DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-28, 19:17   #2731
SweetLips
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Słupsk
Polecam dr Z. Studzińskiego - zanim trafiłam do dr Studzińskiego chodziłam do lekarza w przychodni, który badał mnie "na oko" jedynym badaniem byla cytologia - o skutkach takiego tragicznego leczenia mogę długo pisac. Szczesliwie trafilam do dr Studzińskiego, który robi kompleksowe badania dzięki, którym nic nie przeoczy ( usg piersi, usg dopochwowe, kolposkopia, cytologia). Wizyta w prywatnym gabinecie kosztuje ale naprawde warto.
SweetLips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 19:29   #2732
studi
Zakorzenienie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Polecam Panią Ginekolog Annę Łaszcz-Karasińską we Wrocławiu, przyjmuje przy ul.Kościerzyńskiej we wtorki, czwartki i soboty, pani doktor jest wyjątkowo wyrozumiała, sympatyczna i dokładna, po wiecznie nawracających sie infekcjach kazała mi zrobić antybiogram, czego żadnen poprzedni lekarz nawet nie zaproponował, wykonuje systematycznie cytologię i można zwrócić się do niej z każdą wątpliwością.Cena za wizytę jest naprawdę atrakcyjna, jedyny minus to długi czas oczekiwania w kolejce
Stary 2010-06-28, 22:40   #2733
Agnes_1977
Przyczajenie

Warszawa - dr. Dariusz Góźdź

Byłam z moimi problemami u wielu "specjalistów", którzy na dzień dobry kierowali mnie na szereg badań i mało ich interesowało co ja mam do powiedzenia o moich objawach, albo od razu chcieli mi zapisać tabletki antykoncepcyjne produkcji firmy, której logo mieli na fartuchu.
Dr. Góźdź był zupełnie inny. Wysłuchał wszystkiego co miałam do powiedzenia, uspokoił moje obawy (hipochondryczka ze mnie ;-)). Miałam bardzo nieregularny okres i problemy z zajściem w ciążę.
Dopiero on poprawnie zdiagnozował moje zaburzenia hormonalne.

Wspaniały lekarz i wspaniały człowiek pełen empatii. Świetny specjalista, trochę w typie roztargnionego naukowca, ale wiedzę ma naprawdę niesamowitą, a cierpliwość do odpowiadania na tysiące pytań ogromną. Wiem, bo wypróbowałam. Polecam go wszystkim moim koleżankom, które maja problemy nie do rozwiązania..
Obecnie jestem szczęśliwą mamą

Pozdrawiam,
Agnieszka

PS. Dane kontaktowe znajdziecie na www.bestmedpolna.pl (albo jakoś podobnie)
Agnes_1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 22:51   #2734
edytkaac
Rozeznanie

Dziewczyny a może ktoś zna jakiegoś dobrego lekarza z Wieruszowa (woj. łódzkie) lub Kępna?

Przeszukałam forum i nic nie znalazłam...
edytkaac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 10:48   #2735
kiika
Zadomowienie

KRAKÓW - DR JAKUBOWSKI
Pracuje w przychodni na ulicy Kutrzeby. Rzeczowy, konkretny, bardzo solidny i kompetentny. Troszczy się o swoje pacjentki, potrafi rzeczowo wszystko wytłumaczyć bez zbędnego lania wody. Serdecznie polecam.

Edytowane przez kiika
Czas edycji: 2010-08-05 o 09:59
kiika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 14:42   #2736
no_elle
Przyczajenie

Łódź, ul. Jaracza 36a

Polecam dr Stanisława Sokołowskiego. Jest to mężczyzna w starszym wieku, ale bardzo dokładny, delikatny i zadbany. Jest człowiekiem spokojnym i bardzo uprzejmym. Naprawdę polecam Wizyta kosztuje 50 zł, badanie cytologiczne 20 zł.
no_elle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-03, 15:58   #2737
Andzia804
Rozeznanie

GG do Andzia804

Cześć nie wiedziałam gdzie zamieścić moje pytanie więc pisze tu, moja koleżanka ma 16 lat i ma problem jak można temu zaradzic orócz terapii hormonalnej?? jak zbić testosteron u nastolatki który skutkuje nadmiernym owłosieniem ciała:/

W Moim UK od 16.07.2011r.

Kamelot - MÓJ
Andzia804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 01:04   #2738
Agnes_1977
Przyczajenie

Warszawa - Dr. Dariusz Góźdź

Miły, pogodny człowiek, mądry i zdolny lekarz! Dzień narodzin mojego synka dzięki Panu Doktorowi to dzień usmiechu, wzruszen i spokoju ze wszystko bylo i jest ok...z dzieckiem jak i ze mna
Z pewnoscią następny poród tylko z Panem Doktorem!!!

przyjmuje w klinice best.med polna w Warszawie. drogi też nie jest.
polecam,
szczęśliwa mama
Agnes_1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 13:56   #2739
PannaCola
Zadomowienie

A czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi polecić jakiegoś lekarza z Łodzi ... ? Najlepiej przyjmującego bezpłatnie...

www.pajacyk.pl kliknij na brzuszek.!
PannaCola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 13:21   #2740
rudeki
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Agnes_1977 Pokaż wiadomość
Warszawa - Dr. Dariusz Góźdź

Miły, pogodny człowiek, mądry i zdolny lekarz! Dzień narodzin mojego synka dzięki Panu Doktorowi to dzień usmiechu, wzruszen i spokoju ze wszystko bylo i jest ok...z dzieckiem jak i ze mna
Z pewnoscią następny poród tylko z Panem Doktorem!!!

przyjmuje w klinice best.med polna w Warszawie. drogi też nie jest.
polecam,
szczęśliwa mama

mogłabys napisać ile kosztuje wizyta u doktora?
rudeki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 19:50   #2741
Orticulus
Raczkowanie

Warszawa
dr. Aneta Dudel

Przesympatyczna młoda Pani doktor, doskonałe podejście do pacjentki
To była moja pierwsza wizyta i jestem ogromnie zadowolona.

Pani doktor przyjmuje w Med Expert na Łukowskiej, wizyta kosztuje 120 zł.

Polecam
Orticulus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 23:23   #2742
Fruchtgeele
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Orticulus Pokaż wiadomość
Warszawa
dr. Aneta Dudel

Przesympatyczna młoda Pani doktor, doskonałe podejście do pacjentki
To była moja pierwsza wizyta i jestem ogromnie zadowolona.

Pani doktor przyjmuje w Med Expert na Łukowskiej, wizyta kosztuje 120 zł.

Polecam

W Warszawie dobry jest też Medokin przy metrze Stokłosy, chodzę tam do dra MAtkowskiego, ale kiedy był na urlopie cytologię robiła mi dr Kurowska i też jest sympatyczna i delikatna, od razu mnie zbadała razem z piersiami i pogadała jak na normalnej wizycie, a zapłaciłam tylko za cytologię. Nie wiem jak ten trzeci lekarz, znajoma była i mówiła, że w porządku. Wizyta kosztuje poniżej 100 zł.
mają swoją stronę internetową: medokin.pl
Fruchtgeele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 00:43   #2743
muszynianka
Zakorzenienie

Zastanawiam się nad stworzeniem wątku gdzie dziewczyny wymieniałyby ginekologów którzy przepisują pigułki niepełnoletnim. Chociaż to trochę bez sensu bo w sumie można by tu dopisywać co by oszczędziło wielu tematów ?
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 14:15   #2744
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

KIELCE

Zdecydowanie polecam dr.Balińską. Prywatnie przyjmuje na ulicy Mickiewicza. Rejestruje się do niej wcześniej telefonicznie,umawia się na godziny. Przyjmuje w środy od 15.00(chyba) do 17.30. Jakoś tak. Jest cierpliwa,spokojna. Tłumaczy wszystko dokładnie-nie irytuje się. Jest bardzo dokładna. Przede wszystkim wie co robi i to jest najważniejsze-dla niej dobro pacjentki jest zdecydowanie najważniejsze.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 23:06   #2745
czarnapantera
Raczkowanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )

Cytat:
Napisane przez Misiaczek20 Pokaż wiadomość
sosnowiec

Ja moge polecic pania doktor Elżbiete Szatan z Sosnowca dzieki tej pani od sierpnia mam stwierdzone PCOS i po dwoch cyklach leczenia jestem w ciazy jest fantastyczna,mila,kompete ntna i zyczliwa
Mogłabyś podać jakieś namiary na nią ??
czarnapantera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 01:26   #2746
finezja000
Przyczajenie

A czy któraś z Was mogłaby polecić mi dobrego, sprawdzonego ginekologa w Poznaniu? Jaki/a jest w stosunku do pacjentki, ile się płaci za wizytę itd Za odpowiedzi dziękuję
finezja000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 12:42   #2747
aness7
Przyczajenie

Warszawa - dr n. med. Justyna Radkiewicz
Specjalista II stopnia w ginekologii i położnictwie, ultrasonografista, wykonuje kolposkopię i krioterapię.
Ja prowdzę ciążę u dr Radkiewicz i jestem bardzo zadowolona, bardzo miła, delikatna i kompetentna. Bardzo dobry ultrasonografista - każde usg bardzo dokładnie opisuje i wszystko tłumaczy i pokazuje.
aness7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 09:34   #2748
czekolada13
Przyczajenie

Ja też mam pytanko chodziłam do ginekologa prawie rok byłam tylko raz przez niego badana do tego cytologia i usg piersi nic poza tym. Dlatego poszukuję w Krakowie ginekologa który jest naprawdę profesjonalistą czyli robi wszystko żeby sprawdzić że wszystko jest w pożądku czyli tak naprawdę podstawowe badania...Bardzo proszę
czekolada13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 01:27   #2749
Magda_wawa
Przyczajenie

Warszawa - dr. Dariusz Góźdź

Jedyny lekarz, który zainteresował się mną i moim problemem, zawsze wszystko mi wytłumaczy i doradzi, pomógł mi bardzo w trakcie porodu jak i po gdy miałam popważne komplikacje + depresję poporodową. Chodzę do niego od 10 lat i polecam każdej kobiecie.
Magda_wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 11:15   #2750
Sharbat_Gula
Raczkowanie

WARSZAWA, Dr Ilona Guźińska
Świetna ginekolożka, byłam u niej na swojej pierwszej wizycie pare tygodni temu, oprócz normalnego badania, bada piersi, rozmawia o antykoncepcji, jak chronic sie przed infekcjami okolic intymnych oraz chorobami przenoszonymi droga płciową. Wszystko dokladnie tłumaczy zanim cos zrobi mówi teraz wezmę to i to i będę robiła tak i tak. Zero niespodzianek. Z gabinetu wyszlam z ulotkami o hpv. Pyta o choroby w rodzinie. Jednym słowem super! Nawet się moimi bliznami zainteresowała. Cena wizyty to 100zl ale miedzy 9 a 11 są godziny studenckie i po pokazaniu legitymacji płaci się 60zł Jedyny minus to gabinet zlokalizowany prawie w annopolu :p A i umawiać się trzeba 3 tyg wczesniej bo Pani doktor ma mase pacjentek
Sharbat_Gula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:06   #2751
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Ja też chodzę do tamtego gabinetu - do doktor Kowalskiej

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 21:47   #2752
redo92
BAN stały

Ostatnio pierwszy raz poszłam do ginekologa.
Bałam się strasznie, ale wszystko poszło ładnie i gładko No może poza tym ze wykryli mi nadżerke ale to mało istotne hehe ;p
Z czystym sumieniem mogę polecić dr Annę Feręc z niepublicznej przychodni MEDIC-MED na ulicy Aleksandrowskiej w Łodzi koło pizzeri Otto.
Przed wypisaniem tabletek antykoncepcyjnych musiałam zrobić badania, za co kolejny plus, bo nie olewa pacjenta
redo92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 22:27   #2753
Celestia
Zakorzenienie

LUBLIN
dr Ewa Jagniątkowska
ul. Hempla 5
przyjmuje w pon, wt i czw od 15-17

miła i komunikatywna, polecam
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:39   #2754
Vertical
Raczkowanie

Tarnów

Polecam dr Annę Smidę. Jak na razie jestem z niej bardzo zadowolona; jest kompetentna, miła i ma dużą wiedzę merytoryczną.
Vertical jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 00:46   #2755
m_magda94
Raczkowanie

Przejrzałam wiele wypowiedzi. Przeszukałam wątki o lekarzach z Warszawy. Jednak trudno dokonać mi wyboru. Przede wszystkim na pierwszą wizytę szukam sympatycznej kobiety, która wszystko mi wyjaśni. Ponadto dodam, że mam 16lat i niedawno zaczęłam współżycie. Mam strasznie nieregularny i bardzo bolesny okres. Od 3.lat mam miesiączkę i uważam, że po takim czasie powinien wyregulować się....liczę na przepisanie proszków antykoncepcyjnych. Proszę o radę.
m_magda94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 16:46   #2756
kasiuleks
Rozeznanie

Vertical ja wlasnie wybieram sie do tej pani na wizyte. Moglabys mi powiedziec ile kosztuje wizyta prywatnie ? Z gory dzieki.

[ ' ]
kasiuleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 13:18   #2757
Vertical
Raczkowanie

Wizyta kosztuje 60 zł. i polecam Ci iść nie na Krakowską tylko na Sowińskiego, do przychodni
Vertical jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 19:00   #2758
Rebelious
Zakorzenienie

.

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2014-07-02 o 17:58
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 16:47   #2759
Monnisiella
Raczkowanie

Ja polecam doktor Elżbietę Muszyńską - specjalistka ginekolog-położnik z Warszawy. Jest cudowna! Miła i sympatyczna, o wszystko dopytuje i chętnie pomaga. Takich lekarzy brakuje! Przyjmuje przy ge. zajączka 11 lok. C4A w Warszawie

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Ja polecam doktor Elżbietę Muszyńską - specjalistka ginekolog-położnik z Warszawy. Jest cudowna! Miła i sympatyczna, o wszystko dopytuje i chętnie pomaga. Takich lekarzy brakuje! Przyjmuje przy gen. zajączka 11 lok. C4A w Warszawie
Monnisiella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:09   #2760
Pumcia90
Przyczajenie

Pytanie odnośnie dr Urszuli Ruszczyńskiej - Warszawa.

Dziewczyny, wiecie może czy dr Ruszczyńska przyjmuje nadal przy ul. Marszałkowskiej? Weszłam na ich stronę, ale ona nie figuruje na liście lekarzy. Jest tam jakaś Iwona Ruszczyńska - czy to jakaś pomyłka, czy ona już tam nie pracuje?? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pumcia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości