![]() |
#2791 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() ![]() Takuśna Ola już potrafi się dłużej pobawić różnymi zabawkami, albo rzeczami kompletnie nie nadającymi się do zabawy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
Ale tu ruch
![]() Karolek ma nadal manię układania puzzli układa i rozwala i od razu układa i tak w kółko jak mu się znudzą jedne to bierze następne czasem ma manię budowania z klocków lego //zazwyczaj autka i przyczepki, choć ostatnio przerzucił się jeszcze na budowanie domów z drzewkami i kwiatuszkami |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
u mojej z kolei mania naklejek i kolorowanek. Ostatnio przerabia takie w których trzeba wykonac jakies zadanie, no przykleic buzie kotkowi który jest za koszyczkiem itp. Uwielbia , szkoda tylko ze taka jedna ksiązeczka kosztuje ok 8 zł a zabawy na godzinę
![]()
#2794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo myślę że taka książeczka też by się Karolkowi spodobała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Zakorzenienie
|
u mnie ostatnio małe zainteresowanie zabawkami
![]() jedynie namiot jakotako ją zajmuje. rozkładam,a ona się w nim przewraca po całym pokoju ![]() dla zainteresowanych - dziś Ojciec Chrzestny o 22 na Polsacie ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Zakorzenienie
|
mysle ze to akurat dla dzieciaków w tym wieku
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Wiki dzis obejrzała "Dzwoneczek" i zazyczyła sobie skrzydełka ![]() ![]() ![]()
#2797 |
Zakorzenienie
|
takuśna to niech ci tz ją nagra //ty ją zobaczysz i będzie pamiątka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Zakorzenienie
|
idźcie baby do ogrodu, od razu się uśmiechniecie przy sobotnim wieczorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
Dobra, Wiki, hahaha
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Zakorzenienie
|
po wichurze przyszedł u mnie czas na ulewę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Zakorzenienie
|
ja ubijam jaja dość mocno
ale spróbuję ubić białka i dać na koniec w sumie do ciasta też tak robię że białko daję na koniec ubite i delikatnie mieszam |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Byłam w ogrodzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A pozatym to ide spać ![]() ![]() Nadrobię później ![]() Zyczę wam miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
![]() U nas nadal mega wiatr, ale super bo pranie schnie na polku w mega tempie ![]() ![]() ![]() Zaraz idziemy na spaceros ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tez +11 i mega wicher! ja wczoraj wyprawialam urodzinowo- imieninowa impreze wiec mnie nie bylo. tez chyba na jakis spacer zaraz pojdziemy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
hello
troszkę wstyd, bo niedziela, ale byłam w lidlu i biedronie , uzupełnić zapasy żywnościowe na przyszły tydzień, żebym nie musiała dźwigać ![]() tż mi się zlisił i zastrajkował, bo wczoraj nie chciałam z nimi jechać, więc dziś on zawetował i powiedział " masz prawko, samochód, mały ruch, więc sobie sama jedź, bo widzę że sie napailiłaś ') ![]() dwa razy nie trzeba było mi tego powtarzać, dałam radę ![]() kupiłam, wróciłam, jeszcze tylko muszę tż zatrudnic za tragarza bo rzeczy w bagażniku zostały ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2806 |
Zakorzenienie
|
Witam się
Anka ![]() dobrze że mu zostawiłaś te zakupy Mam tylko nadzieję że jechałaś bez Mikiego ![]() A nas 9 na + ale wieje strasznie i jest pochmurno //mogło by jeszcze jakieś słoneczko zaświecić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
Iga instruuje pluszaki do spania, sama pewnie nie uśnie kolejny dzień
![]() albo padnie w samochodzie bo mam nadzieję,że namówię małża na jakiś wypad do CH ![]() ![]() strasznie to upierdliwe mieć męża,który naprawdę nie lubi takiego łażenia po sklepach bo wyciąganie go to prawdziwa mordęga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zakorzenienie
|
A ja też już po spacerze i Ola nie spała
![]() ![]() Właśnie zjadła michę rosołu więc git ![]() ![]() U nas ciepło, wietrznie ale nie tragicznie i pochmurno, ale nie narzekam jak dla mnie taka pogoda jest git ![]() Ania ![]() ![]() Jowiszkowa jak pobuszujesz i kupisz coś fajnego to pochwal się ![]() ![]() ![]()
#2809 |
Wtajemniczenie
|
Hej laski.
Mam pytanie, pewnie wiecie, a ja nie mam o tym zielonego pojecia... Jak sie robi strone internetowa ? Tzn nie tak szczegolowo, ale chodzi mi o to, czy jest to platne i czy placi sie miesiecznie czy raz i juz. Pewnie trzeba sie na tym dobrze znac, zeby taka strone stworzyc co ? Chodzi mi o to, ze jakbym chciala otworzyc wlasna firme i miec strone internetowa tej firmy to od czego zaczac ? Pewnie od znalezienia kogos kto sie tym profesjonalnie zajmuje.... ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- A moj Gino zabawkami ostatnio tez jakos sie przestal interesowac. Tylko lubi jakies kaski i okulary narciarskie, w butach narciarskich najchetniej by chodzil na codzien..... lubi jedynie ksiazeczki i motory. Ma takie 2 male i caly czas ostatnio sie nimi bawi. No i pilki. Wszytskie rozmiary, rodzaje i ksztalty. To jego pasja. Nakupowalam mu puzli i ksiazeczek do malowania i naklejania, ale on ostatnio w ogole tego nie lubi, tzn. po srednio 3 minutach rzuca wszystko twierdzac, ze on juz ma dosyc.... ![]() Ale bym sobie pojechala do Polski. Chyba wybiore sie w kwietniu. ![]() U nas wiosna. 14 stopni i wielkie slonce. Szok z ta pogoda. 16 stopni roznicy w ciagu 2 dni.... A ostatnio wam sie bardzo chwalilam jak to moj Jimmy jeszczs nigdy nie byl chory..... no to wlasnie jest. Zalapal jakiegos wirusa i kaszle jak gruzlik. Poszlam z nim w piatek do lakarza, ktory mi powiedzial, ze to wirus i wyslal do domu z paracetamolem na goraczke i tyle. Tak wiec juz 5 dzien sie meczymy, mam nadzieje, ze jutro bedzie koniec bo fridowanie Jimmiego rowna sie z dzikim krzykiem i kopaniem nogami.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Zakorzenienie
|
Poulette zdrówka dla małego //trzymam kciuki by nic poważniejszego się mu nie rozwinęło no i by Gino nie załapał nic od niego
co do strony nie pomogę - bom zielona w tych sprawach COś mi się wydaje że pomału będziemy się żegnały ze spaniem popołudniowym dzieciaków Bo są coraz starsi i nie potrzebują już tyle spania |
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Zakorzenienie
|
Poulette, ja powiem Ci jak ja zrobilam. zaczelam od zwyklego bloga na jimdo.com. Jest b.latwa w opracowaniu i niewiele trzeba sie wysilic, zeby cos stworzyc, nie wymaga znajomosci jezyka html, bo to juz taka gotowa plaforma, ktora ci wszystko ulatwia.
Nastepnie zakupilam domene za 60 euro rocznie (Jimdo Pro), ktora daje mi znacznie wiecej mozliwosci, a warto wczensije pomyslec o stronie i zamiescic na niej rozne artykuly z kluczowymi slowami, zeby juz sie pozycjonowala. Ja ze swojej jestem tak srednio zadowolona, a to z uwagi na niemozliwosc zamieszczenia wersji jezykowych - korzystam z tlumacza google - choc ta opcja jest duzo ekonomiczniejsza. Kiedys pomysle o stronie profesjonalnej, ale na dzien dzisiejszy jest ok ![]() U mnie 17°C! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
Zakorzenienie
|
Kristi pewnie że bez Mikiego jeździłam , no jak na szybko mogłabym zakupy poskładać do kosza
![]() widzisz Jowiszowa, jak nic musisz prawko zrobić ![]() ![]() namawiam ![]() Poulette są chyba jakieś darmowe domeny, ale to chyba tylko na jakiś czas a potem znowu trzeba coś tam odświeżać nie jestem w temacie, bo nie znam sie za bardzo na tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.stronygratis.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Wtajemniczenie
|
Hmmmm.... dziekuje dziewczyny za odpowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zakorzenienie
|
hej,
wczoraj zadylaliśmy do rodziców do lekarza, bo w w-wie nie mogłam się nigdzie dostać ![]() ![]() miałam przez 2 dni tem. prawie 40 st. dostałam antybiotyk -zinnat wczoraj i dziś jakoś już żyję ![]() ![]() idę leżeć dalej. co nie nadrobię do 49 kg, to znów jakaś lipa i spada o 2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Zakorzenienie
|
Werstunia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2817 |
Zakorzenienie
|
Wersta ale ci dobrze z tą wagą
![]() ![]() ja znów mam więcej w biodrach ![]() ![]() na zakupach byłam, ale zdobyłam tylko pasek do sztruksów-biodrówek (pierwszy i ost. taki zakup, nie dla mnie biodrówki, zdrowia nie mam żeby to poprawiać cały czas na zadzie) bluzk chciałam jakąś fajną, pół-elegancką i nie ma. albo za długie tuniki albo szmatex a'la h&m czy bershka. próbowałam tam wejść ale nie daję rady,zawsze mnie cofa do wyjścia po 3metrach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2818 |
Zakorzenienie
|
ach zakupy, na takich z połażeniem na luzie bez pośpiechu nie byłam od jesieni
![]() ![]() Jowisz ja po prostu nie mogę jeść jak jestem chora i tyle. oraz pocę się jak szczur, czyli woda wychodzi z organizmu ot i co. teraz leżymy z tosinką w łóżeczku i będziemy oglądały przyjaciół sezon 9ty ![]() edit: w h&m wpadam tylko po skarpety i rajstopy w dziale dla berbeci - też nie trawię tego sklepu ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-02-06 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Wersta ale Was wzięło... takiej gorączki chyba nigdy w zyciu nie miałam. Wracajcie szybko do zdrówka ![]() Ja miałam dzisiaj ciężki dzień. Tymek byl nieznośny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę na likier z mleczkiem do kawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.