|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Sens pomocy ubogim na własne życzenie, czyli "Szlachetna Paczka" cz. II
Cytat:
![]() ![]() <irony mode off> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
O i ktora twierdzi, ze jest tu pierwszt raz, a konto od kwietnia, wczesniejsze posty i bogaty monsz, który zartuje ze jest juz uzależniona. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-12-04 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Konto usunięte
|
O matko co sie tu wyprawia xd codziennie atak trolla, ja nie kingunia, to lubka, a to znowu malgorzta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Wredny kotecek
|
O losie co mnie ominęło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą czemu akurat teraz taki wysyp niezrównoważonych psychicznie trolli ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Myślę, że się wkurzyła bo jej nie zakwalifikowali do SzP ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Małgorzato! Czy jak ci tam. Pewnie wejdziesz bez logowania na ten wątek więc weź sobie moją radę do serduszka i.... POPROŚ MIKOŁAJA O SŁOWNIK POPRAWNEJ POLSZCZYZNY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zawsze. Ale jak pisała jedna z dziewczyn - oznaka nowobogackich, którym pieniądze przyszły łatwo, a bywają ludzie, którzy nie chwalą się swoim majątkiem.
![]() |
#2736 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
Uważaj, bo Cię zapoznam z pewną panią, która idealnie pasuje do tego schematu - albo powiem Ci, gdzie ją możesz poznać - bo zapewne mnie już nie pamięta
![]() Ale chętnie dorzucę się do słownika. To będzie bardzo mądra pomoc ![]()
#2738 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Konto usunięte
|
Uck xD
Nie bylo mnie tu od rana a tu taki yrk xD |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Konto usunięte
|
Czy Malgorzata87 byla czymis klonem czy to jakas wariatka po prostu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrego mema mi dzis tż pokazał, ze dziwnie jest z tymi rejestracjami w Warszawie, stary Wilanów ma WW a nowy Wilanów LLU. Tak btw w sheratonie nie ma zadnego sklepu versace...
![]() |
#2742 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ja też przybyłam już po banie dla Małgorzaty. Pacz, Drabina, zawsze się dzieje coś skandalicznego jak nas nie ma XD.
James, podejrzewam, ze Twe przypuszczenie jest ze wszech miar słuszne. Albo jakieś leczenie dawnych kompleksów za pomocą opisu stanu posiadania. Kto wie?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obstawiam zaslyszenie kilku nazw kojarzących sie z bogactwem i nieudolna probe pozenienia ich, zeby udawac zamożna osobe ![]()
![]() |
#2744 | |
Konto usunięte
|
Podczytuję Wasz wątek, ale... przepraszam, co tu zaszło?
![]() Mam ciuchy z la manii sukienki za kilka tysięcy no wiecie moje dziecko chodzi tylko w wójciku. Kombinezon za 300 zł z wójcika ma moje dziecko to nie są tanie rzeczy sprzedam na allegro to ktoś kupi. W wójciku pokupowałam ubranka świetne jakościowo moje dziecko nic nie poniszczyło bo to z wójcika wszystko. A mówiłam już o sukienkach z la manii? Stać mnie. ![]() Tyle lat nauki jak krew w piach, przecinków nie nauczyli stawiać. ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Apropos sukienek (mam bzika na punkcie sukienek) to kupiony osobiście materiał, własny projekt, dodatki pasmanteryjne i uzdolniona krawiecko koleżanka działają cuda. Chyba zacznę doszywać metki z moim i jej nazwiskiem ![]() Ja rozumiem, że akcji SZP można nie popierać. Można ją krytykować i sama to robię uważając tę akcję za karykaturę i węża zjadającego własny ogon, ale nie rozumiem pogardy bijącej z tekstu:"Po co komu szafa, skoro i tak nie ma co w nią włożyć". Nie zawsze ludzie mają biedę na własne życzenie i takim ludziom po prostu trzeba pomóc. Choroba może zdarzyć się każdemu, bo nie zwraca uwagi ani na wiek ani na status materialny. I może się zdarzyć tak, że nagle z wyżyn finansowych strąca do dołka. Oby Małgorzata nigdy się o tym nie przekonała na własnej skórze.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ej, ona taka bogata, ale jednak nie ma na praczkę - w poście przytoczonym gdzieś wyżej napisała, że zrobiła sobie hybrydy i prała ręcznie i hybryda wytrzymała to ![]() przyszłam tu z czymś innym, no ale padłam i powstać nie mogę ![]() Małgorzatka rozwaliła system ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |
Wredny kotecek
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49217512]
ej, ona taka bogata, ale jednak nie ma na praczkę - w poście przytoczonym gdzieś wyżej napisała, że zrobiła sobie hybrydy i prała ręcznie i hybryda wytrzymała to ![]() [/QUOTE] Zrzućmy się jej na pralkę franię ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Konto usunięte
|
dobra, już wiem co miałam napisać
roszczeniowość rodzin, kontekscie tabletów, perfum itd jest bezdyskusyjna w podpisie mam panią, dla której robimy paczkę - na pierwszy rzut oka też paczka "na bogato" - żywność, chemia ok - ale była prośba o lodówkę i krzesła i powiem tak starych krzeseł nie widziałam - widziałam za to lodówkę mającą 27 lat ![]() w trakcie wizyty kazałam wymienić czego jeszcze potrzebują córka poprosiła o nową pralkę - obejrzałam starą - około 40-letni automat, po prostu antyk, nawet z dzieciństwa takich nie pamiętam, moja mama miała nowocześniejszą ![]() a teraz opowieść o braku roszczeniowości pojawiła się też prośba o emaliowane garnki -jestem przyzwyczajona do porządnych rzeczy - znalazłam Emalię Olkusz na gumtree za 200 zł a wczoraj wyczaiłam takie promocyjne cuda http://www.carrefour.pl/promocje/akc...nki_brabantia# zadzwoniłam do córki z zapytaniem, czy reflektuje na takie garnki z Emalii Olkusz czy woli te z Carrefour podziękowała za troskę i stwierdziła, że nie - chce najtańsze emaliowane ponieważ mama czasem zapomina, że postawiła coś na palniku i szkoda takie drogie garnki spalić a przecież mogła się zgodzić, wziąść sobie (mieszka osobno) i kupić mamie najtańsze emaliowane chociaż z drugiej strony myślę, że porządny garnek nie tak łatwo spalić jak taki cienki emaliowany, nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziewczyny, nie ma co już rostrząsać tematu trolla z Wilanowa
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Przyczajenie
|
Nie stawiajcie mnie na rowni z ta dziwna pania. Nie jestem trollem i nie przyszlam tu z zamiarem obrazania kogokolwiek. Nie mam nic wspolnego z Wilanowem. Mam tylko czasem lekka manie, ale nie mam La Manii. Wojcik to moj szwagier. Nie piore go ani w pralce ani recznie. Sam sie myje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Konto usunięte
|
okazuję, że SzP całkiem dobrze działa w social media i zaczęła współpracę z blogerami.
trochę mi się dziwnie zrobiło, bo zobaczyłam to dziś na blogu, którego autora bardzo lubię i u drugiego, równie znanego, którego znam osobiście. nie wiem, pewnie intencje mieli dobre i może nie wiedzą ile Paczka ma w sobie błędów i niedopracowań, a jeśli o tym wiedzą, a i tak promują no to hmm... |
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Wredny kotecek
|
Wczoraj odpuściłam sobie czekoladę milkę kiedy przeczytałam, że wspiera SzP :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie kupuję milki. Cebulacka czekolada z lidla mi starczy. Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2014-12-05 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Konto usunięte
|
O ja tępa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Jakie czerwone? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.