Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz. - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
Gosia 11 34,38%
Purblanca 10 31,25%
Coffe 7 21,88%
Spinka 2 6,25%
Koralinka 1 3,13%
Nowa 1 3,13%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-20, 09:35   #2731
vilet784
Rozeznanie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Hej

Mortisha trzymam kciuki

Co do ruchów to tez tak mam

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
vilet784 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 09:57   #2732
kasiakg
Rozeznanie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez anasiia Pokaż wiadomość
ever
Hehe u mnie jest tak samo, zawsze mowie ze mala wariuje strasznie a jak tz przylozy reke to sie uspokaja... Jak reka odja!!
U mnie jest dokładnie tak samo. I tak cud jak ostatnio TŻ ZOBACZYŁ jej wygibasy na brzuchu. To był chyba pierwszy raz i teraz mi wierzy jak mówię, że już tak bardzo kopie
Stary 2014-07-20, 10:41   #2733
farminka
Wtajemniczenie

Zazdroszczę Wam tych wypadów nad morze... Mam straszną ochotę wybyć do jakiejś turystycznej miejscowości, poczuć atmosferę wakacji, posiedzieć na plaży, trochę się popluskać. Szkoda, że to tak daleko Może nad jakieś jezioro byśmy się wybrali, ale też się boję po tym jak położna powiedziała ostatnio żebym więcej leżała. Zresztą w samochodzie mi niewygodnie siedzieć, zaraz brzuch czuję. Nie mam jak fotela rozłożyć wygodnie, bo fotelik przeszkadza.
Teraz wypoczywam, a mała na spacerze z tatą- poszli dokupić zsiadłego mleka, bo na taki upał najlepsze ziemniaczki i mleczko
ever masakra z ogarnianiem tych ubranek, ale ja to lubię, bo są takie śliczne Rozdzielaliśmy na 4 kupki- dla dwóch dziewczynek z rodziny, dla Tomka i na sprzedaż. A w ramach wymiany mamy dostać jakąś paczkę dla małego. Już nie mogę się doczekać, żeby znowu oglądać Przy okazji Lenka znalazła swoje pierwsze pluszowe lale i zażądała zwrotu, bo będzie z nimi spała Teraz niecierpliwie czeka aż wyschną po praniu, a jak na złość mimo upału coś słabo schnie to pranie, a słońce będzie na balkonie dopiero popołudniu.
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 10:45   #2734
Agatkia
Zadomowienie

Ponieważ reakcja dziecka na dotyk brzucha mojego męża jest identyczna, zawsze się z niego nabijam i mówię z taką ironią (którą on oczywiscie łapie i się chichra):

- I Ty jesteś OJCIEC???? Taki masz kontakt z dzieckiem? Ze ono się boi? Ucieka? Nie ma szans, ze będziesz ze mną przy porodzie- dziecko traumę przeżyje jak pierwsze co zobaczy to TAKIEGO tatusia ))))

Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 10:57   #2735
farminka
Wtajemniczenie

Chyba wszystkie maluchy w brzuchu tak mają. U mnie tak samo Co ciekawe: jak Lenka przykłada rękę to Tomek ją kopie od razu jakby się witał, jak słyszy jej głos to też zaraz się budzi, a jak śpiewa to dzikie tańce mam w brzuchu, ale jak tata położy rękę na brzuchu to dziecko udaje, że go nie ma Lenka w brzuchu robiła tak samo i się cieszył, że będzie miał na nią uspokajający wpływ. Jak się urodziła to szybko stracił te złudzenia
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 11:46   #2736
nowa8686
Zakorzenienie

Dziewczynki witam sie po masakrycznej nocy :-( pisalam wczoraj, ze mnie poc pobolewa.nie spalam przez to cala noc. Nospa nie pomogla,chyba/w koncu paracetamol bo spalam od 2 do 4. I teraz nad ranem jeszcze.
Nie wiemco to jest, ale ta prawa strona tak mi dokucza, to nie/sa klucia/czy ciagniecia. Tak jakby mi promiienialo od kosci lonowe no nie wiem .martwie sie czy to cos zlego :-[ chyba jak mi sie bedzie to utrzymywac zadzwonie potem do gin na domowy, moze sie uda/dodzwonic.
moze ktoras miala cos podobnego.

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 11:56   #2737
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Dziewczynki witam sie po masakrycznej nocy :-( pisalam wczoraj, ze mnie poc pobolewa.nie spalam przez to cala noc. Nospa nie pomogla,chyba/w koncu paracetamol bo spalam od 2 do 4. I teraz nad ranem jeszcze.
Nie wiemco to jest, ale ta prawa strona tak mi dokucza, to nie/sa klucia/czy ciagniecia. Tak jakby mi promiienialo od kosci lonowe no nie wiem .martwie sie czy to cos zlego :-[ chyba jak mi sie bedzie to utrzymywac zadzwonie potem do gin na domowy, moze sie uda/dodzwonic.
Paulina może Ci Maja gdzieś uciskać stąd takie promieniujące bóle, jak Cię to martwi to przejdź się na IP . Czytałam na innych wuntkach że kobiety mialby nawet kolki nerkowe bo dzieci im tak uciskały , wszystko zależy jak dzidziuś leży Jak tylko się czymś martwisz to wsiadaj do auta i jedźcie na IP

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 12:00   #2738
nowa8686
Zakorzenienie

Tak chyba zrobie jak mi nie przejdzie. Jak mnie to tam boli to i qpke robilam tak czesto. Co normalnie mam z tym problem.

Fasolinka
Stary 2014-07-20, 12:05   #2739
klio69
Raczkowanie

Dziś od rana Moje Drogie pozwoliłam sobie na małą rozpustę w postaci kawy mrożonej..Energia wręcz mnie rozpiera
Mam nadzieję, że jutro wezmę się za pranie ciuszków..mam dylemat, w zasadzie zdecydowałam się na Dzidziusia, lecz..nie wiem czy zakupić dwa do koloru i białego czy tylko do koloru. Co radzicie?
klio69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 12:43   #2740
Mojra87
Zadomowienie

Nowa ja przez jakiś tydzień miałam okropny ból w okolicy prawych żeber/nerki, promieniujący aż do nogi - faktycznie okazało się, że to moja córa mi tam uciskała było to okropne uczucie, ból momentami potworny... Też się skontaktowałam z moją gin - poleciła mi jechać na IP, jeśli ból będzie się wzmagał. Jeśli Ci to bardzo dokucza i nie dodzwonisz się do swojej lekarki, to ja bym radziła podjechać na IP

Witam się w niedzielne południe na szczęście pada u mnie od rana i wreszcie jest czym oddychać chociaż mieszkanie po tych upałach nagrzane Rosołek wstawiony, zatem obiadek się sam gotuje

No i wygrałam właśnie dwie aukcje z 4 pajacykami na alledrogo
Stary 2014-07-20, 12:56   #2741
nowa8686
Zakorzenienie

No zobacze jak bedzie,bede probowac dzwonic ... Czujextez/cmienie w tyle na plecach po tej samej str.ehhh ciaglw czlowiek sie martwi

Fasolinka
Stary 2014-07-20, 15:04   #2742
tynka88
Zadomowienie

hej)

podczytuje, ale ten upał pewnie jak wiekszosc z Was mnie wykańcza, ledwo dysze

co do ubranek to ja Piotrusiowe przebralam do minimum ,zostawilam glownie wygodne body, spiochy i pajace i wszystko mam poprane i poukladane w szafie zamykanej na kluczyk i juz nie zamierzam tego ruszac

ruchy mojego dzieciatka sa na tyle mocne i intensywne, ze wszyscy w rodzinie podziwiaja moj falujacy brzuchol, a mnie ciezko nawet siedziec, na boku mojemu dziecku tez niwygodnie, a na plecach znowu mnie niewygodnie, bo nie moge oddychac, marze juz o rozpakowaniu sie, a wczoraj w brzuchu wymierzylam 110 cm.A najbardziej dostaje sie Mateuszkowi jak trzymam go na kolanach i jemy wtedy ma cale plecki skopane i juz mowi tylko Piotrus nie gili gili))

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 16:28   #2743
slomka
in the dark of night

Heja witam się po wspinaczce na zamek i paskudnej białek kiełbasie w niemieckim hot dogu Wspinałam się dzielnie, prędzej niż japońscy zwiedzacze i ogólnie wszyscy się na mnie gapili jakby kobieta w ciąży nie mogła zażyć trochę ruchu, drażniące to gapienie się było

Ale pogoda zelżała, ufff, w sensie nie smaży słońce ale parnoooo
Stary 2014-07-20, 19:33   #2744
Letk_a
Raczkowanie

Hej kobietki mnie to upały wykańczają... byłam z kinie z mężem to było fajnie bo tam jest klimatyzacja ale jak wróciliśmy do mieszkania to zaraz pojechaliśmy po wentylator i teraz chłodzę się hihi chłodzę się ciepłym powietrzem :P ale dobre i to

slomka ja dzisiaj podeszłam w galerii na chwilę do mcdonalda bo mój mąż miał ochotę na hamburgera to wyobraź sobie jak na mnie patrzyli się ludzie w kolejce heh z miną "co za wyrodna matka w mc chce jeść" aż głupio mnie się zrobiło

Gdy rodzi się dziecko, rodzą się również mama i tata <3
Letk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 20:00   #2745
Agatkia
Zadomowienie

Cytat:
No zobacze jak bedzie,bede probowac dzwonic ... Czujextez/cmienie w tyle na plecach po tej samej str.ehhh ciaglw czlowiek sie martwi

Nowa
, jak samopoczucie na wieczór? Lepiej coś?

Tynka, ja też coraz częściej marzę o tym, żeby jednak już w ciąży nie być. Upały beznadziejnie znoszę, ciągle nie mam sił, a tu trzeba ogarniać mieszkanie po remoncie i mimo że ciągle sprzątam i układam rzeczy od rana do nocy- mam wrażenie- że nic się nie posuwa do przodu i dalej tkwimy w szczerym polu

Mój synek mówi tak: jak Adaśko się urodzi, to będę się z nim dzielił moimi kanapeczkami.

Był mega zaskoczony, ze dzidziuś nie będzie miał ząbków i że nic poza mleczkiem nie dostanie. A potem musiałam mu opowiedzieć, że adaśko jest w takim specjalnym woreczku wypełnionym wodami płodowymi i pływa sobie w brzuszku. Wojtuś zapytał najpierw, czy ma tam zjeżdzalnie, a potem- co Pan doktor w szpialu zrobi, żeby Adaś wyszedł z brzuszka- czy będzie musiał przeciąć brzuszek na pół? więc seria trudnych pytań powiedziałam mu, że czasami trzeba brzuszek przeciąć, ale częściej- jak już dzidziuśchce wyjsc, to brzuszek zaczyna boleć i otwiera się taka specjalna dróżka i dzidziuś po tej dróżce wychodzi na swiat- między nogami. Nie wiem, czy dobrze to wytłumaczyłam, Wojtek ma trochę ponad 3, 5 roku. Ale to zaspokoiło jego ciekawość i o nic już nie pytał.

Stary 2014-07-20, 20:14   #2746
nowa8686
Zakorzenienie

Agatko kurcze srednio, caly czas czuje i coa krzyze mnoe cmia. Bylam teraz na chwile w sklepie to caly dół czuje. Najgorsze ze nie wiem czy to od spojena czy tak mnie ciagnie. A na te 2 nr. Stacjonarne moja gin noe odbiera. Nastepnym razem wezme kom.

Fasolinka
Stary 2014-07-20, 20:17   #2747
Mixi89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anasiia Pokaż wiadomość
Ja nie wiem jakie to badanie insuliny.
Skoro masz za duzo insuliny to raczej powinno byc na odwrot-czyli ze masz za niska glukoze- przynajmniej jak na moja logike no ale.... Ja sie nie znam!
A co ci wyszlo z krzywej na glukoze?
Jak badałam w listopadzie to było badanie krzywej jakiejś tam, czyli wraz z insuliną, też po obciązeniu i też po 1h i 2h. Wtedy insulinę mialam mega zawyżoną, jakieś 10 razy, a glukozę w normie (to badanie kosztowało 150zł) Teraz miałam badanie po glukozy po obciążeniu, mieści się nadal w normie ale na granicy jest (badanie za ok 30zł), podług listopada wzrosła glukoza. Mam całkiem inne wskaźniki niż wy, pewnie w innych jednostkach liczone. Wyczytałam jednak z opisu 3D, że moje łożysko ma stopień dojrzałości "I" więc już się nie martwię, chyba jestem panikara :/ co mnie już męczy

100 w brzuszku, 9,5 kg na plusie, ostatnio w ciągu 1 miesiąca przybyło 4 kg, ograniczam slodycze, nie zaszkodzi

Jak kupowałyście koszule do szpitala to bierzecie rozmiary na teraz czy na za 2 miesiace, w sumie jak urodzimy to brzuch się zmniejszy i taka jak na teraz chyba by wystarczyła, a na czas przed porodem się byśmy jakoś wbiły jak myślicie, bo mam zamiar zamowić ale nie wiem jaki rozmiar...

Edytowane przez Mixi89
Czas edycji: 2014-07-20 o 20:20
Mixi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 20:36   #2748
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klio69 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że jutro wezmę się za pranie ciuszków..mam dylemat, w zasadzie zdecydowałam się na Dzidziusia, lecz..nie wiem czy zakupić dwa do koloru i białego czy tylko do koloru. Co radzicie?
Ja na początku dzieliłam na białe i kolorowe, ale jak już biały mi się skończył, to wsio w kolorowym prałam

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Agatko kurcze srednio, caly czas czuje i coa krzyze mnoe cmia. Bylam teraz na chwile w sklepie to caly dół czuje. Najgorsze ze nie wiem czy to od spojena czy tak mnie ciagnie. A na te 2 nr. Stacjonarne moja gin noe odbiera. Nastepnym razem wezme kom.
Możesz mieś standardowe bóle spojenia lonowego, ale jeszcze krzyżowe... No i takie częstsze "kupkowanie" może świadczyć o przygotowywaniu się organizmu do porodu - oczyszcza się - czasem przez wymioty, czasem przez partie dolne.
Nie chcę straszyć, ale sprawdzić na IP nie zaszkodzi
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 20:37   #2749
siuska
Raczkowanie

Cześć dziewczyny,

Dzisiaj upał nie do wytrzymania. Kąpałam się dziś w basenie - takim przy domu u znajomych. Pierwszy raz pływałam od chyba 3 lat. Fajnie było się zmoczyć. Ciekawe czy małemu się podobało

Podczytuję codziennie, nie udzielam się, bo nie wiem zwykle co pisać, nie potrafię doradzić/ pomóc. Współczuję Wam tych dolegliwości i łączę się w duchu zawsze. Wierzę, że wszystkie nasze ciąże skończą się szczęśliwie, powoli zaczynam bać się porodu i tego wszystkiego z nim związanego, ale wszystkie kobiety to przeżywają to będzie dobrze.

Dobrego wieczoru Brzuchatki.
Stary 2014-07-20, 20:38   #2750
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mixi89 Pokaż wiadomość
Jak kupowałyście koszule do szpitala to bierzecie rozmiary na teraz czy na za 2 miesiace, w sumie jak urodzimy to brzuch się zmniejszy i taka jak na teraz chyba by wystarczyła, a na czas przed porodem się byśmy jakoś wbiły jak myślicie, bo mam zamiar zamowić ale nie wiem jaki rozmiar...
Ja brałam rozmiar jak na teraz, w poprzedniej ciąży nie miałam wielkiego brzuszka, teraz też nie planuję
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 20:42   #2751
nowa8686
Zakorzenienie

Wodaqua nie/strasz.
Bol krzyza to nie, ze boli tylko tak cmi. A w przodzie wydaje mi się, ze to chyba to spojenie. Nie boli tak bardzo jak wczoraj, bo w nocy to przyjemnie nie bylo.
Jutro rano zadzwonie na oddzial i poprosze moja gin, mysle, ze bedzie, w koncu jest ordynatorem.

Fasolinka
Stary 2014-07-20, 20:48   #2752
anasiia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mixi89 Pokaż wiadomość
Jak badałam w listopadzie to było badanie krzywej jakiejś tam, czyli wraz z insuliną, też po obciązeniu i też po 1h i 2h. Wtedy insulinę mialam mega zawyżoną, jakieś 10 razy, a glukozę w normie (to badanie kosztowało 150zł) Teraz miałam badanie po glukozy po obciążeniu, mieści się nadal w normie ale na granicy jest (badanie za ok 30zł), podług listopada wzrosła glukoza. Mam całkiem inne wskaźniki niż wy, pewnie w innych jednostkach liczone. Wyczytałam jednak z opisu 3D, że moje łożysko ma stopień dojrzałości "I" więc już się nie martwię, chyba jestem panikara :/ co mnie już męczy

100 w brzuszku, 9,5 kg na plusie, ostatnio w ciągu 1 miesiąca przybyło 4 kg, ograniczam slodycze, nie zaszkodzi

Skoro masz wyniki w normie to nie ma sie co martwic, zapytaj najwyzej lelarza przy nastepnej wizycie zeby lepiej ci wytlumaczyl. Teraz organizm jest bardziej obciazony i pracuje za 2 wiec moze dlatego masz wyzszy poziom glukozy
Jedz mniej slodyczy i slodz mniej napoje i potrawy
anasiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 21:29   #2753
Agatkia
Zadomowienie

Cytat:
Wodaqua nie/strasz.
Bol krzyza to nie, ze boli tylko tak cmi. A w przodzie wydaje mi się, ze to chyba to spojenie. Nie boli tak bardzo jak wczoraj, bo w nocy to przyjemnie nie bylo.
Jutro rano zadzwonie na oddzial i poprosze moja gin, mysle, ze bedzie, w koncu jest ordynatorem.
Ja miałam bóle spojenia w pierwszej ciaży silne bardzo, teraz tez już się zaczęło. Po wstaniu mam problem ze zrobieniem pierwszych kilku kroków, lub po większym wysiłku. Ale u mnie jest to związane zawsze z ruchem, z chodzeniem przede wszystkim. Jak jestem w pozycji leżącej jest zdecydowanie lepiej i przestaje boleć, boli tylko przy przekręcaniu się z boku na bok.

Nie wiem, co Ci doradzić. To częstsze wypróżnianie jakoś tak niepokojąco brzmi. Chyba wolałabym to sprawdzić, jeśli jeszcze nie dziś, to koniecznie jutro .

Stary 2014-07-20, 21:44   #2754
mortisha84
Zadomowienie

Cytat:
Mnie boli spojenie, ale chyba inaczej. Jak się martwisz to może jedź na ip lub chociaż jakąś pomoc wieczorową?

Cytat:
Napisane przez klio69 Pokaż wiadomość
Dziś od rana Moje Drogie pozwoliłam sobie na małą rozpustę w postaci kawy mrożonej..Energia wręcz mnie rozpiera
E tam, ja co dziennie piję małą ropuszczalną z mlekiem
Co do prania, to ja piore wszystko w proszku do kolorów, szkoda mi kasy na dwa dziecięce proszki.

Jedziemy nad morze Łucja już prawie nie smarka, ja też, więc zdecydowaliśmy, że jedziemy. Jutro z rana ruszamy więc chciałam się pożegnać z Wami na tydzień (chyba, że się uda gdzieś tam wi-fi znaleźć).

Niunia

Bobas
mortisha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 22:03   #2755
ever_92
Zadomowienie

Nowa, mam nadzieje, ze malenstwo uciska...

U mnie tez goraco, ale na szczescie w pracy daje rade

Kurde niektore te ciuszki juz po prane w szafie wow, ja czasami mysle, ze jak tyle beda lezec to troche kurzu i roztoczy moze byc, no ale ja mam termin na koniec pazdziernika.

Dobranoc

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Aa, co do rozpakowania... to jakos chyba boje sie tego, nie wiem... cale szczescie, ze jeszcze ponad 3 miesiace mam jestem dobrej mysli, ale jak jakies foty z porodu zobacze...

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Mortisha udanych wakacji!!
Stary 2014-07-20, 22:39   #2756
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez Letk_a Pokaż wiadomość
slomka ja dzisiaj podeszłam w galerii na chwilę do mcdonalda bo mój mąż miał ochotę na hamburgera to wyobraź sobie jak na mnie patrzyli się ludzie w kolejce heh z miną "co za wyrodna matka w mc chce jeść" aż głupio mnie się zrobiło
ojaaaa no pewnie już zwyzywali Cię w myślach od najgorszych ehhhh ludziska to mają czasem trzeba było powiedzieć przy kasie: dla mnie ten sam zestaw co wczoraj albo zapytać jak się ludzie gapią 'czy coś nie tak, że tak patrzą na Ciebie', aleeeee lepiej luza wrzucić, ja się nauczyłam, już spływają po mnie nawet testy wszystkowiedzącyh mamuś nawet

Jutro będzie u mnie fotelik i bazaaaaaa oł jeeee
Stary 2014-07-21, 09:40   #2757
Agatkia
Zadomowienie

Dzień dobry!

Czyżby wszystkie spały?

Nowa, jak noc? Dzwoniłaś do tej swojej gin?

Stary 2014-07-21, 09:53   #2758
Lilotka
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Ja nie śpie.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 09:56   #2759
anasiia
Raczkowanie

Dzien dobry, ostatnio jakas mega slaba bylam, budzilam sie i bylam mniej wypoczeta niz przed pojsciem spac... Pozatym przejde sie kawalek i nogi mam z waty! Dzis za to jakos lepiej spalam i mam wiecej energii poprasuje tz -owi koszulki chyba
Zastanawiam sie jak to bedzie jeszcze przez 2 miesiace, skoro teraz jestem taka zmeczona!? A juz nie wiem jak daja rade dziewczyńy ktore przybieraja wiecej na wadze!
anasiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 10:21   #2760
gargantuiczna
Rozeznanie

Cześć
Ja też nie śpię, Mały chyba przysnął, ale się rano ładnie przywitał kopniakami (uwielbiam).
W niedzielę zaczęliśmy 29 tydzień, w czwartek wizyta, a dziś mi się Mały śnił, że widziałam na usg jego twarz. Jakoś tak się strasznie wzruszyłam i się popłakałam już całkiem na nie śpiąco. A ja jestem ogólnie z gatunku tych twardzieli i nie wzrusza mnie prawie nic. ;-)
Ubranka poukładane, najmniejsze zostały u nas, większe wywieźliśmy do rodziców. Teraz te małe porozdzielam na "bardzo małe" i "tylko trochę małe".
gargantuiczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości