![]() |
#2731 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Ja w Hiszpanii schudłam ponad 6 kg, ale po powrocie część wróciła. Na szczęście część, a nie wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2733 |
Raczkowanie
|
też kiedyś z nerwów jadłam, teraz odwrotnie. Wiem, że to nie zdrowe, no ale nie potrafię. A teraz przede mną długi okres stresu więc zapewne waga będzie systematycznie spadać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
Konto usunięte
|
A ja robię sobie właśnie postanowienie, że od jutra biorę się w garść. Wracam do ćwiczeń i do nauki języków. Muszę wreszcie zadbać o siebie! Jeśli mój TŻ mnie zostawi to w czerwcu oko mu zbieleje na mój widok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2735 | |
sissy that walk
|
Ja w nerwach nie mogę nic przełknąć, chudnę wtedy strasznie, a raczej schodzi mi cała woda z organizmu bo nawet napić się nie mogę. Teraz mam generalnie dość nerwowy okres, jestem spięta przez większość czasu i też dość mało jem. Doszłam do wniosku, że dobrze by mi zrobiła jakaś aktywność fizyczna, więc postanowiłam zacząć rozciąganie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2736 |
Konto usunięte
|
mary_poppins dobry pomysł z ta jogą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Zadomowienie
|
Każda aktywność fizyczna jest dobra, trzeba tylko znaleźć dla siebie to co się polubi najbardziej.
Ja dzisiaj zapisałam się na kurs Dancehallu i Streetdance, zaczęłam też chodzić od nowego roku dwa razy w tyg na basen, mam jeszcze blisko na zajęcia z zumby zobaczę czy się nie wybiorę. Nudzi mi się wieczorami i wolę zająć się rzeźbieniem ciała niż beczeć ze Tżta nie ma..
![]() |
#2738 |
Konto usunięte
|
nerla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Raczkowanie
|
moja jedyna aktywność to squash w ramach wf na uczelni ha ha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
11gabriela11 Muszę sobie zapisać te słowa, jak dzisiaj powiem TŻtowi, to zmięknie.
![]() Ja to bym chciała trochę przytyć.. Bo po ostatnim stresie schudłam do 44 kg i teraz ciężko mi nadrobić chociaż 2 kg, mimo, że cały czas jem jak głupia. ![]()
![]() |
#2741 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Też bym chciała w stresie chudnać , ale mi jak stres przychodzi to żre jak durna... Jak był TŻ w domu to schudłam bo był przy mnie, jadłam normalnie. A jak tylko wyjechał to dwa dni łaziłąm i po szafkach zaglądałam co jeszcze zjeść :/ Edytowane przez mart989 Czas edycji: 2013-01-17 o 07:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2742 |
Wtajemniczenie
|
I ja się zgadzam z tym aby facetowi na każdym kroku ogromu swej miłości nie okazywać.
Nie mówię aby udawać nieczułą babę ,ale nie prosić się o kontakt,nie jęczeć jak to się tęskni, starać się aby facet bardziej się w kontakcie wykazywał. Dla jasności nie chodzi mi też o to aby w ogóle do faceta się nie odzywać;-) Ja jak lekki dystans robię to efekty są genialne ![]() Na co dzień mam dosyć męskie środowisko i powiem Wam,że faceci na prawdę lubią być w lekkiej niepewności. Sami to przyznają.
![]() |
![]() |
#2743 |
Raczkowanie
|
Jednak dystans chyba dużo daje dziewczyny. Najlepiej to widać jak w końcu jadę do TŻ. Nie odstępuje mnie za krok, sam się tuli, zawsze łapie za rękę.
![]() ![]() A tak z innej beczki przypomniało mi się jak pojechaliśmy do jego rodziców i wtedy mój TŻ nie może mnie za rękę trzymać w obecności taty (że niby takie okazanie szacunku, ok nie ma problemu dla mnie, przy moim też wyrywał swoją rękę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
BAN stały
|
witajcie kobietki
trochę się u mnie podziało. Zakończyłam to całkowicie. Wczoraj przeżyliśmy dość ostrą wymianę zdań. Powiedział mi, że mnie testował, czy przypadkiem nie dam nogi po 1,5roku razem. Nosz kur** jak można tak się bawić uczuciami innych? Wiedziałam że miał źle w poprzednich związkach, ale dorośli ludzie tak nie robią, dlatego też nie zastanawiałam się nad tym i zakończyłam to. ![]() teraz pewnie będę musiała się z wami pożegnać ![]() Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-17 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2745 | |
sissy that walk
|
Na pewno podjęłaś dobrą decyzję. Nie testuje się ukochanej osoby, nie gra się na jej uczuciach. Bardzo dobrze, że stawiasz wyraźne granice i masz wymagania
![]() Ale nie opuszczaj nas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może i lepiej się stało... Wyszło na jaw jak bardzo jest niedojrzały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że to zrobiłaś, zasługujesz w końcu na faceta, który będzie Cię szanował. Życzę Ci z całego serca, żebyś teraz takiego spotkała. ![]() I nie opuszczaj nas! ![]()
![]() |
![]() |
#2749 |
BAN stały
|
dziewczyny to przyszło tak nagle i niespodziewanie, nie myślałam że sprawa się tak potoczy. Niby mówi mi, że on się nie podda, że będzie walczył o moje zaufanie. Ogólnie wykręca się tym, że miał ciężko wcześniej. Ja też miałam...
przed wczoraj rozmawiał z moją przyjaciółką która jest i jego dobrą znajomą, powiedział że w sumie "nic takiego się nie stało". Wczoraj już rozmawiał z moją siostrą kiedy wyraźnie już kopnęłam go w dupkę, bo chciał się wygadać. z tego co słyszałam to skończyło się to tym, że on ze swoimi problemami jest sam i nie ma się komu wygadać i nie ma go kto 'przyhamować" od tych czynów. ![]() przez całe 1,5r pokazywałam mu że może mu ufać i powiedzieć o wszystkim, ale on wolał mi nic nie mówić tylko mieć później żal o to że nie miał się komu wygadać i był zamknięty w sobie. o i właśnie dostałam od niego smsa, że radzi sobie w życiu, z pracą, z rodziną ale jeśli chodzi o wyrażenie swoich uczuć to totalne dno i że był zamknięty i nie rozmawiał z nikim o tym co trzeba. ![]() Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-17 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On jest manipulantem. Jego zachowanie pokazuje,że szukał pretekstu do zerwania, a gadki o testowaniu są bujdą na resorach. Nie opuszczaj nas:-*
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Zadomowienie
|
Booombelku Głupia gadka na usprawiedliwienie. Ewidentnie próbuje teraz odwrócić kota ogonem.
A co do tego że nie miał go kto przyhamować to nikt go przez cale życie nie będzie kontrolował, żeby mu się czasami nie "zbłądziło", ma swój rozum i sumienie...albo może właśnie nie ma
![]() |
#2752 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2753 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
BAN stały
|
"Uświadomili mi, że jestem nierozważny, że tłumię w sobie uczucie, że błądzę i że nie zdaję sobie sprawy z tego co robię".
już chyba za późno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2757 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wiem,ze to łatwe nie jest...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2758 |
Zadomowienie
|
No wcześnie nawet że sobie to uświadomił. Daj temu spokój bo on dalej pogrąża Twoją psychikę .
![]() |
#2759 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
Konto usunięte
|
mart989 pewnie masz rację, że to błąd, ale wiadomo co zakochanej kobiecie siedzi w głowie
![]() booombelek gratuluję siły ![]() ![]() ![]() Ja właśnie wróciłam do domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mam jakieś takie bardziej pozytywne nastawienie, mam nadzieję, że wytrwam tak jak najdłużej. Zastanawiam się nawet nad kupnem gitary, zawsze marzyłam żeby nauczyć się grać. Ale boję się, że to będzie taki słomiany zapał i tylko stracę pieniądze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.