|
|
#2791 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Hejka
![]() Cytat:
Cytat:
A co do tej laski to nie daj sie pokaz jej kto tu rzadzi ,nie mozna sobie pozwalac ,tym bardziej ,ze ona wlasnie powinna weekendami pracowac.A te dekoracje barwisz czyms?? Ja uzywalam pisakow gotowych do dekoracji ,ale mozna naturalnymi sposobami np.burakami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i prawde powiedzial,tylko do Top Model sie nie nadajesz ,bo to totalne dno i kilometry mulu ,a ty jestes normalna dziewczyna ,ktora ma do siebie szacunek.A wieczorem po?? Ja z tz praktycznie tylko wieczorami sie widuje na troche ,no czasem w sobote dluzej i niedziele. Cytat:
![]() Alus mi troche wlasnie tak burdelowo wyglada ten welur <nie bij>Matlena myszy?? rany ,jak tez bym nie spala,jeszcze po scianach chodzily??? łe fuuuujjjj ,darla bym sie
|
|
#2792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i po podłodze koło łóżka łaziły. Jedna dziś poszła na łapkę zobaczymy może w nocy któraś się połasi jeśli tak to umrę na zawał bo łapka jest pod łóżkiem
|
|
#2793 |
|
Zadomowienie
|
Wstawię przed snem - obiecuję. Na razie nie chce mi się szukać kabla do aparatu. ![]() BTW: D. wyjeżdża znowu w poniedziałek.
|
#2794 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta godzina wcześniej to nie tak dużo, a zawsze wcześniej skończysz i w domu będziesz i z TŻ się spotkasz no i weekendy ekstra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo zaraz przypomniało mi się jak u babci na wsi ganialiśmy myszy w zimę albo kota się napuszczało albo szybko zapalało się lampkę nocną i zaraz gonić mysz po podłodze z butem no, ale w*urwiające to jest, spać nie daje łooo burdello-bum-bum za*ebiście będzie w pokoju ![]() Cytat:
ale test warto zrobić, tak jak powiedziałaś: dla spokoju i zdrowia Gala no dawaj te zdjęcia! Calipso wszystko spokojnie się ułoży, na to trzeba czasu... ale rzeczywiście przykre jak spotykasz tych ludzi w szpitalu eh, trzymajcie się! ![]() ja dziś cały dzień byłam zalatana ![]() rano byłam u gina, powiedział że mam malutką nadżerkę więc za miesiąc znów idę eh później rozwoziłam swoje i TŻta oferty pracy w 5różnych lokalizacji jak już padałam na ryjek i wracałam do domu to kumpela zadzwoniła i spotkałam się z nią na godzinę w domu umarłam, bo nogi mi w pupkę wlazły i spałam od 18 do 21:30 a teraz będę siedzieć nie wiadomo do której ahhh i to mój 500 post !
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej Laski to zaczyna się dla mnie znów samotna sobota
|
|
|
|
|
#2796 |
|
Wtajemniczenie
|
okres się spóżnia, to opowiem coś.... ja mam 3 miesiąc celibatu, odstawiłam pod koniec lipca tabsy, miałam regularny okres we wrześniu i powienień być kolejny 1 października no i nie ma a dziś 15-sty jest.... a 6lat temu zaczełam brać tabsy, bo sie zdarzało,że ten cały okres gdzieś mi zanikał...robiłam i usg i hormony i wyszło,że mam podwojny stan testosteronu, i przez to teraz chcicę mam prawie,że non stop....brzuch mi nie rośnie,wieć nie jestem w ciąży, bo niby byłby to 3 miesiąc
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
kasik nie masz dostępu do poczty az dziwne bo juz tyle czasu z nami jestes
Marlena dzieki kinia moj tz tez długo pracuje adela to widze ze mamy podobne problemy ja mialam robione badania z 3lata temu i niby wszystko wyszło ze jest ok i nie potrafili powiedziec czemu mam takie nieregularne ![]() milego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#2798 |
|
Wtajemniczenie
|
może tak się poprostu zdarza...
|
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Chora ;( zasmarkana i zakasłana I jeszcze koło mam w autku przebite :/ ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
Ale skontrolowałaś to dlaczego nie masz tego okresu? Rozumiem że z powodu tych badań hormonalnych? To nie powinni dać jakiegoś leku na wywołanie okresu?
|
|
#2800 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurde, nadżerka niby nic strasznego, ale może być upierdliwe oby u Ciebie było wszystko w porządku Co do myszy to niezła jesteś ja bym nie zabiła, nie miałabym sumienia Cytat:
![]() Cytat:
a wcześniej miałam owulację napewno bo tworzyły mi się torbiele na jajniku (a torbiele tworzą się z jajeczek ), ale teraz to już lekarze jak widzą moje wyniki to się drapią po głowie i widać że nie bardzo kapują o co come on![]() BTW jak tylko dostanę kase to idę na badania i do endokrynologa bo muszę w końcu to unormować
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bałabym się że mi do łóżka pod kołderkę wejdzie
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
my tez w piwnicy mamy te paskudy
Marlena ja chyba porobie te badania jeszcze raz moze cos jest jednak nie tak ... |
|
|
|
#2803 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski
Wczoraj wpadłam tylko na sekundę, teraz też uciekam bo zapowiada się kolejne fajne popołudnie Tylko wam coś opowiem, co się wczoraj wydarzyło:Jak wracaliśmy z kina mijaliśmy salon sukien ślubnych i TŻ zatrzymał się przy wystawie i powiedział "jak wybierzesz najładniejszą z tych wg mnie, to się z Tobą ożenię " i się cieszy No i tak po kolei analizujemy suknie (było ich chyba 6) no i mówię mu na końcu "nie wybrałabym tej na własny ślub, ale jest najładniejsza z tych tutaj" a on taki uśmiech i mówi "dokładnie to samo pomyślałem moja przyszła żonko ![]() Miłego popołudnia kochane
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój jeszcze oglądania etapu sukien nie przechodził tylko stwierdził ze cokolwiek założę będzie pięknie
|
|
#2805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
no ale 23 lata to chyba jeszcze nie najgorszywiek na wychodzenie za maz
![]() u mnie na szczescie obylo sie bez jakis zaburzen po odstawieniu tabletek, ufff ![]() w poniedzialek jedziemy zalatwiac formalnosci w zwiazku z kupnem auta i jesli dostaniemy kredyt, to juz w przyszlym tygodniu bedziemy smigac nowym nabytkiem ![]() aq01 kurcze, juz bez zadnych watpliwosci widac, ze jest cos na rzeczy ciekawe tylko jaka oprawe wybierze Twoj luby
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki!!
Byłam dziś na ślubie koleżanki z podstawówki..jak się poryczałam. Stałam w tym kościele i wyobrażałam sobie mojego TŻ i mnie składających przysięgę, do tego taki młody ksiądz miał takie ładne kazanie i w ogóle, tak się wzruszyłam, że szybko musiałam reagować, żeby nie mieć makijażu rozmazanego na całej buzi! Panna Młoda - bardzo naturalna, aczkolwiek kieckę miała nie w moim stylu :/ u góry gorset z koronki, aczkolwiek baardzo efektownine prezentował jej dość obfity biust, dół - z tiulu, baaardzo dużo tiulu!! na wierz miała zarzucone bolerko z rękawami długości 3/4. Makijażu - prawie w ogóle, włosy ładnie spięte w kok, grzywka - dla niej standardowo: długa, bardzo prosta. Welon miała wpięty na grzebyczku. Bidna była, bo jak wychodzili z kościoła zaczęło padać, a goście - bezlitośni!! - rzucali miedziakami i ... CUKIERKAMI! (to widziałam pierwszy raz) A Para Młoda mokła i zbierała. Przy składaniu życzeń dopiero ktoś się zlitował i podszedł do nich z parasolką. Pobyt na tym ślubie utwierdził mnie jedynie w tym, że nie chcę wychodzić za mąż w moim parafialnym kościele - było tak BRUDNO! że szok! ławki obdrapane (chyba będą je malować, no ale jak to wygląda!!) Rusztowanie na szczęście tylko w przedsionku stało jeszcze rozstawione, bo kilka tyg temu znajomi mieli ślub między metalowymi elementami rusztowania:/ podłoga -nie wytarta, kurzu w ...nie powiem co, a dywan rozciągnięty tylko w miejscu, gdzie młodzi siedzieli tak więc w drodze do ołtarza pewnie podłoga została solidnie wytarta długą suknią Panny Młodej. Potem byłam na basenie, posprzątałam pokój i teraz jestem zmęczona :P ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Aaaale słodko hahaha Mój TŻ też często ogląda sukienki ślubne a ostatnio Jego siostra zaciągnęła mnie do salonu i oglądałyśmy (razem z Nim i naszymi Mamami), ale były strasznie brzydki!!! Po powrocie do domu pokazałam przyszłej szwagierce, jaka suknie by mi się marzyła (posyłałam Wam już, ale gwoli przypomnienia : Mon Cheri http://www.mlodaimoda.pl/suknia-slub...charlotte.html) i była zachwycona
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
calipso piekna suknia choc jak dla mnie troszke za skormna
|
|
|
|
#2809 |
|
Wtajemniczenie
|
wcale nie twierdzę,że najgorszy to wiek. Moja mama, jej brat brali śluby mając 23 lata,więc wzięcie ślubu przez panią S. bo tak dziewczyna się zwie ucieszyło ich, tylko myślałam że przestanie mnie pytać w tej kwestii. Mam nadzieje,że jak przyjedzie na święta to mu już wtedy powiem radosną nowinę.Panna S. brała przyspieszony ślub,bo wpadkę z kolesiem zaliczyła. Slub miał być w 2012r.
|
|
|
|
#2810 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie lubię takie proste, bez niczego, a pozostałe są dla mnie "bezowate", ale każdemu podoba się coś innego
Jak tam - decyzja w sprawie testu podjęta? ;]
|
|
#2811 |
|
Zadomowienie
|
A propos myszy: dzisiaj zauważyłam jedną u siebie w piwnicy (prawie ją złapałam). Rok temu też mieliśmy towarzyszy, ale ojciec je wszystkie wybił tradycyjnymi pułapkami (a ja jestem dziwna i np. ludziom czasem mniej współczuję niż zwierzętom i bardzo to przeżyłam
).Na razie nic ojcu nie powiedziałam i zamówiłam tzw. "żywołapkę" na Allegro. BTW: zrobiłam zdjęcia boba - zaraz wstawię. BTW2: D. ma zajęcia do 20, więc dzisiaj też się nie spotkamy. Jutro wpadnie po zajęciach koło 18-19, a w poniedziałek rano taksówką będzie grzał na peron i znowu do Niemiec. Cuuuudownie...
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
jasne kazdemu się co innego podoba
zreszta i tak jest najczesciej tak ze co innego nam się podoba i co innego kupimy tak zrobie w tym tyg
|
|
|
|
#2813 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze robię prywatnie, bo lekarka rodzinna nie chce mi dawać skierowania ( ja teraz będę robić Tsh, fT3 i fT4, anty-TPO i anty-TG, prolaktynę test czynnościowy i glukozę i zapłacę coś około 250zł może więcej nawet Cytat:
Cytat:
Cóż, ten kościół beznadziejny w takim razie też bym w takim nei brała ślubu a suknia piękna
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Marlena na zdrowiu nie warto oszczedzac
|
|
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, dlatego zawsze do ginekologa i endokrynologa (no i na badania) chodzę prywatnie bo na nfz bym się nie doczekała
a ta sfera zdrowia jest dla kobiety najważniejsza
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
A oto mój bobek:
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam Słoneczka, do poniedziałku
<jutro się TŻ-tuję >---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Ładniutki
|
#2818 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję. ![]() Ogólnie jestem zadowolona, ale tył mi lekko spaprała babka. Nie wiem po co zrobiła mi dwie warstwy włosów i zamiast gładko się układać z tyłu, to wystaje mi taki "fifer"...jakbym miała ogonek. ![]() Zapuszczę nieco i wyrównam:
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet ja sie z tym spotkalam, gdzie na pewno nie powinni miec obaw co do mojego zamazpojscia... a dziewczyna... dobrze, ze mieli chociaz date wczesniej wyznaczona to poniekad oczyszcza ich z "brania slubu z koniecznosci"![]() calipso, a mnie sie sukienka baaaardzo podoba ![]() gala ladnie Ci obciela wloski a te warstwy(ogry maja wartswy tak apropo ) moze, zeby Cie sie wloski bardziej ukladaly![]() ja chyba sobie tez porobie wszelkie badania w lutym jak bede, bo byc moze pod koniec przyszlego roku cos pomyslimy o "kims" moze jakies witaminki bym zaczela brac
|
|
|
|
|
#2820 | |||
|
Zadomowienie
|
I'm back
![]() Cytat:
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że nie będzie to w grudniu - mamy rocznicę, są święta i moje urodziny Wystarczy tych grudniowych dat ![]() Cytat:
![]() Super włoski
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

zal mi go bo charuje jak wół za głodową wypłate
ponad 200km w jedna strone, i ok 22 powrót z powrotem do domu 
,nie mozna sobie pozwalac ,tym bardziej ,ze ona wlasnie powinna weekendami pracowac.

,darla bym sie

no i po podłodze koło łóżka łaziły. Jedna dziś poszła na łapkę
zobaczymy może w nocy któraś się połasi 

!