Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon! - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-14, 09:52   #2731
pati0090
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość

krolewna - nasi ojcowie z TŻtem też mają tak samo na imię, a mamy na taką samą pierwszą literę więc wgl śmiesznie.
mój tata i tata tż mają oboje na imię Zbigniew
ja z tż P&P, Teściowa z teściem Z&Z

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 09:55   #2732
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Oleandra, teraz mi sie troche przykro zrobilo z tym, ze nieprawdziwy slub... My bedziemy mieli koscielny pol roku po cywilnym. Dla nas znacznie wazniejszy jest koscielny. Rowniez planujemy piekna oprawe i huczne wesele. Byloby mi bardzo przykro, gdyby goscie mysleli, ze to tylko na pokaz. Cale zycie marze o pieknym slubie...
Stary 2015-04-14, 09:57   #2733
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
jestem w ciężkim szoku
Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Pozostawię to bez komentarza...
Najważniejsze, że Wy macie się dobrze
Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
Właśnie zbieram koparę z ziemi...
Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

klask i:
Ja też zbierałam, a czytając to wszystko to myślałam, że mi oczy wyjdą na wierzch

Jeśli ktoś dostał "ode mnie" jakąś PW, to też olać. Wysłane PW się gdzieś zapisują?
Tak przy okazji dodam, że z mojego maila też wyszło kilka wiadomości
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 09:58   #2734
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Post Dot.: Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon!

Asica, chora sytuacja. Mam nadzieje ze juz zmienilas haslo. Moze w ogole zaloz nowe konto? Dziwna sprawa...
Stary 2015-04-14, 10:00   #2735
gr8ania
Moderator

Cytat:
Napisane przez oleandra123 Pokaż wiadomość
Mnie cudze sluby w ogole nie ruszaja Na ostatnim, bylo mi nawet troche do smiechu jak PM zrobili taka ceremonie wyrezyserowana, z przyjaciolmi dajacymi przemowienia, wedding plannerka z mikroforem przy uchu biegajaca jak opetana czy wszystkie piosenki sa puszczane w odpowiednim momencie itp Problem w tym ze siedzialam obok kolezanki ktora bedac w ciazy sie wzruszala strasznie i plakala jak bobr (dobrze ze byla bez makijazu), a ja sie dusilam od smiechu (w srodku oczywiscie, kazdy ma slub jaki sobie wymarzyl, wiec niegrzecznie byloby krytykowac). Ale to bylo takie troche przedstawienie a PM wygladalo jal aktorzy (zreszta to nie byl prawdziwy slub, bo w urzedzie byli juz miesiac wczesniej, sami)
Dlaczego nieprawdziwy? Dla mnie ślub kościelny jest tak samo prawdziwy jak cywilny. To że dla Ciebie nie jest istotny nie znaczy, że dla innych też
Stary 2015-04-14, 10:00   #2736
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Asica, chora sytuacja. Mam nadzieje ze juz zmienilas haslo. Moze w ogole zaloz nowe konto? Dziwna sprawa...
Zmieniłam od razu! Mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy.
A ja chyba muszę zainwestować w jakiś telefon z dostępem do wizażu
Stary 2015-04-14, 10:02   #2737
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Asica, ulżyło nam

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 10:03   #2738
gr8ania
Moderator

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
Ja też zbierałam, a czytając to wszystko to myślałam, że mi oczy wyjdą na wierzch

Jeśli ktoś dostał "ode mnie" jakąś PW, to też olać. Wysłane PW się gdzieś zapisują?
Tak przy okazji dodam, że z mojego maila też wyszło kilka wiadomości
Takie coś to już chyba karalne jest...

Pochwalę Ci się, bo wątpię, żę będziesz w stanie nadrobić - mamy ubranego Pana Młodego brakuje mu gaci i skarpetek
Stary 2015-04-14, 10:03   #2739
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Ale w ogóle Kto ma jakiś cel w takim czymś?
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 10:06   #2740
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Asica, ulżyło nam

Cytat:
Takie coś to już chyba karalne jest...

Pochwalę Ci się, bo wątpię, żę będziesz w stanie nadrobić - mamy ubranego Pana Młodego brakuje mu gaci i skarpetek
a tak się martwiłaś, że w dresie pójdzie

Nie wiem czy karalne, ale w chwili obecnej nie jestem w stanie nikomu nic udowodnić. W każdym razie ta osoba jednak za dobrze mnie nie zna, bo np. spraw mieszkaniowych nie byłoby żadnych, bo mieszkanie należy do moich rodziców
Postaram się dojść do tego kto jest taki inteligentny inaczej

Byłam wczoraj na pole dance - coraz bardziej mi się podoba, ale w tym sezonie chyba sukienki nie założę

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Ale w ogóle Kto ma jakiś cel w takim czymś?
pewnie żaden, no może zrobić komuś na złość
Stary 2015-04-14, 10:07   #2741
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem czy karalne, ale w chwili obecnej nie jestem w stanie nikomu nic udowodnić. W każdym razie ta osoba jednak za dobrze mnie nie zna, bo np. spraw mieszkaniowych nie byłoby żadnych, bo mieszkanie należy do moich rodziców
Postaram się dojść do tego kto jest taki inteligentny inaczej

Byłam wczoraj na pole dance - coraz bardziej mi się podoba, ale w tym sezonie chyba sukienki nie założę
masakra, a może gdzieś się nie wylogowałaś i ktoś miał dzięki temu hasło??
Stary 2015-04-14, 10:09   #2742
gr8ania
Moderator

Cytat:

No martwiłam
U mnie siniaków też cała masa tylko do końca kwietnia chodzę, w maju coś mniej kontuzjogennego muszę ogarnąć
Stary 2015-04-14, 10:12   #2743
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
masakra, a może gdzieś się nie wylogowałaś i ktoś miał dzięki temu hasło??
w domu jedynie byłam niewylogowana, ale tam nikogo nie było, a w pracy mam automatyczne czyszczenie przy zamykaniu przeglądarki, więc też powinno się wylogować.
Stary 2015-04-14, 10:19   #2744
MagicGirls
Zakorzenienie

Asica... Nie wiem co powiedzieć, jestem w szoku...
Dobrze że to "żart" ,Ale jakbym dorwala tego dowcipnisia to bym jemu no i tu wchodzi cenzura
Stary 2015-04-14, 10:19   #2745
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
No martwiłam
U mnie siniaków też cała masa tylko do końca kwietnia chodzę, w maju coś mniej kontuzjogennego muszę ogarnąć
ja też tak w połowie sierpnia zrobię sobie miesięczną przerwę

W ogóle miałam dzisiaj koszmar ślubny
Śniło mi się, że byłam na przymiarce. Okazało się, że zamiast sukni zamówiłam jakieś spodnie i nie byłam do nich przekonana, ale ludzie z salonu mówili, że bardzo ładnie wyglądam i już byłam zdecydowane, że pójdę w tych spodniach do ślubu, ale babeczka z salonu powiedziała, że buty muszę inne kupić, bo mi te nie będą pasować
Stary 2015-04-14, 10:20   #2746
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie cudze sluby w ogole nie ruszaja Na ostatnim, bylo mi nawet troche do smiechu jak PM zrobili taka ceremonie wyrezyserowana, z przyjaciolmi dajacymi przemowienia, wedding plannerka z mikroforem przy uchu biegajaca jak opetana czy wszystkie piosenki sa puszczane w odpowiednim momencie itp Problem w tym ze siedzialam obok kolezanki ktora bedac w ciazy sie wzruszala strasznie i plakala jak bobr (dobrze ze byla bez makijazu), a ja sie dusilam od smiechu (w srodku oczywiscie, kazdy ma slub jaki sobie wymarzyl, wiec niegrzecznie byloby krytykowac). Ale to bylo takie troche przedstawienie a PM wygladalo jal aktorzy (zreszta to nie byl prawdziwy slub, bo w urzedzie byli juz miesiac wczesniej, sami)

no jak tak można!
dziwne masz podejscie.
Stary 2015-04-14, 10:21   #2747
oleandra123
Zadomowienie

Cytat:
Dlaczego nieprawdziwy? Dla mnie ślub kościelny jest tak samo prawdziwy jak cywilny. To że dla Ciebie nie jest istotny nie znaczy, że dla innych też
Cytat:
Oleandra, teraz mi sie troche przykro zrobilo z tym, ze nieprawdziwy slub... My bedziemy mieli koscielny pol roku po cywilnym. Dla nas znacznie wazniejszy jest koscielny. Rowniez planujemy piekna oprawe i huczne wesele. Byloby mi bardzo przykro, gdyby goscie mysleli, ze to tylko na pokaz. Cale zycie marze o pieknym slubie...
Sorry sorry dziewczyny nie zrozumialysmy sie, juz spiesze tlumaczyc . Ten slub "naprawde" byl nieprawdziwy, bo oni urzedowo zawarli slub jakos miesiac wczesniej i po prostu sami poszli do urzedu, sie podpisali i tyle, a ten slub to bylo takie hmmm na prawde przedstawienie z profesjonalnym aktorem w roli prowadzacego (oczywisicie nie jakis znany aktor). Takie sluby coraz czesciej sie organizuje bo latwiej organizacje (pisalam gdzie jakie u mnie sa przeboje z urzedem, masakra, do pol roku wczesiej nie mozna wybrac daty), i JA ABSOLUTNIE NIE MAM NIC PRZECIWKO TEMU, KAZDY MA SLUB JAKI CHCE i bylam tez na innym slubie w takiej formie i wszystko bylo "autentyczne", panstwo mlodzi wzruszeni, wymiana obraczek, czuc bylo od nich emocje, chociaz "prawdziwy" "prawny" slub w urzedzie byl trzy dni wczesniej. Ale bylo po nich widac wzruszenie i emocje i prawdziwosci tej sytyacji!!!,

Natomiast po tej parze o ktorej mowilam, bylo jedynie widac, ze chca dobrze "wypasc" przed kamerami i foto, jak aktorzy doslownie, panna mloda byla bardziej chyba przejeta tym, zeby piosenki odpowiednie puszczono w odpowiednim momencie, i jak jej kolezanki wyszly z wystapieniami i przemowami, w ogole nic, sztuczny usmiech do kamery, ja to przynajmniej tak odebralam! Zreszta ona sama wybierala kto ma przemawiac i jestem tez przekonana, ze moglabyc tez autorem tych przemowien, ale o to nie chce jej podejrzewac!!!

Dlatego dla mnie nie bylo tutaj powodu do wzruszen, ot przedstawienie do kamery i tyle!

Natomiast ja sama biore slub cywilny, z prostego powodu, bo nie nalezymy z TZ ani nasze rodziny do zadnej religii, wiec dla mnie jest JEDYNY I AUTENTYCZNY (dla mnie ).

Tez mielismy pomysl (przed chwile) z tym, zeby zrobic to w innym dniu z takim aktorem zeby nie bylo to w tym samym dniu, bo nie wiedzilismy kiedy ten slub wezmiemy (urzad!!!), ale.... dla mnie chwila w urzedzie jest tylko jedna, i nie chce jej powtarzac

Przepraszam jak ktos zle odebral moje slowa
oleandra123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 10:25   #2748
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Asica... Nie wiem co powiedzieć, jestem w szoku...
Dobrze że to "żart" ,Ale jakbym dorwala tego dowcipnisia to bym jemu no i tu wchodzi cenzura
jak dorwę, to też na pewno wejdzie cenzura

Cytat:
no jak tak można!
dziwne masz podejscie.
bardzo dziwne...

A odnośnie wchodzenia z tatą do kościoła. Ja z jednej strony bardzo bym chciała, w końcu jestem córeczką tatusia , ale z drugiej strony to jest przecież też TŻ dzień i nie wyobrażam sobie, żeby tak sam stał pod tym ołtarzem

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Sorry sorry dziewczyny nie zrozumialysmy sie, juz spiesze tlumaczyc . Ten slub "naprawde" byl nieprawdziwy, bo oni urzedowo zawarli slub jakos miesiac wczesniej i po prostu sami poszli do urzedu, sie podpisali i tyle, a ten slub to bylo takie hmmm na prawde przedstawienie z profesjonalnym aktorem w roli prowadzacego (oczywisicie nie jakis znany aktor).
Żartujesz?! Serio wzięli ten "udawany ślub"? Nie rozumiem takich ludzi. Po co odstawiać taką szopkę?!
Stary 2015-04-14, 10:26   #2749
deksterowa
Zakorzenienie

Asica, obudzilam sie, nadrabiam watek i oczom nie wierze...
Zaraz jade do taty do szpitala.
Odpisali nam z hotelu i chyba sie zdecydujemy

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 10:28   #2750
Anabele23
Zakorzenienie

oleandra serio piszesz o tych ślubach z aktorami? bo ja pierwsze słyszę dla mnie mega dziwne
Stary 2015-04-14, 10:29   #2751
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Sorry sorry dziewczyny nie zrozumialysmy sie, juz spiesze tlumaczyc . Ten slub "naprawde" byl nieprawdziwy, bo oni urzedowo zawarli slub jakos miesiac wczesniej i po prostu sami poszli do urzedu, sie podpisali i tyle, a ten slub to bylo takie hmmm na prawde przedstawienie z profesjonalnym aktorem w roli prowadzacego (oczywisicie nie jakis znany aktor). Takie sluby coraz czesciej sie organizuje bo latwiej organizacje (pisalam gdzie jakie u mnie sa przeboje z urzedem, masakra, do pol roku wczesiej nie mozna wybrac daty), i JA ABSOLUTNIE NIE MAM NIC PRZECIWKO TEMU, KAZDY MA SLUB JAKI CHCE i bylam tez na innym slubie w takiej formie i wszystko bylo "autentyczne", panstwo mlodzi wzruszeni, wymiana obraczek, czuc bylo od nich emocje, chociaz "prawdziwy" "prawny" slub w urzedzie byl trzy dni wczesniej. Ale bylo po nich widac wzruszenie i emocje i prawdziwosci tej sytyacji!!!,

Natomiast po tej parze o ktorej mowilam, bylo jedynie widac, ze chca dobrze "wypasc" przed kamerami i foto, jak aktorzy doslownie, panna mloda byla bardziej chyba przejeta tym, zeby piosenki odpowiednie puszczono w odpowiednim momencie, i jak jej kolezanki wyszly z wystapieniami i przemowami, w ogole nic, sztuczny usmiech do kamery, ja to przynajmniej tak odebralam! Zreszta ona sama wybierala kto ma przemawiac i jestem tez przekonana, ze moglabyc tez autorem tych przemowien, ale o to nie chce jej podejrzewac!!!

Dlatego dla mnie nie bylo tutaj powodu do wzruszen, ot przedstawienie do kamery i tyle!

Natomiast ja sama biore slub cywilny, z prostego powodu, bo nie nalezymy z TZ ani nasze rodziny do zadnej religii, wiec dla mnie jest JEDYNY I AUTENTYCZNY (dla mnie ).

Tez mielismy pomysl (przed chwile) z tym, zeby zrobic to w innym dniu z takim aktorem zeby nie bylo to w tym samym dniu, bo nie wiedzilismy kiedy ten slub wezmiemy (urzad!!!), ale.... dla mnie chwila w urzedzie jest tylko jedna, i nie chce jej powtarzac

Przepraszam jak ktos zle odebral moje slowa

czytałam na onecie kiedyś o tych wyreżyserowanych ślubach. Wg rodziny jesteście małżeństwem a wg prawa nie bo ślubu udziela aktor. Niby wszystko jest tak samo ale tak naprawde to szopka dla rodziny która często truje młodym by się pobrali. Dla mnie to chore ale co kto lubi

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
oleandra serio piszesz o tych ślubach z aktorami? bo ja pierwsze słyszę dla mnie mega dziwne
jak ja to przeczytałam to sama bylam w szoku. Myślalam że takie rzeczy tylko za granicą ale u nas widocznie tez się pojawiają. Wydajesz kase na wesele a nie jesteś żoną

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 10:31   #2752
oleandra123
Zadomowienie

Cytat:

bardzo dziwne...

A odnośnie wchodzenia z tatą do kościoła. Ja z jednej strony bardzo bym chciała, w końcu jestem córeczką tatusia , ale z drugiej strony to jest przecież też TŻ dzień i nie wyobrażam sobie, żeby tak sam stał pod tym ołtarzem

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Żartujesz?! Serio wzięli ten "udawany ślub"? Nie rozumiem takich ludzi. Po co odstawiać taką szopkę?!
Serio, to juz drugi taki slub na jakim bylam, a slysze ze jest ich coraz wiecej. Nie chce w sumie tego krytykowac, bo ja slub biore w Hiszpanii a tutaj slub w urzedzie to jest jakis horror, sie czeka nie wiadomo ile, nie mozesz wybrac daty do pol roku wstecz, no koszmar, wiec rozmiem, ze jak ktos chce miec slub marzen, taka ceremonie marzen raczej, to musi to sobie zorganizowac na wlasne reke, i stad Ci aktorzy. Mnie bylo obojetnie, ja wyszlam z zalozenia, ze co ma byc to bedzie, jaka data ma byc to bedzie, choc jest to lipiec jak chcialam (choc rok pozniej niz chcialam Ale ceremonii nie musze miec pieknej, dla mnie wazny jest sam fakt, TZ i rodzina, a przyjaciele jak beda mogli to przyjda (i przyjda okazalo sie), a pozniej impreza jaka sobie wymarzylam!
Stary 2015-04-14, 10:31   #2753
angelika1243
Raczkowanie

Co myślicie o zaproszeniach czarno- białych ?? np. biały papier i wstążka i do tego cała czarna koronka ??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09033.jpg (83,5 KB, 39 załadowań)
angelika1243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 10:35   #2754
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
w domu jedynie byłam niewylogowana, ale tam nikogo nie było, a w pracy mam automatyczne czyszczenie przy zamykaniu przeglądarki, więc też powinno się wylogować.
moze Twoj pracodawca sie zemscił za używanie wizazu w pracy
Stary 2015-04-14, 10:38   #2755
deksterowa
Zakorzenienie

Cytat:

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 10:38   #2756
oleandra123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelika1243 Pokaż wiadomość
Co myślicie o zaproszeniach czarno- białych ?? np. biały papier i wstążka i do tego cała czarna koronka ??
ja jestem na nie, ale to ja. Czarny kojarzy mi sie w pogrzebem niestety, choc to bardzo elegancki kolor przeciez. Zawsze mi sie wesolo robi jak Douglas przysyla opakowania na prezent z czarna wstazka, zawsze wymieniam
Ale np nie mam problemu z czarna suknia gosci na weselu
Stary 2015-04-14, 10:39   #2757
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo dziwne...

mój tż na początku chyba był trochę rozczarowany, że chcę iść z Tatą, ale wytłumaczyłam mu, że bardzo mi na tym zależy i że to takie dla mnie symboliczne jest, że idę z tatą jako córka, ale wyjdę już z tż jako żona nie wiem czy mnie zrozumiecie no ale długo pod tym ołtarzem tż stal nie będzie
Stary 2015-04-14, 10:39   #2758
201711281030
Konto usunięte

Cytat:

Byłabym w stanie w to uwierzyć gdyby nie to, że odkąd tu pracuje to nie widziałam pracodawcy na oczy A poza tym siedzimy tu w cztery osoby w całkiem innym budynku niż dyrekcja, więc mamy pełną samowolkę Tak swoją drogą to jedną z tych osób byłabym skłonna obstawić za ten "żarcik"
Stary 2015-04-14, 10:42   #2759
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelika1243 Pokaż wiadomość
mi osobiście średnio się to podoba

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:

Byłabym w stanie w to uwierzyć gdyby nie to, że odkąd tu pracuje to nie widziałam pracodawcy na oczy A poza tym siedzimy tu w cztery osoby w całkiem innym budynku niż dyrekcja, więc mamy pełną samowolkę Tak swoją drogą to jedną z tych osób byłabym skłonna obstawić za ten "żarcik"
ja nadal jestem w szoku
a ta osoba wie o wizażu i tym wątku?
Stary 2015-04-14, 10:43   #2760
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
UWAGA! Ogłoszenia parafialne.
Nie było mnie 1,5 tygodnia.
Wszystkie wiadomości, które zostały wysłane z mojego konta to marny żart (?). Niestety nie wiem kogo.

Razem z TŻ mamy się dobrze i nic się działo. No może poza tym, że święta spędziliśmy u mojej rodziny, przy okazji rozdaliśmy parę zaproszeń, żeby w przyszłości nie wysyłać pocztą. A we wtorek zaraz po świętach wypadł nam bardzo spontaniczny wyjazd nurkowy.
what?!?!?!

A masz podejrzenia kto mógłby to zrobić?
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości