Żony 2015 cz. 5 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-15, 23:00   #2731
Justuus
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 cz. 5

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Na cellulit. Ale peeling ogólnie jest spoko, także myślę, że i na rozstępy pomoże
Peeling zawsze ok

Ja to nawet nie wiem czy to rozstępy są. Bo to takie czerwonawe plamki. Ale wolę dmuchać na zimne

O ja też chętnie poczytam gdzie można lecieć na jesień ciągle liczę na to że się nam uda gdzieś skoczyć
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 04:46   #2732
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Viv Ty jesteś dobra w "te" klocki. Gdzie w październiku będzie ciepło i warto się wybrać na wakacje?
Kanary, najlepiej Teneryfa, ew Cypr, Maroko, Egipt, ew Turcja. No i egzotyka. Ja na początku października bylam na Rodos w zeszlyn roku i pogoda byla super, ale juz może padac.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 05:57   #2733
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Rozstępy... Brrr. Cały czas się boję ze będę miała poorany brzuch. Niektóre panie w szpitalj miały straszne czerwone pręgi.

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ----------

Królewna mówiła ze u ciebie rano wrony halasuja i cbyba mi wykrakalas. Ja wolę mojego mazurka bo tego dziadostwa to się boję. A od tygodnka jest ich dużo
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 06:16   #2734
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Rozstępy... Brrr. Cały czas się boję ze będę miała poorany brzuch. Niektóre panie w szpitalj miały straszne czerwone pręgi.

Ja nigdy takich nie miałam. I te co myślę że to one to też wyglądają bardziej jak plamki niż jak typowe rozstępy.
Sama już nie wiem co się że mną dzieje
Stary 2016-06-16, 06:17   #2735
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Viv mi poleciła Kanary , wybraliśmy Lanzarote i było super i gorąco
Stary 2016-06-16, 06:22   #2736
Justuus
Zakorzenienie

My byliśmy na Fuertaventurze w pierwszej połowie października i też była pogoda idealna
Stary 2016-06-16, 06:33   #2737
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
A ile sie musi nagimnastykować

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
jeśli dzieć sam się do sb nie zdecyduje to najprawdopodobniej tak

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

polać jej...
Tak jest, polać ja jestem już teraz przerażona

Dzień dobry

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2016-06-16 o 06:35
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-16, 07:13   #2738
gr8ania
Moderator

Dzień dobry

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-06-16, 07:43   #2739
magda_mjt
Zakorzenienie

M wlasnie o kanarach mówił, no ale byliśmy rok temu na Gran Canarii i wiecie, ze miałam mieszane odczucia :P. A Chorwacja w październiku nie przejdzie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2016-06-16, 07:58   #2740
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

Dziewczyny gość od zegarka poprosił abym zamówiła coś jeszcze to wysle mi drugi zegarek w paczce.

Mam otwierać spór? Co to jest ten okres ochrony? Jak zgodze się na jego propozycję to mam szansę na ewentualny zwrot kasy?

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 08:01   #2741
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
M wlasnie o kanarach mówił, no ale byliśmy rok temu na Gran Canarii i wiecie, ze miałam mieszane odczucia :P. A Chorwacja w październiku nie przejdzie?

Kazda wyspa jest inna a gran Canaria ma chyba akurat najmniej do zaoferowania

W Chorwacji sezon zakończylabym na początku wrzesnia. Potem moze byc zimno i deszczowo.

Stanisław Lem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-16, 08:02   #2742
Kimitri
Zakorzenienie

Hey

My planujemy wypad na rocznicę we wrześniu. Wtedy jakieś inne kierunki czy też najlepiej te co na październik polecacie?

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 08:03   #2743
MagicGirls
Zakorzenienie

Dobry!
A właściwie średnio :/ Pół nocy nie spałam,w pewnym momencie chciałam się wymknac z łóżka by poczytać jednak dokładnie o toxo i jaki ma wpływ na Emi, ale Tż mnie zatrzymał.Za to jak zadzwonił budzik to nie mogłam wstać.
Proszę bardzo o kciuki

sQ!
Przyszła czekolada!
Będziemy próbować wieczorem
A co do tych cukieraskow to pamiętam je z dzieciństwa.Moja babcia jak pracowała w Ameryce między innymi je nam wysylala.Smaku nie pamiętam ani czy je lubiłam.Boję się spróbować teraz przez Was
Stary 2016-06-16, 08:08   #2744
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Dobry!
A właściwie średnio :/ Pół nocy nie spałam,w pewnym momencie chciałam się wymknac z łóżka by poczytać jednak dokładnie o toxo i jaki ma wpływ na Emi, ale Tż mnie zatrzymał.Za to jak zadzwonił budzik to nie mogłam wstać.
Proszę bardzo o kciuki

sQ!
Przyszła czekolada!
Będziemy próbować wieczorem
A co do tych cukieraskow to pamiętam je z dzieciństwa.Moja babcia jak pracowała w Ameryce między innymi je nam wysylala.Smaku nie pamiętam ani czy je lubiłam.Boję się spróbować teraz przez Was
Przecież wszystko będzie dobrze, doskonale o tym wiesz!

Dzień dobry! Jeszcze tylko jutro
Stary 2016-06-16, 08:14   #2745
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
Hey

My planujemy wypad na rocznicę we wrześniu. Wtedy jakieś inne kierunki czy też najlepiej te co na październik polecacie?

Wtedy tez spokojnie cala Grecje bym dodala, Portugalie, Madere, w pierwszej polowie Hiszpanie czy Chorwacje. Wtedy to raczej wszedzie bedzie pogoda choc oczywiscie, zawsze mofa byc anomalie. Moja kolezanka jest na Krecie i trochę lalo, a ja bylam kiedys w maju i spalilam sie na raka.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

W ogole chyba powinnam sie tym zajmować zawodowo

Stanisław Lem

Stary 2016-06-16, 08:29   #2746
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam po bio oil nie widziałam specjalnej różnicy...
Pozdrawiam z siłowni i mam bardzo przykre przemyślenia. Po pierwsze czuje, ze przerwa weselna raczej mi nie sprzyja (chociaż wymiary sa w niedziele, wiec na razie nie wiem na 100%, ale czuje sie "większa" ), a po drugie po powrocie z silowni czeka mnie solidne piłowanie paznokci . Strasznie juz mi długość daje o sobie znac i prawdopodobnie tez przez to niektóre nadwyrezylam i podlamalam, i coraz bardziej czuje, ze sztuczne podtrzymywanie paznokcia na hardzie na dłuższa metę sie nie sprawdzi . Tak mi przykro, bo takie ładne aktualnie mam . Chyba nigdy takich paznokci nie miałam....

potwierdzam,,,tydzien dwa spoko... ale pozniej jak masz 3 klejone, 4 sie rozdwoił to juz trzeba sciac... moje tak ratowane max 3 tygodnie ogarniaja a pozniej łamią sie, są słabe, psuje to wszystko..i jak teraz..mam paznokcie tak złe jak dawno niby krótkie ale kazdy sie rozdwaja... ;/ dramat!

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Ja nigdy takich nie miałam. I te co myślę że to one to też wyglądają bardziej jak plamki niż jak typowe rozstępy.
Sama już nie wiem co się że mną dzieje
idz do lekarza!

morning Paniom
zapowiada sie szybki dzien jutro firma jedzie ogarniac dla mnie autko i mozliwe ze kupie jak uznaja ze jest ok )
ale urlop sobie zachowam...wyspie sie
Stary 2016-06-16, 08:30   #2747
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
W Chorwacji sezon zakończylabym na początku wrzesnia. Potem moze byc zimno i deszczowo.
Początek października kilka lat temu zaskoczył nas w Chorwacji słońcem i ciepłą wodą

Serio powinnaś się tym zajmować zawodowo!

To skoro każda pyta to i ja: przełom lipca/sierpnia - czy wtedy warto uderzać w jakąś egzotykę? Jakieś Bali, Malediwy?

A tak w ogóle dzień dobry!

Dzisiaj idę do doktorka sprawdzić swoje podwozie
Stary 2016-06-16, 08:34   #2748
MartusiaWu
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam, że w zasadzie masz coś wspólnego z jakimś biurem podróży
mam koleżankę w tęczowym biurze i jest zachwycona, a ja strasznie zazdroszczę tych jej "podróży służbowych"
MartusiaWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 08:48   #2749
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
potwierdzam,,,tydzien dwa spoko... ale pozniej jak masz 3 klejone, 4 sie rozdwoił to juz trzeba sciac... moje tak ratowane max 3 tygodnie ogarniaja a pozniej łamią sie, są słabe, psuje to wszystko..i jak teraz..mam paznokcie tak złe jak dawno niby krótkie ale kazdy sie rozdwaja... ;/ dramat!

idz do lekarza!

morning Paniom

zapowiada sie szybki dzien jutro firma jedzie ogarniac dla mnie autko i mozliwe ze kupie jak uznaja ze jest ok )

ale urlop sobie zachowam...wyspie sie
Ja miałam 2 u lewej ręki podtrzymywane od ponad miesiaca haha . Było całkiem ok, ale teraz były juz i za długie i po weselu nadlamalam kolejnego u prawej ręki i dosc brzydko, z dwóch roznych stron, dodatkowego u lewej ręki . Ale spilowalam i jest niebo a ziemia . Wciaz sa dosc długie jak na mnie, a juz nie przeszkadza długość i nie nadwyrezam ich bardziej zahaczając o wszystko . Mam nadzieje, ze tak dociągnę do momentu, az nadlamania ładnie podrosną i automatycznie je spiłuje .
A z autkiem to co? Z awansem należy sie służbowe?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-16, 08:50   #2750
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ----------

Królewna mówiła ze u ciebie rano wrony halasuja i cbyba mi wykrakalas. Ja wolę mojego mazurka bo tego dziadostwa to się boję. A od tygodnka jest ich dużo
jezu u mnie to samo z tymi wronami/gawronami --> a narzekałam na ćwiergolenie za oknem, a to krakanie jest jeszcze gorsze

u mnie tydzień temu rozstępy wylazły ;( a cieszyłam się, że nic nie ma do tej pory
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 08:53   #2751
magda_mjt
Zakorzenienie

Teraz M mówi Malta lub Rodos....a wczoraj rozmawialiśmy o Dubaju (ale pogody zupełnie nie sprawdzaliśmy :P). Ogólnie mamy juz urlop w pracy, 2 tygodniowy, ale nie mamy na niego planow . Miało byc na Stany, ale to raczej odkładamy do przyszłego roku . A na pełne 2 tygodnie nie chcemy jechać na urlop gdzieś blizej. M w ogole nie chce Karaibow itp. Stad wpadłam na pomysł, zeby pojechać do Pl, posiedzieć z tydzień i z PL na własna rękę poleciec gdzieś na tydzień, skąd wrócimy bezpośrednio tutaj .

Stary 2016-06-16, 08:54   #2752
pati0090
Zakorzenienie

dzień doberek

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Mnie to też wyszła na wewnętrznej stronie ud, ale tak prawie na całej długości
Kurcze w domu mam tylko eveline ale to wyszczuplająco ujędrniający, niby pisze że redukuje rozstępy, ale...
Musze poszukać jakiś "domowych" sposobów bo nie sądze abym tu cos takiego dostała (szukałam raz balsami ujędrniającego, poszłam do największej drogerii i co? tylko nivea i loreal po jednym rodzaj)
ja mam jeden malutki rozstęp na dole brzuszka, mam nadzieję, że więcej ich nie wyjdzie

Cytat:
Dotuniek, zycze Ci porodu jak moja kuzynka

Przyjechala do szpitala, kazali jej siadać, czekac, wypelniac papiery... ona na to, ze helol, ze wlasnie rodzi pielegniarka/polozna czy buk wie kto powiedziala, ze "prosze pani, do urodzenia to pania długie godziny czekaja". Po czym zajrzała gdzie trzeba i doznala szoku. Kuzynka urodzila doslownie pol h pozniej. Teraz jest znow w ciazy i ma ogromna nadzieję na powtórkę historii
ooo ja zazdroszczę moja siostra drugi poród też miała taki ekspresowy, też tak chcę

Cytat:
Napisane przez migotka1010 Pokaż wiadomość
Magic nie czytaj nic bo zaraz dowiedz się ze jesteś śmiertelnie chora...
dokładnie

Cytat:
tez się boję rozstępów

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 09:17   #2753
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
idz do lekarza!
I tu się zaczynają schody.
Ze wszystkim idzie się tu do ogólnego. I już u niego byłam z jakimś uczuleniem i pokazywałam te nogi i były malutkie czerwone plamki i doszedł do wniosku że nie wie co to jest i dał maść, która na nie nie pomogła. Potem próbowałam hydrocortisone ale też niezbyt pomogło stąd pomysł ze to może rozstępy. Bo nic na uczulenia, bakterie , wirusy, grzyby nie pomaga.
Stary 2016-06-16, 09:20   #2754
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Początek października kilka lat temu zaskoczył nas w Chorwacji słońcem i ciepłą wodą

To skoro każda pyta to i ja: przełom lipca/sierpnia - czy wtedy warto uderzać w jakąś egzotykę? Jakieś Bali, Malediwy?
:
Zalezy jaka egzotyka. Bali i Malediwy maja stosunkowo stale temperatury i wtedy nie ma jakichś typowych por deszczowych.

Malediwy to moje marzenie ale to na lezakowanie, bo ogolnie to zwiedzac jest średnio co.

Cytat:
Napisane przez MartusiaWu Pokaż wiadomość
myślałam, że w zasadzie masz coś wspólnego z jakimś biurem podróży
mam koleżankę w tęczowym biurze i jest zachwycona, a ja strasznie zazdroszczę tych jej "podróży służbowych"
Nieeee, to tylko moja pasja, ale zawodowo sie nie realizuje w ten sosob a szkoda

Cytat:
Teraz M mówi Malta lub Rodos....a wczoraj rozmawialiśmy o Dubaju (ale pogody zupełnie nie sprawdzaliśmy :P). Ogólnie mamy juz urlop w pracy, 2 tygodniowy, ale nie mamy na niego planow . Miało byc na Stany, ale to raczej odkładamy do przyszłego roku . A na pełne 2 tygodnie nie chcemy jechać na urlop gdzieś blizej. M w ogole nie chce Karaibow itp. Stad wpadłam na pomysł, zeby pojechać do Pl, posiedzieć z tydzień i z PL na własna rękę poleciec gdzieś na tydzień, skąd wrócimy bezpośrednio tutaj .

Ja bylam na poczatku października na Rodosi bylo naprawdę sur, cieplutko i sloneczniw, ale juz tydzien wcześniej bylo kilka deszczu. No nie zgadniesz

Stanisław Lem

Stary 2016-06-16, 09:26   #2755
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Zalezy jaka egzotyka. Bali i Malediwy maja stosunkowo stale temperatury i wtedy nie ma jakichś typowych por deszczowych.

Malediwy to moje marzenie ale to na lezakowanie, bo ogolnie to zwiedzac jest średnio co.
No to dobrze. Bo Dominikana ma tą porę deszczową wtedy, jeszcze jakiś kraj z egzotyki tak ma lipiec/sierpień?

Malediwy są meeeega, chciałabym baaaaaardzo
Stary 2016-06-16, 09:27   #2756
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
No to dobrze. Bo Dominikana ma tą porę deszczową wtedy, jeszcze jakiś kraj z egzotyki tak ma lipiec/sierpień?

W tamtym roku znajomi byli w Dubaju i Na Malediwach w sierpniu. Pogoda udała in się cudowna
Stary 2016-06-16, 09:45   #2757
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:

Chyba ZEA, le musialabym doczytac. Kenia, jeśli sie nie boicie, ale safari super
Ale jesli stac Was na malediwy to ja bym sie nie zastanawiala.

Stanisław Lem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-16, 09:48   #2758
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba ZEA, le musialabym doczytac. Kenia, jeśli sie nie boicie, ale safari super
Ale jesli stac Was na malediwy to ja bym sie nie zastanawiala.
No właśnie czekamy na lasta jakiegoś, może by się udało żeby trochę spadła cena.
Stary 2016-06-16, 09:52   #2759
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

A tak w ogóle dzień dobry!

Dzisiaj idę do doktorka sprawdzić swoje podwozie
ja bylam w tym okresie w indonezji...niby pora sucha ale leje kazdego dnia. max 15min,,,po 20min jest taka lampa ze znow wszystko suche polecam

Cytat:
Ja miałam 2 u lewej ręki podtrzymywane od ponad miesiaca haha . Było całkiem ok, ale teraz były juz i za długie i po weselu nadlamalam kolejnego u prawej ręki i dosc brzydko, z dwóch roznych stron, dodatkowego u lewej ręki . Ale spilowalam i jest niebo a ziemia . Wciaz sa dosc długie jak na mnie, a juz nie przeszkadza długość i nie nadwyrezam ich bardziej zahaczając o wszystko . Mam nadzieje, ze tak dociągnę do momentu, az nadlamania ładnie podrosną i automatycznie je spiłuje .
A z autkiem to co? Z awansem należy sie służbowe?

nienie... firme ze kogos kto sie tym zajmuje zawodowo. ze jada i sprawdzaja auto do zakupu
Stary 2016-06-16, 10:06   #2760
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
powinnaś!
Mam na fb znajomą, która pracuje w It... co chwila jeździ na jakieś "podróże służbowe".. dopiero co była a już jest na następnej... plus z mężem też często jeżdżą...

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości