|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Słupsk
Polecam dr Z. Studzińskiego - zanim trafiłam do dr Studzińskiego chodziłam do lekarza w przychodni, który badał mnie "na oko" jedynym badaniem byla cytologia - o skutkach takiego tragicznego leczenia mogę długo pisac. Szczesliwie trafilam do dr Studzińskiego, który robi kompleksowe badania dzięki, którym nic nie przeoczy ( usg piersi, usg dopochwowe, kolposkopia, cytologia). Wizyta w prywatnym gabinecie kosztuje ale naprawde warto. |
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Polecam Panią Ginekolog Annę Łaszcz-Karasińską we Wrocławiu, przyjmuje przy ul.Kościerzyńskiej we wtorki, czwartki i soboty, pani doktor jest wyjątkowo wyrozumiała, sympatyczna i dokładna, po wiecznie nawracających sie infekcjach kazała mi zrobić antybiogram, czego żadnen poprzedni lekarz nawet nie zaproponował, wykonuje systematycznie cytologię i można zwrócić się do niej z każdą wątpliwością.Cena za wizytę jest naprawdę atrakcyjna, jedyny minus to długi czas oczekiwania w kolejce
|
#2733 |
|
Przyczajenie
|
Warszawa - dr. Dariusz Góźdź
Byłam z moimi problemami u wielu "specjalistów", którzy na dzień dobry kierowali mnie na szereg badań i mało ich interesowało co ja mam do powiedzenia o moich objawach, albo od razu chcieli mi zapisać tabletki antykoncepcyjne produkcji firmy, której logo mieli na fartuchu. Dr. Góźdź był zupełnie inny. Wysłuchał wszystkiego co miałam do powiedzenia, uspokoił moje obawy (hipochondryczka ze mnie ;-)). Miałam bardzo nieregularny okres i problemy z zajściem w ciążę. Dopiero on poprawnie zdiagnozował moje zaburzenia hormonalne. Wspaniały lekarz i wspaniały człowiek pełen empatii. Świetny specjalista, trochę w typie roztargnionego naukowca, ale wiedzę ma naprawdę niesamowitą, a cierpliwość do odpowiadania na tysiące pytań ogromną. Wiem, bo wypróbowałam. Polecam go wszystkim moim koleżankom, które maja problemy nie do rozwiązania.. Obecnie jestem szczęśliwą mamą ![]() Pozdrawiam, Agnieszka PS. Dane kontaktowe znajdziecie na www.bestmedpolna.pl (albo jakoś podobnie) |
|
|
|
#2734 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a może ktoś zna jakiegoś dobrego lekarza z Wieruszowa (woj. łódzkie) lub Kępna?
Przeszukałam forum i nic nie znalazłam... |
|
|
|
#2735 |
|
Zadomowienie
|
KRAKÓW - DR JAKUBOWSKI
Pracuje w przychodni na ulicy Kutrzeby. Rzeczowy, konkretny, bardzo solidny i kompetentny. Troszczy się o swoje pacjentki, potrafi rzeczowo wszystko wytłumaczyć bez zbędnego lania wody. Serdecznie polecam. Edytowane przez kiika Czas edycji: 2010-08-05 o 09:59 |
|
|
|
#2736 |
|
Przyczajenie
|
Łódź, ul. Jaracza 36a
Polecam dr Stanisława Sokołowskiego. Jest to mężczyzna w starszym wieku, ale bardzo dokładny, delikatny i zadbany. Jest człowiekiem spokojnym i bardzo uprzejmym. Naprawdę polecam Wizyta kosztuje 50 zł, badanie cytologiczne 20 zł.
|
|
|
|
#2737 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
nie wiedziałam gdzie zamieścić moje pytanie więc pisze tu, moja koleżanka ma 16 lat i ma problem jak można temu zaradzic orócz terapii hormonalnej?? jak zbić testosteron u nastolatki który skutkuje nadmiernym owłosieniem ciała:/
|
|
#2738 |
|
Przyczajenie
|
Warszawa - Dr. Dariusz Góźdź
Miły, pogodny człowiek, mądry i zdolny lekarz! Dzień narodzin mojego synka dzięki Panu Doktorowi to dzień usmiechu, wzruszen i spokoju ze wszystko bylo i jest ok...z dzieckiem jak i ze mna ![]() Z pewnoscią następny poród tylko z Panem Doktorem!!! przyjmuje w klinice best.med polna w Warszawie. drogi też nie jest. polecam, szczęśliwa mama
|
|
|
|
#2739 |
|
Zadomowienie
|
A czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi polecić jakiegoś lekarza z Łodzi ... ? Najlepiej przyjmującego bezpłatnie...
|
|
|
|
#2740 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mogłabys napisać ile kosztuje wizyta u doktora?
|
|
|
|
|
#2741 |
|
Raczkowanie
|
Warszawa
dr. Aneta Dudel Przesympatyczna młoda Pani doktor, doskonałe podejście do pacjentki ![]() To była moja pierwsza wizyta i jestem ogromnie zadowolona. Pani doktor przyjmuje w Med Expert na Łukowskiej, wizyta kosztuje 120 zł. Polecam
|
|
|
|
#2742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W Warszawie dobry jest też Medokin przy metrze Stokłosy, chodzę tam do dra MAtkowskiego, ale kiedy był na urlopie cytologię robiła mi dr Kurowska i też jest sympatyczna i delikatna, od razu mnie zbadała razem z piersiami i pogadała jak na normalnej wizycie, a zapłaciłam tylko za cytologię. Nie wiem jak ten trzeci lekarz, znajoma była i mówiła, że w porządku. Wizyta kosztuje poniżej 100 zł. mają swoją stronę internetową: medokin.pl |
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad stworzeniem wątku gdzie dziewczyny wymieniałyby ginekologów którzy przepisują pigułki niepełnoletnim. Chociaż to trochę bez sensu bo w sumie można by tu dopisywać co by oszczędziło wielu tematów
?
|
|
|
|
#2744 |
|
Konto usunięte
|
KIELCE
Zdecydowanie polecam dr.Balińską. Prywatnie przyjmuje na ulicy Mickiewicza. Rejestruje się do niej wcześniej telefonicznie,umawia się na godziny. Przyjmuje w środy od 15.00(chyba) do 17.30. Jakoś tak . Jest cierpliwa,spokojna. Tłumaczy wszystko dokładnie-nie irytuje się. Jest bardzo dokładna. Przede wszystkim wie co robi i to jest najważniejsze-dla niej dobro pacjentki jest zdecydowanie najważniejsze.
|
|
|
|
#2745 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
|
|
|
|
#2746 |
|
Przyczajenie
|
A czy któraś z Was mogłaby polecić mi dobrego, sprawdzonego ginekologa w Poznaniu? Jaki/a jest w stosunku do pacjentki, ile się płaci za wizytę itd
Za odpowiedzi dziękuję
|
|
|
|
#2747 |
|
Przyczajenie
|
Warszawa - dr n. med. Justyna Radkiewicz
Specjalista II stopnia w ginekologii i położnictwie, ultrasonografista, wykonuje kolposkopię i krioterapię. Ja prowdzę ciążę u dr Radkiewicz i jestem bardzo zadowolona, bardzo miła, delikatna i kompetentna. Bardzo dobry ultrasonografista - każde usg bardzo dokładnie opisuje i wszystko tłumaczy i pokazuje. |
|
|
|
#2748 |
|
Przyczajenie
|
Ja też mam pytanko chodziłam do ginekologa prawie rok byłam tylko raz przez niego badana do tego cytologia i usg piersi nic poza tym. Dlatego poszukuję w Krakowie ginekologa który jest naprawdę profesjonalistą czyli robi wszystko żeby sprawdzić że wszystko jest w pożądku czyli tak naprawdę podstawowe badania...Bardzo proszę
|
|
|
|
#2749 |
|
Przyczajenie
|
Warszawa - dr. Dariusz Góźdź
Jedyny lekarz, który zainteresował się mną i moim problemem, zawsze wszystko mi wytłumaczy i doradzi, pomógł mi bardzo w trakcie porodu jak i po gdy miałam popważne komplikacje + depresję poporodową. Chodzę do niego od 10 lat i polecam każdej kobiecie. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
WARSZAWA, Dr Ilona Guźińska
Świetna ginekolożka, byłam u niej na swojej pierwszej wizycie pare tygodni temu, oprócz normalnego badania, bada piersi, rozmawia o antykoncepcji, jak chronic sie przed infekcjami okolic intymnych oraz chorobami przenoszonymi droga płciową. Wszystko dokladnie tłumaczy zanim cos zrobi mówi teraz wezmę to i to i będę robiła tak i tak. Zero niespodzianek. Z gabinetu wyszlam z ulotkami o hpv. Pyta o choroby w rodzinie. Jednym słowem super! Nawet się moimi bliznami zainteresowała. Cena wizyty to 100zl ale miedzy 9 a 11 są godziny studenckie i po pokazaniu legitymacji płaci się 60zł Jedyny minus to gabinet zlokalizowany prawie w annopolu :p A i umawiać się trzeba 3 tyg wczesniej bo Pani doktor ma mase pacjentek
|
|
|
|
#2751 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja też chodzę do tamtego gabinetu - do doktor Kowalskiej
|
|
#2752 |
|
BAN stały
|
Ostatnio pierwszy raz poszłam do ginekologa.
Bałam się strasznie, ale wszystko poszło ładnie i gładko No może poza tym ze wykryli mi nadżerke ale to mało istotne hehe ;pZ czystym sumieniem mogę polecić dr Annę Feręc z niepublicznej przychodni MEDIC-MED na ulicy Aleksandrowskiej w Łodzi koło pizzeri Otto. Przed wypisaniem tabletek antykoncepcyjnych musiałam zrobić badania, za co kolejny plus, bo nie olewa pacjenta
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
LUBLIN
dr Ewa Jagniątkowska ul. Hempla 5 przyjmuje w pon, wt i czw od 15-17 miła i komunikatywna, polecam
|
|
|
|
#2754 |
|
Raczkowanie
|
Tarnów
Polecam dr Annę Smidę. Jak na razie jestem z niej bardzo zadowolona; jest kompetentna, miła i ma dużą wiedzę merytoryczną. |
|
|
|
#2755 |
|
Raczkowanie
|
Przejrzałam wiele wypowiedzi. Przeszukałam wątki o lekarzach z Warszawy. Jednak trudno dokonać mi wyboru. Przede wszystkim na pierwszą wizytę szukam sympatycznej kobiety, która wszystko mi wyjaśni. Ponadto dodam, że mam 16lat i niedawno zaczęłam współżycie. Mam strasznie nieregularny i bardzo bolesny okres. Od 3.lat mam miesiączkę i uważam, że po takim czasie powinien wyregulować się....liczę na przepisanie proszków antykoncepcyjnych. Proszę o radę.
|
|
|
|
#2756 |
|
Rozeznanie
|
Vertical ja wlasnie wybieram sie do tej pani na wizyte. Moglabys mi powiedziec ile kosztuje wizyta prywatnie ? Z gory dzieki.
|
#2757 |
|
Raczkowanie
|
Wizyta kosztuje 60 zł. i polecam Ci iść nie na Krakowską tylko na Sowińskiego, do przychodni
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 17:58 |
|
|
|
#2759 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam doktor Elżbietę Muszyńską - specjalistka ginekolog-położnik z Warszawy. Jest cudowna! Miła i sympatyczna, o wszystko dopytuje i chętnie pomaga. Takich lekarzy brakuje! Przyjmuje przy ge. zajączka 11 lok. C4A w Warszawie
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Ja polecam doktor Elżbietę Muszyńską - specjalistka ginekolog-położnik z Warszawy. Jest cudowna! Miła i sympatyczna, o wszystko dopytuje i chętnie pomaga. Takich lekarzy brakuje! Przyjmuje przy gen. zajączka 11 lok. C4A w Warszawie |
|
|
|
#2760 |
|
Przyczajenie
|
Pytanie odnośnie dr Urszuli Ruszczyńskiej - Warszawa.
Dziewczyny, wiecie może czy dr Ruszczyńska przyjmuje nadal przy ul. Marszałkowskiej? Weszłam na ich stronę, ale ona nie figuruje na liście lekarzy. Jest tam jakaś Iwona Ruszczyńska - czy to jakaś pomyłka, czy ona już tam nie pracuje?? Będę wdzięczna za odpowiedź. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

turystyki i rekreacji o specjalności hotelarstwo i gastronomia

Za odpowiedzi dziękuję