Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard. - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-25, 08:35   #2791
stewardesa
BAN stały

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Stalker!
A nie, nie zauważyłam Cię tam. Zalinkowałam tylko, gdzie możesz ponarzekać.
Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Kolejność przypadków ma się nijak do praktyki. To dziadostwo trzeba jeszcze w zdaniach ogarniać (w chooywiejakim celu ).
Żeby np. stewardesa nie myślała, że jest gupia, bo nie rozumi.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-25, 10:41   #2792
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
A nie, nie zauważyłam Cię tam. Zalinkowałam tylko, gdzie możesz ponarzekać.
A bo jak kilknelam to mnie przeniosło do mojego postu, myślałam że adres postu wyslalas

Przecież w zdaniu jeśli chodzi o przypadki to wystarczy zadać sobie w myślach pytania przypadków i wiadomo który do czego.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-05-25 o 10:43
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-25, 11:10   #2793
201607040950
Konto usunięte

Top3 metody wychowywania kota:
1. Jeśli kot zesra się poza kuwetą to należy mu wcisnąć twarz w gówno to się oduczy.
2. Jeśli kot wskakuje na meble to należy go uderzyć zwiniętą gazetą.
3. Jeśli kot drapie, albo wchodzi do domu a powinien być polny, to należy go kopnąć.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Przecież w zdaniu jeśli chodzi o przypadki to wystarczy zadać sobie w myślach pytania przypadków i wiadomo który do czego.
A to nie czaję w którym momencie mogłaś mieć jakiś problem z przydawką.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-25, 11:15   #2794
stewardesa
BAN stały

Cytat:
I jeść warzywa
Stary 2016-05-25, 11:37   #2795
thirky
on tired little feet

Cytat:
A to nie czaję w którym momencie mogłaś mieć jakiś problem z przydawką.
Bo nie lubię się tego uczyc, nie chce mi się bo to nudne. Przypadków nauczyłam się w podstawówce i pamiętam, a to zaczęłam ogarniać niedawno ale jestem zbyt leniwa

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Top3 metody wychowywania kota:
1. Jeśli kot zesra się poza kuwetą to należy mu wcisnąć twarz w gówno to się oduczy.
2. Jeśli kot wskakuje na meble to należy go uderzyć zwiniętą gazetą.
3. Jeśli kot drapie, albo wchodzi do domu a powinien być polny, to należy go kopnąć.
Eh borze kto to?

Stary 2016-05-25, 12:20   #2796
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Eh borze kto to?
Wszyscy. Tak wyglądało wychowywanie kota w 80% przypadków, które znam. Im dawniej tym więcej. A laski, które kiedyś tam, w zamierzchłej przeszłości miały tak doskonale wychowanego kota i w związku z tym wiedzą o nich wszystko. Zresztą jesteś jedną z nich "kot na blacie xD".
No chyba, że nigdy przenigdy nie zjadłaś nic niemytą ręką po podróży autobusem czy dotykaniu jakiejś publicznej klamki. Nigdy żadnego chipsa na mieście?

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

I to właśnie tak a'propos, bo Misio () mówi, że nie lubi kotów a ja przeważnie łażę cała w sierści, bo mi się rzadko chce dwa razy dziennie się skubać z kłaków. Poza tym uszczęśliwiałam go pokazem kilkuset zdjęć kilkunastu kotów i zgorszył się widokiem kociej głowy w szklance, zamiast się zachwycić, bo przecież nie ma nic piękniejszego niż kot pijący ze szklanki (reszta kota stała za szklanką, nie że sama głowa). Poza tym zjadłam winogrono z podłogi i rodowy ołówek, przytulałam się do drobiu i obcych psów, ale wyliczył mi to wszystko dopiero jak się czepiał, że skubię kleszcze z obcego psa.

I tam też zaszła dedukcja: skoro jestem taka obrzydliwa, ale mnie całuje i nie leci się kąpać w lizolu, to to z pewnością mnie kocha .
Chyba, że to Mich.
Stary 2016-05-25, 12:54   #2797
thirky
on tired little feet

No kot na stole wybacz. Swojego zdejmowalam aż się nauczył a nie bilam, więc nie porównuj.
Jak ktoś chce to niech kot z nim śpi i nie wiem co jeszcze, ale po prostu rozumiem że to Amtemu facetowi to się nie podobało (do pewnego stopnia no potem był już idiota)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-25, 13:15   #2798
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
No kot na stole wybacz. Swojego zdejmowalam aż się nauczył a nie bilam, więc nie porównuj.
A koty przestałaś tolerować po tym, jak miałaś tego swojego, czy wcześniej?
Cytat:
Jak ktoś chce to niech kot z nim śpi i nie wiem co jeszcze, ale po prostu rozumiem że to Amtemu facetowi to się nie podobało (do pewnego stopnia no potem był już idiota)
Do pewnego stopnia?
A do któregoż to stopnia rozumiesz wiązanie się z laską, która mieszka z kotem jak się ich samemu nie znosi i ma fobię? - bo od tego zaczął. Potem się mądrzył na temat tego jak ona powinna kota traktować i wychowywać. Następnie zamknął go na balkonie z którego przestraszony zachowaniem tego po*eba kot mógł wyskoczyć i zginąć albo się połamać. Niemota ewidentnie od samego początku była nastawiona na walkę ja vs. jej kot. Zmuszał ją do wywalania kota za drzwi. Jest agresywny. Histeryczny. Szantażował ją i zaczął wysnuwać żądania. Nie rozmawiał z nią tylko czekał, aż ona się dostosuje.
No wybacz. Jeśli "po prostu rozumiesz" "do pewnego stopnia" cokolwiek z tego, co ten buc jej zaserwował, to no wybacz.
Stary 2016-05-25, 15:11   #2799
thirky
on tired little feet

Cytat:
A koty przestałaś tolerować po tym, jak miałaś tego swojego, czy wcześniej?

Do pewnego stopnia?
A do któregoż to stopnia rozumiesz wiązanie się z laską, która mieszka z kotem jak się ich samemu nie znosi i ma fobię? - bo od tego zaczął. Potem się mądrzył na temat tego jak ona powinna kota traktować i wychowywać. Następnie zamknął go na balkonie z którego przestraszony zachowaniem tego po*eba kot mógł wyskoczyć i zginąć albo się połamać. Niemota ewidentnie od samego początku była nastawiona na walkę ja vs. jej kot. Zmuszał ją do wywalania kota za drzwi. Jest agresywny. Histeryczny. Szantażował ją i zaczął wysnuwać żądania. Nie rozmawiał z nią tylko czekał, aż ona się dostosuje.
No wybacz. Jeśli "po prostu rozumiesz" "do pewnego stopnia" cokolwiek z tego, co ten buc jej zaserwował, to no wybacz.
Rozumiem np że nie podobało mu się że kot ma z NIMI (nie z NIĄ) spać, że odsuwał się jak kot chciał mu na kolana włazić. Reszty nie ogarniam.
Ona się za to związała z facetem który nie lubi jej kota i nie akceptuje go, dla mnie to jakaś paranoja z obu stron. Nie mówię że to jej wina, ale można było uniknąć tego zamieszania i pożegnać go po pierwszych krzywych akcjach.

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
A koty przestałaś tolerować po tym, jak miałaś tego swojego, czy wcześnie
Wcześniej, kota tata chciał mieć.

Stary 2016-05-25, 16:07   #2800
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Rozumiem np że nie podobało mu się że kot ma z NIMI (nie z NIĄ) spać, że odsuwał się jak kot chciał mu na kolana włazić. Reszty nie ogarniam.
Ona się za to związała z facetem który nie lubi jej kota i nie akceptuje go, dla mnie to jakaś paranoja z obu stron. Nie mówię że to jej wina, ale można było uniknąć tego zamieszania i pożegnać go po pierwszych krzywych akcjach.
No. A ja nie ogarniam już tego pierwszego. Jak się cierpi z powodu wstrętu do zwierząt takiej klasy, to się nie odsuwa kota, próbującego wejść na kolana tylko unika towarzystwa tego cholerstwa. Reszta była prawie-naturalną konsekwencją tego debilizmu pierwotnego.
Cytat:
Wcześniej, kota tata chciał mieć.
A więc to nawet nie był Twój kot, a ojca. Nie tolerowałaś go i zdejmowałaś z powierzchni płaskich aż kot się nauczył, że go nie lubisz, a w międzyczasie zostałaś ekspertem od tresury?
Stary 2016-05-25, 16:12   #2801
thirky
on tired little feet

Cytat:
No. A ja nie ogarniam już tego pierwszego. Jak się cierpi z powodu wstrętu do zwierząt takiej klasy, to się nie odsuwa kota, próbującego wejść na kolana tylko unika towarzystwa tego cholerstwa. Reszta była prawie-naturalną konsekwencją tego debilizmu pierwotnego.
A ja ogarniam. Jak jestem u znajomych którzy mają kota to też się odsuwam i tyle, nikt nie ma z tym problemu. A jak już mi wlezie na kolana to go odstawiam obok albo komuś innemu na kolana.

Cytat:
A więc to nawet nie był Twój kot, a ojca. Nie tolerowałaś go i zdejmowałaś z powierzchni płaskich aż kot się nauczył, że go nie lubisz, a w międzyczasie zostałaś ekspertem od tresury?
No jeeej, kot był nasz, bo mieszkał z nami wszystkimi, wszyscy go karmili nie tylko tata, ja też się z nim bawiłam, głaskałam, czesałam itd, parę razy nawet ze mną spał. Zdejmowany był przez wszystkich aż się nauczył że w kuchni się nie skacze, jak się chce poskakać to są meble albo na dwór można iść.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-25, 20:12   #2802
201607040950
Konto usunięte

Załapałam się na tekst roku.
Kieckę se kupiłam. Trochę przyciasna w cyckach, ale wcisnęłam (cycki, biustonosz się już nie zmieścił, ale ma taki symboliczny wszyty).
Piętnaście sekund gapienia się na moje te-no i
"A ty co? Poczułaś potrzebę pochwalenia się swoimi sukcesami życiowymi?"
Stary 2016-05-25, 20:45   #2803
thirky
on tired little feet

Cytat:
Załapałam się na tekst roku.
Kieckę se kupiłam. Trochę przyciasna w cyckach, ale wcisnęłam (cycki, biustonosz się już nie zmieścił, ale ma taki symboliczny wszyty).
Piętnaście sekund gapienia się na moje te-no i
"A ty co? Poczułaś potrzebę pochwalenia się swoimi sukcesami życiowymi?"
Eh misiu...
Ale to na żywo było czy Skype?

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Ten aborcyjny wątek się zrobił obrzydliwy, co za babsko.

Stary 2016-05-25, 21:52   #2804
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Eh misiu...
Ale to na żywo było czy Skype?
Akurat to nie misiu powiedział
Znajoma mnie mijała, spojrzała, przystanęła i zakwitła.
Cytat:
Ten aborcyjny wątek się zrobił obrzydliwy, co za babsko.
Aborcyjny zawsze był obrzydliwy. Nie odnoszę wrażenia, by pierwsza lepsza młoda idealistka bez pojęcia o niczym była w stanie przebić subtelnie rzucane pomysły Twojego ulubionego wizażanka o tym, żeby płody z gwałtu, kalekie i śniade skrobać przymusowo, żeby się wadliwe geny nie mnożyły.
Stary 2016-05-25, 22:18   #2805
thirky
on tired little feet

Cytat:
Akurat to nie misiu powiedział
Znajoma mnie mijała, spojrzała, przystanęła i zakwitła.
Miś to do Ciebie a nie o nim.
A to wybacz.
Ale ciasto zrobilam, zakocham sie w sobie.
Pomijam fakt że jest w nim kostka masła, 250 ml śmietanki, słoik masła orzechowego i szklanka cukru. A, no i dwie duze paczki oreo i polewa czekoladowa.
Kahoko powinna mnie ale gdzieś przepadła
Cytat:
Aborcyjny zawsze był obrzydliwy. Nie odnoszę wrażenia, by pierwsza lepsza młoda idealistka bez pojęcia o niczym była w stanie przebić subtelnie rzucane pomysły Twojego ulubionego wizażanka o tym, żeby płody z gwałtu, kalekie i śniade skrobać przymusowo, żeby się wadliwe geny nie mnożyły.
Nie wiem, nie wczytuje się, jak czasami zerknęłam to wszyscy byli tam zgodni.
Już "wolę" chyba taka otwarta agresję i glupote niż to obrzydliwe zasłanianie się jakimiś dziwnymi wartościami. No i to że uważa się za lepszą bo ona by rodziła.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Tak patrzę na te tatuaże, patrzę i już nie wiem jest tyle pięknych wzorów.
Napis to chyba durny pomysł nie? W ogóle nie wiem co wybrać żeby było dla mnie tak samo fajne i za 10 i za 50 lat :c

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-05-25 o 22:06
Stary 2016-05-25, 22:46   #2806
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Miś to do Ciebie a nie o nim.
A to wybacz.
Ale ciasto zrobilam, zakocham sie w sobie.
Pomijam fakt że jest w nim kostka masła, 250 ml śmietanki, słoik masła orzechowego i szklanka cukru. A, no i dwie duze paczki oreo i polewa czekoladowa.
Kahoko powinna mnie ale gdzieś przepadła
Ja rozumiem ciasto... ale toż to ma ponad 9000 kalorii .
Po co tyle tego tłuszczu i cukru pchasz w jedno ciastko?! Przecież toto się nie robi lepsze od przeładowania składnikami ?
Przecież jeśli to taka sama wielkość jak poprzednio prezentowane, to to jest wypiek jak na ostatnią drogę.
Cytat:
Nie wiem, nie wczytuje się, jak czasami zerknęłam to wszyscy byli tam zgodni.
Już "wolę" chyba taka otwarta agresję i glupote niż to obrzydliwe zasłanianie się jakimiś dziwnymi wartościami. No i to że uważa się za lepszą bo ona by rodziła.
On nigdy nic nie robi otwarcie, a głupiego to udaje, żeby bana nie dostać. Nagminnie zasłania się jakimiś dziwnymi wartościami, uważa się za lepszego, a Ciebie za podczłowieka w jednym ze swoich dłuższych wynurzeń w których niby to luźne myśli rzuca.
Wolisz to, bo wolisz nie widzieć, co on robi, czy Twój sentyment do germanów obejmuje i sexy mundury wehrmachtu?

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Tak patrzę na te tatuaże, patrzę i już nie wiem jest tyle pięknych wzorów.
Napis to chyba durny pomysł nie? W ogóle nie wiem co wybrać żeby było dla mnie tak samo fajne i za 10 i za 50 lat :c
Nic nie wybieraj. Czas Cię nie goni, możesz sobie zrobić i za rok jak już będziesz pewna.
Najbardziej imponujący jaki ostatnio widziałam to "boner garage" ze strzałką w dół na bożenie. Takie epickie dzieło się bez wątpienia oprze próbie czasu i będzie budziło podobne emocje .
Stary 2016-05-25, 22:52   #2807
thirky
on tired little feet

Cytat:
Ja rozumiem ciasto... ale toż to ma ponad 9000 kalorii .
Po co tyle tego tłuszczu i cukru pchasz w jedno ciastko?! Przecież toto się nie robi lepsze od przeładowania składnikami ?
Przecież jeśli to taka sama wielkość jak poprzednio prezentowane, to to jest wypiek jak na ostatnią drogę.
To jest mniejsze jem po małym kawałku, jest po prostu przepyszne, zaloze się że trochę mniej masełka a już by nie było to samo
Cytat:
On nigdy nic nie robi otwarcie, a głupiego to udaje, żeby bana nie dostać. Nagminnie zasłania się jakimiś dziwnymi wartościami, uważa się za lepszego, a Ciebie za podczłowieka w jednym ze swoich dłuższych wynurzeń w których niby to luźne myśli rzuca.
Wolisz to, bo wolisz nie widzieć, co on robi, czy Twój sentyment do germanów obejmuje i sexy mundury wehrmachtu?
Ten jego "kamuflaż" o kant doopy potłuc, ślepym trzeba być czy co żeby nie widzieć co on pisze, cała ta zasłona dymna kiepska jest. Kurcze gdzie ten podczlowiek, w jakim wątku? Nie pamiętam tego,eh, zasłużyłam sobie cudem na psychoanalize u wizazanka nr 1 i nawet nie pamietam jej wyniku

A tamta proszę, maluszki wspiera materialnie, zgwałcone kobiety po głowach paca, dzieci niechciane rodzi. Wzór cnót.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

A przypomniało mi się że w liceum był koleś który pracował w każde wakacje zbierając truskawki itd i odkładał kasę żeby po maturalnej kupić sobie idealna replikę munduru wehrmachtu. Nazbieral.

Stary 2016-05-25, 23:09   #2808
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
To jest mniejsze jem po małym kawałku, jest po prostu przepyszne, zaloze się że trochę mniej masełka a już by nie było to samo
Nie potrafię sobie tego wyobrazić.
Cytat:
Ten jego "kamuflaż" o kant doopy potłuc, ślepym trzeba być czy co żeby nie widzieć co on pisze, cała ta zasłona dymna kiepska jest. Kurcze gdzie ten podczlowiek, w jakim wątku? Nie pamiętam tego,eh, zasłużyłam sobie cudem na psychoanalize u wizazanka nr 1 i nawet nie pamietam jej wyniku
Przecież w związku z bolesną dla dup nieobecnością Kreweta wizażankiem nr 1 jest dżi. a on skupia się tylko na tym, jaki jest atrakcyjny i które dziewczęta są go niegodne.
On to mi ze trzy psychoanalizy robił, ale sprowadzały się do stwierdzenia, że jestem oderwana od rzeczywistości i blachara.
Cytat:
A tamta proszę, maluszki wspiera materialnie, zgwałcone kobiety po głowach paca, dzieci niechciane rodzi. Wzór cnót.
Zaiste dziwne masz priorytety.
Cytat:
A przypomniało mi się że w liceum był koleś który pracował w każde wakacje zbierając truskawki itd i odkładał kasę żeby po maturalnej kupić sobie idealna replikę munduru wehrmachtu. Nazbieral.
Żeby latać na rekonstrukcje, czy imprezy?
Stary 2016-05-25, 23:15   #2809
thirky
on tired little feet

Cytat:
On to mi ze trzy psychoanalizy robił, ale sprowadzały się do stwierdzenia, że jestem oderwana od rzeczywistości i blachara.
Poproszę jakiegoś linka. I do podczlowieka. Ty masz na wszystkich teczki.
Cytat:
Zaiste dziwne masz priorytety.
No właśnie o to chodzi, mowi jaka to ona nie jest wspaniała i milosierna, a obok pisze te okropne i nieludzkie wymysły. To nie są moje priorytety, to była ironia.
Cytat:
Żeby latać na rekonstrukcje, czy imprezy?
Żeby przyjść na rozdanie świadectw i robić hajl hitla na przykład.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-26, 09:30   #2810
kahoko hino
Zakorzenienie

Umieram. Moja praca mnie wykańcza. Wczoraj poszłam spać o 21. Teraz nie mogę do biura dojechać, to weszłam na wizaż. Oczywiście seksu zero, chyba że na śpioszka i ja nic o tym nie wiem. Możecie mi zrobić streszczenie, co mnie omineło?
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-26, 10:31   #2811
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
Umieram. Moja praca mnie wykańcza. Wczoraj poszłam spać o 21. Teraz nie mogę do biura dojechać, to weszłam na wizaż. Oczywiście seksu zero, chyba że na śpioszka i ja nic o tym nie wiem. Możecie mi zrobić streszczenie, co mnie omineło?
Stewardesa dostała raka od komentarzy porownujacych zgwałcone kobiety do nietoperzyc. Teraz się leczy i nas opuściła żeby uczyć się przypadkow w polskim. Adeedra ma nową sukienkę i fajne cycki w niej, no i nadinterpetuje na wątku o prujacych się po kątach kobietach. I dalej jestzakochana i ochrzanila mnie bo jej życzę szczęścia .Ja zrę ciasto z masła i wychowuje koty których nie lubię. Wizazanka na aborcyjnym chce rodzić dzieci z gwałtów i z uszkodzeniami ciała. Deadpool każe wszystkim golić włosy w okolicach intymnych i w nosie i czytać jedną książkę rocznie.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Wysłałam mamie kwiaty poczta Kwiatowa,mam nadzieję że dojdą na dzisiaj... w ogóle sąsiad naprzeciwko wywiesił flagę na dzień matki

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-05-26 o 10:27
Stary 2016-05-26, 10:31   #2812
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Stewardesa dostała raka od komentarzy porownujacych zgwałcone kobiety do nietoperzyc. Teraz się leczy i nas opuściła żeby uczyć się przypadkow w polskim. Adeedra ma nową sukienkę i fajne cycki w niej, no i nadinterpetuje na wątku o prujacych się po kątach kobietach. I dalej jestzakochana i ochrzanila mnie bo jej życzę szczęścia .Ja zrę ciasto z masła i wychowuje koty których nie lubię. Wizazanka na aborcyjnym chce rodzić dzieci z gwałtów i z uszkodzeniami ciała. Deadpool każe wszystkim golić włosy w okolicach intymnych i w nosie i czytać jedną książkę rocznie.
Miesięcznie* Przypadków się Adeedra uczy.

Bosz, one dochodzą do wniosku po raz 758907543258908642269765, że som za mondre, a chopy lubio gupie, bo łatwo nimi manipulować. Mój rak dostał raka.
Stary 2016-05-26, 10:53   #2813
thirky
on tired little feet

Cytat:
Miesięcznie* Przypadków się Adeedra uczy.

Bosz, one dochodzą do wniosku po raz 758907543258908642269765, że som za mondre, a chopy lubio gupie, bo łatwo nimi manipulować. Mój rak dostał raka.
Miesięcznie? ohhh musi być bardzo mądry skoro tyle czyta
Myślałam ze Ty też.

Uwielbiam ten wątek xd nieustanna dawka facepalmów

Stary 2016-05-26, 11:39   #2814
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Uwielbiam ten wątek xd nieustanna dawka facepalmów
Ten wątek to w kółko ten sam rak:

1.
-Dziewczyny, gdzie szukać? Na jakim portalu, w jakich miejscach?
2.
-Ja byłam wszędzie - tu, tu i tu i wszędzie są albo nieudacznicy albo szukają seksa, beznadziejne te chłopy, w ogóle DZISIAJ to nie ma prawdziwych mężczyzn...
- No, ja też trafiam tylko na takich albo takich.
- Ja też.
- Ja to w ogóle, znowu miałam straszną historię...
- Nooooo, ty to masz PECHA, serio, hihihi.
- Ja też jestem jakaś pechowa
- Nie, to nie ty, to ci mężczyźni są beznadziejni, wszyscy fajni już zajęci
- Albo szukają jakiejś miss i mają wymagania z kosmosu!
3.
Tu wkracza G. i jego 658450609695675 postów na temat wyglądu.
-No tak, wygląd ważny, ale przecież każdy ma swój gust, ja widzę tyle nieatrakcyjnych dziewczyn z przystojniakami, zresztą ważniejszy jest charakter.
4.
- Ale dziewczyna nie może też być za mądra, bo faceci lubią głupie.
- Tak, to dlatego jesteśmy same.
5.
- A wiecie co? Ja to w ogóle już mam dosyć facetów i cieszę się, że jestem sama Wszyscy moi znajomi są w nieudanych związkach, w sumie nie ma czego zazdrościć.
- Ja tak samo! Podoba mi się ten stan i nie chcę go zmieniać. Wczoraj byłam na randce, ale...
- Moja dzisiejsza też porażka, już nigdy więcej żadnych randek!
- Masz rację, ja już też mam dosyć i przecież wcale tego nie potrzebuję. Nawet, jakby mi się trafił książę, to i tak bym nie chciała.

Tylko nie wiem czy w tej kolejności i czy czegoś nie pominęłam.
Stary 2016-05-26, 12:20   #2815
thirky
on tired little feet

Prawda bardzo. Jeszcze moje ulubione "zasługujesz na coś więcej".

Stary 2016-05-26, 12:28   #2816
201607040950
Konto usunięte

Mądrze prawią.
Stary 2016-05-26, 14:09   #2817
stewardesa
BAN stały

Thirky, borze, ale Ty jesteś infantylna xD
I wieśniara taka, weź sobie załóż te skarpetki i kuboty i się nie przyznawaj xD
Stary 2016-05-26, 14:32   #2818
thirky
on tired little feet

Cytat:
Thirky, borze, ale Ty jesteś infantylna xD
I wieśniara taka, weź sobie załóż te skarpetki i kuboty i się nie przyznawaj xD

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

zabierzcie go.

Stary 2016-05-26, 14:36   #2819
201607040950
Konto usunięte

Thirky, ależ jesteś ambitna. Zasłużyłaś sobie na indywidualny pojazd!
Jak się z tym czujesz? Co zmieniło się w Twoim postrzeganiu świata po tym niezwykłym wyróżnieniu? Jak długo będziesz płakać nad tym, żeś prądu niegodna?
Stary 2016-05-26, 14:47   #2820
thirky
on tired little feet

Szok niedowierzanie, nie liczyłam na odzew od Pana, a tu jeszcze tak po prostu do mnie przemawia jak do mezczyzny, jakbym równa jemu była co za szlachetność, wspanialomyslnosc! to jest piękny dzień

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości