|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożcowe pogaduszki - vol 7 :)
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
O matko
ważne że On cały Witam |
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
koduś przykra sprawa, bo dużo zachodu potrafi być przez takie coś, ale najważniejsze, że TŻ cały! |
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
I co teraz Koduś ?bardzo jest rozwalony samochod?
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
I czy to ten nowy?
|
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a toyotą jeździć nie możemy bo nie mamy ubezpieczenia zapłaconego..w tygodniu do 17 jest czynne i nie ma szans abyśmy zdążyli po pracy ![]() z tego co mówił to tył zgnieciony i chyba bagażnik się nie domyka. te nowy na 99% zwracamy
|
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze. Współczuję bardzo, bo wiem, że teraz będziecie mieć zamieszanie.
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide do pracy na kawe
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze beznadziejnie i tył i bok do roboty
![]() najbardziej szkoda instalacji gazowej. mozemy pożyczyć benzyniaka od mamy na czas naprawy. Eh zła jestem ![]() Archi narobiłaś mi smaka na kawę
|
|
|
|
#2800 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczęta. wróciłam do domu po tym kolosie, nie wiem jak to będzie...
![]() no nic, w każdym razie teraz prysznic, lece odrobić zajecia z estetyki i zobaczyć się z Tż, a nie wiem jak sie ubrac, bo niby cieplo, niby chłodny wiatr, niby chmury, niby słońce
|
#2801 |
|
Wtajemniczenie
|
dopiero znalazłam chwilkę czasu żeby tu zajrzeć...
Mały dziś lekko śpi i się budzi co chwila Koduś współczuję zdarzenia. Ja jeśli chodzi o samochód to już się nie stresuje bo miał tyle różnych przypadków że już lajcik Ale przyznam że to załatwianie i naprawianie może krwi napsućDobrze że Tż nie ucierpiał |
|
|
|
#2802 |
|
AGA :)
|
kode nie zazdroszczę sytuacji :/ dobrze, ze tżtowi nic się nie stało i to tylko stulaczka !
no, ale takie zdarzenia zawsze stwarzają problemy bo wiadomo ubezpieczalnia, naprawa :/ btw, jednak nie decydujecie się na te volvo?
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
cos tu pustawo
zaraz ide do wanny, zrobie sobie spa
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawy to się napijemy w niedzielę Proponuję nie pić kawy do niedzieli to będzie smakować jak nigdy nie no zartuje, zeby funkcjonować musze w siebie codzień wlać 3 szklanki tego plynu ![]() Matko zeby nie padało! Nie ma dachu nad naszymi 2 pokojami i nad mieszkaniem rodziców ![]() Okrucha nie panikuj, bedzie dobrze witam wszystkich niewitanych! |
|
|
|
|
#2806 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję dziewczyny Nie wygląda to tragicznie ale jest trochę do roboty... ![]() ![]() ja też chce wanne ![]() Archi jakie specyfiki będiesz nakładać na siebie ![]() i ja jestem ![]() [QUOTE=Susanna;12807060] Kawy to się napijemy w niedzielę Proponuję nie pić kawy do niedzieli to będzie smakować jak nigdy sporo ![]() ja dziś bez kofeiny ..jakoś nie miałam smaka ![]() Cytat:
![]() właczyłam kompa aby mp3 naładować więc i tutaj musze zaglądnąć
|
||||
|
|
|
#2807 |
|
Wtajemniczenie
|
Sus to chyba jakiś czary musisz odprawić żeby odpędzić ewentualne deszcze
Mi to się marzy takie prawdziwe spa, żeby mnią ktoś sie zajął i wymiętosił po wsze czasy....ale sie rozmarzyłam |
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Sus a do kiedy musi nie lac?
![]() moje spa bylo bardzo mini tylko peeling
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że kiedyś będzie mnie stać na tydzień w prawdziwym spa...jakieś kąpiele błotne, masaże, owocowa dieta, jaguzzi i zero stresu ![]() Sas dzisiaj coś długo znowu pracuje ![]() A Puszek to się zameldowała że jest i tyle ją tu widzieli
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-06-17 o 20:42 |
|
|
|
|
#2810 |
|
Wtajemniczenie
|
mhmmm
ja to na razie bym miała steresa że ktoś by to błoto między moje fałdki miał nakładać ale też mam nadzieje że kiedyś chociaż zaznam próbkę takich luksusów |
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
hEJO!
Dziś skończyłam o 20 To 12 godzin pracy... ale ja wiedziałam, że tak będzie... także zaskoczenia nie ma.Ciężkie jest otwieranie sklepu :/ niestety bardzooo dużo pracy jest. Jutro też na 8... i pewnie też do 20.. chociaż ręki nie dam sobie uciąć czy dłużej nie będzie Koduś dobrze, że Tżtowi nic się nie stało.. no i szkoda auta
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alicjo też marze o spa chyba więkoszośc kobiet o tym marzy ![]() No tak gdzieś z miesiąc czasu... ![]() Ide wykonać moje spa czyli wskakuje do wanny i tyle. |
|
|
|
|
#2813 |
|
|
kode edobrze, że tż dobrze sprawdził to volvo i nie wpakwaliście się w nie bo potem tylko nerwy i wydatki :/
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Sas ale masz maraton w pracy..ale widać że Ci to nie przeszkadza i jest Ci tam dobrze - a to ważne
![]() muszę przygotować eleganckie ubranie na jutro i nie wiem co przez tą pogodę.
|
|
|
|
#2815 |
|
|
Koduś a jaka u Was pogoda? u mnie dziś było dość ładnie, byłam w bluzce na grubych ramiączkach a na to zakiet, i było w sam raz
Ubierz może właśnie jakąś bluzkę elegencką i na to żakiecik żebyś mogła zdjąć jak będzie za ciepło Kliknęłam dziś te okulary ![]() http://www.allegro.pl/item624134163_...09_60414a.html ciekawe jak będę wyglądać
|
|
#2816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałam iść w białej spódnicy ale nie bardzo co mam do niej założyć...czarny żakiet jest duży i sztruksowy , średnio pasuje , brązowy jest sprany, mam jeszcze jasny ale on przy białej spódnicy będzie wyglądał brudno ![]() ubrań mi brakuje ![]() hej! TZet słyszysz na zakupy żonę weź!!! edit. dobra strój wybrany idę poprasować ![]() Cytat:
gdzieś widziałam je na wizażu ![]() a nasza Puszka jest niezła..zameldowała się kilka godzin temu że jest i teraz cisza Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-06-17 o 22:27 |
||
|
|
|
#2817 |
|
|
Koduś
masz dużo ładnych ubrań, napewno coś wybierzesz. Kiedyś nam pokazywałaś zestaw w takiej spódnicy w literę A, wzorzystej, pamiętam, ze bardzo mi się podobała może pasuje na jutro? i do tego jakaś bluzka i heja czy musi być tak stricte elegancko ? Ja musze kupić białą koszulową z krótkim rekawem na obronę, bo mam tylko z długim. chociaż w sumie chyba sie jeszcze wstrzymam bo jak pogoda bedzie taka jak teraz to będę mogła 'wystąpić' i w długim rękawie. Okularki pojawiły sie na wizażu btw, my tu dziś chyba same urzedujemy? hop hop, gdzie reszta?
|
|
#2818 | ||
|
Zakorzenienie
|
już mu się pożaliłam że musze iść jutro w długim rękawie, a on na to "a dlaczego?" a ja że nie mam nic z krótkim i że muszę sobie coś kupić , a on " koniecznie ! "
Cytat:
Ale ten brązowy żakiet już taki sprany jest ![]() W tamtym zestawie miałam ten golfik biały ale na jutro to może być za ciepły ![]() Ubieram jutro brązową koszule z długim rękawem ale ona jest cieniutka więc nie powinno mi być gorąco chociarz zapowiadają 24 st. i zero deszczu Cytat:
![]() na to wygląda ![]() no właśnie ? ![]() Aga patrz ile w pretty girl mają fajnych koszul ![]() http://www.sklep.prettygirl.pl/index...roducer_filter Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-06-17 o 22:46 |
||
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem
![]() Troszkę zajęta byłam takimi różnymi domowymi sprawami ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- koduś na pewno dobrze będziesz wyglądać tak ubrana |
|
|
|
#2820 | |
|
|
Cytat:
kupuj zanim nie zmieni zdania i nie będzie marudzić... ![]() oooj, żeby mój tak kiedyś powiedział... a jak ja mówię że nie mam sie w co ubrać to jest tak " masz milion szmat, kupujesz tego tyle a potem nie nosisz i oddajesz... i tu się zaczna całe kazanie, ileż to ja mam ciuchów.a na koniec dodaje " i tak nie będziesz nosić" Obyyy ! niech będzie w końcu trochę tego ciepła! chociaż ja juttro planuję wziąć się porządnie za sprzątanie, malowanie się skończyło zależy jak będę wyglądać ![]() chociaż podejrzewam, że jak to niektórzy mówią pól ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- ooo witaj puszku wieczorową porą
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tylko peeling

chyba więkoszośc kobiet o tym marzy