![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
wlasnie sie zaczal moj teleturniej z piatoklasistami w roli glownej
![]() ![]() trzymajcie sie dziewczynki, STOSUNKOWO milego wieczoru Wam i sobie zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Rozeznanie
|
Asiu mi fryzurka bardzo się podoba i uważam, że lepiej Ci w niej niż w tej poprzedniej
![]() ![]() Kasiasiar trzymam ![]() Pomidorko zakupy faktycznie udane, tyle kosmetyków za taka cenę ![]() Kinia miłego wieczorku z Tz ![]() A ja wpadłam tylko na chwilkę. Dziś cały dzień boli mnie brzuszek wiec idę leżeć i odpoczywać. Troszkę się martwię ale na szczęście dzidzia kopie więc chyba z nią ok. W środę mam też wizytę u ginka to zobaczymy co tam się dzieje. Acha jutro też zaczynam szkołę rodzenia ![]() Miłego wieczorku wszystkim życzę ![]()
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to sie porobilo, wszyscy- lacznie z domownikami uwazaja, ze w tej fryzurze lepiej a ja sama zle sie w niej czuje.......M tez nie jest do niej przekonany hehe ![]() zobaczymy, moze sie przyzwyczaje, narazie czuje sie troche jakby łyso ![]() i mysle, ze chyba zrobie ja calkiem na czarno, bo prawde mowiac mam juz dosyc tego czerwonego. ![]() ![]() Gusiu to pisz nam co tam fajnego robicie w tej szkole rodzenia, mysle ze sporo nas tu zainteresowanych bedzie ![]() Jak brzuszek boli to masz racje trzeba polozyc sie do lozeczka, trzymam kciukaski za srodowa wizyte u gina, wszystko bedzie dobrze ![]()
![]() |
#2858 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
BAN stały
|
emilko ja nie chce stosowac zadnych drastycznych diet ze wzgledu na to, ze moe zafasolkowac. nie poswiece zdrowia czy przyszlosci dziecka tylko po to zeby ladniej wygladac, choc zle sie czuje z soba ostatnio
moze powinnam sie poruszac, pobiegac, po prostu pocwiczyc. tylko mnie to sie nie chceeeeee |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane kolezanki,nadrobilam wszystko a swoja droga to ladnie naprodukowalyscie tych ploteeczek
Mykam do lozeczka jutro mam wolne to z Wami posiedze na wizazyku ale najpierw wizyta u fryca mnie czeka Dobranoc wszystkim papap Witam nowa kolezanke Julie
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Hehe, Kachulko, widzę, że ty też nie śpisz
![]() My po grze i znowu z bratową przegrałyśmy ![]() ![]() Julka, życzę naprawdę szybkiego zafasolkowania ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pomidorko ja po poronieniu mialam odczekac pol roku tak mi lekarze radzili i tez myslalam ze to tyyyyyyyyyle czasu a juz minelo mi 8 miesiecy i nawet nie wiem kiedy to zlecialo,nie boj sie kochana isc do lekarza to dla Twojego dobra ,napewno Ci nie zaszkodzi a pomoze i bedzie wszystko dobrze. ![]() ![]() Ja mam caly czas mysli o dzidzi i to juz chyba blokuje moja psychike normalnie a jeszcze dzisiaj sie naczytalam o dzieciach to juz bym chciala odrazu ale niestety w moim przypadku tak odrazu sie nie da ![]() ![]() Teraz to juz naprawde zmykam Dobranoc kochane raz jeszcze,pewnie z samego rana Kasiasiarek sie przywita jako pierwsza wiec tradycja nadal pozostaje,ja ostatnia Kasia pierwsza hihih papapa
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to żeby tradycji stało sie zadość... WITAJCIE kobietki ![]() ![]() ![]() Dziękujemy za trzymanie ![]() ![]() ![]() Ale nie ma co gdybać Ach trzeba bedzie samochód kupić zeby jakos sie poruszać po tych pustkowiach. Troche to nieplanowany wydatek ![]() ![]() No i mieszkanie trzeba bedzie inne znaleźć, i internet oddać ![]() ![]() ![]() ![]() Kachulko mam nadzieje, ze pokażesz nam się w nowej fryzurce ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu najgorsze to chyba to oddanie internetu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja dzis znowu zajrze do was po południu bo w pracy duzo do roboty jest. nowy telefonik juz troche poznałam, choć wdrażam sie powoli, musze sobie jeszcze jakis futerał kupic bo nie lubie niszczyc telefonów. Miłego dnia i do po południa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia Nikitko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajnie masz zta szkola rodzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() fajnie, ze z telefonikiem juz coraz bardziej obeznana jestes, ja to lubie takie nowe gadzety, ale zanim dojde co i jak, to tez sporo czasu mija ![]() teraz wlasnie z TZtem rozgryzamy nowe radio do samochodu, zazyczyl sobie takie, gdzie wszystko ustawia sie takim pokretlem/joystickiem i nie mozemy dojsc na razie co i jak ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Kasiu fajnie ze Tz prace dostal teraz tylko trzymac kciuki aby nie robili problemow w poprzedniej pracy Nikitko fajnie ze telefonik sie podoba Kinus Wam rowniez zcze szybkiego rozpracowania radyjka Mykam kochane papa milego dnia
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
Kachulko ale Ty dzisiaj szybciutka, jak pershing normalnie
![]() milego dzionka Ci zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,
ja mam dobry humor dzis i samopoczucie tez. Wczoraj bylam na zajeciach w szkole, i nie zaluje, ze sie zapisalam, poznalam 2 polki, nawet fajne kobietki. Tak wiec na tyle ile sily mi pozwola, bede chodzic 2 razy w tyg na 18 do 20 na kursik. Ile zdolam tyle zrobie, ale przynajmniej mam kontakt z ludzmi no i bedzie mobilizacja do nauki. Wczoraj bylam padnieta po poludniu, myslalam, ze sie nie wywloke z domu, ale jak juz wstalam po malym odpoczynku i sie zebralam, to potem na zajeciach nawet nie bylam zmeczona. Nie moge juz sie doczekac wizyty u lekarza....jak to jest skonstruowane, ze mamusie od samego poczatku zamartwiaja sie o swoje skarby. Ja tez jestem ciekawa ja moj babel sie ma. Pomidorko, pytalas o samochod. To jest Ford Focus C-max, taki van rodzinny, a kolorek srebrny, w sumie tak jak chcielismy, bo podobaly nam sie czarne i srebrne, wiec nie jest zle. W przyszlym tygodniu odbieramy, przetestujemy w drofze do polski, bo za 3 tygodnie bedziemy jechac po moich rodzicow. Ja musze zaraz skoczyc do sklepu, trzeba cos na obiad kupic. Chyba zrobie dzis spaghetti. |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Witaj Madziu
![]() Gratuluję dobrego samopoczucia i humorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Mezatko, zapomnialam, dopisac, ze bardzo fajna masz fryzurke
![]() Moze trudno ci sie przyzwyczaic, bo wloski sa krotsze, ale jak dla mnie ladnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki musze Wam cos napisac zanim skoncze Was czytac bo znowu zapomne
![]() otoz kilka dni temu rozmawialismy z M o tym, ze potrzebne nam biurko pod komputer itp bo zle tak lezec/siedziec z laptopem na kolanach.. stwierdzilismy, ze kupimy jak sie przeprowadzimy do nowego domu ![]() w niedziele poszlismy z psem do parku i naszla nas mysl, zeby pojsc znalezc dom, ktory ostatnio ogladal nasz kolega... poszlismy z drugiej czesci parku, domu nie znalezlismy ale tak patrzymy........ a tam biurko stoi ![]() ![]() ![]() troche klopotu mielismy z doniesieniem tego do domu, ale jest ok fajny mielismy zbieg okolicznosci....... pozniej poszlismy do fryzjera, a nastepnie do kosciola i po drodze rozmawialismy o tym, ze powinnismy zajac sie czyms czego nam nikt nie odbierze, bo np kasa nie powinna byc taka wazna i kto wie, moze za kilka lat to co zarobimy nie bedzie mialo zadnej wartosci............ stwierdzilismy, ze powinnismy zaczac rozwijac sie duchowo i ogolnie siebie- swoje umiejetnosci itp bo kazdy czlowiek dostal od Boga jakies zdolnosci ![]() i kolejny zbieg okolicznosci..........bo w kosciele mowili doslownie o tym samym hahah ale najlepsze jest na koncu ![]() wracalismy z kosciola spacerkiem (bylo ciemno) az tu M w pewnym momencie kopnal cos dziwnego na chodniku, bylo czarne, wiec nie wiedzielismy co to jest....... wzial do reki a to wygladalo jak powiedzmy podluzna waska torebka damska..................o tworzyl to a to zaczelo sie rozwijac...... wiecie co tam znalazl??????? 3 pieluchy dla niemowlaka- nieuzywane oczywiscie ![]() moj M uznal to za znak ![]() w okolicy nie bylo zywego ducha, wiec zabral to "cos" ze soba......... to byl zabawny dzien hehe ![]()
#2873 |
Zakorzenienie
|
Asiu same znaki
![]() ![]() Madziu to ekstra samochodzik kupiliscie, mi tez wlasnie takie rodzinne sie podobaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
Asiu trzymam kciuki zeby i to ostatnie spełniło się w najblizszym czasie
U nas też sa wystawki ![]() Mojemu TZ też się czesto spełniają takie marzenia-przepowiednie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | ||||
Zakorzenienie
|
Kinus super, ze radyjko pieknie brzdaka
![]() no to niezle Tz sobie wymyslil z tym joystickiem (nie wiem jak to napisac ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale teraz KAsiu zmian w Waszym zyciu bedzie, nudzic to Wy sie nie bedziecie ![]() ![]() ![]() I gratulacje dla TZta rozrywany chlopak jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymamy kciuki za Twoje usg i tez sie nie mozemy doczekac nowych wiesci jak sie bobas ma ![]() Super, ze masz udany dzien i zycze tez udanego wieczoru przy przepysznym spaghetti ![]() Cytat:
![]() ![]() Kachulka koniecznie musisz nam wkleic fotke po wizycie u fryzjera ![]() ![]()
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak maz kopnal ta jakby torbe z pieluchami...... ja szlam dalej, nie mialam pojecia co tam jest i w sumie nie chcialam wiedziec........ zastanawialam sie po co on to podnosi........ ale on ciekawski kopnal cos dziwnego i musial zobaczyc co jest w srodku a tam pieluchy ![]()
![]() |
#2877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja moje kochane teraz pracuję jakieś 15h tygodniowo a w kontrakcie mam 37,5h. Nieźle nie????? I nikogo nie obchodzi z pracy czy ja mam pieniądze na jedzenie i rachunki, czy nie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja trzymam kciuki, zeby sie wogole spelnilo ![]() juz chyba mniej mi zalezy na czasie niz wczesniej (tzn bardzo bym chciala teraz, nie mowie, ze zmienilam zdanie ![]() aktualnie czekam na testy owulacyjne, maja przyjsc dzis badz jutro ![]() Nie wiedzialam, ze u Was tez sa wystawki ![]() My mamy jeszcze stolik z wystawki- maz podczas mojego wyjazdu do Polski go odremontowal ![]() ![]() To zycze, zeby Tz-towi spelnialo sie jak najwiecej jego marzen- przepowiedni ![]()
![]() |
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj to chociaz problemow takich z praca nie ma nie mowie, ze nie ma konkurencji- szczeglnie na lepsze stanowiska, bo przyjezdza duzo osob wyksztalconych ze swietnym angielskim ![]() Kasiu a czemu wybraliscie akurat Norwegie?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.