Panny Młode 2016 cz. 34 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-23, 19:52   #2731
morsmordre
sajkolidżist

Dot.: Panny Młode 2016 cz. 34

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
O, czyli wybrana
Gosia Ci nie odpisuje?
Prawie Czekam jeszcze na nową kolekcję w tym salonie, plus chcę jeszcze odwiedzić Madonnę i być może jeszcze jeden salon Cały czas myślę o tej jednej, to chyba oznaka, że to ta, co?

Nie, nie odpisuje, a sama poprosiła o wiadomość na fb

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 19:52   #2732
sylwia9d
Zakorzenienie

hej
Wpadłam tylko powiedzieć, że póki co nie mam czasu na plotkowanie z Wami, wrócę za jakiś czas pewnie . Mam masę zajęć i nie mam już siły wieczorem na włączenie laptopa.
Stary 2015-08-23, 19:54   #2733
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Prawie Czekam jeszcze na nową kolekcję w tym salonie, plus chcę jeszcze odwiedzić Madonnę i być może jeszcze jeden salon Cały czas myślę o tej jednej, to chyba oznaka, że to ta, co?

Nie, nie odpisuje, a sama poprosiła o wiadomość na fb
Ona ogólnie nie odpisuje za bardzo,może zadzwoń do niej i powiedz,że wysłałaś wiadomość? A ma przeczytane?

Bo jakby np Ci uszyła taką za połowę ceny,to w sumie by się opylało.

Ale skoro myślisz o niej,to musi byc ta
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 19:54   #2734
morsmordre
sajkolidżist

Zapomniałam napisać o sukni - mnie się w ogóle nie podoba, nie pasuje mi do Ciebie, mam inną wizję W ogóle obgadywałyśmy Cię ostatnio z nniee i wymyśliłyśmy sobie naszą wizję Twojego ślubnego looku

Stary 2015-08-23, 19:54   #2735
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Dziewczyny co myślicie o tym Foto ?

Zdanie Lolusl już znam
Stary 2015-08-23, 19:55   #2736
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Ona ogólnie nie odpisuje za bardzo,może zadzwoń do niej i powiedz,że wysłałaś wiadomość? A ma przeczytane?

Bo jakby np Ci uszyła taką za połowę ceny,to w sumie by się opylało.

Ale skoro myślisz o niej,to musi byc ta
No właśnie wiem, że by się opłacało Wyświetliła 11 sierpnia...

Stary 2015-08-23, 19:56   #2737
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Zapomniałam napisać o sukni - mnie się w ogóle nie podoba, nie pasuje mi do Ciebie, mam inną wizję W ogóle obgadywałyśmy Cię ostatnio z nniee i wymyśliłyśmy sobie naszą wizję Twojego ślubnego looku
No też tak uważam,także luzio :P Byłam pewna,że jest różowa, dlatego pojechałam

No to dawaj,mów co żeście tam wygadały baby

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
No właśnie wiem, że by się opłacało Wyświetliła 11 sierpnia...
Może zadzwoń? Zawsze możesz olać potem. A może zapomniala,czy coś,ciul wi.
It never fails.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-23, 19:57   #2738
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość

Zdanie Lolusl już znam
Nie jestem pewna czy podoba mi się sposób obróbki zdjęć, np tu

Stary 2015-08-23, 19:58   #2739
aguleekk
Zakorzenienie

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;52513532]Płytka zaczęła się robić podziurawiona. Coś podobnego, ale w mniejszym stopniu http://images8.fotosik.pl/1872/674d87a61248ad3a.jpg[/QUOTE]

O matko w życiu nie pomyślałabym, że oleje mogą zrobić takie coś.

Cytat:
Oj tam, wcale nie!

A na serio: i tak mieliśmy na liście osoby z najbliższej rodziny i dobrych znajomych, ale wykreśliłam np moje dwie "przyjaciółki" z facetami, od listopada próbuję się z nimi umówić na spotkanie, one ciągle obiecują, że po świętach, że w ferie, że w wakacje i Nie potrzebuję takich osób na weselu Poza tym wywaliłam m.in. kuzyna, który ma żonę i trójkę dzieci, ale po alkoholu robi się dziwny, a ja nie chcę problemów Myślę, że jeszcze o jakieś 5 osób lista może się wydłużyć, ale pewnie zamkniemy się w 70 os., co da nam 2000 zł oszczędności na samych talerzykach
No to faktycznie nie ma co takich osób zapraszać, dobrze, że wykreśliliście

Cytat:
Byłam przymierzyć tą kieckę. I -nie. ogólnie jestem zrobiona w konia, bo kiecka jest kość słoniowa a nie róż, tylko pas różowy. No i jest za mała. I nie pasuje.Ale wklejam.
A no różowa to ona ani trochę nie jest i też mi się nie podoba, na zdjęciach jakoś lepiej wyglądała.

Cytat:

Zdanie Lolusl już znam
Sama nie wiem, brzydkie nie są, ale jakoś mnie nie zachwyciły. Jeszcze zależy jaka cena

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 19:58   #2740
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Siedliśmy dziś do listy gości i z 80 osób zrobiło nam się 65, wykreśliliśmy tych, na których nam nie zależy, nie potrzebujemy dodatkowych kosztów Tym sposobem budżet pozwoli na kupno kiecy, którą mierzyłam Miałam szyć, ale krawcowa mi nie odpisuje
Dobre Ale w sumie po co zapraszać osoby, których nie specjalnie chce się mieć na weselu

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Bo w sumie stwierdziliśmy, że chcemy te kilka osób jeszcze doprosić, bo mamy z nimi całkiem fajny kontakt i u nich na weselu też się bawiliśmy

Co do stołów my skłaniamy się ku okrągłym
W sumie to nie aż tak dużo osób dodatkowo Cenowo jeszcze Was to mocno nie obciąży

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;52513532]Płytka zaczęła się robić podziurawiona. Coś podobnego, ale w mniejszym stopniu http://images8.fotosik.pl/1872/674d87a61248ad3a.jpg[/QUOTE]
O masakra, jeszcze czegoś takiego to nie widziałam.

Cytat:
Cudne Biere dwie i będzie na bogato bo będę się przebierać

Loluś - no nie, wygląda tanio i tak w ogóle
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 19:59   #2741
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Byłam przymierzyć tą kieckę. I -nie.
no rzeczywiscie z rozem ma malo wspolnego. ale ladnie wygladasz w niej, jedynie te cos przy cyckach bym odczepila. ladnie na tobie lezy
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-23, 19:59   #2742
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam, wcale nie!

A na serio: i tak mieliśmy na liście osoby z najbliższej rodziny i dobrych znajomych, ale wykreśliłam np moje dwie "przyjaciółki" z facetami, od listopada próbuję się z nimi umówić na spotkanie, one ciągle obiecują, że po świętach, że w ferie, że w wakacje i Nie potrzebuję takich osób na weselu Poza tym wywaliłam m.in. kuzyna, który ma żonę i trójkę dzieci, ale po alkoholu robi się dziwny, a ja nie chcę problemów Myślę, że jeszcze o jakieś 5 osób lista może się wydłużyć, ale pewnie zamkniemy się w 70 os., co da nam 2000 zł oszczędności na samych talerzykach
My od początku nie mamy takich osób na liście. Tylko takie, z którymi mamy naprawdę dobry kontakt. Znajomych tylko takich, z którymi spotykamy się kilka razy w msc reszta dostanie zawiadomienia

My okrągłe bierzemy pod uwagę właśnie ze względu, że więcej miejsca zajmują.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 20:03   #2743
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
No też tak uważam,także luzio :P Byłam pewna,że jest różowa, dlatego pojechałam

No to dawaj,mów co żeście tam wygadały baby

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Może zadzwoń? Zawsze możesz olać potem. A może zapomniala,czy coś,ciul wi.
Mnie zdecydowanie podobałabyś się w takiej retro stylizacji, niekoniecznie długa kiecka, może nawet lepiej do połowy łydki + jakieś olśniewająco piękne buty, wysoki kok z opaską, mocne usta Masz bardzo vintage urodę

Boję się, że jak ona ma teraz taki stosunek, to mogą być z nią później problemy

Stary 2015-08-23, 20:06   #2744
pannamima
Zakorzenienie

lolusl, kiecka .

mors, a może lepiej zadzwonić?
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 20:07   #2745
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
My od początku nie mamy takich osób na liście. Tylko takie, z którymi mamy naprawdę dobry kontakt. Znajomych tylko takich, z którymi spotykamy się kilka razy w msc reszta dostanie zawiadomienia

My okrągłe bierzemy pod uwagę właśnie ze względu, że więcej miejsca zajmują.
My pierwszą listę robiliśmy w zeszłym roku, także te dziewczyny były na liście, bo wtedy się widywałyśmy regularnie w miarę Ja nie mam możliwości widzieć się ze wszystkimi znajomymi kilka razy w miesiącu, mieszkamy w różnych miejscach, każdy ma pracę, uczelnię, rodzinę, dla mnie liczy się chęć trzymania kontaktu, pisanie do siebie/dzwonienie/interesownie się swoim losem

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Zadzwonię do tej krawcowej jutro

Stary 2015-08-23, 20:15   #2746
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Mnie zdecydowanie podobałabyś się w takiej retro stylizacji, niekoniecznie długa kiecka, może nawet lepiej do połowy łydki + jakieś olśniewająco piękne buty, wysoki kok z opaską, mocne usta Masz bardzo vintage urodę

Boję się, że jak ona ma teraz taki stosunek, to mogą być z nią później problemy
Od wielu osób to słyszę.

Myślałam nad czymś takim ale podobne zrobię na cywilny,bo planuję właśnie wysoki kok i mocne usta.

Ale jednak chcę koniecznie długą kieckę,bo szczerze mówiąc nie przepadam ogólnie za krótkimi i byłoby to nie w moim stylu

Ale mimo wszystko w sumie macie trafną wizję, myślę,że w sumie bardziej pasującą do mojej urody niż moja,ale cóż,serce nie sługa

A co do krawcowej - też mnie to trochę zniechęcało,ale pogadałam z laskami,które szyły tam i mówiły,że ona po prostu nie jest zbyt "medialna" i nie lubi fb, telefonów, smsów,a jak się idzie do niej do pracowni to anioł kobieta Wiec zadzwoń,serio

a kiedy bys musiała kupić tą w salonie? jaki czas na szycie mają?
It never fails.
Stary 2015-08-23, 20:30   #2747
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Od wielu osób to słyszę.

Myślałam nad czymś takim ale podobne zrobię na cywilny,bo planuję właśnie wysoki kok i mocne usta.

Ale jednak chcę koniecznie długą kieckę,bo szczerze mówiąc nie przepadam ogólnie za krótkimi i byłoby to nie w moim stylu

Ale mimo wszystko w sumie macie trafną wizję, myślę,że w sumie bardziej pasującą do mojej urody niż moja,ale cóż,serce nie sługa

A co do krawcowej - też mnie to trochę zniechęcało,ale pogadałam z laskami,które szyły tam i mówiły,że ona po prostu nie jest zbyt "medialna" i nie lubi fb, telefonów, smsów,a jak się idzie do niej do pracowni to anioł kobieta Wiec zadzwoń,serio

a kiedy bys musiała kupić tą w salonie? jaki czas na szycie mają?
Patrz w czym Ci dobrze a nie czy już było Jak w czymś powalasz, to powalaj na obu ślubach

Zrobiłam listę potrzebnych wstążek do krzeseł, jutro postaram się zrobić zrzut wszystkich kolorów w jednym pliku i Wam wstawię - nie wiem czy nie napaćkałam za dużo Przy okazji wytworzyła mi się paleta barw na ślubie i weselu
Wiele wstążek takich ładnych ale za 1m wołają spore kwoty a co to jest 1m :/
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 20:32   #2748
Arya90
Zakorzenienie

My w piątek jedziemy na naszą salę.Ustalimy sobie co i jak z dekoracjami i już powoli będziemy kupować brakujące rzeczy. Na krzesła chcę zrobić tiulowe wstążki, znalazłam fajną aukcję 50 m tiulu za 29 zł. Pewnie tam kupię 2 rolki

6cs
Stary 2015-08-23, 20:35   #2749
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Patrz w czym Ci dobrze a nie czy już było Jak w czymś powalasz, to powalaj na obu ślubach

Zrobiłam listę potrzebnych wstążek do krzeseł, jutro postaram się zrobić zrzut wszystkich kolorów w jednym pliku i Wam wstawię - nie wiem czy nie napaćkałam za dużo Przy okazji wytworzyła mi się paleta barw na ślubie i weselu
Wiele wstążek takich ładnych ale za 1m wołają spore kwoty a co to jest 1m :/
Zobaczymy, bo jednak stylówa będzie zupełnie inna. Na pewno na kościelny musze mieć mocne usta,ale o ile na cywilny planuję taki kolorek, o tyle na kościelny coś delikatniejszego, bardziej romantycznego, raczej taki albo taki

A fryzurę to nie wiem,zobaczę, wszystko dobiorę do sukni,bo jak będzie zakryta, to też muszę mieć uniesione wlosy, a jak będzie odkryta to lepiej np. warkocz.

te wstązki super sprawa, sprobuj na aliexpress
It never fails.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-23, 20:39   #2750
szafrana
Raczkowanie

Matko, 2 dni mnie nie było na wizażu i się zagubiłam, muszę nadrobić o czym pisałyście

Ja z moim narzeczonym poznałam się już w liceum, tak tak. wtedy na do siebie ciągnęło, ale on miał dziewczynę.
Po maturze oboje poszliśmy na studia do Kielc i jakoś wtedy coś bardziej zaiskrzyło (wtedy się z tamtą niemądrą rozstał ) i tak od stycznia 2011 roku zaczęła się miłość
a teraz studiujemy, ja pedagogikę (matko..) a mój logistykę. Nie pracujemy, czasami chodziłam na promocję do tesco jako hostessa, a Piotrek pracował w hurtowni motoryzacyjnej, ale już nie pracuje :P

to tak w skrócie

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Witaj

Dużo juz macie :d

Dużo, a ile jeszcze przed nami
szafrana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 20:39   #2751
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Oj tam, wcale nie!

I bardzo dobra decyzja, też się zastanawiam czy nie wyrzucić takiej jednej koleżanki, ale w tamtym roku miałyśmy jeszcze bardzo dobry kontakt i sobie wyobrażałyśmy jak to będzie na moim weselu Ja też wyrzuciłam dwóch takich kuzynów, którzy po alkoholu mogą narobić burdy Nie wiem tylko czy chrzestna moja się nie obrazi i nie przyjdzie, bo to jej synowie

Cytat:
Ale piękna sala

O, czyli wybrana
Gosia Ci nie odpisuje?

Byłam przymierzyć tą kieckę. I -nie. ogólnie jestem zrobiona w konia, bo kiecka jest kość słoniowa a nie róż, tylko pas różowy. No i jest za mała. I nie pasuje.Ale wklejam.
Jak dla mnie to ona bardzo dobrze na Tobie wygląda Góra mi się bardzo podoba, te kwiatki I cudną masz w niej talię! Ale z dołem jest coś nie tak. Jak wygląda takie mierzenie kiecki u babeczki w domu, napiszesz coś?

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
no rzeczywiscie z rozem ma malo wspolnego. ale ladnie wygladasz w niej, jedynie te cos przy cyckach bym odczepila. ladnie na tobie lezy
A mnie się właśnie te aplikacje przy cycach bardzo podobają!
Stary 2015-08-23, 20:40   #2752
Arya90
Zakorzenienie

Aha, zapadła decyzja, że robimy takie zaproszenia sami, tylko, że z różem i miętą:

Wychodzi nam 22 zaproszenia i 38 zawiadomień + 50 winietek, 6 menu i plan stołów. Nie jest źle
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2201.jpg (88,1 KB, 24 załadowań)

6cs

Edytowane przez Arya90
Czas edycji: 2015-08-23 o 20:43
Stary 2015-08-23, 20:41   #2753
szafrana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Witaj
Dużo tego
My mamy salę, foto, DJ, suknie i buty dla mnie
Do końca tego roku chcę załatwić kościół, nauki, ubranie dla TŻ, wódkę, florystykę, makijażystkę i fryzjerkę
Buty niby też mam, ale jakieś chińskie za 66 zł to jeszcze ich nie liczę
Stary 2015-08-23, 20:43   #2754
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Napisane przez szafrana Pokaż wiadomość
Matko, 2 dni mnie nie było na wizażu i się zagubiłam, muszę nadrobić o czym pisałyście

Ja z moim narzeczonym poznałam się już w liceum, tak tak. wtedy na do siebie ciągnęło, ale on miał dziewczynę.
Po maturze oboje poszliśmy na studia do Kielc i jakoś wtedy coś bardziej zaiskrzyło (wtedy się z tamtą niemądrą rozstał ) i tak od stycznia 2011 roku zaczęła się miłość
a teraz studiujemy, ja pedagogikę (matko..) a mój logistykę. Nie pracujemy, czasami chodziłam na promocję do tesco jako hostessa, a Piotrek pracował w hurtowni motoryzacyjnej, ale już nie pracuje :P
Hej Ja z moim narzeczonym jestem razem od mojej pierwszej liceum To który rocznik jesteście, 92?
Stary 2015-08-23, 20:43   #2755
szafrana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Heej . Macie faktycznie juz dużo pozalatwiane .

My mamy niewiele, ale mamy jeszcze rok i 5 dni . W najbliższym czasie (za 2 tygodnie) jedziemy na kurs przedmałżeński .
Ja miałam szybciutkie nauki - 2 dni - sobota i niedziela
Stary 2015-08-23, 20:45   #2756
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szafrana Pokaż wiadomość
Buty niby też mam, ale jakieś chińskie za 66 zł to jeszcze ich nie liczę
Ja swoje kupiłam za 49 zł i mam zamiar w nich iść

6cs
Stary 2015-08-23, 20:46   #2757
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, zapadła decyzja, że robimy takie zaproszenia sami, tylko, że z różem i miętą:

Wychodzi nam 22 zaproszenia i 38 zawiadomień + 50 winietek, 6 menu i plan stołów. Nie jest źle
bardzo fajne

pochwalcie się efektami jak już będą gotowe
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 20:48   #2758
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość

Jak dla mnie to ona bardzo dobrze na Tobie wygląda Góra mi się bardzo podoba, te kwiatki I cudną masz w niej talię! Ale z dołem jest coś nie tak. Jak wygląda takie mierzenie kiecki u babeczki w domu, napiszesz coś?

A mnie się właśnie te aplikacje przy cycach bardzo podobają!

Talię mam ogólnie spoko w miarę,jak się ściśnie,to nawet jest. Ale tu kuźwa wyszło jak u barbie jakiejś, mam talię wielkosci głowy Pytanie, czy mam taki wielki łeb, czy tak scisneła spódnica
Dół strasznie sztywny. A takie aplikacje na górze bym chciała mieć w docelowej sukni, o takie : http://www.oncewed.com/real-weddings...-fall-wedding/

A ogólnie miło było,sama byłam,wiec pomogła mi założyć, opowiadała anegdotki z wesela. Nie było nikogo innego w domu,wiec luz. Lepiej przyjsć z kimś,bo wtedy nie musisz się rozbierać przed obcym.
Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Hej Ja z moim narzeczonym jestem razem od mojej pierwszej liceum To który rocznik jesteście, 92?
my od drugiej mojej, w zasadzie zaczęliśmy w pierwszej,ale pod koniec.

Arya, zaproszenia nie mój styl,ale proste do wykonania.
Tak rozkminiam,bo jest w PL mój wujek z Meksyku,którego chcemy zaprosić i wiem,że już nie bedzie go do przyszłych wakacji.Powinniśmy go zaprosić juz?
It never fails.
Stary 2015-08-23, 20:49   #2759
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Nam się spodobały TAKIE zaproszenia, te po prawej
Stary 2015-08-23, 20:51   #2760
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Nam się spodobały TAKIE zaproszenia, te po prawej
które dokładnie? te z serduszkami?
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości