METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-09, 17:42   #2761
Anoula
Zakorzenienie

Dot.: urzadzanie mojego domu

Jak ja sie ciesze ze ktoś w końcu zajął się tą częścia forum
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-10, 15:04   #2762
Planet Spa
Raczkowanie

Urządzam pokój!!! - od podstaw!

Niedługo wprowadzam się do nowego mieszkania. Do urządzenia mam pokoik o powierzchni ok 10 m kwadratowych. W pokoju nie ma nic.
Pokój będzie nieduży, muszę w nim pomieścić: łóżko, stolik z komputerem (kiedyś widziałam gdzieś fajny pomysł zabudowania komputera za takim parawanem w rogu pokoju), marzy mi się jakiś niewielki stolik-ława, no i musze mieć miejsce na telewizor, wierzę, płyty itd. Chciałabym też zrobić sobie taki kącik na kosmetyki z lustrem. Myślicie, że pomieszczę to wszystko??

Szczegółowego pomysłu na pokój nie mam. Myslałam o czerwonej ścianie ale teraz się zastanawiam czy nie pomniejszy ona pokoju. Może jedną ścianę lepiej zaakcentować jakims innym kolorem? Na jednej ścianie chciałabym też zamontować oczka halogenowe albo jakieś inne fajne oświetlenie. Najważniejsze dla mnie jest, żeby pokoik był przytulny i funkcjonalny. Bardzo Was proszę o pomysły jak to wszystko wkomponować i urządzić.

Pozdrawiam

Planet Spa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-10, 22:44   #2763
kraajanka
Rozeznanie

Dot.: Urządzam pokój!!! - od podstaw!

Łatwiej będzie jak rozrysujesz plan pokoju i podasz wymiary mebli, które już masz, albo wklej zdjęcia planowanych mebli. Jedna czerwona ściana połączona z resztą ścian w kolorze ecru będzie ładnie wyglądać, ale to kwestia mebli i podłogi. Daj plan może Ci pomogę.
Stary 2007-10-11, 18:48   #2764
tysia_15
Chi~

GG do tysia_15
Dot.: Urządzam pokój!!! - od podstaw!

musisz się zastanowić czy chcesz tą czerwoną ścianę. jeśli będzie ona połącona z jasnymi dodatkami, to wcale nie musi zmniejszyć pokoju kiedy powiedziałaś o halogenach to wpadł mi do głowy taki pomysłzałącznik) mam nadzieję że zrozumiały trzeby wtedy zabudować ścianę płytami specjalnymi (wypadła mi nazwa z głowy ) kartonowo gipsowymi. i zrobić wnęki. to wygląda prześlicznie, ale no cóż jest przy tym duużo roboty. łatwiejsza sprawa to zamontowanie pólki w kolorze takim jak ściana i nad nią zawieszenie lampeczki cóż jeszcze mogę Ci doradzić.. kolory czerwony, i jasne beże, kawa z mlekiem etc.

jeśli coś jeżce chciałabyś aby Ci pomóc to pisz

edit: zapomniałam o linku : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143017
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif bez☠tytułu.GIF (16,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolorki.JPG (4,3 KB, 8 załadowań)

Zobacz, co słychać na moim blogu

Edytowane przez tysia_15
Czas edycji: 2007-10-11 o 19:20
tysia_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-12, 11:39   #2765
Planet Spa
Raczkowanie

Dot.: Urządzam swój pokój - opinie, porady, inspiracje

Załączam schemat pokoju (przepraszam ale skaner mi się zepsuł i nie mogę zeskanować z planu mieszkania). Na szaro zaznaczyłam okno na fioletowo drzwi, pokój ma 10 metrów kwadratowych. Jest prostokątny i niebardzo mam pomysł jak wszystko rozplanować, większośc mebli będzie nowych, na pewno jednak będzie kanapa długa na 2 metry.

Co do tych oczek halogenowych- jaka to musi byc płyta, żeby je zamontować??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ooooooooooooo.jpg (6,2 KB, 6 załadowań)

Planet Spa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-14, 12:25   #2766
Izfunia
Przyczajenie

Question urzadzicie mi pokoj ??

CZesc mam 17 lat i chciala bym jakos fajnie urzadzic pokoj.
w kolorze różowym, chciala bym zeby byl taki dziewczecy taki dziewczecy.
moj pokoj ma wymiary ok 250 X 430
http://img337.imageshack.us/img337/6099/mojpokojld9.jpg

i w tym pokoju musi sie znajdowac to łóżko wymiaryu na obrazku. (łóżko jest czerwone)

chciala bym zeby znajdowalo sie tam biurko, jakies meble , szafka nad ktora jest lustro (wiecie o czym mowie taka szafke na ktorej jest pelno kosmetykow chodzi mi o cos takiego http://www.fuzzywuzzy.com/assets/ima...e,%20Tokyo.jpg )

jesli mozecie to dawajacie zdjecia jakis mebli i swoje pomysli na zdjeciach , obrazkach. z gory dzieki

aaa jesli mozecie to z mniej wiecej wycena
Izfunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-14, 15:45   #2767
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Dot.: urzadzicie mi pokoj ??

Tego typu pytania i prośby kierujemy tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...102017&page=92

A szafka z lustrem i kosmetykami to taoletka
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-14, 17:17   #2768
tysia_15
Chi~

GG do tysia_15

Cytat:
Napisane przez Planet Spa Pokaż wiadomość
Załączam schemat pokoju (przepraszam ale skaner mi się zepsuł i nie mogę zeskanować z planu mieszkania). Na szaro zaznaczyłam okno na fioletowo drzwi, pokój ma 10 metrów kwadratowych. Jest prostokątny i niebardzo mam pomysł jak wszystko rozplanować, większośc mebli będzie nowych, na pewno jednak będzie kanapa długa na 2 metry.

Co do tych oczek halogenowych- jaka to musi byc płyta, żeby je zamontować??
płyta regipsowa

a co do rozmieszczenia, to postaraj sie żeby nie było jak w wagonie. postaw np sofę w poprzek pokoju

Stary 2007-10-29, 22:23   #2769
izulla
Raczkowanie

Dziewczyny: własnie odnawiamy stare mieszkanie i nie chcemy za bardzo na razie zmieniać drzwi. Mam na myśli drzwi wenętrzne, miedzy pomieszczeniami. To są zwykłe stare, białe brzwi ze sklejki, pomalowane farbą akrylowa. Ale mają koszmarnie brzydkie szyby, w dodatku kazda inna. Szukam pomysłów na te dzwi. Jakies sugestie?

Nasz ostatni pomysł to podzielenie tej szyby na 3 czesci poprzecznymi bialymi, dość szerokimi listwami i wkomponowanie w te 3 czesci jakiegoś czarno-bialego obrazka (zdjęcia) tak, zeby caly obraz był podzielony na 3 czesci w 3 czesciach szyby, ale by to był jeden obraz. Tylko jeszcze nie wiemy jak się do tego zabrac.
Innych pomysłów na razie brak.
Help...
izulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 22:36   #2770
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje

Izulla wszytko zależy od tego w jakim stylu chcecie urządzić mieszkanie...
Np w programie "Areszt Domowy" (leci na Zone Club) montowali w dzwiach marszczony materiał... Można zrobić tak jak mówisz, z tym, że trzeba to zrobić z obydwu stron. Można dać same listwy, można pomalować taflę farbami do szkła...
Myślę, że jak zdradzisz w jakim stylu planujecie mieć mieszkanie będzie łatwiej coś doradzić
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 12:07   #2771
izulla
Raczkowanie

Ech, trudno mi określić styl... np. teraz myślimy jak ozdobić drzwi do sypialni, których w zasadzie nie zamykamy, wiec mogą być ozdobione tylko z jednej strony. Sypialnia jest pomalowana na ciepły kremowy kolor, mamy sosnowe lózko i sosnową komodę, zielono-oliwkową kapę i oliwkowe zasłony. Sporo rzeczy kupilismy w Ikei, wiec to taki troche ikeowy styl, chociaz Ikea sama w sobie ma mnóstwo stylów... Ogolnie lubie styl ciepły, absolutnie nie-minimalistyczny, bo uwielbiam bibeloty, rupiecie i książki.
Na początku myslalam, zeby kupić zazdroski i zawiesić szydelkową firankę na tych zazdroskach (tylko na szerokosci i długości szyby), potem wpleść w to suche roże np. Ale coś podobnego mam już w drzwiach do spiżarni i nie chce się powtarzać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-30, 14:06   #2772
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izulla Pokaż wiadomość
Dziewczyny: własnie odnawiamy stare mieszkanie i nie chcemy za bardzo na razie zmieniać drzwi. Mam na myśli drzwi wenętrzne, miedzy pomieszczeniami. To są zwykłe stare, białe brzwi ze sklejki, pomalowane farbą akrylowa. Ale mają koszmarnie brzydkie szyby, w dodatku kazda inna. Szukam pomysłów na te dzwi. Jakies sugestie?

Nasz ostatni pomysł to podzielenie tej szyby na 3 czesci poprzecznymi bialymi, dość szerokimi listwami i wkomponowanie w te 3 czesci jakiegoś czarno-bialego obrazka (zdjęcia) tak, zeby caly obraz był podzielony na 3 czesci w 3 czesciach szyby, ale by to był jeden obraz. Tylko jeszcze nie wiemy jak się do tego zabrac.
Help...
A może witraże?
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 14:16   #2773
primavera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izulla Pokaż wiadomość
Help...
Możesz kupić pleksę (przezroczystą lub mleczną) i na niej nakleić obraz/zdjęcie w trzech częściach. Łatwo ją dotniesz na potrzebne ci wymiary
primavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 10:37   #2774
izulla
Raczkowanie

Question Dot.: Urządzam swój pokój - opinie, porady, inspiracje

Cytat:
Napisane przez Ines-ka Pokaż wiadomość
A może witraże?
Pomysł z witrażami mi się podoba. Czy widziałyście gdzieś naklejane witraże, ale takie ładne, a nie jak to baru? (W Katowicach jest taka knajpka, gdzie okna są oklejone witrazami, ale takimi tandetnymi, co się w dodatku odklejają, więc skojarzenia mam jednoznaczne). Czy trzeba kupowac witraze z taką taśmą stalową czy te cale naklejane, gdzie czarne taśmy odzielające elementy witrażu też są z naklejki nie będą wyglądać "badziewnie"?
Stary 2007-11-03, 04:03   #2775
Issskra
BAN stały

Witraże, jesli masz trochę zdolnosci plastycznych możesz też zrobić sama - namalować specjalnymi farbkami do szkła. Są takie, ktorymi malujesz juz 'na stale' - zdecydowanie ladniej wygladaja i takie, którymi malujesz jakis motyw np. na grubej folii, czekasz az wyschnie, odklejasz i przyklejasz na szybę [bez kleju,samo sie przykleja] ale one wygladaja gorzej. Plusem jest za to to,że jak Ci się znudzi konkretny wzor to bedziesz mogla go latwo zmienic na inny.
Issskra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 12:08   #2776
nietak
Raczkowanie

Wymarzony pokoik ;-)

Witajcie

Zwracam się do was o pomoc.
Właśnie wprowadzam się do mieszkania, a mój pokoik jest totalnie pusty.
Ma białe ściany i jasne panele. Wspomne też, że całkiem spore okno
Zastanawiam się jak go pomalować, i ogólnie jak go urządzić.
Może pomoże wam jak powiem, że moje ulubione kolory to:
fioletowy, pomarańczowy, biały, czarny i czerwony.

Kocham muzyke (gram na gitarze, słucham rocka i muzyki alternatywnej, śpiewam chętnie tez hihi ;3), fotografie i mange.

Jedyny mebel jaki mam w posiadaniu to biały kredensik.

Mam pare koncepcji, ale chcialabym także usłyszeć wasze i to wszystko jakoś połączyć.

Ważne jest też, że jestem uczennicą liceum w Niemczech (Schwedt) także tam moje mieszkanko sie znajduje (wynajmuje z 2 koleżankami i kolegom).

No... to czekam na pomysły .

http://img75.imageshack.us/img75/685/pokoikmn4.jpg Tak to mniej wiecej wygląda

Pozdrawiam ;*

EDIT

Nie wiem czemu, ale dodał mi sie dwa razy ten sam wątek. Przepraszam za kłopt ;(
nietak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 10:13   #2777
kika14
Zadomowienie

Dot.: Pomożecie urządzić mi pokój? :>

Wczoraj byłam w BricoMarche i na dziale tapety/okleiny są świetne witraże na ściane.Są to takie płaskie jakby gąbeczki z wzorami.Są super!
Stary 2007-11-26, 12:11   #2778
olenka999
Raczkowanie

Pomozcie mi urzadzic moj pokoj, jest swiezo po remoncie i w zasadzie jeszcze w nim nic takiego nie ma.. Sciany sa jasno pomaranczowe, po lewej stronie wbudowany komandor - kolor widac na zdjeciu. Mam kanape w kolorze ciemno brazowym z bezowymi poduszkami. Zastanawiam sie nad wyborem poscieli,ale nie wiem jaka by pasowala. Mysle tez nad zamiana stolika pod tv na jakis inny (ten co widac na zdj jest tylko chwilowo ) a takze nie wiem czy wybrac rolety,czy w firanki a takze jakie??? Pomozcie mi jakos udekorowac ten pokoj i zrobic by byl naprawde fajny i przytulny..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 105_2403.JPG (58,0 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_2404.JPG (30,4 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_2405.JPG (58,1 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_2406.JPG (45,1 KB, 36 załadowań)
olenka999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 13:37   #2779
tysia_15
Chi~

GG do tysia_15

możesz umieścić rzut z góry pokoju? namalowany np. w paincie, najlepiej mniejwiecej zachowane wymiary

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-26, 18:52   #2780
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko
Dot.: Mój Wymarzony Kącik ... Etapy

Cytat:
Napisane przez Ivonea Pokaż wiadomość
i jeszcze zdjęcia
i podłoga której nienawidzę
podloga super pewno parkiet co ? ja bym wycyklinowala i zorbila ja wisniowa lub cos w tym stylu i zalakierowala efekt bedzie porazajacy

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 18:57   #2781
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko
Dot.: Mój Wymarzony Kącik ... Etapy

Ivonea- jelsi chodzi o rolety to sicgnij osbie jedna powies dwie jedna kolo siebie i zawsze miej jedna wyzej od drugiej, na sciany rzuc jakis kolorek , meble mozes zosbie przeorbic pomalowac czy cos wtym stylu w ikei sa fajne polki takie do sicany ze nie widac gdzie sa mocowania jakies pierodlki dasz i od razu pokoj sie zmeini, drzwi takjze mozes zokleic tapeta samoprzylepna bądź je pomalowac

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 22:26   #2782
KomarSonXDD
Przyczajenie

cześć,
Jestem Kamil, mam 16lat ;> niedlugo bd sie przeprowadzac i moze macie jakies ciekawe pomysly jak sb fajnie zrobic pokoj Ok 13-14m2 zdjecia z kom wiec dosc slabe po wejsciu do pokoju jest jeszcze ze 2m i +1ukośna sciana ktorej tez nie widac (widać ok 2/3 pokoju)
To okno duze to wyjscie na balkon, a to drugie to w dachu na pochylej scianie. W samym rogu przy scietej scainie jest ok pol m wysokosci, tak wiec myslalem zeby dac tam telewizor (posiadam plazme30') i dobry sprzet muzyczny z czego (w tym jakby "pomieszczeniu w pokoju" gdzie jest okno w pochylej scianie) myslalme zeby cos na wzor kinowej sali zrobic... fajny efekt by byl dzwieku chyba
co do mebli pulek itp to raczej sie ograniczyc chce do minimum zeby pozostalo mi jak najwiecej przestrzeni, wiec jakies pulki na scianach ew. i p[rrzydalo by sie lozko :P chcialbym duze zeby sie pozadnie wysypiac ale znow szkoda mi miejsca a nie podobaja mi sie takie rozsuwane dziadoskie tapczany...
Pokoj mam na zachod wiec mam full slonca, wiec prosze takze o rade co do scian... myslalem zeby powiekszyc je wizualnie dajac jakies paski cyz cos, tez nie iwem do konca jakie kolory moze niebieski,zielony,pomaran cz? lubie jasne kolory, a moze jakies rysunek na jakas sciane walnac?
i co do takich gadzetow i drobiazgow, tylko nie za duzo, lepiej mniej a efektownych, co by robily wrazenie po wejsciu do pokoju
Jak ktos bedzie miec chwile czasu będę wdzieny za odpowiedz i wszystkie rady i pomysly jezeli Wam tylko czas pozwoli, z Góry Dziękuję
P.S.
zapomnialbym o fotach o to 2linki(niestety duzo na nich nie widac, ale ogolny zarys pokoju jest ):
http://img156.imageshack.us/img156/9066/abcd0003li8.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/1479/abcd0004wd2.jpg

......................... ..
edit;
widzialem u gory ze prosil ktos kogos o np. namalowanie pokoju z gory w paincie i oto wykonalem cos podobnego:
http://img511.imageshack.us/img511/7...oj11111nb0.jpg
dzia.

Edytowane przez KomarSonXDD
Czas edycji: 2007-12-02 o 00:34
KomarSonXDD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 13:41   #2783
selfish
Rozeznanie

Dot.: Urządźcie mój pokój!

Cytat:
Napisane przez Lalik;5415523ciesze sie, ze to forum w koncu tez zasluzylo ;) na moderatora.

[B
szugarbejb[/B], skoro szukasz modow, to ja podpowiadam dwie kandydatury, ktore od razu przychodza mi na mysl - Elfir i selfish nie wiem czy dziewczyny interesowalaby taka 'fucha', ale mysle, ze warto podpytac na pewno swietnie by sie nadaly ze swoja masa pomyslow, celnych rad i uwag
Lalik Dziękuję za podanie mnie jako potencjalnego moda Gdyby mnie ktoś pytał, to wymieniłabym Ciebie i Elfir , choć z tego co widzę, jakimś innym Wizażankom przypadł już ten przywilej.

Niestety, jak łatwo zauważyć, nie mam ostatnio zbyt wiele czasu na wizażowanie, ani na moją ulubioną działkę - pomocy na Dom i Ogród Wszystko przez pracę, mało wyrozumiałego szefa i... remont mojego własnego M Ale, ale, za jakiś miesiąc - dwa, kiedy wreszcie zamieszkam u siebie, to obiecuję - zacznę wpadać tu częściej i pomagać w mniejszych i większych metamorfozach pokoju.
Pozdrawiam wszystkie stare i nowe twarze na tym wątku

--------l
selfish jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-06, 14:00   #2784
selfish
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KomarSonXDD Pokaż wiadomość
zdjecia z kom wiec dosc slabe ......................... ..
Oj, słabe. Masz tu jednak od cioci selfish parę inspiarcji na fotkach. To typowo męskie sypialnie, więc nie narzekaj

Acha, pokój bardzo fajny, spory, więc przestrzeni Ci nie zbraknie, ale co do pokoju "hi-fi-stereło", to nie rób sobie zbyt dużych nadziei na super przestrzenność dźwięku - skosy!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg chlopak1.jpg (56,6 KB, 105 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chlopak2.jpg (12,8 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chlopak3.jpg (20,8 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chlopak5.jpg (29,7 KB, 70 załadowań)

--------l
Stary 2007-12-06, 15:44   #2785
tysia_15
Chi~

GG do tysia_15

własciwie, to pokój ma fajowy kształt
Co do kolorów- jeśli u Cioebie jest dużo światła możesz pozwolić sobie nawet na ciemniejsze kolory, jeśli jednak chcesz jasne, to musza być stonowane, żeby nie przytłaczały. mnie by się podobał niebieski, do tego zielone paski, tam, gdzie ściana ma skos (załącznik)nie wiem czy wystarczajaco dobrze to opisałam co do gadżetów, to możesz przykleić do ścian płyty wiolinowe (jeśli interesujesz się tymi sprawami ) postawić różne świeczniki o prostych kształatach. Całkowita dowolność ^^
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.JPG (10,0 KB, 5 załadowań)

Stary 2007-12-06, 23:09   #2786
KomarSonXDD
Przyczajenie

nom zdjecia slabe bo robione dosc dawno temu :P wtedy wlasnie jeszcze nie ma podlog np. (teraz sa jasne parkiety)
Co do kolorkow to ciemniejsze tez moga byc, tylko jak przyjdzie zima i pol roku ciemno na dworze to nie chce miec ponuro, ale mysle ze jedna scaina mogla by byc tak zrobiona, fajny efekt
Takie plyty i swieczniki raczej odpadaja, nie moj styl interesuje sie muzyka, ale raczej nie eksponuje jej na scianach np w pokoju ktory mam jeszcze teraz mam tablice korkowa z pocztowkami na zielonej scianie mape europy i kapelusze z roznych regionow swiata (sambrero do czapki z Chin )
Łózka jako takie fajne selfish i dizeki bardzo ale raczej nie zrobilbym sb tak pokoju jak na obrazkach:P
Co do efektow dzwiekowych to mysle ze daloby sie jakos ustawic sprzet muzyczny ale to juz mniejsza o to
Aha jescze interesuja sie w sumie all sportami i obecnie mam zawieszony kosz w pokoju ale na to spokojnie mysle znajde miejsce, zwlaszcza ze moj nowy pokoj bd 3kroć większy
Czy te paski na ukośnej scianie beda fajnie wygladac ;> ? chodzi mi zeby po wejsciu do mojego pokoju, kolega nie powiedzial: ale fajny pokoj ma, twoja siostra :P ...
a co sadzicie o jakims napisie na scianie ;D ?
i gdize najlepiej umiejscowic lozko na wejsciu po lewo na prostje scianie czy w tej "wnęce" w sumie chce miec sporo miejsca zeby trche w pilke pograc i w razie czego miec gdzie pocwiczyc/potanczyc czy cos xD i co na sufit sb walnac? zwykly kolor jakis (od razu mowie ze bialy odpada:P) czy jakies czachy nie no joke ale moze jakies wzorki, widzialyscie cos ciekawego kiedsys ?
P.S. sorry za moja pomieszana odpowiedz
Pozdarwiam i dzieki za poswiecenie czasu
KomarSonXDD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 08:09   #2787
selfish
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KomarSonXDD Pokaż wiadomość
w sumie chce miec sporo miejsca zeby trche w pilke pograc

W piłkę w pokoju?

Dobra, dobra, wiem, są różne koncepcje. Ale z tego co widzę, Twój nowy pokój mieści się chyba w jakimś domku jednorodzinnym. Nie lepiej więc kosz zawiesić na zewnątrz? W piłkę zawsze lepiej się gra, gdy nie istnieje ryzyko zrobienia demolki w pokoju.

A w ogole pożycz od kogoś aparat i koniecznie zrób fotki trochę większe - wtedy się pokombinuje

--------l
Stary 2007-12-12, 14:29   #2788
miss90
Zadomowienie

a ja mam takie pytanie, czy ktoś wie gdzie można dostać taki chodniczek/dywanik biały z takiego jakby miekkiej owczej wełny ?
miss90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 23:02   #2789
trojka
Zakorzenienie

Talking Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje

Cytat:
Napisane przez miss90 Pokaż wiadomość
a ja mam takie pytanie, czy ktoś wie gdzie można dostać taki chodniczek/dywanik biały z takiego jakby miekkiej owczej wełny ?

W Ikei w Katowicach są milusie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/83235110

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 08:08   #2790
miss90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trojka Pokaż wiadomość
dzięki
miss90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości