|
|
#2791 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
Cyferko,
wszystkie tu bardzo czekałyśmy na TĘ wiadomość.........!!! Brawo dla Dzieci, brawo dla Ciebie, brawo dla Wetów.........!!! CUDOWNIE.........!!! 💖💖💖 |
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Adusia
Opatrunki sami mają robić. Leki odstawione, wszystko ok. A łapka, może w końcu się zagoi. Szybko biega po domu, przekonałam się o tym w sobotę
|
|
|
|
#2793 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Mam problem z pisaniem, jakiś błąd. Admin wie. Krótką wiadomość zostawiłam na Zagrodzie. Ściskam Was. Mogę czytać
Dziękuję Wam
|
|
|
|
#2794 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Klika się w pomarańczowe po prawej stronie ,,odp" , pisze w okienku i klika w ,,wyślij szybką odpowiedź" i wchodzi.
Na tę chwilę jesteśmy na Netkafe. |
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Emmi buziaczkuję.
Sprytnie, a zastanawiałam się jak tu weszłaś. Można też edytować i coś dopisać. ----------- Emmi okropne przeżycia macie, przerażające! Trzymajcie się! wiary i nadziei...wstrząsające! Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-07-23 o 13:07 |
|
|
|
#2796 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Amity wpis na Zagrodzie mi podpowiedział. Ja korzystam z tego po lewej strony, bo mam i buźki i większe. Nie bardzo rozumiałam tej ,,szybkiej odpowiedzi".
|
|
|
|
#2797 |
|
Wtajemniczenie
|
Emmi, strasznie, strasznie wam współczuję.. jak dobrze, że byłaś czujna
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2798 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Kochana Emmi,
brak mi słów, aby wyrazić to co czuję. Całym sercem jestem z Tobą, z Wami. |
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2800 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
O tak, naprawione O tak, pokropiło i jest zdecydowanie chłodniej. O tak, bardzo chce mi się kawy. ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cyferciu, kawka, zrobiona Twoją ręką, pachnie cudnie i bardzo kusi. |
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Adusia
To mam nadzieję, że nocka przespana. Masz jeszcze gościa? ------------ Wczoraj miałam wieczór zorganizowany przez pana, który dowozi mi jajka wiejskie Przywiózł mi ok 10 kg. ogórków i wszystkie przyprawy do kiszenia. Trzeba było poukładać do słoików. Nawet lubię tą robotę. Słoiki miałam przygotowane, także wszystko szybko i sprawnie poszło. ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Po południu przyjechał nasz starszy S zanocował w Kotełkowie. Sierściuchy szczęśliwe....wchodziły i wychodziły przez całą noc sprawdzając czy pancio jeszcze jest. Pomimo tego pojechałam rano nakarmić kotki. Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-07-24 o 08:26 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() U Was jest czym oddychać? U nas wczoraj miało popadać i nic z tego. Ale prawie do północy na polu gotowałam na ognisku słoiki i chłodno było. Tak by mogło być w dzień Cyferko, no to ogóreczki masz porobione, aj czekam czy mi coś urośnie, ale ja mega późno sadziłąm. Każdy miał już po 3-5 listków w ogórkach, a ja dopiero nasionka wsadzałam do ziemi. Więc spokojnie czekam. |
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ania
Fajny pomysł z wekowaniem słoików. Ale od ogniska grzało ![]() Doczekasz się swoich ogórków..nie wszystko na raz. Zarobiłabyś się na amen. Nie ma słońca to chłodniej, lekki wiatr. Fajnie jest. Żeby tylko móc ochłodzić nagrzane pomieszczenia. --------------- Posadziłam na tarasiku w tym sezonie trzy krzaczki pomidorów. Urosły 3 pomidory w tym kilka koktajlowych, niedobre, bez smaku. Nigdy więcej!A u mamy na balkoniku buszują. Ile ona radości ma z tych pomidorów, może godzinami o nich opowiadać ![]() Cieszę się, że ma nietrudne zajęcie i ekscytację. \ Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-07-24 o 09:38 |
|
|
|
#2804 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Witajcie
![]() Cyferko ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Junior jest już z nami. Ogólnie jest ok, chociaż marudny. Koty obraziły się na niego i go ignorują . Niech wie, że koteczków się nie zostawia.---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Adi Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-07-24 o 09:57 |
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Emmi
Jak dobrze, że jesteś nienajgorsze. Dla Juniora dużo zdrowia i dla Was oczywiście ---------- Ach te kociaki ![]() Syn przyszedł teraz do mnie z Kotełkowa mówi, że całą nockę obydwa tuliły się do niego. Bardzo stęsknione ![]() ---------- U mnie tylko Łatka, nie podejrzewam, żeby w pomidory sikała... miejsce nieodpowiednie dla pomidorów, sauna, za gorąco, tak myślę. |
|
|
|
#2806 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
wiadomość wspaniała. Juniorowi i Wam życzę spokoju, siły, zdrowia. ===== Cyferko, Mania do domu wróciła wczoraj. A dzisiaj jest już w drodze na obóz. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Babeczki, w tamtym roku miałam na balkonie truskawki pnące. Balkon południowy, typowa patelnia, a truskawki takie kwasiory, że nie nadawały się do jedzenia.
Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-07-25 o 07:29 |
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
O, Adusia.
To macie z dziadkiem wakacje Hura Musicie też odpocząć A Mani udanego obozu! |
|
|
|
#2808 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyfereńko,
trafnie to ujęłaś, rozpoczęliśmy z dziadeczkiem dwa tygodnie wakacji. Hura! 🌞🌈🌞 |
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Adusia
Wobec tego luzik ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Dzisiaj mam sporo pracy. Emek pojechał po części, majster na urlopie, pomagał mi syn. Dojechała synowa niespodzianka Także dzisiaj wspólny obiad. Wczoraj gotowałam rosół, jest jeszcze na dzisiaj. Na drugie pierś z kurczaka, a dla mnie i synowej sałatka gyros. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2810 |
|
Wtajemniczenie
|
Emmi, dobre wieści!!
![]() Adi, udanego wypoczynku z dziadeczkiem ![]() Ann u nas znacznie się ochłodziło, popadało, teraz wychodzi slonce. Pozdrawiam z fotela u kosmetyczki, robię paznokcie w stopach z myślą o wyjeździe wakacyjnym ![]() Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2811 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Milka,
bardzo dziękuję. ===== Cyferko, sałatka gyros, fajny pomysł. |
|
|
|
#2812 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Jak Wam mija dzień?
|
|
|
|
#2813 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
popołudnie spędziłam na: Na wieczorny spacer nie poszłyśmy z powodu: 🌧 Teraz jestem tu: 🛌 Może znajdę coś ciekawego: 📡 |
|
|
|
#2814 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dzień dobry
![]() Adusia wcześnie dzisiaj jesteś. Wszystko ok? ------------ Spałam do 3 obudził mnie bzyczący potwór i deszcz.Walczyłam z komarem do świtu Wygrałam, bo mnie nie dziabnął.Postawiłam przy głowie geranium, może to one go odstraszyło. Jeszcze się zdrzemnęłam. Teraz deszcz jest intensywniejszy, pada całym niebem. |
|
|
|
#2816 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyfereńko,
komar potwór. Znam, wiem, okropne dziadostwo. Dobrze, że to Ty wygrałaś. Tak, u mnie wszystko w porządeczku. Wczoraj bardzo wcześnie poszłam do łóżka. Zaczęłam oglądać film, jednak chyba gdzieś tak od połowy nic nie pamiętam, bo zasnęłam. ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Wczorajszy mój deszcz poszedł do Ciebie, Cyferuś........ |
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Emmi dzieci były wczoraj, dosyć późno pojechali.
------------ Ostatni tydzień lipca akurat za tym nie będę tęskniła.
|
|
|
|
#2818 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Lipiec kończy się. Oby te straszne upały minęły razem z nim.
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Adusia, sen jest bardzo potrzebny.
Życzę dużo odpoczynku ! ----------- W Kotełkowie tylko jeden kot na mnie czekał.... Dzidek, obecnie w domu pod kluczem ![]() Melek schował się od deszczu na strychu, nie nawoływałam, niech tam pobędzie. Łatka chrapie, leży blisko mnie Po nocnych harcach mocno zmęczona i [pogoda sprzyja drzemce.----------- Milka cudownego urlopu Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-07-25 o 07:54 |
|
|
|
#2820 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dzisiaj mocno polityczny dzień. Będę miała co oglądać.
A w przerwie między polityką jadę do miasta. Miałam telefon od pani ze sklepu firankowego, że moja nowa moskitiera na balkonowe drzwi już uszyta. ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Może tak potuptać na wyrazy...?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

Dziękuję Wam 

i deszcz.