() ![]() A co do kołyski to nie pomogę Ci jak mam AB Rocket kupowałam kiedyś na allegro i jestem z tego zadowolona, a raczej byłam jak schodziłam z wagi 65kg a później z 53 kg ![]() ![]() Monia masz rację, ja mam dokładnie to samo, niby trzymam dietkę i jem w małych ilościach, ale zawsze wpadnie coś poza planowo ![]() ![]() Tylko najbardziej denerwuje mnie ta bezradność, kiedyś to ja miałam władzę nad tymi zachciankami, a teraz brak mi silnej woli ![]() Sandera, Murka kochane co u Was? Widzę, że czytacie, a nic nie piszecie ![]() ![]()
#2750 |
Zakorzenienie
|
Kołyska jest super, ale działa głównie na górne partie brzucha. Łatwo się ćwiczy ale dużo brzuszków na raz się nie zrobi bo szybko mięsnie bolą. Z czasem jest już lepiej. Efekty ja widze u siebie szybko. Kilka dni porobię brzuszki i mięsnie stają się delikatnie widoczne i twarde. Ogólnie to polecam.
#2751 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |||
Zakorzenienie
|
Gratulacje kochana
![]() Cytat:
![]() Fajnie mam nadzieje ze bedziesz tutaj mi sprzedawac na bieząco rozne nowe patenty ktore pojawiaja sie na watku olejowym ![]() Bo ja niestety nie sledze uwaznie tamtego watku czasami zerkam tylko, bo brak mi caly czas czasu na wizaz ![]() W chwili obecnej przymierzam sie do kupienia Amli ![]() Mialas albo masz moze? ![]() Cytat:
![]() Gratuluje dobrej decyzji ![]() Co do ubioru z Twoimi wymiarami, waga i wzrostem to kochana masz morze mozliwosci ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Faceci juz tak maja ze lubia dolozyc swoje trzy grosze, a Ty bardzo dobrze ze potrafisz tez zaprostestowac i nie dasz sobie zupelnie wejsc na glowe i dawac soba sterowac. Bardzo dobrze Monia ![]() ![]() meeedzik kochana te wloski to faktycznie Ci slicznie wyszly ![]() Naprawde masz reke ![]() Dietowaniem sie nie przejmuj juz tyle osiagnelas, pozatym mimo wszytsko masz jakies granice wiesz kiedy skonczyc, nauczylas sie juz isc tym trybem wiec niczego sie obawiaj, 1kg czy 2 w takim zimowym okresie to pikus dla Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Tak w ogole to dzisiaj pobilam chyba swoj zyciowy rekord spalam do 13 ![]() Cos mi sie od Moni udzielilo widze ![]() Albo poprostu tak sie wyluzowalam, mam wkoncu urlop wiec najwyzsza pora troche odsapnac ![]() Wypilam wlasnie kawe i powiem Wam ze nie wiem co dalej? ![]() W kwestii moich posilkow oczywiscie, sniadanie juz przespalam wiec chyba poczekam juz na obiad ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Zakorzenienie
|
Czekoladko dziękuję kochana
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2754 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skoro juz mowa o wlosach ![]() Jutro atak zmasowany - dzien warzywnych koktajli na oczyszczenie, a we wtorek dieta jak zwykle. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
Muszę się rozejrzeć gdzieś u mnie w mieście za kokosowym
![]() ![]()
#2756 |
Przyczajenie
|
czesc pisalyscie cos o kołysce do brzuszków.. czy jest dostępna we wszystkich biedronkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Zadomowienie
|
Monia, zamówiłam sobie taką kołyskę, najtańszą:
http://allegro.pl/kolyska-do-cwiczen...050034403.html zawsze miałam problemy z robieniem brzuszków, nienawidzę ich, także może teraz będzie trochę łatwiej. Ciszę się, że z mężem wszystko dobrze, pewnie teraz bardziej tęskni, dlatego docenia czas razem i stara się nie kłócić, żeby go maksymalnie wykorzystać. ![]() ![]() ![]() Paulina, na czym polega to oczyszczanie warzywne? Meedzik, olej kokosowy kupisz w zielarskich, ze zdrową żywnością sklepach, pamiętaj, żeby był zimnotłoczony i nierafinowany- czyli najmniej przetworzony. białaczekoladka, ostatnio próbowałam olei do masażu z Alterry, tam były różne oleje w składzie- nie spasował Mi. Polecam też maseczkę- łyżka naturalnego miodu, mała buteleczka rycynowego oleju, oliwa z oliwek, żółtko- podgrzać i na włosy- bomba kaloryczna dla włosów. ![]() Dziewczyny, a ma któraś z Was bieżnie? Albo orientuje się coś w temacie? Za 2tyg. mam urodziny i Tż chce Mi dołożyć do bieżni. Nie chce takiej za 1500zł. Widizałam na allegor za 650, albo używane za 400zł. Tylko powiedzcie Mi, czy 35cm. szerokości pasa bieżniowego tonie jest za mało? Zmieszczę 2nogi? ![]()
#2758 |
Zakorzenienie
|
Paulownia picie drożdży ? takich zwykłych? Blee
![]() ![]() ![]() A ja przed chwilką wypiłam dużego desperadosa a teraz mi się tak w głowie kręci jak nie wiem ![]()
#2759 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 | |
Zakorzenienie
|
To moj wlasny wymysl
![]() Ostatnio jadlam smazone, czekolade ![]() Cytat:
Ale jak sie nie przemozesz, to mozna drozdze w tabletkach brac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.