Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 08:52   #2851
cobra115
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

ivonka aj em łif ju Będzie dobrze Uwierz w siebie!!
Stary 2010-01-12, 08:55   #2852
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

cześć Dziewczyny!!!

przyszłam się przywitać. w miarę Was czytałam, ale nie jestem w stanie teraz odpowiedzieć, bo już tyle się przewinęło, że nie wiem co i komu

dzisiaj mam wolne, ale chcę się uczyć ładnie.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 08:59   #2853
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
ivonka aj em łif ju Będzie dobrze Uwierz w siebie!!
Cobra dzięki Sama ostatnio miałaś stresa przy zszukaniu nowej pracy, więc wiesz jak to jest.
Boje się najbardziej tego, że nigdzie nie będą potrzbowac asystenta. A jak gdzieś się załapę to czy Prezzes rozwiąże ze mną umowę za porozumieniem stron

Niunia ucz się ucz

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

No to zmykam się szykowac
Miłego dnia Kochane

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 09:22   #2854
cobra115
Zakorzenienie

ivona wiem co mówię nie ma sensu się denerwować (Ale wiem że to ciężkie do wykonania)

Zmykam z netu, bo p. Prezes już przyszła, za chwile zaczną przychodzić na te rozmowy, więc muszę poudawać że pracuję:P
Tzn. na razie czytam Romcia i Julke po angielsku
Stary 2010-01-12, 09:49   #2855
T'ai
Zakorzenienie

Połaziłam rano po mieście, musiałam zaliczyć ZUS i przy okazji zrobiłam spacer

I byliśmy po 8 u księdza, ale kazał przyjść w październiku. Szkoda bo ja już chciałabym mieć załatwione. Ale trafiliśmy na proboszcza to z nami pogadał chwilkę.
I czekają nas nauki albo w Wielkim Poście albo dopiero we wrześniu

Dottta ja nie wiem jaki mam typ figury . Rozmiar taki sam u góry jak i na dole mniej więcej i mam kobiecą talię i biodra, ale chude nogi.
A ty chcesz przy 175 mieć 55 kg Ja mam 160 i tyle ważę i jestem w miarę zadowolona

RNG cudna suknia
Stysik jak odwoziłam siostrę jesienią na busa to też mnie śniadanie w macu rozczarowało, ale chociaż frytki były dostępne
Iwona masz 1 miesiąc okres wypowiedzenia i powodzenia
Honolinka ładne, a dla rodziców co przygotowaliście?

Wczoraj zjedliśmy kolację z teściową. I wiem że P miał urodziny ale mi się nastrój popsuł bo nie podoba mi się coraz bardziej jak teściowa ze mną rozmawia. No przykro mi się zrobiło choć P mówi że ona nie jest złośliwa tylko taki ma sposób mówienia...

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

a tak w ogóle gaduły to przegoniłyście PM 2010
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 09:49   #2856
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ehhh.. te dziecinne marzenia.. ja chyba nigdy nie chciałam być fryzjerką... jak miałam 6-9 lat to miałam taki plastikowy strój pielęgniarki i po osiedlu latałam tak przebrana i chłopaków straszyłam sztuczną strzykawką... chyba sie marzenie spełniło...
hehe no widzisz a ja marzylam kiedys zeby pracowac w sklepie z iuchami ;P i chcialam byc modelką, DJ'ką i to chyba tyle
Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki dosc dlugo mnie nie bylo bo az caly weekend a wy tyle naskrobalyscie ze szok
Niestety nie mam teraz czasu nawet zagladac bo jakis strasznie nerwowy czas na uczelni nagle musze naskrobac 10 konspektow najlepiej na wczoraj poza tym musze na momencie zalatwic praktyki i to juz bo od piatku zaczynaja sie ferie u mnie w miescie i nie bedzie kiedy a ja jetem w czarje d.............
Normalnie nie wiem w co rece wlozyc
łoooo ale sobie ponarzekalam chwila relaksu!!!!!!!!!
bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez RNG Pokaż wiadomość
hehe, no hamburgery dodaja centymetrow najwyzej w pasie -bleee - , a ja chce takie ladne kobiece biodra
to Ci oddam troche moich
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

i apropo kciukow-trzymajcie jutro za mnie bo mam rozprawe z tym moim co mnie dopuscic do testu nie chce i za test przy okazji,co?: prosi:

Cytat:
Napisane przez MALENSTWO84 Pokaż wiadomość
widzialam to- jest miażdżąco boskie

no to popatrzcie jeszcze na to http://www.youtube.com/watch?v=s436f0jc9AY ostatnio z TZ em buszowalismy po youtube i wylukalismy perełkę:P
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Jestem już w domu i biorę się za nadrabianie.
Jeśli chcecie się pośmiać, polecam => http://www.youtube.com/watch?v=lB8HX...esh+div-r-1-HM
leżę
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16408209]T'ai pytałaś o podziękowania dla gości. Wybraliśmy takie-> http://www.allegro.pl/item875163504_...dla_gosci.html białe bez personalizacji tylko z ładnym wierszykiem. Czekam właśnie na przesyłkę.
Wiele z Was pyta jak dzidziuś-chyba dobrze. Zbliżamy się powoli do końca I trymestru. USG mam 18 stycznia. Będzie to moje pierwsze USG i już się doczekac nie mogę! Już coraz mniej mam mdłości i coraz rzadziej odwiedzam toaletę żeby zwrócic. Brzucholka jeszcze nie ma jako takiego. Ja sie czuje dobrze,tylko ciagle bym spała,ale to podobno dobre jest.
No i chyba tyle.[/QUOTE]
ooo Milo Cie znow widziec na wątku hihi juz sie nie moge doczekac az zdasz relacje z USG

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 09:57   #2857
karolinusienka
Zakorzenienie

[QUOTE=sonek;16406765]
Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
I znów mam 10 stron w plecy

Wczoraj byłam u ortodontki i bolą mnie dziś zęby Ale dostałam też dobrą wiadomość, że pod koniec marca będę miała założony cały dół I mówiła, że już zęby bardzo dużo się przesunęły jak na mój wiek Następna wizyta dopiero 22 lutego, więc w sumie dobrze, że wczoraj mocno mi naciągnęła aparat

Zazdroszczę postępów.U mnie w sprawie aparatu nareszcie się ruszyło. Dzisiaj załozyłam gumki, bo aparat bede miała już za 10 dni Wiem, że to kropelka w morzu, ale bardzo się cieszę, że zaczynam realizować cos, co od ponad 10 lat chodziło mi po głowieI pomyśleć, że akurat perspektywa pięknego uśmiechu na ślubie zmobilizowała mnie do szybkiego podjęcia ciężkich kroków ku realizacji marzeń
ciesze sie, ze w koncu bedziesz miala caly aparacik
powiem ci, ze moim marzeniem tez byly proste zeby i zaluje troszke, ze tak pozno sie wzielam za ich prostowanie, ale przynajmniej niebawem zdejmuje

a wczoraj mielismy
1rok i 5 miesiecy
do slubu

czyli dzisiaj z górki hehehe a jutro (13go)bedzie miesiac od zareczyn a 14go bedzie 11 miesiecy razem same okazje do swietowania hehhee
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 10:49   #2858
MiciaKicia
Zakorzenienie

Stary 2010-01-12, 11:07   #2859
bambusiek
Zakorzenienie

Dzień dobry PMeczki

Na razie tylko się przywitam

Czuję się dokładnie tak: , a do 19 w pracy
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 11:08   #2860
karolinusienka
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

kurka az tak dziwnie jak tutaj sie nic nie dzieje
Stary 2010-01-12, 11:09   #2861
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

kurka az tak dziwnie jak tutaj sie nic nie dzieje
noooo dziwnie dziwnie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 11:22   #2862
karolinusienka
Zakorzenienie

hmm moze ja snie, ze tutaj nic sie nie dzieje

prosze o uszczypniecie
Stary 2010-01-12, 11:26   #2863
T'ai
Zakorzenienie

zgadzam się...to jakieś nienormalne
Stary 2010-01-12, 11:29   #2864
niunia32
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=wo1XYrQ5N38

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 11:38   #2865
Kociak85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
A wogole dziewczyny robicie wesele jednodniowe czy z poprawinami?My zarezerwowalismy na jednodniowe ale teraz tak mysle o poprawinach zeby gdzies zrobic bo tam chca niewiele mniej za os jak za pierwszy dzien wiec za duzo by kasy poszlo .... jak Wy rozwiazujecie ten problem?
My raczej będziemy też rezerwować na jeden dzień. Poprawiny być może będą robione na działce letniskowej moich rodziców (sami to zaproponowali). Ale to jeszcze trzeba się będzie zastanowić czy organizacyjnie damy radę zrobić to na działce. A jak nie, to na sali bo to jest kwestia 20-25 zł od osoby i można domówić później.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
I czekają nas nauki albo w Wielkim Poście albo dopiero we wrześniu
No ja wynalazłam już takie nauki, co odbywają się tylko w jeden weekend Takie będą mi najbardziej pasować, ale to jeszcze nie teraz

A ja dzisiaj znowu leniuchuję. A raczej przeglądam strony fotografów itd. Muszę się zastanowić w czym mam iść na rozdanie dyplomów, które mam w piątek. Jakoś nic odpowiedniego w szafie nie mam
Kociak85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 11:40   #2866
cobra115
Zakorzenienie

Jej dobrze że ja nie muszę przeprowadzać rozmów z tymi potencjalnymi pracownikami
Padłabym ze śmiechu albo rozstrzelała co niektórych
Stary 2010-01-12, 11:49   #2867
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
No ja wynalazłam już takie nauki, co odbywają się tylko w jeden weekend Takie będą mi najbardziej pasować, ale to jeszcze nie teraz

A ja dzisiaj znowu leniuchuję. A raczej przeglądam strony fotografów itd. Muszę się zastanowić w czym mam iść na rozdanie dyplomów, które mam w piątek. Jakoś nic odpowiedniego w szafie nie mam
to fajnie
u nas 10 spotkań
koleżanka to obeszła i po znajomości załatwiła że nie musiała chodzić, ale co tam damy radę
Stary 2010-01-12, 12:02   #2868
madziares25
Zadomowienie

Cześć dziewczynki, przepraszam, że dopiero teraz,ale ten zdany warunek tak mnie podbudował, że jestem myślami już na wakacjachMam obiecane,że dzień po obronie bierzemy się za załatwianie wszystkiego...już nie mogę się doczekać i mam nadzieję,że wszystko wypali
Póki co w ten weekend muszę zdać 3 egzaminy plus oddać rozdział pracy licencjackiej...a nie mam nic
Właśnie spijam kawencję i za chwilkę do biblioteki się przejdę,niech tyko teń śnieg przestanie padać

[QUOTE=karolinusienka;1640 9720]
Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość
ciesze sie, ze w koncu bedziesz miala caly aparacik
powiem ci, ze moim marzeniem tez byly proste zeby i zaluje troszke, ze tak pozno sie wzielam za ich prostowanie, ale przynajmniej niebawem zdejmuje

a wczoraj mielismy
1rok i 5 miesiecy
do slubu

czyli dzisiaj z górki hehehe a jutro (13go)bedzie miesiac od zareczyn a 14go bedzie 11 miesiecy razem same okazje do swietowania hehhee
Też by mi się przydał i to bardzo...ale mnie kurka nie stać
nie dam rady pogodzić studiów, odkładania na mgr, ślub, aparacik...masakra
Ale mojemu TŻ absolutnie to nie przeszkadza, i nigdy nie przeszkadzało,zawsze byłam piękna,no ale to jest mój wieeeeeelki kompleks

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
noooo dziwnie dziwnie...
Nietypowo

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
hmm moze ja snie, ze tutaj nic sie nie dzieje

prosze o uszczypniecie
Szczypie

Cytat:
Jej dobrze że ja nie muszę przeprowadzać rozmów z tymi potencjalnymi pracownikami
Padłabym ze śmiechu albo rozstrzelała co niektórych

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Wiecie,co?Fajnie tu u nas jest...a jakie my monotematyczne hehehe
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:04   #2869
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Szczypie
ałaaaaa

ooo ruszylo sie

dzisiaj chyba posprzatam w szafie w koncu i wyjdzie na to, ze nie mam sie w co ubrac
Stary 2010-01-12, 12:12   #2870
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

RNG figura rożka też mam raczej taka tzn. nie wiem co dokładnie kryje się pod nazwą "rożek"
Figura rożka - czyli taka o kształcie takiego rożka np. jak jest na lody gałkowane. Im wyżej to szerzej a im niżej to węziej Czyli chude nogi, wąskie biodra a szerokie ramiona
Cytat:
Dottta ja nie wiem jaki mam typ figury . Rozmiar taki sam u góry jak i na dole mniej więcej i mam kobiecą talię i biodra, ale chude nogi.
A ty chcesz przy 175 mieć 55 kg Ja mam 160 i tyle ważę i jestem w miarę zadowolona
Ważyłam kiedyś tyle i byłam zadowolona - a wcale chuda nie byłam w biodrach miałam wówczas 94-95cm
Jak masz proporcjonalnie biodra i biust o raz talie to obstawiała bym klepsydrę, tylko te chude nogi mi nie pasują
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:13   #2871
MiciaKicia
Zakorzenienie

a ja dzisiaj do fryzjera ide

Stary 2010-01-12, 12:13   #2872
slimaczek19
Raczkowanie

Cytat:
to fajnie
u nas 10 spotkań
koleżanka to obeszła i po znajomości załatwiła że nie musiała chodzić, ale co tam damy radę
U nas będą nauki przez tydzień, właściwie od pn do pt wieczorem teoretycznie po 2 godz, ale zwykle trwają krócej
jakoś latem zrobimy
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:16   #2873
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Figura rożka - czyli taka o kształcie takiego rożka np. jak jest na lody gałkowane. Im wyżej to szerzej a im niżej to węziej Czyli chude nogi, wąskie biodra a szerokie ramiona

Ważyłam kiedyś tyle i byłam zadowolona - a wcale chuda nie byłam w biodrach miałam wówczas 94-95cm
Jak masz proporcjonalnie biodra i biust o raz talie to obstawiała bym klepsydrę, tylko te chude nogi mi nie pasują
To ja moze sie wypowiem na temat typow figur Zaliczylo sie podstawy ubioru na 5 w koncu heheh

Typ A: lekko zaokrąglona dolem (waskie ramiona, maly biust, wyraznie zaznaczona talia, krągłe posladki i biodra)
Typ O: pelny biust, okragly brzuch, krotka talia, dlugie nogi
Typ H(M): sylwetka prosta, brak wciecia w talii, plaskie posladki, waskie ramiona i biodra.
Typ X tzw. klepsydra: szerokie ramiona, duzy biust, talia osy, szerokie biodra, duza pupa

ja mam typ A chcecie to Wam moge pozniej dopisac co ubierac a czego nie

Stary 2010-01-12, 12:17   #2874
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Melduję się i jak wróciłam ze szpitala i przeczytałam co napisałyście.
Na razie uciekam coś zjeść a potem z wami posiedze bo od jutra jestem odcięta do netu nie wiem na jak długo

Micia, wychodzi że ja też mam A. Możesz napisać

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2010-01-12 o 12:18
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:18   #2875
MiciaKicia
Zakorzenienie

Slimaczek, Dotta zauwazylam, ze w podpisie macie ten sam element czyli "kociara" i ten kicius taki :P

Stary 2010-01-12, 12:20   #2876
slimaczek19
Raczkowanie

Cytat:
Slimaczek, Dotta zauwazylam, ze w podpisie macie ten sam element czyli "kociara" i ten kicius taki :P
Jak się ma trzy koty w domu to inaczej siebie nazwać nie można
Stary 2010-01-12, 12:22   #2877
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
To ja moze sie wypowiem na temat typow figur Zaliczylo sie podstawy ubioru na 5 w koncu heheh

Typ A: lekko zaokrąglona dolem (waskie ramiona, maly biust, wyraznie zaznaczona talia, krągłe posladki i biodra)
Typ H(M): sylwetka prosta, brak wciecia w talii, plaskie posladki, waskie ramiona i biodra.
Typ X tzw. klepsydra: szerokie ramiona, duzy biust, talia osy, szerokie biodra, duza pupa

no to jest w sumie to samo tylko tu używa się oznaczeń literowych ja od dłuższego czasu opieram się o tą roaszerzoną kwalifikację trinny i susany i chyba na razie dobrze na tym wychodzę

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
Jak się ma trzy koty w domu to inaczej siebie nazwać nie można
ja w sumie mam 4 i na tym sie nie skończy ...
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 12:23   #2878
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
w biodrach miałam wówczas 94-95cm
no może nie chude ale szczupłe, łydki mam chude

Cytat:
a ja dzisiaj do fryzjera ide
to później pokaż

Cytat:

to według tego klepsydra nie pasuje bo nie mam szerokich ramion ani dużej pupy
bliżej już typ O chyba

a z ubieraniem to z wiekiem sama się nauczyłam co zakrywać a co pokdreślać
Stary 2010-01-12, 12:24   #2879
slimaczek19
Raczkowanie

Cytat:

ja w sumie mam 4 i na tym sie nie skończy ...
Przygarniasz jakieś potrzebujące domu, czy masz ciężarówkę?

Ja mam same dziewczyny, ale nie korzystają z życia
Stary 2010-01-12, 12:28   #2880
T'ai
Zakorzenienie

co do kotów, nasz zmienił sposób budzenia mamy o 4-5 rano na mniej drastyczny
zawsze nawalał w klucze które wiszą w drzwiach, dziś dotykał jej nosa swoim

w ogóle on chyba kocha moją mamę , potrafi cały dzień za nią chodzić i tylko czekać aż usiądzie żeby się tulić na kolanach
ona ma już dość
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości