![]() |
#2761 |
Konto usunięte
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Topciu lepiej by było gdybyś do tych warzyw dorzuciła np tuńczyka lub jakieś mięsko, a nie tak same
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2762 |
Wtajemniczenie
|
Twister efekty daje na pewno, pomaga rzeźbić talię. Nie powiem ci dokładnie jakich efektów możesz się spodziewać po używaniu tylko jego, bo ja efekty widziałam w zeszłym roku, ale była to "praca zespołowa" - rowerek, brzuszki, aerobik, basen itp itd. Więc w sumie nie wiem dokładnie....
![]() |
![]() |
#2763 |
Wtajemniczenie
|
Aj, aj, aj paaaadam! Zgrzeszyłam na koniec dnia hamburgerem z mcdonalda i miałam wyrzuty sumienia, więc wskoczyłam na rowerek i zrobiłam.... 32km
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2764 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja wczoraj pieknie dietetycznie- sama sie zdziwilam ![]() na imprezie pilam wodke zamiast piwa w sumie nie wiem czy to zrobilo jakas roznice :P z plusow- po imprezie zawsze chodzimy na tortille a ja wzielam 3 gryzy od tz zamiast kupowac cala ![]() w ogole mam dzis swietny humor i mam nadzieje, ze w koncu pocwicze- wstyd sie przyznac, ale mialam zastoj z cwiczeniami (najpierw zepsul mi sie stepper a pozniej to juz brak czasu ![]() milego! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2765 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci, że jak się tak wczoraj obudziłam, to pomyślałam, że zacznę się odchudzać zdrowo. A przy tym na trwałe, bo te podjadanie podczas diety mija się z celem.. Przyznam się Wam, że trafiłam ostatnio na bloga pewnej anorektyczki. Te zasady ich żywienia, które ona tam opisywała były wprost przerażające ![]() "Odpuść sobie jedzenie. To będę tylko 3 sekundy głupiego żucia po to, żeby do końca dnia mieć wyrzuty sumienia. Jeśli nie zjesz, będziesz do końca dnia z siebie dumna." Oczywiście broń boże, żeby to stosować do normalnych posiłków! Ale kiedy mamy ochotę sięgnąć po coś słodkiego, albo coś czego nasza dieta nie uwzględnia, to warto się nad tym zastanowić. Ja tym czasem lecę moje Kochane poczytać sobie jeszcze prezentację, bo dzisiaj wieczorem mam polski ustny ![]()
![]() |
![]() |
#2766 |
Wtajemniczenie
|
A ja myślę, że w ogóle zrezygnujmy z jedzenia. Powiedzmy tak na.... 6 miesięcy
![]() ![]() ![]() Dziwią mnie takie dziewczyny, ale cóż, to choroba psychiczna, którą powinno się leczyć. Szkoda, że ich najbliższe otoczenie tego nie zauważa i nie interweniuje. A ja idę na śniadanie dopiero ![]() ![]() ![]() I jeszcze mam miękkie nogi po wczorajszej jeździe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2767 |
Rozeznanie
|
Tak, ciekawe która z nas najwięcej wytrzyma bez jedzenia
![]() Navien, a myślałam że to ja dzisiaj późno wstałam, bo do śniadania usiadłam dopiero o 10:30. Teraz właśnie zjadłam obiadek. Oczywiście póki co wszystko pięknie dietkowo ![]() ![]() Dzisiaj planuję zjeść jeszcze tylko coś około 17:00. Wiem, że to trochę mało, ale niestety nie mam dzisiaj na więcej czasu, a nie chcę jeść byle czego.
![]() |
#2768 |
Wtajemniczenie
|
A ogólnie Topciu to jak się czujesz z polskim? Ja pamiętam, że przed swoim ustnym to umierałam ze stresu. Strasznie się denerwowałam.
I wiesz co, ja też rok temu o tej porze oblewałam ze znajomymi maturki, ale wówczas piłam wodę niegazowaną ![]() ![]() ![]() Ja też już po obiadku jestem i dziś miałam mega dietetycznie, bo pies zeżarł moją pierś z kurczaka i zostało mi 70g z 200 ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym, to dziś wstałam w lepszym humorku niż zwykle, tzn. po ubraniu bielizny i przejrzeniu się w lustrze stwierdziłam, że naprawdę już trochę schudłam ![]() Może dziś też popedałuję na rowerku ze 20km ![]() ![]() ok, ok, wracam do nauki, choć za pewno za chwilkę znowu tu zajrzę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2769 |
Rozeznanie
|
Co do tego piwa to masz rację. Dlatego jeśli nikt nie będzie mnie mocno namawiał ani nikt mi go nie postawi, to po prostu wypiję jakiś sok zamiast piwa
![]() Jeśli chodzi o mój nastrój to siedzę jak na szpilkach. Wolałabym to już mieć za sobą... Niestety muszę czekać do wieczora. Denerwuję się tym bardziej, że nie uczyłam się swojej prezentacji na pamięć, tak jak wszyscy ode mnie z klasy. Ja po prostu ją napisałam, potem trochę poprawiłam i kilka razy przeczytałam. Niby przynajmniej będę wiedziała o czym mówię, a nie klepała bezmyślnie, ale jakoś tak się czuję niezbyt pewnie... No nic, jutro będzie już po wszystkim ![]() Boże, Madziu zazdroszczę Ci tego oglądania w lustrze. Ja się siebie boję oglądać w samej bieliźnie... ![]()
![]() |
#2770 |
Wtajemniczenie
|
Oj tam, będzie dobrze i zdasz śpiewająco! Ja swoją zeszłoroczną wyklepałam na pamięć, bo miałam najgorszą komisję, która oblewała za byle przewinienie, więc wolałam nie podpaść
![]() Nie opowiadaj głupstw! Ważymy praktycznie tyle samo, więc skoro ja wyglądam nie najgorzej, to i Ty również! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
Wracam do was
![]() Jakoś ostatnio nie miałam ochoty pisac ani nic. Oczywiscie dietkuje dalej, chociaż waga sobie leci baaardzo powolo. Ale ważne, że nie w górę ![]() Widzę, że Topcia i Navien wróciły ![]() Muszę szybko nadrobic co tam u was...
![]() |
#2772 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2773 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Po sobie również juz widze efekty, a to dopiero 4 dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2774 |
Wtajemniczenie
|
Listek sałaty? Czy to nie nazbyt wielka rozpusta?
![]() ![]() Ir, ty ważysz 55 kg?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i Topciu! Nie wiem o której wybywasz z domu, ale już teraz życzę Ci powodzenia! Powal komisję na kolana! ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Navien Czas edycji: 2009-05-14 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2775 |
Konto usunięte
|
Jaka tam rozpusta, to w chwili kryzysu tylko, żeby nie mdleć
![]() Wzrostu mam ino 160cm także u mnie 55 to mało nie jest ![]() ![]() Topcia pewnie już po. 20/20 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2776 |
Wtajemniczenie
|
Też tak myślę, że ona to już maksa zdobyła i teraz opija
![]()
![]() |
![]() |
#2777 |
Konto usunięte
|
Ale wodą niegazowaną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2778 |
Wtajemniczenie
|
tak, tak, wierzmy w to naiwnie
![]() a i miałam napisać, że ja na taki wzrost, to bardzo fajnie ważysz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2779 |
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;12303847]
Topcia pewnie już po. 20/20 ![]() Jakbyś zgadła moja droga! ![]() ![]() ![]() ![]() Wybaczcie, ale nie obyło się wczoraj bez piwa. Nie wiem jakim cudem, ale udało mi się odpowiedzieć na maksa ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2780 |
Wtajemniczenie
|
Brawo, brawo, brawo Topcia! Wiedziałyśmy, że tak będzie!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2781 |
Rozeznanie
|
Co tu taka cisza...?
Pobudka! ![]() ![]() ![]()
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2009-05-15 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2782 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2783 |
Wtajemniczenie
|
Oj, to trzymaj się dziś i nie szalej z kaloriami
![]() Mi się nareszcie zaczął @ i umieram ![]() ![]() ![]() Za 3 tygodnie zaczynają mi się egzaminy, sasasa ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2784 |
Konto usunięte
|
Z brzuchem też to zauważyłam. Jak się odchudzam to ból niesamowity, a jak nie to praktycznie nic nie czuje
![]() Ja mam już od jutra egzaminy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Wtajemniczenie
|
ooo, to będziemy chyba obie gadać w wakacje o "planowanej" nauce, bo popraweczki się szykują
![]() ![]() no niestety, za mało kalorii i organizm się buntuje. Ale niech się buntuje, nawet nie chce mi się jeść niczego słodkiego ![]()
![]() |
![]() |
#2786 |
Konto usunięte
|
Powiem Ci, że ja się cały tydzień zbierałam do nauki, aż stwierdziłam, że w piątek już na pewno po czym wczoraj mnie koleżanka wyciągnęła i nici z nauki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2787 |
Wtajemniczenie
|
Ach, ta nauka, nauka
![]() ![]() chociaż, żebym dziś 40 ogarnęła, to będzie super ![]()
![]() |
![]() |
#2788 |
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam z pierwszej w tym roku przejażdżki rowerowej!
![]() ![]() ![]() Zrobiłam chyba 5 km i powiem Wam, że się trochę zmęczyłam. Na szczęście już teraz będę jeździła regularnie ![]()
![]() |
#2789 |
Konto usunięte
|
Topcia taki damski z koszyczkiem?
![]() ![]() Navien i jak z ta nauka? ![]() Powiem Wam, że weekendy to złooooo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
Wtajemniczenie
|
Ooo, Topciu, wozisz się po mieście jak widzę
![]() Co do nauki, to może przemilczmy ową kwestię ![]() W ogóle przyznam się Wam, że wpadłam w jakiś dziwny dół. Może to przez tą pogodę... Nic mi się nie chce, ciągle bym tylko leżała i płakała. Nawet jeść mi się nie chce. Broń Boże nie chodzi tu o dietę! Bo akurat kilogramami się nie przejmuję, wiem, że je zrzucę, więc to już od dawna nie stanowi dla mnie żadnego problemu. Po prostu jakiś taki depresyjny nastrój... Mamy wiosnę, a za oknem jesień... Zwariować można. Nauka moja stanęła na 60%. Kolokwium mam w czwartek, ale to jest łatwy przedmiot, więc o ile się zmobilizuję i jutro pouczę przynajmniej ze 3-4h, to nauczę się całości już na blachę ![]() Niestety już trzeci dzień a ja nie ćwiczę w ogóle. Chodzi o @. Nie mam siły nawet na żaden wysiłek. Za to pozytywnie oceniam swoje nastawienie do słodyczy. Jakoś nie mam na nie mega wielkiej ochoty. Co prawda wczoraj zjadłam trzy "michaszki" czy jak tam te curkierki czekoladowe się nazywają, ale mam wymówkę przecież ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.