Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-02, 21:39   #2731
patrycjja
Zadomowienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

pogoda jest straszna i nie zanosi się na nic lepszego

a przed nami jutro znowu rodzinny spęd, bo cioci urodziny (na szczęście cioci z serii tych młodych ) a potem może jak deszcz nas nie zastanie rozpalimy sobie grilla

ale jak na tą chwilę, to przez tą pogodę najchętniej spędziłabym jutrzejszy dzień w pieleszach oczywiście razem z mężem
Stary 2013-05-03, 08:37   #2732
PPPatinka
Rozeznanie

eh i znow leje lalo całą noc jedyny plus to tak jak patrycja napisala pieleszde mężusiem no i czekam na ta wredna france dziś ma przyleźć wiec reszta weekendu do bani
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 09:18   #2733
Gegee
Rozeznanie

A ja witam się znad polskiego morza
Straszyli, ze na północ nie warto jechać, a tutaj piękna sloneczna pogoda wprawdzie jest zimno, ale nie pada i słońce przygrzewa, wiec jest na prawdę zmianie. Idziemy zaraz na rowery.

Pozdrawiam Was serdecznie. Nie dajcie się zimnu, ogrzewajcie się intensywnie z mężami i nie smutajcie się

Patinka, moze jeszcze nie przyjdzie... A nawet jeśli, to przecież w koncu się uda. Musi
Stary 2013-05-03, 09:36   #2734
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
Pradip - po co zes wywołała temat okien no wiec po dzisiejszym dniu okna cierpliwie czekają aż się nimi ktoś zajmie jakos tak zabrakło nam weny, a pogoda za oknem była doskonala wymowka na nasze lenistwo
hahaha
Mi postawili betoniarkę pod oknem wiec wyobraź jak mi je pięknie umyli
Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
może to dziecinne, ale nie lubię być sama. nie lubię sama wychodzić nawet do sklepu. i nie mówię, że chodzi mi tu akurat o męża. ja po prostu potrzebuję drugiego człowieka, żeby mieć do kogo "gębę otworzyć"
słuchawki na uszy i przed siebie to nie dla mnie.
nawet w domu jak mąż na nocki idzie to przywożę sobie siostrę, coby sama nie siedzieć
Mi nie przeszkadza jak jestem sama ale nie długo. Nie wyobrażam sobie żyć z daleka od innych a mąż nie miałby nic przeciwko żeby zamieszkać na bezludnej wyspie choć wcale odludek z niego nie jest. Ale spać sama nie lubię. Tzn nie boje się ale jestem tak przyzwyczajona do ciepła męża że jak gra do późna w nocy albo wstaje na pierwszą zmianę to ja nie śpię normalnie tylko takie drzemki łapię
Cytat:
Napisane przez PPPatinka Pokaż wiadomość
wiec kartę dostałam z firmy w ktorej pracuje za nia nie place nic tylko mi wpisują do rozliczenia dochodowego rocznego wieksza kwote opadatkowania mogę korzystać do woli ze wszelkich specjalistow i badan i nie place lux - med. później pewnie rozlicza się z firma w której pracuje a ta ma koszty wiec wszyscy zadowoleni poszlam do lekarza i ona po prostu wypisala mi skierowanie do tego mogę robic badania w dowolnej placówce lux medu gdzie mi wygodnie wszyscy sa mili i usmiechnieci i nikt nie patrzy na Ciebie jak na zlo konieczne po prostu luxsus wiec należy korzystac ile się da

eh co za pogoda u mnie leje a jak u Was? nawet na grilla nie można pójść
ale fajnie masz z ta kartą. Ja od męża z pracy mamy pakiet Medicy ale tam tylko wizyty są bezpłatne a badania laboratoryjne już nie
Cytat:
eh i znow leje lalo całą noc jedyny plus to tak jak patrycja napisala pieleszde mężusiem no i czekam na ta wredna france dziś ma przyleźć wiec reszta weekendu do bani
Może jednak nie przyjdzie? A jeśli to niech już ostatni raz Wykupiłaś sobie clo?
Cytat:
A ja witam się znad polskiego morza
Straszyli, ze na północ nie warto jechać, a tutaj piękna sloneczna pogoda wprawdzie jest zimno, ale nie pada i słońce przygrzewa, wiec jest na prawdę zmianie. Idziemy zaraz na rowery.

Pozdrawiam Was serdecznie. Nie dajcie się zimnu, ogrzewajcie się intensywnie z mężami i nie smutajcie się
Ale Ci dobrze Wypoczywaj

A ja do niedzieli sama w domku chociaż myślę że mąż na tych rybach długo nie wytrzyma w taką pogodę i szybko wróci... z grypą. Szwagierka mnie do nich na grilla dziś zapraszała no i mama ma urodziny i robi kolacje ale pomimo ze dobrego jedzonka bym wszamała to jednak nie mam ochoty nigdzie jechać. Poczekam w domu na słonko
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:03   #2735
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
hahaha
Mi postawili betoniarkę pod oknem wiec wyobraź jak mi je pięknie umyli

Mi nie przeszkadza jak jestem sama ale nie długo. Nie wyobrażam sobie żyć z daleka od innych a mąż nie miałby nic przeciwko żeby zamieszkać na bezludnej wyspie choć wcale odludek z niego nie jest. Ale spać sama nie lubię. Tzn nie boje się ale jestem tak przyzwyczajona do ciepła męża że jak gra do późna w nocy albo wstaje na pierwszą zmianę to ja nie śpię normalnie tylko takie drzemki łapię

ale fajnie masz z ta kartą. Ja od męża z pracy mamy pakiet Medicy ale tam tylko wizyty są bezpłatne a badania laboratoryjne już nie

Może jednak nie przyjdzie? A jeśli to niech już ostatni raz Wykupiłaś sobie clo?

Ale Ci dobrze Wypoczywaj

A ja do niedzieli sama w domku chociaż myślę że mąż na tych rybach długo nie wytrzyma w taką pogodę i szybko wróci... z grypą. Szwagierka mnie do nich na grilla dziś zapraszała no i mama ma urodziny i robi kolacje ale pomimo ze dobrego jedzonka bym wszamała to jednak nie mam ochoty nigdzie jechać. Poczekam w domu na słonko
clo brałam w tym cyklu a już w kolejnych lekarz powiedział ze nie mogę bo zaduzo mi się pecherzykow robi i będą torbiele się tworzyć kolejnym krokiem ma być 2 cykle tabletek antykoncepcyjnych i od razu po nich staranka ale zobaczę co powie jeszcze endykrynolog po tych badaniach bo może tu tez cos nie tak jest a w srode mam kolejna wizyte już z wynikami, a ta franca na pewno przyjdzie tyle ze pewnike popołudniu bo pozno wzielam ostatnia tabletke dupka wiec czekam
Stary 2013-05-03, 13:55   #2736
Ania0783
Raczkowanie

hejka

u mnie leniwa majówka - pogoda do bani i jakos humor tez do bani.

Lilo_89 wielkie gratulacje zobacz jak szybko ci się udało od momentu jak pisałyśmy o tarczycy - ciekawe jak u mnie będzie bo ja miałam dwa razy norme. W przyszłą sobote jade do gina dalej się kurować ciekawe co mi powie

Łykam tego wiesiołka ale jakoś nie widze rezultatów może jeszcze za wcześnie mam dopiero 10 dc wiec zobaczymy ...

Nie chce mi się isc do pracy w poniedziałek, mam nadzieje że mojej zaciążonej koleżanki już nie będzie i pójdzie na l4 bo ostatnio usłyszałam od niej fajny tekst:

- najlepsze że ja zdąże tu wrócić (po rocznym macierzyńskim) a ty tu dalej będziesz (czytaj nie zajdziesz w ciąże)

masakra myślałam że pierwszy raz w życiu uderze ciężarną, ja to mam szczęście do tzw. "koleżanek". Ale spoks nie zdołowalo mnie to tym razem.

A tak odchodząc od tematu ciąż - mam zamiar zrobić sobie prezent na trzydzieche w lipcu i mieć piękne wyćwiczone zgrabne ciałko
miałam zostać mamą ale jak jeszcze nie mój czas to chociaż w ten sposób sobie poprawie samopoczucie i samoocenę. Więc program P90x dalej w toku
Ania0783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 14:51   #2737
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania0783 Pokaż wiadomość
hejka

Łykam tego wiesiołka ale jakoś nie widze rezultatów może jeszcze za wcześnie mam dopiero 10 dc wiec zobaczymy ...

Nie chce mi się isc do pracy w poniedziałek, mam nadzieje że mojej zaciążonej koleżanki już nie będzie i pójdzie na l4 bo ostatnio usłyszałam od niej fajny tekst:

- najlepsze że ja zdąże tu wrócić (po rocznym macierzyńskim) a ty tu dalej będziesz (czytaj nie zajdziesz w ciąże)

masakra myślałam że pierwszy raz w życiu uderze ciężarną, ja to mam szczęście do tzw. "koleżanek". Ale spoks nie zdołowalo mnie to tym razem.

A tak odchodząc od tematu ciąż - mam zamiar zrobić sobie prezent na trzydzieche w lipcu i mieć piękne wyćwiczone zgrabne ciałko
miałam zostać mamą ale jak jeszcze nie mój czas to chociaż w ten sposób sobie poprawie samopoczucie i samoocenę. Więc program P90x dalej w toku
u mnie pogoda i nastrój podobny...
A podczas stosunku też nie czujesz różnicy z wiesiołkiem?
O k... ale tekst ja to pewnie bym bez zastanowienia palnęła że w takim razie bardzo szybko wrócisz i dopiero po chwili olśniło mnie co bym powiedziała więc gratuluję opanowania.
Trzymam kciuki i za zostanie mamą i piękną sylwetkę a jak się teraz czujesz? Ile już ćwiczysz?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-03, 16:08   #2738
Ania0783
Raczkowanie

Dzienx

Co do wiesiołka to nie czuje różnicy bo nie miałam tak naprawdę problemu ze śluzem tzn z ilością biore go tak sobie może poprawi jakość

A co do ćwiczeń - to minęło już 30 dni i 4 kilo w dół bez jakiejś diety - jem lżej tyle.... wiec oby tak dalej chociaż na wadze mi nie zależy bardziej na wyćwiczeniu sylwetki

A co do mojej koleżanki to brak mi słów....
Stary 2013-05-03, 16:36   #2739
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Dzienx

Co do wiesiołka to nie czuje różnicy bo nie miałam tak naprawdę problemu ze śluzem tzn z ilością biore go tak sobie może poprawi jakość

A co do ćwiczeń - to minęło już 30 dni i 4 kilo w dół bez jakiejś diety - jem lżej tyle.... wiec oby tak dalej chociaż na wadze mi nie zależy bardziej na wyćwiczeniu sylwetki

A co do mojej koleżanki to brak mi słów....
No to wytrwała jesteś oby tak dalej a widzisz już różnicę kondycji i mięśni?
Stary 2013-05-03, 17:45   #2740
Ania0783
Raczkowanie

Pierwsza wyrobiła się kondycja i widać to bo za każdym razem trzeba pobijac w miare możliwości swój wynik - no i nie mam już zakwasow heheh
Stary 2013-05-03, 19:33   #2741
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
hejka

Lilo_89 wielkie gratulacje zobacz jak szybko ci się udało od momentu jak pisałyśmy o tarczycy - ciekawe jak u mnie będzie bo ja miałam dwa razy norme. W przyszłą sobote jade do gina dalej się kurować ciekawe co mi powie

co za kolezanka az przykre ze można być tak wrednym

podziwiam za cwiczenia a wiesiolek pewnie da o sobie znac w "te dni"

a u mnie nadal cisza tej francy o dziwo nie ma jak do jutra rana nie przyjdzie to jutro testuje ponownie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-03, 19:55   #2742
Ania0783
Raczkowanie

Mam nadzieje bo tej wrednej koleżance go doradziłam i zaszła po miesiącu ...

Trzymam kciuki żeby franca @ nie przyszła i jutro będziemy gratki słać a ty ciążowe fluidki
Stary 2013-05-03, 20:04   #2743
Gegee
Rozeznanie

Pppatinka - trzymam za Ciebie mocno kciuki.

Ania0783 - tekst koleżanki - jakas masakra, nie wiem skąd sie tacy ludzie biorą... A za dietę i ćwiczenia wielkie brawa trzymaj tak dalej
Stary 2013-05-03, 20:04   #2744
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Mam nadzieje bo tej wrednej koleżance go doradziłam i zaszła po miesiącu ...

Trzymam kciuki żeby franca @ nie przyszła i jutro będziemy gratki słać a ty ciążowe fluidki
eh jak baraaaaaaaaaaaardzo bym chciała ale się nie nakręcam ( przynajmniej staram się ) a za kciuki ( nie) dziekuje a kolezanką się nie przejmuj bo jeszczsae się zdziwi jak wroci a Ciebie nie będzie
Stary 2013-05-03, 21:27   #2745
Ania0783
Raczkowanie

Dzięki kochane
koleżanką się nie przejmuje tylko skupiam się na sobie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-04, 05:50   #2746
PPPatinka
Rozeznanie

eh zrobiłam rano test i nic d otego tej wrednoty nadal nie ma tempka utrzymuje się powyżej 37c nie wiem co mam myslec i jeszcze nie mogę zrobić badan horomonalnych jak tej francy nie ma wszystko do bani i zawsze podgorke
Stary 2013-05-04, 07:25   #2747
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
eh zrobiłam rano test i nic d otego tej wrednoty nadal nie ma tempka utrzymuje się powyżej 37c nie wiem co mam myslec i jeszcze nie mogę zrobić badan horomonalnych jak tej francy nie ma wszystko do bani i zawsze podgorke
Kurcze myślałam że nam super nowiny rano napiszesz a masz w sobotę otwarte laboratorium?
Stary 2013-05-04, 08:15   #2748
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Kurcze myślałam że nam super nowiny rano napiszesz a masz w sobotę otwarte laboratorium?
mam czynne w lux med. chcialm isc tam nawet do gina ale ma komplet pacjetek i nie przyjmuje nad programowo ale czytałam tez ze clo może opoznic okres wiec jeszcze poczekam w poniedziałek zrobie kolejny test i najwyżej sprobuje pojsc do gina na razie poczekam jeszcze w sumie to 29dc wiec bez paniki) choć przyznam ze trochę nadzieji się pojawilo no ale coz trzeba zejść na ziemie jak znam moje szczęście ti z tych pechęrzykow jeszcze narobily się torbiele i one tez mogą opozniac

Edytowane przez PPPatinka
Czas edycji: 2013-05-04 o 08:17 Powód: kkk
Stary 2013-05-04, 08:19   #2749
Gegee
Rozeznanie

Cytat:

Może to po prostu jeszcze za wcześnie...? Niektórym dziewczynom II wychodzą nawet dopiero kilka dni po terminie @. Skoro temperatura się utrzymuje to jest nadzieja moze idź zrobić betę jak masz za darmo badania? Wciąż trzymam mocno kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-04, 11:25   #2750
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Może to po prostu jeszcze za wcześnie...? Niektórym dziewczynom II wychodzą nawet dopiero kilka dni po terminie @. Skoro temperatura się utrzymuje to jest nadzieja moze idź zrobić betę jak masz za darmo badania? Wciąż trzymam mocno kciuki
eh ginek w lux med. nie chciał mnie przyjąć a jak bym nawet prywatnie poszla to wynik i tak w poniedziałek wiec już mnie nie zbawi poczekam do poniedziałku i pojde może da mi skierownie i tez nie musze placic bo spytałam i w rejestracji powiedzieli ze przy moim abonamencie nie musze jak mam skierowanie i upewniłam się czy za te hormony tez nie musze placic i nie musze wiec super chociaż jeden pozytyw a jak bym poszla do niego w poniedziałek to się dowiem czy torbiele się nie porobily i to może dlatego się spoznia no ale zobaczymy na razie pozostaje czekac
Stary 2013-05-04, 11:37   #2751
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
eh ginek w lux med. nie chciał mnie przyjąć a jak bym nawet prywatnie poszla to wynik i tak w poniedziałek wiec już mnie nie zbawi poczekam do poniedziałku i pojde może da mi skierownie i tez nie musze placic bo spytałam i w rejestracji powiedzieli ze przy moim abonamencie nie musze jak mam skierowanie i upewniłam się czy za te hormony tez nie musze placic i nie musze wiec super chociaż jeden pozytyw a jak bym poszla do niego w poniedziałek to się dowiem czy torbiele się nie porobily i to może dlatego się spoznia no ale zobaczymy na razie pozostaje czekac
No to cierpliwie czekamy do poniedziałku
Ile płacisz za ten swój pakiet miesięcznie?
Cytat:
Jak na wyjeździe?

Kurcze niech ta majówka już się kończy bo mi się przeraźliwie nudzi
Stary 2013-05-04, 11:47   #2752
Ania0783
Raczkowanie

Hejka,
szkoda że test nic nie wykazał ale nadzieja jest

Ja się zastanawiam czy może wiecie:

- przez najbliższy tydzień spodziewam się owulacji i nie mam zamiaru się zabezpieczać, ale w sobote już po, mam leczenie nadżerki czy to może spowodować jakies uszkodzenie potencjalnej ciąży ????

może to głupie pytanie, ale jeżeli nie ma zagrożenia to mogłabym nie tracic cyklu, bo może tsh spadło na tyle że mogłabym zajść.
Stary 2013-05-04, 12:31   #2753
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Hejka,

- przez najbliższy tydzień spodziewam się owulacji i nie mam zamiaru się zabezpieczać, ale w sobote już po, mam leczenie nadżerki czy to może spowodować jakies uszkodzenie potencjalnej ciąży ????

może to głupie pytanie, ale jeżeli nie ma zagrożenia to mogłabym nie tracic cyklu, bo może tsh spadło na tyle że mogłabym zajść.
z tego co wiem to nadżerka w trakcie ciąży sama się może wchłonąć moja siostra tak miała ze na początku ciąży okazało się ze ma nadżerkę i sama się wchłonęła ponoć często jest tak w ciąży ale wiesz ja się nie znam wiec może lepiej spytać gina będziesz spokojniejsza )
Stary 2013-05-04, 12:31   #2754
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka,

Mi ginekolog powiedział ze przy staraniach jeśli nadżerka nie jest niebezpieczna to się jej nie wypala/zamraża
Stary 2013-05-04, 12:53   #2755
Ania0783
Raczkowanie

Nie o to mi chodzi czy nadżerka zagraża ciąży tylko czy jej leczenie może zagrażać? ( sorki może źle to napisałam) ja nie mam wypalanej ani wymrażanej tylko takim środkiem mam leczoną przez gina - teraz mam drugą wizyte i nie wiem. Jak się go spytałam to powiedział że on woli przed owu to robic ale nie powiedział mi konkretnie że mam się zabezpieczać.
Stary 2013-05-05, 10:28   #2756
Gegee
Rozeznanie

Ale tu cisza od wczoraj

Dziewczyny, jestem zachwycona wyjazdem. Tak się obawiałam, ze będzie zimno, a pogoda okazała się super. Cały czas mieliśmy słonko, niebo bez chmur, no po prostu cudownie. Wczoraj opalalismy się na plaży, popijalismy piwko...zyc nie umierać aż szkoda dzisiaj wracać..

Ania078 - powinnaś to skonsultować z lekarzem, nie bez powodu powiedział ze woli robić przed owi, moze właśnie po to żeby nie zaszkodzić zagnieżdżeniu jak by co ale moze jednak bedziesz miala owu później..

Pppatinka - jak się sprawa ma dzisiaj? Mam nadzieje, ze @ nie przylazla

Pradip - żyjesz jeszcze po tym nudnym weekendzie? dzisiaj maz wraca to go chyba porządnie wykorzystasz zaczęłaś juz pierwszy cykl starań, czy @ się opierdz...la i nie przychodzi jeszcze?

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Justiii - a jak tam na Mazurach? Pogoda dopisała? I kiedy Ty zaczynasz starania? Może juz na Mazurach się nastaralas

Zginęły nam coś ostatnio Madziusia i Malgos...mam nadzieje, ze u Was wszystko w porządku.
Stary 2013-05-05, 11:01   #2757
Ania0783
Raczkowanie

Hejka, to ja się mobilizuje żeby pisać z wami więcej a tu nie ma z kim

A owulacje prawdopodobnie będę miała przed w sobote mam 17 dc a owu miałam przeważnie 14-16 dc, wiec dupa.

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Ciesze się ze pogoda dopisała i wypad się udał, u nas pogoda marna

Edytowane przez Ania0783
Czas edycji: 2013-05-05 o 11:06
Stary 2013-05-05, 11:29   #2758
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Nie o to mi chodzi czy nadżerka zagraża ciąży tylko czy jej leczenie może zagrażać? ( sorki może źle to napisałam) ja nie mam wypalanej ani wymrażanej tylko takim środkiem mam leczoną przez gina - teraz mam drugą wizyte i nie wiem. Jak się go spytałam to powiedział że on woli przed owu to robic ale nie powiedział mi konkretnie że mam się zabezpieczać.
tak jak napisala Gegee spytałabym lekarza

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Ale tu cisza od wczoraj

Dziewczyny, jestem zachwycona wyjazdem. Tak się obawiałam, ze będzie zimno, a pogoda okazała się super. Cały czas mieliśmy słonko, niebo bez chmur, no po prostu cudownie. Wczoraj opalalismy się na plaży, popijalismy piwko...zyc nie umierać aż szkoda dzisiaj wracać..

Ania078 - powinnaś to skonsultować z lekarzem, nie bez powodu powiedział ze woli robić przed owi, moze właśnie po to żeby nie zaszkodzić zagnieżdżeniu jak by co ale moze jednak bedziesz miala owu później..

Pppatinka - jak się sprawa ma dzisiaj? Mam nadzieje, ze @ nie przylazla

Pradip - żyjesz jeszcze po tym nudnym weekendzie? dzisiaj maz wraca to go chyba porządnie wykorzystasz zaczęłaś juz pierwszy cykl starań, czy @ się opierdz...la i nie przychodzi jeszcze?

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Justiii - a jak tam na Mazurach? Pogoda dopisała? I kiedy Ty zaczynasz starania? Może juz na Mazurach się nastaralas

Zginęły nam coś ostatnio Madziusia i Malgos...mam nadzieje, ze u Was wszystko w porządku.
super ze pogoda do pisala i ze jesteś zadowolona to nawazniejsze

dalej @okresu brak tempka dalej powyżej 37c jutro jak nie przyjdzie to sprobuje dorwać jakiegoś gina w lux med. żeby zobaczyl co się dzieje choć nie wiem jak to ogarne bo mamy jeszcze wizyte z TZetem i zrobie z rana test to zobaczymy ale się nie ludze choć nie mam kompletnie zadnych obiawow na okres wszystkie minely ale i na ciaze tez nie mam
Stary 2013-05-05, 11:38   #2759
Gegee
Rozeznanie

Pppatinka - to ja juz nie chce nakręcać, ale taka cisza to też dobry znak a przede wszystkim utrzymująca sie temperatura. Ile dni juz masz podwyzszona?
Stary 2013-05-05, 13:24   #2760
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Pppatinka - to ja juz nie chce nakręcać, ale taka cisza to też dobry znak a przede wszystkim utrzymująca sie temperatura. Ile dni juz masz podwyzszona?

a wiec to moje temperatury od 1dc

36,8136,5436,936,3637,0636,993736,8836,836,8636,7436,8536,7236,6436,3636,9336,9337,0337,0937,1137,1237,0937,2537,337,3337,1937,337,2237,1237,14

takie trochę rozne ale od jakigos czasu ponad 37c

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

jeszcze raz wklejam bo cos zle poszlo i nie chce się z edytować

36,81

36,54

36,9

36,36

37,06

36,99

37

36,88

36,8

36,86

36,74

36,85

36,72

36,64

36,36

36,93

36,93

37,03

37,09

37,11

37,12

37,09

37,25

37,3

37,33

37,19

37,3

37,22

37,12

37,14

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

starałam się zaladowac plikiem bo inaczej nie chce się wkleic ale nie wiem czy poszlo

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

eh i znow cos nie poszlo nie wiem czy cos zle robie powyżej 37c mam 12dzien
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości