|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII
u mnie były aktualne pod czytnikami.
|
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie pod czytnikiem były promocyjne Poszłam powiedzieć o tym szampanie że mi podwójnie nabili i bez problemu chcieli mi zrobić zwrot, to powiedziałam że sobie tego brakującego dobiorę
Edytowane przez kevschaa Czas edycji: 2014-07-23 o 11:51 |
|
|
|
|
#2793 | |
|
użytkowniczka
|
Cytat:
Pojechałam do drugiej, tam tylko bakalie, dopiero w trzeciej było trochę produktów, głównie kolorówka, szampony, maski i peelingi. Dokładnie 4 wina i jeden miód. Do czwartej już nie chciało mi się jechać, ale siostra w Gdańsku koło Galerii Bałtyckiej upolowała bardzo dużo rzeczy |
|
|
|
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie też mi się wydaje, że cena w czytniku to ta sama co nabije na kasie.
Swoją wypowiedź napisałam w kontekście wypowiedzi (z poprzedniej strony) Wizażanki, która - jak zrouzmiałam- pod czytnikiem miała ceny regularne ale na kasie wchodziły wyprzedażowe. |
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-07-26 o 21:47 |
|
|
|
|
#2796 |
|
Przyczajenie
|
Witam
dzięki Wam tutaj się dowiedziałam ze są rzeczy na wyprzedaży dziękuje za to..ale u mnie w Zabrzu nigdzie nie było rękawiczek lateksowych a mi szczególnie na nich zależy ale kupilam sobie za to peeling z soraya,tabletki srepsils junior wytrawne wina tylko były w 1 biedronce w reszcie nic szampony do włosów z elseve odzywek nie było w 3 biedronkach..w somie to nic ciekawego nie bylo Pozdrawiam
|
|
|
|
#2797 |
|
Konto usunięte
|
Nie było mnie ponad 3 tygodnie, nie jestem w stanie przeczytać zaległych wpisów. Może jakaś życzliwa dusza napisać o co chodzi z ta wyprzedażą win? Jakie i po ile?
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kredkę ktoś zajumał ;d
|
|
#2799 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=anna_belle;47418833]u mnie w tym zestawie w pudełku był tylko tusz do rzęs
kredkę ktoś zajumał ;d[/QUOjaka jest dokładnie ta mascara? |
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W jednych sklepach są w innych nie, w jednych są oznakowane, w drugich nie w jednych pod czytnikiem cena regularna, w innych już po przecenie. Hulaj duszo!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, które wina szczególnie polecacie? zastanawiałam się nad nimi ale ostatecznie nie wzięłam żadnego. kupiłam tylko majonez i torebki do pieczenia Zosia, połowa w ogóle była pootwierana
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam na barkocinskiej, dużo win, zestawów maybelline i parę kremów nuvea, oraz srodki do czyszczenia pralek. Najbardziej interesowały mnie szampony clear bo ich uzywam, ale nie będ latają po cskej Warszawie.
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#2803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? Ja kiedyś chciałam kupić ryż, patrzę a tam stoją dwa kartony ryżu w pudełkach, WSZYSTKIE otwarte.
|
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
u mnie były 2 takie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ss.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...th.html&next=1
|
#2805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
Byłam u siebie w mieście w biedronce i kupiłam:
- płatki migdałowe, 3 zł - Eveline slim extreme 3-D, 5 zł - Lirene balsam antycellulitowy, 3 zł - "Dziewczyny atomowe", 9,99zł w końcu dorwałamU siebie widziałam dużo zestawów dezodorant i szampon Clear za 5 zł, kartonik z pudrami, cieniami, różami za 3 zł, paletki z cieniami za 5 zł |
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
ja dorwałam tylko peelingi z Sorayi
![]()
|
|
|
|
#2809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2810 |
|
Zadomowienie
|
Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII
Wszystko z listy (Dlugoleka) u mnie wchodzi. Kupilam mase towarow. Do tego co wymieniliscie wzielam tez zapach w buteleczce kwadratowej ze sztuczna roza (nawet ladny) za 3zl oraz swieczki zapachowe w szklanych pojem. Tez za 3zl, krem Soraya poltusty tez 5zl, zestaw Old Spice 5zl. Nic nie bylo powystawiane, ceny pod produktem nie zmienione, ale w czytniku i kasie wchodza ceny z listy. Dobrze, ze mialam ja wydrukowana. Kierownika zrabalam bo nic nie wystawione. Powinni najpierw zajac sie obowiazujaca promo, a pozniej towarem pozostalym na sklepie. Facet zle zarzadza. Ale szkoda mi tych pracownikow. Sluchajcie, a moze napiszemy maile do Biedry ze pracuje na sklepach ich za malo, a rotacje z promocjami zwiekszyli tak bardzo ze fizycznie nie sa w stanie jej realizowac.
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nawet bym skoczyla po pracy po jakies wina gdzies dalej ale jak ja to dotargam pozniej na 2 koniec miasta
|
#2812 |
|
Zadomowienie
|
Byłam w jednej Biedronce około ósmej i kupiłam:
* peeling do twarzy Soraya 3 zł. * serum antycelullitowe Eveline 5 zł. * maseczki do twarzy w papierkach 3 zł. * olejek Evelline 5 zł. * dwa szampony arganowe Evelline 3 zł. * masło do ust Nivea 3 zł. * dwa kolory różu Bell 3 zł. * puder rozświetlający Bell 3 zł. * Manti 3 zł. * cukierki opakowane tak jak na prezent ze wstążeczką 3 zł. * płatki migdałowe 3 zł. Z alkoholi: 2 cydry, miód pitny, różowe, białe i czerwone wino wytrawne, białe i różowe wino półwytrawne. Potem poszłam do drugiej Biedry, ale tam było baaaardzo kiepsko i znalazłam tylko dyfuzor zapachowy 3 zł. i worki na śmieci 240 l./10 szt. za 3 zł. Poza tym widziałam też kremy Under20, peeling i krem Kolastyny, błyszczyki Bell, produkty do włosów Nivea (pianka, szampony do włosów blond), patyczki + waciki dla dzieci, morele, orzechy, kremy DD Bell. Pytałyście o produkty do włosów Evelline. U mnie coś na pewno wchodziło w promocję, bo jedna Pani wykupiła dosłownie wszystko, jak sprzedawczyni przyniosła z magazynu. Na pewno były te maski w tubach i jakiś żel do włosów. Ale co dokładnie, nie wiem, bo akurat stałam z drugiej strony kosza i wybierałam róże. |
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam przy okazji do biedry w Piasecznie przy dworcowej i mało bardzo produktów, są wina, manti, strepsils, betakaroten, pudry bell, migdały i chyba tyle zostało tylko
|
|
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
ja sprawdzalam na czytniku zestaw cler + dove męskie i cena 5 zł, a na kasie wyszło 3 zł.
|
#2816 |
|
Rozeznanie
|
Za ile wchodzi cydr i który to?
Jaka miał normalnie cene. |
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2819 |
|
Be Strong. ☑️
|
w drugiej biedronie w moim mieście było troszkę więcej rzeczy, oprócz win.. bo w tej z kolei albo już wykupione albo w ogóle nie mieli (na pewno nie było cen o.!)
kupiłam: 2x żel pod prysznic Nivea + antyperspirant roll on 7.69zł 2x maskara Bell 5zł puder transparentny Bell 5.99zł ![]() oliwa z oliwek Grezzo 5zł 2x masełko do ust Nivea (zwykłe i karmelowe) 3zł i tak z innej beczki regał za 26.99zł więcej do B. się nie wybieram bo zbankrutuję.. no może tylko po ręczniki papierowe jak będą teraz w promo
|
#2820 |
|
Raczkowanie
|
A mógłby ktoś wrzucić fotkę tego miodu pitnego?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

Pojechałam do drugiej, tam tylko bakalie, dopiero w trzeciej było trochę produktów, głównie kolorówka, szampony, maski i peelingi. Dokładnie 4 wina i jeden miód. Do czwartej już nie chciało mi się jechać, ale siostra w Gdańsku koło Galerii Bałtyckiej upolowała bardzo dużo rzeczy

generalnie mały wybór, mam nadzieję że jeszcze cos dołożą
kredkę ktoś zajumał ;d