A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-20, 11:15   #2761
dosia_90
Raczkowanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Dotk4- super! gratuluję nowej pracy

nena1984- ja też bym chciała taki welon delikatny. nie podoba mi się ten welon "hiszpanka" obszyty koronką. Myślę że mój będzie prosty i bardzo długi) chociaż i tak później zależy to od tego jaką suknię wybiorę i jaki welon będzie do niej pasował, więc jeszcze zobaczymy
dosia_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:20   #2762
Seagirl
Zadomowienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

"Fachowo" to się nazywa welon mgiełka - sama taki chcę, to tak właśnie takich szukam. Żadnych lamówek, ozdóbek tylko właśnie taka delikatna mgiełeczka - pięknie wygląda do tej Twojej sukni, spokojnie możesz sobie taki nabyć

Mi się wydaje że "mgiełka"to się nazywają wszystkie welony z tiulu

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Dotk4 -gratulacje
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:25   #2763
vesna84
Zakorzenienie

Dotk4, gratuluje, taka praca to marzenie niejednej osoby
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:39   #2764
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hej hej!

Byłam tu ostatnio 1 kwietnia, a więc jeszcze w III części Przyznaję się bez bicia... Jakoś nie starcza mi czasu na wizażowanie a i o ślubie niezbyt intensywnie myślę - ewentualnie zacieszam, że latem idę z mamą oglądać kiecki albo zastanawiam się nad wystrojem sali i aranżacją stołów

Nie jestem w stanie ogarnąc wszystkiego o czym pisałyście, mogę natomiast pogratulować Wam kupna sukien - czy to ślubnych czy weselnych, Paulince super 4 rocznicy (zazdroszczę!) no a nenie mogę powiedzieć to samo co dziewczęta wcześniej --> jeśli nie ma musu to faktycznie bez sensu cywilny brać też mam takie wrażenie, że to już nie ta sama radość jeśli JUŻ jest się małżeństwem (choć wiadomo, że przysięga przed Bogiem w Kościele to i tak na pewno spore przeżycie)

Jak mówiłam, u mnie mały zastój z przygotowaniami/rozkminami ślubnymi ale wczoraj tak sobie pomyślałam, że po wyjściu z Kościoła chciałabym z Marcinem wypuścić w powietrze 2 śliczne, fioletowe baloniki w kształcie serduszek )) Taka alternatywa dla gołąbków (może to i ładne, ale biedne zwierzątka no i już raz widziałam jak kupa została dłoniach i na kiecce Młodej - takiego "to na szczęście" sobie nie życzę)... No i zastanawiam się czy by może dla każdego gościa albo chociaż jeden balonik na parę przygotować? Chyba nawet na naszym wątku któraś z dziewcząt pokazywała łądny filmik ślubny i tam był taki kadr, że Młodzi z gośćmi przed kościołem wypuścili takie baloniki z helem )) Co o tym sądzicie ?

Uwielbiam Was, buziaki
ooooo w końcu do nas zajrzałaś my ciebie też uwielbiamy i tęsknimy podczas tak długiej nieobecności.
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Wasze kciuki maja magiczna moc!!!! Dostalam nowa PRACE!!! Francuska firma PR-owa z siedziba w Londynie Zaczynam 2 maja! Co oznacza, ze jeszcze do konca kwietnia popracuje tu gdzie jestem obecnie, ale juz jakos latwiej mi sie tu chodzi, jak wiem, ze to sie niedlugo skonczy

Krotko mowiac, jestem wniebowzieta Zaproponowano mi fantastycznie warunki finansowe, wiec jak juz sobie obliczylam, w ciagu 6 miesiecy bedziemy mieli odlozone na obraczki, moja suknie i garniak TZta i w dalszym ciagu zostanie nam sporo na zycie na poziomie TAK BARDZO, BARDZO, BARDZO sie ciesze
moje gratki widzisz po ciężkim dniu zawsze przychodzi lepszy

kupiłam sobie bluzkę na święta bo jak pisałam jadę do tżta rodziny na święta będzie koło 17 osób i chce wypaść jak najlepiej czy mogę potem wstawić foto i napiszecie mi czy mi w niej dobrze bo samej się ciężko ocenić... a moja mama nie jest obiektywna
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:44   #2765
evoonia86
Zakorzenienie

Dotka gratulacje no i kopniak na szczęście w nowym miejscu pracy

Cytat:
Napisane przez dosia_90 Pokaż wiadomość
ja też bym chciała taki welon delikatny. nie podoba mi się ten welon "hiszpanka" obszyty koronką. Myślę że mój będzie prosty i bardzo długi) chociaż i tak później zależy to od tego jaką suknię wybiorę i jaki welon będzie do niej pasował, więc jeszcze zobaczymy
hiszpanka to i mi się strasznie podoba, ale zobaczymy jaką kieckę w końcu kupie i czy będzie mi w ogóle pasował

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Mi się wydaje że "mgiełka"to się nazywają wszystkie welony z tiulu[COLOR="Silver"]
dokładnie przy każdym zasłaniającym twarz pisało mgiełka, ale nic więcej. spodziewałam sie np "mgiełka coś tam" bo mgiełki to widziałam wszystkie takie tiulowe, nawet jak sa pojedyncze i nie zasłaniają twarzy

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
czy mogę potem wstawić foto i napiszecie mi czy mi w niej dobrze bo samej się ciężko ocenić... a moja mama nie jest obiektywna
dawaj dawaj
Stary 2011-04-20, 11:46   #2766
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, Wasze kciuki maja magiczna moc!!!! Dostalam nowa PRACE!!! Francuska firma PR-owa z siedziba w Londynie Zaczynam 2 maja! Co oznacza, ze jeszcze do konca kwietnia popracuje tu gdzie jestem obecnie, ale juz jakos latwiej mi sie tu chodzi, jak wiem, ze to sie niedlugo skonczy

Krotko mowiac, jestem wniebowzieta Zaproponowano mi fantastycznie warunki finansowe, wiec jak juz sobie obliczylam, w ciagu 6 miesiecy bedziemy mieli odlozone na obraczki, moja suknie i garniak TZta i w dalszym ciagu zostanie nam sporo na zycie na poziomie TAK BARDZO, BARDZO, BARDZO sie ciesze
Kochana, rewelacja!!! Bardzo Ci gratuluję

To ja też poproszę kciuki Jutro mam rozmowę rekrutacyjną. To już czwarte zaproszenie odkąd zaczęłam szukać nowej pracy. Tym razem kobitka przez telefon była bardzo miła, wysłała też mejla ze wszystkimi informacjami, więc raczej traktują mnie poważnie. Uff, bo już zaczęłam się powoli załamywać, wczoraj TŻ-owi szlochałam w mankiet połowę nocy że nic nie znajdę i musiał mnie pocieszać, choć nawet nie wiedział jak, no bo wiadomo że na rynku pracy jest masakra
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:52   #2767
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Dotka gratulacje no i kopniak na szczęście w nowym miejscu pracy

hiszpanka to i mi się strasznie podoba, ale zobaczymy jaką kieckę w końcu kupie i czy będzie mi w ogóle pasował

dokładnie przy każdym zasłaniającym twarz pisało mgiełka, ale nic więcej. spodziewałam sie np "mgiełka coś tam" bo mgiełki to widziałam wszystkie takie tiulowe, nawet jak sa pojedyncze i nie zasłaniają twarzy
Może on się jakoś nazywa "podwójny" czy "na twarz". W każdym bądź razie mi pani powiedziała ze to jest podwójny którego przód zarzuca się na twarz.
Czy któraś z was też ma wizję takiego welonu?
Bo ja jak przymierzałam w salonie to super to wyglądało;-)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 11:56   #2768
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Kochana, rewelacja!!! Bardzo Ci gratuluję

To ja też poproszę kciuki Jutro mam rozmowę rekrutacyjną. To już czwarte zaproszenie odkąd zaczęłam szukać nowej pracy. Tym razem kobitka przez telefon była bardzo miła, wysłała też mejla ze wszystkimi informacjami, więc raczej traktują mnie poważnie. Uff, bo już zaczęłam się powoli załamywać, wczoraj TŻ-owi szlochałam w mankiet połowę nocy że nic nie znajdę i musiał mnie pocieszać, choć nawet nie wiedział jak, no bo wiadomo że na rynku pracy jest masakra
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:01   #2769
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
ooooo w końcu do nas zajrzałaś my ciebie też uwielbiamy i tęsknimy podczas tak długiej nieobecności.
Jeeej dzięki wielkie Bardzo mi miło z tego powodu Ogólnie to super tak sobie "popitolić" o wszystkim co ślubne - po krótkim czasie takiego klikania z Wami mam wrażenie, że na czole mam wypisane "jestem przyszłoroczną Panną Młodą" Superaśnie <3

bahari - to ja tez trzymam kciuki!!
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:08   #2770
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
kupiłam sobie bluzkę na święta bo jak pisałam jadę do tżta rodziny na święta będzie koło 17 osób i chce wypaść jak najlepiej czy mogę potem wstawić foto i napiszecie mi czy mi w niej dobrze bo samej się ciężko ocenić... a moja mama nie jest obiektywna
Koniecznie wstaw, to Ci zaraz powiemy, czy ladnie, czy moze fantastycznie

Cytat:
Na Ciebie tez Kochana przyjdzie czas. Moze juz jutro TRzymam mocno kciuki i licze na to, ze spodobasz sie im, a Tobie to miejsce i dostaniesz ta prace Rozumiem Twojego dolka, nie dziwie sie, ze w taki wpadlas. Nie jest fajnie, gdy sie szuka, chodzi na rozmowy i nic z tego nie wychodzi. Ale trzeba wierzyc i sie nie poddawac, to w koncu sie uda

Moj TZ mial wczoraj rozmowe kwalifikacyjna przez telefon. Mowie, ze sadzi, ze dobrze mu poszlo. Drugim etapem jest rozmowa bezposrednia, ale czy go zakwalifikuja okaze sie na poczatku przyszlego tygodnia, wiec ja nie przestaje sciskac za niego kciukow, bo chlopak juz oddal mgr, to by wypadalo zaczac zarabiac kokosy
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:15   #2771
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
kciuki się trzymają : kciuki: i dodatkowo leci kopniak na szczęście

Cytat:
Może on się jakoś nazywa "podwójny" czy "na twarz". W każdym bądź razie mi pani powiedziała ze to jest podwójny którego przód zarzuca się na twarz.
Czy któraś z was też ma wizję takiego welonu?
Bo ja jak przymierzałam w salonie to super to wyglądało;-)
ja jakoś nigdy nie myślałam o takim welonie jak to u Ciebie będzie? będziesz osłaniać twarzy przed ołtarzem?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 12:20   #2772
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
ja jakoś nigdy nie myślałam o takim welonie
Ja tez nie .. Mam nadzieje, ze nikogo specjalnie nie uraze, ale nie podobaja mi sie welony .. Wygladaja jak przerzucone przez glowe firanki .. Przepraszam, ale takie mam odczucia. Oczywiscie wszystko moze mi sie jeszcze zmienic o 180 stopni, ale odkad mam w glowie, jako taka wizje siebie w Tym Dniu, to we wlosach mam kwiat i zadnego welonu :P
Stary 2011-04-20, 12:46   #2773
(kicia)
Zakorzenienie

Witam ponownie

Dotk4 gratuluję znalezienia pracy
sztuczka steskniłam się za Tobą i Twoim avatarkiem

Sukni nie kupiłam i nie kupię Jolie. Bo się zakochałam. Ale tak na zabój. Ale od początku. Byłam dziś chyba w 10salonach ale zmierzyłam tylko 3suknie. znalazłam te jedną jedyną. Zacznę od tego iż lubelskim pm odradzam salon lill yes. Baba chyba chciała mi na siłę wcisnąć tą suknie. Zmierzyłam dziś dwie firmy ms moda. Obie jednoczęściowe wiązane. Jak nałożyłam pierwszą i zobaczyłam się w lustrze myślałam że się popłacze. Dziewczyny takie ucieszone były to było takie piękne. Suknia była ecru ale pani która mnie obsługiwała powiedziała że biel to jednak mój kolor. Myślę że ma rację. W lill yes mierzyłam tydzień temu ta białą no i źle w niej wyglądałam bo fason był zły a nie kolor. No ale wracając do dnia dzisiejszego suknia to model ms moda julienne. Nie mogę znaleźć je w necie. Ale uszyta jest w muślinu jest mega lekka. Jakbym nic na sobie nie miała. Kosztuje 2300zł nowa szyta na mnie. Zmierzyłam jeszcze jedną była ładna ale taka trochę za skromna i mniej rozłożysta. A suknia była za długa ale w tym salonie było takie małe podwyższenie i widziałam całą suknię.Na końcu poszłam do lill yes znowu była ta głupia baba. Zmierzyłam białą która była prawie na mnie. I cóż bez rewelacji. Ah zakochałam się
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-04-20 o 13:41
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:51   #2774
evoonia86
Zakorzenienie

kicia nie zrobiłaś fotek?
Stary 2011-04-20, 12:51   #2775
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Sukni nie kupiłam i nie kupię Jolie. Bo się zakochałam. Ale tak na zabój. Ale od początku. Byłam dziś chyba w 10salonach ale zmierzyłam tylko 3suknie. Ale znalazłam te jedną jedyną. Zacznę od tego iż lubelskim pm odradzam salon lill yes. Baba chyba chciała mi na siłę wcisnąć ta suknie. Zmierzyłam dziś dwie firmy ms moda. Obie jednocześciowe wiązane. Jak nałożyłan pierwszą i znaczyłam się w lustrze myślałam że się popłacze. Dziewczyny takie ucieszone to było takie piękne. Suknia była ecru ale pani która mnie obsługiwała powiedziała że biel to jednak mój kolor. Myślę że ma rację. W lill yes mierzyłam tydzień temu ta białą no i źle w niej wyglądałam bo fason był zły. No ale wracając do dnia dzisiejszego suknia to model ms moda julienne. Nie mogę znaleść je w necie. Ale uszyta jest w muślinu jest mega lekka. Jakbym nic na sobie nie miała. Kosztuje 2300zł nowa szyta na mnie. Zmierzyłam jeszcze jedną była ładna ale taka trochę za skroma i mniej rozłożysta. A suknia była za długa ale w tym salonie było takie małe podwyższenie i widziałam całą suknię.Na końcu poszłam do lill yes znowu była ta głupia baba. Zmierzyłam białą ktoś była prawie na mnie. I cóż bez rewelacji. Ah zakochałam się
Ojej, az ja sie wzruszylam czytajac ta Twoja relacje! To fantastycznie! Bedziesz juz teraz kupowala, czy jednak jeszcze sie wstrzymasz czekajac na kolejne zakochanie? A fotek nie udalo Ci sie tym razem zrobic? Bo ja tez zajrzalam w google, ale nic mi nie wyskoczylo .. ;/ Ale ciesze sie razem z Toba!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 13:05   #2776
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Witam ponownie

Dotk4 gratuluję znalezienia pracy
sztuczka steskniłam się za Tobą i Twoim avatarkiem

Sukni nie kupiłam i nie kupię Jolie. Bo się zakochałam. Ale tak na zabój. Ale od początku. Byłam dziś chyba w 10salonach ale zmierzyłam tylko 3suknie. Ale znalazłam te jedną jedyną. Zacznę od tego iż lubelskim pm odradzam salon lill yes. Baba chyba chciała mi na siłę wcisnąć ta suknie. Zmierzyłam dziś dwie firmy ms moda. Obie jednocześciowe wiązane. Jak nałożyłan pierwszą i znaczyłam się w lustrze myślałam że się popłacze. Dziewczyny takie ucieszone to było takie piękne. Suknia była ecru ale pani która mnie obsługiwała powiedziała że biel to jednak mój kolor. Myślę że ma rację. W lill yes mierzyłam tydzień temu ta białą no i źle w niej wyglądałam bo fason był zły. No ale wracając do dnia dzisiejszego suknia to model ms moda julienne. Nie mogę znaleść je w necie. Ale uszyta jest w muślinu jest mega lekka. Jakbym nic na sobie nie miała. Kosztuje 2300zł nowa szyta na mnie. Zmierzyłam jeszcze jedną była ładna ale taka trochę za skroma i mniej rozłożysta. A suknia była za długa ale w tym salonie było takie małe podwyższenie i widziałam całą suknię.Na końcu poszłam do lill yes znowu była ta głupia baba. Zmierzyłam białą ktoś była prawie na mnie. I cóż bez rewelacji. Ah zakochałam się
Wow super kiciunia! A jaka ona jest? Taka rozłożysta coś jak moja w avatarze (skoro o niej wspominasz )? Jeeejku jak fajnie... ja się latem wybieram z mamunią (jak już ciągle wspominam) oglądać sukieneczki, traz jeszcze daję na luz Ale jak skończy mi się sesja (mam ostatni egzamin kobyłę na początku czerwca) to chyba niedługo potem wyciągnę mamę na poszukiwania Też upraszam się o foteczki w sukieni
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 13:21   #2777
(kicia)
Zakorzenienie

Przepraszam za błędy w poprzednim poście ale pisząc na telefonie to się zdarza.

Fotek nie mam. W maju jadę tam z mamą. Byłam w większości salonów w lublinie i bez rewelacji większość ma bardzo zdobiony gorset a dol nic. To mi się nie podoba. Suknia jest taka w fasonie A czyli ku dołowi się rozszerza. sztuczko w takiej jak masz w avatarze było mi brzydko

Stary 2011-04-20, 13:24   #2778
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
a ja całe życie mieszkam w bloku... wkacje spędzałam u babci na wsi jak byłam mała... teraz jak tylko mam czas to jadę do znajomych na wieś.... chce mieć swój domek w przyszłości bo w mieście się duszę.... ogródek małą grządkę i dużego psa eh...
Ja to samo, od małego spędzałam całe wakacje u babci na wsi, a teraz jak jest okres letni, to muszę tam pojechać chociażby na parę dni, bo tam mam najcudowniejsze wspomnienia z życia, dlatego tak lubię tam wracać. A całe życie mieszkam w bloku. Domku nie będę raczej miała, bo mnie po prostu nie stać. W sumie na wsi bym nie chciasła mieszkać (chyba, że góry ), tylko jakaś podmiejska miejscowość, bo mi to się najbardziej ogródek marzy

Co do zaproszeń, to ja zamówiłam niedawno kilka próbek i czekam czekam. Bo we wakacje pójdziemy do księdza zamówić sobie godzinę i wtedy z zaproszeniami pojedziemy do babć, bo z nimi raz na rok się w sumie widzimy więc przy okazji

nena1984 ja w sumie to chyba bym nie chciała tego cywilnego, bo po co, kościelny to bardziej taki przejmujący i ważniejszy w życiu jest. Dodatkowe koszta też z tym się wiążą....łeeeee, to jak wspominasz swojemu TŻ dosyć często o jakimś koledze, to na pewno się boi, jest zazdrosny. Już wiadome dlaczego tak chce ten cywilny
NENA powiedz gdzie kupiłaś tą torebkę, bo właśnie ona mi sie najbardziej podobała

evoniu ta pierwsza suknia ma ładny dół, a w tej drugiej to jakoś dziwnie wyglądasz. Nie wiem nawet jak to wrażenie moje określić

A ja to chyba przechodzę ze skrajności w skrajność, bo podobają mi się z jednej strony welony hiszpańskie, a z drugiej taki welon jak pokazała nena - mgiełka

Dziewczyny, chyba już się decyduję na fotografa:
http://niebieskiemotyle.pl/

A wczoraj mieliśmy spotkanie z dj, przesympatyczny koleś, luzacki i dobrze się nam z nim rozmawiało. Dał nam płytkę z zabawami i konkursami jakie m.in. organizuje na weselach, druga płytkę z całej imprezy jednej pary młodej i jak nam się spodoba, to bieremy. Ale w sumie to my jesteśmy już zdecydowani, bo jedną płytę już z jego udziałem widzieliśmy, bo koleżanka brała ślub i miała jego jako dj więc z polecenia jest, nie tam z choinki urwany

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 13:49   #2779
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dawaj się nie zastanawiaj

Cytat:
się 3mają Oby to już było TO

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Ogólnie to super tak sobie "popitolić" o wszystkim co ślubne - po krótkim czasie takiego klikania z Wami mam wrażenie, że na czole mam wypisane "jestem przyszłoroczną Panną Młodą" Superaśnie <3
Bo masz - i wcale nie będzie łatwo cholerstwa wywabić

Cytat:
Sukni nie kupiłam i nie kupię Jolie. Bo się zakochałam. Ale tak na zabój. Ale od początku. Byłam dziś chyba w 10salonach ale zmierzyłam tylko 3suknie. znalazłam te jedną jedyną. Zacznę od tego iż lubelskim pm odradzam salon lill yes. Baba chyba chciała mi na siłę wcisnąć tą suknie. Zmierzyłam dziś dwie firmy ms moda. Obie jednoczęściowe wiązane. Jak nałożyłam pierwszą i zobaczyłam się w lustrze myślałam że się popłacze. Dziewczyny takie ucieszone były to było takie piękne. Suknia była ecru ale pani która mnie obsługiwała powiedziała że biel to jednak mój kolor. Myślę że ma rację. W lill yes mierzyłam tydzień temu ta białą no i źle w niej wyglądałam bo fason był zły a nie kolor. No ale wracając do dnia dzisiejszego suknia to model ms moda julienne. Nie mogę znaleźć je w necie. Ale uszyta jest w muślinu jest mega lekka. Jakbym nic na sobie nie miała. Kosztuje 2300zł nowa szyta na mnie. Zmierzyłam jeszcze jedną była ładna ale taka trochę za skromna i mniej rozłożysta. A suknia była za długa ale w tym salonie było takie małe podwyższenie i widziałam całą suknię.Na końcu poszłam do lill yes znowu była ta głupia baba. Zmierzyłam białą która była prawie na mnie. I cóż bez rewelacji. Ah zakochałam się
Ooo, super To teraz czekamy na maj i foteczki, szkoda, że w necie nie ma, nawet nie mamy jak zobaczyć...

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chyba już się decyduję na fotografa:
http://niebieskiemotyle.pl/

A wczoraj mieliśmy spotkanie z dj, przesympatyczny koleś, luzacki i dobrze się nam z nim rozmawiało. Dał nam płytkę z zabawami i konkursami jakie m.in. organizuje na weselach, druga płytkę z całej imprezy jednej pary młodej i jak nam się spodoba, to bieremy. Ale w sumie to my jesteśmy już zdecydowani, bo jedną płytę już z jego udziałem widzieliśmy, bo koleżanka brała ślub i miała jego jako dj więc z polecenia jest, nie tam z choinki urwany
Super, że już wybrane
Myślę, że fotograf super, zdjęcia mają klimacik Widać też, że ma poczucie humoru A jak w rozmowie z Nim, czujecie, że dobrze Wam się będzie Mu pozowało?

Jadę odebrać bileciki do kina i przy okazji skoczyć do Lerła Merlę Taka piękna pogoda, że aż nie wiem, jak się ubrać

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 13:59   #2780
evoonia86
Zakorzenienie

Magdzia0108 gratuluję
Stary 2011-04-20, 14:01   #2781
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
kciuki się trzymają : kciuki: i dodatkowo leci kopniak na szczęście

ja jakoś nigdy nie myślałam o takim welonie jak to u Ciebie będzie? będziesz osłaniać twarzy przed ołtarzem?
ja to sobie myślę że jak mnie będzie tata prowadził do Ołtarza to taką zasłoniętą, a przed Ołtarzem "odbierze" mnie TŻ i odkryje mi wtedy ten welon i razem staniemy już odsłonięci do Ołtarza, teoretycznie powinien mnie chyba odsłonić jak będzie przysięga, ale nie chcę być przez większą część mszy zasłonięta.

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-04-20 o 14:06
Stary 2011-04-20, 14:03   #2782
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
ja to sobie myślę narazie że jak będzie mnie tata prowadził do Ołtarza to taką zasłoniętą, a przed Ołtarzem "odbierze" mnie TŻ i odkryje mi wtedy ten welon i razem staniemy już odsłonięci do Ołtarza, teoretycznie powinien mnie chyba odsłonić jak będzie przysięga, ale nie chcę być przez większą część mszy zasłonięta.
A jak to u Was bedzie, dziewczyny? Bedziecie szly nawa z Tata, czy juz z TZem?
Stary 2011-04-20, 14:04   #2783
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez nie .. Mam nadzieje, ze nikogo specjalnie nie uraze, ale nie podobaja mi sie welony .. Wygladaja jak przerzucone przez glowe firanki .. Przepraszam, ale takie mam odczucia. Oczywiscie wszystko moze mi sie jeszcze zmienic o 180 stopni, ale odkad mam w glowie, jako taka wizje siebie w Tym Dniu, to we wlosach mam kwiat i zadnego welonu :P
Ja tak mam ale tylko jeśli chodzi o te koronkowe albo obszyte koronką, natomiast takie mgiełki tiulowe mi się podobają.

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-04-20 o 14:06
Stary 2011-04-20, 14:06   #2784
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Ja tak mam ale tylko jeśli chodzi o te koronkowe albo obszyte koronką, natomiast takie mgiełki tiulowe mi się podobają.
Do mnie poki co, na 14 miesiecy przed slubem, zadne absolutnie nie przemawiaja. Poczekam i zobacze, co bedzie np. w wakacje, ale watpie, zebym miala welon
Stary 2011-04-20, 14:09   #2785
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
JA będę chyba szła z TŻem od samochodu do drzwi koscioła bo mamy taki kawałek do przejscia długimi schodami (mój kościół jest duży i prowadzą do niego ogromne schody, tak więc samochód nie staje pod samymi drzwiami) A potem do samego Ołtarza z tatą, myslałam na początku zeby w połowie drogi do ołtarza odebrał mnie TŻ ale jednak zrezygnowałam z tego pomysłu, będzie czekał na końcu.

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-04-20 o 14:54
Stary 2011-04-20, 14:20   #2786
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
JA będę chyba szła z TŻem od samochodu do drzwi koscioła bo mamy taki kawałek do przejscia długimi schodami (mój kościół jest duży i prowadzą do niego ogromne schody, tak więc samochód nie staje pod samymi drzwiami) A potem do samego Ołtarza z tatą, myslałam na początku zeby w połowie drogi odebrał mnie TŻ ale jednak zrezygnowałam z tego pomysłu, będzie czekał pod ołtarzem.
Mi się marzy aby tata mnie poprowadził do ołtarza! Poważnie. Tylko że u Nas w okolicach nie ma takiego zwyczaju i kiedy powiedziałam o tym TŻ to średnio jest nastawiony i sądzi że wydziwiam..

Nie wiem jak go przekonać....

Dotk4 GRATULUJE NOWEJ PRACY!!!
kicia A TOBIE ŻE ZNALAZŁAŚ WYMARZONĄ SUKIENKĘ
Magdzi zaś GRATULUJE FOTOGRAFA I DJ!

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-04-20 o 14:22
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:22   #2787
evoonia86
Zakorzenienie

rozmawialiśmy o tym z TŻ i teraz to już sami nie wiemy: najpierw chciałam, zeby mnie tata odprowadził, ale teraz to już sama nie wiem
Stary 2011-04-20, 14:31   #2788
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
z Tatą zdecydowanie
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Ooo, super To teraz czekamy na maj i foteczki, szkoda, że w necie nie ma, nawet nie mamy jak zobaczyć...

mnie to też boli że nie mogę jej nigdzie znaleźć bo wiadomo z czasem też się samemu zapomina

Stary 2011-04-20, 14:49   #2789
evoonia86
Zakorzenienie

kicia a może chociaż coś podobnego znalazłaś w necie?
Stary 2011-04-20, 14:53   #2790
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Mi się marzy aby tata mnie poprowadził do ołtarza! Poważnie. Tylko że u Nas w okolicach nie ma takiego zwyczaju i kiedy powiedziałam o tym TŻ to średnio jest nastawiony i sądzi że wydziwiam..

Nie wiem jak go przekonać....

Dotk4 GRATULUJE NOWEJ PRACY!!!
kicia A TOBIE ŻE ZNALAZŁAŚ WYMARZONĄ SUKIENKĘ
Magdzi zaś GRATULUJE FOTOGRAFA I DJ!
Powiedz ze tata całe życie marzył że kiedyś poprowadzi córkę do ołtarza i nie chcesz zrobić tacie przykrości.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości