Byłe tableciary plotkary II - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-04, 19:00   #2851
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Nie, po prostu wynajmujemy mieszkanie i P. słusznie zauważył, że jak mały kotek nam pocharata ściany to przy wyprowadzce trzeba je będzie odnawiać i tyle. Więc czekamy na własne, co może niestety trochę potrwać
aha, no szkoda, ale to znaczy, ze kiedys bedziesz miec swojego ukochanego kotka

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 19:03   #2852
kina2807
Zakorzenienie

wlasnie sie zaczal moj teleturniej z piatoklasistami w roli glownej, a TZ zaraz wychodzi spod prysznica, wiec juz spadam z wizazu

trzymajcie sie dziewczynki, STOSUNKOWO milego wieczoru Wam i sobie zycze

Mąż i żona...
Stary 2008-02-04, 19:10   #2853
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
wlasnie sie zaczal moj teleturniej z piatoklasistami w roli glownej, a TZ zaraz wychodzi spod prysznica, wiec juz spadam z wizazu

trzymajcie sie dziewczynki, STOSUNKOWO milego wieczoru Wam i sobie zycze
Tobie też STOSUNKOWO miłego wieczoru Kiniu

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 20:00   #2854
gusia..
Rozeznanie

Asiu mi fryzurka bardzo się podoba i uważam, że lepiej Ci w niej niż w tej poprzedniej A jeżeli chodzi o kolor to możesz przyciemnić ale nie całkiem na czarno, tylko zostaw jakieś refleksy własnie czerwone

Kasiasiar trzymam za prace Tz.

Pomidorko zakupy faktycznie udane, tyle kosmetyków za taka cenę

Kinia miłego wieczorku z Tz

A ja wpadłam tylko na chwilkę. Dziś cały dzień boli mnie brzuszek wiec idę leżeć i odpoczywać. Troszkę się martwię ale na szczęście dzidzia kopie więc chyba z nią ok. W środę mam też wizytę u ginka to zobaczymy co tam się dzieje. Acha jutro też zaczynam szkołę rodzenia Super bo już nie mogłam się doczekać.
Miłego wieczorku wszystkim życzę
Stary 2008-02-04, 20:29   #2855
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
W OGÓLE oddzielnie (bo istnieje sam taki wyraz jak OGÓŁ)
W PORZĄDKU oddzielnie (bo istnieje sam taki wyraz jak PORZĄDEK)
NA PEWNO oddzielnie (zawsze zapamiętuję, że kończy się na "o" jak oddzielnie)
NAPRAWDĘ razem (bo to sam w sobie jest wyraz, inaczej kiedy mówisz np. Stawiam na prawdę -jako na wartość)
No to dałam wykład z języka polskiego
hehe dziekuje za lekcyjke
Stary 2008-02-04, 20:30   #2856
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie to rozwalilo, moj kot tez tak spi

Asiu wygladasz ekstra w tych wloskach i kolorek tez jest fajny, tzreba by go tylko troche odswierzyc

Kasiu mam nadzieje, ze TZ dostal te prace na brdzo dobrych warunkach
Kiniu bardzo dziekuje
Stary 2008-02-04, 20:41   #2857
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Asiu mi fryzurka bardzo się podoba i uważam, że lepiej Ci w niej niż w tej poprzedniej A jeżeli chodzi o kolor to możesz przyciemnić ale nie całkiem na czarno, tylko zostaw jakieś refleksy własnie czerwone

Kasiasiar trzymam za prace Tz.

Pomidorko zakupy faktycznie udane, tyle kosmetyków za taka cenę

Kinia miłego wieczorku z Tz

A ja wpadłam tylko na chwilkę. Dziś cały dzień boli mnie brzuszek wiec idę leżeć i odpoczywać. Troszkę się martwię ale na szczęście dzidzia kopie więc chyba z nią ok. W środę mam też wizytę u ginka to zobaczymy co tam się dzieje. Acha jutro też zaczynam szkołę rodzenia Super bo już nie mogłam się doczekać.
Gusiu dziekuje Ci bardzo za opinie
No to sie porobilo, wszyscy- lacznie z domownikami uwazaja, ze w tej fryzurze lepiej a ja sama zle sie w niej czuje.......M tez nie jest do niej przekonany hehe
zobaczymy, moze sie przyzwyczaje, narazie czuje sie troche jakby łyso
i mysle, ze chyba zrobie ja calkiem na czarno, bo prawde mowiac mam juz dosyc tego czerwonego. kobieta zmienna jest hihi

Gusiu to pisz nam co tam fajnego robicie w tej szkole rodzenia, mysle ze sporo nas tu zainteresowanych bedzie
Jak brzuszek boli to masz racje trzeba polozyc sie do lozeczka, trzymam kciukaski za srodowa wizyte u gina, wszystko bedzie dobrze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-04, 21:19   #2858
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
ciag dalszy
5. Załącznik 1300056
6. Załącznik 1300057
7. Załącznik 1300058
8. Załącznik 1300059

teraz jeszcze prosze o opinie czy mam przemalowac wlosy na czarno......
w tej chwili mam te czerwonawe takie jakies...
Asiu mi sie bardzo podobasz w tej fryzurce lepiej ci jak w tamtej poprzednieja kolorek hmm... w tym ci ładniej ale taki ciemny braz ale nie czarny tez by mógł byc
Cytat:
No, ale mój wraca dziś o 18.30 i gramy w karty
Julia, co ty gadasz że 14 jest jak szafa trzydrzwiowa? Proszę mojej szanownej pupki, która również 14 nosi, nie obrażać Ja tam zadowolona jestem, a P. twierdzi, że nikt takich bioderek jak ja nie mam. Więc bez narzekania, pupa do góry i dumnie się z nią obnosić a nie marudzić
kurcze to ja szafa 3 dzwiowa normalnie bo nosze 42 ale juz zaczynalam sie ledwo w niego miescic
Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
nie mam centymetra, chyba przezornie, obszuklalam caly flat. wiec nie wiem ile mam
wiem ze mam o jedna faldke za duzo, ale jak ladnie brzuch wciagne to nawet tz sie dziwi ze taka szczupla sie robie. dobre co?

ja mowie o swojej 14 jako uk, na pl to chyba 42? bo jak 44 to ja ode na watek dieta drastyczna
ja taka dietke stosuje heh
Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Coś mi wizaz świruje

Dziewczyny trzymajcie kciuki .TZ idzie zaraz na roamowę w sprawie pracy.Jego firma sie niedługo stąd zwija więc on chce bezpośrednio pracowac u Norków.Norki też go chca wiec zawołali go na rozmowę i chcą go przechwycić.Problem jest w tym, ze bedą musieli za TZ zapłacic karę 50tys zł(za to, ze odszedł do firmy dla której wcześniej jego firma pracowała). No i problem w tym, ze Norki pewnie beda chcieli te puieniadze sobie odliczyć z przyszłych zarobków TZ . I jak zaproponują mu jakieś śmieszne pieniadze to TZ się nie zgodzi A więc trzymajmy kciuki zeby z kasa było ok
no to kciuki za TZ i pracke:kc iuki:
Cytat:
Kobietki, a to moje dzisiejsze zdobycze Zapłaciłam za wszystko... 12,50!!! Masakra, co nie? Moja bratowa jeszcze lepiej się obłowiła

Te zdjęcia przedstawiają te same kosmetyki, tylko z dwóch ztron fotki robiłam. A to małe niebieskie w pudełeczku to puder sypki, rewelacyjny
swietne te malowidełka
Cytat:
Dziekuję Asiu. A jak wygladaja kluski sląskie?? To inaczej pyzy??? Na pewno będą smaczne
ja osobiście nie przepadam za tym mówie na to mordokleiki hehe no ale jak juz to z ciemnym sosikiem tylko nie lubie tłuszczu i tłustego wogule
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 22:01   #2859
cerisecerise
BAN stały

emilko ja nie chce stosowac zadnych drastycznych diet ze wzgledu na to, ze moe zafasolkowac. nie poswiece zdrowia czy przyszlosci dziecka tylko po to zeby ladniej wygladac, choc zle sie czuje z soba ostatnio
moze powinnam sie poruszac, pobiegac, po prostu pocwiczyc. tylko mnie to sie nie chceeeeee
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 00:32   #2860
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane kolezanki,nadrobilam wszystko a swoja droga to ladnie naprodukowalyscie tych ploteeczek

Mykam do lozeczka jutro mam wolne to z Wami posiedze na wizazyku ale najpierw wizyta u fryca mnie czeka
Dobranoc wszystkim papap

Witam nowa kolezanke Julie

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 00:34   #2861
Pomidora
Zakorzenienie

Hehe, Kachulko, widzę, że ty też nie śpisz Czyżby bezsenność cię dopadła?
My po grze i znowu z bratową przegrałyśmy Ale już się na rewanż umówiliśmy, musimy sie odegrać
Julka, życzę naprawdę szybkiego zafasolkowania Mnie z kolei dziś myśl o dzidzi wzięła, mimo, że próbowałam odsunąć. P. stwierdził, że już niedługo starania, bo za trochę ponad rok. A dla mnie to jest AŻ trochę ponad rok Ja chciałabym już teraz Ale najpierw się lekarz kłania, ale boję się iść Pierwszy raz mam takiego stracha, że nawet do recepcji boję się zbliżyć. Beznadziejnie, nie wiem, czy się wybiorę.

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-05, 01:35   #2862
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, Kachulko, widzę, że ty też nie śpisz Czyżby bezsenność cię dopadła?
My po grze i znowu z bratową przegrałyśmy Ale już się na rewanż umówiliśmy, musimy sie odegrać
Julka, życzę naprawdę szybkiego zafasolkowania Mnie z kolei dziś myśl o dzidzi wzięła, mimo, że próbowałam odsunąć. P. stwierdził, że już niedługo starania, bo za trochę ponad rok. A dla mnie to jest AŻ trochę ponad rok Ja chciałabym już teraz Ale najpierw się lekarz kłania, ale boję się iść Pierwszy raz mam takiego stracha, że nawet do recepcji boję się zbliżyć. Beznadziejnie, nie wiem, czy się wybiorę.
He he Pomidorko ja juz dawno mialam do lozeczka zmykac ale jak zwykle sie zaczytalam i zasiedzialam na necie a rano musze wstac,juz widze jak bede chodzic i pol dnia ziewac hihi

Pomidorko ja po poronieniu mialam odczekac pol roku tak mi lekarze radzili i tez myslalam ze to tyyyyyyyyyle czasu a juz minelo mi 8 miesiecy i nawet nie wiem kiedy to zlecialo,nie boj sie kochana isc do lekarza to dla Twojego dobra ,napewno Ci nie zaszkodzi a pomoze i bedzie wszystko dobrze.

Ja mam caly czas mysli o dzidzi i to juz chyba blokuje moja psychike normalnie a jeszcze dzisiaj sie naczytalam o dzieciach to juz bym chciala odrazu ale niestety w moim przypadku tak odrazu sie nie da

Teraz to juz naprawde zmykam

Dobranoc kochane raz jeszcze,pewnie z samego rana Kasiasiarek sie przywita jako pierwsza wiec tradycja nadal pozostaje,ja ostatnia Kasia pierwsza hihih papapa

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-05, 05:37   #2863
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Dobranoc kochane raz jeszcze,pewnie z samego rana Kasiasiarek sie przywita jako pierwsza wiec tradycja nadal pozostaje,ja ostatnia Kasia pierwsza hihih papapa

No to żeby tradycji stało sie zadość... WITAJCIE kobietki

Dziękujemy za trzymanie TZ dostał dość dobra stawke.Teraz tylko pozostaje czekać aż napiszą mu kontrakt.I wtedy zaczyna sie żegnać ze stara pracą. A to może byc cieżkie.W najlepszym wypadku dadzą mu 3 miesieczne wypowiedzenie.Tylko wtedy moga go trzymac albo w Polsce te 3 miesiące albo wysłac np do Bułgarii A ja tu samusieńka bym musiała wtedy być. No i może tak być, że bedą kazali mu płacić te 50tys lub do sadu pracy go podadzą:confuse d:
Ale nie ma co gdybać

Ach trzeba bedzie samochód kupić zeby jakos sie poruszać po tych pustkowiach. Troche to nieplanowany wydatek No ale najwyzej przesuniemy na póxniej wszelkie prace zwiazane z wyposażaniem mieszkanka
No i mieszkanie trzeba bedzie inne znaleźć, i internet oddać Jak ja to przeżyję

Kachulko mam nadzieje, ze pokażesz nam się w nowej fryzurce

Miłego dnia
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 06:51   #2864
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękujemy za trzymanie TZ dostał dość dobra stawke.Teraz tylko pozostaje czekać aż napiszą mu kontrakt.I wtedy zaczyna sie żegnać ze stara pracą. A to może byc cieżkie.W najlepszym wypadku dadzą mu 3 miesieczne wypowiedzenie.Tylko wtedy moga go trzymac albo w Polsce te 3 miesiące albo wysłac np do Bułgarii A ja tu samusieńka bym musiała wtedy być. No i może tak być, że bedą kazali mu płacić te 50tys lub do sadu pracy go podadzą:confuse d:
Ale nie ma co gdybać

Ach trzeba bedzie samochód kupić zeby jakos sie poruszać po tych pustkowiach. Troche to nieplanowany wydatek No ale najwyzej przesuniemy na póxniej wszelkie prace zwiazane z wyposażaniem mieszkanka

Miłego dnia

Kasiu najgorsze to chyba to oddanie internetu bo wizaz uzalerznia i my tez ale zawsze jest jakies wyjście wiec dobrze bedzie zobaczysz

ja dzis znowu zajrze do was po południu bo w pracy duzo do roboty jest.
nowy telefonik juz troche poznałam, choć wdrażam sie powoli, musze sobie jeszcze jakis futerał kupic bo nie lubie niszczyc telefonów.

Miłego dnia i do po południa.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 07:19   #2865
kasiasiar
Zakorzenienie

Miłego dnia Nikitko
Stary 2008-02-05, 08:00   #2866
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Gusiu trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok

ale fajnie masz zta szkola rodzenia, opowiadaj nam tu co jakis czas jak to wyglada w praktyce
Cytat:
Ale nie ma co gdybać

Kasiu ciesze sie, ze nasze kciukaski pomogly i TZ dobra stawke dostal, teraz bedziemy trzymac kciuki, zeby go nie wyslali do zadnej Bulgarii, no i zeby z kasa wyszlo Wam jak najlepiej, aha no i jeszcze o internet bedziemy trzymac kciuki, zebys na =m gdzies nie uciekla
Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
nowy telefonik juz troche poznałam, choć wdrażam sie powoli, musze sobie jeszcze jakis futerał kupic bo nie lubie niszczyc telefonów.
Nikitko milego dnai w pracy i do zobaczenia pozniej na wizazu
fajnie, ze z telefonikiem juz coraz bardziej obeznana jestes, ja to lubie takie nowe gadzety, ale zanim dojde co i jak, to tez sporo czasu mija
teraz wlasnie z TZtem rozgryzamy nowe radio do samochodu, zazyczyl sobie takie, gdzie wszystko ustawia sie takim pokretlem/joystickiem i nie mozemy dojsc na razie co i jak, ale przynajmniej swietnie gra nam w samochodzie, taki czysty dzwiek, bez porownania ze starym radiem

Mąż i żona...
Stary 2008-02-05, 09:50   #2867
kachula27
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Kasiu fajnie ze Tz prace dostal teraz tylko trzymac kciuki aby nie robili problemow w poprzedniej pracy

Nikitko fajnie ze telefonik sie podoba

Kinus Wam rowniez zcze szybkiego rozpracowania radyjka

Mykam kochane papa milego dnia

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-05, 09:59   #2868
kina2807
Zakorzenienie

Kachulko ale Ty dzisiaj szybciutka, jak pershing normalnie

milego dzionka Ci zycze

Mąż i żona...
Stary 2008-02-05, 10:21   #2869
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny,

ja mam dobry humor dzis i samopoczucie tez.
Wczoraj bylam na zajeciach w szkole, i nie zaluje, ze sie zapisalam, poznalam 2 polki, nawet fajne kobietki. Tak wiec na tyle ile sily mi pozwola, bede chodzic 2 razy w tyg na 18 do 20 na kursik. Ile zdolam tyle zrobie, ale przynajmniej mam kontakt z ludzmi no i bedzie mobilizacja do nauki.

Wczoraj bylam padnieta po poludniu, myslalam, ze sie nie wywloke z domu, ale jak juz wstalam po malym odpoczynku i sie zebralam, to potem na zajeciach nawet nie bylam zmeczona.

Nie moge juz sie doczekac wizyty u lekarza....jak to jest skonstruowane, ze mamusie od samego poczatku zamartwiaja sie o swoje skarby. Ja tez jestem ciekawa ja moj babel sie ma.

Pomidorko, pytalas o samochod. To jest Ford Focus C-max, taki van rodzinny, a kolorek srebrny, w sumie tak jak chcielismy, bo podobaly nam sie czarne i srebrne, wiec nie jest zle.
W przyszlym tygodniu odbieramy, przetestujemy w drofze do polski, bo za 3 tygodnie bedziemy jechac po moich rodzicow.

Ja musze zaraz skoczyc do sklepu, trzeba cos na obiad kupic. Chyba zrobie dzis spaghetti.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-05, 10:29   #2870
kasiasiar
Zakorzenienie

Witaj Madziu

Gratuluję dobrego samopoczucia i humorku
Stary 2008-02-05, 10:34   #2871
Mijalea
Zakorzenienie

Mezatko, zapomnialam, dopisac, ze bardzo fajna masz fryzurke

Moze trudno ci sie przyzwyczaic, bo wloski sa krotsze, ale jak dla mnie ladnie

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 10:41   #2872
mezatka07
Zakorzenienie

Dziewczynki musze Wam cos napisac zanim skoncze Was czytac bo znowu zapomne
otoz kilka dni temu rozmawialismy z M o tym, ze potrzebne nam biurko pod komputer itp bo zle tak lezec/siedziec z laptopem na kolanach..
stwierdzilismy, ze kupimy jak sie przeprowadzimy do nowego domu

w niedziele poszlismy z psem do parku i naszla nas mysl, zeby pojsc znalezc dom, ktory ostatnio ogladal nasz kolega... poszlismy z drugiej czesci parku, domu nie znalezlismy ale tak patrzymy........ a tam biurko stoi stan praktycznie idealny takie biale hehe (tutaj ludzie robia takie wystawki przed domami, mozna znalezc np TV, lodowke itd wszystko doslownie) M poszedl zapytac czy moze sobie wziasc to biurko i rzeczywiscie bylo do wziecia
troche klopotu mielismy z doniesieniem tego do domu, ale jest ok

fajny mielismy zbieg okolicznosci.......

pozniej poszlismy do fryzjera, a nastepnie do kosciola i po drodze rozmawialismy o tym, ze powinnismy zajac sie czyms czego nam nikt nie odbierze, bo np kasa nie powinna byc taka wazna i kto wie, moze za kilka lat to co zarobimy nie bedzie mialo zadnej wartosci............
stwierdzilismy, ze powinnismy zaczac rozwijac sie duchowo i ogolnie siebie- swoje umiejetnosci itp bo kazdy czlowiek dostal od Boga jakies zdolnosci

i kolejny zbieg okolicznosci..........bo w kosciele mowili doslownie o tym samym hahah

ale najlepsze jest na koncu
wracalismy z kosciola spacerkiem (bylo ciemno) az tu M w pewnym momencie kopnal cos dziwnego na chodniku, bylo czarne, wiec nie wiedzielismy co to jest....... wzial do reki a to wygladalo jak powiedzmy podluzna waska torebka damska..................o tworzyl to a to zaczelo sie rozwijac...... wiecie co tam znalazl???????
3 pieluchy dla niemowlaka- nieuzywane oczywiscie, chusteczki papierowe i takie plastikowe pudeleczko z chusteczkami nawilzajacymi.........
moj M uznal to za znak
w okolicy nie bylo zywego ducha, wiec zabral to "cos" ze soba.........

to byl zabawny dzien hehe
Stary 2008-02-05, 10:45   #2873
kina2807
Zakorzenienie

Asiu same znaki, niezla historyjka, normalnie jak z jakiegos filmu

Madziu to ekstra samochodzik kupiliscie, mi tez wlasnie takie rodzinne sie podobaja

Mąż i żona...
Stary 2008-02-05, 10:46   #2874
kasiasiar
Zakorzenienie

Asiu trzymam kciuki zeby i to ostatnie spełniło się w najblizszym czasie

U nas też sa wystawki

Mojemu TZ też się czesto spełniają takie marzenia-przepowiednie.
Stary 2008-02-05, 10:56   #2875
mezatka07
Zakorzenienie

Kinus super, ze radyjko pieknie brzdaka
no to niezle Tz sobie wymyslil z tym joystickiem (nie wiem jak to napisac) ale faceci lubia sie tak pobawic, podlubac hehe

Cytat:

Dziękujemy za trzymanie TZ dostał dość dobra stawke.Teraz tylko pozostaje czekać aż napiszą mu kontrakt.I wtedy zaczyna sie żegnać ze stara pracą. A to może byc cieżkie.W najlepszym wypadku dadzą mu 3 miesieczne wypowiedzenie.Tylko wtedy moga go trzymac albo w Polsce te 3 miesiące albo wysłac np do Bułgarii A ja tu samusieńka bym musiała wtedy być. No i może tak być, że bedą kazali mu płacić te 50tys lub do sadu pracy go podadzą
Ale nie ma co gdybać

Miłego dnia
Tradycja zostala zachowana
Ale teraz KAsiu zmian w Waszym zyciu bedzie, nudzic to Wy sie nie bedziecie zobaczysz, dacie sobie rade, bo jestescie razem we wszystkim
I gratulacje dla TZta rozrywany chlopak jest

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Kasiu najgorsze to chyba to oddanie internetu bo wizaz uzalerznia i my tez ale zawsze jest jakies wyjście wiec dobrze bedzie zobaczysz

Miłego dnia i do po południa.
Nikitko to niech dzien w pracy mija szybciuuuuutko i wracaj do nas pedem a telefonik taki tajemniczy jeszcze hehe, po malu go rozgryziesz
Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,

ja mam dobry humor dzis i samopoczucie tez.
Wczoraj bylam na zajeciach w szkole, i nie zaluje, ze sie zapisalam, poznalam 2 polki, nawet fajne kobietki. Tak wiec na tyle ile sily mi pozwola, bede chodzic 2 razy w tyg na 18 do 20 na kursik. Ile zdolam tyle zrobie, ale przynajmniej mam kontakt z ludzmi no i bedzie mobilizacja do nauki.

Wczoraj bylam padnieta po poludniu, myslalam, ze sie nie wywloke z domu, ale jak juz wstalam po malym odpoczynku i sie zebralam, to potem na zajeciach nawet nie bylam zmeczona.

Nie moge juz sie doczekac wizyty u lekarza....jak to jest skonstruowane, ze mamusie od samego poczatku zamartwiaja sie o swoje skarby. Ja tez jestem ciekawa ja moj babel sie ma.

Pomidorko, pytalas o samochod. To jest Ford Focus C-max, taki van rodzinny, a kolorek srebrny, w sumie tak jak chcielismy, bo podobaly nam sie czarne i srebrne, wiec nie jest zle.
W przyszlym tygodniu odbieramy, przetestujemy w drofze do polski, bo za 3 tygodnie bedziemy jechac po moich rodzicow.

Ja musze zaraz skoczyc do sklepu, trzeba cos na obiad kupic. Chyba zrobie dzis spaghetti.
o Madziu to milego wyjazdu do Polski a czy tam tez odwiedzisz lekarza czy juz tu wystarczy??
trzymamy kciuki za Twoje usg i tez sie nie mozemy doczekac nowych wiesci jak sie bobas ma
Super, ze masz udany dzien i zycze tez udanego wieczoru przy przepysznym spaghetti

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Mezatko, zapomnialam, dopisac, ze bardzo fajna masz fryzurke

Moze trudno ci sie przyzwyczaic, bo wloski sa krotsze, ale jak dla mnie ladnie
Dziekuje Madziu kobietki szokujecie mnie czasem hehe

Kachulka koniecznie musisz nam wkleic fotke po wizycie u fryzjera
Stary 2008-02-05, 11:01   #2876
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu same znaki, niezla historyjka, normalnie jak z jakiegos filmu

Madziu to ekstra samochodzik kupiliscie, mi tez wlasnie takie rodzinne sie podobaja
no jak z filmu to brzmi, sami bylismy zszokowani tego dnia i sie ciagle smialismy dziwne rzeczy sie dzieja...........

a jak maz kopnal ta jakby torbe z pieluchami...... ja szlam dalej, nie mialam pojecia co tam jest i w sumie nie chcialam wiedziec........
zastanawialam sie po co on to podnosi........
ale on ciekawski kopnal cos dziwnego i musial zobaczyc co jest w srodku
a tam pieluchy
Stary 2008-02-05, 11:05   #2877
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Tradycja zostala zachowana
Ale teraz KAsiu zmian w Waszym zyciu bedzie, nudzic to Wy sie nie bedziecie zobaczysz, dacie sobie rade, bo jestescie razem we wszystkim
I gratulacje dla TZta rozrywany chlopak jest
No własciwie to póki kontraktu podpisanego nie ma to ja jeszcze sie nie cieszę.Poza tym próbuje znaleźć jesszcze inną pracę.Jak by mu sie udało, to wtedy byśmy się musieli przeprowadzić do Kristiansand.Duże miasto, więc ceny wyższe ale i wiecej ludzi, sklepów, życia. I wieksza tolerancja dla obcokrajowców bo jest ich w maistach więcej. I ja bym sie baaardzo cieszyła rzuciłabym tą głupią pracę w kąt z wielka przyjemnością, choć liczę się z tym, że nową pracę w dużym mieście też by było trudno znaleźć..
Ja moje kochane teraz pracuję jakieś 15h tygodniowo a w kontrakcie mam 37,5h. Nieźle nie????? I nikogo nie obchodzi z pracy czy ja mam pieniądze na jedzenie i rachunki, czy nie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-05, 11:07   #2878
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu trzymam kciuki zeby i to ostatnie spełniło się w najblizszym czasie

U nas też sa wystawki

Mojemu TZ też się czesto spełniają takie marzenia-przepowiednie.
dzieki KAsiu
ja trzymam kciuki, zeby sie wogole spelnilo
juz chyba mniej mi zalezy na czasie niz wczesniej (tzn bardzo bym chciala teraz, nie mowie, ze zmienilam zdanie) ale czuje, ze czeka mnie leczenia troche...........
aktualnie czekam na testy owulacyjne, maja przyjsc dzis badz jutro

Nie wiedzialam, ze u Was tez sa wystawki
My mamy jeszcze stolik z wystawki- maz podczas mojego wyjazdu do Polski go odremontowal starl papierem sciernym, polozyl jakas paste, pomalowal lakierem i stol jak nowy, bardzo ladny i bardzo przydatny

To zycze, zeby Tz-towi spelnialo sie jak najwiecej jego marzen- przepowiedni
Stary 2008-02-05, 11:08   #2879
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
No własciwie to póki kontraktu podpisanego nie ma to ja jeszcze sie nie cieszę.Poza tym próbuje znaleźć jesszcze inną pracę.Jak by mu sie udało, to wtedy byśmy się musieli przeprowadzić do Kristiansand.Duże miasto, więc ceny wyższe ale i wiecej ludzi, sklepów, życia. I wieksza tolerancja dla obcokrajowców bo jest ich w maistach więcej. I ja bym sie baaardzo cieszyła rzuciłabym tą głupią pracę w kąt z wielka przyjemnością, choć liczę się z tym, że nową pracę w dużym mieście też by było trudno znaleźć..
Ja moje kochane teraz pracuję jakieś 15h tygodniowo a w kontrakcie mam 37,5h. Nieźle nie????? I nikogo nie obchodzi z pracy czy ja mam pieniądze na jedzenie i rachunki, czy nie
jejku Kasiu to nie za dobrze, w takim razie trzymam kciuki, zeby ta druga praca czekala na Twojego TZta i zebys Ty takze znalazla jakas fajna prace w nowym miescie, teraz ta niepewnosc najgorsza, ale zobaczysz, ze wszystko Wam sie ulozy

Mąż i żona...
Stary 2008-02-05, 11:10   #2880
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
no widze, ze ciezko strasznie tam
tutaj to chociaz problemow takich z praca nie ma
nie mowie, ze nie ma konkurencji- szczeglnie na lepsze stanowiska, bo przyjezdza duzo osob wyksztalconych ze swietnym angielskim
Kasiu a czemu wybraliscie akurat Norwegie??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości