|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 |
BAN stały
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
A nie, nie zauważyłam Cię tam. Zalinkowałam tylko, gdzie możesz ponarzekać.
Żeby np. stewardesa nie myślała, że jest gupia, bo nie rozumi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2792 | |
on tired little feet
|
Cytat:
Przecież w zdaniu jeśli chodzi o przypadki to wystarczy zadać sobie w myślach pytania przypadków i wiadomo który do czego.
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-05-25 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2793 |
Konto usunięte
|
Top3 metody wychowywania kota:
1. Jeśli kot zesra się poza kuwetą to należy mu wcisnąć twarz w gówno to się oduczy. 2. Jeśli kot wskakuje na meble to należy go uderzyć zwiniętą gazetą. 3. Jeśli kot drapie, albo wchodzi do domu a powinien być polny, to należy go kopnąć. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- A to nie czaję w którym momencie mogłaś mieć jakiś problem z przydawką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2794 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2795 | |
on tired little feet
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Eh borze kto to?
![]() |
![]() |
#2796 |
Konto usunięte
|
Wszyscy. Tak wyglądało wychowywanie kota w 80% przypadków, które znam. Im dawniej tym więcej. A laski, które kiedyś tam, w zamierzchłej przeszłości miały tak doskonale wychowanego kota i w związku z tym wiedzą o nich wszystko. Zresztą jesteś jedną z nich "kot na blacie xD".
No chyba, że nigdy przenigdy nie zjadłaś nic niemytą ręką po podróży autobusem czy dotykaniu jakiejś publicznej klamki. Nigdy żadnego chipsa na mieście? ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- I to właśnie tak a'propos, bo Misio ( ![]() I tam też zaszła dedukcja: skoro jestem taka obrzydliwa, ale mnie całuje i nie leci się kąpać w lizolu, to to z pewnością mnie kocha ![]() Chyba, że to Mich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2797 |
on tired little feet
|
No kot na stole wybacz. Swojego zdejmowalam aż się nauczył a nie bilam, więc nie porównuj.
Jak ktoś chce to niech kot z nim śpi i nie wiem co jeszcze, ale po prostu rozumiem że to Amtemu facetowi to się nie podobało (do pewnego stopnia no potem był już idiota)
![]() |
#2798 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A do któregoż to stopnia rozumiesz wiązanie się z laską, która mieszka z kotem jak się ich samemu nie znosi i ma fobię? - bo od tego zaczął. Potem się mądrzył na temat tego jak ona powinna kota traktować i wychowywać. Następnie zamknął go na balkonie z którego przestraszony zachowaniem tego po*eba kot mógł wyskoczyć i zginąć albo się połamać. Niemota ewidentnie od samego początku była nastawiona na walkę ja vs. jej kot. Zmuszał ją do wywalania kota za drzwi. Jest agresywny. Histeryczny. Szantażował ją i zaczął wysnuwać żądania. Nie rozmawiał z nią tylko czekał, aż ona się dostosuje. No wybacz. Jeśli "po prostu rozumiesz" "do pewnego stopnia" cokolwiek z tego, co ten buc jej zaserwował, to no wybacz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2799 | |
on tired little feet
|
Cytat:
Ona się za to związała z facetem który nie lubi jej kota i nie akceptuje go, dla mnie to jakaś paranoja z obu stron. Nie mówię że to jej wina, ale można było uniknąć tego zamieszania i pożegnać go po pierwszych krzywych akcjach. ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Wcześniej, kota tata chciał mieć.
![]() |
![]() |
#2800 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A więc to nawet nie był Twój kot, a ojca. Nie tolerowałaś go i zdejmowałaś z powierzchni płaskich aż kot się nauczył, że go nie lubisz, a w międzyczasie zostałaś ekspertem od tresury? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2801 | |
on tired little feet
|
Cytat:
No jeeej, kot był nasz, bo mieszkał z nami wszystkimi, wszyscy go karmili nie tylko tata, ja też się z nim bawiłam, głaskałam, czesałam itd, parę razy nawet ze mną spał. Zdejmowany był przez wszystkich aż się nauczył że w kuchni się nie skacze, jak się chce poskakać to są meble albo na dwór można iść.
![]() |
![]() |
#2802 |
Konto usunięte
|
Załapałam się na tekst roku.
![]() Kieckę se kupiłam. Trochę przyciasna w cyckach, ale wcisnęłam (cycki, biustonosz się już nie zmieścił, ale ma taki symboliczny wszyty). Piętnaście sekund gapienia się na moje te-no i "A ty co? Poczułaś potrzebę pochwalenia się swoimi sukcesami życiowymi?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2803 | |
on tired little feet
|
Cytat:
Ale to na żywo było czy Skype? ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Ten aborcyjny wątek się zrobił obrzydliwy, co za babsko.
![]() |
![]() |
#2804 |
Konto usunięte
|
Akurat to nie misiu powiedział
![]() Znajoma mnie mijała, spojrzała, przystanęła i zakwitła. Aborcyjny zawsze był obrzydliwy. Nie odnoszę wrażenia, by pierwsza lepsza młoda idealistka bez pojęcia o niczym była w stanie przebić subtelnie rzucane pomysły Twojego ulubionego wizażanka o tym, żeby płody z gwałtu, kalekie i śniade skrobać przymusowo, żeby się wadliwe geny nie mnożyły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2805 | ||
on tired little feet
|
Cytat:
A to wybacz. Ale ciasto zrobilam, zakocham sie w sobie. Pomijam fakt że jest w nim kostka masła, 250 ml śmietanki, słoik masła orzechowego i szklanka cukru. A, no i dwie duze paczki oreo i polewa czekoladowa. Kahoko powinna mnie ![]() ![]() Cytat:
Już "wolę" chyba taka otwarta agresję i glupote niż to obrzydliwe zasłanianie się jakimiś dziwnymi wartościami. No i to że uważa się za lepszą bo ona by rodziła. ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Tak patrzę na te tatuaże, patrzę i już nie wiem ![]() Napis to chyba durny pomysł nie? W ogóle nie wiem co wybrać żeby było dla mnie tak samo fajne i za 10 i za 50 lat :c
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-05-25 o 22:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2806 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Po co tyle tego tłuszczu i cukru pchasz w jedno ciastko?! Przecież toto się nie robi lepsze od przeładowania składnikami ![]() Przecież jeśli to taka sama wielkość jak poprzednio prezentowane, to to jest wypiek jak na ostatnią drogę. Cytat:
Wolisz to, bo wolisz nie widzieć, co on robi, czy Twój sentyment do germanów obejmuje i sexy mundury wehrmachtu? ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
Najbardziej imponujący jaki ostatnio widziałam to "boner garage" ze strzałką w dół na bożenie. Takie epickie dzieło się bez wątpienia oprze próbie czasu i będzie budziło podobne emocje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2807 | ||
on tired little feet
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tamta proszę, maluszki wspiera materialnie, zgwałcone kobiety po głowach paca, dzieci niechciane rodzi. Wzór cnót. ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- A przypomniało mi się że w liceum był koleś który pracował w każde wakacje zbierając truskawki itd i odkładał kasę żeby po maturalnej kupić sobie idealna replikę munduru wehrmachtu. Nazbieral.
![]() |
![]() |
#2808 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() On to mi ze trzy psychoanalizy robił, ale sprowadzały się do stwierdzenia, że jestem oderwana od rzeczywistości i blachara. Cytat:
Żeby latać na rekonstrukcje, czy imprezy? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2809 | |
on tired little feet
|
Cytat:
Żeby przyjść na rozdanie świadectw i robić hajl hitla na przykład.
![]() |
![]() |
#2810 |
Zakorzenienie
|
Umieram. Moja praca mnie wykańcza. Wczoraj poszłam spać o 21. Teraz nie mogę do biura dojechać, to weszłam na wizaż. Oczywiście seksu zero, chyba że na śpioszka i ja nic o tym nie wiem. Możecie mi zrobić streszczenie, co mnie omineło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2811 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Wysłałam mamie kwiaty poczta Kwiatowa,mam nadzieję że dojdą na dzisiaj... w ogóle sąsiad naprzeciwko wywiesił flagę na dzień matki ![]()
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-05-26 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2812 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bosz, one dochodzą do wniosku po raz 758907543258908642269765, że som za mondre, a chopy lubio gupie, bo łatwo nimi manipulować. Mój rak dostał raka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2813 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() ![]() Myślałam ze Ty też. Uwielbiam ten wątek xd nieustanna dawka facepalmów
![]() |
![]() |
#2814 |
BAN stały
|
Ten wątek to w kółko ten sam rak:
1. -Dziewczyny, gdzie szukać? Na jakim portalu, w jakich miejscach? 2. -Ja byłam wszędzie - tu, tu i tu i wszędzie są albo nieudacznicy albo szukają seksa, beznadziejne te chłopy, w ogóle DZISIAJ to nie ma prawdziwych mężczyzn... - No, ja też trafiam tylko na takich albo takich. - Ja też. - Ja to w ogóle, znowu miałam straszną historię... - Nooooo, ty to masz PECHA, serio, hihihi. - Ja też jestem jakaś pechowa ![]() - Nie, to nie ty, to ci mężczyźni są beznadziejni, wszyscy fajni już zajęci ![]() - Albo szukają jakiejś miss i mają wymagania z kosmosu! 3. Tu wkracza G. i jego 658450609695675 postów na temat wyglądu. -No tak, wygląd ważny, ale przecież każdy ma swój gust, ja widzę tyle nieatrakcyjnych dziewczyn z przystojniakami, zresztą ważniejszy jest charakter. 4. - Ale dziewczyna nie może też być za mądra, bo faceci lubią głupie. - Tak, to dlatego jesteśmy same. 5. - A wiecie co? Ja to w ogóle już mam dosyć facetów i cieszę się, że jestem sama ![]() - Ja tak samo! Podoba mi się ten stan i nie chcę go zmieniać. Wczoraj byłam na randce, ale... - Moja dzisiejsza też porażka, już nigdy więcej żadnych randek! - Masz rację, ja już też mam dosyć i przecież wcale tego nie potrzebuję. Nawet, jakby mi się trafił książę, to i tak bym nie chciała. Tylko nie wiem czy w tej kolejności i czy czegoś nie pominęłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2815 |
on tired little feet
|
Prawda bardzo. Jeszcze moje ulubione "zasługujesz na coś więcej".
![]() |
#2816 |
Konto usunięte
|
Mądrze prawią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2817 |
BAN stały
|
Thirky, borze, ale Ty jesteś infantylna xD
I wieśniara taka, weź sobie załóż te skarpetki i kuboty i się nie przyznawaj xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2818 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- zabierzcie go.
![]() |
![]() |
#2819 |
Konto usunięte
|
Thirky, ależ jesteś ambitna. Zasłużyłaś sobie na indywidualny pojazd!
![]() Jak się z tym czujesz? Co zmieniło się w Twoim postrzeganiu świata po tym niezwykłym wyróżnieniu? Jak długo będziesz płakać nad tym, żeś prądu niegodna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2820 |
on tired little feet
|
Szok niedowierzanie, nie liczyłam na odzew od Pana, a tu jeszcze tak po prostu do mnie przemawia jak do mezczyzny, jakbym równa jemu była
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.