![]() |
#2791 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() Cytat:
Czy ja wiem czy przepłaciłam? ![]() ![]() Miałam wczoraj iść do Bonarki, ale popołudniowe załamanie pogody sprawiło, że prawie zasnęłam nad biurkiem. Wróciłam do domu i drzemałam do wieczora. Może pójdę dziś, zwłaszcza że tata znów ma kilka dni urlopu i wymienia mi drzwi w pokoju na nowe. Znów będzie bajzel w całym domu ![]()
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
Karolina, Kochanie dostałyście ode mnie maila po ostatnim spotkaniu? Waśnie sobie przypomniałam, że żadna z Was mi nic nie odpisała. Do Niny w ogóle nie mam maila i prosiłam o podesłanie jej tego co wysłałam.
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
Isa, znalazłam już nowy obiekt westchnień na miejsce Lumixa LX5
![]() http://www.optyczne.pl/4214-nowo%C5%...4%85cych_.html
#2794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś zadowolona z linera Catrice? Dobrze się trzyma powieki? Obecnie mam dwa żelowe linery Essence, turkusowym(chyba z wakacyjnej limitki) jestem zachwycona, ale czarny to porażka; strasznie się odbija nad powieką a kreska powoli znika i robią się prześwity. Cytat:
![]() A najlepsze jest to że dwa dni po mojej małej wycieczce zaszłam do swojej Natury i zobaczyłam szafę Catrice, mozna powiedzieć nówka nie śmigana ![]() Dziewczyny, prasowałyście kiedyś puder? Mój ulubiony brązer Gosha wypadł mi z ręki i sie roztrzaskał, i od tamtego dnia pełni rolę pudru stacjonarnego. Nie wiem czy próbować go odratować czy zmielic jeszcze bardziej i przerzucić do pudełka z sitkiem po minerałach TBS i używać po prostu sypkiego(tylko obawiam się, że będzie mi sie go zawsze nabierało za dużo ![]()
![]() |
#2795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się w sobotę spróbuję pobawić czy wyjdzie mi efekt bokeh. Znalazłam tutoriale jak to zrobić, będę próbować ![]() sleepy ja nigdy nie prasowałam, jak już się coś rozwaliło to zwykle robiłam z tego cień/puder sypki ![]()
![]() |
#2796 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2011-09-09 o 09:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że nie pasuje do Ciebie kolor ![]() ![]() ![]() Ja nigdy nie prasowałam, ale to chyba proste, zdaje się, że Encore (Enkore?) miał kiedyś taki filmik... Cytat:
![]() Nie kupiłam żadnej szminki w Sephorze... za to kliknęłam kilka kredek Nyxa, pędzle na coastalscents i czaję się na jedną torebkę z etorebki ![]() A ponieważ dostałam pieniądze od rodziców na imieniny, to kupiłam... maszynkę do mielenia mięsa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- aaa, zapomniałam. Karolina, ja używam spryskiwacza latte L'biotica i sobie chwalę. Pomaga rozczesać włosy i ich nie niszczy ![]() Ja też oglądałam makijaże konkursowe, okropne. Z trudem wybrałam pięć ładnych...
![]() |
#2798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochanie: jaka torebka? ![]() Za miesiąc będę mężatką ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-09-09 o 09:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
Wzięłam i też zagłosowałam na makijaże Sephory i muszę Wam przyznać rację: ciężko znaleźć jakiś ładny
![]()
#2800 |
Przyjaciółka KWC
|
Zobaczyłam, że krem, który chcę kupic jest w promocji i kliknęłam go w Eskulapie, chociaż jeszcze nie mam za co go odebrać.
![]() Wzięłam też filtr Aderma, maseczkę Iwostin Sensitia i serum Iwostin Hydratia. Chyba tym samym wyczerpałam limit szaleństw na ten miesiąc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |
Wtajemniczenie
|
Czarna Aida
![]() ![]() Fajnie jest być mężatką ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2802 |
po prostu Em :)
|
Zgadzam się z wami, ja też miałam trudności z wybraniem paru znośnych makijaży. A oczekiwań wcale nie ustawiłam na poziomie profesjonalistów.
![]()
![]() |
#2803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- autobus dla gości - zdecydować się na samochód + jak ozdobić (na pewno bardzo minimalistycznie, bez tematycznych tablic rejestracyjnych ![]() - potwierdzić menu - spotkać się z dj (dać mu listę piosenek, które na pewno mają się pojawić) - ustalić kwestie podziękowań (nie chcę robić szopki na sali łącznie z tańcem w kółku, zaproponowałam TŻ podziękowania w domu, po błogosławieństwie, a na sali zaskoczyć rodziców jednych i drugich mówiąc o ich rocznicach ślubu - zaróno moi i jak i TŻ brali ślub też w październiku) - poradnia rodzinna (we wtorek mamy I spotkanie) - majtki ![]() - rajstopy (chcę takie a'la pończochy na pasku, ale widziałam tylko czarne ![]() - podwiązka - przymiarka sukni na ok tydzień przed (na szczęście nie trzeba jej skracać, tylko zwęzić) - sprawdzić jak zmienili woalkę (dali za dużo materiału przez co nie układała się łądnie i za duży kwiat przy grzebyczku) i chyba tyle.
![]() |
#2804 |
Zakorzenienie
|
Apropos ślubów, widziałyście ten wątek (a raczej program, którego dotyczy - są tam linki)?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=558788 Te suknie są... ![]() ![]()
#2805 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o, myślałam że wszystkim wysłali to samo, dziwnie postępują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zgadzam się, że nie było z czego wybierać tych makijaży... Iza, całkiem zapomniałam o podaniu Ci lakierów, jakie bym chciała ![]() ![]() ![]() a OPI zniknęły z obu stron? nie widzę na żadnej
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-09-09 o 16:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2806 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A jaki to kolorek/numerek? Tak go apetycznei opisałaś, ze zaczyna mi się go chcieć ![]() Prześliczny ![]() ![]() Cytat:
![]() Byłam w SP i tym razem poszalała moja mama. Dałam jej bon na 10 zł i pojechałyśmy dziś kupić perfumy Avril Lavigne bo jej się od dawna podobały. Po drodze oczywiście musiałam zmacać wszystkie nowości kolorówkowe i wpadłam w zachwyt nad obrotowym tuszem Bourjois jak zobaczyłam, że ta szczota kręci mu się w obie strony. A mama się tak zasugerowała, ze wrzuciła go do koszyka. Na szczęscie przyplątała się konsultantka i oprócz promocji gazetkowej za ułożenie durnego wierszyka (w moim wykonaniu) dostała mama kredkę metalise pełnowymiarową w kolorze brązu z nutą śliweczki. I do tego jeszcze okazało się, że jak coś dokupimy na ponad 50 zł to ten bon będzie można wykorzystać- to mama sobie wzięła lakier Revlon Plum Night ![]() ![]() No to fajnie, kilka ostatnich guzików do zapięcia pozostało ![]() Cytat:
![]() jakie kolorki masz i który kliknęłaś? PRzejrzałam swatche wszystkich zanim wybrałam, a i tak potem mi się jeszcze inna spodobała (chyba Model czy jakoś tak?) O kurka, 4$? a mi tak utknęły w głowie 2 kolorki z zeszłorocznej kolekcji resort ![]()
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
![]() Mam dość sprzątania na najbliższe pół roku. Przez tę wymianę drzwi od wczoraj pokój i przedpokój był niemal biały od kurzu. Rano posprzątałam a tata zaczął murowanie wokół drzwi i nabrudziło się od nowa. 2 razy latałam ze ścierką po wszystkich meblach, sprzętach itd. A to jeszcze nie koniec remontu... ![]() Dziewczyny polecicie jakąś dobrą drogeryjną maseczkę/odżywkę do włosów suchych/zniszczonych? Muszę jakąś w nowym tygodniu kupić i nie mam pomysłu jaką ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-09-10 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mi okropnie ostatnio wypadają włosy. ![]() ![]() Idę dzisiaj oglądać walkę, a za boksem nie przepadam. ![]() Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2011-09-10 o 17:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo lubię też Aussie, ale dostępne są chyba tylko na allegro. Siostra zrobiła mi ostatnio niespodziankę i przywiozła szampon i odzywkę, akurat gdy kończył mi się mój poprzedni zestaw ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomacam przy okazji ![]() No chyba się nie zgodziłaś? ![]() Ja też miała iść, ale się nie dogadałam z gospodarzem wieczoru. Przykro mi, bo większość znajomych z paczki tam jest a ja siedzę w piżamie na kompie ![]() Wykopki szybko poszły, mam nowego przyjaciela, przynajmniej on ma dla mnie serduszko dziś ![]()
![]() |
#2811 |
po prostu Em :)
|
Świetny ziemniak.
![]()
![]() |
#2812 |
Zakorzenienie
|
serduszko niestety jako osobny ziemniorek
![]() ![]()
#2813 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Spróbuję poszukać odżywek z Joanny albo czegoś w tym stylu, czegoś z prostym składem i z polskich firm ![]() ice może spróbuj picia pokrzywy? Cytat:
![]() ![]() A ja wczoraj złapałam księżyc ![]()
![]() |
#2814 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Zgodziłam, bo sama miałam wątpliwości czy ją brać, ale jeszcze mam czas się zastanowić, bo TŻ za późno wrócił do domu i wyjechaliśmy o 21 do znajomych dopiero i już było zamknięte. ![]() W sumie nie wiem, czy ją chcę teraz już. ![]() Fajny ziemniaczek. ![]() Ale to chyba niedobre w smaku jest i długo trzeba czekać na efekty? ![]() Myślę, że one wypadają od stresu i przestaną, jak przestaną mieć powody. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokrzywa nie jest niedobra, wg. mnie ma nawet lekko słodkawy smak. Ja nie słodzę (zaparzam na raz 2 torebki w dużym kubku) i mi smakuje ![]() Na efekty trzeba poczekać, ale u mnie za każdym razem po takiej kuracji widać było efekty. Zwykle piję ją 2-3 miesiące a potem robię przerwę, bo nie powinno się pić bez przerwy. Co do stresu to rozumiem doskonale, mi też leciały strasznie, gdy miałam w pracy nerwowy okres.
![]() |
#2816 |
Przyjaciółka KWC
|
No nie wiem, może się na picie pokrzywy skuszę, ale jakoś ani nie mam przekonania, chociaż opisy działania na stronach zielarskich brzmią ciekawie.
Nie wytrzymałam przy tej pięknej pogodzie w domu, wybrałam się na rowerze po moje zamówienie apteczne. W jedną stronę pojechałam dwa razy dłuższą drogą, więc ćwiczenie było. ![]() Wypróbowałam krem Uriage Xemose - jest fajny, dokładnie taki jak chciałam - nawilżył skórę przyjemnie, lekko też natłuszcza, dla mnie to plus. Tylko nie wiem, kiedy zużyję to wielkie pudełko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też lubię biovax ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam dziś torebkę na etorebkę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2818 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam dziś z Oriflame perfumy Love Potion, piękny zapach
![]() ![]() Z Avonu przyszły kolczyki Tasha. Myślałam, że będą nieco większe, ale i tak mi się podobają. Będę chyba w tym tygodniu zamawiać coś z BU. Myślę znów nad olejem kokosowym dla moich włosów i może jeszcze coś dobiorę do tego ![]()
#2819 | |
Zakorzenienie
|
Ano, chyba że tak
![]() Cytat:
![]() Ja też chciałam dziś się przymierzyć do zamówienia i nie mogę wejść- czy da się tam płacić przelewem takim zwykłym? I jakie są koszty wysyłki?
![]() |
#2820 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Dziewczyny czy mogę prosić o oddanie głosu na mnie w konkursie rossmannowskim? Link w podpisie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.