MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 23:12   #2731
bober111
Rozeznanie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
Zrozum bober, że miłość nie jest warunkowa. Nie kocha się "bo on jest dla mnie miły, bo jest odpowiedzialny, bo ma fajne ciało, bo jest dobry w łózku, bo się nami opiekuje." Nie. Kocha się bober, bo... się kocha i już. To jest bezpodstawne i niewtłumaczalne. Jak dwoje ludzi się kocha boberku, to żaden penis ani hormony nie wchodzą w drogę.
Wiem jak działa miłość i tylko z pozoru jest przypadkowa. Bo jest poprostu podświadoma nasz mózg podświadomie analizuje daną osobę i decyduje czy uruchomić zakochanie. A analizuje wszystko wygląd, głos, zapach, W większości następuje to w jednej chwili czyli charakter nie ma znaczenia aczkolwiek mózg rozpoznaje go po wyglądzie i to wszystko porównywane jest z naszymi doświadczeniami i oczekiwaniami. I jak to już się uruchomi czyli zapisze w mózgu i na myśl danej osoby organizm zaczyna produkować hormony i wprowadzać nas w stan upojenia miłosnego to rzeczywiście kocha się za nic albo inaczej kocha się bo się ma fajne odczucia przy ganej osobie. Na początku jest wybór jęsli jesteś beznadziejny to niczyj mózg cię nie wybierze.

Nie słyszałem żeby ktoś naprostował kręgosłup ćwiczeniami po 23 roku życia. Mam taki układ kości że ćwiczenia mi za wiele nie pomoga. Brak testosteronu w okresie dojrzewania sprawił że nie wyglądam i nie będę wyglądał jak facet to jest nieodwracalne. Wklejałem zdjęcie faceta z xxy wąskie ramiona szerokie biodra.

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość
To co sprawia, ze sie zakochujecie? Bo milosc od pierwszego wejrzenia to raczej rzadkosc i trzeba ja wypracować, pozniej moze byc bezwarunkowa. Dlatego, ze jest z nim po prostu dobrze? Ale jakeis czynnik na to musza sie skladac
Właśnie nie rzadkość tylko norma zobacz:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=590476

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Mój facet żadnym modelem nie jest, szczuplutki, wręcz chudziutki, waży niewiele więcej niż ja, podczas, gdy ma 17 cm więcej wzrostu. I co? I kocham go nad życie, i kręci mnie, że nie ma zmiłuj.
Fajnie jest być szczupłym tylko trzeba mieć jakieś normalne nie żeńskie proporcje.

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Dla większości młodych kobiet(i starszych też) drugorzędną sprawą jest jak mocno i daleko jej włożysz tylko jak dobrze będziesz stymulował jej łechtaczkę
To nie prawda. To dlaczego są na wizażu kobiety które narzekają na brak orgazmów pochwowych.

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Jedyne co mogę przeżyć na co mogę liczyć to chwilowy związek. Bo jęsli chciałbym poprostu mieć dziewczynę być z kimś a nie szukałbym czegoś poważnego to moje wymagania byłyby znacznie mniejsze w przypadku takiego spotykania się przez jakiś czas. Stąd zakładam ze jakaś kobieta może myśleć podobnie.

Mam teorię że ludzie ładni i brzydcy zakochują się w ładnych. Stąd wniosek że ludzie ładni są ze sobą z miłości a brzydcy z braku laku a miłość przychodzi później.

Liczę na to że jakaś kobieta będzie szukała faceta na teraz.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-02-14 o 23:43
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 00:39   #2732
maryanna3
Zakorzenienie

Taa no Ty to masz dużo teorii. Z tym że większość jest z d. wzięta. I poza tym nie wiesz o czym mowa co właśnie udowodniłeś komentarzem na temat tego co napisałam. Naczytał się bzdur, dołożył do tego jeszcze teksty na podryw i wróżę sukces niemały.
Mnie się znudziło, ale było chwilę śmiesznie. EOT.

ps. apeluję bober nie pisz dziewczynom bzdur w wątkach o seksie i antykoncepcji o których to nie masz zielonego pojęcia bo nieświadomie możesz jakiejś młodej i niedoświadczonej narobić więcej krzywdy niż pożytku
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 06:58   #2733
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Masz rację upodobania są różne. Chodzi mi tylko o to że jeśli kobieta lubi seks waginalny to opróćz całej otoczki (która jest ważna) chce też dobrze czuć penisa w środku i mieć z tego przyjemne doznania a małego po prostu słabiej czuć a czasem prawie nie więc jak tu mówić o satysfakcji.
Bober Ty znowu Swoje,kobieta palca odczuwa,podczas pieszczot,ba nawet jak tampon wkładamy to odczuwamy,więc skończ pisać o odczuciach kobiet,bo w ogóle na nich się nie znasz!

Cytat:
Mięśnie nie przykryją tego że mam krótkie żebra wąską klatkę i ramiona a szeroką miednicę i biodra.
Jasne Bober,być chodź raz męski i nie pisz,że nic Ci nie pomoże,tylko w końcu napisz,że Ci się NIE CHCE!!

Cytat:
(...)Zgadza się i nie wiem czego tu bober nie rozumiesz jak ponoć czytałeś tyle super książek i artykułów o seksie...(...)
Wiesz, mnie zastanawia po co On te książki i artykuły czyta skoro mnie pisze,że nie wierzy kiedy podaję mu jakieś informacje z tego typu źródeł.Oj Bober gubisz się,gubisz.

Zacytuję Twój post Bober:"Nie wierzę w żadne artykuły. Bo z nimi jest tak że raz masło jest zdrowe a raz margaryna raz olej a raz smalec. Kieruje się własnym doświadczeniem(...)"
p.s. nie obraź się,ale jak dla mnie to nie masz zbytniego doświadczenia!!
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 08:56   #2734
basior
Rozeznanie

Cytat:
ale ona nie wtargnie do ciebie do domu i nie odciągnie cię sprzed komputera! musisz najpierw jakąś POZNAĆ.

Edytowane przez basior
Czas edycji: 2012-02-15 o 09:06
basior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:19   #2735
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Wiem jak działa miłość i tylko z pozoru jest przypadkowa. Bo jest poprostu podświadoma nasz mózg podświadomie analizuje daną osobę i decyduje czy uruchomić zakochanie. A analizuje wszystko wygląd, głos, zapach, W większości następuje to w jednej chwili czyli charakter nie ma znaczenia aczkolwiek mózg rozpoznaje go po wyglądzie i to wszystko porównywane jest z naszymi doświadczeniami i oczekiwaniami. I jak to już się uruchomi czyli zapisze w mózgu i na myśl danej osoby organizm zaczyna produkować hormony i wprowadzać nas w stan upojenia miłosnego to rzeczywiście kocha się za nic albo inaczej kocha się bo się ma fajne odczucia przy ganej osobie. Na początku jest wybór jęsli jesteś beznadziejny to niczyj mózg cię nie wybierze.

Nie słyszałem żeby ktoś naprostował kręgosłup ćwiczeniami po 23 roku życia. Mam taki układ kości że ćwiczenia mi za wiele nie pomoga. Brak testosteronu w okresie dojrzewania sprawił że nie wyglądam i nie będę wyglądał jak facet to jest nieodwracalne. Wklejałem zdjęcie faceta z xxy wąskie ramiona szerokie biodra.

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Właśnie nie rzadkość tylko norma zobacz:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=590476

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Fajnie jest być szczupłym tylko trzeba mieć jakieś normalne nie żeńskie proporcje.

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

To nie prawda. To dlaczego są na wizażu kobiety które narzekają na brak orgazmów pochwowych.

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Jedyne co mogę przeżyć na co mogę liczyć to chwilowy związek. Bo jęsli chciałbym poprostu mieć dziewczynę być z kimś a nie szukałbym czegoś poważnego to moje wymagania byłyby znacznie mniejsze w przypadku takiego spotykania się przez jakiś czas. Stąd zakładam ze jakaś kobieta może myśleć podobnie.

Mam teorię że ludzie ładni i brzydcy zakochują się w ładnych. Stąd wniosek że ludzie ładni są ze sobą z miłości a brzydcy z braku laku a miłość przychodzi później.

Jak do ściany. Nie. Nie. Nie. W niczym co tu piszesz nie masz racji i przestań się upierać, bo g*wno wiesz o kobietach a o miłości jeszcze mniej. Żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie i jesteś niesamowicie ograniczony. Skoro uważasz, że na krzywy kręgosłup ćwiczenia nie pomogą (ale oczywiście nie dowiadywałeś się u specjalisty ani nie próbowałeś) a tu wiele dziewczyn pisze że właśnie POMOGĄ bo albo się na tym znają albo po prostu komuś pomogły - była tu taka dziewczyna - to może czas przyznać rację komuś, kto wie lepiej. Domorosły lekarz się znalazł. Przyznaj się wresznie, że to nie nie możesz nic ze sobą zrobić tylko ci sie nie chce. Żenujące to jest i już nawet przestało mnie bawić.
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 12:14   #2736
TmargoT
Zakorzenienie

BOBER-osobiście radze ci spróbować randkować ON LINE-CZATY.
tak nauczysz się jak nawiązać rozmowę,kontynuować ją i sprawdzisz,czy dziewczyna jest w stanie zauroczyć się tobą i twoim wnętrzem.przechodzenie na dalszy plan pozostaw na potem.najpierw naucz się rozmawiać.
to nic nie kosztuje,a zobaczysz jakie to proste .ona nie musi cię widzieć i oceniać,to twój plus
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 15:10   #2737
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez millenka80 Pokaż wiadomość
Bober Ty znowu Swoje,kobieta palca odczuwa,podczas pieszczot,ba nawet jak tampon wkładamy to odczuwamy,więc skończ pisać o odczuciach kobiet,bo w ogóle na nich się nie znasz!
Seks z facetem który ma penisa wielkości tamponu to nie koniecznie to o czym się marzy.

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
Jak do ściany. Nie. Nie. Nie. W niczym co tu piszesz nie masz racji i przestań się upierać, bo g*wno wiesz o kobietach a o miłości jeszcze mniej. Żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie i jesteś niesamowicie ograniczony. Skoro uważasz, że na krzywy kręgosłup ćwiczenia nie pomogą (ale oczywiście nie dowiadywałeś się u specjalisty ani nie próbowałeś) a tu wiele dziewczyn pisze że właśnie POMOGĄ bo albo się na tym znają albo po prostu komuś pomogły - była tu taka dziewczyna - to może czas przyznać rację komuś, kto wie lepiej. Domorosły lekarz się znalazł. Przyznaj się wresznie, że to nie nie możesz nic ze sobą zrobić tylko ci sie nie chce. Żenujące to jest i już nawet przestało mnie bawić.
Nie pisałem że nie pomogą tylko że nie da się naprostować po osiągnięciu dojrzałości kostnej, bez operacji. To jest jakaś różnica. Znajdź sobie inną rozrywke.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-15, 15:52   #2738
aptrp
Rozeznanie

To się zoperuj.
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 17:12   #2739
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Seks z facetem który ma penisa wielkości tamponu to nie koniecznie to o czym się marzy.
Ja się juz z tym prawie pogodziłem, bardziej mnie dobija posiadanie penisa w zwodzie takiego jak inni w spoczynku ;p Nawet przez to ciezko prace znalezc przed strachem przed wstydem. :;

Przez to wczoraj musialem odmowic fajnej pracy przez to... okolo 2tys E miesiecznie w Holandii wyzywienie zakwaterowanie wliczone w cene. 3miesiace tam miesiac w Polsce (tez placone!)
ALE
"Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć
Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz"

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-02-15 o 17:17
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 17:19   #2740
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Ja się juz z tym prawie pogodziłem, bardziej mnie dobija posiadanie penisa w zwodzie takiego jak inni w spoczynku ;p Nawet przez to ciezko prace znalezc przed strachem przed wstydem. :;

Przez to wczoraj musialem odmowic fajnej pracy przez to... okolo 2tys E miesiecznie w Holandii wyzywienie zakwaterowanie wliczone w cene. 3miesiace tam miesiac w Polsce (tez placone!)
odmówiłeś bo masz małego penisa?

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 17:32   #2741
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
odmówiłeś bo masz małego penisa?
Tak bo bym sie tam zalamal ;|
ALE

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-15, 18:02   #2742
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
A to penisem miałeś tam pracować?

Bober to przypadek stracony. Na początku mnie bawił, teraz mnie zaczyna irytować. Bo rozmowa z nim to jak walenie grochem o ścianę- chyba szkoda zachodu.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:07   #2743
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
A to takie interesy. Trzeba było pisać że agencja towarzyska od razu
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:20   #2744
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
A to takie interesy. Trzeba było pisać że agencja towarzyska od razu
haha dobre
Chodzi o to ze bylaby tragedia jakbym sie przebieral albo pod prychem :P A do tego inni w wolnym czasie by sobie mogli uzyc a ja nie ;o
ALE
Stary 2012-02-15, 20:22   #2745
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
A to penisem miałeś tam pracować?

Bober to przypadek stracony. Na początku mnie bawił, teraz mnie zaczyna irytować. Bo rozmowa z nim to jak walenie grochem o ścianę- chyba szkoda zachodu.
Nie musimy się przekonywać ty możesz uważać że wielkość nie ma znaczenia a ja moge żyć w przeświadczeniu że facet z małym ma mniej do zaoferowania.
Dopefiend co to za praca trzeba mieć jakieś doświadczenie? Kiełkuje we mnie myśl wyjazdu tylko nie mam żadnych znajomych więc musiałbym przez jakąś firmę a to przynajmniej mi się wydaje ryzykowne i mało dochodowe.
Stary 2012-02-15, 22:30   #2746
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
haha dobre
Chodzi o to ze bylaby tragedia jakbym sie przebieral albo pod prychem :P A do tego inni w wolnym czasie by sobie mogli uzyc a ja nie ;o
widzę tylko u facetów jest taki problem, kobiety po prostu nie paradują przed sobą nago

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 23:52   #2747
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Bober już nie wyolbrzymiaj Twój penis jest większy od tampona.Kiedy Ty w końcu zrozumiesz,że kobiety nie zdobywa się rozmiarem penisa tylko osobowością(cechy charakteru).Kobiety nie pytają na początku znajomości o rozmiar członka.Szukają za to takich cech jakdpowiedzialność,czuł ość,troska,opiekuńczość,i nteligencja,poczucie humoru.

Cytat:
haha dobre
Jasne,jakoś mój ex pracował zagranicą i nikt mu nie kazał się kąpać, z wszystkimi,czy rozbierać,paradować nago,to nie więzienie masz prawo wyboru,ale jak to mówią" ch....ej baletnicy,to i rąbek u spódnicy".Ja całkowicie Cię nie rozumiem na moje oko 'robisz z igły widły' i tyle.Sorry,ale przed nimi sobie chcesz'ulżyć'?.
Stary 2012-02-16, 11:51   #2748
Irisfeal
Wtajemniczenie

Sorry ale nie wierze w posty Dopefienda. Za dużo jarania sie "alkoholizmem" i pisania o swojej pracy i zarabiania takich kwot ze glowa mala. A tekst o odrzuceniu "kapitalnej" roboty bo ma sie malego to juz przegiecie..

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 12:11   #2749
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
Jasne,jakoś mój ex pracował zagranicą i nikt mu nie kazał się kąpać, z wszystkimi,czy rozbierać,paradować nago,to nie więzienie masz prawo wyboru,ale jak to mówią" ch....ej baletnicy,to i rąbek u spódnicy".Ja całkowicie Cię nie rozumiem na moje oko 'robisz z igły widły' i tyle.Sorry,ale przed nimi sobie chcesz'ulżyć'?.
Jemu chodziło o używanie - pukanie kobiet (a on przecież NIE MOŻE, bo ma małego). Wychodzi na to, że w tej pracy wszyscy chodzą nago, razem się kąpią i uprawiają seks w jednym czasie w jednym pomieszczeniu. Gdzież to dzieją się takie cuda?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-16, 12:47   #2750
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
Sorry ale nie wierze w posty Dopefienda. Za dużo jarania sie "alkoholizmem" i pisania o swojej pracy i zarabiania takich kwot ze glowa mala. A tekst o odrzuceniu "kapitalnej" roboty bo ma sie malego to juz przegiecie..
Jarania się alkoholizmem? Tu gdzie sie wychowałem, gdzie zyje to alkohol to jest zwyczajnosc. Wstaje jeszcze na rauszu patrze przez okno, 2 typow sie mija jeden z 60lat drugi gdzies kolo 20 ale kazdy z nich ma w lapie browara, kumpel z bloku do mnie dzwoni i pyta sie co robie i cyz nie wpadne na browara...

Takich kwot, ze glowa boli? Chyba nie wiesz, ze w NL 2tys e~ to norma, szczegolnie gdy robi sie po 12h+ plus dziennie. Interesujesz sie hazardem? Jak tak to wiesz, ze bywaja za☠☠☠iste jak i fatalne okresy, czasem jest, ze przez pol roku nic nie mozesz ugrac a sa takei gdy praktycznie dzien w dzien wygrywasz. Grajac stawkami 200-2000tys to raczsej nie trudno wyciagnac dziennie ponad kafla.

Kilka stron wczesniej juz pisalem, ze w pewnych kwestiahc jestem zbyt dumny i nie wytrzymalbym psychicznie gdyby sie rozeszlo, ze moj fiut nadaje sie jedynie na haczyk od wedki :P

Nie musisz wierzyc w to co pisze, masz takie prawo - mi to zwisa (szkoda, ze tylko to ;o)

Cytat:
Przed kim ulzyc? Przed Wami?
Jak zbierasz jablka to nie nie masz potrzeby mycia sie odrazu po robocie ale gdy po robocie jest spocony jak dziw... i jestes caly uje... to raczej normalne, ze idziesz pod prycha a nie wracasz do "hotelu" albo do innej kwatery zasyfiony jakbys przez rok sie nie myl a niestety tak jest, ze w zadnej pracy nie ma osobnych kabin prysznicowach ;/

Ty mnie nie rozumiesz, ja po czesci siebie tez nie rozumiem. Zwyczajnie nie potrafie się przyznac, ze mam takie problemy z czlonkiem. Malo kto tak jak ja w siebie, cale to zycie wbija ale jak chwile sie zastanowie, pomysle o moim... to az siebie mi jest zal. Taki niestety juz jestem i chcialbym sie zmienic, uzbierac kase zeby gdzies za granice wyjechac zrobic sobie operacje na stulejki i powiekszanie a jak jest to nawet na to zeby mi normalnie stawał jak i innym facetem. aha jeszcze na wyprostowanie bo dosyc mocno jest wygiety w dol. Narazie mam problemy z utrzymaniem a nawet gdybym mial to bym sie bal pojsc do specjalisty, chyba musialbym sie nacpac jakiegos gowna i zostac zaprowadzony za ryj zeby sie zdecydowac.

A tak na marginesie 8tys PLN na poczatku do jakis 12 po jakims czasie (wprawieniu sie w to co bym mial robic) to nie sa dla mnie jakies gigantyczne pieniadze, ogolnie sie przyzwyczail do duzych pieniedzy i nie potrafie sie z tego otrzasnac)... gdyby oferowali 80tys to raczej bym zmiekł

Mojwa
Wydaje mi sie, ze czesciej dziewczyny przed soba sie rozbieraja/pokazuja sobie cycki itd. niz chlopy ;]

Bober
Musisz zaryzykowac, na pewno wiecej zarobisz niz tu a oprocz tego nabierzesz troche szacunku do siebie.
Normalny facet musi robic pieniadze albo chodzic do pracy bo inaczej mu odbija ;]

Jak narazie moge sobie powiedziec jak Cugowski "znowu w zyciu mi nie wyszlo"

Jenna
To jest holadnia i rozne rzeczy tam sie dzieja
ALE

Czas edycji: 2012-02-16 o 13:05
Stary 2012-02-16, 13:17   #2751
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
(...)Ty mnie nie rozumiesz(...)
Tak nie rozumiem ani Ciebie,ani Twojego podejścia do życia,ale w końcu psychologiem nie jestem!To,że inni tak zaczynają dzień-od picia, to nie znaczy,że Ty też tak masz robić.Oj nie przesadzaj z tym myciem,matko kochana pójdziesz do hotelu i tam się umyjesz,albo czekaj jak wszyscy wyjdą,a z drugiej strony nikt Cię tam nie zna-wyolbrzymiasz jak zwykle,z resztą mało się widzi w Polsce ludzi na mieście umorusanych, głównie mechanicy samochodowi,mnie to jakoś nie przeszkadza w końcu wiem,że taka osoba ciężko pracuje na chleb.Jasne już Ci wszyscy będą płacić 80tyś. Tak Boberowi doradzasz,a sam wymiękasz-rewelka!!Aha czy faktycznie te Twoje historie są pisane zawsze pod wpływem?Człowieku otrząśnij się,bo nie wróżę Ci długiego życia.
Stary 2012-02-16, 13:33   #2752
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
1. To,że inni tak zaczynają dzień-od picia, to nie znaczy,że Ty też tak masz robić.
2. Oj nie przesadzaj z tym myciem,matko kochana pójdziesz do hotelu i tam się umyjesz,albo czekaj jak wszyscy wyjdą,a z drugiej strony nikt Cię tam nie zna-wyolbrzymiasz jak zwykle,z resztą mało się widzi w Polsce ludzi na mieście umorusanych, głównie mechanicy samochodowi,mnie to jakoś nie przeszkadza w końcu wiem,że taka osoba ciężko pracuje na chleb.Jasne już Ci wszyscy będą płacić 80tyś.
3. Tak Boberowi doradzasz,a sam wymiękasz-rewelka!!
4. Aha czy faktycznie te Twoje historie są pisane zawsze pod wpływem?Człowieku otrząśnij się,bo nie wróżę Ci długiego życia.
1. Czasem zaczynam ale ostatnio bardzo rzadko ale pewnie jeszcze nie raz sie zdarzy, ze przez miesiac bd tak zaczynal dzien

2. Własnie bym pracował z 3 osobami, ktore b.dobrze znam. Dla mnie tez to jest normalne jak ktos wraca z pracy niedomyty albo w kombinezonie roboczym ale tam kazdy na fajrant cisnie pod strumien a ja jeden bym sie tylko wykrecal (chyba troche podejrzane by to bylo) raz, drugi ok ale nie dzien w dzien przez 2 miechy.

3. Jak ma sile, nie wstydzi sie swojego to czemu mialby nie pojechac?

4. Nie. Ogolnie bardzoooo rzadko a tak zebym nie jarzyl to sie zdarzylo tylko raz

Szkoda tylko, ze nie wrozysz zamiast zyczyc

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

PS. Borsuk sprawdzalas stronke showup(dot)tv? Na mnie lepiej dziala niz przeslodzone pornole ;p
ALE

Czas edycji: 2012-02-16 o 13:34
Stary 2012-02-16, 13:46   #2753
TmargoT
Zakorzenienie

wczoraj ogladałam program o testosteronie i dowiedziałam się ciekawych rzeczy.
przede wszystkim ,że ten hormon nie jest stały i zmienia się pdo wpływem życia i adrenaliny.zamiast siedziec w domu przed kompem idźcie w świat ,a zaraz się wam podniesie samoocena i testosteron
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 15:01   #2754
bober111
Rozeznanie

Cytat:
1
PS. Borsuk sprawdzalas stronke showup(dot)tv? Na mnie lepiej dziala niz przeslodzone pornole ;p
Byłem na niej.
Stary 2012-02-16, 15:38   #2755
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
wczoraj ogladałam program o testosteronie i dowiedziałam się ciekawych rzeczy.
przede wszystkim ,że ten hormon nie jest stały i zmienia się pdo wpływem życia i adrenaliny.zamiast siedziec w domu przed kompem idźcie w świat ,a zaraz się wam podniesie samoocena i testosteron
Wlasnie znajomy mi ostatnio opowiadal o tym. Kiedy chodzi na silownie albo cwiczy chocby w domu czy gra w kosza regularnie, rosnie mu poziom testosteronu, ma mnostwo energii,jest nastawiony do wszystkiego optymistycznie, podoba sie sobie. Kiedy przestal cwiczyc na okolo 2 miesiace zaczal wpadac w depresje, cierpiec na bezsennosc, byl ciagle zmeczony, nie mial na nic ochoty, rzadko sie usmiechal i nie mogl na siebie w lustrze patrzec wystarczylo ze ostatnio zaczal cwiczyc i wszystkie problemy zniknely znow jest taki jak wczesniej

Czytałam też że np spada u mężczyzn którzy zakładają rodzinę- łagodnieją kiedy rodzi im się dziecko żeby lepiej wejść w rolę troskliwego rodzica zamiast pozostać dalej samcem alfa.
Cytat:
Jarania się alkoholizmem? Tu gdzie sie wychowałem, gdzie zyje to alkohol to jest zwyczajnosc. Wstaje jeszcze na rauszu patrze przez okno, 2 typow sie mija jeden z 60lat drugi gdzies kolo 20 ale kazdy z nich ma w lapie browara, kumpel z bloku do mnie dzwoni i pyta sie co robie i cyz nie wpadne na browara...

Takich kwot, ze glowa boli? Chyba nie wiesz, ze w NL 2tys e~ to norma, szczegolnie gdy robi sie po 12h+ plus dziennie. Interesujesz sie hazardem? Jak tak to wiesz, ze bywaja za☠☠☠iste jak i fatalne okresy, czasem jest, ze przez pol roku nic nie mozesz ugrac a sa takei gdy praktycznie dzien w dzien wygrywasz. Grajac stawkami 200-2000tys to raczsej nie trudno wyciagnac dziennie ponad kafla.

(...)

Nie musisz wierzyc w to co pisze, masz takie prawo - mi to zwisa (szkoda, ze tylko to ;o)

(...)

A tak na marginesie 8tys PLN na poczatku do jakis 12 po jakims czasie (wprawieniu sie w to co bym mial robic) to nie sa dla mnie jakies gigantyczne pieniadze, ogolnie sie przyzwyczail do duzych pieniedzy i nie potrafie sie z tego otrzasnac)... gdyby oferowali 80tys to raczej bym zmiekł
To tylko potwierdza to co pisałam. (Nawiasem mówiąc ta "głowa mała" to nie było pisane serio nie zwróciłam uwagi o jakich kwotach mówisz a widziałam tylko pisanie o kasie, że cię na mieskzanie stać w tym wieku i to jest takie za☠☠☠iste itd itd )
Cytat:
Mojwa
Wydaje mi sie, ze czesciej dziewczyny przed soba sie rozbieraja/pokazuja sobie cycki itd. niz chlopy ;]
No jasne-.- już nie mamy co robić tylko sobie cycki pokazywać-.- wargi sromowe czy łechtaczki też porównujemy sobie wg Ciebie na babskich spotkaniach? Nie widziałam nigdy biustu żadnej mojej koleżanki/siostry żadna nie widziała mojego i nie sądzę żeby miało się to zmienić... Mój biust ogląda partner i lekarz

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2012-02-16 o 15:45
Stary 2012-02-16, 17:39   #2756
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
Wlasnie znajomy mi ostatnio opowiadal o tym. Kiedy chodzi na silownie albo cwiczy chocby w domu czy gra w kosza regularnie, rosnie mu poziom testosteronu, ma mnostwo energii,jest nastawiony do wszystkiego optymistycznie, podoba sie sobie. Kiedy przestal cwiczyc na okolo 2 miesiace zaczal wpadac w depresje, cierpiec na bezsennosc, byl ciagle zmeczony, nie mial na nic ochoty, rzadko sie usmiechal i nie mogl na siebie w lustrze patrzec wystarczylo ze ostatnio zaczal cwiczyc i wszystkie problemy zniknely znow jest taki jak wczesniej

To tylko potwierdza to co pisałam. (Nawiasem mówiąc ta "głowa mała" to nie było pisane serio nie zwróciłam uwagi o jakich kwotach mówisz a widziałam tylko pisanie o kasie, że cię na mieskzanie stać w tym wieku i to jest takie za☠☠☠iste itd itd )

No jasne-.- już nie mamy co robić tylko sobie cycki pokazywać-.- wargi sromowe czy łechtaczki też porównujemy sobie wg Ciebie na babskich spotkaniach? Nie widziałam nigdy biustu żadnej mojej koleżanki/siostry żadna nie widziała mojego i nie sądzę żeby miało się to zmienić... Mój biust ogląda partner i lekarz
1. Do tego trzeba dodać, ze jak facet ma zajecia to ma wiecej czasu niz gdy nic nie robi i tylko gnije przed kompem albo tv.

2. Nadal Ci chodzi o to, ze wszsytko to co pisze to fałsz, tak?
Nie bede na sile starał się Ci udowodnic, ze ejst inaczej.
Swoj spokoj psychiczny wyceniam na wiecej niz 8tysiecy miesziecznie ;]

3. NIe mowie, ze robicie to wszedzie i tylko kiedy sie da. tylko, ze latwiej Wam to przychodzi. Łatwiej trafić na laske, ktora zlapie druga za tylek, piersi czy pocaluje a druga nic z tego sobie nie robi a faceci raczej nie lapia sie klepia sie po dupskach.
ALE
Stary 2012-02-16, 19:00   #2757
bober111
Rozeznanie

Wszytko fajnie z tym testosteronem tylko że mam szeroką miednice i krótki obojczyk i choćbym robił sobie codziennie zastrzyk z testosteronu tego nie zmienię. Bo kości kształtują się w innym okresie życia.
Stary 2012-02-16, 19:29   #2758
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Wszytko fajnie z tym testosteronem tylko że mam szeroką miednice i krótki obojczyk i choćbym robił sobie codziennie zastrzyk z testosteronu tego nie zmienię. Bo kości kształtują się w innym okresie życia.
Zawsze możesz na ramionach pod ubraniami nosić krynolinę

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 20:56   #2759
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
1. Czasem zaczynam ale ostatnio bardzo rzadko ale pewnie jeszcze nie raz sie zdarzy, ze przez miesiac bd tak zaczynal dzien

2. Własnie bym pracował z 3 osobami, ktore b.dobrze znam. Dla mnie tez to jest normalne jak ktos wraca z pracy niedomyty albo w kombinezonie roboczym ale tam kazdy na fajrant cisnie pod strumien a ja jeden bym sie tylko wykrecal (chyba troche podejrzane by to bylo) raz, drugi ok ale nie dzien w dzien przez 2 miechy.

3. Jak ma sile, nie wstydzi sie swojego to czemu mialby nie pojechac?

4. Nie. Ogolnie bardzoooo rzadko a tak zebym nie jarzyl to sie zdarzylo tylko raz

Szkoda tylko, ze nie wrozysz zamiast zyczyc
1.Żartujesz,czy jak to jest,bo nie wiem czemu służy ta emotka.
2.A jak to było jak wcześniej jeździłeś?
3.Bober nie wstydzi się,no chyba żartujesz.To jego największy kompleks.
4.Ja tu widzę problem.I to jest takie śmieszne?,ale pewnie na rauszu jesteś.

Cytat:
Bober Ty byś zawsze znalazł powód,żeby narzekać.Jak nie to,to tamto,jak nie tamto to,to.
Stary 2012-02-16, 21:03   #2760
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:

2. Nadal Ci chodzi o to, ze wszsytko to co pisze to fałsz, tak?
Nie bede na sile starał się Ci udowodnic, ze ejst inaczej.
Swoj spokoj psychiczny wyceniam na wiecej niz 8tysiecy miesziecznie ;]
Nie mówię że fałsz, ale zwykły trolling. A jeśli piszesz prawdę to specjalnie przejaskrawiasz/zwracasz uwagę na pewne rzeczy. Jak chude laski gadające o swoim tłustym tyłku
Cytat:
3. NIe mowie, ze robicie to wszedzie i tylko kiedy sie da. tylko, ze latwiej Wam to przychodzi. Łatwiej trafić na laske, ktora zlapie druga za tylek, piersi czy pocaluje a druga nic z tego sobie nie robi a faceci raczej nie lapia sie klepia sie po dupskach.
No czy ja wiem. Znam mnóstwo dziewczyn(np ja) które miałyby opory przed złapaniem swojej koleżanki za tyłek, pocałowaniem jej czy okazjonalnym macaniem piersi. I widuje facetów (tysiące meczy piłkarskich, koszykarskich i bóg wie jakich) którzy namiętnie klepią się po tyłkach jakby klepnięcie w ramię nie wyrażało wystarczająco "dobra robota" i to z reguły faceci nie mają problemu żeby chodzić po mieście bez koszulek czy brać wspólne prysznice. Pamiętam jak na koloniach faceci rozbierali się pod wspólne prysznice do naga a my brałyśmy prysznic ubrane w kostiumy kąpielowe (poza dwiema dziewczynami które brały je topless a my wstydliwie odwracałyśmy od nich wzrok ) Teraz też bym raczej wybrała kostium niz rozebranie się do naga przed inną kobietą.

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Zawsze możesz na ramionach pod ubraniami nosić krynolinę
Albo poduszki To prawie jak damski push-up

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości