|
|
#2761 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cześć dziewuszki
Wpadłam sprawdzić co słychać na wątku, a tu taaakie wieści ...ja to wiem kiedy zajrzeć Cytat:
|
|
#2762 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba po mału coś tam zaczyna docierać.Właśnie wiem, że niektóre dziewczyny mówiły, że jak na @ się czuły, tylko że mnie tak całkiem całkiem boli brzuch :/ gdyby nie te krechy 2 to pewnie już bym tabletkę p/bólową wzięła.No to uciekam na pociąg- będę miała o czym w podróży myśleć i tak na razie czuję się "nieoficjalnie" zaciążona. (niepewna)
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Tincia ja się czułam jeszcze bardziej małopowo niz zwykle! kręgosłup bolał mnie na dole jak cholera chociaż nigdy nie bolał mnie przed @ jedynie w trakcie i to tylko w pierwszych dniach. Doszła jesczze podwyższona temperatura cały czas ponad 37 i miałam dni że odczuwałam straszne zawroty głowy. Tincia zacznij wierzyć
chociaz wiem jak to jest bo ja sama nawet teraz nie wierze momentami, ze nam się udało ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Ciekawe co tam u Magdulca... Dawno się chyba tutaj nie odzywała...
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Tincia
Czekamy na betę w poniedziałek
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
tincia, super wieści tu przynosisz
Ja też czuję się jakbym miała dostać @ dziś 28 dc (liczyłam chyba milion razy), znając życie okres lubi mnie nawiedzać w weekend, zazwyczaj 30.dnia bo takie cykle również się zdarzają. Badam grunt pod nową pracę. Powiedziałam sobie, że za takie pieniądze, za jakie się męczę, to nie jest przyjemność. Ciągle ktoś psuje atmosferę, którą długo oczyszczaliśmy. Ciagle ktoś zarzuca mi, że nie pracuję uczciwie, że na pewno nie jestem na bieżąco, że ciągle grzebię w telefonie. Aż przykro mi się zrobiło, wiecie? Normlanie miałam łzy w oczach, że skoro mi nie wierzą, to proszę - wszystkie papiery są w teczkach na wierzchu. Cały czas pracy przybywa, czasu jest tyle samo... to co usłyszałam? Że w takim trzeba zostawać pracować 10 godzin dziennie a nie 8 (oczywiście charytatywnie). Siostra dziś mi powiedziała, że mój TŻ chciałby widzieć, że do pracy idę z radością a nie z grymasem przymusu. Nie ukrywam, mam dość fajną pracę, wymagającą czasem twórczego i kreatywnego myślenia, czasem przecież pomagam grafikom stworzyć jakiś fajny projekt... ale chwilowa radość nie zastąpi mi chęci porannego wstawania. Stwierdziłam, że za dwa razy taką pensję mogę wstawać godzinę wczesniej, jechać na drugi koniec miasta, byle mieć bardziej satysfakcjonującą pracę! No! I po całym dniu pracy pojechałam na zakupy. Kupiłam sobie ciemne rurki
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-03-04 o 17:52 |
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Witam piątkowo
Tincia Gratulacje, bardzo się cieszę Powtórz test - na pewno będą dwie pikne krechy Cherubinko a co tam u Ciebie Kochana??? Karolca jak masz możliwość zmiany pracy to ja bym się nie wachała na Twoim miejscu Trzymam kciuki, żeby @ nie przylazła no i za nową pracę ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 16 staraczek paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Malami82 Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Darusiaaaa (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 Tincia (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 2, last @ 3,02 Karolca (Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 3, last @ 5,02 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 23, last @ 14.02 Pacierp (Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 24, last @ 16,02 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 27, last @ 17,02 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 26, last @19,02 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 40, last @ 1,03 alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 10, last @ 1,03 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 25, last @ 1,03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 13 zafasolkowanych: iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was
|
|
|
|
#2767 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Cytat:
Cytat:
Ja dziś byłam na małym spacerku, wreszcie jakoś cieplej się zrobiło Zahaczyłam też jakieś lumpki w poszukiwaniu spodni, bo już w nic się nie mieszczę, ale dziś bez efektu... Chyba muszę poszperać na allegro ![]() Zostawiam dla staraczek Miłego wieczorku! |
||
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
paulinka, dziękuję. Na razie nie napalam się na test, chociaż nie ukrywam, zrobiłabym. Wczoraj trochę mnie mdliło, dziś po południu mnie naszło (ale delikatnie). Zobaczę i poczekam do niedzieli
A z pracą, muszę najpierw wybadać grunt. Jesli będę miała nagraną jakąś posadkę, nie będę się wahała. Dania, częstuję się ![]() Na spacer też miałam ochotę, ale niestety praca...
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-03-04 o 18:35 |
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Tincia GRATULACJE
|
|
#2770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaciśnięte - żeby @ nie przyszła ![]() A z pracą masz rację - zawsze możesz się rozglądać za czymś lepszym i jak coś się znajdzie, to zmienić. |
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak też chcę zrobić.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2772 |
|
Rozeznanie
|
Tincia - wielkie gratulacje
Nie odzywam się za barzdzo bo ostatnio nadal skupiam się najbardziej na tym żeby jakoś przetrwać każdy kolejny dzień. Powróciły poranne spotkania z kibelkiem a i przez resztę dnia czuję się jak na mega kacu ![]() Chyba przez to że niezbyt dobrze się czuję dopadł mnie zły nastrój i czarne myśli. Wiem że to głupie ale zamiast cieszyć się z wizyty w przyszłym tygodniu bardziej się boję że usłyszymy jakieś złe wiadomości. Totalnie irracjonalne ale nic nie mogę na to poradzić
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana na pewno wszystko jest dobrze i musisz myśleć pozytywnie za tydzień zobaczysz swoje maluszki - to jest piękne Trzymaj się Skarbie Karolca kciuki, żeby nie przylazła
|
|
|
|
|
#2774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za wizytę! Karolca, mocno zaciskam, żeby @ nie przyszła ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- My dzisiaj do rodziców się wybieramy... Tata się źle czuje, wybiera się do lekarza... A wieczorem musi jechać do pracy... ![]() Jakiś ból mi wlazł w plecy, w kręgosłup... Wysiedzieć nie mogę... @ już się ustatkował i nie długo pójdzie sobie precz... Przyjemnej soboty życzę! |
||
|
|
|
#2775 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochane
Tincia gratulacje ja się biorę za sprzątanie... taki piękny dzień dziś
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
alexa u mnie zimno i pochmurno
też muszę wziąć się za robotę, bo trochę sobie odpuściłam (ale troche źle się czułam).Niedawno wstałam i od wczoraj tempka podskoczyła, ale czuję sie, jakbym za 5 minut miała dostać @
|
#2777 |
|
Raczkowanie
|
Karolca może @ nie przyjdzie i okaże się, że to ciąża
ja już się prawie uporałam z porządkiem jeszcze tylko łazienka, pranie już zrobione teraz biorę się za rosołek i za schab po myśliwsku ![]() u mnie cudowne słoneczko
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
korci mnie, aby lecieć kupić test, ale z drugiej strony to dopiero 29 dc
chociaż ja pomyślę jak było ostatnio (dzień przed temperatura spadła) to faktycznie zaczynam się zastanawiać (i niepotrzebnie nakręcać)
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja też juz prawie zakonczyłam porządki, nawet łazienki pomyłam - jeszcze mężul ma odkurzyć na dole, bo już mi się nie chce (zawsze zaczynam od góry bo tam mniej zakamarków a potem marudze, że ja juz tyle zrobiłam to reszta już do niego należy i zostawiam mu dół i schody :p) dziewczyny trzeci dzien bez rzygania dziś ![]() Karolca może nie przyjdzie @- pasuje jakaś "para" do Tinci trzymam kciuki
|
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
no, jakaś para by się przydała
![]() Wiecie... wiem, że MUSZĘ zrobić porządki, choć trochę a tak mi się nie chce... do tego boli mnie głowa. Powtarzam sobie - najtrudniej zacząć, ehhh...
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Tincia GRATULACJE
Egwene strach przed wizytą jest normalny
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio
Danika cieszę się, że wymioty odpuściły - oby już na dobre Karolca mocno trzymam kciuki żeby nie przylazła ![]() Tacca miłego dnia u rodziców niech małpa idzie przecz i dłuuuuugooo nie wraca!! Masz rację przydała by sie nowa fala Alexa ale pysznoście przyrządzasz
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć!!
jestem znowu na zwolnieniu do konca przyszłego tyg, jestem przeziebiona i jelitówka mnie dopadła, wiec jestem wycenczona po wczorajszych rozmowach z kibelkiem, najgorsze było to ze nic nie mogłam jesc i nie mialam czym wymiotowac, tylko wodę piłam, dzisiaj na szczescie juz lepiej, przynajmniej nic nie oddałam kibelkowi to co dzisiaj zjadłam. i zione czosnkiem ![]() egwene mi tez sie wlosy przetluszczaja, ale to tez pewnie od czapki. moje spansko wyglada tak samo, jak przychodziłam z pracy obiadek i lulu..... ![]() naduś piekne ciuszki Cytat:
za nastepny test.
|
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulec współczuję chorubska
Egwene trzymam kciuki za wizytę
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ przyszedł z testem
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Karolca trzymam kciuki!
Najlepiej było by zrobić rano. A co do mężczyzn to ja myślę,że faceci potrafią przewidzieć bez testu czy partnerką jest w ciąży.
|
#2789 |
|
Raczkowanie
|
Karolcia to rób
czy dziś czy jutro będziesz wcześniej wiedzieć na czym stoisz
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie Alexa ma rację. Jak się spóźnia,to powinnien wyjść wiarygodny.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Chyba po mału coś tam zaczyna docierać.
to pewnie już bym tabletkę p/bólową wzięła.
no i za nową pracę
napiszcie co u was 

za tydzień zobaczysz swoje maluszki - to jest piękne 
i od wczoraj tempka podskoczyła, ale czuję sie, jakbym za 5 minut miała dostać @