|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
Cytat:
Petycja tutaj, marnie jej idzie ![]() Wiesz Chatul, wszystko fajnie z tymi szpitalami prywatnymi, ale takich w PL prawie nie ma Problem w tym, ze nawet obecne prawo, ktore przewiduje mozliwosc aborcji w okreslonych przypadkach nie jest przestrzegane i tyle. Polska dziki kraj Z drugiej strony ja mieszkam w Irlandii i tu jest jeszcze gorzej, do zeszlorocznego wypadku ze smiercia kobiety (sepsa) nie bylo nawet regulacji prawnych pozwalajacych na ratowanie zycia .(artykul z wyborczej)Kobiecie powiedziano na pytanie o aborcje ze to katolicki kraj i tu sie dzieci nie zabija, po jej smierci byla gigantyczna afera o te slowa, ze nie mieli prawa czegos takiego powiedziec w publicznej sluzbie zdrowia ;P |
|
|
|
|
#2732 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio zdziwiła mnie pracownica infolinii Playa. Umówiłyśmy się na telefon dzisiaj celem zrealizowania zamówienia, a on już nie zadzwoniła. Myślałam, że mają jakieś cele do zrealizowania i taki pewny klient jest dla nich ważny...
|
|
|
|
#2733 |
|
Konto usunięte
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;46941177]Ostatnio zdziwiła mnie pracownica infolinii Playa. Umówiłyśmy się na telefon dzisiaj celem zrealizowania zamówienia, a on już nie zadzwoniła. Myślałam, że mają jakieś cele do zrealizowania i taki pewny klient jest dla nich ważny...[/QUOTE]
może jej akurat nie było w pracy? |
|
|
|
#2734 | ||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2735 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie że Hiszpania odpadła z Mundialu.
|
|
|
|
#2736 |
|
ma zielone pojęcie
|
Zdziwiła mnie dzisiaj dziewczyna, która szła z kulami w rękach, a potem trzymając je pod pachą usiłowała jednocześnie odpalić papierosy i nie zabić się kulą przechylającą się w stronę jej twarzy
Mam nadzieję, że dziewczyna nie udawała potem kulejącej, bo jak ją widziałam, to szła bardzo sprawnie.
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2738 |
|
ma zielone pojęcie
|
Jedynym przechodniem w okolicy byłam ja, więc wielkiej szansy na celny rzut kulą nie było
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;46941177]Ostatnio zdziwiła mnie pracownica infolinii Playa. Umówiłyśmy się na telefon dzisiaj celem zrealizowania zamówienia, a on już nie zadzwoniła. Myślałam, że mają jakieś cele do zrealizowania i taki pewny klient jest dla nich ważny...[/QUOTE]
może miała wolne... dziwi mnie takie przeżywanie, to jednak nie automat a człowiek, nie wiesz co się stało nie znasz może uderzyła się w głowę i jest w szpitalu, może umiera jej kotek i wzięla wolne, może zerwał z nią chłopak, może zachorowała, może nie chciało jej się przyjść bo wymieka psychicznie - i 10000 innych. Ale tak tak chamówa. Człowiek człowiekowi wilkiem :d Edytowane przez chwast Czas edycji: 2014-06-18 o 23:54 |
|
|
|
#2740 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zabrakło mi cierpliwości i zamówiłam przez neta A propo twojego dopisku to weź wyluzuj. Czy ja pisałam, że chamówa? Miałam raczej na myśli to, że z tych infolinii potrafią dzwonić kilkanaście razy dziennie, a jak już się umawiam na dzień to zero odzewu. Czytaj ze zrozumieniem i może nie dopowiadaj sobie czegoś czego nie ma... Edytowane przez a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7 Czas edycji: 2014-06-19 o 00:02 |
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
No nie po prostu to ostatnie zdanie było takie miauczące.
|
|
|
|
#2742 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Naczelny Hipster
|
Idź pan stond!!!!!!111jedenjeden
|
|
|
|
#2745 |
|
Konto usunięte
|
Ech, typowe, typowe
|
|
|
|
#2746 |
|
Konto usunięte
|
Klątwa Conchity Wurst działa
http://www.rmf24.pl/raport-mundial-2...st,nId,1444847 |
|
|
|
#2747 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie moja współpracownica. Mam grafik - piątek I zmiana, sobota wolne, niedziela 8 godzin. I dzwoni do mnie dziewczyna, czy mogę przyjść w sobotę na I zmianę. Ja mówię, że nie bardzo, bo mam zaplanowane sporo rzeczy, ale możemy się zamienić, ja wezmę piątek wolny (ii wtedy wszystko ogarnę) , a ona sobotę, a ona do mnie "nie, bo ja mam wolny piątek i chcę mieć wolny długi weekend". No to sorry, ja mam rezygnować z dnia wolnego, bo ona chce? I jeszcze mówi, że w niedzielę przychodzi na II zmianę (miałam mieć 8 h) bo jej się na 2 godz nie opłaca przyjeżdżać.
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzeniona
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;46925072]Polędwica łososiowa to coś w tym stylu?
http://1.bp.blogspot.com/-WdXii_zjaA...0/DSC_0012.JPG Jeżeli tak to nie lubię. Raz mi sąsiadka dała na kanapce i tylko zastanawiałam się gdzie to ukradkiem wywalić [/QUOTE] Za żadne pieniądze bym tego nie zjadła.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Mam teraz 4 dni wolnego, do niedzieli. Koleżanka pracująca na kontrakcie zaproponowała mi zamianę, ja wzięłabym jej dyżur w piątek, a ona mój w niedzielę, BO UWAGA ona mogłaby sobie wziąć jeszcze dyżur w piątek w innym miejscu i mogłaby sobie zarobić, to nic, że ja bym straciła, bo za niedzielę na etacie jest więcej płatne. Ważne, że ona by zarobiła
Ze też ludzie bez wstydu takie rzeczy proponują. Rozumiem, gdyby coś się stało, jakaś sytuacja losowa, ale nie takie coś. Z kolei inna z którą chodziłam na zajęcia, zaproponowała naszej wspólnej koleżance żeby mi powiedziała, żebym zeskanowała wszystkie testy z poprzednich lat z egzaminu państwowego (jest ich 11, każdy ma 22 strony) i wrzuciła na maila, bo przecież zawsze wrzucałam wszystkie materiały na maila, a one nie mają odpowiedzi. Rozwiązywałam je tydzień, a one chcą od tak. Noż ....
Edytowane przez Keket Czas edycji: 2014-06-19 o 10:58 |
|
|
|
#2751 |
|
Naczelny Hipster
|
O to jak jesteśmy przy bezczelach to mnie zdziwiła dziewczyna z mojego akademika.
Wrzuciła na fejsa akademika informacje, że chciałaby pożyczyć od kogoś kartę miesięczną lub bilet semestralny na komunikację miejską na lipiec, bo przyjeżdża do niej chłopak i chcą oszczędzić na komunikacji miejskiej. Dodam tylko, że w przypadku zwykłego biletu miesięcznego koszt to 78€. Bilety semestralne każdy student ma w legitymacji, ale płacimy za to na początku semestru - jasne, jest to duuuużo tańsze, ale my tych biletów i tak nie dostajemy za darmo i np dla mnie opłata za semestr to kupa kasy. Jedna laska jej napisała, że wyjeżdża wcześniej, więc może jej swój odsprzedać (i serio nie wierzę, żeby zażyczyła sobie więcej niż 10-20€, co by było super, bo normalny bilet dzienny to 6,7€. Dostała odpowiedź, "ale ja chcę za darmo". Napisałam jej, że komą, my tych biletów nie dostaliśmy za darmo Bez kitu, nie bulwersowałabym się gdyby napisała, że za jakąś symboliczną opłatę, piwo, obiad - cokolwiek. Ale na chama - ja chcę za darmo, dajcie mi, że to wstydu nie ma, no błagam. Niemniej po rosnących lajkach pod komentarzem widzę, że większość ludzi się ze mną zgadza
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż... przynajmniej otwarcie mówi o co jej chodzi
|
|
|
|
#2753 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Jej mama była chora na raka, z innymi dziewczynami często brałyśmy za nią zmiany/przychodziłyśmy wcześniej, jak musiała mamę zabrać do szpitala czy z nią zostać w domu czy cokolwiek z tym związanego innego. Pewnego razu dzwoni do mnie kierowniczka z drugiej recepcji i mówi "uważaj, bo X rozmawiała z Y i wzięła za nią zastępstwo w przyszłym tygodniu i powiedziała, że ty ją zastąpisz na recepcji" (zast. na prowadzonych zajęciach, miała z tego więcej kasy niż z recepcji). Dodam, że ze mną nic nie ustalała, a mi w dodatku te dni w ogóle nie pasowały ![]() Na drugi dzień przychodzę ją zmienić i słyszę "-A mogłabyś w środę, czwartek i piątek za mnie przyjść -Nie, bo ja wtedy zajęta jestem. -Aaaa... A to szkoda, bo mama chciała do rodziny pojechać ich odwiedzić..." Bez kitu Nie wyobrażam sobie, żeby być w stanie użyć choroby matki do czegoś takiego
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z innych kwestii - dziwi mnie trasa procesji na Boże Ciało. Zawsze szła boczną ulicą, rownoległą do głównej i teraz idzie identycznie. Problem w tym, że od jakiegoś miesiąca główna droga jest cała rozkopana i zamknięta dla ruchu, a objazd poprowadzono właśnie tą boczną uliczką. I przed chwilą pod oknami mi przeszla procesja a za nią długi sznur samochodów (z 30), bo przez te objazdy tej procesji nie da się ominąć. Jakaś paranoja. |
|
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn no pewnie jestem po twojej stronie w tej sytuacji, ale mogłaś napisać, że ok, ale wrzucisz fotkę ;p |
|
|
|
|
#2756 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;46945587]A ja nie widzę różnicy czy ktoś wrzuca ostre zdjęcia czy skany, ważne że jest i da się odczytać.[/QUOTE] Też tak myślę. Jak ktoś koniecznie chciał mieć skany, to mógł je sam sobie zrobić, a nie nagle w weekend ich żądać
|
|
#2758 |
|
wasza koleżanka
|
Czy to normalne, żę rodzice kupują swoim trzynastoletnim dzieciom smartfony?
|
|
#2759 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Teraz to ciężko dostać nie-smartfona, więc jak dla mnie to normalne.
|
|
#2760 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

Problem w tym, ze nawet obecne prawo, ktore przewiduje mozliwosc aborcji w okreslonych przypadkach nie jest przestrzegane i tyle. Polska dziki kraj 

Zabrakło mi cierpliwości i zamówiłam przez neta 

Za żadne pieniądze bym tego nie zjadła.
Nie wyobrażam sobie, żeby być w stanie użyć choroby matki do czegoś takiego