|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część III.
dzięki rachela pooglądam sobie te apc w GC
może masz rację, że te kulki są w czarnym... chyba mi sie coś pomieszało...
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem tylko i wyłącznie na poliki.
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#2854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam brązujące i dla mnie są bardzo dobre...Może na pierwszy tego typu kosmetyk się nadadzą, zobaczymy-aczkolwiek zasmuciła mnie trochę Twoja wypowiedz
|
|
|
|
|
#2855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hmmm to dziwne. Miałam te rozświetlające i na mojej skórze dawały tylko błysk, bez koloru. Może to zalezy od karnacji? Ja mam taką średnią i różu nie zauwazyłam - no... moze w minimalnej ilości. U mnie dawały tylko połysk
|
|
#2856 | |
|
Kasia o...
|
Cytat:
Ja własnie napaliłam się na 10 i 59 jak byłam w Douglasie więc trafiłaś w 10 z wyborem jednak boję się, że 10 jest dla mnie za bardzo ciepła, zwłaszcza najciemniejszy odcień bo wygląda jakby wpadał trochę w ciemne zloto- czy się mylę?A teraz z innej beczki, postanowilam zamieścić moje kosmetyki których, jak się okazało podczas robienia zdjęć mam bardzo mało w pierwszym wątku dodawałam już chyba ale od tego czasu dużo się zmieniło a raczej zmalało ale trudno i tak pokaże ![]() Pokazuję tylko kosmetyki których używam na bieżąco ![]() Na ostatniej fotce, która jest stara, są jeszcze dwie rzeczy których nie używam ale są na wymianę (to te z krppką) a przekreślonych już nie posiadam
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Katarina necisz mnie podwojnym brazerem, rzeczywiscie jasniutki i nie bardzo cieply? Jakie masz kolory Rhea, ten czarny to matowy Black? Ja mam chyba z 11 probek
Niestety te ciemne scieraja mi sie plackowato i brzydko to wyglada. W czasie robienia makijazu i chwile po, cudne ale zaraz potem tragedia i baza nic tu nie pomaga.
|
|
|
|
#2858 |
|
Kasia o...
|
Cześć Vril !!
![]() Ten brązer jest super, neutralny i mimo, że niby ma jakieś drobinki to ma ich tak mało, że są niezauważalne i można go użyać jak brązera w sumie zastanawiam się czy trchę ich nie dać na wymianę, bo jest ich dużo ![]() Ten najciemniejszy Rhea to sultry silver - ma dużo srebrnych drobinek.
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() A powiedz mi, czy tobie tez sie scieraja mineraly, czy dobrze trzymaja Tyle kolorow kusi ale jakosc niestety slaba, zwlaszcza tych ciemnych. Oststnio wyszedl mi nawet przyzwoity smoky przy uzyciu, raz Eggplant, a nastepnym razem Heather Dark ale po chwili mialam gole placki na powiekach ![]() Obejrze gdzies tego L'oreala, moze zastapi mi Sunkissed klinika. |
|
|
|
#2860 |
|
Kasia o...
|
Mnie się nie ściera ALE ciemnych używam głownie do robienia kreski więc trudno mi powiedziec jak by się wtedy sprawował - kiedy sprawdze jak nie będę wychodziła z domu
a używasz bazy?
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Si, Lumene
|
|
|
|
#2862 |
|
Zadomowienie
|
coś wątek przycichł..
wklejam swoje świąteczno-gwiazdkowe nabytki nie są jakoś szczególnie ogromne ale właśnie tych rzeczy potrzebowałam
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i czy Lash XL jest naprawdę dobrym tuszem? Ostatnio kupiłam Projectionista zamiast Lash XL a teraz już myślę nad kolejnym tuszem więc opinie mile widziane
|
|
#2864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm..podkład Isadory jest w zasadzie dla mamy ponieważ jest po 30 -tym roku życia więc ja go nie używam,chyba że na cienie pod oczami bo kolor jest akurat dla mnie w sam raz mama jest zadowolona a co do tuszu....właśnie..to jest mój drugi tusz Lash XL i powiem tak: chyba moje oczekiwania się zmieniły ponieważ ten leci na targowisko...owszem, nie kruszy się, kolor jest ładny ale jak dla mnie za mało podkreśla rzęsy...wiadomo, zależy czego kto oczekuje - ja kupiłam masterpiece max i z niego jestem zadowolona bardziej dla bardziej naturalnego makijażu myślę, że byłby b.dobry.
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm...ja właśnie słyszałam opinie o tym, że mocno podkreśla rzęsy. A czy on dobrze rozdziela rzęsy? Bo ja mam dość dużo i długich rzęs więc najładniej wygląda na nich tusz dobrze rozdzielający moje poplątane rzęski ![]() Muszę sie wreszcie przekonać do Masterpiece bo same pozytywy o nim słyszę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zarówno klasyczny złoty jak i czarny[w sumie jakiejś szczególnej różnicy nie widzę pomiędzy nimi].trzeba nauczyć się posługiwać tą szczoteczką i potem jest super dodam, że mam rzęsy bardzo podatne na sklejanie i mam na tym pkt fioła. 2000 calorie, masterpiece i Lash XL to są tusze, którymi jestem w stanie się pomalować bez nóżek owadów a jak Projectonist??pewno będę szukać dlaje absolutnego ideału dalej dlatego pytam
|
|
#2867 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny przepraszam że tu u was pytam ale nie ma sensu zakładania nowego wątku. Otóż wiecie może gdzie kupić można kosmetyki apc?
|
|
|
|
#2868 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2869 |
|
BAN stały
|
sluchaj jestem tu nowy
i nie pogniewal bym sie gdyba s mi powiedziala czy ogladasz marine
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Projektionist oceniam wysoko, ale na pewno nie jest idealny. Plusem jest lekkość rzęs i dość duże zagęszczenie. Ale raczej nadaje się do codziennego, lekkiego makijażu. Jeśli szukasz czegoś mocno podkreślającego rzęsy -to nie będziesz z niego zadowolona.
|
|
#2871 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mea culpa- powinnam użyć wyszukiwarki
|
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czyli się na ten nie skuszę.w sumie mam złe doświadczenia z tzw. wysoką półką, z Lancome i Chanel...ale może spróbuję Diora czy coś jak się moje finanse upłynnią
|
|
#2873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za pocieszenie Będę miała je pojutrze to wreszcie sama ocenię
|
|
|
|
|
#2875 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
w styczniu będę na bezcłówce więc już zbieram pieniądze..
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne zbiorki ![]()
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam moja mala aktualizacje.
2 maskary 1 eyeliner-brokatowy ![]() i kostki cieni z BS-kolor cieni wydzed bardzo realnie. Ze wszystkich kosmetyków jestem zadowolona.
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Zadomowienie
|
Pomadko,co to za maskara ta niebieska?
|
#2880 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() cos dawno nic sie nie wtracalam moze dlatego ze ostatnio postawilam bardziej na pielegnacje niz kolorowke ![]() ale.. prezentuje moje wczesnogrudniowe nabytki... tym razem dorwalam katalog avonu, i zainwestowalam w pudry a blyszczyki dostalam od mamy... ![]() poluje rowniez na kuleczki Arabian Glow, moze w koncu jakas promocja sie trafi na zdjeciu kuleczki o ktorych ostatnio byla mowa, ktore sa bardziej jak roz niz rozswietlacz oraz Arabian Glow puder rozswietlajacy prasowany ze zlotymi drobinkami |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

może masz rację, że te kulki są w czarnym... chyba mi sie coś pomieszało...

generalnie chodzi mi o rzecz bardziej uniwersalną. więc chyba gwiazdki?
a czy używała któraś z Was kulek rozświetlających Avonu? tych w granatowym pudełku...
Moim zdaniem tylko i wyłącznie na poliki.

Niestety te ciemne scieraja mi sie plackowato i brzydko to wyglada. W czasie robienia makijazu i chwile po, cudne ale zaraz potem tragedia i baza nic tu nie pomaga.

Tyle kolorow kusi ale jakosc niestety slaba, zwlaszcza tych ciemnych. Oststnio wyszedl mi nawet przyzwoity smoky przy uzyciu, raz Eggplant, a nastepnym razem Heather Dark ale po chwili mialam gole placki na powiekach