![]() |
#2791 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
Cyferko,
wszystkie tu bardzo czekałyśmy na TĘ wiadomość.........!!! Brawo dla Dzieci, brawo dla Ciebie, brawo dla Wetów.........!!! CUDOWNIE.........!!! 💖💖💖 |
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
Adusia
![]() Opatrunki sami mają robić. Leki odstawione, wszystko ok. A łapka, może w końcu się zagoi. Szybko biega po domu, przekonałam się o tym w sobotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
4 pory roku i ja piąta
|
Mam problem z pisaniem, jakiś błąd. Admin wie. Krótką wiadomość zostawiłam na Zagrodzie. Ściskam Was. Mogę czytać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
4 pory roku i ja piąta
|
Klika się w pomarańczowe po prawej stronie ,,odp" , pisze w okienku i klika w ,,wyślij szybką odpowiedź" i wchodzi.
Na tę chwilę jesteśmy na Netkafe. |
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
Zakorzenienie
|
Emmi buziaczkuję.
Sprytnie, a zastanawiałam się jak tu weszłaś. Można też edytować i coś dopisać. ----------- Emmi okropne przeżycia macie, przerażające! Trzymajcie się! wiary i nadziei...wstrząsające! Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-07-23 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
4 pory roku i ja piąta
|
Amity wpis na Zagrodzie mi podpowiedział. Ja korzystam z tego po lewej strony, bo mam i buźki i większe. Nie bardzo rozumiałam tej ,,szybkiej odpowiedzi".
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 |
Wtajemniczenie
|
Emmi, strasznie, strasznie wam współczuję.. jak dobrze, że byłaś czujna
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Kochana Emmi,
brak mi słów, aby wyrazić to co czuję. Całym sercem jestem z Tobą, z Wami. |
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
O tak, naprawione O tak, pokropiło i jest zdecydowanie chłodniej. O tak, bardzo chce mi się kawy. ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cyferciu, kawka, zrobiona Twoją ręką, pachnie cudnie i bardzo kusi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Zakorzenienie
|
Witaj Adusia
![]() To mam nadzieję, że nocka przespana. Masz jeszcze gościa? ------------ Wczoraj miałam wieczór zorganizowany przez pana, który dowozi mi jajka wiejskie ![]() poukładać do słoików. Nawet lubię tą robotę. Słoiki miałam przygotowane, także wszystko szybko i sprawnie poszło. ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Po południu przyjechał nasz starszy S zanocował w Kotełkowie. Sierściuchy szczęśliwe....wchodziły i wychodziły przez całą noc sprawdzając czy pancio jeszcze jest. Pomimo tego pojechałam rano nakarmić kotki. Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-07-24 o 07:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() U Was jest czym oddychać? U nas wczoraj miało popadać i nic z tego. Ale prawie do północy na polu gotowałam na ognisku słoiki i chłodno było. Tak by mogło być w dzień ![]() Cyferko, no to ogóreczki masz porobione, aj czekam czy mi coś urośnie, ale ja mega późno sadziłąm. Każdy miał już po 3-5 listków w ogórkach, a ja dopiero nasionka wsadzałam do ziemi. Więc spokojnie czekam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Zakorzenienie
|
Cześć Ania
![]() Fajny pomysł z wekowaniem słoików. Ale od ogniska grzało ![]() Doczekasz się swoich ogórków..nie wszystko na raz. Zarobiłabyś się na amen. Nie ma słońca to chłodniej, lekki wiatr. Fajnie jest. Żeby tylko móc ochłodzić nagrzane pomieszczenia. --------------- Posadziłam na tarasiku w tym sezonie trzy krzaczki pomidorów. Urosły 3 pomidory ![]() A u mamy na balkoniku buszują. Ile ona radości ma z tych pomidorów, może godzinami o nich opowiadać ![]() Cieszę się, że ma nietrudne zajęcie i ekscytację. \ Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-07-24 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
4 pory roku i ja piąta
|
Witajcie
![]() Cyferko ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Junior jest już z nami. Ogólnie jest ok, chociaż marudny. Koty obraziły się na niego i go ignorują ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Adi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-07-24 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
Witaj Emmi
![]() Jak dobrze, że jesteś ![]() nienajgorsze. Dla Juniora dużo zdrowia i dla Was oczywiście ![]() ---------- Ach te kociaki ![]() Syn przyszedł teraz do mnie z Kotełkowa mówi, że całą nockę obydwa tuliły się do niego. Bardzo stęsknione ![]() ---------- U mnie tylko Łatka, nie podejrzewam, żeby w pomidory sikała... miejsce nieodpowiednie dla pomidorów, sauna, za gorąco, tak myślę. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2806 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
wiadomość wspaniała. Juniorowi i Wam życzę spokoju, siły, zdrowia. ===== Cyferko, Mania do domu wróciła wczoraj. A dzisiaj jest już w drodze na obóz. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Babeczki, w tamtym roku miałam na balkonie truskawki pnące. Balkon południowy, typowa patelnia, a truskawki takie kwasiory, że nie nadawały się do jedzenia. ![]() Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-07-25 o 06:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
O, Adusia.
To macie z dziadkiem wakacje Hura ![]() Musicie też odpocząć ![]() A Mani udanego obozu! |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyfereńko,
trafnie to ujęłaś, rozpoczęliśmy z dziadeczkiem dwa tygodnie wakacji. Hura! 🌞🌈🌞 |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Zakorzenienie
|
Adusia
Wobec tego luzik ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Dzisiaj mam sporo pracy. Emek pojechał po części, majster na urlopie, pomagał mi syn. Dojechała synowa ![]() ![]() Także dzisiaj wspólny obiad. Wczoraj gotowałam rosół, jest jeszcze na dzisiaj. Na drugie pierś z kurczaka, a dla mnie i synowej sałatka gyros. |
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Wtajemniczenie
|
Emmi, dobre wieści!!
![]() Adi, udanego wypoczynku z dziadeczkiem ![]() Ann u nas znacznie się ochłodziło, popadało, teraz wychodzi slonce. Pozdrawiam z fotela u kosmetyczki, robię paznokcie w stopach z myślą o wyjeździe wakacyjnym ![]() Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Milka,
bardzo dziękuję. ![]() ===== Cyferko, sałatka gyros, fajny pomysł. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
4 pory roku i ja piąta
|
Jak Wam mija dzień?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
popołudnie spędziłam na: ![]() Na wieczorny spacer nie poszłyśmy z powodu: 🌧 Teraz jestem tu: 🛌 Może znajdę coś ciekawego: 📡 |
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zakorzenienie
|
Hej, dzień dobry
![]() Adusia wcześnie dzisiaj jesteś. Wszystko ok? ------------ Spałam do 3 ![]() ![]() Walczyłam z komarem do świtu ![]() Postawiłam przy głowie geranium, może to one go odstraszyło. Jeszcze się zdrzemnęłam. Teraz deszcz jest intensywniejszy, pada całym niebem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyfereńko,
komar potwór. Znam, wiem, okropne dziadostwo. Dobrze, że to Ty wygrałaś. Tak, u mnie wszystko w porządeczku. Wczoraj bardzo wcześnie poszłam do łóżka. Zaczęłam oglądać film, jednak chyba gdzieś tak od połowy nic nie pamiętam, bo zasnęłam. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Wczorajszy mój deszcz poszedł do Ciebie, Cyferuś........ |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zakorzenienie
|
Emmi dzieci były wczoraj, dosyć późno pojechali.
------------ Ostatni tydzień lipca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2818 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Lipiec kończy się. Oby te straszne upały minęły razem z nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Zakorzenienie
|
Tak Adusia, sen jest bardzo potrzebny.
Życzę dużo odpoczynku ! ----------- W Kotełkowie tylko jeden kot na mnie czekał.... Dzidek, obecnie w domu pod kluczem ![]() Melek schował się od deszczu na strychu, nie nawoływałam, niech tam pobędzie. Łatka chrapie, leży blisko mnie ![]() ----------- Milka cudownego urlopu ![]() Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-07-25 o 06:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dzisiaj mocno polityczny dzień. Będę miała co oglądać.
A w przerwie między polityką jadę do miasta. Miałam telefon od pani ze sklepu firankowego, że moja nowa moskitiera na balkonowe drzwi już uszyta. ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Może tak potuptać na wyrazy...?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.