|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
eks tesciowa wczoraj mi powiedziala "lepiej pozytywnie sie rozczarowac niz cierpiec z rozczarowania"
|
#2732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A za pogrubione dla Ciebie.
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
W moim przypadku było tak, że rozstałam się z eksem już rok temu pierwszy raz, ale właśnie utrzymywanie kontaktu z nim sprawiało, że nie mogłam zacząć od nowa, bo cały czas coś do niego czułam i kontakt sprawiał, że uczucie nie mogło wygasnąć. Co więcej mój eks oznamił, że źle postąpił i że chciałby spróbować jeszcze raz, wróciliśmy do siebie po jakichś trzech miesiącach, na początku się starał, po czym znowu zaczynało być tak jak ostatnio. Zerwał ze mną, potraktował mnie tak, że odechciało mi się kontaktu, czułam, że powinnam mieć swoj honor. Brak kontaktu sprawił, że mimo iż bolało bardzo to po jakimś czasie czułam się coraz lepiej. Jak miałam ochotę się odezwać, to przypominałam sobie jak mnie potraktował i że nic dla niego nie znaczę. Dlatego ja uważam, że ciągłe rozpamiętywanie, błaganie w myślach żeby zadzwonił, czy napisał, przeżywanie jak napisze w niczym nie pomoże. Trzeba się odciąć, najlepiej próbować poznawać nowych ludzi jak będzie się już na to gotowym. Mi pomogło poznanie mojego obecnego faceta, on sprawił, że zapomniałam o eksie, mimo że byłam w nim bardzo zackochana. Od dnia zerwania ze mną nie odezwał się do mnie ani razu, nigdy. Nigdy nie spytał jak się mam, co u mnie.
|
|
#2735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na razie staram się znaleźć nowe towarzystwo, choc w okolicach świąt to ciężkie.... No i szukam pracy - może tam poznam fajnych ludzi. Ale niestety w kwestii pracy też cisza na morzu
|
|
|
|
|
#2736 |
|
Zadomowienie
|
Ja dobrze wiem wszystko. Placze dzis bo serce teskni i tylko dlatego placze...
A co rad, gdyby nie wizaz i moi znajomi tez bym mimo wszystko wypisywala do niego, ze nie umiem zyc bez niego, a przestalam... stracilam do siebie totalny szacunek i mysle ze to widac dlatego jestem tak traktowana. Mam ogromna nadzieje, ze od nowego roku nigdy wiecej lzy nie poleca przez niego
|
#2737 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś także mam dzień płaczliwy zresztą codziennie.
Serce złamane na pół. |
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabym przybić piątkę z Twoimi rodzicami. Cieszę się, że ktoś w końcu kopnął Ciebie w tyłek i się ogarnęłaś, bo ile można. Baw się dobrze
|
|
#2739 |
|
Zadomowienie
|
Tak sobie myslałam dziewczyny.. Właściwie to moj były się w ogóle nie zmienił. Mówił mi jak przeżywał to rozstanie. Powiedział mi że się przelizał z 3 dziewczynami na jakiś imprezach i że się same pchały..Później pokazywał mi zdjęcia lasek z którymi pisze i które mu się podobaja.. I tak sobie myślę jakie dno i ile metrów mułu on sobą reprezentuje.. Widać bardzo mu w kość dało to rozstanie że ratuje swoje ego takim czymś.. Ja rozumiem że po alko można zrobić głupotę, ale jeden jedyny raz! A nie notorycznie.. Brzydziłabym się takiego faceta i nigdy w życiu bym na takiego kogoś nie spojrzała.. Tak sobie myślę, że mając z nim kontakt szargam swoją godność.. gdyby mnie szanował nie mówił by mi takich rzeczy. Gdyby szanował to nie gadał by o powracaniu do siebie, a później nie dodawałby że może w wakacje..
|
|
|
|
#2740 |
|
Zadomowienie
|
Jak sie czuje tak zle ze nie mam na nic ochoty a tyle zrobilam
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmawiałam dziś z ex, jak mu zaczęłam mówić, że faktycznie bez sensu razem być to teraz ciągle mówi, że bez sensu tego nie ratować, że najłatwiejsze wyjście sobie znalazłam żeby się rozstać itp... A przecież wczoraj sam tego chciał. |
|
|
|
|
#2743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do koleżanek to zależy jakie to spotkania i jakie koleżanki Ja też jestem przewrażliwiona na tym punkcie...ale wszystko zalezy od formy
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Zadomowienie
|
To zaczyna juz byc smiesze. Ciagle widze cos, slysze co przypomina mi to ze jednak go kocham. Ciagle jak cos uslysze to zaczynam plakac, uspokajam sie, slucham innej piosenki a tam znow cos, ze jesli kochasz to cos...
|
#2745 |
|
Zadomowienie
|
To sobie posłuchaj....
http://www.youtube.com/watch?v=wH5jKsEKm24
|
|
|
|
#2746 |
|
Zadomowienie
|
masakryczne uczucie! :/ Chce zeby jutro tego juz nie bylo
czuje sie powaznie jak w dniu kiedy uslyszalam, ze on nie chce juz
|
#2747 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to tylko dzis (chyba) ja wychodze z domu spotykam sie itp, dzis siedze, ale nie wiem czemu tak czuje, moze odzywa sie ta podswiadoma chec kontaktu z nim? mowie ze nie chce ale jednak serce juz teskni bo od dwoch dni sie nie odzywa, inaczej tego nie umiem wytlumaczyc. Nie musicie mi mowic bo mowie tylko ze mysle ze dlatego placze
|
|
#2749 |
|
Zadomowienie
|
Zaczyna mnie łapać przed-spotkaniowy stresik :-(((
Jutro idę na spotkanie ze znajomymi i będzie tam ex... Obym nie dała się ponieść i nie walnęła jakiegoś głupiego tekstu, albo się podczas życzeń nie popłakała
|
|
|
|
#2750 |
|
Rozeznanie
|
powodzenia
jaką masz taktyke?
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2752 |
|
Zadomowienie
|
-odwalić się
-być uśmiechnięta i udawać że się nie zamartwiam, że mam radosne życie -planowałam zrobić jego ulubione danie - i zrobiłam...ale on mnie trochę wyprzedził i zrobił 1) moje ulubione 2) dzwonił dopytać o składniki żeby mi najlepiej smakowało :/ Boję się tylko łez...i że walnę znów coś w klimacie "czy ma kogoś na oku" albo coś takiego....
|
|
|
|
#2753 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Jesli chodzi o mężczyzn/ chłopców- przeczytałam kiedyś bardzo mądry cytat: "Tak,mężczyzna może się zmienić. Na gorsze." ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Też tak myślę, jeśli ludzie są sobie przeznaczeni i mają być razem to będą, choćby się waliło i paliło, choćby i po 10 latach przerwy. Wierzę,że tak jest i koniec. Życie jest tak nieprzewidywale,że nigdy nic nie wiadomo. |
|||
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
a wypisywanie takich tekstów niczego dobrego nie wnosi, a wręcz dobija jeszcze gorzej. Ok, ja jestem silna, pozbierałam się tydzień po rozstaniu (przypominam, 3 letni związek), ale jak widać nie wszyscy mają takie szczęście i niektórym taki tekst może zaszkodzić. Chyba nie taki jest cel i ogólny zamysł tego wątku?
|
#2755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a reszta planu jak najbardziej na plus
|
|
|
|
|
#2756 |
|
Zadomowienie
|
Hiver Opowiedz coś wi ęcej? Kto zerwał, jak dawno temu? On się chce przyjaźnić a Ty nie dajesz rady? Jestem w podobnej sytuacji.
|
|
|
|
#2757 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2758 |
|
Zadomowienie
|
Wierzę że ten nowy rok będzie początkiem nowej lepszej mnie... Mam do załatwienia ostatnią sprawę za tydzień związaną z ex i czeka nas spotkanie, ale nie bardzo mam mu coś do powiedzenia, więc zrobię co mam zrobić i wrócę do domu.
|
#2759 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też chętnie bym sobie kogoś znalazła,żeby zawojował moje martwe serce i wyleczył i żebym go kochała i on mnie już do grobwej deski![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
Moje jest martwe jakoś musimy dać radę mała![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2760 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

A dzięki NIM (za co jestem mega wdzięczna) ograniczam się do odebrania telefonu i planuję jeszcze większe ograniczenie/zerwanie kontaktu. Tylko małymi krokami.
dla Ciebie.

dobrze mi to zrobi,i zero gadania o byłym nikomu