|
|
#2731 |
|
MBZ♥
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Simply
Glen zamiast pejczykaDkurde mogę zamówić 3 marynarki z figla---kochany Mąż , tylko które kolory?![]() Gwizd zaintrygowałaś mnie lampą w kształcie węża
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pomasuj sobie skronie, może coś pomoże
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Gleniu
Teraz jak to przeczytalam ta moja wypowiedz ma typowo angielski szyk letter came in the post zamiast przyslano mi dzis list
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym wzięła chaber, fuksję i beż ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Simply, super! W końcu
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BYou zazdraszczam jak dla mnie chaber i fuksja, szary i jasny brąz też spoko
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie was nadrobiłam
3 dni mi zeszło ![]() Ja nie mam ani jednego kwiatka. Zawsze o nich zapominam, nigdy mi nie rosną, najfajniejsze są cięte i sztuczne ![]() I jedyne co pamiętam to to, że wy się tak boicie pobierania krwi, a ja jak ostatnio miałam ostatki z koleżankami, wypiłyśmy po drinie, to robiłam to pierwszy raz próżniową strzykawką Potem na drugą rekę wkłułam się zwykłą strzykawką, którą mam dobrze opanowaną i było szybciej, łatwiej, fajniej.... I nauczyłam się obsługiwać tą survivalową stazę
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna sprawa
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Biorę się za robotę bo wstyd
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra życzę wam Kochane udanych weekendów
I zaręczyn no![]() Wracam do was jutro
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Olka,
A może mi pobierzesz, co? Bo mam endokrynologa w tym miesiącu i obawiam się, że znów będą cyrki z moim pobraniem krwi. Nie jesteś okropną, zrzędliwą, grubą pielęgniarką która jak machnie czasem igłę w żyłę to... |
|
|
|
#2741 |
|
MBZ♥
|
Glen, Tysiu chaber i fuksję na 100%
zastanawiam się czy czarną czy szarą![]() dziękuje ![]() jeszcze pomyślę ![]() i raczej wezmę m ![]() Med pani, która wczoraj pobierała mi krew większości popekała żyły mi teża wczsniej się to nie zdarzało, może miała jakiś gorszy dzień do kłucia |
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Simply cieszę się, że wreszcie coś się ruszyło
![]() Byou pokaż marynarki ![]() Jusia my też mieliśmy kanapę z BRW i była boska! Teraz za to mamy jakiś shit ![]() Med lubię igły
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
Az podskoczylam jak zobaczylam skad ten list! proponuja dwie opcje "terapii" - sam na sam z dietetykiem albo 12 tygodniowy program gdzie sa spotkania grupowe z dietetykiem i z innymi pacjentami gdzie jest 90 minut na konsultacje i 60 minut cwiczen. Ja jednak juz probowalam sesji grupowych (Weight Watchers i Slimming World) i to nie dla mnie wiec umowie sie na konsultacje sam na sam
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
na moje migreny to chyba nawet herbatka z gozdzikami nie pomoże :/ zreszta jestem w żabce nie w domu :/ i stało mi się dzisiaj cos strasznego w zasadzie to minute temu
zwymiotowałam w pracy a poźniej dostałam okres ale ten okres to czysta krew nie taka okresowa mam całe spodnie taka plamę jakbym się zlała w gacie krwią :/ nie wiem czemu tak ostro chlusnęło załozylam podpaskę ale dalej nie czuje się za dobrze bo z nerwów mi słabo, ale przeciez ja udaję ze jestem chora:/dobrze,że miałam tutaj drugie spodnie fakt, że do pracy za krótkie i dziurawe w kroku ale dam jakos radę pojade jak penera do domu przebiorę się i zobaczymy, ale boje się sama teraz wracac ze zasłabnę albo coś nie miałam takiego hardkorowego okresu w zyciu jeszcze
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam sobie akcesoria motocyklowe i o maj gad... muszę zmienić zawód, chyba zacznę jeździć tirem
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Carmi, kurczę, powiem szczerze, że trochę mnie przerażacie z Najką z tym BRW, oni są koszmarnie drodzy no ale muszę to przemyśleć, jeszcze J. zapytam, skąd ma narożnik, bo nie pamiętam, a jest bardzo wygodny.---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i szef cwaniak jej przydzielił na zmiennika takiego kawalera trzydziestoparoletniego Teraz są małżeństwem, a ona nie pracuje już na tirach, bo dzieci mają ![]() simply, super |
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Karola spokojnie... a dasz radę w ogóle tam siedzieć w takim stanie? Może Tż po Ciebie podjedzie?
ja czasem miałam takie obfite i mega bolesne i potrafiłam normalnie zemdleć nagle na środku... także dobrze, gdyby ktoś z Tobą wracał...
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
perwera!
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
kurde nie przyjedzie bo tu na te zadupie autobusy jezdza raz na godzinę :/ no za 45 min koncze ale kurde skąd tyle krwi
umieraaaam
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a serio, jak Bozia da, to na pewno się z nim kiedyś wybiorę w trasę ale by było grzmoconko na postojach, przepisowo byśmy wykorzystali każdą pauzę, na samą myśl mi gorąco ![]() Anioł, o właśnie, Bodzio! widzisz, dzięki ![]() Aaaaaaaaaaaaa, lowe lowe! http://www.akcesoriamotocyklowe.net....-STYLISH-.html mega jest!
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, bo czasem tak jest, że babki mają zero delikatności
I żyły ludzie mają jakieś dziwne Simply, mi się wydaje, że jak będziesz sam na sam z dietetykiem to będzie super opcja. Bo wspólna mobilizacja jest OK, ale tobie trzeba znaleźć w samej sobie wytrwałość i taki indywidualny ochrzan i program może Ci pomoże Karola, leć do domu, olej Żabkę
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-03-03 o 13:21 |
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
karola, bidulko
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karola z takim krwawieniem nie ma zartow, lec do domu, wylez sie, wykuruj bo to sie moze potem zle skonczyc
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Też mnie dziś boli głowa
Za oknem piękne słoneczko, pierwszy raz w tym roku wywiesiłam pranie na balkonie Miałam dziś pisać magisterkę, ale najpierw trzeba ogarnąć mieszkanie, a na wieczór może zaprosimy znajomych ![]() Karola, może zamów taksówkę do domu? Nie powinnaś wracać sama... I nie daj się jutro wysłać do pracy Też by mi się przydała jakaś ładna marynarka
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
zawsze myślałam że odmienia się z pufą, o pufie, pod pufą itd.
Cytat:
![]() simply ![]() karola dziwie Ci się, że tak się dajesz... na Twoim miejscu przyniosłabym l4, powiedziała, że źle się czuję i mimo gadania szefowej nie dasz rady pracowac, wyszła, wskoczyła do łóżka i wyłączyła telefon. |
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, zmykam do nauki, bo dziś to już naprawdę nie mogę całego dnia prze******ić
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
hm, z tego co wiem, dużo osób tak myśli, jeśli nie wszyscy
sama też długo myślałam, że to jest pufa (rodzaju żeńskiego), ale jak zaczęłam pracę, to się dowiedziałam, że to jest puf (rodzaju męskiego), czego przez pół dnia nie umiałam przeboleć Zresztą do tej pory zdarza mi się źle powiedzieć ![]() co do karoli - ja mam wrażenie, że jej siostra myśli, że może sobie na więcej pozwolić z karoliną, bo to jej siostra. jakby była zwykłą pracownicą, to nie kazałaby jej chorej pracować. najwyżej sama w sobie by się wkurzyła albo coś takiego, ale nie waliłaby takich tekstów. |
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzisiaj mi się śniło, że skończyłyście wątek w 2 dni i nie mogłam Was nadgonić a jak przyszłam na wątek to nikt mnie nie poznał ![]() karola, nie daj się i zmykaj do domu, to chore, że Twoja siostra ma Cię gdzieś..ja bym jej nie ustąpiła.. |
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz coś o sobie! dlugo jesteś ze swoim chłopakiem, rozmawiacie o ślubie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

zamiast pejczykaD
, tylko które kolory?

nie wiem czy moge wziac jeszcze jakiegos tabsa na bol glowy bo juz wzięlam całą garsć tych lekow co mi wczoraj zapisała :/
i pomasuj sobie skronie, może coś pomoże
letter came in the post zamiast przyslano mi dzis list

a poźniej dostałam okres ale ten okres to czysta krew nie taka okresowa mam całe spodnie taka plamę jakbym się zlała w gacie krwią :/ nie wiem czemu tak ostro chlusnęło załozylam podpaskę ale dalej nie czuje się za dobrze bo z nerwów mi słabo, ale przeciez ja udaję ze jestem chora:/
mega jest!
Za oknem piękne słoneczko, pierwszy raz w tym roku wywiesiłam pranie na balkonie