![]() |
#2731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cudownie ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() Cytat:
![]() ![]() Aniu wspólczuję sytuacji, przede wszystkim Maja musiala odczuc taka zła atmosferę. Tez mam jednego takiego szwagra debila alkoholika. Siostra nie potrafi sobie z nim poradzic i zawsze konczy się to awanturą ![]() My wczoraj mieliśmy dzień gości. Przyjmowaliśmy wszystkich w ogrodzie ![]() Wieczór za to był fatalny, płacz i prężenie od 18 do 22... Nie może biedna zrobić koopy i dziś od rana to samo. Na szczęscue z tego zmęczenia przespala noc. Pokarmilam ją o 3 na śpiocha i spala do 7. Pogoda dziś barowa więc siedzimy w domu ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Super!! ![]() ![]()
![]() |
#2733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Biedna Marcelinka... Nóżki przyciągaj do brzuszka - u mnie niezawodne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | ||
Ania
|
My dzis pobudka o 7.00 zjadla i pospalysmy do 10.00
![]() Później troche aktywności i nawet polezala na macie jakies 15-20 minut bawiąc sie motylkiem ![]() ![]() Cytat:
czyli to pierwszy "wybryk" szwagra przy ludziach? A na Maje na pewno wplynela negatywna atmosfera ![]() Ja tez mialam kiepski sen: Zostawiliam Hanie z mezem, na samej górze jakis schodow, to byl jakis strych.. I nagle patrze, a maz jest kolo mnie bez Hani, popatrzylam na gore, a ona lezala na poręczy... Powiedzialam mezowi tylko: jak cos jej sie stanie, nie wybacze Ci tego. Pobieglam na gore... A bylo wysoko.. I zobaczylam, jak probuje ja zabrać jakis stary facet, brudny, zaniedbany, bardzo podobny do mojego zmarłego wujka... Powiedzialam zeby zostawil, wzielam Hanie, o wypuściłam jej powietrze do ust, wyszla taka gruda jakby z mleka, i wtedy zaczela Hania oddychac... Okropny sen ![]() Mam nadzieje, ze tez mezczyzna, podobny do wujka nic nie oznacza... Cytat:
kciuki zaciśnięte ![]() Ale fajnie z aktywnymi dniami ![]() Super, świetne wieści ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No nic kąpiele w nadmanganie znow zastosujemy Mamy myślicie ze jak o 12 zjadłam miseczkę pomidorowej to o 20 w mleku te alergeny jeszcze były - bo ściągnęłam i mam w lodowce Super!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
Haniu nie pierwsze:/ ale nigdy tak przy mnie mordy nie darł. Wstyd po prostu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś me dziecko dziś łaskawe i ma długą drzemkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Raczkowanie
|
wieki mnie tu nie bylo...nie mam czasu nadrobic...zycia tez nie. usiadlam zeby napisac cos ale nie wiem co. Beniamin ma dzis 2 miesiace.czasami ma dzien pt brzuszek i wtedy sa cyrki ale ogolnie zdrowo sie chowa i fajowski jest.
ja natomiast w rozsypce psychicznej. moja niesamodzielnosc sie nie konczy.gdyby nie mama i chusta to zginelabym.czuje sie jak kompletne zero. zeeroo.wiem ze ta chusta oddaje sobie niedzwiedzia przysluge ale inaczej bym nie funkcjonowala.jak zasnie i wyciagne z chusty np do lozeczka to od razu sie budzi.jak czuwa to chce na rece i nosic inaczej placze.w macie wytrzymuje 10 min jesli zabawiasz jak lezy sam to placze.a starszak jest mega nieszczesliwy.nie istnieje tzw czas bez beniego.starszak zajmuje sie sam soba.w dodatku zwraca na siebie uwage w ten zly sposob.nie kontroluje go w ogole moje slowa nic dla niego nie znacza.mam wrazenie ze zyje ze zbuntowanym 15latkiem.chociaz beniego uwielbia.moj zwiazek nie funkcjonuje nadal.praktycznie 'ojciec' nie istnieje.ja potrafie juz tylko pokrzykiwac.czuje sie pusta.radosc z macierzynstwa?? dobre...w srode ide po pomoc...
#2739 |
Zakorzenienie
|
Właśnie odkrylam kolejną reklamówkę z grzeckotkami i pluszakami które dostalysmy po siostrzencach... Myslicie, ze mogę to wrzucic do pralki i przeprać? Bo nie chce mi się tego ręcznie szorować...
#2740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Mam nadzieje że za jakiś czas Beniamin stanie się bardziej samodzielny i pozwoli Ci odpocząć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Haniu straszny ten sen mialas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
||
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2742 |
Raczkowanie
|
Bylam i jestem glupua kretynka.z mojego ukochanego synka nie zostalo nic.wychodzi z pokoju kiedy ja wchodze.non stop powtarza ze go nie kocham krzyczy na mnie pyskuje nie chce rozumiec sytuacji ze to przejsciowe stale wola ze mam go zostawic ze chce byc sam jest zloslowy kloci sie jak dorosly nie jak dziecko.glupia sadzilam ze jak ludzie maja dwojke dzieci to ja tez moge.zamiast zajac sie porzadnie jednym dzieckien to drugiego mi sie zachcialo.Z takim chlopem to zadnego nie powinno sie miec a ja sie ludzilam ze bedzie dobrze.nie moge patrzec na to co zrobilam ze starszym bylam dla niego jedyna teraz jestem nikim.ma poczucie ze zostal sam.ja potrafie tylko patrzec przed siebie albo plakac.jak on sid rzuca to albo kloce sie z nim bo nie moge zniesc tych tekstow albo udaje ze nie slysze obie rzeczy sa fatalne.co ja narobilam.
#2743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Agusia super wieści! oby już było tylko lepiej!
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- O ludu! Jakie Wy młode jesteście. ![]() Ja przy Was jak babuszka ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj mąż bardzo mi pomaga przy dzieciach. Tak było i tak jest teraz. I rozumiem Twoje nerwy i pokrzykiwanue. Moj Starszak czasami też ma dni, że wydzieram się na niego. Po prostu nie wyrabiam bo gadanie nic nie daje. Próbuje do granic mojej wytrzymałości np.mowie nie rób tak. To będzie robil, mimo próśb i groźb, dopóki nie wstsne i nie postawie w kącie lub zajme czymś innym. I również mam wrażenie, że mam w domu pyskatego nastolatka, który na wszystko ma odpowiedz a ulubionym słowem jest "nie" . Aaa. I mój nie zajmie się ani chwili sobą ani swoimi zabawkami. Będzie się paletal przy mnie cokolwiek robię i nudzac sue niemiłosiernie ale bawić się nie będzie. Ale zawsze tak było. (Może jak pójdzie do p-kola to zacznie się bawić czymkolwiek) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
Pik pik szukaj pomocy u psychologa
![]() U Nas sob i wczoraj dzień zajazdu Naszych rodziców. Babcie nacieszyly się HAnia. Moja mama do jutra zostaje. Mam dziś wizytę u urologa i nie wiem czy tz zdąży wrócić z pracy więc przyda się pomoc mamy. Też jestem przeciwna alkoholowi na imprezach dla małych dzieci. Donosze, że moja Hania lubi leżeć ba macie. Na środku zawiesilam jej zabawle z lamaze- wizualnie średnio ładne te zabawki ale widzę ze dzieci je lubią ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Agusia ciesze się, że wychodzisz ze szpitala! W końcu będziesz w domku z Kingusia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Aaa co do zabawek Hania ma 2kolorowe wiatraczki takie wiecie z odpustu przt kościele ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2751 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Wiesz, napisałas coś b.madrego , jakby dla mnie ... Byłaś dla starszaka jedyna, teraz jestem nikim. Muszę wziąć sobie do serca to stwierdzenie żeby nie być tym "nikim" dla niego. Bo jedyna była na pewno... I Ty pewnie też nie jesteś dla niego nikim. Chłopak nie umie sobie poradzić z nową sytuacją. Dużo czasu musisz poświęcić Beniowi i Starszak czuje się odrzucony. A dodatkowo maz nie pomaga więc jakby nie masz możliwości. Tak jak pisałam, u mnie podobna sytuacja choć widzę , że zachowanie synka wynika bardziej z etapu rozwoju. I jak wymieniam spostrzeżenia z dziewczynami z wątku starszaka to prawie każda zmaga się z podobnym zachowaniem. Tak więc liczę że to zachowanie w końcu minie. Tobie życzę dużo sił i cierpliwości ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez miszkaaa Czas edycji: 2016-08-22 o 14:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |||
Wtajemniczenie
|
Super wieści
![]() Cytat:
![]() Biedna Michalina ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
Chudziaszku
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
Ja rocznik 88
![]() Hania ostatnio coraz głośniej gaworzy i mruczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2757 | ||||
Zadomowienie
|
Dziękuję za info
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;64419731]Radena dziękuję :-* Wyślij mi na priv linkt do swojego fb ![]() Ania bardzo przykro że tak ta wczorajsza impreza wyglądała. Zgadzam sie z dziewczynami, jak ktoś nie umie pić to niech nie pije, a impreza dziecka to nie ku temu okazja. Ja też się mie zgodziłam na alkohol na chrzcinach i roczku dzieci, ku małemu oburzeniu niektórych, ale mam to gdzieś. Nie znoszę głupiej gadki niektórych po alkoholu. Kiepska u nas nocka. Mała cały czas się prężyla. Chyba urodzinowe słodkości jej nie pasowały. Dzisiaj sobie daruję ciasteczka Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Nie umiem na apce skopiować linka do profilu na fejsie,ale jak wejdę na komputer to będę wiedzieć do kogo się zgłosić ![]() Cytat:
Też chodziłam na stepa z siostrą,daje lepszy wycisk niż chodakowska ![]() Co do tematu przytulanek... czy to możliwe,że zostałam tam zbyt mocno zszyta? Bo mnie tam boli ciągle:-( Super,to już pewnie w domku jesteście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłyśmy dziś z Basia u kardiologa,bo miała 2 szparki w serduszku po urodzeniu i pani kardiolog stwierdziła,że próbuje się czegoś dopatrzec,ale nie widzi żadnych wad, więc jest super ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Radena Czas edycji: 2016-08-22 o 15:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Wtajemniczenie
|
Radena ja po CC a też mnie tam piecze i boli w czasie przytulanek :/ nie wiem o co chodzi. Może jest bardziej sucho czy coś?
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.