![]() |
#2731 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Ahh już mam! Dzięki dziewczyny, może jeszcze jakieś 5 kg i się pokusze o wrzucenie swoich zdjęc
![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zadomowienie
|
Martuszka-WRÓCIŁAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Superka-dla ciebie słonko to mogę dać kapustę ![]() ![]()
#2734 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa i wsparcie ![]() ![]() elganja, akurat nerki mam chore od urodzenia - moja mama miała wypadek samochdowowy, kiedy była w ciąży (wjechał w nią pijany kierowca), wyszła z tego, ale w ciężkim stanie, a dzieckiem (czyli mną) w ogóle się nie zajęli dopóki mój wujek nie zrobił awantury (po prostu spisali mnie na straty). thenerd, sądzę, że jest jakiś logiczny powód dla którego do tej pory nie włączono mi tegoleku. Nee wiem. Może jakoś koliduje z innymi, albo wcześniej go miałam (i nie pamiętam- ciężko wszystko pamiętać, kiedy miało się tyle leków) i występowały jakieś skutki uboczne (bywało i tak). U mnie: Wyszłam już. Tylko dlatego, że mój gin będzie jutro dostępny w innym miejscu Gdańska, a koniecznie muszę się z nim zobaczyć. O 15 widziałam się z endo, miało być 15 min, wyszła ponad godzina, bo niestety mój przypadek jest trudny. Lekarz powiedział, że mam w sobie taki burdel że nie wiadomo za co się brać. Tarczyca powoli doprowadza do mojej destrukcji... Do tego engo obejrzał mnie w bieliźnie i jak się okazało w paru miejscach mam tzw. zaniki - puste miejsca, gdzie powinna być tk. tłuszczowa (bo w tym miejscu nie ma mięśnia), a praktycznie jej nie ma (że też z brzucha nie może sobie wziąć tego tłuszczu ![]() Podsumowując: - tabela: proszę aby któraś się z tym zajęła (najlepiej ze starej ekipy - Wyrafinowy, Puchatek, thenerd?) - nie wiem czy jeszcze będę do Was zaglądać. Nie wiem czy potrafię to robić i jednocześnie nie próbować dalej ograniczać kcal, a to z kolei może się dla mnie źle skończyć. 3majcie się Kobiety. Życzę Wam więszego szczęścia niż ja mam...
#2735 |
Zadomowienie
|
Rany, ja tych postów to chyba nigdy nie nadrobię
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, obejrzałam zdjęcia - wszystkie jesteście bardzo ładne ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Bottega, osiągniesz swój cel, ale z tego co piszesz, to musi samo przyjść. Lekarz Ci powiedział, że jak Cie troche podreguluja, to te kilka kg samo spadnie, więc nie ma sensu teraz się denerwować brakiem spadków/zaprzestaniem odchudzania, bo i tak nic by to odchudzanie nie dało (w Twoim przypadku utratą wagi rządza inne mechanizmy), a może Ci wręcz zaszkodzić ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- I wiem, że przemawia przeze mnie czysty egoizm, ale NIE WYOBRAŻAM SOBIE TEGO WĄTKU BEZ CIEBIE, NA DIECIE, CZY NIE, więc mam ogromna nadzieje, że sie z nami nie pożegnasz (chociaż wiem, że musisz robic to co dla Ciebie najlepsze!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Wtajemniczenie
|
Bottego a nie potrzebujesz nas do wspierania w jedzeniu więcej?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czarna oj ja to nakupowałam pomidorki, paprykę, marchewkę, pomarańcze, kiwi, oj dużo by wymieniać. Ja dla Ciebie to mam bigosik fit, zapraszam na obiad ![]() Ale waga moja uparta, dziś 75,1 kg ![]()
#2737 |
Konto usunięte
|
Bottega musisz posłuchać lekarza tak jak mówił, widocznie tak trzeba, osiągnęłaś i tak bardzo dużo, jesteś prześliczna figura modelki po prostu piękna! Dbaj o siebie o zdrowie bo życie jest tylko jedno . Trzymaj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() dzisiaj na wadze nadwyżka +0,5kg ![]() ![]() ![]() bottega - zostań z nami ![]() ![]() ![]() martuszka- dzięki za informacje o kauflandzie ![]() ![]() ![]()
#2739 |
Raczkowanie
|
Bottega biedactwo trzymaj się tam, i pomyśl sobie, że na razie zdrowie jest najważniejsze! Na pewno po takim czasie odchudzania i zmiany przyzwyczajeń będzie Ci ciężko się przestawić, ale jesteś młoda, jak uregulujesz wszystkie sprawy w swoim organizmie, to będziesz mogła wrócić do sposobu odżywiania jaki stosowałaś na diecie. Wiedz, że nawet jeśli nie osiągnęłaś swojego celu, to nie wynika to z Twojego zaniedbania i dla nas jesteś i tak największym wzorem, bo i tak zgubiłaś już gigantyczne ilości kg. Więc nie martw się kochana i zostajesz na wątku!! Bo better together
![]() ![]() ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zadomowienie
|
Puchatku-czekałam na wiadomość,a tu wchodzę dziś i patrzę JEST!!czekam z niecierpliwością na moje cudo
![]() ![]() ![]() Martuszka-ja tych warzyw i owoców kupiłam z pół torby ![]() ![]() Bottega-Zostaw w cholerę tą dietę i dbaj o zdrowie!staraj się tylko nie przytyć ale jedź zdrowo i nie myśl już o odchudzaniu!Wszystkie tutaj trzymamy na ciebie kciuki,i czekamy na dobre wieści ![]() ![]()
#2741 |
Wtajemniczenie
|
Czarna no to się zdziwił
![]() Wiecie co, zadzwoniłam do babci z jakich proporcji robi bigos. No to mi mówi że pół na pół (kiszonej i białej). Uwielbiam bigos babci więc zważyłam te kapusty co wczoraj kupiłam i wyszło 6kg, no to odjęłam sobie tak na oko, ze głąby trzeba wyciąć i uznałam że będzie jej gdzieś 5kg. I wysłałam męża po 5 kg kiszonej. Teraz jestem przerażona. Pociachałam połowę kiszonej i mam pełny największy garnek jaki posiadam ![]() ![]() Zamieściłam zdjęcia swojej sylwetki. A co tam, jak wszyscy to wszyscy ![]() ![]() ![]()
#2742 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Martuszka woow tyle bigosu to starczyłoby chyba na 5 wesel i 6 pogrzebów :P ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Wtajemniczenie
|
no chciałam zrobić na więcej żeby mieć co jeść w tygodniu, ale chyba będę to jeść przez 2 tygodnie
![]()
#2744 |
Zadomowienie
|
Martuszka
![]() ![]() ![]() ![]() Powysyłaj nam pocztą ![]() Bottego Jesteś piękna dziewczyną,daj na luz z dietą,bo wyglądasz za☠☠☠iście.. Na I miejscu postaw zdrowie. Musisz zadbać o siebie,bo to nie są żarty.. Z całego serca życzę Ci byś była zdrowa i będę za Ciebie mocno trzymać kciuki ![]() Czarna O co Ty mnie oskarżasz,hmm ? ![]() ![]() Przecież nie zdradzimy Cię,to będzie trójkącik ![]()
#2745 |
Wtajemniczenie
|
Suzzi no niestety mój debiut w bigosie nie wyszedł najlepiej. Okazało się że jak dałam pół na pół to jest mega kwaśne. Także nie będzie bigosu 10 kilowego
![]() ![]() Ale najważniejsze że bigos uratowany ![]() ![]() Wstawienie fotek nie wyszło niestety, daję linki do wrzuty: http://w891.wrzuta.pl/obraz/aR9Abj8aKV2/img_4293 http://w891.wrzuta.pl/obraz/3lMup450rDG/img_4294
#2746 |
Raczkowanie
|
Martuszka uśmiałam się do łez
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Rozeznanie
|
Bottega tabelka moge sie zajac ale nie umiem jej wstawiac by nie byla w zalaczniku tylko w linku. Co do zdrowia teraz ono najwazniejsze i zycze ci by szybko sie wszystko ulozylo
![]() ![]()
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, rany, ale sie dzis rano wkurzyłam. Miałam wielka nadzieje, że bedzie dzis po nadwyżce (wystarczyłoby -0,2kg), włażę na wagę, a tu +0,4kg
![]() ![]() Apropo sieci komórkowych, mój brat ma tel w orange (ja zresztą też) i u niego w mieszkaniu nie ma zasięgu. Trzeba wyłazic na balkon by pogadać, a i tak czasem przerywa. Brat ma tez słuzbówke w plusie i ta działa tam bez zarzutu. Co do reszty sieci, to nie wiem. Suzzi, ta pudrowa spódnica z linka bardzo ładna, ale nie na każda figurę ![]() ![]() Kremowa tez ładna - w stylu boho. Lubie taki fason, bo pasuje do mojej sylwetki ![]() Co do koturnów o takim fasonie to srednio polecam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madziullka, też widziałam taki program, może to nawet był ten sam (dokument prowadzony przez Fearne Cotton - ona ma wg mnie idealną figurę ![]() ![]() Thenerdqueen, mam nadzieje, że egzamin poszedł gładziutko i w ogóle, że wreszcie Ci sie poluzuje ze szkołą i będziesz częsciej zaglądac na wątek ![]() ![]() Soldus, ABT to fitnesowe wybawienie dla gruszek! Codziennie to ćwicze w domu, tyle że skrócone do 0,5h i dorzucam troche z TBC - pompki, bo ramiona mi po ciąży niestety sflaczały ![]() Bottega, w Twoim przypadku maxi spódnice/sukienki wołałyby o pomstę do nieba ![]() ![]() ![]() CzarnaDamo, niech się slimaczy (może Twoja waga na czas Euro postanowiła solidaryzować sie z nasza druzyną ![]() ![]() WyrafinowanySmak, strasznie sie cieszę, że badania wyszły ok! ![]() Lordi, a Ty znowu na zakupach ![]() ![]() ![]() ![]() Superkas, nie wiem jak mozna nie lubic kręconych włosów ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zadomowienie
|
Puchatku na biodra nie narzekam,ale ramiona to najchętniej bym sobie przyciosała nożem
![]() ![]() Właśnie wróciłam z solki,odstresowałam się na maksa,opaliłam i jest git ![]() ![]()
#2750 |
Zadomowienie
|
Laski,ale się wkurzylam!miałam spotkać się z przyjaciółką,ale napisała moja siorka i spytała czy nie pójdziemy sobie gdzieś do baru posiedzieć,a że dawno nigdzie nie byłam to przełożyłam spotkanie z przyjaciółką aby iść z tą bźdźągwą do baru,a ta mi tutaj pisze,że nie może iść bo jej coś wypadło :-/ i wyszłam tak na tym wszystkim że szkoda słów...w☠☠☠☠iłam się na całego
![]() Puchatku-dobre porównanie he he he
#2751 |
Rozeznanie
|
Troche zrelaksowana ale dalej brak sily moze potem mi sily wroca.
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Konto usunięte
|
Czarna dziś kibicujemy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- aa i obstawiam 2:1 dla naszych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Wtajemniczenie
|
Ja jednak mam nadzieję, że to będzie ostatni mecz naszych, bo znowu robimy strefę kibica pod blokiem i nie ma bata że nie skuszę się na piwo jak wszyscy chleją
![]()
![]() |
#2754 |
Rozeznanie
|
cos mi sie wydaje, ze beda
![]() ![]() ![]() w tv jakas lipa jest i moje pisanie notatek wyglada tak ![]() ![]()
#2755 |
Konto usunięte
|
Puchatku- Właśnie ze względu na figurę gruszki zdecydowałam się na ABT (w przyszłym tygodniu idę trzy razy). Do tego 2x pilates, 1x TBC, 1x streting&Body Balance.
Generalnie karnet Open okazał sie dla mnie wybawieniem. Idę na zajęcia wtedy, kiedy mam wolne w pracy. Nie muszę dostosowaywać grafiku w pracy do tego na fitnessie, a odwrotnie robię, co jest znacznie mniej problematyczne. Ja dziś w pracy ;/ Do 21.oo. Odwykładm od 12 h ciągiem w pracy i strasznie się męczę. Tym bardziej, że mam @. Z rana brak sadku na wadze ;/ Poza tym czuję się jak spuchnięta piłka ;/ Na wadze jutro nie staję, bo się mogę załamać. Planuje dopiero w poniedziałkowy poranek stanąć na tym cudzie techniki. Jutro w pracy mam tylko 10h, więc wybiorę się po pracy przed blok na skanance poskakać. ps: Moja promotorka jest niesamowita. Na moim wydziale dostajemy na obronie 3 pytania (2 od promotora i 1 od recenzenta). Napisałam maila z pytaniem o pytania (masło maślane) do mojej promotorki, a ona mi na to "proszę przysłać propozycję pytań". Kombinowałam trzy dni, wysłałąm, a dziś rano dostałam odpowiedź... "Takie właśnie pytania dostanie Pani na obronie ![]() ![]() Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-06-16 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zadomowienie
|
Soldus, bardzo ładna ta sukienka! Do tego bardzo wpisana w aktualne trendy
![]() To jak wypadniesz w trakcie obrony świadczy tez o Twoim promotorze, a że to, jakie zrobisz wrażenie zalezy w dużej mierze od Twoich odpowiedzi na zadawane pytania, to jest to w interesie promotora, by Ci je podac ![]() ![]() Pysia (coś nie mogę sie przestawic na baleronową ![]() ![]() ![]() Podziwiam Cie bardzo, że mając tyle do czynienia z jedzeniem nie zjadasz tego wszystkiego ![]() Powodzenia na jutrzejszym zaliczeniu! ![]() O staniku nie ja pisałam, ale jak oglądałam Twoje foty, to tez odniosłam wrażenie, że jest za ciasny i w obwodzie i w miskach, ale Ty lepiej się znasz na swoich ciuchach+w trakcie@biust faktycznie może nieźle się napompować ![]() Dobrze, że Twój tata bedzie odciązony finansowo, ale że dopiero sam lokator musiał sie o to upomnieć, to po prostu ![]() Z ta pogodą to faktycznie cos wczoraj było, bo mnie tez bolała głowa ![]() ![]() ![]() ![]() Martuszka, dla wielu osób 50% całej przyjemności z otrzymania prezentu to efekt niespodzianki. Ale ja mam zupełnie odwrotnie, wolę sama wybrać sobie prezent (moge nawet dostac kasę do ręki i sama sobie pójśc go kupić), byle to było cos, co mi sie spodoba lub jest mi potrzebne. Cięzko to zaliczyć jako "prezent", ale na tej zasadzie właśnie dostaję "prezenty"od męza. Wyjątkiem są kwiaty, tu bym sie nie obraziła o odrobinę romantyzmu i spontaniczności, ale mój mąz niestety podchodzi do nich jak do całej reszty - jak chcesz kwiatki, to mi powiedz ![]() Apropo bigosu, to któraś z Dziewczyn (bodajże Gothika) kiedyś zamroziła pączka, to może bigos też sie da? ![]() Sylvi, a Ty mu przez przypadek oddałaś? ![]() Suzzi, u Ciebie akurat najwięcej gromadzi sie w górnych partiach i wierzę, ze jest to równie uciązliwe dla Ciebie, jak tyłek/uda dla gruszek ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 Edytowane przez Winnie the Pooh Czas edycji: 2012-06-16 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jakoś mam przeczucie,że znów będzie remis ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2758 |
Konto usunięte
|
Puchatek Ja mroziłam bigos ja
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- bosz z tym meczem ja nie wiem znów zjem pazurki,tyle szans na bramkę ale każda piłka w górze łehhhhh, ide ide bo mam nerwice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Rozeznanie
|
puchatku z tymi studiami to wlasnie ciezka sprawa, bo pielegniarka to ja w zyciu nie bede zwlaszcza jak zobacze igle to padam, juz nie wspomne o tym zapachu, jesli chodzi o farmacje jestem noga z chemi, co do nauczycielskich to nawet na nie mam za malo punktow, a jak chcialam isc na informatyke to nie mam drugiego przedmiotu, bo jak mialam 18lat nie bylam tak ambitna jak teraz wiec zwalilam sprawe dlatego teraz ratuja mnie szkoly policealne czyli studium.
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Wtajemniczenie
|
No to nam bramę wsadzili
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.