|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Łączę się w bólu z zapracowanymi... Z racji zmiany szefa muszę dużo rzeczy zrobić, żeby zdążył mi podpisać, póki jeszcze jest.
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie fajnie. Uważam, że poszło mi tez bardzo dobrze, ale... poszukują 3 osób od 1.12, a ja mogę podjąć pracę od 9.12. Właścicielka powiedziała mi, że to nie jest wielka przeszkoda, ale czuję, że mnie to zdyskwalifikuje.
|
#2764 |
|
Konto usunięte
|
Miss współczuję, kuruj się
Dziewczyny miałam pisać, że też należę do grona miłośniczek zielonej herbaty
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie kupujecie te zielonki? bo ja kupiłam w carrefourze w torebkach i .... jest ohydna, ale ją wymęczyłam przez pół roku
|
|
|
|
#2766 |
|
Konto usunięte
|
ta moja jest akurat z piotra i pawła, ale smaczne zielone kupowałam też na takich stoiskach czy sklepach stricte herbacianych
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2768 |
|
Konto usunięte
|
nie, to nie jest ichnia marka, to ogólnie dosyć znana i polecana marka herbat Silkenty
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
ok, dzięki
ale i tak moją ulubiona herbata to czarna słodka z dużą ilością cytryny uwielbiam
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
NArobiłyście mi ochoty na herbatę, teraz trzeba ciężką d ruszyć zza biurka do kuchni. TŻ mi pyszne herbaciarniowe kupił - pomarańczową z imbirem i pomarańczową z czymś tam jeszcze - aż się nie mogę zdecydować czy je wąchać czy pić
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
ja to w pracy się nie napiję, bo szef mi kupuje herbatę... sagę
to nic, ze to koło herbaty nie stało nawet
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Arya powodzenia z praca .
Lucy miło . Ciekawe miejsca i wydarzenia obstawiasz z foto. Super. Ja wczoraj sie wybralam na spacer , zrobilam prawie 6 km . Przy okazji kika ciekawych miejsc zobaczylam. Z herbat lubie zielona ( ale najlepiej taka co kolega z chin przywozil i naprawde dobra ) , jeszcze mieli zestaw do parzenia herbaty , eh cala ceremonia. Lubie tez biala i jasminowa . W torebkach niestety czesto sa marnej jakosci . |
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:![]() ech, co ludzie nie wymyślą, żeby taniej było - herbata bez herbaty, parówki bez mięsa, momy, masło ze śladową ilością mleka za to z olejem roślinnym, te wszystkie pojemniczki z napisem "kanapkowa" bo skład taki, że nawet margaryną tego nazwać nie można, wyroby serożółtopodobne, miodzio!!!! a potem się dziwią, że ludzie chorują, mają alergie i ważą pół tony
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja żeby cokolwiek czuć, muszę wrzucić 2 torebki, jak już naprawdę muszę ![]() a to w tej herbaciarni? |
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam nie pijesz na miejscu a kupujesz głównie sypańce na wynos Szczególnie uwielbiam ich Rooibosy
|
|
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem zmęczona. A teraz czekam na uczelni na ćwiczenia.
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miss, ale fajne menu ![]() Kash, bidoku, zapieprz w robocie zawsze się odbija na śnie i samopoczuciu a dzisiaj się okazalo, ze wsyzstko okej. Ale co stresu to moje.Agg, zimno okrutnie, a ja co rano w balerinkach Co się zemścilo dziś na mnie, bo mieliśmy awarię ogrzewania i było zimno jak w psiarni ![]() Joss, a sama nie mogłaś jechać? Czyś niezmotoryzowana? Godziny pracy fatalne, współczuję Scarlett- fujj, nie znoszę sushi ![]() Madzia, widziałam, że tam dopytywałaś Rise o dietę, a tu piszesz o śniadaniach - jak zjadasz śniadanie aż 2h po wstaniu, to też wpływa na wagę i problemy z metabolizmem, a co za tym idzie, gorzej będzie zrzucić kg. Śniadanie jemy do 1h od wstania, a najlepiej 30 minut ![]() Kraven, co tam za smuteczki u Ciebie? Gadałyście o cydrze, a ja tego nigdy nie piłam Jak to smakuje? To jest alkohol, tak?Co do herbat, to ja w zimie unikam zielonej herbaty, bo ona wychładza organizm. Piję za to wtedy sporo rooibosa, który ma działanie rozgrzewające + mnóstwo witamin i super przeciwdziała przeziębieniom. Piję też czerwoną herbatę. Czarnej praktycznie nie pijam, chyba że u kogoś. Herbaty w torebkach to ZUO, ja kupuję praktycznie tylko sypane. Chyba, że mam ochotę na jakąś owocówkę typu 'owoce lesne', czy malinowa, to skuszę się na torebkowe Herbapolu, ale to rzadko. Pracowałam w herbaciarni 1.5 roku, więc zdecydowanie przestawiłam się na sypane ![]() Rise i Kash, dołączam do zawalonych robotą Plus jest taki, że mi się nie nudzi. Minus, że średnio 5x dziennie robię totalny przekop biurka, w poszukiwaniu jakichś dokumentów, sprawdzam po 10x czy wszystko wyslałam/napisałam itd ![]() Muszę wziąć się za robotę z TŻtem, bo przede mną góra prasowania + musimy zrobić obiad na jutro żeby sobie zabrać i zjemy u mojej mamy, bo ja po pracy jadę z mamą na warsztaty thermo mixa, a TŻ jedzie do fryzjera
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka tak ogólnie, jakoś wszystko się nawarstwiło u nas, i jeszcze ta pogoda.
|
#2781 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no właśnie i ta pogoda dobijająca ![]() Dotka cydr ma delikatny smak podobny trochę do szampana tylko, że jabłkowy no i jest gazowany nie znam nikogo kto nie lubi więc spróbuj koniecznie ![]() rozumiem Twój stres w nowej pracy ale kochana jak się tak będziesz denerwować to nic dobrego z tego nie wyjdzie, mam nadzieję, że z czasem się wyluzujesz |
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Kraven, może zrób sobie jakiś wieczór dla siebie? Kąpiel, peeling, maseczka, lampka wina?
![]() Kash, oooo to z opisu cydr by mi podszedł! Są jakieś różne marki, czy obojętnie co kupię?Co do stresu, to pewnie mi przejdzie, dzisiaj już bylo lepiej
|
|
|
|
#2783 |
|
Konto usunięte
|
Mi najbardziej smakuje lubelski, do dostania np. w tesco, mała butelka kosztuje ok 3zł, a duża litrowa 10, weź dużą
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
To już wiem, co będziemy w piątek pić
|
|
|
|
#2785 |
|
Konto usunięte
|
Ja będę piła w sobotę,bo idę na kolejny babski wieczór, tym razem z dziewczynami kolegów Tż
|
|
|
|
#2786 |
|
❤ bee happy ❤
|
Witam się
Przegapiłam, że jest już 2 część ![]() A jednak coś nadal piszecie
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, przed wami efekty mojej dzisiejszej choroby
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Boziu czemu ja nie mam żadnego talentu do jakichś robótek ręcznych ![]()
|
|
|
#2789 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dotka chyba będę musiala spróbować jeść śniadania przed wyjściem. Tylko cięzko mi się będzie przestawić, budzę się ok 05:40 - 05:50 wychodzę z mieszkania o 6:30 - czas na poranne szykowanie mam odliczony praktycznie co do minutki. Nie wiem czy zechce mi się jeszcze wcześniej wstawać ![]() Ja jutro mam zapier** w pracy - tygodniowe rozliczenie przedstawicieli handlowych, w piątek tez będzie więcej pracy. Aby do weekendu!
|
|
#2790 |
|
Konto usunięte
|
Madzia polecam owsiankę
też długo nie jadłam nic od rana, dopiero koło 10 byłam w stanie coś wcisnąć a wstawałam o 6 początki były trudne ale przemogłam się i teraz wręcz budzę się głodna i naprawdę mam ochotę na to śniadanie, naprawdę warto wstć to 10 min wcześniej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

uwielbiam
to nic, ze to koło herbaty nie stało nawet

To jest alkohol, tak?

początki były trudne ale przemogłam się i teraz wręcz budzę się głodna i naprawdę mam ochotę na to śniadanie, naprawdę warto wstć to 10 min wcześniej