|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Co ty.. Chociaż zaczela jeść cycka to moze zaśnie. Na pewno ja nic nie boli bo lezala na mamie i gadala se. Ale nie mam pojęcia kiedy sie wyspala. 10 min w samochodzie i 15 w gosciach?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2732 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo jak slucham gdzies w gosciach ze ja to gazowanego pewnie nie moge... To juz przytakuje i pije wode nie chce mi sie tlumaczyc a i zdrowiej dla mnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak możesz chcieć pić gazowane? Jeszcze dziecko będzie miało mleko gazowane 😀 oszalałaś? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przecież babelki przejda do Zosi brzucha .. Tz ja uspal. Oby sie za 2h nie obudzila. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Inaczej sie nie da :-P a jak pytaja czy dopajam to mowie ze nie chce butli i mam z glowy. Na cos sie to przydaje ha ha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Ide spać, jutro znów jezdzenie ale za to tylko w 2 miejsca i z duzymi odstepami... I tonraz z tesciowa 😱 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2737 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2738 |
Zadomowienie
|
Moje dziecko obudził o się o 2:15 i zamiast spać dalej po karmieniu w pełni sił piszczy gada i chce się bawić pomieszanie mu się chyba pory dnia. Ratunku!!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas ostatnio był chrzestny tz akurat jak miałam niusie kąpać przyszedł ja zobaczyć i wiecie co .....zaczął mi tłumaczyć kiedy mam małą do wody wkładać i pcha łokieć do wanienki...😨wielki znawca Mi ml dziś niusie dala posypać do 7 oczywiście chciała już po 4 się bawić Ale po pół godzinie zaspala😊 za to wieczorem nie mogła zasnąć rz zamiast ja usgpiac to zaczął się bawić i niusia później była zmęczona i płacz Sent from my SM-G357FZ using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:15 ---------- Dziś już poburka 5:30 ale to dlatego ze budzik dzwonił i mała obudził bo Tata do pracy pojechał. Jakiego miałam stresa... krzatam się po kuchni i słyszę że mała się obudziła i mruczY coś i nagle zaczyna k aszlec tak mocno idę zobaczyć A ona wsadzila sobie pieluche flanerowa do buzi i się zadlawila i do tego rzygnela,szybko na rączki i jest ok tylko musiałam całą przebrać Sent from my SM-G357FZ using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Rozeznanie
|
Zuza noc miała dobrą, ja niestety gorszą. Wczoraj zmarła moja babcia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lamia współczuję 😞 trzymaj się Kochana 😘 U nas nocka srednia bo Lilke komar upieprzyl w powiekę i zle spala i wędrówki urządzała 😞 mam maść co Mikołaj dostal jak go osa użądliła i smaruje.. Ja po kościele, M poszedl na 9.30. Obiad mamy z wczoraj. Zjemy przed 12 i śmigamy do rodziców |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zocha oczywiscie co 1.5h pobudki .. Nawet mi sie udawalo ja odkladac po jakimś czasie. Ale padam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2743 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz jak już wiesz do czego Zosia jest zdolna, to oprócz koca na łóżku daj jakiś materac albo poduchy przed łóżko, że jak znowu się przemieści i pokona barykadę to spadnie na miękkie. 😉 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Ja przez 1 miesiąc życia Lilki walczyłam o lakyację i podawałam jeszcze mm a lekarz kazał mi dawać probiotyk 😊 i jeszcze mi powiedział, że 30-40 ml mm to naprawde niewiele i on nas traktuje jako kp i już. 😂 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Bo moja jakoś łeb w łeb Twoją szła. Ostatnio przewróciła się na brzuch... tylko ręka ją blokowała 😁 A co do butli mam jeszcze 2 inne i będę próbować. Jak nie zaakceptuje to kupię jeszcze coś. Musi sobie przypomnieć jak się z butli je... bo co my zrobimy w pazdzierniku jak zacznę podyplomówkę? 😱 tż się śmieje, że będzie mi Lilkę na cyca przywoził na przerwy.... taaaa dla niej przerwa to za mało... musiałaby cały wykład wisiec na cycu 😂 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Moja ugryzła go w nos. A jak leży na łóżku pomiędzy nami to uwielbia go kopać 😂😂😂 I ta moja mała cyckomanka ostatnio robiła przewroty na bok, które wyglądały tak... na boczek w moją stronę i łapała cyca... pogryzła 3 razy i przewrót na plecy... pogadała z żyrandolem i znowu na bok do cyca i tak w kółko 😂 samoobsługa normalnie Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
Zadomowienie
|
Lamia, przykro mi. Trzymaj sie
![]() Agaczilla, wrrrr w powieke to musi swedziec! Milego popoludnia u rodzicow! My na nogach od 7.30. Troche sie bawilismy razem na macie, ale szybko sie znudzil jak zwykle, godzina ponad noszenia i teraz padl na drzemke, moze z pol h pospi. A w ogole to Artusiowi unormowaly sie odstepy pomiedzy karmieniami, bo kiedys to byla zagadka. Czasem jadl co pol h, czasem co 1.5, a teraz tak mniej wiecej co 2,5 h ![]() Jutro z samego rana lecimy do Polski, wiec pewnie bede mniej sie odzywac, jak to na urlopie ![]() Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
Lamia współczuję.
Esorku współczuję Hani. Mojemu lobuzowi tak ciężko szły zęby :/ niestety trwało to prawie 2 lata z krótkimi przerwami ![]() Marta każdemu się może zdarzyć. Ja się z Lusia, mamy łóżeczko dostawione do łóżka. Aninis gdzieś czytałam, że przy badaniach odnośnie śmierci lozeczkowej, gdy dziecko śpi z rodzicami nie uwzględniono upadków dzieci odkladanych do łóżeczka z powodu zasniec matki. Podobno to znacznie częstsze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas taka samoobsluga non stop Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2749 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To zrozumiałe, że chcesz chrzciny odłożyć ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2750 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuu to już ? ![]() Zazdro..... babcie ciotki i biedronka ![]() Jeszcze dwa tygodnie i ja będę w polandi i ![]() Chyba można tak zrobić z mlekiem ![]() Marcia Mam nadzieje ze zocha dzisiaj będzie spokojniejsza a nawet zaśnie na godzinkę w dzień żebyś odsapnela ![]()
![]() |
![]() |
#2752 |
Zadomowienie
|
Paula Biedra to obowiązkowy punkt urlopu
![]() Dzięki za odp, odciagne to mleko i będę miała razie kryzysu ![]()
![]() |
#2753 |
Raczkowanie
|
A my dziś jedziemy do mamy i zostajemy do jutra zalezy kiedy tz po nas prZyjedzie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie lubię jakoś biedry... a muszę się wybrać po dady. Jest jeszcze ta promocja? Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Moje dziecko nie dało pospać w nocy, to teraz śpi na mnie 2.5 h a mi zaraz pęcherz rozsadzi 😂😂😂 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Agaciorek udanego urlopu i spokojnego lotu 😘😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze lepiej mieć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2758 |
Wtajemniczenie
|
Siemka
![]() My byliśmy wczoraj u teściów i było fajnie. Cały dzień na sworzu w cieniu i jakoś przeżyliśmy. marcia- gratulacje marchewki !! Niech Zosia szybkuje swoje kubki smakowe na nowe porcje. Upadkiem się bardzo nie przejmuj....masz ten pierwszy raz za sobą. Ja z resztą też. A on tak naprawdę najbardziej boli. Najważniejsze, że z Małą ok. renata- klasyk... U mnie też Mały wszystko pcha do buzi i lubi sobie coś czasami zassać. Czasem nawet jak go przytulam to mój policzek zasysa. I ja raczej ząbków nie obstawiam bo za wcześnie.
![]() |
#2759 |
Wtajemniczenie
|
Lamia, wyrazy współczucia z powodu śmierci babci
![]() U naszej K. ponad 2 tyg. temu znaleźliśmy kleszcza, wbił się w żyłę/tętnicę na szyi ![]() Mnie za to pokąsały meszki jakieś wredne, miałam popuchniętę kostki nóg, ból rwący aż do kolan a potem guzy się porobiły. Nocami płakałam w bólu. U Milka noce chyba sie unormowały, jest 1 pobudka i nawet jak o 6 sie obudzi i gada sobie, to daję jesć i zasypiamy znowu. ale w dzień jest nieciekawie, upałów dziś nie ma, chłodno, deszcze a on słabo śpi, marudzi, dziąsełka ma zaczerwienione, je malutko i to kacikiem ust. smaruję u denti baby i robię masaż pustą butelką ze smoczkiem. Owszem spi choć raz dziennie dłuzej i poza tym ma wiele krótkich drzemek, ale to słabo w porównaniu, jak było kiedyś ![]() Agaciorek- udanego urlopu i wycieczek po biedronce. Ja tam kocham biedrę miłością bezgraniczną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
Zadomowienie
|
Lamia wyrazy współczucia trzymaj się tam
![]() Agaciorek udanego urlopu. My dziś na lampach byliśmy i oczyw9scie matka wróciła z siatami ciuchów dla malego w smyku były promocje 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.