Maturzyści 2009 cz. III :) - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-22, 22:31   #2851
shewa
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Pamietajcie przy tabelkach że musicie odejmowac 5 cm i zaokrąglać w dół
Czyli przy 73 pod biustem i 81 w to bym stawiała na 65B/C ( na poczatku C mogłoby byc przyduze ale potem migracja pewnie by zrobiła swoje) 70A zapewne bardzo szybko by sie rozciagneło.

Mnie całe zycie panie ekspedientki upychały w 75A. Wiecie jaka to rozpacz była jak 75 A na mnie latało? Matko boska miseczka A była na mnie za duża!
Napomkne tylko że pod biustem mam 64-66 cm Faktycznie 75A idealne W biuscie 79-82.
Nosiłam 70B pozniej, oczywiscie jak sie dowiedziałam o całej akcji z dobieraniem staników to wszystko mnie drażniło, zaczeło sie zwężanie.
Wczoraj dostałam moje 2 pierwsze staniki w rozmiarze 65C Efekt? Zakochałam sie normalnie Nigdy nie pomyślałabym ze moj biust moze wyglądać AŻ TAK dobrze w zwykłym, mieciutkim staniku. Jestem mile zaskoczona.
Chociaz ja powinnam mieć 60DD, ale... ciezko znaleźć. Chcąc nie chcąc biust mam mały, a wiekszosc tych w tym rozmiarze to już bardzo zabudowane, szyte jakby na duzy biust.
Ale radze sobie zwezaniem całkiem dobrze No i teraz mam moje dwie 65'tki
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 22:32   #2852
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

ja się zmierzyłam i mi wyszło 80A
A zawsze kupuję 80B
ehhh...

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 22:35   #2853
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alexia09 Pokaż wiadomość
ja się zmierzyłam i mi wyszło 80A
A zawsze kupuję 80B
ehhh...
Jestes pewna? Odjełaś te 5 cm?
Skoro kupujesz 80B i jest ci dobre to 80A nie moze byc lepsze. Tabelki to tylko sugerowany rozmiar Skoro 80B jest ci dobre to 80A pewnie by cie uwierało
Stary 2008-12-22, 22:45   #2854
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Jestes pewna? Odjełaś te 5 cm?
Skoro kupujesz 80B i jest ci dobre to 80A nie moze byc lepsze. Tabelki to tylko sugerowany rozmiar Skoro 80B jest ci dobre to 80A pewnie by cie uwierało

Ej musicie sobie coś zle mierzyć, bo o to własnie chodzi zeby zmniejszyc obwód a zwiększyć miseczkę a nie na odwrót!

prosze oto kilka przydatnych linków:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
http://besame.blox.pl/2007/02/Stanik...radnikowo.html

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 22:50   #2855
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
Ej musicie sobie coś zle mierzyć, bo o to własnie chodzi zeby zmniejszyc obwód a zwiększyć miseczkę a nie na odwrót!

prosze oto kilka przydatnych linków:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
Ten kalkulator jest chyba najlepszy

Ja jeszcze zasugeruje żeby sprobowac wpisac tez cm mniej lub wiecej i zobaczyc czy nie jestesmy na granicy.
Ja jak wpisze 80 to mam B a jak 81 to C
Stary 2008-12-22, 22:52   #2856
kasiencja
Pani Buka

czyli czyli że wg tabelki wyszło mi 70/75 B to powinnam nosić 65C czy jak? :O

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 23:04   #2857
xxboo
Zakorzenienie

mi w kalkulatorze wyszedł rozmiar polski 70D, D?! Chyba się utopie;D

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-22, 23:06   #2858
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
czyli czyli że wg tabelki wyszło mi 70/75 B to powinnam nosić 65C czy jak? :O
skorzystaj sobie z tego kalkulatora.
Dla przykładu: ja wpisuje 65 i 95 wychodzi mi
rozmiar brytyjski 60GG (28GG)

ale to jest wszystko orientacyjnie. Ja mierzyłam ok.10 biustonoszy i tylko jedna 60 nie była zaciasna. W dodatku miseczki różnią się w zależności od producenta
i w rzeczywistości dobrze leżały staniki 65GG/H

Stary 2008-12-22, 23:10   #2859
kasiencja
Pani Buka

no tak. wszystkie moje staniki mają obwód 75. przydałoby się, żeby były węższe... wg tego kalkulatora wychodzi mi 65D, o mój Boże

Stary 2008-12-22, 23:21   #2860
xxboo
Zakorzenienie

to jest jakieś....dziwne, całe życie kupowałam 75B a teraz dowiaduje się o jakiś niestworzonych rzeczach
Już nic z tego nie rozumiem

PEDAGOG

Stary 2008-12-23, 07:41   #2861
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość
Hmm.
Pod biustem 73, w biuscie 81.
Czyli co, 75C? czy 75B?
Na moje to jest 65C (30C). Czy obwód 80 nie lata Ci dookoła?
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 07:45   #2862
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mini007 Pokaż wiadomość
Na moje to jest 65C (30C).
zgadzam sie

Stary 2008-12-23, 08:45   #2863
Anuu
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nareszcie na swoim kompie

Co do facetów to ja się wolę nie wypowiadać, bo ostatnio jestem w tych sprawach beznadziejna i rady nie widzę

A jeśli chodzi o staniki to się z czystej ciekawości zmierzyłam to mi wyszło kompletnie bez sensu, bo miseczka jest w tej tabeli A a ja zawsze noszę B i jest ok.
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 09:37   #2864
nicRu
maszyna, nie człowiek

http://besame.blox.pl/resource/miseczki__za_male.GIF no jakby zrobili zdjęcie 70A na mnie, dokąłdnie taki sm obrazek. No to ja wiem co będę robić w przyszłym tygodniu :P
Stary 2008-12-23, 09:37   #2865
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alexia09 Pokaż wiadomość
Albo osobisty psycholog
o tak.
ostatnio stwierdziłam, że jestem głupia. no ale, kurcze.. zakochałam się w totalnym palancie.. niby wiem(nawet nie niby bo wiem) jaki on jest na prawdę, ale nie dociera to do mnie do środka co ja w nim widzę ile nocy przeryczałam przez niego, z dzisiejszą włącznie.. znowu mnie ignoruje i się nie odzywa.. zastanawia mnie tylko jedna rzecz: po co mi robi nadzieję? mówiłam mu żeby mi powiedział wprost, że nic z tego, ale on nie. i na czym stoję już k**wa, już nie wiem
od tego czasu odkąd się znamy poznałam 2 facetów, na prawdę świetnych, prawie, że ideałów ale ja do nich nic a nic..
i tak myślę, że daję sobie siana z facetami, chyba jeszcze nie dorosłam do tego, żeby być z kimś na poważnie no chyba, żebym się zakochała mocno tak jak w tym co pisałam o nim wyżej. dobra kończę, wybaczcie musiałam się 'wygadać'

dzisiaj pobudka o 6:33 a o 6:50 wyjazd na zakupy z rodzicami zbierałam się szybko jak struś pędziwiatr
łososie zakupione mniam i kupiłam też buty zimowe, więc mam już w czym chodzić

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-23, 09:54   #2866
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
o tak.
ostatnio stwierdziłam, że jestem głupia. no ale, kurcze.. zakochałam się w totalnym palancie.. niby wiem(nawet nie niby bo wiem) jaki on jest na prawdę, ale nie dociera to do mnie do środka co ja w nim widzę ile nocy przeryczałam przez niego, z dzisiejszą włącznie.. znowu mnie ignoruje i się nie odzywa.. zastanawia mnie tylko jedna rzecz: po co mi robi nadzieję? mówiłam mu żeby mi powiedział wprost, że nic z tego, ale on nie. i na czym stoję już k**wa, już nie wiem
od tego czasu odkąd się znamy poznałam 2 facetów, na prawdę świetnych, prawie, że ideałów ale ja do nich nic a nic..
i tak myślę, że daję sobie siana z facetami, chyba jeszcze nie dorosłam do tego, żeby być z kimś na poważnie no chyba, żebym się zakochała mocno tak jak w tym co pisałam o nim wyżej. dobra kończę, wybaczcie musiałam się 'wygadać'

dzisiaj pobudka o 6:33 a o 6:50 wyjazd na zakupy z rodzicami zbierałam się szybko jak struś pędziwiatr
łososie zakupione mniam i kupiłam też buty zimowe, więc mam już w czym chodzić
Chyba jesteś moją bratnią duszą
(co wcale mnie nie cieszy, bo przeżywasz to co ja, a to jest straszne i nie chciałabym aby inny byli w takiej zagmatwanej sytuacji)

(po)maturzystka '09

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 10:08   #2867
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja chyba też nie dorosłam do facetów. Mówię to, bo sobie zdałam ostatnio sprawę z tego, jak ja strasznie lubię dominować. Moje musi być ostatnie słowo w kłótni, to ja łapię za rękę, ja musze postawić na swoim, ja powiem, ja zrobię, ja to i ja tamto. I jak mi sie podoba jakiś facet to właśnie taki, który potrafi nade mną zapanować i mnie zdominować. Chyba mi się w mózgu od tej nauki poprzestawiało...
Doszłam do wniosku, że teraz po nocach będę mysleć o sukience na 100dniowkę, a nie o tym co we mnie jest tak zj***, że uniemożliwia mi interakcję :P (Boże, jakich ja słów zywam )
Stary 2008-12-23, 10:11   #2868
Renia90
Zakorzenienie

ja sobie przeklnęłam, ale dziś idę do spowiedzi ... :P

nic mi się już nie chce jakiś leń mnie dopadł.. kurcze musiałabym zacząć powtarzać z biologii albo lektury(o zgrozo ).. w święta nie będzie czasu bo tu do rodziny to tu, to tam, w sb na 18-nastkę do koleżanki u której zostaję do niedzieli, potem znów jadę gdzieś do rodzinki, no a od pon znów jazdy bo w środe egzamin

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

i jeszcze tutaj!
Stary 2008-12-23, 10:15   #2869
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
mi w kalkulatorze wyszedł rozmiar polski 70D, D?! Chyba się utopie;D
hmm coś jakiś dziwny ten kalkulator Bo ja zawsze nosze 70C i jest optymalnie a tu mi wychodzi że powinnam nosić 65D xD D!

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-23, 10:16   #2870
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja ostatnio za dużo przeklinam, dziewczyna nie powinna być tak.. wulgarna jak ja. I tak agresywna :P No to mam postawnowienie na Nowy Rok: nie rpzeklinac i nie zostawiać na ludziech śladów moich łapek ^^'

xxboo, może dobrze Ci wyszło? Tlyko trudno sprawdzić, bo znaleźć w Polsce 65D to sukces. Miałam ostatnio ochotę trzeonąć koleżanke w głowę, jak jej pani w sklepie zaproponowała 70B zamiast 75A. Nawet przymierzyć nie chciała, bo ona wie lepiej, biustu nie ma (w porównaniu z emną to ona jest jak Pamela Anderson XD).

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2008-12-23 o 10:19 Powód: dopisek xD
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 10:26   #2871
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuu Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi o staniki to się z czystej ciekawości zmierzyłam to mi wyszło kompletnie bez sensu, bo miseczka jest w tej tabeli A a ja zawsze noszę B i jest ok.
No tak, ale A czy B to żaden rozmiar, jeszcze kwestia cyferki 'przed'.

nicRu, pewnie nie ma, skoro sobie go uparcie rozsmarowuje po klatce piersiowej :P
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 10:36   #2872
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2 Pokaż wiadomość
hmm coś jakiś dziwny ten kalkulator Bo ja zawsze nosze 70C i jest optymalnie a tu mi wychodzi że powinnam nosić 65D xD D!
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość

xxboo, może dobrze Ci wyszło? Tlyko trostatnio za dużo przeklinam, dziewczyna nie powinna być tak.. wulgarna jak ja. I tak agresywna :P No to mam postawnowienie na Nowy Rok: nie rpzeklinac i nie zostawiać na ludziech śladów moich łapekudno sprawdzić, bo znaleźć w Polsce 65D to sukces. Miałam ostatnio ochotę trzeonąć koleżanke w głowę, jak jej pani w sklepie zaproponowała 70B zamiast 75A. Nawet przymierzyć nie chciała, bo ona wie lepiej, biustu nie ma (w porównaniu z emną to ona jest jak Pamela Anderson XD).
No ale 70D z tym że 70 to może być ok bo zazwyczaj kupuję 75 i zapinam się np na ostatnie zapięcie, ale kupuje miseczki B, a gdzie tam z B do D? Kawał drogi
Zaciekawiłyście mnie tymi stanikami

PEDAGOG

Stary 2008-12-23, 10:54   #2873
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Napisane przez LifeIsSoSad Pokaż wiadomość
a może się źle zmierzyłas ?
ale wiesz co ja kiedys tez zyłam w przekonaniu ze mam 75c , co prawda byłam wtedy z deka grubsza więc miałam wiekszy biust, no ale w koncu sie okazalo ze to 70B i naprawde jest wygodnie.
Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Pamietajcie przy tabelkach że musicie odejmowac 5 cm i zaokrąglać w dół
Czyli przy 73 pod biustem i 81 w to bym stawiała na 65B/C ( na poczatku C mogłoby byc przyduze ale potem migracja pewnie by zrobiła swoje) 70A zapewne bardzo szybko by sie rozciagneło.

Mnie całe zycie panie ekspedientki upychały w 75A. Wiecie jaka to rozpacz była jak 75 A na mnie latało? Matko boska miseczka A była na mnie za duża!
Napomkne tylko że pod biustem mam 64-66 cm Faktycznie 75A idealne W biuscie 79-82.
Nosiłam 70B pozniej, oczywiscie jak sie dowiedziałam o całej akcji z dobieraniem staników to wszystko mnie drażniło, zaczeło sie zwężanie.
Wczoraj dostałam moje 2 pierwsze staniki w rozmiarze 65C Efekt? Zakochałam sie normalnie Nigdy nie pomyślałabym ze moj biust moze wyglądać AŻ TAK dobrze w zwykłym, mieciutkim staniku. Jestem mile zaskoczona.
Chociaz ja powinnam mieć 60DD, ale... ciezko znaleźć. Chcąc nie chcąc biust mam mały, a wiekszosc tych w tym rozmiarze to już bardzo zabudowane, szyte jakby na duzy biust.
Ale radze sobie zwezaniem całkiem dobrze No i teraz mam moje dwie 65'tki
Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
No ale 70D z tym że 70 to może być ok bo zazwyczaj kupuję 75 i zapinam się np na ostatnie zapięcie, ale kupuje miseczki B, a gdzie tam z B do D? Kawał drogi
Zaciekawiłyście mnie tymi stanikami
Hmm. Mi z kalkulatora wyszło 65C... W to już prędzej jestem w stanie uwierzyć... Hmm. Zabiłyscie mi ćwieka! Jak będę szukać stanika na studniówkę, to zdecydowanie sprawdzę, jak to liczenie ma się do wygody.

A do wszystkich płaczących przez facetów - Nowy Rok idzie, może przyniesie coś dobrego, więc uszy do góry.

Idę z powrotem do krojenia, cebula (i piekące oczy) już za mną, czas na góóóórę pieczarek...
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-12-23, 10:59   #2874
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba też nie dorosłam do facetów. Mówię to, bo sobie zdałam ostatnio sprawę z tego, jak ja strasznie lubię dominować. Moje musi być ostatnie słowo w kłótni, to ja łapię za rękę, ja musze postawić na swoim, ja powiem, ja zrobię, ja to i ja tamto. I jak mi sie podoba jakiś facet to właśnie taki, który potrafi nade mną zapanować i mnie zdominować. Chyba mi się w mózgu od tej nauki poprzestawiało...
Doszłam do wniosku, że teraz po nocach będę mysleć o sukience na 100dniowkę, a nie o tym co we mnie jest tak zj***, że uniemożliwia mi interakcję :P (Boże, jakich ja słów zywam )
o dokładnie, ja do nich nie dorosłam i tak, jak wszędzie mówią, że faceta powinno się traktować jak małęgo chłopca, czasem podwyższać jego ego, chwalić, to ja zazwyczaj robię na odwrót:P poza tym zbyt kłótliwa chyba jestem i czepiam się o rzeczy, które powinnam ignorować i na odwrót.

Cytat:
Ja ostatnio za dużo przeklinam, dziewczyna nie powinna być tak.. wulgarna jak ja. I tak agresywna :P No to mam postawnowienie na Nowy Rok: nie rpzeklinac i nie zostawiać na ludziech śladów moich łapek ^^'
mam podobnie jeśli chodzi o ilość przeklinania może się oduczę w końce:P
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 10:59   #2875
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość
Hmm. Mi z kalkulatora wyszło 65C... W to już prędzej jestem w stanie uwierzyć... Hmm. Zabiłyscie mi ćwieka! Jak będę szukać stanika na studniówkę, to zdecydowanie sprawdzę, jak to liczenie ma się do wygody.

A do wszystkich płaczących przez facetów - Nowy Rok idzie, może przyniesie coś dobrego, więc uszy do góry.

Idę z powrotem do krojenia, cebula (i piekące oczy) już za mną, czas na góóóórę pieczarek...
Własnie mi przypomniałaś że powinnam się zająć myciem okien, odkurzaniem i krojeniem sałatki, jak mi się nie chce

PEDAGOG

Stary 2008-12-23, 13:29   #2876
kasiencja
Pani Buka

u mnie jest niby ok z TŻ-tem, ale on jest starszy, i czasem mi się wydaje, że może za wcześnie wpakowałam się w taki poważny związek... mimo to strasznie, strasznie mi na nim zależy, a problem w tym, że nie wiem, co będzie po mojej maturze najfajniej byloby zamieszkać razem, ale to nie będzie takie proste... a ja raczej wyjadę daleko, dalej niż 100km, a on powiedział, że taki związek na odległość nie ma sensu...

w ogóle ostatnio ciągle się martwię, stresuję przyszłością bliższą, dalszą. mam straszne zmiany nastrojów i w ogóle nie czuję tych świąt. mama namawia mnie do pójścia do spowiedzi, ale ja nie chcę... nie wiem nawet co powiedzieć, bo ostatnio Kościół mnie odstrasza... poza tym boję się, że mój prezent dla TŻ-ta (kalendarz i rękawiczki) okaże się niewypałem i w ogóle... bu.

przepraszam za to smęcenie

Stary 2008-12-23, 13:31   #2877
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie jest niby ok z TŻ-tem, ale on jest starszy, i czasem mi się wydaje, że może za wcześnie wpakowałam się w taki poważny związek... mimo to strasznie, strasznie mi na nim zależy, a problem w tym, że nie wiem, co będzie po mojej maturze najfajniej byloby zamieszkać razem, ale to nie będzie takie proste... a ja raczej wyjadę daleko, dalej niż 100km, a on powiedział, że taki związek na odległość nie ma sensu...

w ogóle ostatnio ciągle się martwię, stresuję przyszłością bliższą, dalszą. mam straszne zmiany nastrojów i w ogóle nie czuję tych świąt. mama namawia mnie do pójścia do spowiedzi, ale ja nie chcę... nie wiem nawet co powiedzieć, bo ostatnio Kościół mnie odstrasza... poza tym boję się, że mój prezent dla TŻ-ta (kalendarz i rękawiczki) okaże się niewypałem i w ogóle... bu.

przepraszam za to smęcenie
Ja chciałam wyjechać na studia do Krakowa ale zostaję w Katowicach TŻ chce iść na polibudę tak więc tez tu na miejscu więc nie mamy takiego problemu.
Chociaż znam wiele osób które są w związkach na odległość i są szczęśliwi

ja się boję że longsleeve który mam dla TŻta będzie za mały!

PEDAGOG

REKLAMA
Stary 2008-12-23, 13:39   #2878
Renia90
Zakorzenienie

koniec siedzenia na dupie i nic nie robienia!
zabieram się za notatki z bio. z ekologii, bo moja klasa jej nie przerabiała a na maturce jest z niej kilka zadań i szkoda by było stracić pkt.. tak więc zaczynam robić notatki, żeby było się z czego uczyć

i jeszcze tutaj!
Stary 2008-12-23, 13:42   #2879
kasiencja
Pani Buka

ano widzisz. też bym tak chciała problem w tym, że chciałabym wyjechać, bo tu na miejscu nie ma raczej satysfakcjonujących mnie studiów... rodzina by mnie zabiła zresztą bo wiedzą że stać mnie na dużo lepsze uczelnie

najbliżej mam do Wawy i Lublina, ale w stolicy jest masakra z mieszkaniem i kasą, a w Lublinie... no jakoś nie.

TŻ jest natomiast na drugim roku na tutejszej uczelni, na trzeci mógłby co prawda przenieść się na zaoczne, a potem zacząć coś innego, ale u niego też jest problem z kasą

wiem, że są pary, które widują się rzadko, ale przecież do domu przyjeżdzałabym najczęściej raz w miesiącu na weekend, więc co to jest...... nie no w naszym przypadku taka opcja odpada :/

Stary 2008-12-23, 13:47   #2880
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
ano widzisz. też bym tak chciała problem w tym, że chciałabym wyjechać, bo tu na miejscu nie ma raczej satysfakcjonujących mnie studiów... rodzina by mnie zabiła zresztą bo wiedzą że stać mnie na dużo lepsze uczelnie

najbliżej mam do Wawy i Lublina, ale w stolicy jest masakra z mieszkaniem i kasą, a w Lublinie... no jakoś nie.

TŻ jest natomiast na drugim roku na tutejszej uczelni, na trzeci mógłby co prawda przenieść się na zaoczne, a potem zacząć coś innego, ale u niego też jest problem z kasą

wiem, że są pary, które widują się rzadko, ale przecież do domu przyjeżdzałabym najczęściej raz w miesiącu na weekend, więc co to jest...... nie no w naszym przypadku taka opcja odpada :/
To do jakiego miasta chcesz iść na studia? Ja idę na uczelnie prywatną i tak, ale takiego kierunku nie znalazłam w krakowie dlatego zostaję tutaj i niestety.... będe mieszkać z mamą i jej narzeczonym

PEDAGOG

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości