Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-26, 17:04   #2731
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
A jaki rodzaj pracy wykonujesz? Musisz dźwigać?
Allo Sabciu Bettina w szkole srednej pracuje i na uczelni, chyba nie pomylilam
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 17:07   #2732
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Niepytajozdanie Pokaż wiadomość
Dokładnie, nie mam żadnej pewności, poza tym koszt tego to 600€ . Kupilm dzisiaj opatrunki silikonowe, zobaczymy efekt jaki Bedzie za miesiąc
Nie wiem, czy po miesiącu będzie widoczna już jakaś różnica... To chyba trochę za krótko. Ja stosuję je już ponad 2 miesiace.

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Allo Sabciu Bettina w szkole srednej pracuje i na uczelni, chyba nie pomylilam
Witaj Amorcio. To Bettina dasz radę po 2 tygodniach wrócić do pracy
Witajcie kobietki wieczorkiem
Stary 2013-02-26, 17:08   #2733
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Horo,
taki słoiczek odkręcony już może stac w lodówce max 3 dni-ja wiedząc,ze nie zje mi dziecko na raz wszystkiego to odkładałam trochę do małej miseczki-dosłownie takiej ociupinki i wtedy podawała,a reszta zostawała na następny dzień!!
Inaczej zbankrutujesz-toż to drogie jak piorun!!

A z tym pojeniem łyżeczką to już słyszałam to od kilku osób,ze tak miały z dzieckiem-ja na szczęście tego nie przerabiałama,ale wyobrażam sobie jak to moze wkurzać...

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Edzia,
nierówne piersi to dla dr-ów nie problem,więc się nie martw-tu niejedna miała tak i teraz wszystko gra

Widze,żeś kolejna co o wakacjach szybciej pomyslała niż

Bettina,
to w sumie jak zrobisz koniec sierpnia cycuchy to jak znalazł-do czasu pracy spokojnie wydobrzejesz,w dodatku pogoda będzie sprzyjac i też ubrać się mozna tak,co by odrazu w oczy się studentom nie rzucać
A wakacje przezyjesz-pamiętaj tylko-dobry stanik w bikini do podstawa!!!

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

O!-to widzisz,gdzieś mi umknęło,ze miałaś plastykę jeszcze, a nowa kolezanka Edzia własnie się martwiła czy da radę coś zrobić z jej biustem oprócz samych implantów
Wracaj zatem szybciutko do zdrowia a potem zajmiemy się fotkami

Dokładnie cóż będę kombinować co pierwsze i ważniejsze w razie w, czy wakacje czy cycuszki
Mam nadzieje ze zrobi mi ładne równe piersiatka
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 17:09   #2734
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość

czasem wydają mi sie ok, ale czasem za małe
Horo grzeszniku
Stary 2013-02-26, 17:25   #2735
Martika25300
Raczkowanie

aHej dziewczyny
w związku z tym ,iż temat cyckowy interesuje mnie teraz wyjątkowo zaciekle to oczywiście podczytuję Was przez ile czasu się da ale też czytam o wszystkim co możliwe. Co Wy myślicie o tej metodzie tłuszczowej? Odsysanie tłuszczu z jednej części ciała, oczyszczanie i "wszczepianie go w piersi.
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 17:27   #2736
kicia_nh
Zadomowienie

Balbinko gratuluję serdecznie Pierwsze dni najgorsze, ale miną szybciutko a piersiatkami dłuuuggooo będziesz się cieszyć Aaaa mamy bliźniacze implanty i tym bardziej ciekawa jestem Twoich piersiątek

Witajcie wieczorkiem Ja cały dzień w pracy a mój tż w robocie jakiś metal wbił sobie w oko Jedno oko ma całe zalepione, dostał jakąś maść, bo okulista nie był w stanie całego wyciągnąć i kawałeczek mu tam został. Jutro idzie na kontrole i mam nadzieję, że mu od tej maści to wypłynie, bo będzie kiepsko Kur*a w zeszłym roku w lutym miał wypadek, teraz koniec lutego i ma z okiem, niech to h*j strzeli Taka pechowa, niebezpieczna robota

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 17:30   #2737
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Witajcie wieczorkiem Ja cały dzień w pracy a mój tż w robocie jakiś metal wbił sobie w oko Jedno oko ma całe zalepione, dostał jakąś maść, bo okulista nie był w stanie całego wyciągnąć i kawałeczek mu tam został. Jutro idzie na kontrole i mam nadzieję, że mu od tej maści to wypłynie, bo będzie kiepsko Kur*a w zeszłym roku w lutym miał wypadek, teraz koniec lutego i ma z okiem, niech to h*j strzeli Taka pechowa, niebezpieczna robota
Kurcze, to współczuję, mam nadzieję, że wszystko będzie ok

Jusi trzymam mocno kciuki, Twoje cycusie już wielkimi krokami się do Ciebie zbliżają

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 17:31   #2738
dariac31
Raczkowanie

Witam dziewczyny
Mamy nowa cycolinkę Niezapominajkę ,lekko nie jest boli ją bardzo . Napisze jak dojdzie do siebie.

Edytowane przez dariac31
Czas edycji: 2013-02-26 o 17:42
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 17:44   #2739
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Balbinko gratuluję serdecznie Pierwsze dni najgorsze, ale miną szybciutko a piersiatkami dłuuuggooo będziesz się cieszyć Aaaa mamy bliźniacze implanty i tym bardziej ciekawa jestem Twoich piersiątek

Kiciu a jezeli ma taka prace to jakis okularow ochronych nie powinien miec? Moj TZ nie dopuscil by do pracy czlowieka nieodpowiednio ubranego do wykonywanych czynnosci bo odpowiadal za wielu ludzi

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Mamy nowa cycolinkę Niezapominajkę ,lekko nie jest boli ją bardzo . Napisze jak dojdzie do siebie.
Pogratuluj od nas prosze Niezapominajce
Stary 2013-02-26, 17:51   #2740
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
PRZEDPO a ile już czasu minęło od Twojej operacji?
W czwartek będzie 5 tygodni

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 17:57   #2741
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
W czwartek będzie 5 tygodni
Czy Ty już oprócz dźwigania możesz wszystko robić? O spaniu czytałam ale chodzi mi o inne rzeczy?
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 18:02   #2742
kicia_nh
Zadomowienie

Sabciu mam nadzieję, że jutro lekarz powie, że jest ok.
Amorcio muszą zakładać okulary do niektórych prac. Dzisiaj czyścili cegły z zaprawy betonowej i cholera wie skąd się ten metal wziął, to jakiś odłamek był. Oni różne prace wykonują a ogólnie to przy rozbiórkach pracuje. Już wolę, żeby budował niż rozwalał, bo to bardziej bezpieczne a tym w Polsce się zajmował. Mam dziś kijowy dzień, bo po tym co było w zeszłym roku ja cały czas taka zestrachana chodzę jak on tylko do pracy idzie

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 18:02   #2743
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Witam dziewczyny
Gratulacje
Stary 2013-02-26, 18:03   #2744
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=Martika25300;394723 15]Czy Ty już oprócz dźwigania możesz wszystko robić? O spaniu czytałam ale chodzi mi o inne rzeczy?[/QUOTE

Martika, raczej tak. Staram się uważać, jak mogę, bo tak naprawdę krzywdę można sobie zrobić przy każdej czynności no nie wiem np. wychodząc z wanny. Do pracy wróciłam po 2 tyg, miałam op w czw, więc w razie czego mogłam jeszcze do weekendu pociągnąć. Ja mam pracę biurową, lekką, nikt mi nie siedzie nad głową, więc mogłam się obijać. 1 dziń nie był jakiś łatwy, ale jak człowiek przez 2 tyg "zastoi" się w domu, to potem siłą rzeczy jest ciężko. Powrót do pracy nie był problemem, jak na siebie uważasz. Gorzej z jazdą autem:/

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 18:05   #2745
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Sabciu mam nadzieję, że jutro lekarz powie, że jest ok.
Amorcio muszą zakładać okulary do niektórych prac. Dzisiaj czyścili cegły z zaprawy betonowej i cholera wie skąd się ten metal wziął, to jakiś odłamek był. Oni różne prace wykonują a ogólnie to przy rozbiórkach pracuje. Już wolę, żeby budował niż rozwalał, bo to bardziej bezpieczne a tym w Polsce się zajmował. Mam dziś kijowy dzień, bo po tym co było w zeszłym roku ja cały czas taka zestrachana chodzę jak on tylko do pracy idzie
Nie dziwię Ci się, uraz zawsze pozostaje. Trzymam mocno kciuki, żeby to "coś" wypłynęło z oka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 18:18   #2746
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
dziewczyny - a propos koronek po operacji - ja mam jeden koronkowy bez fiszbin i w nim nie chodze, bo.. te piersi sa tak wrazliwe (albo niewrazliwe), ze te koronki mi je podrazniaja i ciagle ten stanik czuje.. a moze sie przyzwyczaily do wygodnych bawelenek

przedpo: ja mam ten panache sophie nursing bra - jest super!
jaki masz rozmiar?on bez fiszbin jest??chyba sie fota nie pochwalilas

kicia ojej przykro mi mam nadzieje ze wszystko bedzie ok

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Chyba ma

Ja właśnie 2 fajne Triumpha wypatrzyłam, oba bez fiszbin - ahh, jeszcze trochę poczekam na takie zakupy

Oho, chyba w końcu nowy odcinek Sekretów Chirurgii się zaczyna
teraz w pt zaczyna sie nowa seria o 22.30 ja zamierzam ogladac juz zwiastun byl

aaa pisalyscie o greyu ja tez czekam na ten film

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
ciezko powiedziec Majeczko, pewnie to sprawa indywidualna. U mnie po takim czasie wrocily do wygladu z przed ciazy, za to teraz jeszcze zmalaly bo schudlam
mam pytanko ile juz schudlas??ile wazylas wczesniej
na czym polega Twoja dieta

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
gratulacje
dasz radę, jak każda z nas dala
horo widze nowe opisy w cwiczeniam dawaj tu zaraz co to po co i dlaczegaciekawe co tam wymyslilas Ty TY ty lasko

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Bettina43 Pokaż wiadomość
Cieszę się że was znalazłam

Dziewczyny, tak w praktyce (wiem, że każda ma inny organizm) da się wrócić do pracy po 2 tygodniach, czy to za wcześnie? Piszecie o bólu, o problemach ze spaniem, z myciem, czesaniem. Jak długo to trwa? Tydzień? Nie muszę nic dźwigać, mam nastoletnie dzieci, mąż gotuje i sprząta, jest naprawdę w porządku, kochany Problem w tym, że nie bardzo mogę wziąc ponad 2 tygodni zwolnienia, jestem z tych co rzadko chodzą na 3 dni, ale to jest w końcu operacja.
pytaj aniki ona tez w szkole pracuje nie pamietam kiedy wrocila ale chyba dluzej siedziala

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez KTOS151 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie wizażanki) Od kilku dni przeglądam kolejne części wątku dotyczącego powiększania piersi. O takim zabiegu marzę od zawsze ale ciągle sytuacja finansowa nie pozwalała na jakieś bliższe planowanie. Teraz pomału się zmienia... Mój rozmiar to 70B (małe), nie mogę się obyć bez push-up'ów, bo bez nich jestem po prostu płaska, pomimo urodzenia 2 dzieci. Chciałabym prosić bardziej zorientowane szczęściary już po o podanie przybliżonego kosztu zabiegu - najlepiej we Wrocławiu. Z góry dziękuję
dzieewczyny na forum sa od dr z wrocka robi cuda i to w granicach 12 tys chyba

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyy ja mam pytanie kiedy Wasze blizny zrobily si jasne? mi zaraz stuknie 8 miesiecy a moje blizny dalej czerwone...a teraz to moze nawet fioletowesama nie wiem jak je okreslic
moim minal 7 miesiac i dalej sa dosyc intensywne,anika tez tak ma oliwka jak dietka i odchudzanie???

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Chociaz nie poprawiaj tych blin, po cholere Ci to ? skad masz pewnosc ze za drugim razem bedzie to lepiej wygladalo?

Dokładnie, nie mam żadnej pewności, poza tym koszt tego to 600€ . Kupilm dzisiaj opatrunki silikonowe, zobaczymy efekt jaki Bedzie za miesiąc
hm ciekawe czy te plastry pomoga od solary masz takie blizny ?kiedy zaczelas chodzic??czy wczesniej mialas tez szerokie

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

[QUOTE=belseno;39456137]ja taki kiedyś kupiłam w Triumphie zaraz po op. takie miałam parcie na koronki ale
po 1. miałam go RAZ na sobie
po 2. nie mam pojęcia czy jeszcze jest dobry - biust od tamtej pory sporo mi wyskoczył do przodu
Dziewczynki nie spieszcie się z zakupami to co w pierwszych 3 miesiącach się kupuje może okazać się poźniej za małe.[COLOR="Silver"]

ja kupialam pierwszy po 4 miesiacachno i oisttatnio mierze a tu prawie suty wychodzano ale tez ciutke przytylam dojde do siebie i moze bezdie gites

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
aHej dziewczyny
w związku z tym ,iż temat cyckowy interesuje mnie teraz wyjątkowo zaciekle to oczywiście podczytuję Was przez ile czasu się da ale też czytam o wszystkim co możliwe. Co Wy myślicie o tej metodzie tłuszczowej? Odsysanie tłuszczu z jednej części ciała, oczyszczanie i "wszczepianie go w piersi.
ja tam nie polecam,czesc tluszczu sie wchlania potem znowu musisz go wszczepic ej za drogi interes i moim zdaniem marny efekt
tez rozwazalam rozne mozliwosci oprocz implantow
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 18:47   #2747
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
aHej dziewczyny
Moja Przyjaciółka zafundowała sobie takie coś,
znaczy dr usunął jej tłuszcz z bioder i potem wstrzyknął jej to
w piersi. Ja uważam,ze zupełnie niepotrzebnie bo swoje miała
bardzo ładne i w sumie efektu żadnego to nie dało
Niestety,ale jest własnie to ryzyko o którym oczywiście dr ją poinferomował-tłuszcz może się wchłonąć-tym bardziej,że jest on Twoim własnym tłuszczykiema jeśli już to da efekt,to tak jak w przypadku macrolane-utrzymuje się ok 2 lat!!
Koszt niewiele niższy od implantacji,bo było mniej zaledwie o 2tys.!!

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Witam dziewczyny
Oj,to pozdrów ją serdecznie i powiedz,ze poboli,ale przestanie a efekty tego bólu przepiękne będą
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 18:48   #2748
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:

czasem wydają mi sie ok, ale czasem za małe
Horo kobieto nie grzesz! Ty i male piersi? ooo

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
aHej dziewczyny
Moim zdaniem nie jest to opłacalne, poniewaz nasz tluszcz sie wchlania i efektu operacji po jakims czasie znowu nie bedzie widac

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 18:50   #2749
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=kasikkk87;39472577]
teraz w pt zaczyna sie nowa seria o 22.30 ja zamierzam ogladac juz zwiastun byl

aaa pisalyscie o greyu ja tez czekam na ten film

Ooo,to super,ze nas poinformowałaś,bo też będę oglądać...
No a film o Grey'u jeszcze w powijakach-pewnie trochę poczekamy

A ja postanowiłam jednak sięgnąc po zaległą ksiązkę z pólki,bo mam tyle nie przeczytanych,ze żal mi serce ściska jak na nie patrze...ale następny na penwo już będzie Grey!!!

Edytowane przez iloona79
Czas edycji: 2013-02-26 o 18:52
Stary 2013-02-26, 18:51   #2750
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
moim minal 7 miesiac i dalej sa dosyc intensywne,anika tez tak ma oliwka jak dietka i odchudzanie???[COLOR="Silver"]
Kurcze ciekawe czemu tak mamy juz powinny sie robic chyba biale a tu nadal czerwone. Ale ulzylo ze nie jestem sama. A dietka jakos slabo tak szczerze mowiac nie pasuje mi ta ktora stosuje musze czegos innego poszukac.
Dziewczyny macie jakies sprawdzone dietki??Amorcio pisalas ze jestes na diecie jaka stosujesz??

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Kiciu trzymaj sie bedzie dobrze, musi byc!

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 18:55   #2751
iloona79
Zadomowienie

Amorcio,
pozyczyłam dziś od kumpeli tak na próbę to hula-hoop z wypustkami.
Na początku zalecają kręcić kilka minut i to w ubraniu,żeby uniknąć mocnych siniaków.
Jak mi się to spodoba to zakupię ten sprzęt...zobaczymy najpierw czy dam radę-efekty ponoć już po 2 tygodniach!!
Stary 2013-02-26, 19:01   #2752
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Wrzucam fotkę stanika od stroju kąpielowego VS,co prawda to mój stary który nosiłam przed op. musiałam się sporo nagimnastykować żeby go dobrze naciągnąć i ułożyć w nim piersi wiadomo jest za mały ale chciałam kupić ten sam model o 2 rozm. większy tyle że babka która nimi handluje na allegro napisała mi po krótkich moich wyjaśnieniach o żelkach iż tego fasonu na żelki się nie nosi bo źle się prezentuję,pomimo to mi się taki właśnie fason podoba i jestem ciut w szoku że to niby staniki nie dla nas tzn. takie bez ramiączek :O

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 19:05   #2753
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Wrzucam fotkę stanika od stroju kąpielowego VS,co prawda to mój stary który nosiłam przed op. musiałam się sporo nagimnastykować żeby go dobrze naciągnąć i ułożyć w nim piersi wiadomo jest za mały ale chciałam kupić ten sam model o 2 rozm. większy tyle że babka która nimi handluje na allegro napisała mi po krótkich moich wyjaśnieniach o żelkach iż tego fasonu na żelki się nie nosi bo źle się prezentuję,pomimo to mi się taki właśnie fason podoba i jestem ciut w szoku że to niby staniki nie dla nas tzn. takie bez ramiączek :O
Ja też kiedyś zakupiłam bikini z Victoria's Secrets-w sumie ze względu na mojego tż,bo lubi takie ze sznureczkami i byłam w nim chyba ze dwa razy na wyjazdach,a teraz łudzę się nadzieją że go założę jak będzie w końcu na co

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 19:18   #2754
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Nie wiem, czy po miesiącu będzie widoczna już jakaś różnica... To chyba trochę za krótko. Ja stosuję je już ponad 2 miesiace.

A u Ciebie cos to dało?

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

hm ciekawe czy te plastry pomoga od solary masz takie blizny ?kiedy zaczelas chodzic??czy wczesniej mialas tez szerokie

ja je takie mialam, jak chodxilam na solsrium to zaklejalam je wacik+plaster, dlatego są takie białe i wydają sie dużo większe, nie mam pojęcia, na razie wyprobuje je, wole to niż ciąć je jeszcze raz
Stary 2013-02-26, 19:22   #2755
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
No a film o Grey'u jeszcze w powijakach-pewnie trochę poczekamy

A ja postanowiłam jednak sięgnąc po zaległą ksiązkę z pólki,bo mam tyle nie przeczytanych,ze żal mi serce ściska jak na nie patrze...ale następny na penwo już będzie Grey!!!
A ja czekam tylko na chwilę wolnego czasu, żeby skończyć tego nieszczęsnego Greya Wciąga

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
A u Ciebie cos to dało?
W sumie ładnie te blizny wyglądają... Ale nie wiem, czy to zasługa plastrów, czy po prostu ładnie się goi Planuję używać 4 miesiące i wtedy odstawię je.
Stary 2013-02-26, 19:34   #2756
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade
Lightbulb Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Ja też kiedyś zakupiłam bikini z Victoria's Secrets-w sumie ze względu na mojego tż,bo lubi takie ze sznureczkami i byłam w nim chyba ze dwa razy na wyjazdach,a teraz łudzę się nadzieją że go założę jak będzie w końcu na co
To jedt fason bez ramiaczek,cały czas byłam przekonana ze to wlasnie fason na większy biust niż mniejszy
Ta pani ogólnie fajnie doradzila jak dobrać odpowiedni i rozmiar i fason ale ten odradzila kurcze

Stary 2013-02-26, 19:37   #2757
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=scheherezade;394739 94]Wrzucam fotkę stanika od stroju kąpielowego VS,co prawda to mój stary który nosiłam przed op. musiałam się sporo nagimnastykować żeby go dobrze naciągnąć i ułożyć w nim piersi wiadomo jest za mały ale chciałam kupić ten sam model o 2 rozm. większy tyle że babka która nimi handluje na allegro napisała mi po krótkich moich wyjaśnieniach o żelkach iż tego fasonu na żelki się nie nosi bo źle się prezentuję,pomimo to mi się taki właśnie fason podoba i jestem ciut w szoku że to niby staniki nie dla nas tzn. takie bez ramiączek :O[/QUO

stanik pieky wiadomo za maly a czemu niby taki fason nie dla nas??nie zna sie baba
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 19:41   #2758
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

[QUOTE=kasikkk87;39474867]
Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Wrzucam fotkę stanika od stroju kąpielowego VS,co prawda to mój stary który nosiłam przed op. musiałam się sporo nagimnastykować żeby go dobrze naciągnąć i ułożyć w nim piersi wiadomo jest za mały ale chciałam kupić ten sam model o 2 rozm. większy tyle że babka która nimi handluje na allegro napisała mi po krótkich moich wyjaśnieniach o żelkach iż tego fasonu na żelki się nie nosi bo źle się prezentuję,pomimo to mi się taki właśnie fason podoba i jestem ciut w szoku że to niby staniki nie dla nas tzn. takie bez ramiączek :O[/QUO

stanik pieky wiadomo za maly a czemu niby taki fason nie dla nas??nie zna sie baba
Heh argumentowała ze wszystkie klientki z " katalogowym biustem jak z VS" wybierają trójkątne miseczki najlepiej pushap dodatkowo powiększając optyczne biust gdzie pierś sie tez lepiej układa
Takie oto dostałam info + full zdjec i modeli strojów,ogółem Mila babka ale ten bez ramiaczek jest słodki przecież <B

Stary 2013-02-26, 19:46   #2759
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Kurcze ciekawe czemu tak mamy juz powinny sie robic chyba biale a tu nadal czerwone. Ale ulzylo ze nie jestem sama. A dietka jakos slabo tak szczerze mowiac nie pasuje mi ta ktora stosuje musze czegos innego poszukac.
Dziewczyny macie jakies sprawdzone dietki??Amorcio pisalas ze jestes na diecie jaka stosujesz??

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Kiciu trzymaj sie bedzie dobrze, musi byc!
Stosuje diete Celinki a ona ja ma ulozona przez dietetyczke. Polega na odpowiednim laczeniu pokarmow i spozywaniu posilkow o odpowienich porach, do tego jakis sport aerobowy godzinke co dzien. Jak dla mnie rewelacja. Chudne powoli ale takie efekty sa trwalsze. Mysle, zes to generalnie jest sposob na zmiane nawykow zywieniowych

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Amorcio,
pozyczyłam dziś od kumpeli tak na próbę to hula-hoop z wypustkami.
Na początku zalecają kręcić kilka minut i to w ubraniu,żeby uniknąć mocnych siniaków.
Jak mi się to spodoba to zakupię ten sprzęt...zobaczymy najpierw czy dam radę-efekty ponoć już po 2 tygodniach!!
Ja tez mialam pozyczone hula hop, sa rozne modele, roznej wagi i maja rozne wypustki, tyle wiem

Kasiku, wazylam 61kg waze 57,2kg generalnie na diecie jestem od poczatku stycznia ale ja nie mam 25lat. W tym wieku przed ciazami wazylam 50-52 kg przy wzroscie 166cm i bardzo duzo cwiczylam. Teraz to chyba i tak mam zniezla wage i wyglad bniorac pod uwage, ze w obu ciazach bylo mnie wiecej o 22kg

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-26 o 19:52
Stary 2013-02-26, 19:49   #2760
Niepytajozdanie
Raczkowanie

W sumie ładnie te blizny wyglądają... Ale nie wiem, czy to zasługa plastrów, czy po prostu ładnie się goi Planuję używać 4 miesiące i wtedy odstawię je.

Ja tez zamierzam mniej wiecej jskos koło 4msc używać a ile jestes po operacji? Ja juz prawie 7 miesiąc

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości