![]() |
#2731 |
Zadomowienie
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II
ja ostatnio spróbowałam z facetem po raz 1szy. ależ byłam podniecona
![]() ![]()
![]() |
#2732 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym moze to Ty 'reguluj' jak gleboko jest, wtedy w razie bolu raz dwa sie 'cofniesz' ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja jedna rada: nie spinaj się. Podejrzewam, że gdybym ja się stresowała, to by bolało i nic z tego nie wyszło. Zadbajcie o poślizg i cieszcie się sobą ![]()
![]() |
![]() |
#2736 |
Raczkowanie
|
Ja mam jeszcze do Was jedno pytanie.
Ale to będzie raczej z kategorii głupich pytań. Czy nie boicie się, że jak już wasz partner wejdzie i nagle zwieracz zaboli, to się skurczy i nie będzie można penisa wyjąć, bo sie "zakleszczy"? Czasem mam takie głupie wizje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
Wut? Słyszałam, że z pochwą tak może się stać w jaaaakichś tam okolicznościach. O zwieraczu nie słyszałam.
Nie, nie myślę o czymś takim, cieszę się po prostu seksem analnym i nie wymyślam problemów z dupy :-D
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O pochwicy wiem, ale raczej przyszło mi to do głowy w trakcie próby penetrowania mojego odbytu. Penis partnera wszedł odrobinę, partner nim ruszył, mnie zabolało i własnie zwieracz złapał skurcz. Wtedy pomyślałam, boże! a co gdyby już cały był w środku! Takie tam romantyczne myśli czasem mi przez głowę przelatują w trakcie seksu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
O żyje 20 lat(pewnie jak dożyję nie jednego się dowiem xd) nigdy o tym nie słyszałam xd
![]() |
#2740 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2741 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2742 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Raczkowanie
|
Seks analny?
Hej.
![]() ![]() ![]() ![]() Dostałam też lekkich uprzedzeń gdy kochając się z nim na pieska przypadkiem schyliłam pupę i kochając się wyszedł mu penis i trafił TAM, poryczałam się, krew leciała i bolało, było lekko spuchnięte i nie mogłam robić 2 - ki... ![]() ![]() Moje pytanie brzmi czy tylko ja jestem taka dziwna?! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Mój post mógł dziwnie zabrzmieć, uprzedzam zgorzkniałe wizażanki - nie partner nie naciska, to ja chcę spróbować. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
Przyczajenie
|
Dot.: Seks analny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie róbcie tego absolutnie bez lubrykantu. W ogóle rób to zawsze z lubrykantem! Oszczędzisz sobie ewentualnego bólu, a wam obojgu ran i komplikacji - mężczyźni też cierpią kiedy zbyt się zagalopuja, a kobita jeszcze nie gotowa. Potwierdzone dermatologicznie! Jak masz pytania to pisz pw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2746 |
Raczkowanie
|
Mam podobny problem 😂 z tym, że u mnie nie doszło nigdy do orgazmu poprzez seks analny. Próby były, piciu było, maść znieczulająca ( ehehehe) była. Olej kokosowy był, a więc nawilżenie ok, godzina walki i fiasko..
![]() U mnie również miała miejsce sytuacja, że partner przypadkowo ( co,swoją drogą, jest ciekawe, że tak po prostu sobie weszło!! ) wszedł od zaplecza i w życiu nie przeżyłam takiego bólu!!! No i chcę na litość boską przekonać się do tego i czerpać z tego przyjemność, ale JAKKK..? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój pierwszy raz od tylu był zaplanowany, ale rzecz która jest ogromnie ważna - facet nie może tak po prostu "wejsc". To musi być bardzo sensualne, powolne, delikatne. Musi próbować centymetr po centymetrów, a nie od razu wciskać całą galę... Edytowane przez RudaEliza Czas edycji: 2016-05-20 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że jakby już pierwszy etap się udał to będzie z górki i potem trzeba tylko to razem rozpracować, ale tutaj problem jest z początkiem, mam blokadę i każda próba mnie boli. Mimo, że staram się rozluźnić, nastawić pozytywnie, dbamy o wszystkie szczegóły typu nawilżenie, a mimo wszystko boli i odchodzi ochota. Nie wiem jak się do tego przekonać! Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Raczkowanie
|
A tak od innej strony - jak dziewczyny przeskoczyłyście barierę wstydu? Bo u mnie w tym chyba tkwi problem. Mimo, że bardzo dbam o higienę, jestem wręcz pedantyczna i zawsze przygotowana, to jednak zawstydza mnie to i boję się niespodzianek - czyli klasyczny problem dot. seksu abalnego: poczucie wstydu i dyskomfort spowodowany tym, co to za miejsce i do czego służy
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2751 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
każdy uprawiający seks analny powinien się liczyć, że coś tam może zostać na penisie
![]()
![]() |
#2753 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Raczkowanie
|
Przede wszystkim rozluźnienie - bez tego nie ma nawet co podchodzić do tematu. A druga sprawa, to "przygotowanie". Ja robię to tak, że najpierw jeden paluszek pracuje, jak widzę, że jest już luźno, to dwa, później trzy i później można wsadzać (oczywiście też bardzo ostrożnie). Jeśli czuję, że przy jednym palcu lub dwóch, dalej już nie da rady, to odpuszczam - nie ten dzień i trudno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ogółem jestem obrzydliwa, ale bywa ![]()
![]() |
![]() |
#2757 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Moj Tż cos wspominal że moglibysmy spróbowac a ja cóż..w sumie mam troche ochote na to ![]() wydaje sie to podniecające i chyba może byc przyjemne.. Tylko jak sie przygotowac? czytałam troche wątek i troche juz wiem jak sie do tego zabrac 1.kąpiel(wiadomo jasna sprawa) 2.usunięcie włosków 3.troche%% 4.rozluźnienie sie i podniecenie aha no i lewatywa chyba ![]() no i trzeba przygotowac dziurke wsadzając stopniowo palce..w sumie nawet samemu mozna popróbowac ![]() a jaki macie stosunek do rimmingu?wasi Tz robia to?mi by chyba bylo dziwnie temu sie poddac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2759 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
rimming świetna rzecz w każdą stronę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam pierwszą średnio udaną próbę analu z nowym partnerem za sobą, ale chyba zbyt hardkorowo - na stojaka pod prysznicem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.