Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard. - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-22, 15:43   #2731
stewardesa
BAN stały

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Chcecie raka mózgu? Ale takiego prawdziwego.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-22, 15:46   #2732
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Dawaj

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-22, 15:48   #2733
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Daj, daj. Ja już jednego mam, czuję, że nie może być gorzej. Pokaż mi, że może.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-22, 15:55   #2734
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Daj, daj. Ja już jednego mam, czuję, że nie może być gorzej. Pokaż mi, że może.
Może już takie "argumenty" widziałaś i nie zrobi to na Tobie wrażenia. Ale będącym w grupie zwiększonego ryzyka nie radziłabym wchodzić.

https://m.facebook.com/story.php?sto..._comment_reply

Złote myśli Wojtka Kunowskiego, czyli "kobieto - jak żyć"? O życiu seksualnym nietoperzy i innych ludzi.

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-05-22 o 16:39
Stary 2016-05-22, 16:42   #2735
thirky
on tired little feet

Stary 2016-05-22, 17:08   #2736
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Może już takie "argumenty" widziałaś i nie zrobi to na Tobie wrażenia. Ale będącym w grupie zwiększonego ryzyka nie radziłabym wchodzić.

Złote myśli Wojtka Kunowskiego, czyli kobieto - jak żyć? O życiu seksualnym nietoperzy i innych ludzi.
Widziałam. Przecież mniej więcej to samo odstawiał ten z ohydnym awatarem w wątku o unikaniu gwałtów (ale został pouczony, że nie powinien tego robić - czym się za*ebiście przejął, kontynuując). Ulubiony wizażanek Thirky wypisywał coś podobnego zanim go zablokowałam, sierpniem jakoś. Ale wiadomo - c'est la vie & prawo do własnych poglądów, no i przecież wiadomo, że wszystkie baby to kuwy.
Lubię to obowiązkowo dodawane, że jak bachor śniady, to należałoby skrobać przymusowo płody chciane i w ramach jedynego wyjątku przy całkowitym zakazie aborcji.

Nie jestem już w stanie dostać od tego raka. Nie mogę. Śmiać mi się chce.
Lepszym dowcipem od tego jest tylko gadanie, że z dziećmi można robić wszystko, bo dzieci i tak zapomną.

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Znaczy podobne do rozwinięcia tej myśli, porównania do nietoperzy wcześniej nie miałam nieprzyjemności poznać.
Stary 2016-05-22, 17:27   #2737
thirky
on tired little feet

Borze, miałam lekcje z moim ulubionym uczniem. Zawsze po tej godzinie z nim nachodzą mnie czarne myśli, włącznie z pomysłem zapisania się na korki z fizyki kwantowej, żeby w ramach zemsty zrobić komuś z umyslem to co on robi mi

Stary 2016-05-22, 18:53   #2738
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:

Whatever makes you happy.
Ty widzisz wymianę język za wsparcie.
Ja widzę to, co napisałaś - czyli zmuszanie/zmanipulowanie/przekonanie Cię do robienia czegoś na co nie masz ochoty i czego normalnie nie robisz. Manipulacja jest tym skuteczniejsza im większą radość manipulowany ma z robienia tego, czego się od niego oczekuje.
let's agree to disagree.
Cytat:
Tam, gdzie by Cię zaprosił.
konkrety, kochana. ja muszę wiedzieć, czy to odpowiednia partia i nie jest za biedny.
Cytat:
Jednakowoż ludzi nie zauważyłam powtarzającej się części ciała, która bolałaby ich najbardziej. Każdy mówi, że co innego.
no pacz, a ja zauważyłam.
Cytat:
Ne. Skąpa jestem i od lat się waham, czy robić jeszcze trzy wielkie, czy może jednak schudnąć przed tym. 20 kilo i byłoby parę tysięcy taniej, robiąc mniejsze, potem bym sobie przytyła z powrotem i miała duże... i zaliczyła rozstępy na środku dziary, albo by mi tłuszcz poszedł nie tam, gdzie trzeba. No to nie robię.
oj znam ten ból i to 'zrobię sobie kolczyk w pępku jak schudnę'.

Cytat:

Łot de fak?
nooo więęęc nie wiem do końca, jak to zaszło, ale mnie od książek odrzuca. teorię mam taką, że jak byłam na studiach, to czytałam CIĄGLE - podręczniki, notatki, transkrypty, prezentacje, publikacje, opracowania naukowe. i od tego czasu książka i czytanie nie jest dla mnie przyjemne

Cytat:
Przecież oni oboje z Zevem takie kompilacje dla rozrywki oglądają na tych zacnych stronkach z wykwintnym humorem, którego moje podniebienie nie docenia.
nie no, Zev łka w kącie, że on nie jest tak popularny i o nim filmów nie kręcą.

Cytat:
Podawanie tornistra to nie instynkt.
nie bezpośrednio, ale odruch wywołany instynktem owszem.
Cytat:
A w jakiż dokładnie sposób pąklusiu drogi (pomijając już to, że ona pisała o depilacji) chciałbyś nie być kompletnie nieatrakcyjny seksualnie i dla kobiet, które widok włosów odrzuca i dla tych, które odrzuca ich brak? Wilkołactwo czy ki czort Ci się marzy?
może pół na pół?
Cytat:
Czy żyjesz sobie w słodkim przekonaniu, że nieszczęsny nieowłosiony jest skazany na bycie nieatrakcyjnym dla ~połowy kobiet, a owłosiony może sobie w razie czego bez problemu zacząć regularnie depilować coś takiego:

pomijając, że w centralnym punkcie tej klatki piersiowej to będzie przyjemność porównywalna z p*erdolnięciem sobie wosku na łeb i zerwaniem plastra? I że to będzie porównywalnie atrakcyjnie wyglądało?
stany zapalne po depilacji też nie są seksi.
Cytat:
No bądźże człowiekiem i powiedz, że chociaż Ty r*chasz wszystkich bez żadnych warunków i przywróć chłopakowi wiarę w kobiety.
no wiadomo, tylko długość pały się liczy, włosy mnie nie obchodzą
Cytat:
Nie dostrzegasz dualizmu dramatu naszego bohatera. On z jednej strony chciałby być wyjątkowy i budzić w lasencji dzikie żądze tylko on, ale z drugiej oczywiście w to nie wierzy i liczy na to, że są takie co i na modela się złakomią i na niemytego, bezzębnego menela jak je przypili - wtedy jego samoocena dostrzegłaby światło w tunelu i zyskałby nadzieję, że może pewnego pięknego dnia akurat będzie stał obok takiej, kiedy nią potrzeba bolca targnie i się załapie...
dostrzegam, a jakże. ale nie wzrusza mnie.
Cytat:
To nie jest analogiczna sytuacja. Musiałabyś jeszcze zdeklarować pragnienie wręczenia wszystkim właścicielom audic kredek woskowych i kolorowanki.
z bycia dziecka można wyrosnąć, z jeżdżenia audi trudniej.

Cytat:
Całkiem możliwe, że nigdy napisała, że lubi duże penisy. Wielokrotnie żaliła się na niedopasowanie seksualne i opowiadała o zabiegach, jakie stosuje dla utrzymania tego stanu, nazywała swoje o parę cm za krótkie TŻsajzy Ugandami, ale nie napisała, że lubi duże penisy.
też mi się wydaje, że nigdy nie napisałam, że wolę duże. lubię duże, tak samo, jak lubię średnie. nie lubię małych, bo większość facetów z małymi ma kompleksy i to tragicznie wpływa na jakość seksu.
Cytat:
To już temat na wątas.
"Nigdy nie spałam z Żydem. Czy to znaczy, że jestem antysemitką?".
+ ankieta.
czekam!
Cytat:

zdecydowanie zapomnijmy o tym i skupmy się na projekcjach.
Cytat:
Ne. Zdecydowanie chodzi o jej upodobania. Ona nie wizażanek, nie przemawiała za milyjony.
Chyba, że uważasz, że jej osobista aprobata jest każdemu niezbędna i kogo by Kahoko chętnie nie bzyknęła ten nie ma prawa do seksu, ale to już jest... .
gdzie Ty mnie tam pchasz, między gregoriusy...
Cytat:
On by chciał być w typie ("wszystkich" to przesada) 90% kobiet na ziemi, żeby móc żyć ze świadomością, że szanse posłania na drzewo w procesie podrywu są nieduże. No i żeby mógł sobie wybrać najatrakcyjniejszą. Znaczy najatrakcyjniejszą z grupy tych, które nie są na tyle atrakcyjne, że by go przerażały.
A jeszcze lepiej jakby mógł sobie wybrać taką, która byłaby zachwycona nim konkretnie. Tyle, że w normalnym świecie musiałby się w tym celu umówić z dwudziestoma, trzydziestoma czy pięćdziesięcioma laskami, zanim by trafił na taką z którą miałby &. Jakby mógł mieć pewność, że trafi w pierwszych trzech to może by jeszcze poszedł (raz), ale żeby tak?
w skrócie: wizażanek.
Cytat:
Nie tak.
<randomowa użytkowniczka internetu> ja tam nie lubię gdy u faceta jest abc
<Zev> [oż fak, ja mam d, to prawie jak abc!] och ja nieszczęsny, żadnej się na mnie nigdy nie zrobi mokro. nie jestem dla nich mężczyzną. tylko by ze mnie drwiły pisząc o abc, ja i tak wiem, że liczy się tylko efg, których ja nie mam, a one by pewnie chciały. a perfekcyjnie wypełnione potężnymi penisami macie pewnie...

A potem pędzi wyszukiwać świadectwa objawione potwierdzające jego urojenia i czyta sobie w kółko to, co mówią kobiety, które nie lubią d.
ja to streściłam jeno.
Cytat:
Btw. jak on napisał o raku mózgu to aż mi się niemiło zrobiło. Wszyscy tak piszą i jest poniekąd sympatycznie, on napisał i poczułam smród onkologii, ołowiane fartuchy, wytarte od jeżdżenia mopem dziury w gumoleum... jesu.
Wam też?
ja zawsze jak czytam, co on pisze, to coś mi śmierdzi...

Cytat:

Złote myśli Wojtka Kunowskiego, czyli "kobieto - jak żyć"? O życiu seksualnym nietoperzy i innych ludzi.
rzygłam.
Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Borze, miałam lekcje z moim ulubionym uczniem. Zawsze po tej godzinie z nim nachodzą mnie czarne myśli, włącznie z pomysłem zapisania się na korki z fizyki kwantowej, żeby w ramach zemsty zrobić komuś z umyslem to co on robi mi
to zmień ucznia?
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-22, 19:19   #2739
thirky
on tired little feet

Nie chcę go zmieniać bo jest miły i ma zapał. Ale jak po raz piąty powtarza coś a za sekundę nie pamięta że takie słowo się pojawilo...
Ułóż proszę zdanie ze słowem "teraz" ( :układa: )
Przetlumacz na polski co chciałam powiedzieć ( :mówię zdanie ze słowem "teraz":,on :tłumaczy: )
Opowiedz co mówi osoba A do osoby B w dialogu ( :tlumaczy wraz ze słowem "teraz': )
Jak byś powiedział "teraz jem kanapkę"( :mówi: )
Co oznacza to zdanie?( :Borze to takie dziwne słowo co to jest,panika: )

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

W ogóle w 1,5 roku zgrubłam chłopaka z rozmiaru s/m do xl. Może dietetykiem zostanę.

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-05-22 o 19:17
Stary 2016-05-22, 19:37   #2740
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
konkrety, kochana. ja muszę wiedzieć, czy to odpowiednia partia i nie jest za biedny.
Jak z nim pójdziesz w kierunku tego wana to już on sobie sam te konkrety potem wykroi.
Cytat:
oj znam ten ból i to 'zrobię sobie kolczyk w pępku jak schudnę'.
To nie ten sam ból.
Ale i tak nie ma nic lepszego niż wyjąć kolczyki z języka żeby przypadkiem zębów nie obijać i dwa tygodnie później przelecieć przez pół autobusu przy hamowaniu i j*bnąć szczęką w rurkę.
Cytat:
nooo więęęc nie wiem do końca, jak to zaszło, ale mnie od książek odrzuca. teorię mam taką, że jak byłam na studiach, to czytałam CIĄGLE - podręczniki, notatki, transkrypty, prezentacje, publikacje, opracowania naukowe. i od tego czasu książka i czytanie nie jest dla mnie przyjemne
Ta. I smród w chałupie znakiem demona.
Cytat:
nie no, Zev łka w kącie, że on nie jest tak popularny i o nim filmów nie kręcą.
Dupa, słoik, sequel, popularnoooość.
Cytat:
nie bezpośrednio, ale odruch wywołany instynktem owszem.
Ne. Jak gówniarz jest dość duży, żeby nosić tornister to może go sobie sam wziąć.
Cytat:
dostrzegam, a jakże. ale nie wzrusza mnie.
Czas by mi był już zacząć się chlastać dla towarzystwa.
Cytat:
rzygłam.
A mi się krew z nosa puściła. Ze śmiechu.
Stary 2016-05-22, 20:02   #2741
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chcę go zmieniać bo jest miły i ma zapał. Ale jak po raz piąty powtarza coś a za sekundę nie pamięta że takie słowo się pojawilo...
Ułóż proszę zdanie ze słowem "teraz" ( :układa: )
Przetlumacz na polski co chciałam powiedzieć ( :mówię zdanie ze słowem "teraz":,on :tłumaczy: )
Opowiedz co mówi osoba A do osoby B w dialogu ( :tlumaczy wraz ze słowem "teraz': )
Jak byś powiedział "teraz jem kanapkę"( :mówi: )
Co oznacza to zdanie?( :Borze to takie dziwne słowo co to jest,panika: )

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

W ogóle w 1,5 roku zgrubłam chłopaka z rozmiaru s/m do xl. Może dietetykiem zostanę.
brzmi, jakby miał większe zaburzenia poznawcze. Ty miałaś kiedyś pedagogikę?
Cytat:
Jak z nim pójdziesz w kierunku tego wana to już on sobie sam te konkrety potem wykroi.
aaaa, wana! w sensie vana. bo ja caly czas myślałam, skąd ta wanna
Cytat:
To nie ten sam ból.
to dwa różne bóle, jeden obok drugiego.
Cytat:
Ale i tak nie ma nic lepszego niż wyjąć kolczyki z języka żeby przypadkiem zębów nie obijać i dwa tygodnie później przelecieć przez pół autobusu przy hamowaniu i j*bnąć szczęką w rurkę.
jak dla mnie i tak mistrzostwem pozostanie angina ropna.
Cytat:
Ta. I smród w chałupie znakiem demona.
nie mam pojęcia, dlaczego przestałam to lubić. jedyne, co mi przychodzi na myśl, to przesyt na studiach i zła asocjacja w podświadomości.
Cytat:
Dupa, słoik, sequel, popularnoooość.
taka sytuacja.
Cytat:
Ne. Jak gówniarz jest dość duży, żeby nosić tornister to może go sobie sam wziąć.
jak gówniarz jest dość duży, to jest przerośnięty. dalej dostaje tornister, a rodzice opieprz, żeby nie karmili ciągle kurczakiem na hormonach.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-22, 20:03   #2742
201607040950
Konto usunięte

Btw. https://www.youtube.com/watch?v=bwSczWf1YDc
Stary 2016-05-22, 20:09   #2743
thirky
on tired little feet

On po prostu nigdy się nie uczył języka a ma 60 lat. Wyjechał do pracy i musi się uczyc. Dlatego ma takie trudności. Do tego podejście "ale ja nie będę z nimi rozmawiał, bo powiem coś źle i się obraża". Nie, nie miałam pedagogiki. Ale chyba dobrze nam się pracuje razem bo powooooli zaczyna się przełamywać.

Stary 2016-05-22, 20:22   #2744
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
On po prostu nigdy się nie uczył języka a ma 60 lat. Wyjechał do pracy i musi się uczyc. Dlatego ma takie trudności. Do tego podejście "ale ja nie będę z nimi rozmawiał, bo powiem coś źle i się obraża". Nie, nie miałam pedagogiki. Ale chyba dobrze nam się pracuje razem bo powooooli zaczyna się przełamywać.
to tym bardziej bym na Twoim miejscu poczytała o metodach nauki, w szczególności dla osób w tym wieku. tego jest masa w internecie.
Stary 2016-05-22, 20:42   #2745
thirky
on tired little feet

Cytat:
to tym bardziej bym na Twoim miejscu poczytała o metodach nauki, w szczególności dla osób w tym wieku. tego jest masa w internecie.
Serio? serio myślisz że nie czytałam?
Po prostu trochę męczące są te zajęcia, bardziej niż to że ciężko mu idzie to fakt że on się ciągle stresuje i jak mu nie wychodzi najdrobniejsza rzecz to się irytuje i wpada w histerię i nie da się mu przetrwać. Na zasadzie wymowi coś źle i sam się na tym złapie i wtedy jest Mario i wszyscy święci nie nauczę się tego nic nie umiem czemu jestem taki głupi nic nie zapamiętuje jezu niech pani na mnie czasu nie marnuje wstyd hanba. Na każdej lekcji jest z 10 takich ataków zwątpienia. Ale wcześniej było gorzej, na szczęście mamy podobne poczucie humoru więc zawsze zazartuje, on się śmieje i zapomina że przed chwilą jęczał

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-22, 21:25   #2746
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Serio? serio myślisz że nie czytałam?
Po prostu trochę męczące są te zajęcia, bardziej niż to że ciężko mu idzie to fakt że on się ciągle stresuje i jak mu nie wychodzi najdrobniejsza rzecz to się irytuje i wpada w histerię i nie da się mu przetrwać. Na zasadzie wymowi coś źle i sam się na tym złapie i wtedy jest Mario i wszyscy święci nie nauczę się tego nic nie umiem czemu jestem taki głupi nic nie zapamiętuje jezu niech pani na mnie czasu nie marnuje wstyd hanba. Na każdej lekcji jest z 10 takich ataków zwątpienia. Ale wcześniej było gorzej, na szczęście mamy podobne poczucie humoru więc zawsze zazartuje, on się śmieje i zapomina że przed chwilą jęczał
nad tymi atakami zwątpienia też można pracować. nauka to nie tylko klepanie słówek, to też akceptacja własnej niewiedzy i pozwolenie sobie na robienie błędów. jak ma dobry humor, to już z górki.
Stary 2016-05-22, 21:26   #2747
201607040950
Konto usunięte

Czemu ja mam na tyle nierówno pod sufitem, że za każdym razem muszę koniecznie pognać na risercz, jak chooyowe goowno by to nie było?
W internecie nic nie ma na temat tego jakoby nietoperze rzeczywiście gwałciły samice. Jest gatunek (jeden? nie wiem czy więcej), u którego ze względu na () oszczędność energetyczną samice nie budzą się z hibernacji na bzykanie, tylko samce, bo jak ich szlag trafi to gatunkowi jako takiemu nic się nie stanie, bo samice przetrwają.
Stary 2016-05-22, 21:33   #2748
thirky
on tired little feet

Cytat:
nad tymi atakami zwątpienia też można pracować. nauka to nie tylko klepanie słówek, to też akceptacja własnej niewiedzy i pozwolenie sobie na robienie błędów. jak ma dobry humor, to już z górki.
No toć wiadomo, zawsze go chwalę i jakoś żartobliwie mówię żeby sie nie przejmował błędami itd. Zresztą najlepsze jest to że jak się już porządnie czegoś nauczy (wykul te frazy Jak się nazywasz skąd pochodzisz itd i odpowiedzi na to) to naprawdę ładnie mu to wychodzi, ładnie wymawia, nie tak kompletnie "po polsku". Ale uwierzyć w siebie nie chce

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Jest gatunek (jeden? nie wiem czy więcej), u którego ze względu na () oszczędność energetyczną samice nie budzą się z hibernacji na bzykanie, tylko samce, bo jak ich szlag trafi to gatunkowi jako takiemu nic się nie stanie, bo samice przetrwają.
To by było to. Albo jakieś ichniejsze hamerykańskie nietopery o jakich w PL nam się nie snilo.

Stary 2016-05-22, 21:39   #2749
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Czemu ja mam na tyle nierówno pod sufitem, że za każdym razem muszę koniecznie pognać na risercz, jak chooyowe goowno by to nie było?
W internecie nic nie ma na temat tego jakoby nietoperze rzeczywiście gwałciły samice. Jest gatunek (jeden? nie wiem czy więcej), u którego ze względu na () oszczędność energetyczną samice nie budzą się z hibernacji na bzykanie, tylko samce, bo jak ich szlag trafi to gatunkowi jako takiemu nic się nie stanie, bo samice przetrwają.
No to na śpiocha to nie gwałt?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-22, 22:04   #2750
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Jeśli samica wcześniej aaprobuje bierny udział w orgii zwisając w tej samej jaskini, w której będzie się odbywać to bym zaryzykowała*, że nie.

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Chociaż w sumie nie wiem, czy mogą spać gdzie indziej czy nie.

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Ale do macierzyństwa się w naturze samicy zmusić nie da. Jak nie chce to przecież zjada, żeby zniwelować braki energetyczne, albo porzuca i ma w dupie. Chyba wszystkie gatunki to robią.
Stary 2016-05-22, 22:12   #2751
thirky
on tired little feet

Cytat:
jak w dziecku rosemary

Stary 2016-05-22, 22:23   #2752
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
jak w dziecku rosemary
tam nie było na śpiocha, tylko na roofie.
Stary 2016-05-22, 22:25   #2753
thirky
on tired little feet

Cytat:
tam nie było na śpiocha, tylko na roofie.
po polsku?

Stary 2016-05-22, 22:29   #2754
201607040950
Konto usunięte

Rohypnol.

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Zaczynam się poważnie zastanawiać, czy Krewet nie miał racji z tą urodą.
Stary 2016-05-22, 22:32   #2755
thirky
on tired little feet

Cytat:
Rohypnol.

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Zaczynam się poważnie zastanawiać, czy Krewet nie miał racji z tą urodą.
coż, spać spała i tak.

w sensie enrik itepe?

Stary 2016-05-22, 22:46   #2756
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
coż, spać spała i tak.
Nie spała, była otępiała i nie mogła się ruszać. To on jej wmawiał, że spała i jej się to przyśniło.
Cytat:
w sensie enrik itepe?
W sensie. że jak partner odpowiednio urodziwy, to porozumienie i wspólne cokolwiek jest zbędne.
Stary 2016-05-22, 23:02   #2757
thirky
on tired little feet

Cytat:
Nie spała, była otępiała i nie mogła się ruszać. To on jej wmawiał, że spała i jej się to przyśniło.
Aaaaa! Dobra, nie pamiętałam.
Cytat:
W sensie. że jak partner odpowiednio urodziwy, to porozumienie i wspólne cokolwiek jest zbędne.
Do seksu? Owszem.
Myślałam że dobrze wam się rozmawia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-22, 23:22   #2758
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
po polsku?
tabletka gwałtu.
Cytat:
coż, spać spała i tak.
eee Ty tak na serio?
Cytat:
bo nie zjadła do końca musu. jakby zjadła do końca, to by nie pamiętała. głupia
Cytat:
pfff. bzdura. wyobraź sobie najpiękniejszego Khala na świecie, z pytongiem do kolan. włos rozwiany, wąsy, broda, Gruzin, co tam tylko dusza zapragnie.

masz w głowie?

kisiel jest?

to teraz dołóż do tego wk*rwiający głos. i uj bombki strzelił.
Stary 2016-05-22, 23:32   #2759
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
pfff. bzdura. wyobraź sobie najpiękniejszego Khala na świecie, z pytongiem do kolan. włos rozwiany, wąsy, broda, Gruzin, co tam tylko dusza zapragnie.

masz w głowie?

kisiel jest?

to teraz dołóż do tego wk*rwiający głos. i uj bombki strzelił.

Jest kisiel, jest. Nie jestem drobiazgowa. Ale nie o tym myślałam w ogóle.
Stary 2016-05-22, 23:32   #2760
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Jedz warzywa. Zdrowa dieta to podstawa!
Olejuj włosy.

Cytat:
To se kurtkę weź.
Dbasz o mnie.

Cytat:
Zawiązać pętlę z penisa i się na niej powiesić .

Cytat:
My jesteśmy z natury niemiłe. Ona wali dla sportu.
Ja też

Cytat:
Nie jesteś młodziutki bejbe.
Zazwyczaj dają mi mniej niż mam.

Cytat:
A w jakiż dokładnie sposób pąklusiu drogi (pomijając już to, że ona pisała o depilacji) chciałbyś nie być kompletnie nieatrakcyjny seksualnie i dla kobiet, które widok włosów odrzuca i dla tych, które odrzuca ich brak? Wilkołactwo czy ki czort Ci się marzy?

Cytat:
Czy żyjesz sobie w słodkim przekonaniu, że nieszczęsny nieowłosiony jest skazany na bycie nieatrakcyjnym dla ~połowy kobiet, a owłosiony może sobie w razie czego bez problemu zacząć regularnie depilować coś takiego:

pomijając, że w centralnym punkcie tej klatki piersiowej to będzie przyjemność porównywalna z p*erdolnięciem sobie wosku na łeb i zerwaniem plastra? I że to będzie porównywalnie atrakcyjnie wyglądało?
Ej, mi tam moje nikłe owłosienie nie przeszkadza. Ani to że komuś ono niekoniecznie pasuje bo woli futerko. Przeszkadza mi że ktoś przez nie może mieć mnie bardziej za dzieciaka niż za mężczyznę.

Cytat:
Nie dostrzegasz dualizmu dramatu naszego bohatera. On z jednej strony chciałby być wyjątkowy i budzić w lasencji dzikie żądze tylko on, ale z drugiej oczywiście w to nie wierzy i liczy na to, że są takie co i na modela się złakomią i na niemytego, bezzębnego menela jak je przypili - wtedy jego samoocena dostrzegłaby światło w tunelu i zyskałby nadzieję, że może pewnego pięknego dnia akurat będzie stał obok takiej, kiedy nią potrzeba bolca targnie i się załapie...
Wystarczy. Nie ma takich.

Cytat:
Zev: 7894354643437582945695792 68937.
.jpg .gif .png

Cytat:
Całkiem możliwe, że nigdy napisała, że lubi duże penisy. Wielokrotnie żaliła się na niedopasowanie seksualne i opowiadała o zabiegach, jakie stosuje dla utrzymania tego stanu, nazywała swoje o parę cm za krótkie TŻsajzy Ugandami, ale nie napisała, że lubi duże penisy.
Tadaaaaa.

Cytat:

I według was to full neutral?

Cytat:
Ne. Zdecydowanie chodzi o jej upodobania. Ona nie wizażanek, nie przemawiała za milyjony.
Chyba, że uważasz, że jej osobista aprobata jest każdemu niezbędna i kogo by Kahoko chętnie nie bzyknęła ten nie ma prawa do seksu, ale to już jest... .
I znowu lepiej wiecie co miałem na myśli.

Cytat:
On by chciał być w typie ("wszystkich" to przesada) 90% kobiet na ziemi, żeby móc żyć ze świadomością, że szanse posłania na drzewo w procesie podrywu są nieduże. No i żeby mógł sobie wybrać najatrakcyjniejszą. Znaczy najatrakcyjniejszą z grupy tych, które nie są na tyle atrakcyjne, że by go przerażały.
A jeszcze lepiej jakby mógł sobie wybrać taką, która byłaby zachwycona nim konkretnie. Tyle, że w normalnym świecie musiałby się w tym celu umówić z dwudziestoma, trzydziestoma czy pięćdziesięcioma laskami, zanim by trafił na taką z którą miałby &. Jakby mógł mieć pewność, że trafi w pierwszych trzech to może by jeszcze poszedł (raz), ale żeby tak?
Żyję ze świadomością że szanse posłania na drzewo wynoszą 99,(9)%. Chciałbym chociaż trochę je zmniejszyć, co uważam za mało możliwe i dlatego czasem brzmię jakbym chciał odwrócić te proporcje.
Umówić się z tyloma laskami... Po pierwsze to nie wiem czy któraś by przyszła. A jak już to bym się pokopał do szczętu tymi porażkami.

Cytat:
żadnej się na mnie nigdy nie zrobi mokro. nie jestem dla nich mężczyzną.
No bez przesady ogółem. Ale to pasuje.

Cytat:
Btw. jak on napisał o raku mózgu to aż mi się niemiło zrobiło. Wszyscy tak piszą i jest poniekąd sympatycznie, on napisał i poczułam smród onkologii, ołowiane fartuchy, wytarte od jeżdżenia mopem dziury w gumoleum... jesu.
Wam też?
Jak zwróciłaś na to uwagę i przypomniałem sobie o znajomym co leczy się onkologicznie to też mi jakoś dziwnie. Ale się rzekło...

Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Czas edycji: 2016-05-22 o 23:34
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości