![]() |
#2791 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Super Pomidorko, ze zakupki sie udaly i ze juz do nas wrocilas
![]() Nikitko gratuluje zabaweczki i zycze stosunkowo udanego wieczorku ![]() Jula ja tez sie sobie strasznie nie podobam i nie wiem co moge z tym teraz zrobic, zeby to poprawic ![]() a pisac mozesz smialo, ja tam sie ciesze radoscia innych, moze sama zapomne o swoich smutkach ![]() dziewczyny musze Wam napisac, ze jestem gruba jak bela i mam wielka d........ a spodnie na mnie to rozmiar 10............... nie wiem jakim cudem ![]()
#2792 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja mam 14, ale wszytski raczej mam proporcjonalne - i cyc, i tylek, wciecie w talii. wlosow brak, ale dobra, to odrosnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pomidorko nie do wiary normalnie haha zadziwilas mnie normalnie, ja sie czuje w tej fryzurze okropnie, czuje ze mam łeb wielki jak kon hahah ![]() i tej fryzjerce bardzo podobal sie ten moj kolor wlosow........ a my z M jestesmy za tym, zeby pomalowac na czarny z odcieniem niebieskiego ![]() najbardziej w tym wszystkim jestem z grzywki zadowolona, bo chcialam taka krotka, ale ona mi tak dziwnie to wycieniowala, ze na gorze glowy mam duzo wlosow a tu przy szyi malo i sie czuje kwadratowo jakos ![]() jeju........ babie nigdy nie dogodzi ![]()
![]() |
#2794 |
Zakorzenienie
|
Asiu, czy my mówimy o rozmiarach angielskich?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym Ci napisala jaki mam w tej chwili obwod w biodrach to bys nie mowila juz o mnie okruszynka ![]() ale nie chce pisac, by sie nie dolowac...... nie wiem jakim cudem mieszcze sie akurat w 10... jak przed swietami pojechalam kupowac spodnie to oczywiscie zmierzylam 12....... i sie wkurzylam bo byly zle, maz mi przyniosl 10 i sie okazaly dobre ![]() ![]() u mnie tez raczej proporcjonalnie, choc mysle, ze dupcia troszke wieksza niz gora ![]()
![]() |
#2796 | |
BAN stały
|
Cytat:
wiem ze mam o jedna faldke za duzo, ale jak ladnie brzuch wciagne to nawet tz sie dziwi ze taka szczupla sie robie. dobre co? ja mowie o swojej 14 jako uk, na pl to chyba 42? bo jak 44 to ja ode na watek dieta drastyczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomidorko pewnie, ja nie uwazam, ze to jest duzo ![]() nigdy w zyciu ![]() a kobietka musi miec bioderka, zeby mogla byc kobietka ![]() seksowna kobietka ![]() tylko teraz jakim cudem ja nosze ta 10 jak mam baaardzo podobny obwod w bioderkach co Ty Pomidorko............ moze to o fason chodzi czy o material nie wiem ![]()
![]() |
#2798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez jak wciagne brzuchola troche to sie szczuplejsza czuje hihi ![]() 10 to chyba 38 12 to 40 14 wychodzi 42 chyba, ze sie myle??
![]() |
#2799 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() prosze sie nie dolowac, jest super kobiety. super truper |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny trzymajcie kciuki .TZ idzie zaraz na roamowę w sprawie pracy.Jego firma sie niedługo stąd zwija więc on chce bezpośrednio pracowac u Norków.Norki też go chca wiec zawołali go na rozmowę i chcą go przechwycić.Problem jest w tym, ze bedą musieli za TZ zapłacic karę 50tys zł(za to, ze odszedł do firmy dla której wcześniej jego firma pracowała). No i problem w tym, ze Norki pewnie beda chcieli te puieniadze sobie odliczyć z przyszłych zarobków TZ . I jak zaproponują mu jakieś śmieszne pieniadze to TZ się nie zgodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
BAN stały
|
to trzymamy
norki to nie hudraliki? jak ten z serialu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 |
BAN stały
|
hudraulik - boze jak to sie pisze?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeansy i materialowe i wszystkie 10 w starych jeansach nie czulam sie juz wygodnie, wiec poszlismy z M kupic nowe, ale 12 na mnie nie pasowaly....... 10 jest ok moze te stare skurczyly sie w praniu czy nie wiem czemu tak
![]() |
#2804 | |
BAN stały
|
Cytat:
no zdarza sie tez byc szczuplym, nie to co my... paczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
[quote=kasiasiar;6489884]
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny trzymajcie kciuki .TZ idzie zaraz na roamowę w sprawie pracy.Jego firma sie niedługo stąd zwija więc on chce bezpośrednio pracowac u Norków.Norki też go chca wiec zawołali go na rozmowę i chcą go przechwycić.Problem jest w tym, ze bedą musieli za TZ zapłacic karę 50tys zł(za to, ze odszedł do firmy dla której wcześniej jego firma pracowała). No i problem w tym, ze Norki pewnie beda chcieli te puieniadze sobie odliczyć z przyszłych zarobków TZ . I jak zaproponują mu jakieś śmieszne pieniadze to TZ się nie zgodzi ![]() ![]() Kasiasiarku oczywiscie trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() oby wszystko sie udalo, a najlepiej niech Norki jeszcze sami ta kare zaplaca ![]()
#2806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
Asiu czy Ty już usunełas zdjęcia bi ja ich nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zgrabne dupcie jestescie ![]() moze rzeczywiscie mam rozmiarowki z kosmosu nie wiem ![]()
![]() |
#2809 |
Zakorzenienie
|
hmmmm nie Kasiasiarku powinny byc na poprzedniej stronie............. jak mozesz to tez mi doradz odnosnie koloru- ten co jest czy czarny.... czy moze jakies inne pomysly ![]()
![]() |
#2810 |
Zakorzenienie
|
Kurde chwile mnie nie było a wy już kolejna strone produkujecie no no
![]() to ja rozmiar 12 mam w takim razie bo w 40 wchodze a w porywach w 38 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
BAN stały
|
kobiety pytanie dot obslugi tego forum - majac zalczniki juz wczesniej publikowane pojawiaja sie one w zakladce @zalaczniki@, logiczne. ale jak je uzyc jeszcze raz?
no bo chcialam asi pokazac moj kolor wlosow, ale nie mam juz na kompie tych zdjec, ale mam je jako zalczniki. o |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
Zakorzenienie
|
Julka poszukaj w panelu użytkownika, tam powinno być.Lub odszukaj watek z zalącznikiem, otwórz go i zapisz zdjecie jeszcze raz na Twój komputer.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Zakorzenienie
|
Kobietki, a to moje dzisiejsze zdobycze
![]() ![]() ![]() Te zdjęcia przedstawiają te same kosmetyki, tylko z dwóch ztron fotki robiłam. A to małe niebieskie w pudełeczku to puder sypki, rewelacyjny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Zakorzenienie
|
Asiu a ja nie mogę otworzyć załaczni9ków z Twoimi zdjeciami,nie widze w ogóle tych zdjęc. Poproszę o maila z Twoimi zdjatkami
Dziewczyny mam juz zespół na wesele.Małżeństwo po szkołach muzycznych, nauczyciele muzyki. Grają na weselu i w kościele na skrzypcach. Tutaj można ich obejrzeć i posłuchać. http://www.choszczno.info.pl/2008/01...000.html#video To z jakiegoś balu charytatywnego, na którym grali Nie lubię takiej muzyki i takich imprez ale zespół na weselu musi być bo ma być biesiadnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko to chyba cień sypki a nie puder????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Zakorzenienie
|
No prawie... ![]() ![]() Norki to moja pogardliwa nazwa na Norwegów, choć krzywdzę tym zapewne bardzo miłe zwierzątka futerkowe jakimi sa norki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zakorzenienie
|
No pewnie, że cień sypki, a ja z rozbiegu na niebieski cień puder napisałam
![]() ![]() Kasiasiarki, zespół rzeczywiście bardzo fajnie gra. Nikt chyba na codzień nie słucha takiej muzyki, ale na weselach przy takiej najlepiej się bawi, nie oszukujmy się. My z P. przede wszystkim słuchamy rocka, punku i jazzu, a na weselach świetnie przy takiej muzyce się bawimy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2818 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Pomidorko, wybór zespołu był dla mnie wielkim przezyciem no bo od zespołu i wodzireja baaardzo duzo zależy...
A zakupki fajne, mi najbardziej podoba się zestaw cieni z zieleniami i brudnym złotem..A swoja droga tego sypkiego cienia mozna uzyć jako pudru do stylizacji na topielicę bądź syrenkę |
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko gratuluje udanego zakupu, bardzo ladne rzeczy
![]() ![]() Kasiasiarku juz wyslalam fotki....... mam nadzieje, ze na dobry adres......
#2820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A zespół moim zdaniem i według mojego doświadczenia wygląda na taki, który naprawdę rozbawi i roztańczy gości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.