Rozstanie z facetem, część XXV - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-25, 15:59   #2731
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV

eks tesciowa wczoraj mi powiedziala "lepiej pozytywnie sie rozczarowac niz cierpiec z rozczarowania"

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 16:02   #2732
de_wu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pogubiona88 Pokaż wiadomość
Dają. Ja mimo że utrzymuję jakiś kontakt z EX to ...gdyby nie dziewczyny pewnie bym stała pod jego domem i płakała A dzięki NIM (za co jestem mega wdzięczna) ograniczam się do odebrania telefonu i planuję jeszcze większe ograniczenie/zerwanie kontaktu. Tylko małymi krokami.
W Twoim przypadku dają, z czego się bardzo cieszę.
A za pogrubione dla Ciebie.
de_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 16:04   #2733
pogubiona88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
eks tesciowa wczoraj mi powiedziala "lepiej pozytywnie sie rozczarowac niz cierpiec z rozczarowania"
Podobają mi się oba cytaty. I Twojej Teściowej i ten statutowy
pogubiona88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 16:08   #2734
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Napisane przez de_wu Pokaż wiadomość
Tłumaczę co miałam na myśli
Chodziło mi o to, że ten wątek powinien być dla wszystkich, którzy są po rozstaniu i ZAMKNĘŁY TEN ROZDZIAŁ, chcą żyć w normalności i są otwarte na coś nowego. Dlaczego? Bo to daje nadzieje innym. Dziewczyny, które muszą utrzymywać kontakt z eksami z powodów zawodowych lub niezależnych od nas samych pomijam tutaj. Wiadomo, że są takie wyjątki, kiedy kontakt z eks jest nieunikniony.
Chodzi mi o dziewczyny, które świadomie wybierają po rozstaniu niewłaściwą drogę i nie potrafią dojść do siebie miesiącami, bo wciąż kochają, a ciągły kontakt z eks nie pomaga w wyleczeniu się, wręcz przeciwnie. Przychodzą po wsparcie, słowa otuchy, a przecież one i tak za wiele nie dadzą skoro ktoś nie zamknął za sobą tego rozdziału definitywnie.

W moim przypadku było tak, że rozstałam się z eksem już rok temu pierwszy raz, ale właśnie utrzymywanie kontaktu z nim sprawiało, że nie mogłam zacząć od nowa, bo cały czas coś do niego czułam i kontakt sprawiał, że uczucie nie mogło wygasnąć. Co więcej mój eks oznamił, że źle postąpił i że chciałby spróbować jeszcze raz, wróciliśmy do siebie po jakichś trzech miesiącach, na początku się starał, po czym znowu zaczynało być tak jak ostatnio. Zerwał ze mną, potraktował mnie tak, że odechciało mi się kontaktu, czułam, że powinnam mieć swoj honor. Brak kontaktu sprawił, że mimo iż bolało bardzo to po jakimś czasie czułam się coraz lepiej. Jak miałam ochotę się odezwać, to przypominałam sobie jak mnie potraktował i że nic dla niego nie znaczę. Dlatego ja uważam, że ciągłe rozpamiętywanie, błaganie w myślach żeby zadzwonił, czy napisał, przeżywanie jak napisze w niczym nie pomoże. Trzeba się odciąć, najlepiej próbować poznawać nowych ludzi jak będzie się już na to gotowym. Mi pomogło poznanie mojego obecnego faceta, on sprawił, że zapomniałam o eksie, mimo że byłam w nim bardzo zackochana. Od dnia zerwania ze mną nie odezwał się do mnie ani razu, nigdy. Nigdy nie spytał jak się mam, co u mnie.
Stary 2012-12-25, 16:11   #2735
pogubiona88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
W moim przypadku było tak, że rozstałam się z eksem już rok temu pierwszy raz, ale właśnie utrzymywanie kontaktu z nim sprawiało, że nie mogłam zacząć od nowa, bo cały czas coś do niego czułam i kontakt sprawiał, że uczucie nie mogło wygasnąć. Co więcej mój eks oznamił, że źle postąpił i że chciałby spróbować jeszcze raz, wróciliśmy do siebie po jakichś trzech miesiącach, na początku się starał, po czym znowu zaczynało być tak jak ostatnio. Zerwał ze mną, potraktował mnie tak, że odechciało mi się kontaktu, czułam, że powinnam mieć swoj honor. Brak kontaktu sprawił, że mimo iż bolało bardzo to po jakimś czasie czułam się coraz lepiej. Jak miałam ochotę się odezwać, to przypominałam sobie jak mnie potraktował i że nic dla niego nie znaczę. Dlatego ja uważam, że ciągłe rozpamiętywanie, błaganie w myślach żeby zadzwonił, czy napisał, przeżywanie jak napisze w niczym nie pomoże. Trzeba się odciąć, najlepiej próbować poznawać nowych ludzi jak będzie się już na to gotowym. Mi pomogło poznanie mojego obecnego faceta, on sprawił, że zapomniałam o eksie, mimo że byłam w nim bardzo zackochana. Od dnia zerwania ze mną nie odezwał się do mnie ani razu, nigdy. Nigdy nie spytał jak się mam, co u mnie.
Wiadomo, z racjonalnego i psychologicznego punktu widzenia, to najlepsze wyjście i pewnie z czasem je zastosuje...

Na razie staram się znaleźć nowe towarzystwo, choc w okolicach świąt to ciężkie.... No i szukam pracy - może tam poznam fajnych ludzi. Ale niestety w kwestii pracy też cisza na morzu
Stary 2012-12-25, 16:41   #2736
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Ja dobrze wiem wszystko. Placze dzis bo serce teskni i tylko dlatego placze...

A co rad, gdyby nie wizaz i moi znajomi tez bym mimo wszystko wypisywala do niego, ze nie umiem zyc bez niego, a przestalam... stracilam do siebie totalny szacunek i mysle ze to widac dlatego jestem tak traktowana. Mam ogromna nadzieje, ze od nowego roku nigdy wiecej lzy nie poleca przez niego
Stary 2012-12-25, 16:57   #2737
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Ja dziś także mam dzień płaczliwy zresztą codziennie.
Serce złamane na pół.
OoDestinyoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 17:03   #2738
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj ostry opieprz od rodziców,powiedziała ze będę za ex czekać aż zostawi swoją dziewczynę.Wszystko mi wypomnieli to jakim on był facetem dla mnie i jak mogę sie tak nie szanować,i w ogóle mam czelność z nim rozmawiać jeszcze.Powinnam go kopnac w tyłek,i znaleźć sobie innego.Nie martwić sie niczym,tata pytał sie czemu sie boje z kimś innym być,pewnie dlatego ze mam małe piersi bo mój odwieczny problem to jest ;D
A ja mówię ze nie z tego powodu,miałam ciężki związek dlatego cieżko mi zaufać ...
Przyjaciele ciagle mi gadają ze mam sobie nawet na sile kogoś znaleźć to w końcu pokaże byłemu ze tez potrafię kogoś mieć,i niech zobaczy co stracił ...
Bez nich bym sobie nie poradziła nigdy,mam lepszy humor dzisiaj niż wczoraj biorę sie w garść,tracę tylko czas.Czasmi mam doły przez niego,a czasmi sie uśmiecham prawie przez łzy ...
Ale dam radę wy tez dacie
Dzisiaj idę sie wieczorekiem bawić ,impreza sie szykuje i tańce na parkiecie dobrze mi to zrobi,i zero gadania o byłym nikomu
Alleluja!
mogłabym przybić piątkę z Twoimi rodzicami.
Cieszę się, że ktoś w końcu kopnął Ciebie w tyłek i się ogarnęłaś, bo ile można.
Baw się dobrze
Stary 2012-12-25, 17:44   #2739
Seph
Zadomowienie

Tak sobie myslałam dziewczyny.. Właściwie to moj były się w ogóle nie zmienił. Mówił mi jak przeżywał to rozstanie. Powiedział mi że się przelizał z 3 dziewczynami na jakiś imprezach i że się same pchały..Później pokazywał mi zdjęcia lasek z którymi pisze i które mu się podobaja.. I tak sobie myślę jakie dno i ile metrów mułu on sobą reprezentuje.. Widać bardzo mu w kość dało to rozstanie że ratuje swoje ego takim czymś.. Ja rozumiem że po alko można zrobić głupotę, ale jeden jedyny raz! A nie notorycznie.. Brzydziłabym się takiego faceta i nigdy w życiu bym na takiego kogoś nie spojrzała.. Tak sobie myślę, że mając z nim kontakt szargam swoją godność.. gdyby mnie szanował nie mówił by mi takich rzeczy. Gdyby szanował to nie gadał by o powracaniu do siebie, a później nie dodawałby że może w wakacje.. Chociaż dobrze że szczerze przyznał że ja zasługuje na kogoś lepszego niż on. To całe jego odzywanie popsuło mi święta bo jestem nieobecna myślami. Zamiast się cieszyć, że wreszcie wrociłam do domu, spędzać fajnie czas z rodziną to ja rozmyślam o tym dupku, który nie jest zachodu wart..
Seph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 18:00   #2740
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Jak sie czuje tak zle ze nie mam na nic ochoty a tyle zrobilam
Stary 2012-12-25, 18:02   #2741
pogubiona88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość
Jak sie czuje tak zle ze nie mam na nic ochoty a tyle zrobilam
Nie panimaju
Stary 2012-12-25, 18:06   #2742
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja w jego wypadku mam syndrom psa ogrodnika Sama nie chcę, innemu żałuję.
Rozumiem Cię, bo mam podobnie. U mnie jednak jest taka sytuacja, że jeśli dziewczyna będzie TŻtowi pozwalała się spotykać z koleżankami to będzie dla niej cudowny, a ja tak nie potrafię i cierpię

Rozmawiałam dziś z ex, jak mu zaczęłam mówić, że faktycznie bez sensu razem być to teraz ciągle mówi, że bez sensu tego nie ratować, że najłatwiejsze wyjście sobie znalazłam żeby się rozstać itp... A przecież wczoraj sam tego chciał.
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 18:08   #2743
pogubiona88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię, bo mam podobnie. U mnie jednak jest taka sytuacja, że jeśli dziewczyna będzie TŻtowi pozwalała się spotykać z koleżankami to będzie dla niej cudowny, a ja tak nie potrafię i cierpię

Rozmawiałam dziś z ex, jak mu zaczęłam mówić, że faktycznie bez sensu razem być to teraz ciągle mówi, że bez sensu tego nie ratować, że najłatwiejsze wyjście sobie znalazłam żeby się rozstać itp... A przecież wczoraj sam tego chciał.
Yyyy sam nie wie czego chce.

A co do koleżanek to zależy jakie to spotkania i jakie koleżanki Ja też jestem przewrażliwiona na tym punkcie...ale wszystko zalezy od formy
Stary 2012-12-25, 18:25   #2744
Kwiatuszek133
Zadomowienie

To zaczyna juz byc smiesze. Ciagle widze cos, slysze co przypomina mi to ze jednak go kocham. Ciagle jak cos uslysze to zaczynam plakac, uspokajam sie, slucham innej piosenki a tam znow cos, ze jesli kochasz to cos...
Stary 2012-12-25, 18:57   #2745
pogubiona88
Zadomowienie

To sobie posłuchaj....

http://www.youtube.com/watch?v=wH5jKsEKm24

Stary 2012-12-25, 19:42   #2746
Kwiatuszek133
Zadomowienie

masakryczne uczucie! :/ Chce zeby jutro tego juz nie bylo czuje sie powaznie jak w dniu kiedy uslyszalam, ze on nie chce juz
Stary 2012-12-25, 19:44   #2747
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość
masakryczne uczucie! :/ Chce zeby jutro tego juz nie bylo czuje sie powaznie jak w dniu kiedy uslyszalam, ze on nie chce juz

Kurcze..moze nie siedz w domu...wyjdz gdzies ze znajomymi...zajmij sobie kazdą godzinę dnia jakoś zamiast tylko wizaż...
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 20:04   #2748
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Kurcze..moze nie siedz w domu...wyjdz gdzies ze znajomymi...zajmij sobie kazdą godzinę dnia jakoś zamiast tylko wizaż...

ale to tylko dzis (chyba) ja wychodze z domu spotykam sie itp, dzis siedze, ale nie wiem czemu tak czuje, moze odzywa sie ta podswiadoma chec kontaktu z nim? mowie ze nie chce ale jednak serce juz teskni bo od dwoch dni sie nie odzywa, inaczej tego nie umiem wytlumaczyc. Nie musicie mi mowic bo mowie tylko ze mysle ze dlatego placze
Stary 2012-12-25, 20:07   #2749
pogubiona88
Zadomowienie

Zaczyna mnie łapać przed-spotkaniowy stresik :-(((
Jutro idę na spotkanie ze znajomymi i będzie tam ex...
Obym nie dała się ponieść i nie walnęła jakiegoś głupiego tekstu, albo się podczas życzeń nie popłakała
Stary 2012-12-25, 20:15   #2750
kangu
Rozeznanie

powodzenia jaką masz taktyke?
kangu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 20:24   #2751
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neffik Pokaż wiadomość
dziewczyny help.... rozmawiałam z ex przez telefon dziś rano. Zwyzywał mnie z lekka, nie wiem nawet co napisać. Dlatego, że nie chcę się z nim przyjaźnić znowu płaczę jak idiotka
Rany dzieczyny z kim wy się spotykacie?! Jakby mnie chłopak zwyklinał to bym mu puściła taką samą wiązankę na odchodne zmieniła numer i wyrzuciła ze swojego życia! Utrzymywanie znajomości z kimś kto mnie nie szanuje? Chyba by mnie popieprzyło.

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ale po co pytać, skoro go takiego nie chcesz?

Co z tego że sobie kogoś znajdzie, skoro owa kobieta będzie z nim miała ten krzyż pański, który Ty miałaś?

Co z tego że kogoś będzie miał, skoro to co miał Ci do zaoferowania to było dla Ciebie za mało? Niech znajdzie kogoś, komu to będzie pasowało. Może go jakaś inna naprostuje i wychowa dla Ciebie
Podpisuję się pod tym!
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 20:25   #2752
pogubiona88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kangu Pokaż wiadomość
powodzenia jaką masz taktyke?
-odwalić się
-być uśmiechnięta i udawać że się nie zamartwiam, że mam radosne życie
-planowałam zrobić jego ulubione danie - i zrobiłam...ale on mnie trochę wyprzedził i zrobił 1) moje ulubione 2) dzwonił dopytać o składniki żeby mi najlepiej smakowało :/

Boję się tylko łez...i że walnę znów coś w klimacie "czy ma kogoś na oku" albo coś takiego....

Stary 2012-12-25, 20:38   #2753
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Seph Pokaż wiadomość
Tak sobie myslałam dziewczyny.. Właściwie to moj były się w ogóle nie zmienił. Mówił mi jak przeżywał to rozstanie. Powiedział mi że się przelizał z 3 dziewczynami na jakiś imprezach i że się same pchały..Później pokazywał mi zdjęcia lasek z którymi pisze i które mu się podobaja.. I tak sobie myślę jakie dno i ile metrów mułu on sobą reprezentuje.. Widać bardzo mu w kość dało to rozstanie że ratuje swoje ego takim czymś.. Ja rozumiem że po alko można zrobić głupotę, ale jeden jedyny raz! A nie notorycznie.. Brzydziłabym się takiego faceta i nigdy w życiu bym na takiego kogoś nie spojrzała.. Tak sobie myślę, że mając z nim kontakt szargam swoją godność.. gdyby mnie szanował nie mówił by mi takich rzeczy. Gdyby szanował to nie gadał by o powracaniu do siebie, a później nie dodawałby że może w wakacje.. Chociaż dobrze że szczerze przyznał że ja zasługuje na kogoś lepszego niż on. To całe jego odzywanie popsuło mi święta bo jestem nieobecna myślami. Zamiast się cieszyć, że wreszcie wrociłam do domu, spędzać fajnie czas z rodziną to ja rozmyślam o tym dupku, który nie jest zachodu wart..
Laska, zlej go ciepłym moczem. Co niby ma na celu to opowiadanie Ci o tych dziewczynach? Co,masz być zazdrosna? Chce Ci udowodić ile straciłaś? Zebyś się decydowała szbko, bo on ma takie wzięcie i czekał wiecznie nie będzie? Według mnie, to jakby mu zależało to powinien sobie w buty schować te swoje przeżycia podniosłe dotyczące "lizania się". Jakbym ja chciała,żeby mój były do mnie wrócił, to by nawet głupio było opowiadać mu takie rzeczy i byłoby mi wstyd.

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
kto chce to sie zmienia a kto nie chce to nie ....
Jesli chodzi o mężczyzn/ chłopców- przeczytałam kiedyś bardzo mądry cytat: "Tak,mężczyzna może się zmienić. Na gorsze."

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez meggi84 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje że masz racje ania230 ,że czas potrafi wyleczyć taką ranę chociaż ostatnio doszłam do wniosku, że chyba nie leczy a jedynie zmniejsza trochę ból bo rana zawsze zostanie w sercu i będzie co jakiś czas dawała o sobie znać....
Czas nie leczy ran, nic nie leczy.Czas tylko przyzwyczaja do bólu.

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Weźcie zrozumcie mojego EX-a.....
Jak zapytałam czy się z kimś spotyka (pare dni temu) i coś wróciłam do przeszłości to się powkurzał, olał mnie itp....
A teraz od 2 dni ciągle się odzywa....
W niedziele napisał smsa, czy będę na fb, potem dzwonił żeby zmienić godzinę umówionej rozmowy na fb, potem gadaliśmy na w/w czacie.
Wczoraj ja zadzwoniłam z życzeniami, ale potem pisał smsa zaraz po życzeniach jeszcze raz dziękując, a potem wieczorem że już idzie spać...
Przed chwilą zadzwonił opowiedzieć o koledze i zapytać czy jak jutro na spotkanie coś tam zrobi to mi będzie smakowało, bo wie że nie lubię ziemniaków, a to ma troszkę tego warzywa...ale że może zrezygnowac i zmienić przepis - nie powiem miło mi.
A potem zaproponował żeby się złapać na przystanku jak będziemy jechać do tego kolegi....
Czyli jaki wniosek? Nie dać po sobie poznać że się tęskni? Czy że ma zmienne fazy i zaraz znów przepadnie?
Nie rób sobie nadziei.Tak będzie lepiej.

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No właśnie. Więc po kiego grzyba zawracasz sobie nim głowę i analizujesz każdy jego gest? Daj spokój, jak macie być razem, to będziecie i za te kilka lat, jak on dojrzeje.
Też tak myślę, jeśli ludzie są sobie przeznaczeni i mają być razem to będą, choćby się waliło i paliło, choćby i po 10 latach przerwy. Wierzę,że tak jest i koniec. Życie jest tak nieprzewidywale,że nigdy nic nie wiadomo.
Stary 2012-12-25, 20:38   #2754
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość

Czas nie leczy ran, nic nie leczy.Czas tylko przyzwyczaja do bólu.
a wypisywanie takich tekstów niczego dobrego nie wnosi, a wręcz dobija jeszcze gorzej. Ok, ja jestem silna, pozbierałam się tydzień po rozstaniu (przypominam, 3 letni związek), ale jak widać nie wszyscy mają takie szczęście i niektórym taki tekst może zaszkodzić. Chyba nie taki jest cel i ogólny zamysł tego wątku?
Stary 2012-12-25, 20:38   #2755
kangu
Rozeznanie

Cytat:
-odwalić się
-być uśmiechnięta i udawać że się nie zamartwiam, że mam radosne życie
-planowałam zrobić jego ulubione danie - i zrobiłam...ale on mnie trochę wyprzedził i zrobił 1) moje ulubione 2) dzwonił dopytać o składniki żeby mi najlepiej smakowało :/

Boję się tylko łez...i że walnę znów coś w klimacie "czy ma kogoś na oku" albo coś takiego....

tylko o to nie pytaj a reszta planu jak najbardziej na plus
Stary 2012-12-25, 20:40   #2756
Tindomerel_
Zadomowienie

Hiver Opowiedz coś wi ęcej? Kto zerwał, jak dawno temu? On się chce przyjaźnić a Ty nie dajesz rady? Jestem w podobnej sytuacji.
Stary 2012-12-25, 20:41   #2757
pogubiona88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kangu Pokaż wiadomość
tylko o to nie pytaj a reszta planu jak najbardziej na plus
Nie no, postaram się ile sił... Muszę uważać z piciem.

I liczę na Wasze ciepłe myśli o 11!!!!!! I kilka godzin na przód
Stary 2012-12-25, 20:42   #2758
Neffik
Zadomowienie

Wierzę że ten nowy rok będzie początkiem nowej lepszej mnie... Mam do załatwienia ostatnią sprawę za tydzień związaną z ex i czeka nas spotkanie, ale nie bardzo mam mu coś do powiedzenia, więc zrobię co mam zrobić i wrócę do domu.

Neffik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 20:48   #2759
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Przytulam bardzo bardzo mocno
Ja najchętniej znalazłabym jak najszybciej nowego faceta. Ale nie mam za bardzo kiedy i gdzie
Dziękuję
Też chętnie bym sobie kogoś znalazła,żeby zawojował moje martwe serce i wyleczył i żebym go kochała i on mnie już do grobwej deski

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez OoDestinyoO Pokaż wiadomość
Ja dziś także mam dzień płaczliwy zresztą codziennie.
Serce złamane na pół.
Moje jest martwe jakoś musimy dać radę mała

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
a wypisywanie takich tekstów niczego dobrego nie wnosi, a wręcz dobija jeszcze gorzej. Ok, ja jestem silna, pozbierałam się tydzień po rozstaniu (przypominam, 3 letni związek), ale jak widać nie wszyscy mają takie szczęście i niektórym taki tekst może zaszkodzić. Chyba nie taki jest cel i ogólny zamysł tego wątku?
Ale to nie miało ani podnościć na duchu ani dobijać, wyraziłam swoje zdanie. Co za różnica, tak czy siak człowiek w końcu się przyzwyczaja do braku obecności tej kiedyś bliskiej osoby i przestaje go to ruszać.I oby szybko to do nas przyszło
Stary 2012-12-25, 21:08   #2760
kangu
Rozeznanie

Cytat:
Nie no, postaram się ile sił... Muszę uważać z piciem.

I liczę na Wasze ciepłe myśli o 11!!!!!! I kilka godzin na przód
no tak alkohol zazwyczaj rozluźnia, ale mysle, ze bedziesz mieć miły wieczor i może więcej ci się wyjasni.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości