|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Dzięki wika, fan, Malw
![]() ![]() liven trzymam kciuki za tą pracę! Cytat:
![]() goszzi powodzenia na kole! I trzymam kciuki za TŻta. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;40959426]No więc tak, kupiłam: -lakier do paznokci w ślicznym, delikatnym różowym odcieniu - 2 pomadki (jedna na wieczorne wypady, a druga taka delikatna na lato) - 2 peelingi (mój ulubiony z Lirene i jakiś z Kolastyny delikatniejszy) - mój pierwszy w życiu puder - serum pod oczy -4 maseczki z Ziaji i 2 z Perfecty -saszetkę do szafy -dezodorant do butów (nie znoszę jak but śmierdzi w środku, a szczególnie buty TŻ'a). Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Dzisiaj wypróbuję peeling z Kolastyny. ![]() Dołączam się do pytania Aethelwyne, jakie maseczki? ![]() Ufff po wielkich problemach dostaliśmy temat z podatków i skończyłam robić swoją część. ![]()
![]() |
#2732 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Cytat:
![]() Właśnie wypisałam słówka i jedno zadanie zrobiłam, jeszcze 3! riva też się chętnie dowiem, jakie maseczki. Dziś tylko jedną z ziaji wzięłam z glinką szarą. Jak już będę grać to sobie nałożę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
wracam z kolokwium, sprawdzał od razu sam na sam jak ktoś chciał i mam 4+
![]()
#2734 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX
goszzi
![]() ![]() oczywiście za TŻta też kciukowałam, żeby nie było ![]() Dziś jestem już zbyt zmęczona, bez myślenia robię te zadania. Dwa zrobiłam, słówka wypisałam, zajrzę trochę do projektu i to koniec będzie na dziś. Girl robiłaś może coś w programie Insert? Mam do zrobienia projekt na rachunkowść małych firm, muszę miesiąć prowadzić małą firmę, czyli ewidencja w PKPiR i wybrałam ten program, bo podobno łatwy, właśnie mi się instaluje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | |
Wtajemniczenie
|
Synergen Sweet touch, różowy, do skóry wrażliwej. Pachnie owocami
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2737 |
Konto usunięte
|
Kurde goszzi, ale ty zdolna jesteś
![]() ![]() ![]() Girl- maybelline affinitone. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2738 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooo daj znać jak się sprawuje. ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2739 |
maszyna, nie człowiek
|
Nou, daj spokój z młotem, ja np. może i mam jakieś piątki ale mam też tróje - po prostu nie z każdego przedmiotu jestem orłem
![]()
#2740 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nouvelle90;40960705]Kurde goszzi, ale ty zdolna jesteś
![]() ![]() ![]() Myślałam, że tylko ja tak mam ![]() Girl szkoda ![]() Nagła niemoc mnie dopadła no. A nie chcę pić kawy, bo nie zasnę a mam niemiecki na 8.30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja jadę na 9 po wpis czyli musze wstac najpoźniej 6.15, wiec kawa tez odpada :/
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Zbiera sie na burze, zapalilam swieczke waniliowa i siadam do pamieciowki..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze muszę do końca zaksięgować zestaw, a taaaak mi się nie chce.... ![]()
![]() |
#2744 |
Konto usunięte
|
Ech, ja też czasami dostaję dwóje i dlatego czuję się jak młot, bo mogę się uczyć i uczyć, a i tak się nie udaje (kto pamięta moją przeprawę z zobowiązaniami rok temu? Albo z postępowaniem administracyjnym?). Teraz też wcale mi jakoś super nie idzie. Umiem, czuję że egzamin poszedł mi dobrze, a i tak dostaję jakieś gówniane tróje najczęściej. A wy tu ciągle tylko 4 i 5 przynosicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() miałam kiedyś ten affinitone, oglądałam go dziś, ale nie było mojego odcienia. jeden wydawał się okej (na dłoni, a tak się nie powinno sprawdzać, a miałam już podkład na sobie), na szczęście go nie kupiłam, bo jak wyszłam na światło dzienne to jednak za ciemny. a jaśniejszych nie było - wszystkie się rzuciły ![]() ![]() ogólnie byłam w rossmannie, ale nic nie kupiłam. jutro mam wolne, może się przejdę, dziś bez weny, i było tam tak gorąco, że nie mogłam myślec ![]() Cytat:
![]() czekam na tż, dziękuję w jego imieniu za kciuki ![]() napisałam do Taty z ocenami, a on odpisał: "jesteś najlepsza" ![]()
![]() |
#2746 |
maszyna, nie człowiek
|
Jak nie pisze oceny tylko ze zdalam lub zaliczylam to mam 3 :P
Btw na licencjacie mialam wiele drugich terminow, jakby tego bylo malo raz nawet nie zaliczylam ćwiczen w pierwszym terminie :P
#2747 |
Konto usunięte
|
goszzi
![]() Do kiedy jest ta promocja w rossmannie? Kupiłabym jakiś peeling i ten zapaszek do szafy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Konto usunięte
|
Do 29.05 lub do wyczerpania zapasów (to tak jakby któraś miała nadzieję, że tego 29 jeszcze coś dostanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
ile kosmetyków kupiłyście
![]() ![]() ja tu kombinuję jak wyżyć za grosze przez najbliższe 3 tygodnie, bo nie chce nic ruszać z oszczędnościowego ![]() dziękuję, ale wszystko okaże się w sierpniu co dalej ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 |
Konto usunięte
|
Co do maseczek to kupiłam:
-2x maska nawilżająca z Ziaji -2x maska anty-stres również z Ziaji - 2x maska odżywcza z Perfecty. Co do Ziaji to większość pewnie już je wypróbowała. Są całkiem przyjemne, moja skóra po nich jest bardzo przyjemna w dotyku no i odżywiona. Dzisiaj jednak zamierzam wypróbować Perfectę- maseczka ze słodkimi migdałami i miodem. Jestem mega ciekawa jak się sprawdzi. A tutaj więcej o niej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
Ja to rzadko kiedy mam 4, 5 mam tylko z jakiś prac pisemnych... Marzą mi się lepsze oceny.
Wyłączyłam Simsy, bo uznałam, że za mało dziś zrobiłam i za tępa jestem. Rzuciło mi się na ambicję i idę porobić zadanka z rachunkowości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Raczkowanie
|
riva ta migdałowo miodowa z Perfecty to moja ulubiona - jestem uzależniona od niej
![]()
#2753 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Maseczka: - cudownie pachnie - ma bardzo fajną konsystencje przez co łatwo się nakłada (nie jest zbyt gęsta ani lejąca) - po nałożeniu troszkę mnie szczypało na nosie ale to pewnie przez to, że mam teraz sporo wyprysków i skóra jest podrażniona -"czułam" jej działanie -co do zmywania jej to poświęciłam na to troszkę czasu (ale ja zawsze mam z tym problem ![]() - twarz fajnie rozjaśniona - skóra bardzo mięciutka, dobrze nawilżona. Zastanawiałam się czy nałożyć na twarz krem na noc z Nivea. Stwierdziłam, że będzie za ciężki więc nałożyłam na dzień z Ziaji i serum pod oczy. Czuję się mega zrelaksowana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za to dostaniesz na dupę! ![]() [1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;40963739]Coś mi się wydaję, że również będę uzależniona. Maseczka: - cudownie pachnie - ma bardzo fajną konsystencje przez co łatwo się nakłada (nie jest zbyt gęsta ani lejąca) - po nałożeniu troszkę mnie szczypało na nosie ale to pewnie przez to, że mam teraz sporo wyprysków i skóra jest podrażniona -"czułam" jej działanie -co do zmywania jej to poświęciłam na to troszkę czasu (ale ja zawsze mam z tym problem ![]() - twarz fajnie rozjaśniona - skóra bardzo mięciutka, dobrze nawilżona. Zastanawiałam się czy nałożyć na twarz krem na noc z Nivea. Stwierdziłam, że będzie za ciężki więc nałożyłam na dzień z Ziaji i serum pod oczy. Czuję się mega zrelaksowana.[/QUOTE] Chyba jutro polecę po tą maseczkę. ![]() Jeże ja już uciekam pod prysznic i spać, bo ledwo co na oczy patrzę. Dobranoc. ![]()
![]() |
#2755 |
Raczkowanie
|
zróbcie coś, bo moja praca nad lic ograniczyła się do spisania kilku cytatów z wywiadu
![]() ![]()
#2756 |
Zakorzenienie
|
hej,
zdałam dzisiejszy egzamin na 4, więc jestem w miarę zadowolona ![]() nabyłam kilka rzeczy w Rossie, ale nie wszystko to co chciałam, więc jutro wybieram się do innego... jutro idę tylko odrobić WF, a później jadę na weekend do domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Zakorzenienie
|
Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Bra
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Brawo soph! Ale macie fajnie z tym rossmanem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
idę spać
![]()
#2759 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;40949732] używałyście któregoś z tych? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...up.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...20.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...y-.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ik.html&next=1[/QUOTE] Ja używałam tego Pharmaceris. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak zrobimy wrocławskie jeżowe spotkanie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj miałam focha na cały świat i poszłam spać około 20. ![]()
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
Cześć Jeże
![]() mnie też ogarnęła mania 40% :P niedługo lecem do Rossa, potem, odnawialne ![]() ![]() Relacja kosmetyczna później na blogu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.