|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Super Pomidorko, ze zakupki sie udaly i ze juz do nas wrocilas
Nikitko gratuluje zabaweczki i zycze stosunkowo udanego wieczorku ![]() Jula ja tez sie sobie strasznie nie podobam i nie wiem co moge z tym teraz zrobic, zeby to poprawic ![]() a pisac mozesz smialo, ja tam sie ciesze radoscia innych, moze sama zapomne o swoich smutkach ![]() dziewczyny musze Wam napisac, ze jestem gruba jak bela i mam wielka d........ a spodnie na mnie to rozmiar 10............... nie wiem jakim cudem ale ja powaznie mowie, ze mam na czym usiasc....
|
#2792 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja mam 14, ale wszytski raczej mam proporcjonalne - i cyc, i tylek, wciecie w talii. wlosow brak, ale dobra, to odrosnie |
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomidorko nie do wiary normalnie haha zadziwilas mnie normalnie, ja sie czuje w tej fryzurze okropnie, czuje ze mam łeb wielki jak kon hahah i tej fryzjerce bardzo podobal sie ten moj kolor wlosow........ a my z M jestesmy za tym, zeby pomalowac na czarny z odcieniem niebieskiego ![]() najbardziej w tym wszystkim jestem z grzywki zadowolona, bo chcialam taka krotka, ale ona mi tak dziwnie to wycieniowala, ze na gorze glowy mam duzo wlosow a tu przy szyi malo i sie czuje kwadratowo jakos ![]() jeju........ babie nigdy nie dogodzi
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, czy my mówimy o rozmiarach angielskich?
To ile ty masz w biodrach, 60 cm? Ty mi tu nie marudź, my z Julią mamy 14 i nie uważam wcale, zeby to jakoś specjalnie dużo było. Nie posiadam fałdek tłuszczu, jestem proporcjonalnie zbudowana, ale mam 105 cm w biodrach i stąd wielkość spodni. A ty tu nie przeginaj bo cię zlinczujemy razem z tą twoją 10-tką
|
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym Ci napisala jaki mam w tej chwili obwod w biodrach to bys nie mowila juz o mnie okruszynka ![]() ale nie chce pisac, by sie nie dolowac...... nie wiem jakim cudem mieszcze sie akurat w 10... jak przed swietami pojechalam kupowac spodnie to oczywiscie zmierzylam 12....... i sie wkurzylam bo byly zle, maz mi przyniosl 10 i sie okazaly dobre bylam zdziwionau mnie tez raczej proporcjonalnie, choc mysle, ze dupcia troszke wieksza niz gora
|
|
#2796 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiem ze mam o jedna faldke za duzo, ale jak ladnie brzuch wciagne to nawet tz sie dziwi ze taka szczupla sie robie. dobre co? ja mowie o swojej 14 jako uk, na pl to chyba 42? bo jak 44 to ja ode na watek dieta drastyczna
|
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomidorko pewnie, ja nie uwazam, ze to jest duzo nigdy w zyciu a kobietka musi miec bioderka, zeby mogla byc kobietka seksowna kobietka tylko teraz jakim cudem ja nosze ta 10 jak mam baaardzo podobny obwod w bioderkach co Ty Pomidorko............ moze to o fason chodzi czy o material nie wiem
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez jak wciagne brzuchola troche to sie szczuplejsza czuje hihi ![]() 10 to chyba 38 12 to 40 14 wychodzi 42 chyba, ze sie myle??
|
|
#2799 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
prosze sie nie dolowac, jest super kobiety. super truper |
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymajcie kciuki .TZ idzie zaraz na roamowę w sprawie pracy.Jego firma sie niedługo stąd zwija więc on chce bezpośrednio pracowac u Norków.Norki też go chca wiec zawołali go na rozmowę i chcą go przechwycić.Problem jest w tym, ze bedą musieli za TZ zapłacic karę 50tys zł(za to, ze odszedł do firmy dla której wcześniej jego firma pracowała). No i problem w tym, ze Norki pewnie beda chcieli te puieniadze sobie odliczyć z przyszłych zarobków TZ . I jak zaproponują mu jakieś śmieszne pieniadze to TZ się nie zgodzi
|
|
|
|
#2801 |
|
BAN stały
|
to trzymamy
norki to nie hudraliki? jak ten z serialu?
|
|
|
|
#2802 |
|
BAN stały
|
hudraulik - boze jak to sie pisze?!
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeansy i materialowe i wszystkie 10 w starych jeansach nie czulam sie juz wygodnie, wiec poszlismy z M kupic nowe, ale 12 na mnie nie pasowaly....... 10 jest ok moze te stare skurczyly sie w praniu czy nie wiem czemu tak
|
|
#2804 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no zdarza sie tez byc szczuplym, nie to co my... paczki
|
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=kasiasiar;6489884]
Dziewczyny trzymajcie kciuki .TZ idzie zaraz na roamowę w sprawie pracy.Jego firma sie niedługo stąd zwija więc on chce bezpośrednio pracowac u Norków.Norki też go chca wiec zawołali go na rozmowę i chcą go przechwycić.Problem jest w tym, ze bedą musieli za TZ zapłacic karę 50tys zł(za to, ze odszedł do firmy dla której wcześniej jego firma pracowała). No i problem w tym, ze Norki pewnie beda chcieli te puieniadze sobie odliczyć z przyszłych zarobków TZ . I jak zaproponują mu jakieś śmieszne pieniadze to TZ się nie zgodzi [/quote ]Kasiasiarku oczywiscie trzymam kciuki ![]() oby wszystko sie udalo, a najlepiej niech Norki jeszcze sami ta kare zaplaca
|
#2806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo górę mam w pl 38, a dół 40. Coś mi się porąbało Ale jedno musze zaznaczyć - mam znajomą, która nosi 44 dół i jest jedną z najseksowniejszych dziewczyn jakie znam ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że z pracą będzie oki |
||
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu czy Ty już usunełas zdjęcia bi ja ich nie widzę
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgrabne dupcie jestescie moze rzeczywiscie mam rozmiarowki z kosmosu nie wiem
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm nie Kasiasiarku powinny byc na poprzedniej stronie............. jak mozesz to tez mi doradz odnosnie koloru- ten co jest czy czarny.... czy moze jakies inne pomysly
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde chwile mnie nie było a wy już kolejna strone produkujecie no no
![]() to ja rozmiar 12 mam w takim razie bo w 40 wchodze a w porywach w 38
|
|
|
|
#2811 |
|
BAN stały
|
kobiety pytanie dot obslugi tego forum - majac zalczniki juz wczesniej publikowane pojawiaja sie one w zakladce @zalaczniki@, logiczne. ale jak je uzyc jeszcze raz?
no bo chcialam asi pokazac moj kolor wlosow, ale nie mam juz na kompie tych zdjec, ale mam je jako zalczniki. o |
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Julka poszukaj w panelu użytkownika, tam powinno być.Lub odszukaj watek z zalącznikiem, otwórz go i zapisz zdjecie jeszcze raz na Twój komputer.
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki, a to moje dzisiejsze zdobycze
Zapłaciłam za wszystko... 12,50!!!![]() Te zdjęcia przedstawiają te same kosmetyki, tylko z dwóch ztron fotki robiłam. A to małe niebieskie w pudełeczku to puder sypki, rewelacyjny
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu a ja nie mogę otworzyć załaczni9ków z Twoimi zdjeciami,nie widze w ogóle tych zdjęc. Poproszę o maila z Twoimi zdjatkami
Dziewczyny mam juz zespół na wesele.Małżeństwo po szkołach muzycznych, nauczyciele muzyki. Grają na weselu i w kościele na skrzypcach. Tutaj można ich obejrzeć i posłuchać. http://www.choszczno.info.pl/2008/01...000.html#video To z jakiegoś balu charytatywnego, na którym grali Nie lubię takiej muzyki i takich imprez ale zespół na weselu musi być bo ma być biesiadnie Niestety taki urok wesela.Facet ma fajny głos, ładnie spiewają. Parostatek zaśpiewał gość lepiej niż Krawczyk |
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko to chyba cień sypki a nie puder????
|
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
No prawie... Niektóre Norki fakt, są hydraulikami![]() Norki to moja pogardliwa nazwa na Norwegów, choć krzywdzę tym zapewne bardzo miłe zwierzątka futerkowe jakimi sa norki
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie, że cień sypki, a ja z rozbiegu na niebieski cień puder napisałam
Kasiasiarki, zespół rzeczywiście bardzo fajnie gra. Nikt chyba na codzień nie słucha takiej muzyki, ale na weselach przy takiej najlepiej się bawi, nie oszukujmy się. My z P. przede wszystkim słuchamy rocka, punku i jazzu, a na weselach świetnie przy takiej muzyce się bawimy
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Pomidorko, wybór zespołu był dla mnie wielkim przezyciem no bo od zespołu i wodzireja baaardzo duzo zależy...
A zakupki fajne, mi najbardziej podoba się zestaw cieni z zieleniami i brudnym złotem..A swoja droga tego sypkiego cienia mozna uzyć jako pudru do stylizacji na topielicę bądź syrenkę |
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko gratuluje udanego zakupu, bardzo ladne rzeczy
Kasiasiarku juz wyslalam fotki....... mam nadzieje, ze na dobry adres......
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio znowu nie mam czasu na fotografowanie makijaży, ale może jutro z nowych cieni coś wymyślę![]() A zespół moim zdaniem i według mojego doświadczenia wygląda na taki, który naprawdę rozbawi i roztańczy gości |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

ale ja powaznie mowie, ze mam na czym usiasc....
i Kubus